כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,974 דיונים בפורום זה
-
יש לי כיום ג'פורס 4 MX440 , אני רוצה לשדרג את הכרטיס לכרטיס יותר טוב בעיקר כדי שמשחקים מהחדשים יותר כמו סאן אנדרס ,ניד פור ספיד וכו' יפעלו חלק , אבל בנוסף גם שיהיה לי לשנים הקרובות ולא עוד שנה אצטרך להחליף. הסכום שיש לי הוא בין ה-250 -350 שקל. תודה לעוזרים.
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש זוג כרטיסים SLI חזקים ובתקציב זלא נושק לשמיים, יש דבר כזה?
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
היי, אני מתכוון לקנות כרטיס מסך מדגם RTX 3060 Ti, ראיתי שיש גרסאות עם שני מאווררים ואחרים עם שלושה. רציתי לשאול, כמה ההבדל משמעותי ומשתלם? בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
אני מתלבט בין הכרטיסים...תודה אני מוכן להשקיע עד 1500 שקל..האם יש כרטיס טוב יותר במחיר הזה? תודה
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תקציב 800 ש"ח שידרוג מ- HD4870 ניתן לראות את המיפרט המחשב שלי מיתחת לשם לי. מה הייתם ממליצים למערכת המחשב המיושנת במיקצת....שיוכל לנצל את הכרטיס מסך שתמליצו ללא צוואר בקבוק רציני.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מעבד I7-8700K עם אוברקלוק ל5.1 זיכרון 2X16GB 3600MHZ CL16 כרטיס מסך MSI X TRIO 2080 TI וכנראה חבר רוצה לקנות את הכרטיס ממני אני שוקל עם למכור ולקנות RTX 3080 אני משחק הרוב ב1080P וב2K האם המעבד שלי יכול לגרום לצוואר בקבוק? האם כדאי או שעדיף להשאר עם הכרטיס שלי?
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
- 1 follower
-
-
חבר שלי הזמין מחשב ובזיגזג אין את ה 9800 פרו או ה 5900XT והוא כבר הזמין את ה 5900XT ונאמר לו עכשיו שיש רק של INNOVISION והם לא ממליצים עליו והוא לקח את ה 9600XT 256M כמו שלי יש הוא לא ישחק ממש בדום 3 אבל הוא רוצה שלא יתקעו לו משחקים כמו NFSU2 וכאלה מה אתם אומרים? להשאר עם זה או ללכת על ה INNOVISION?
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש יש לי כניסה במחשב של agpx8 התקציב מוגבל ל 450 שקל עכשיו יש לי את ה nvidia 5200fx הוא לא מריץ לי cs 1.6 כמו שצריך תודה רבה לעוזרים עמית. ואם אתם רוצים לדעת יש את ה הלוח asus p4p800 se
-
- 11 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אני חשבתי ללכת על LG L1710B מה אתם אומרים?
-
- 15 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום עליכם. לוח האם שלי תומך רק בתקן AGP 2.0 ובמהירות AGP X4 - האם כרטיסים שתומכים בתקן AGP 3.0 יעבדו אצלי? או שמא יעבוד אצלי רק רדאון 9200 ומטה? מקווה שתוכלו לעזור לי....
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/pl_product~LV385~8~0.htm מה אתם אומרים טעות של החנות
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
http://www.gamestop.com/ תגידו אם מישהו מתכוון להזמין.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.zol4u.co.il/product.asp?pID=244&c=31327 קניתי אותו בקצת יותר יקר, 1700 ש"ח ולא מהאתר שנתתי (הוא רק דוגמא). היום בערב אני צריך לקבל אותו. אשמח לקבל דעות בתודה, ירון.
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך שקט למערכת HTPC שלי. כרגע יש לי HIS 3450 - לא משהוא. אני לא רוצה לשלם הרבה אז אל תציעו כרטיסים ב 2000 ש"ח. אני לא צריך את הכי חדש. מה שאני רואה זה סרטים ב HD (כונן BR) , קצת משחקים (PO 2009 ופיפא) ואינטרנט. חשוב שתהיה יציאת HDMI מובנת ללא מתאם . כל זה מתחבר לרסיבר טוב ולLCD HD. תודה מראש על ההצעות.
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
כאילו לא יהיהו העיות של מריחות חוסר חיים וכו'...
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אהלן. בקרוב אקבל מחשב ומסך חדשים. המסך וכרטיס המסך תומכים שניהם בחיבורי DVI ו-DisplayPort. המסך ברזולוציה של 1920x1080 ו-24". האם יש הבדל בין 2 החיבורים עד לרזולוציה הזאת? כי הבנתי שגם DVI תומך ברזולוציה הזו. בכל זאת יש יתרונות כל שהם ל-DP על פני ה-DVI? (DVI-D Singelink)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפי דעתכם הכרטיס הכי טוב של (7800) NVIDIA ו (ATI (X1900 יפעילו את המשחק Unreal 2007 בצורה טובה? אתרים עם תמונות של Unreal 2007 : http://www.ausfx.com/forum/index.php/topic,4363.0.html http://www.beyondunreal.com/main/ut2007/about.php
-
- 35 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך שישמש אותי למשחקים במקום המעפן שיש לי מובנה התקציב שלי הוא 650 שקל והתקן הוא PCI-E
-
- 13 תגובות
- 964 צפיות
-
-
היום הייתי באיזו חנות מחשבים (דוד שלי רצה שאני יבוא איתו לקנות מחשב), ואמרתי למוכר שישים לו Msi Geforce 4 ti4200 128mb, המוכר אמר שהוא לא מביא את הכרטיסים האלו, רק את של: ASUS, INNO3D, NVIDIA. אמרתי לו, אבל נוידיה לא מייצרת את הכרטיסים רק את הצ'יפסט, הוא אמר לי שהיא גם מייצרת כרטיסים, אמרתי לו שזה לא יכול להיות, הוא אמר לי שכן ועם אתה רוצה אני יראה לך, הלכתי איתו למחסן ובאמת הייתה לו קופסא שרשום עלייה: NVIDIA GEFORCE 4 TI4200 128MB, והיה רשום בצד של הקופסא: DVI, TV/OUT, VIVO. ידעתם שהיא מייצרת גם את הכרטיסים?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרטיס Geforce4 Ti4200 (של MSI), אני משתמש ביציאת TVOUT שלו לצפייה בסרטים... אבל התמונה לא הכי חדה... טקסט שאינו גדול מספיק - אינו קריא, והצבעים קצת נמרחים... יש למישהו מושג למה זה קורה? ניסיתי להשתמש בתוכנה שמצאתי שקוראים לה TvTool במקום ה-nview של nvidia - אבל כנראה שהיא לא תואמת לכרטיס... ורואים הכל מעוות... הטלויזיה מחוברת לכרטיס דרך היציאה בקאבל RCA איכותי (חיבורי זהב, עבה מאד, מתאים להעברת וידאו) - לא ארוך בכלל (הבנתי שקאבלים ארוכים מורידים באיכות), רק שבין הקאבל לכרטיס יש מתאם RCA--> SVIDEO (שבא עם הכרטיס)... יכול להיות שזה מה שמוריד באיכות? (למרות שלא נראה לי... אחרת, למה צירפו אותו עם הכרטיס?)
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס PCI עם 2 יציאות VGA. אחת שחורה וכתוב לידה - CH 1-8 ואחת כחולה וכתוב לידה - CH 9-16. על הכרטיס 4 ציפים של conexant וצ'יפ של חברת PLC TECHNOLOGY. (PCI6140). מה תפקידו של הכרטיס הזה?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם intel express chipset family הוא intel hd כי קניתי משחק cities xl ורשום בדרישות המערכת שלו intel hd
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
ברצוני לרכוש כרטיס מסך מדגם 280X של איזו חברה אתם ממליצים ? שהיה שקט בעל קירור טוב בעל ביצועים טובים . MSI/GIGABYTE וכו ... אפשר קישור בבקשה והסבר קטן על הבחירה שלכם .
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם אני לדוגמא לוקח משחק כלשהו, ואני בוחן כרטיס מסך מסויים על מסך 17", הכרטיס מסך יתן ביצועים פחות טובים ב19"? השאלה שלי בעצם היא אם כרטיס מסך צריך יותר "להתאמץ" אם מדובר בצג 19" במקום 17"(שבמצב זה הרזולוציה היא יותר גבוהה).
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
המפרט שלי: Nvida GFORCE 9800GT 512MB INTEL Q 8200 2.33 Ghz ASRock P45TS-R 4Gb Ram אני רוצה לעדכן תמחשב למשחקים החדשים,במיוחד BF3. אני לשפר את המחשב בכללי(בעיקר כרטיס מסך),אני לא יודע כל כך מה כדאי לשנות בו תקציב 1400-1500
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-