עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Kukishin,

מתלבט איזה לקנות.

2. Started by doreiny,

שלום לכולם אני חושב שיועיל לתת פה את המפרט של המחשב שלי קודם לוח asus p4p800 deluxe זכרונות 2X 256mb hunix 400mhz dual channel מעבד intel 3.0ghz כרטיס מסך giga byte nvidia 5900xt 128mb 256bit הארד דיסק maxtor sata 160gb 8mb buffer ממ כל השאר לא כל כך חשוב נראה לי רק שההרד דיסק מחולק ל 2 מחיצה אחת 30gb שזה כונן c ntfs והשניה 130 שזה כונן d ntfs (לא יודע אם זה נחוץ אבל בכל מקרה) עכשיו הבעיה שלי שאני משחק משחקים נגיד כמו אמריקן ארמי וה fps צונח לפעמים ואין לי מושג למה איך אני יכול לבדוק? (המחשב עבר פירמוט לפניי חודש בערך) תודה מראש לעוזרים.. אגב הכרטיס מסך עבר אוברקלוק עם התוכנה שלו שמגיעה עם הכרטיס הוא עובד כרגע..ככה..: core clock: 390 memory clock 700 גם המעבד עבר אוב…

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by tgen,

חבר שלי קנה מחשב יחסית חלש עם כרטיס מסך עלוב ביותר (geforce 210)! יש לו 2 ג'יגה זיכרון, מעבד: I5 750 ולוח אם: MSI P55-CD53. השאלה שלי היא: אם הוא ישדרג את הכרטיס מסך ל-4830 האם המחשב יוכל לנצל את כל הכח של הכרטיס בלי שהמעבד והלוח אם יהוו צוואר בקבוק? המעבד והלוח חזקים מספיק? שווה להשקיע? כי כרגע משחקים חדשים זוחלים אפילו בהגדרות נמוכות!!!

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אני די בהתלבטות איזה כרטיס מסך לקנות אבל אני לא ממש לחוץ בזמן. את הרדאון 9700 אין מצב שאני קונה - אולי רק עוד שנה שהוא כבר יהיה זול יחסית. חשבתי לקנות את ה- Ti 4600 כשיצא הרדאון והמחירים שלו ירדו אבל... שמעתי שיצא רדאון 9500 והוא יהיה גירסא מוחלשת של ה- 9700. השאלה שלי היא האם ידוע משהו על הביצועים שלו שלפי זה אני אדע האם שווה לי לחכות לו או לקנות Ti 4600 ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום לכולם! יש לי בעיה קשה- ברשותי מסך iiyama 19 אינץ' למסך יש 2 כניסות vga ולא אחת כמו ברוב המסכים. אחת הכניסות היא למחשב, אולם יש לי כניסה אחת פנויה. בנוסף לזה יש לי ממיר דיגיטלי שיש בו כאמור יציאת rca ויציאת scart. האם יש לי איזושהיא אפשרות לחבר את הממיר הדיגיטלי למסך ולצפות במסך המחשב ממש כמו טלויזיה? נ.ב יש לי כרטיס טלויזיה pctv pro של pinnacle והוא מצוין אבל זה מזה לא נוח להפעיל את המחשב כל פעם שאני רוצה לראות טלויזיה חוץ מזה שהמחשב צריך לנוח תודה מראש לכולם!!! :lol: :lol:

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אורח אילן
    Started by אורח אילן,

יש לי היום כרטיס מסך מובנה של אינטל והוא כל הזמן יוצא ממצב AERO - מחפש כרטיס מסך זול ובסיסי שיתאים למשימה... מה מומלץ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by SEangel,

http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-R96128D.htm# http://www.fic.com.tw/product/vga/1stgraphics.aspx?model_id=24 בג'יגה בייט רוחב הבאס הוא רק 64 ביט זאת טעות דפוס?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אני רוצה לקנות geforce 4 אבל לא יודע של איזה חברה שמעתי שהפילטרים של MSI לא טובים ואולי יש עוד כמה דברים כאלה שאני לא מודע אליהם אתם יכולים לדרג את החברות לפי איכות המוצר?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by FFOP,

חוץ מי המסך SAMSUNG 757NF + VIEWSONIC P70F יש עוד מסך באותו רמה שלהם שעולה במחיר שלהם 1300-1600 שקל? מה זה אומר.. אמרו לי שאין את SAMSUNG 757NF במליי מה זה אומר? איזה מסך יותר טוב הSAMSUNG או הVIEWSONIC?

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by nadaviz,

מחפש כרטיס מסך לחבר עד 400 ש"ח למשחקים (בינוני ומטה) רזולוציית המסך כרגע היא 1280X1024 וכמו כן אין לו ספק כח עם יציאת חשמל אז הכרטיס צריך להיות ללא חיבור חשמל חיצוני. תודה, נדב

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Ozen,

שלום כולם! יש לי חבר שרוצה לשדרג את המחשב שלו, ויש לו AGPX8 בלוח אם - הכרטיס שיש לו זה GEFORCE4 MX... איזה כרטיס מסך (עדיף של NVIDIA) שתומך בAGPX8 יתאים למשחקים? (הוא רוצה להפעיל OBLIVION לדוגמא)... תודה! עריכה : הוספת מפרט (בערך) : מעבד P4 2.6 לוח אם JETWAY 865DMP עם AGPX8 1GB זיכרון כ.מסך GEFORCE 4 MX AGPX8

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום לכולם, יש לי מחשב עם מעבד E5200 ולוח אם Asus מבוסס G31 ששימש לעבודה משרדית אני מעוניין להוסיף לו כרטיס מסך כך שיוכל לשמש גם למשחקים. אני מחפש כרטיס ברמת ביניים. במחיר של בערך 400 ש"ח. לאחר קריאה בפורומים חשבתי שהכי מתאים יהיה הכרטיס של Sapphire מדגם Radeon HD 4670 עם 1024MB GDDR3 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=726717 390 ש"ח באיבורי http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4071 האם לדעתכם יש כרטיס כדאי יותר בטווח מחירים זה? תודה, קובי

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by 0xIDE,

נתחיל עם מפרט: AMD Phenom II x4 925 Gigabyte GA-MA770-UD3 4.096 GB RAM ATI Radeon HD4890 Samsung 2233SW Windows 7 Ultimate 64-bit בזמן האחרון שמתי לב שגם כשאני לא משתמש במחשב ואפילו אם אני משאיר אותו דלוק ללא פעילות מיוחדת, הטמפרטורה של הכרטיס נעה בין 60-62 מעלות. לפי מה שבדקתי זה אמור להיות בין 50-55 מעלות. נכנסתי לדרייבר ובOverdrive החזרתי לdefaults אבל הטמפרטורה נשארה אותו דבר. עכשיו הוא על 61 מעלות, שימוש 0% ומארוור 45% (אוטומטי) הכרטיס נקנה לפני כ10 חודשים.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by DOR_2911,

מה בנוי יותר טוב ובעל ביצועים יותר טובים ? תודה

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by abarbotel,

מה הנתונים שעליי לבדוק או להשוות בעת קניית כרטיס מסך במאמר של השאלות תשובות רשום כי כרטיסים בינוניים עם זיכרון גדול זה סתם כדי למשוך את הקונה וזה לא באמת משפיע אז על איזה נתונים כן עליי להסתכל שאני בא לקנות כרטיס כי מבחינתי הכל נראה אותו דבר

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by yossi00,

אהלן אשמח להסבר קצר או הפנייה למקור מידע באשר לחשיבות של נפח כרטיס גרפי. ז"א, בהכרח כרטיס עם 2GB יהיה טוב יותר מאחד עם 1GB? לאיזה עוד פרמטרים לשים לב בהשוואת כרטיסי מסך (מהירות שעון זה קריטי?)? אודה לכם אם תוכלו לבהר לי קצת את העניינים האלו. בנוסף, כרטיסי המסך החמים היום, HD5870, HD5970 אני מניח שנועדו לרזולוציות FHD. אם משחקים בהם ברזולוציה נמוכה יותר (נאמר 1680 על 1050) מה תהיה ההשפעה של הכרטיס הגרפי ועד כמה יבואו לידי ביטוי היכולות שלו (נניח 5870 מול 5970)? תודה,

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. שלום זמן רב לא עקבתי בתחום, ויש לי מחשב בן כמה שנים בתקופה של GTX 570ומעבד I5 2500K. חשבתי אולי לשדרג אותו עם כרטיס מסך חדש נגיד GTX 1050 ורציתי לשאול האם באמת זה כמה דורות מעל מה שיש לי עכשיו?

18. אז נכון הגיע הזמן לעלות ליגה ואני מתכוון להשקיע במסך דק מסך LCD איכותי ברמה ואני מבקש מכם לתת לי המלצות למסך כזה. עד כה קיבלתי 2 המלצות שנראות די טובות: 1. http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^1868,normal_sales 2.https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_213_98&products_id=2370 השני טיפה חורג מהתקציב אבל אני מעוניין במסך איכותי לפחות ל-5-6 שנים ככה שאני מוכן להשקיע אפילו טיפה יותר מ-2500 ש"ח. תודה לעונים ואני מודע לעובדה שיש המון נושאים בעניין אך אני מבקש חוות דעת והמלצה ספציפית לגבי המסכים האלה או אם אתם יודעים על מסך מדגם אחר שעדיף לבדוק אותו, אני אשמח לשמוע את חוות דעתכם והמלצותיכם, בתודה רבה, דודי הסטלן.

19. Started by iloop,

שלום לכולם, ראיתי ביקורות די חיוביות על ה-9550 (בגרסת ה-128 ביט). השאלה שלי היא, אם שווה להוציא את ה-400 ש"ח כדי לשדרג מ-GF4 MX? יש עליה סבירה בביצועים?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. http://www.nordichardware.com/news,9382.html לא יודע אם אתם מכירים את זה או לא, אבל לכו תדעו איזה בעיות יכולים לעשות לכם עם האחריות (החלפה/תיקון) במידה ובאמת יפסיקו לעבוד אחד עם השני. לתשומת לבכם.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by LordEnlil,

אהלן, אני מעוניין לרכוש GTX 1080. אני מחכה מאז שהכרטיס הושק שהמחירים יתייצבו, ואמשיך לחכות עד שזה יקרה. לאלו שמחכים - מהו טווח המחירים ההוגן שאתם מחכים לו ותרכשו בו את הכרטיס? כשהכרטיס יצא הדגמים הכי זולים שראיתי עלו סביבות 3,800 ש"ח. כיום אני רואה שהכי זולים עולים סביב 3,600 ש"ח. בנוסף, יש גרסת צד שלישי מומלצת?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Doron.C,

כרגע יש לי מערך של 460 ב SLI . אני שוקל לקנות 760 GTX בודד האם הביצועים שלי ישתפרו או ידרדרו ? , 90 אחוז מהמזמן רק באטלפילד כל השאר אינטרנט , וגם אני מתכנן להריץ את באטלפילד 4 בעתיד... תודה לכל העונים נ.ב. המפרט בפרופיל

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. מסך - viewsonic VG712s כרטיס מסך - fx5700 כשאני מחבר בין המסך למחשב בחיבור האנלוגי הרגיל אין בעיה, כל הנסיונות לחבר דרך חיבור הדיגיטלי DVI לא מצליחים, משתמש בכבל שסופק + 2 מתאמים vga to dvi אין בכלל תמונה, המסך לא מזהה שידור דיגיטלי :'( אולי צריך לשנות ההגדרות של NVIDIA ? בבקשה עזרו לי אנשים טובים !

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by The_overclocker,

OK אז ככה: חיפשתי באינטרנט כדי לוודא מה באמת קורה עם הX800 GTO2 @ AGP (לא PCI-E) ומצאתי פורום דיי מפורסם (Hard|OCP) ושם חלק מהחברה הזמינו את הכרטיס הזה של Sapphire (הכרטיס בשם GTO 2 שמשתמש בליבת הR480 ושנפתח מ12 ל16 צינורות ומגיע לביצועים של XTPE הוא בלעדי ל sapphire). בקיצור הם הזמינו אותו מחנות שאישרה להם שמדובר באותו הכרטיס בAGP(GTO2) ושהוא אכן נפתח. לאחר זמן מה, החברה שמספקת את הכרטיסים התקשרה שוב עם Sapphire כדאי לוודא ואז Sapphire סיפרו להם שמדובר בטעות, וזה בעצם GTO רגיל ולא קיים GTO2 @ AGP. החברה ביטלה את ההזמנות ונתנה החזר מלא (ומשלוח חינם לחלק מהאנשים שם שכבר שילמו -חברות ישראליות תלמדו). אז זהו זה רשמי -אין- כרטיס כזה בתצורת AGP בשם GTO2 שנפתח ויכול להגיע לביצ…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום, קודם כל, אני עשיתי חיפוש בנושא... מצאתי מספר דיונים אבל לא קיבלתי תשובה ישירה לשאלה שלי. אני ממש רגע לפני הזמנת מחשב, בין החלקים הHD4850. בהתחלה חשבתי ישר על ג'יגה בייט, אבל אחרי התבוננות נוספת ראיתי את הכרטיס במחירים נמוכים הרבה יותר, עד 160 שקל פחות (הפליט). מה יש בג'יגה בייט שעשוי להצדיק את מחירו היקר? ואם אין הצדקה, מה המומלץ ביותר מבחינת רעש/קירור/ביצועים (OC)... בסקאיי אין מבחר גדול, אבל משם אני מזמין את המערכת כולה...: http://www.skypc.co.il/search.asp?PNum=1&Qsearch=RADEON%20HD4850%20&QManufact=&OrderBy=3 מה הכי עדיף מבין אלו? ואם יש משהו שיכול להצדיק קניה ממקום אחר?

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים