עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ag80,

אני מעוניין לרכוש את גרסת ה GTX460 2GB בארהב בניורק או LA מישהו יודע האם ניתן לרכוש כיום?

• 5 תגובות
    • 958 צפיות
  2. Started by kebibas,

אני מתחנן מחשב מבוסס I5 ואני רוצה לקנות מערך SLI של GTX 460, מה היתרון של מערך המבוסס על הגירסא של ה-1G, על ה-768M? האם יש למה להשקיע עוד 200 שקל על כל כרטיס בשביל ה-1G, או שעדיף לקנות את ה-768M? תודה לעוזרים! נ.ב. אני מתחנן לקנות את הגירסא של Gigabyte עם שתי המאווררים.

• 3 תגובות
    • 963 צפיות
  3. Started by tyk,

שלום רב! :hi: צפיתי באתר של nvidia וראיתי כרטיס מסך nvidia geforce gtx 460 http://www.nvidia.com/object/product-geforce-gtx-460-us.html חיפשתי את הדגם בישראל וראיתי שאין את הדגם הספציפי אלה זה תמיד בשיתוף עם חברות אחרות. כמו זה למשל: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=SGTX461D5&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he רציתי לדעת למה אין בארץ את המוצר מהאתר הרישמי???עם מישהו יודע איפה אפשר לרכוש את המוצר שיקפיץ קישור לחנות תודה רבהה :yelclap:

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. תאמינו או לא, אני כרגע משחק SC2 על הכרטיס המובנה בלוח אם שלי (HD4200) והוא אוכל את זה באופן מפתיע - ממש טוב... בכל מקרה אני מבין שהתחרות היא בעצם בין 5770-1GB ל 460GTX-768MB. איזה מהם עדיף? אני יודע ש460GTX-1GB עדיף בהרבה, אבל הוא מעבר לתקציב שלי. האם כדאי לחכות מעט ולראות אם המחיר של 5770 ירד קצת? המסך הנוכחי הוא Viewsonic VP930-B, שזה 19'' מרובע. בתוך חצי שנה עד שנה אני אשתדרג ל23'' או 24''. תודה לעוזרים...

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  5. Started by Rincewind,

כיום אני עם לוח אם Asus M2N-E מעבד Athlon 64 X2 4200+ ו-2 ג'יגה RAM זיכרון של קורסייר. אני מתכוון לשדרג את המחשב. משדרג מעבד (AMD Athlon II X4 635) ורוצה גם לשדרג קצת את כרטיס המסך מה-Geforce 7600GS למשהו טוב יותר. אני מוכן להשקיע בסביבות ה-450 ש"ח. כמה שפחות יותר טוב. המטרה היא להריץ פה ושם משחקים, ממש לא מצפה שהם ירוצו ב-HIGH. בגלל שאני עובד עם שני מסכים חובה שתהיינה שתי יציאות DVI. אני מצאתי שני כרטיסי מסך מעניינים (אני חושב): http://www.skypc.co.il/pl_product~X96T512D3~8~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~XFXHD4650~8~0.htm מה אתם אומרים? שווים משהו? אם יש לכם הצעות טובות יותר אשמח לשמוע. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  6. Started by dark_zero,

טוב ה4870 שלי נשרף ואני צריך חדש אני רוצה לקנות משהו של NVIDIA משהו שיסחוב משחקים לא חובה משהו בומבסטי שלא יתחמם מדי התקציב שלי הוא 600~ אני לא הולך להשקיע יותר מזה. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  7. Started by jonathanshr,

שלום אני זקוק לגוף קירור + מאורר לכרטיס מסך 8400GS low profile מצאתי באינטרנט רק מאוררים אבל יש צורך גם בהחלפת הגוף תודה מראש על העזרה, יוני

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  8. יום טוב חיברתי את שלושת המסכים שלי ל5870 מכיוון שיש לו רק DVI אחד את שני החיבורים הנוספים חיברתי אחד עם מתאם HDMI to DVI והשני עם מתאם DISPLAY PORT to VGA לא קניתי מתאם DP to DVI מכיוון שהוא יקר בהרבה עכשיו אני רואה את שולחן העבודה על שלושת המסכים אבל אי אפשר לשחק המשחק קורס בהתחלה למישהו יש מושג מה הבעיה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 991 צפיות
  9. Started by rooney10,

שלום לכולם. שיחקתי במשחק כלשהו, המשחק נתקע ואילץ אותי לאתחל את המחשב. לאחר שעלה המחשב, לא יכולתי לבחור ברזולוציה המתאימה של המסך שלי, אלא רק בברירות המחדל כמו 600X800 ו 1024X768 . הסתבר לי כי הכרטיס מסך שלי לא עובד כנראה, כי אני גם לא מצליח להפעיל משחקים. ניסיתי להתקין את הכרטיס מסך בעזרת דרייבר שהורדתי מהאתר של NVIDIA (הכרטיס מסך הוא GeForce 8500), אבל נראה כאילו הדריבר לא הותקן כמו שצריך. ניסיתי עוד פעם ועוד פעם, ולמרות שכתוב שההתקנה הועברה בהצלחה לא קרה כלום, המחשב נשאר ללא כרטיס מסך (כלל הנראה). השתמשתי ב COMBOFIX כי חשבתי שיש לי וירוס, אבל גם זה לא עזר. אני לא יודע מה לעשות, אשמח אם תעזרו לי, תודה !! אם זה לא המקום המתאים, בבקשה תעבירו לפורום המתאים כי לא מצאתי פור…

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  10. Started by ashbit_q,

יש לי I7 860 ו 4 GIGA ראם כך שזו לא הבעיה השאלה שלי האם 460 X 2 SLI יוכל להסתפק עם ספק 700W HEC COUGAR ? ועוד שאלה 460 אחד ברזולוציה 1200 על 1900 ירוץ בצורה מצויינת ? (גרסת הגיגה ) או שהוא חלש בהרבה מ 470 כך שההבדל ברזולוציה יורגש?

• 9 תגובות
    • 911 צפיות
  11. רציתי לקנות כרטיס מסך HD5750, התקשרתי לחנות לברר שהוא מתאים ללוח האם שלי: ASUS M2A-VM שיש לו x16 PCI Express slot והם אמרו לי שם שכל הסידרה של ה 5000 תומכים רק ב PCI-E 2.0, ושהם לא יעבדו עם הלוח אם שלי. בניגוד לסדרה של ה 4000, ולכל הכרטיסים של NVIDIA, שלדבריהם כששמים אותם על חיבור PCI-E ישן סתם לא מנצלים את היכולות של הכרטיס, אבל הוא עדיין עובד. השאלה שלי היא קודם כל האם זה נכון, וכל סדרת ה 5000 היא פסולה מבחינתי אם אני לא רוצה לשדרג לוח אם? ודבר שני, אם בכל מקרה זה לא בזבוז לקנות כרטיס שדורש PCI-E 2.0, כי גם ככה הלוח אם לא יוכל לנצל אותו, ואם כן, אז מה הכרטיס הכי מתקדם שאני עדיין יכול להשיג היום שמתאים ללוח אם שלי ולא יהיה סתם בזבוז. תודה.

• 24 תגובות
    • 3.4k צפיות
  12. Started by Judas Iscariot,

אהלן, יש לי חבר שמעוניין לקנות HD4670 ויש לו ספק כח smart-com 500w, האם זה מספק ומספיק? תודה מראש לעונים.

13. Started by yotam360,

הכרטיס הנוכחי שלי (9800GTX) עושה לי בעיות (מגיע לטמפ' של 133 מעלות ואז פשוט קורס), אני מעוניין להחליף אותו. אני כבר הרבה זמן לא מעודכן במצב השוק היום, אז אני אשמח לקצת הכוונה ועזרה. התקציב הוא כ-1300 ש"ח, אני קומה את הכרטיס מפנדה http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_273&PHPSESSID=v9hqg64su5ajb6u9db3e1vtp30 והמערכת שלי היא: לוח אם: ASUS STRIKER II FORMULA מעבד: Q6600 זכרונות: OCZ 4GB מסך: DELL 2209WA מערכת הפעלה: win7

• 9 תגובות
    • 825 צפיות
  14. Started by Parallel,

שלום רב אני מתכנן לרכוש את הכרטיס הזה , באתר של KSP אני רואה שישנן כמה חברות שמייצרות את הכרטיס , ושהמחירים משתנים. איזו חברה מומלצת? האם זה משנה בכלל? תודה רבה

15. Started by Or94,

אני רוצה למכור את הכרטיס מסך Sapphire HD4850 512MB GDDR3. באיזה מחיר כדאי למכור את הכרטיס? קניתי אותו לפני שנה ב650 שקל בערך.

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  16. Started by yotamavi,

היי, ברשותי כרטיס 7950GT ומעבד E6300. כשאני מנסה לצפות בתכני HD של 1080P על הLCD שמחוברת התוצאה מאוד מאכזבת החדות והצבעים ברמה ירודה. כיול של הטלוויזיה לא עזר. האם ייתכן שכרטיס המסך הוא שמגביל את האיכות או שניתן להאשים את כרטיס המסך רק אם הוידאו לא פועל באופן חלק?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by maorakrish,

השאלה שלי היא כזאת אני רוצה לשדרג כרטיס מסך ויש לי 2 חיבורי PCI-E השאלה שלי מה יותר עדיף. כרגע יש לי G210 512MB שאלה שלי היא אם עדיף לי לקנות כרטיס מסך ממש חדש ויותר טוב למשל G250 או 240 או לקנות G210 נוסף ולחבר אותו בנוסף למה שיש לי עכשיו. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  18. צהריים טובים, יש לי GTX260 216SP כפי שמצויין במפרט בצד, הוא אחלה כרטיס ואני מרוצה ממנו, אבל בזמן האחרון יש לי איתו בעיות מסויימות... אני משחק לרוב ב- TF2, ויש לי לאחר כמה דקות תקיעות ופריזים, מה שמצריך אותי לפעמים לעשות ריסטארט למחשב (WTF??). יש עוד מקרה, בו המשחק מתמזער לי ומודיע על Video Driver Error, משהו כזה - ההודעה היא בצורת בלון בצידו הימני של שורת ההתחל (VISTA באנגלית). אמרו לי פעם לעשות סריקת וירוסים, עשיתי, התגלו 3 דברים שה- NOD32 ניקה אם אינני טועה, אבל הבעיה המשיכה והתעצלתי להמשיך לבדוק את העניין... הכרטיס ללא אוברקלוק. השאלה שלי היא האם מדובר בתקלת חומרה, האם לשלוח את הכרטיס לסקאיי בראשון? זו טיפונת בעיה בשבילי כי אני גר בירושלים, אז אני רוצה להיות בטוח ל…

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. מעבד אינטל I5 750 4 גיגה זיכרון ראם רדון 5850 אמור להיות מחשב בן זונה למשחקים, ומשום מה מטרו 33 לא עובד טוב על ההגדרות הכי גבוהות !!, המחשב בן שבועיים, ואמור להריץ משחקים על ההגדרות הכי גבוהות, התקנתי את הדרייבר הכי חדש, ולא מובן לי למה אני משחק על הגדרות בינוניות בשביל חווית מחשק חלקה. אני מפחד שאולי שמו לי כרטיס שונה, מכיוון שאין לי תוכנה שמזהה את החלקים, רשום לי רק Readon 5000 series וזהו, בכל תוכנה שאני בודק זה מה שרשום. אני משתמש בפי סי ויזרד. מישהו יכול לעזור בנושא?

• 42 תגובות
    • 6.3k צפיות
  20. Started by Born2Kill,

זה נראה לכם טבעי? עשיתי OC בערך של 8% יותר...

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. בע''ה, **עריכה שלום חבר'ה, יש לי מחשב ישן בבית שקניתי בשנת 2006, מתוך סקרנות מעניין אותי לדעת האם אפשר יהיה להלביש עליו כ.מסך מודרניים (PCIE 2) כמו הכרטיסים מסדרת 9000 של NVIDIA ומקביליהם בATI המפרט: מעבד: AMD Athlon 64 3000+ לוח אם: ASUS A8V-E SE. קישור אל המפרט המלא שלו: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=VMfiJJRYTHM4gXIi&templete=2 זיכרונות: DDR 400 SDRAM 1GB כ. מסך: RADEON X1300 הייתי רוצה לדעת האם ייתכן צוואר בקבוק עקב המעבד/לוח אם ואיך אפשר לדעת זאת, כמו כן במידה וקיים צוואר בקבוק - האם OC יוכל לפתור הבעיה. תודה, ינון

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by mormil,

שלום לכולם, יש לי מחשב מבוסס מעבד אינטל E6750, עם ספק 400 ואט של EZCOOL, ומסך ברזולוציה 1920x1200. אני מתלבט בין HD5750 או HD4870, שעיקר השיקולים נגד ה-4870 הם שהוא ישן יותר, וצורך יותר אנרגיה. איזה יתרונות יש לכרטיסים מסדרה 5 לעומת 4? אני יודע שיש DX11, אבל כמה זה משמעותי? ויש עוד יתרונות? ובכלל, האם הספק שלי יוכל להחזיק את ה-4870? תודה, מור

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  23. שלום רב, יש לי כרטיס מסך nvidia gigabyte 9800gt 1gb, הוא מעביר תמונה דרך כבל hdmi to hdmi לטלויזיה שלי akai 26 אינצ' עד לפני שבוע אני השתמשתי במסך מחשב שחובר לכרטיס מסך דרך יציאת rgb רגילה והמשחקים עבדו בצורה מצויינת. לאחר שהעברתי את המחשב לחדר וחיברתי לטלויזיה בכל משחק ששיחקתי התמונה מתפרשת אל מעבר לגבולות המסך לפי בדיקות באינטרנט הבנתי שזה קשור לoverscan. רציתי לשאול איך אני מבטל את האופצייה הזאת בכרטיס מסך ואם בכלל זהו הפתרון. תודה רוני

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Inertia,

קודם כל אני מקווה שזה המקום הנכון לפרסם בו, אני לא יודע אם זו בעיית חומרה או תוכנה, אם לא, תקנו אותי... קניתי כרטיס מסך חדש מסוג HD5670 של ATI ומשחקים שפעלו סבבה עכשיו רצים עם ארטיפקטים דיי חמורים כמו משולשים (פוליגונים?) שחורים שמרצדים על המסך בעת הרצת משחקים בחלונות הכל פועל סבבה. בגירסה 10.5 התקלה חמורה יותר אבל גם ב10.7 שלהבנתי היא העדכנית ביותר- התקלה עוד קיימת. לא בוצע שום OC ואין בעיית התחממות של הכרטיס. התופעה מתחילה מיד עם תחילת ההרצה. יש לי ספק 400W אמיתי, שאמור להחזיק אותו .. מישהו נתקל בתקלה דומה? יש הצעות? תודה

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  25. Started by בילי,

שלום לכם :-) צריך את עזרתם/המלצתכם על כרטיס מסך . המפרט כנראה יהיה, מעבד:i5 750box מהירות מעבד: 2660 Mhz זכרון 2GB של kingston 1.33 DDR3ׂ שתי סטיקים לוח אם גיגה בייט GA-P55-US3L צורב דיסקים ספק כוח של SeaSonic - ‏520W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-520 Retail המסך הוא מסך רגיל ולא דק (infinitty 775CA) אם זה משנה. בחירת הכרטיס צריכה לקחת בחשבון גם יציאה של TV OUT בנוסף ליצאות חדישות יותר -(מתי שהוא אני אפתר מהטלוויזיה הישנה :-) ) הכרטיס הוא גם לגיימינג - אם כי לא חשובות לי הרזולוציות הכי מיטביות במשחק. בקיצקוץ הייתי רוצה המלצה על הכרטיס הכי טוב שסכום זה יכול לקנות ובהתחשב בפרטים שנתתי . המון תודות.

• 5 תגובות
    • 918 צפיות

דיונים חדשים בפורומים