עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אהלן, אז ככה - יש לי מחשב חדש עם מעבד i5 זיכרון 4g וכרטיס מסך nvidia geforce gt 220 1. לפעמים המסך נכבה ונדלק ויש הודעת מערכת שהיתה נפילה כנראה של הכרטיס מסך display driver has stop respondding and has recoverd" 2. לא ניתן לראות וידיאו סטרים על מסך שלם באתרים מסוימים כדיגמת sport5.com אלא רק בתצוגה קטנה כשאני מגדיל את הוידאו לתצוגה מלאה(על כל המסך) האקספלורר מפסיק להגיב (נראה לי בגלל הכרטיס מסך) מה עושים??? תודה מראש

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  2. אהלן. יש לי כרטיס מסך LEADTEK GT220, עם קירור של WINFAST. אני חושב שהמאוור פועל כל הזמן על מקסימום. הטמפרטורות קרירות יחסית, 42 במנוחה, 58+ במאמץ, אני רוצה להוריד את המהירות של המאוורר במנוחה. ניסיתי דרך NTUNE, הורדתי את המהירות של המאורר אבל זה לא משנה את המהירות שלו, גם הטמפרטורות לא עולות בהתאם למה שאני משנה. למרות שב GPU-Z אני רואה כביכול שהמהירות של המאורר (באחוזים) משתנה. ה MONITOR שבא עם NTUNE, מראה מהיריות לא סבירות למאוורר, 200RPM או משהו כזה, והוא עובד הרבה יותר מהר מזה זה בטוח. התקנתי RIVA TUNER (גרסא אחרונה), זה רושם לי FORCEWARE DETECTED, אבל אין את הכפתור CUSTOMIZE להגדרות של הכרטיס מסך. מצורפת תמונה. מה עושים?? (המאורר מחובר לכרטיס עם 2 פינים) [attachment d…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. שלום לכולם. קראתי מספר המלצות פה, אבל לא מצאתי המלצה שעונה לדרישות שלי: יש לי לוח אם תומך PCI-x (ולא גירסת 2.0). מחפש כרטיס במחיר של עד 500 ש"ח. תומך HD ובעל יציאת HDMI. שימושים עיקריים - משחקים וסרטים. המחשב מחובר למסך מחשב ע"י DVI ובמקביל מחובר גם ל TV על ידי HDMI. האם יש המלצות ? עשיתי חיפוש בזאפ וזה מה שמצאתי: לחצו כאן

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  4. Started by dor444,

אני אשמח לדעת איזה כרטיס מסך הוא הטוב ביותר, איזזו חברה עדיפה, איזה כרטיס מסך משתלם ביותר וכל מידע אחר שאני צריך לדעת: 1. כרטיס מסך NVIDIA 1-G 9500 DDR-3 2. כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon HD4670 1024MB DDR3 PCIe 3. כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon 5450 512MB GDDR3 HDMI

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. היי יש לי 2 כרטיסים ביד ורציתי לדעת איזה מבינהים יתאים לי יותר ל htpc nvidia 9400gt 1gb ddr2 ati hd4670 512mb האם ה nvidia יכול להוצאי קול מחיבור dvi ? האם ה cuda יכול לעזור בהצגת סרטי hd ?

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  6. Started by tom57,

למה הGPU CLOCK נשאר על 500? אגב, אני עם מהירות מאוורר של 80% והטמפ במצב של גלשיה באינטרנט היא על 70 מעלות ושאני משחק אפילו עד 90! (בתמונה זה היה אחרי משחק) הדריבר הוא 10.6

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  7. אני כבר מישתגע איתו אני חושב שמשהוא דפוק בוא,יש לי תכרטיס zotac 9800gtx+,שקניתי תמחשב ליפני שנה הוא היה על 35 מעלות במנוחה ו 55 במאמץ,והיום אחרי שנה,שנה וחצי,במנוחה הוא 53 ובמאמץ מגיעה ל 85 הכרטיס בסיכון וקרה לי פעם אחת בנסיך הפרסי החדש ארטיפקטים אז מיזערתי תמשחק,המתנתי 10 שניות חזרתי ונעלם,מה לעשות איתו?? ניקיתי בלי סוף עם פן על קור,ובקושי יוצא אבק שאני נוגע בוא הוא חם מה לעשות אולי תמליצו לי על כרטיס חדש בסביבות ה 700 שקל? כי גוף קירור יעלה 200 שקל

• 4 תגובות
    • 926 צפיות
  8. אהלן אתמול קניתי מסך חדש-LG W2286L ששיחקתי בבאטלפילד באד קומפאני 2 ראיתי פיקסל אחד שרוף אחרי זה הרצתי בדיקה עם התוכנה DEAD PIXEL BUDDY והסתכלתי על הנקודה שבה היה את הפיקסל השרוף במשחק ובבדיקה לא היו שום פיקסלים שרופים איך זה יכול להיות שבמשחק כן יש ובבדיקה אין? וזה רק במשחק הזה הפיקסל השרוף שיחקתי גם בספלינטר סל ובספלינטר סל לא היה (בבאטלפילד הסביבה היא טרופית עם חוף וצמחייה וכו' ובספלינטר סל זה בתוך מבנה)

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  9. Started by Animor,

שלום, חיפשתי תשובה לשאלה ב-FAQ אבל לא מצאתי. במרבית הדיונים שראיתי, אחד היתרונות של כרטיסי NV הוא חומרת ה-physics שלהם, שנתמכת כיום בצורה חלקית במספר משחקים. אבל, בתיאורים של חלק מכרטיסי ATI מצוין שגם להם יש חומרה יעודית לאפליקציות פיזיקליות (נדמה לי ש-Havoc או משהו שקשור לזה?). הבנתי שזה פשוט לא תחת שם המותג ®PhysX, אלא משהו אחר. אז השאלה - האם כרטיסי ATI מסוגלים לבצע חישובים פיזיקליים, ומה שחסר זה רק הדרייבר המתאים? או שאין להם שום יכולת כזו? זה פשוט נראה לי כמו פיצ'ר חשוב מדי מכדי ש-ATI יוותרו עליו ויתנו ל-NV את השליטה המוחלטת בו.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by ronbubl,

להלן: http://www1.sapphiretech.com/th/products/products_overview.php?gpid=169&grp=3 בבעלותי כרטיס זה. הטמפרטורה שלו במנוחה סביב ה- 60 מעלות (נורמלי)? ניקיתי את המאוורר (מאוד קל לפרק) אך רציתי אולי אף להחליף את המשחה התרמית. הבעייה היא שאיני רואה כיצד אפשר לפרק את הכיסוי שיושב על הכרטיס. למישהו יש ניסיון עם זה? כמו כן במידה ואצליח להוריד את הטמפ' עם איזו תוכנה עדיף לעשות OC? ATI TOOL /RIVATUNER /CCC תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  11. Started by jetman,

שלום חברס, בסוף כן הלכתי על מערכת I3, הייתה בעיה באמת למצוע כרטיס מסך זמני עם TVOUT, אבל מצעתי ב TMS את 9400GT, לא קיבלתי איתו את המתאם שבדרך כלל בה עם כל כרטיס מסך כזה עם החיבור הנ"ל, היצרן הוא sparkle ,שלחתי מייל ל CD-LOG נראה מה יענו לי ,אבל עולי יש פה למישהוא אחד כזה שהוא לא צריך ? יש לי 2 שחבר פעם נתן לי אבל אני ממש לא בטוח עם הם מתאימים עליו ,אני ירכיב ת מערכת השבוע לעט לעט, אבל אני תשובה בינתיים לגבי המתאם ,כבל SVIDEO רגיל הבנתי שבעקרון יעבוד עם לשבור את הפלטיק הקטן הזה בטוח הפלא ג ולחבר בלי מתאם ,אבל לא רוצה להיסתכן ,בכל מקרהת גיבו לי למי שהיה ניסיום עם זה. תודה

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  12. Started by Judas Iscariot,

שלום לחברי הפורום, חברי היקר רצה ללכת להופעה של הפיקסיז. ואז הם ביטלו כי הם מבינים בפוליטיקה כמו שאני מבין בקוסמטיקה. אז הוא קיבל את הכסף בחזרה. אז עכשיו יש לו קצת כסף והוא רוצה כרטיס מסך חדש. המעט שאני יכול לעשות בשבילו זה לתת לו המלצה למשהו טוב באמת יחסית לתקציב. יש גבול לכמה אני יכול לצחוק עליו שהפיקסיז הבריזו בזמן שאני ראיתי גם את מטאליקה וגם את DJ SHADOW אז ככה: תקציב - כמו בכותרת, עד 350 ש"ח (נראה לי שלפי המפרט והשימושים אפשר אפילו בפחות. אבל אתם המומחים) שימושים - משחקים ישנים וקלאסיים(דוגמת Jedi Knight למינהם) ומשחקים יחסית חדשים אך קלילים יחסית(דוגמת Heroes of Newrth) וכן תכני HD(סדרות/סרטים). מפרט נוכחי: Intel Core2Duo E2180 ASRock Wolfdale D667(בעל כ…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by kfirbep,

הרכיבו לי מחשב באתר אחר והכרטיס מסך יקר לי וגם אני לא צריך hd כי לא יהיה לי מסך hd אז אם אתם יכולים לעזור לי ולמצוא כרטיס מסך אחר באתר זה המחשב http://tms.co.il/preview/spec/y2ha98n6/1 וזה האתרhttp://tms.co.il יש לי כמה שאלות לגבי המחשב אני יודע שזה לא הפורום אבל כבר פתחתי אשכול על המחשב וחבל לפתוח עוד אחד. 1.המחשב מגיע עם windows? 2.במחשב יש מערכת קירור כמו מאוורר אחרת המחשב ישרף ברגע שאני אדליק אותו נכון? 3.המחשב הזה מסוגל להפעיל כמה דברים ביחד? לדוגמא: אני משחק במחשב ולבנתיים תוכנת האנטי וירוס סורקת את המחשב ו\או לבנתיים המחשב מוריד הורדה 4.המחשב יכו להפעיל את המשחקים האלה?:world of warcraft sims 2\3 heroes 3 call of duty GTA IV PES 2010 rome buttlefiled conter strik…

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by XpideR,

שלום רכשתי היום את הכרטיס הזה של החברה power color עם קירור יותר טוב מהרגיל הטמפרטואות שלו ממש גבוהות הוא מגיע ל95 מעלות במאמץ וגם הביצועים שלו ממש לא כמו שציפיתי למשל split second לא עובד לי טוב על vh ברזו7לוצייה 1920-1080 המעבד שלי הוא e7200 3.6ghz וספק ליברטי 400 אני רוצה תשובה עד מחר כדי לדעת אם להחזיר את הכרטיס

• 4 תגובות
    • 960 צפיות
  15. שלום אני מעוניין להחליף את הכרטיס שלי לאחד מאלו: HD4670\GT 240\HD47770 ואני לא יודע איזה. אני אשמח מאוד אם מישהו כאן יוכל לומר לי איזה הכי כדי לי ולמה(שאני אומר למה הכוונה להסביר לי(למישהו שלא יודע מחשבים אבל יש לו אבא שכן יודע... ככה שהוא צריך להסביר לו למה דווקא זה)) הדרישות: כרטיס טוב כדי שאני יוכל לשחק בעיקר במשחקים כבדים וכל זה. הספק שלי הוא 400W בדוק לא גנרי. תודה לעוזרים. בבקשה מהר!

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  16. Started by roeidalm,

שלום אני מעוניין לשדרג לכרטיס מסך הזה:NVIDIA GeForce GT 240 ואני כאן כדי לשאול אם הוא מומלץ או לא? ואם יש בעיות או משהו בעניין תודה לעוזרים.

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by J S Bach,

היי, אני זקוק לעזרתכם בבחירת כ.מסך עד 900 ש"ח שישמש גם למשחקים הכבדים והדורשים ביותר כיום ברזולוציה של 1920*1080. בתודה מראש. עריכה: חשבתי על ה-5770. איך הוא בהשוואה ל4870 ול-5830? ואיך הוא בהשוואה לכרטיסים של נווידיה באותו הסכום [460/275?]

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  18. Started by darkeli,

יש לי בבית טלויזיה ישנה בת כמעט עשר שנים, שהדרך היחידה בה אני יכול לחבר אותה למחשב היא בעזרת S-VIDEO. אני יודע שקשה מאוד למצוא כרטיסי מסך עם יציאה כזו. כרגע כל מה שאני מוצא זה: Sparkle GeForce 9500GT 512MB DDR2 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=730612 הכרטיס חלש, וגם לא זול יחסית לביצועים. האם מישהו יכול להציע כרטיס מסך טוב יותר? (תקציב עד 400, עוד 50 אם ממש צריך)

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. כפי שכתוב בכותרת, אני מחפש המלצה לכרטיס מסך בתקציב הנקוב. המחשב לא מיועד כרגע לגיימיג, אלה יותר לצפיה בסרטים וכיוב'. המפרט שהוחלט עליו לבינתיים הוא: מעבד i7-920 לוח אם: Intel DP55KG זכרון: 3GB של קינגסטון 1600Mhz כונן קשיח של WD 1TB עדיין לא ברור איזה ספק כוח יהיה, אבל כנראה 400V (אלה אם יומלץ אחרת)

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  20. שלום, אני עובדת עם פרימייר Cs5 ומתעדת ללמוד ולעבוד עם תוכנת תלת מימיד (טרם החלטתי איזה). אני עומדת לקנות מחשב והציעו לי את המפרט הבא. הבנתי שהמפרט מעולה אך חלק מהאנשים שהתייעצתי איתם אמרו שהכרטיס מסך לא מספיק חזק לתלת מימד וכדאי לי להחליף ל‎NVIDIA Quadro FX 580 או לכרטיס Quadro FX 1800. האם באמת כדאי לשנות את הכרטיס מסך לאחד מהשניים הנ"ל? ואם כן לאיזה מהם עדיף? (מה ההבדל?) להלן המפרט: לוח אם GUGABAYTE X58-UD3R מעבד I7 – 930 דיסק קשיח W.D 1000 GB SATA 6 GB זיכרון קינגסטון מהירות 1333 כרטיס מסך GIGABYTE GeForce GTX 470 מארז + ספק של Antec צורב SATA תוצרת סמסונג מסך 24" U2410 UltraSharp Black Monitor 1920X1200. מערכת הפעלה של win תודה!

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  21. שלום. נדפק לי הכרטיס 5850 של SAPPHIRE הציעו לי באייבורי מחשבים 5850 של POWERCOLOR הוא הכי זול מכל החברות בחנות (GIGABYTE.SAPPHIRE)... והוא בא בגרסה מומהרת יותר מה VAPOR -X!! למישהו יש מושג למה? אני יכול לקחת גם את הגרסה של הVAPOR X אבל הבנתי שאי אפשר להשתמש בMSI AFTER BURNER http://www.powercolor.com/Global/products_features.asp?id=216 מישהו ממליץ מה לקחת?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Iko89,

אחרי משו כמו 10 דק' בsplit sec המסך הופך ירוק/כחול/שאר צבעים והמחשב נתקע.. אחרי נגיעה קלה בכ. מסך הוא פשוט רותח בקטע מטורף (קיבלתי אשכרה כוויה) הכרטיס לא עבר OC והמשחק הזה הוא היחדי בו זה קורה.. הגדרתי בRIVA TUNER את המאוורר על הכי חזק .. פתרונות ?

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. http://www.fudzilla.com/graphics/graphics/atis-next-generation-to-come-in-october אם הבנתי נכון הדור הבא של ati מגיע באוקטובר הזה ??? מה אומרים שווה לחכות ? או ללכת על זה...

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  24. אהלן. לפני כשבוע רכשתי מחשב חדש מבוסס Core i5, לוח P55A-UD3R של Gigabyte וזכרונות DDR3 2000MHZ של G.Skill. אני מריץ על המחשב Windows 7 64bit שמעודכן בכל העדכונים הקריטיים מ-Windows Update. הדרייברים הם בגירסה 10.6 (העדכנית ביותר). כרטיס המסך מחובר למסך DELL 2209WA בחיבור DVI ולטלויזיית LCD בחיבור HDMI ישיר. בעת העבודה עם המחשב, גיליתי תופעה קצת מוזרה -> ממש בעת פתיחת קובץ וידאו ותחילת נגינתו/נגינת סרטון ב-youtube, מופיעים לי לרגע פסים שחורים על המסך ומיד נעלמים (מעין ריצוד). הפסים מופיעים בתחילת ההפעלה ואינם קיימים בעת seeking בוידאו. לעיתים התופעה חוזרת גם בעת היציאה מהתוכנה שמריצה את הסרטון. עריכה: כשהגדרתי שה-DELL יהיה המסך היחיד לא נתקלתי כלל בתופעה. כלומר, ה…

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  25. Started by thedarkman,

איזה כרטיס מסך טוב יותר? איזה כרטיס מסך משתלם יותר? איזה כרטיס מסך קריר יותר? איזה כרטיס מסך צורך פחות חשמל? איזה כרטיס מסך מציג את הביצועים הכי טובים במשחקים שתומכים בDX10 וגם בDX11? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 803 צפיות

דיונים חדשים בפורומים