כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, קראתי את כל התראדים החשובים, אבל לא הייתה שם דעה ממש מגובשת. גם לא הייתי כל כך בטוח אם הכל מעודכן. אני מחפש כרטיס מסך ב-1200 ש''ח אפשר טיפה יותר אבל עדיף שלא, שיהיה מיועד למשחקים בעיקר. אני לא כל כך מבין בתחום ואני אודה מאד לכל מי שיעזור לי.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בצורה מאוד מקרית , הכרטיס שלי ALBATRON 6800GT התחיל לעלות בטמפרטורות במשחקים כבדים ולהראות ארטיפקטים , כנראה בגלל בעיות החום שנוצרו . בהתחלה הנחתי שזה בגלל אבק , אז ניקיתי את כל המארז והמעלות ירדו אבל ממש בקטנה . כרגע במאמץ הם מגיעים ל-70 מעלות 1-+ ובמנוחה 47 . ככה שזה ממש לא נראה הגיוני . יש לי את הכרטיס כבר עוד מעט חצי שנה והוא אף פעם לא הגיע לטמפרטורה כזאת . לפני זה במאמץ הוא לא עבר את ה-56 . תחת ההגדרות בדקתי את ה"איתור תקלות" ושם מופיע : Silent Running : Stress test transition L2->L1 . מזהה אירוע : 106 .והזמנים מופיעים כאשר אני מפעיל משחק והטמפרטורה מגיע למקסימום . איך אני פותר את זה אנשים ? אני ממש מפחד שכרטיס של 2500 שקל ילך לו .
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם :'( יום אחד לא הבנתי למה המחשב שלי כל הזמן קופא, במיוחד תחת משחקים כבדים. היום הסתכלתי ונוכחתי לדעת. :'( :'( :'( המאורר של ה ATI RADEON 9800 (original)OEM הפסיק לעבוד..... אפילו שנכנסתי לאתר הזה עכשיו המחשב מתחיל לקפוא... המצב עגום (אני נמצא על המחשב השני) הסיבה: ? אין לי מושג, אולי בלאי, קניתי אותו לפני שנה וכמה חודשים. אני ממש זקוק לעזרתכם. איני יודע אם אני יכול לתקן את זה לבד (אולי עם הלחמה או משהו) או מי היצרן, אני קצת אבוד. וד"א, ניקתי עם אויר את האבק, חיברתי שוב ועדיין לא עובד. אודה לכם על תשובה מהירה. ביי :-\ :'(
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי בנועה מחשבים את בכרטיס x850 pro ב2100 ש"ח, האם כדאי לקנות? המחיר נראה לי חשוד לכרטיס כל כך טוב....
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDWIN7800GTX&Cat2Cat1ID=1452&Cat2ID=1820 בקצב הזה 7800GT יעלה גרושים.
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אבל באיזה מהם התמונה בתכלאס יותר איכותית ועזבו את הFPS הפרו לוקח בזה בהליכה אבל למשל אדם כמוני שמשחק רק ברזולוציה של 800X600 וככה או ככה יקבל מספיק FPS משני הכרטיסים אותי מעניין יותר הצל והאור הגימור של האובייקט הצבעים הטקסטורות מה שעוד רציתי לדעת זה מה ההבדל בין כרטיס שתומך בדיירקטX 8 לX9 והאם יש קשר בין כמות הצינורות שבכרטיס לבין איכות התמונה? אני יודע שבPRO יש 8 ואילו בGF4TI יש רק 4 מה נותן לי כמות כפולה של צינורות ? מה שכן עוד שיקול זה לגבי הVIVO שבGFORCEשל לידטק האם לא עדיף להתפשר במהירות הFPS בכדי להוסיף כבר לוכד וידאו לעיסקה באותו מחיר? כמו כן האם מישהו ראה ויזואלית כרטיס ראדיון PRO 9700 או 9500 ולאחר מכן ראה את הGF4 ויכול לתת חוות דעת לגבי איכות התמונה ב2 ה…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אפשר לדעת איזה מארז יש לי? ואם יש לי AGP X2 או X4 ????
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
העכבר שלי כל הזמן נעלם לתוך הצד הימני של המחשב שאני מזיז לשם את העכבר הוא נכנס פנימה ולא רואים אותו ועכשיו זה גם פוגע לי במשחקים בזמן שאני משחק Command & Conquer 3 Tiberium Wars העכבר גם נעלם ואני לא יכול לזוז ימינה רק באפשרות החיצים
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
https://www.anandtech.com/show/16077/amd-announces-ryzen-zen-3-and-radeon-rdna2-presentations-for-october-a-new-journey-begins
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
התקציב הוא 1100. יש לו מעבד I5 3470, מה שעומד על הפרק זה GTX760 מול R9270X איזה כרטיס עדיף לדעתכם?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך לקנות כרטיס מסך כי לי יש GeForce GTS 250 והוא ישן כבר אני צריך כרטיס מסך שיריץ את המשחק ^^ אבל כרטיס שלא יעלה יקר
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הכרטיס מסך החדש GeForce GTX 970. את המפרט הנוכחי שלי קניתי בדיוק לפני 4 שנים והוא: Intel Core i7 930 2.8Ghz Gigabyte X58-UD3R Kingston HyperX 2GBx3 DDR3 1600Mhz CL9 2x Gigabyte GeForce GTX 460 SLI SeaSonic 620w 80+ Bronze Active בנוסף יש לי 3 כוננים רגילים HDD ועוד כונן SSD שקניתי חודש שעבר כחלק מהשדרוגים שאני עושה למחשב והוא: Crucial MX100 256GB. השאלה היא איך ה-GeForce GTX 970 יעבוד עם המערכת "העתיקה" שלי והאם יהיה צוואר בקבוק? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי 8800GT OC מהירויות 650\1900 MHZ של INNO3D רציתי לשמוע חוות דעת- בעד ונגד האם כדאי לי לשדרג ל 9800GTX OC של INNO3D שעובד על מהירויות של 720\2300 ???? נ.ב אני יודי שה 8800 מריץ את הכל טוב אבל בקטע שבעתיד ארצה לחבר SLI עדיף לבנות על 9800 ולא על ה 8800 ולכן אני מתלבט תודה לכל העוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך את דעתכם על הכרטיס הבא HD 4770 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV DVI PCI-E יש לי PCI Express v1.0 על הלוח אם. מעוניין להריץ משחקים בכיף, לא צריך להשתולל האם יספק את הסחורה? והאם קיים כרטיס מקביל במחיר דומה?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב במשרד ואין לי שם טלוויזיה אבל יש לי כרטיס טלוויזיה ואנטנה איך אני יכול לראות את ערוץ 1 ו2 ?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בשעה טובה חיברתי את כרטיס המסך, 6800GS של פאליט. הכל עובד נהדר, טמפ' סבירות 53 במנוחה, 66 במאמץ (תקנו אותי אם אני טועה). רק בעיה אחת קלה, באוורסט בלשוניות display-->gpu ו display-->pci/agp video לא מופיע כלום! ריק! שום דבר! אני רוצה לבדוק את תדרי הליבה והזכרונות וכל השיט שיש שם אבל אין לי כ"כ איך... מה הולך פה...? דרייברים חדשים מותקנים... מנהלים- אם לא קשור לפורום נא העבירו לפורום הרצוי. תודה. הוספתי תמונה... [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך ATI HD5770, הטלוויזיה מחוברת למחשב דרך HDMI. אני יודע ש HDMI אמור להוציא קול אבל הוא לא מוציא... האם משהו יודע איך מזרימים אודיו מהמחשב לטלוויזיה דרך HDMI ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
פרטים על תקציב הקונה: תקציב: 300 השימושים העיקריים מהכרטיס משחקים , חיבור הכרטיס לטלוזיה HD חנות: אייבורי מפרט המחשב: מעבד: Q660 לוח אם: GA-EG41MF-S2H gigabyte כרטיס מסך נוכחי: Readon x1950 pro ספק: hyper hpu 4s425-xx מסך: מסך מחשב Philips דגם 202E2SB גודל ''20 ניגודיות 1:500,000 DCR זמן תגובה 5ms גודל מסך Wideו"20 Size רזולוציה Resolution 1,600 x 900 גודל נקודה Pixel Pitch 0.277 x 0.277mm בהירות Brightness 250cd/m² ניגודיות Contrast Ratio 1:500,000 DCR זמן תגובה Response Time 5ms חיבור Connectors D-Sub, DVI ראיתי כמה כרטיסים ... תמליצו לי מה כדאי: Gigabyte AMD Radeon HD 6450 1024MB DDR3 כרטיס מסך Gigabyte דגם Radeon HD 6450 1024MB GV-R645OC-1GI 270 ₪₪ Sapphire AMD Ra…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס GTX570 והוא התחיל להרעיש בזמן האחרון אז אמרו לי לשנות בדרייבר את מהירות המאוורר ל 40% השאלה איך אני עושה את זה? ואיזה טמפ' צריך להיות?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, בעקבות התייעצויות בפורום ובדיקה באתרים שונים, החלטתי לקנות את ה-gtx470 בגרסת ה-hawk השקטה שלו. זאת משום שרעש מפריע לי ואני מוכן לשלם קצת יותר על שקט. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=7722 הכרטיס הזה ארוך וגדול מהרגיל, ואני רוצה לוודא שהוא מתאים למחשב שלי מבחינת גודל. לוח האם שלי הוא Asus P5Q והמארז הוא Cooler Master CM 690. ניסיתי לחפש בגוגל אבל לא מצאתי משהו על מישהו עם מארז/לוח אם כמו שלי שהתקינו את הכרטיס הזה. אין לי חשק לקנות אותו ואז לגלות שהוא לא מתאים... תודה מראש לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב מעבד : E8400 כרטיס מסך : ZOTAC GTX260 ספק כוח : SPIRE 12CM FAN 550W REAL לוח אם : P43 NEO RAM : 2G DDR2 800MHZ GEIL *2 מסך : SAMSUNG 19" SYNCMASTER940BW רציתי לעשות שדרוג קטן של כרטיס מסך + מסך 21" אפשר המלצות לכרטיס טוב לתקציב של עד 1000 שקל לכרטיס מסך ושלא אצטרך להחליף ספק כוח ודברים שמסביב זה לא הפורום אבל אם אפשר המלצה למסך טוב גם עד 1000 שקל אודה לכם אם לא אפרסם מודעה נוספת בפורום מסכים *הצרכים שלי הם : משחקים חדשים שואף למקסימום ביצועים ואיכות , אינטרנט , שירים . תודה לעוזרים מראש אביחי
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מסך 17 בסכום של בערך 900 שח אבקש את דעתכם בקשר למסכים הבאים: (900 שח)PROVIEW DX-787 FLAT 0.25 (740 שח)PROVIEW KX-772 0.27 או דגמים אחרים מומלצים.
-
מנכ"ל NVIDIA חשף בכנס המפתחים GTC 2016 את ה-Tesla P100, מעבד גרפי מפלצתי המהווה שיפור תהומי על פני כל מה שהכרנו בעולם הזה כנס GTC 2016 (ר"ת GPU Technology Convention) של NVIDIA הוא כנס שנתי שעורכת החברה והוא פונה בעיקר למפתחי התוכנה שעובדים עם החומרה של ענקית הגרפיקה. בכנס זה מציגה NVIDIA את הפיתוחים האחרונים שלה בתחומים הכי חמים בשוק והשנה הדגש הגדול נעשה איך לא, על מציאות מדומה. בכנס, הציגה NVIDIA שלל כלים המסייעים בפיתוח סביבות מציאותיות ככל הניתן. כלים המאפשרים עיבוד יעיל יותר, תאורה מציאותית והתאמת הרינדור למשקפות עצמן. בנוסף, השנה נעשה דגש גדול במיוחד על בינה מלאכותית. המעבדים אותם מייצרת NVIDIA מקבלים כלים וחיזוק כדי לאפשר לשרתים לבצע כמות אדירה של חישובי…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע מחשב די חלש לעבודה משרדית ואני רוצה לשדרג אותו בכרטיס מסך בשביל גיימינג קל (קל - כלומר FIFA, NBA אולי קצת AC [לא Unity...]). המעבד שיש כרגע במחשב הוא intel i3 6100 עם 8GB RAM וספק כוח של Corsair בהספק של 430W. בהתחלה חשבתי אולי ללכת על הGTX 1060, אבל אני מניח שכנראה אני לא אוכל למצות את הכרטיס בגלל המעבד החלש, וגם ספק הכוח די גבולי. כרגע ההתלבטות המרכזית שלי היא בין ה-GTX 1050 ל-GTX 1050Ti. האם אני אוכל לנצל את ה-1050Ti עם ה-i3, או שחבל על ה-200 שקל ולקחת את ה-1050 הרגיל? אני גם לא כל כך עוקב אחרי הכרטיסים של AMD, אז אם יש למישהו המלצה בכיוון הזה אשמח לשמוע (יש לי עדיפות לNvidia, אז צריך שיהיה איזשהו יתרון ממשי לAMD). …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.fudzilla.com/news/processors/43118-samsung-ramping-up-to-7nm-next-year Samsung ramping up to 7nm next year אני קורא על כרטיסי מסך 16 NM של נבידיה ואני חייב לציין שתקן HDMI 2.0 מהגרועים שנוצרו שהוקם נבנה בתאוריה בלי באמת בדיקות ורק צרות , צוואר בקבוק ותעשייה שלמה של מסכים , טלוויזיות , רסיברים , מחשבים תקועה בשטות הזאת של HDMI 2.0 כל מי שקונה היום מכשיר עם HDMI 2.0 יתקע מהר מאוד עם מוצר מיושן כי כל המוצרים עוברים ל- HDMI 2.1 פי 3 רוחב פס ודרך הגב זה גם לא יספיק לכל דבר ! כלומר כרטיסי מסך עם HDMI 2.0 הגרוע יעבור מהעולם . כרטיסי מסך שקטנים פי - 2 יכנסו לעולם ויביאו תקן חדש , מהירות ויכו…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-