עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by RYaniv,

ברשותי מחשב חדש יחסית, בן כחודשיים וחצי. בהתחלה התקנתי עליו חלונות ויסטה אך לאחר מס' בעיות שהיו עם מערכת ההפעלה הזאת החלטתי לפרמט ולהתקין חלונות XP הישנה והטובה. ההתקנה עברה חלק, הכל עובד טוב פחות או יותר פרט לבעיה אחת מרגיזה: לאחר זמן מה של עבודה המסך כובה ומפסיק לעבוד וכל המחשב מפסיק להגיב, ורק לאחר מס' שניות הוא חוזר למצב העבודה הרגיל כאילו כלום לא קרה (פעם או פעמיים הוא גם התחיל את עצמו מחדש), כמעט. כשהוא "שב" לחיים, מתחילות להופיע כל מיני הפרעות כאלה בתצוגה. אני לא חושב שהבעיה היא בכרטיס המסך, כיוון שעשיתי בשבילכם פרינט סקרין (כדי שתוכלו לראות במה מדובר) וההפרעות מופיעות גם בו (תמיד בצבע טורקיז משום מה). ניסיתי לעדכן דרייברים (כרטיס מסך Radeon 4670) וגם הסרתי והתק…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. הHD4670 יותר חזק מהATI X1900 ? ומה עם הX1950 ? ( חשוב לי לדעת את זה בשביל הדרישות מערכת של GTA .. )

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by asili,

שלום לכם אני בעל מסך מאג DJ707 ששירת אותי נאמנה מזה כ 6 שנים וברצוני להחליף מסך למסך 19 אינץ איכותי כדי שאוכל להנות מהמחשב היחסית חדש שלי יש לי כ 1800 שקל פלוס מינוס ופה אני צריך את עזרתכם איזה מסך הכי כדאי לקנות? חשוב להדגיש שאני רואה מסך שישירת אותי הרבה שנים ואני משחק הרבה אז חשוב לי איכות המסך מי יודע אולי אני דברים אחרים עם מסך 19 חדש ועם הרידאון 8500 שלי :P

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by faza,

אני בונה מחשב שרת לקולנוע ביתי אשר יפעל על מסך פלסמה. אני מחפש כרטיס מסך שיוציא לי עם הרזולוציה הטובה ביותר. הכרטיס צריך להיות שקט ועם יציאת DVI כדי שאוכל לחבר אותו לפלסמה. מה מומלץ?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by kipi25,

שלום, אני מקווה שזה המקום הנכון.... אני הולך לקנות מסך LG L204WT, שככל הידוע לי לא מגיע עם כבל DVI, לכן אאלץ לקנות בנפרד. האם יש הבדלים ניכרים בין הכבלים השונים הנמכרים בחנויות? האם גם הכבל הכי זול (50~ ש"ח) יעשה את העבודה או שעדיף להשקיע קצת יותר? אפשר לקבל המלצות? תודה מראש 8)

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by SupeRnovA,

שלום! קניתי היום את ה-PALIT 8800GT עכשיו קניתי איתו גם ספק 500W וכאשר אני מחבר הכל שום דבר לא מוצג במסך כאילו הכ.מסך לא משדר כלום למסך, המסך אפילו לא מגיב כאשר אני מפעיל את המחשב. מישהו יכול לעזור לי?!

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by keren254,

שלום לכולם, אני רוצה להשתמש במחשב יחיד ולהפוך אותו לשתי עמדות עבודה - שני מסכים ושני עכברים, מקלדת על אחת העמדות - כך שהכל יוכל לעבוד במקביל. למישהו יש מושג איך אני יכולה לעשות את זה? האם יש חומרה יעודית לעניין זה? אני יודעת שאפשר להרחיב את שולחן העבודה עם כרטיס מסך נוסף ולחבר שני עכברים (USB+PS2) אבל אני מחפשת פתרון 'נקי' יותר או מישהו שהתנסה בפתרון הזה ויכול לשתף מניסיונו. בבקשה תעזרו לי, תודה מראש קרן

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אח שלי הביא לי מחשב E6850 די שמור..הבעיה היא שהווינדוז לא עולה במצב רגיל אבל במצב בטוח הוא כן עולה..גם יש ג'יבריש שכזה כשאני לוחץ F8 אני רוצה לדעת בבטחון אם זה כרטיס מסך שרוף..הכרטיס הוא MSI NX8600 ספק הכוח שלי 450W של EZCOOL(תמונה מצורפת) אם הכרטיס שרוף חשבתי לקנוץת ATI HD6750 1 GIGA DDR5

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום לכולם, רציתי לדעת האם ההבדל בין GIGABYTE GTX560 TI לבין GIGABYTE ATI RADEON HD 6870 הוא גדול או שאפשר להסתפק ב-HD 6870 ?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by soldier,

היתי רוצה לברר בקשר חברה INNO3D העם זאת חברה איכותית כי מוצרים שלה די זולים http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8470 אני מחפש GTX580 טוב.איזה חברה עדיף?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום רב. ברשותי מחשב שנקנה לפני כמה שנים, מפרט: מעבד e8400 2G זיכרון (בתוכנית לשדרג לארבע, אשמח לקבל המלצות גם בשביל זה) לוח p35 ds3l של Gigabyte ספק HEC 450w רזולוציה 1366x760, אם זה משנה. ולשאלה: מה כרטיס המסך המומלץ ביותר שמסוגל לעבוד במפרט הנ"ל בתקציב של כ-1000 ש"ח (ניתן לחרוג) תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by roxnity,

המאוורר של הכרטיס מסך שלי התחיל לקרטע, פעם אחת עובד ופעם אחת לא, ובכלל הוא התחיל להסתובב יותר מידי לאט. אני כבר מעדיף לא להשקיע על קירור חדש לכרטיס כי זה כרטיס די ישן (9600GT) והוא מגיע במנוחה ל-80 מעלות, אני מעדיף כבר לקנות כרטיס חדש אלה הפרטים: - אני צריך כרטיס חדש עד 300 ש"ח. - המחשב שלי: מעבד : e8400 3.0GHz זיכרון : Mushkin 2gb DDR2 לוח אם : MSI p7n Platinum (כן כן, את המחשב מכר לי איזה אחד באייבורי) ספק : EZcool 500W. הכרטיס הוא למטרת גיימינג, תנסה למצוא את האחד שאפשר להפיק את הביצועים הכי טובים באזור התקציב, משהו שיותר טוב מה-9600GT בכמה שאפשר (באזור התקציב). החריץ של הכרטיס מסך לדעתי הוא PCI-E, אבל אולי מישהו מכם יהיה מוכן לבדוק את העניין טיפה לעומק ויחס…

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by B0necrack3R,

האלן חברה יש לי בעיה עם REFRESH RATE קודם כל אני משתמש בדרך כלל ב85HRZ RR אך כאשר אני נכנס למשחק כלשהו אז הRR שמה הופך להיות 60HRZ וכאשר אני יוצא מהמשחק הRR נשאר אותו דבר ולא חוזר ל-85! מה לעשות ? זה מעצבן , אני עובד על XP עם TI 4200 של GAIWNWARD ן LG FLATRN 795FT אם זה יעזור לכם \ לי תודה מראש..

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by lihi,

שלום: הרצתי 3D MARK 2001 וקיבלתי תוצאה של 10550 . כרטיס המסך שלי הוא - TI4200 ג'י-פורס 4 של חברת צ'ינטק עם 64 מגה זיכרון מעבד 2.26 P4 זכרון - 256 מגה - 1066 RDRAM הלוח של אסוס - והבאס עובד על 533 HZ האם זו תוצאה סבירה? מעל/מתחת למקובל? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אז ככה ראיתי שלכמה אנשים יש פה שני מסכים ומחשב אחד הייתי רוצה יותר הסבר איך זה עובד צריכים כרטיס מסך מיוחד?! מערכת הפעלה מיוחדת?! שני עכברים ושני מקלדות?! ועוד שאלות שלא עולות לי בראש עכשיו

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by idoido18,

היי, יש לי GeForce 660GTx 2048MB, אני משתמש בשני מסכים (אם זה משנה, האחד מחובר לDVI והשני לHDMI) כאשר אני משחק במשחק מסויים הביצועים לא משביעי רצון. לרגל הבלאק פריידי הקרב ובא חשבתי להוסיף עוד כרטיס מסך, לפחות כמו זה שיש לי (בשאיפה יותר), אבל אני רוצה לשמוע את דעתכם אם כדאי וכמה זה באמת שווה את הכסף. שאר המפרט: i7 3770k oc 4.4ghz מעבד Kingston 8196MB DDR3 1600Mhz (שני כרטיסים) Gigabyte GA-Z77-DS3H זיכרון W. Digital 2000GB GREEN SATA- 2 32MB הארדיסק HuntKey 700W TruePower ספק כוח תודה

17. פלטפורמת ה-Indiegogo מאירה פנים ליצירה החדשה והמעניינת מבית חברת Chuwi לכתבה

18. דגם ה-Matrix החדש עשוי להיות ה-GeForce RTX 2080 Ti הכי מהיר עד היום לכתבה

19. Started by yosizach,

Club3D ATI Radeon HD4870X2 או GTX 285 ?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום, בזמן הרצת משחקים(WOW) מס' הפרימים לשנייה אף פעם אינו עולה על 60 ולפעמים יורד עד ל-30. איפה נמצא צוואר הבקבוק אצלי, כלומר איזה רכיב אפשר לשדרג כדי לקבל ביצועים טובים יותר. אני יודע שקיימת אופציה להשתמש בכרטיס מסך נוסף מאותו סוג כדי שיעבדו במקביל, האם זה יעזור? המחשב: Intel® Core2 Quad CPU Q6600 2046MB RAM גיגהבייט P35-DS3P NVIDIA GeForce 8800 GT

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. מעוניין לקנות X800XL למערכת המחשב החדשה שלי כאן בארה?ב . מכיוון שרוצה VIVO יש לי את שתי האופציות האלה וצריך להחליט מהר ביניהן: POWERCOLOR Radeon X800XL http://www2.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814131299 או MSI Radeon X800XL 256MB http://www2.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814127156 ראיתי בביקורות ששני הכרטיסים ראויים אבל נושא אחד שנשאר לא ברור הוא הרעש שעושה המאוורר של ה-POWERCOLOR. בכמה ביקורות נאמר שהוא ממש רועש ובאחת שאין בעיה. יש מישהו עם הכרטיס שיכול לספר מנסיון? בתודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by BlackDiablo,

מה אתם אומרים על ה7800GTX של ELSA ? הוא עולה 400 שקל פחות מכל ה7800GTX שראיתי עד עכשיו בארץ... החברה הזאת סבירה? כי אם לא אני הולך על הLEADTEK אבל אל תגידו לי LEADTEK סתם כי הם יותר טובים וזה ברור אבל אני רוצה לדעת אם אני יקבל את אותם ביצועים של ה7800GTX ולדעת שלא קניתי כרטיס שוק תודה מראש...

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. משום מה המאוורר משמיע לי רעש כאילו שהוא עובד יותר מהר בזמן שאני מסייר בסייר WINDOWS בתיקיות עם המון קבצי מוזיקה או תמונות ואני חולף מהר בין הקבצים[A-Z] או בזמן הרצת 3dmark ואיפליקציות שונות כבדות יותר או פחות אם מישהו יודע אם זה תקין וזה צריך לעבוד ככה אודה לו מאוד.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אני מדבר על הטכנולוגיה החדשה ש ATI וגםם NVIDIA משתמשות בדגמים החדשים של הכרטיסים AVIVO אתם מרגישים שיפור איכות באמת בסרטים \ TV OUT ? פיסקה ראשונה http://www.pcarena.org/index.php?subject=viewArticle&sg=hardware&id=95&page=3

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים