כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
טוב, אז ככה: התקנתי DX9, והורדתי את הדריברים של ATI לכרטיס, אז הנה הרשמים. לא פעל. המחשב עלה, הכל רץ חלק, אבל כל פעם שניסיתי לשנות את ההגדרות בדריברים(AA, AF...), המסך הבהב כל פעם שסגרתי תוכנית כלשהי. עשיתי גוסט בצהריים ואני עכשיו עם DX8. הדריברים שהשתמשתי היו הדריברים של ATI לDX9 והקאטאליסט 2.4, לא ניסיתי את ה2.5 כי הוא לא מופיע בPOWERED באתר של ATI. עכשיו, ב3DMARK לא היה שיפור עם ה2.4, ובDX9DRIVERS התוכנה רצה והפסיקה באמצע בטענה שהיא לא מזהה את הדגם של הכרטיס שלי. זה השאיר אותי עם אפשרות אחת, שנראית לי מאוד לא אפשרית, שהוא מהבהב בגלל שהמסך הוא על DEFAULT MONITOR. אני אנסה מחר עם הדריברים למסך, ישבתי על זה שעה וחצי עכשיו :-\ בקיצור, אני ממליץ לכל מי שחושב להתקין את…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום,רציתי לשאול משהוא הבנתי ש Sapphire עומדים לשחרר גרסה חדשה של R9 290 עם קירור ה Tri-X עכשיו הבנתי גם שהלוח המודפס של Sapphire דומה ללוח המקורי של AMD (של גרסאות הרפרנס) לי יש Sapphire R9 290 גרסאת רפרנס האם זה יהיה אפשרי לקנות רק את קירור ה TRI X של SAPPHIRE ולהתקין אותו?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נאמר לי מהבחור בפלנטר שדווקא שווה ללכת על הגרסה הזולה של GAINWARD עם הרפרנס במערך כי הכרטיסים נניח של GIGABYTE מוציאים את האוויר לתוך המארז וזה יעשה אותו טוסטר. הבעיה שהבוסט שלו נמוך ב200MHZ מהGIGABYTE, מה אני עושה :\
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בעיקר מעוניין לשחק בFallout 76 שיצא(עדיין אין לו מפרט טכני). עכשיו שדרגתי מסך מ720p ל1080p, אז יכול להיות שמשחקים שרצו עד עכשיו סבבה ירוצו פחות טוב. הייתם ממליצים להשאר עם ה720p? יש הבדל משמעותי? והאם כדאי לשדרג אותו? או שהוא עדיין לא מספיק ישן? כרגע משחק pubg אבל הכי הייתי רוצה fallout ירוץ חלק.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אשמח אם מישהו יוכל לייעץ לי מה יותר טוב בשבילי, מבין 2 כרטיסי המסך? (ובבקשה לא להגיד לי חנות אחרת מהקישורים כי יש לי שם זיכוי) אני צריך את הכרטיס לשימושים : משחקים כבדים (עם AA) ועיצוב גרפי - רזולוציה 1680X1050 או Connect3D Radeon HD4870 OC 1GB DDR5 TwinTurbo PCIe: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1352 או Point-of-View nVidia GeForce GTX260 896MB Premium Core 216 PCIe: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1458 אני לא מעוניין לעשות OC... אשמח מאוד לייעוץ כמה שיותר מהר כי אני צריך להזמין יום חמישי... תודה רבה מראש!!!
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כנ"ל אין מגבלת תקציב תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כמה זמן כתבתי פה שאני רוצה לקנות את ה6800GS אך הזמן חלף ויצא ה7600GT שהבנתי שהוא חזק ממנו. אבל עכשיו יש לי בעיה אחרת,מה כדאי לי לקנות את ה 6800GS ולהוסיף סטיק זיכרון כדי שיהיה לי 1GB או ללכת על ה7600GT ולהישאר עם ה512MB? אה ועוד שאלה קטנה..כמובן שאני צריך גם ספק (לא כלול בתקציב של 1300ש"ח) מה אתם אומרים הספק HEC 400W יחזיק לי? אני קונה אותו מKSP ב 190ש"ח תודה.
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי בנועה מחשבים את בכרטיס x850 pro ב2100 ש"ח, האם כדאי לקנות? המחיר נראה לי חשוד לכרטיס כל כך טוב....
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי R9800PRO 256 BIT עשיתי בנצ' עם FRAPS 2 למשך כמה דקות ויצא לי בערך 47 FPS.... זה טוב?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך חזק שירוץ על המסך הזה dell u2713h ברזולוציה 2560*1440 חשבתי על NVIDIA GeForce GTX 970 4GB GDDR5 הוא ירוץ על מערכת : ספק כח : seasonic g-550 מעבד : Intel i7-4790 3.6Ghz לוח אם : h97 gaming 3 זיכרונות : 16 giga השאלה אם יש כיום כרטיס מסך יותר טוב לא משנה אם הוא קצת יותר בכסף. או האם שווה לי לחכות קצת זמן אם ידוע שהולך לצאת דור חדש וכ"ו והאם הספק שלי יחזיק כרטיס כזה תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי geforce 4 ti 4600 asus ואני רוצה לדעת איך כדי לעשות את ההגדרות, עשיתי על המקסימום, ורציתי לשאול אם זה מוגזם? יש לי p4 2.26 intel 512 ddr אם תרצו עוד פרטים אז תודיעו.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מדבר על הטכנולוגיה החדשה ש ATI וגםם NVIDIA משתמשות בדגמים החדשים של הכרטיסים AVIVO אתם מרגישים שיפור איכות באמת בסרטים \ TV OUT ? פיסקה ראשונה http://www.pcarena.org/index.php?subject=viewArticle&sg=hardware&id=95&page=3
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות כרטיס ולפי הצרכים הבסיסיים שלי מצאתי שהgtx 970 הוא יעשה בשבילי את העבודה, הבעיה היא שהמחשב מחובר לטלוויזיה 50 אינץ 4k האם הכרטיס מספיק חזק כדי להציג את הרזולוציה הזאת בטלוויזיה כאשר מופעל משחקים סרטים ב4k?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על ה7800GTX של ELSA ? הוא עולה 400 שקל פחות מכל ה7800GTX שראיתי עד עכשיו בארץ... החברה הזאת סבירה? כי אם לא אני הולך על הLEADTEK אבל אל תגידו לי LEADTEK סתם כי הם יותר טובים וזה ברור אבל אני רוצה לדעת אם אני יקבל את אותם ביצועים של ה7800GTX ולדעת שלא קניתי כרטיס שוק תודה מראש...
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הוא שווה היום 650 שקל ביד שניה? איך הוא עובד על משחקים חדשים בהגדרות סבירות עד גבוהות?
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כולם! יש לי חבר שרוצה לשדרג את המחשב שלו, ויש לו AGPX8 בלוח אם - הכרטיס שיש לו זה GEFORCE4 MX... איזה כרטיס מסך (עדיף של NVIDIA) שתומך בAGPX8 יתאים למשחקים? (הוא רוצה להפעיל OBLIVION לדוגמא)... תודה! עריכה : הוספת מפרט (בערך) : מעבד P4 2.6 לוח אם JETWAY 865DMP עם AGPX8 1GB זיכרון כ.מסך GEFORCE 4 MX AGPX8
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום שוב :-) ראיתי מישהו שמוכר את הXFX הנ"ל: http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurations.jspa?seriesId=12035&productId=56410# המוצר השני :-) מה דעתכם על הכרטיס ? בייחוד שהוא יוצא לי במחיר זהה עם 7600GT Extreme ? ומה דעתכם על כרטיסים יד שניה עם אחריות לעוד שנתיים וחצי... ? תודה כולם !
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מנכ"ל NVIDIA חשף בכנס המפתחים GTC 2016 את ה-Tesla P100, מעבד גרפי מפלצתי המהווה שיפור תהומי על פני כל מה שהכרנו בעולם הזה כנס GTC 2016 (ר"ת GPU Technology Convention) של NVIDIA הוא כנס שנתי שעורכת החברה והוא פונה בעיקר למפתחי התוכנה שעובדים עם החומרה של ענקית הגרפיקה. בכנס זה מציגה NVIDIA את הפיתוחים האחרונים שלה בתחומים הכי חמים בשוק והשנה הדגש הגדול נעשה איך לא, על מציאות מדומה. בכנס, הציגה NVIDIA שלל כלים המסייעים בפיתוח סביבות מציאותיות ככל הניתן. כלים המאפשרים עיבוד יעיל יותר, תאורה מציאותית והתאמת הרינדור למשקפות עצמן. בנוסף, השנה נעשה דגש גדול במיוחד על בינה מלאכותית. המעבדים אותם מייצרת NVIDIA מקבלים כלים וחיזוק כדי לאפשר לשרתים לבצע כמות אדירה של חישובי…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם זה נכון שלמשל עדיף שיהיה 50 FPS יציב , לא יעלה ולא ירד במקום 50-80 שכל הזמן משתולל? תודה ...
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אבל באיזה מהם התמונה בתכלאס יותר איכותית ועזבו את הFPS הפרו לוקח בזה בהליכה אבל למשל אדם כמוני שמשחק רק ברזולוציה של 800X600 וככה או ככה יקבל מספיק FPS משני הכרטיסים אותי מעניין יותר הצל והאור הגימור של האובייקט הצבעים הטקסטורות מה שעוד רציתי לדעת זה מה ההבדל בין כרטיס שתומך בדיירקטX 8 לX9 והאם יש קשר בין כמות הצינורות שבכרטיס לבין איכות התמונה? אני יודע שבPRO יש 8 ואילו בGF4TI יש רק 4 מה נותן לי כמות כפולה של צינורות ? מה שכן עוד שיקול זה לגבי הVIVO שבGFORCEשל לידטק האם לא עדיף להתפשר במהירות הFPS בכדי להוסיף כבר לוכד וידאו לעיסקה באותו מחיר? כמו כן האם מישהו ראה ויזואלית כרטיס ראדיון PRO 9700 או 9500 ולאחר מכן ראה את הGF4 ויכול לתת חוות דעת לגבי איכות התמונה ב2 ה…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשבתי היום לנסות לראות מה הקטע של הראדאון 9800 AIW שיש לי בארון שהוא לא עובד.. חיברתי אותו עכשיו והמחשב פשוט לא עלה, כלומר, שומעים שהארדיסק מתחיל לעשות רעשים והכרטיס אפילו מתחמם כרגיל אך מעבר לזה המחשב עצמו לא עולה ולא רואים דבר על המסך, האם זה אומר שהוא נשרף? הוא הפסיק לעבוד סתם פתאום ביום אחד ולא היה לי כוח לשלוח לממש את הביטוח שיש עד שקלטתי שנגמר הביטוח חחחח חשבתי שאולי הוא נשרף אבל אם הוא היה נשרף, כלומר, הליבה עצמה הייתה נהרסת, אז איך זה שהמחשב לא מצפצף לדווח שאין כרטיס מסך מחובר [דהיינו, הכרטיס נשרף]? ואיך זה שהוא עדיין מתחמם שזה אומר שחשמל זורם אל הליבה והליבה עובדת כרגיל [לא נשרפה או משהו כזה]. לא עשיתי אובר קלוק אז הזכרונות לא היו יכולים להשרף. מה הקטע פה? תודה מ…
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם! אין לי בטלוויזיה חיבור DVI אלה רק VGA. במידה ואני רוצה לראות סרטים בHD ולא להשקיע עכשיו כ-100 שקלים בכבל HDMI ומתאם DVI-HDMI האיכותי תיהיה עדיין איכות טובה? יהיה הבדל גדול? אריאל
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתלבט איזה מבין שני הכרטיסים האלו לקנות : (תגידו איזה יותר כדאי , ואל תציעו משהו אחר) 1)Gigacube Radeon 9600XT D3 256MB http://www.gecube.com.tw/productCategory.php?proID=12 2) SAPPHIRE 9600XT 256 mb DDR TV OUT DVI באתר של זה כתוב שה memory 660MHZ http://www.sapphiretech.com/vga/9600-xt.asp תודה לעוזרים...
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Pixel Fillrate מה זה ? ואיך זה משפיע על איכות תמונה ? דבר נוסף למה הוא לא משתפר בהרבה בכל דור ? אין שוני בהרבה בין 7850 ל- 7970 בתחום הזה 27.52 GP/s מול 33.6 גם לא מובן מה זה ? Computing Performance SP Computing Performance DP http://hwzone.co.il/hardware/news/139327
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-