עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום אני מעוניין בכרטיס מסך תקציבי וטוב נטו לגיימינג עד 750 שקל בערץ תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by DavidGol,

שלום לכולם, יש לי לוח אם עם חריץ AGP וחריץ PCI-E x1 עד עכשיו השתמשתי החריץ AGP עם כרטיס X800 ועכשיו אני שוקל לקנות כרטיס HD 4670 ולחברו לחריץ PCI-E x1 השאלה שלי היא האם יש מספיק רוחב פס בחריץ זה בכדי לנצל את יכולות הכרטיס ?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by b3ta0,

אני מחפש כרטיס מסך שישמש אותי כשנה שנה וחצי, עד שאקנה מחשב חדש. אני לא אשחק משחקים איתו, אני רק רוצה להשתמש בווינדוס, לגלוש באינטרנט, יוטיוב וכו... האם זה משנה איזה כרטיס אקנה, לשימושים הללו? או שכל כרטיס מסך פשוט יתאים? עד 500 שח, של נווידיה, כרטיס שקט אם אפשר בתקציב. לוח אם שברשותי: P5E - PCI-E 3.0 כרגע יש לי כרטיס מסך 660 TI שמתחיל לעשות בעיות ואולי גווע... מה גם שהוא כבר לא משהו עם משחקים חדשים, והמעבד Q6600 די ישן, ואין טעם לדעתי לקנות רק כרטיס מסך יקר כרגע. תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Niv Caspi,

היי לכולם, לפני כמה ימים שיחקתי Dota ופשוט המחשב נכבה ולא יכל להידלק, הרחתי ריח שרוף מהמארז כשפתחתי אותו ובהתחלה ישר חשדתי בספק כוח או בלוח אם, אבל הספק עובד עם מחשב אחר, וכשהוצאתי את הכרטיס מסך והכנסתי אחר (זה שאני איתו עכשיו,סתם כרטיס ג'נרי) הכול פועל בסדר. זה המחשב: מעבד: i5 2500 3.3Ghz לוח אם: Pa-65-UD3-B3 זיכרון: 8GB RAM ספק כוח: 600W (לא זוכר איזה דגם בדיוק). כרטיס מסך שנשרף: Geforce 570 gtx 1Gb קודם כל, הכרטיס הנוכחי לא דורש חיבור ישיר מהספק כוח,ככה שיכול להיות שגם זה הלך,אבל אין לי ממש איך לדעת את זה עד שאני לא אקנה כרטיס חדש ואחבר (או שיש איך?!). דבר שני, המחשב שלי נקנה לפני 4 שנים, ובכל מקרה יכול להיות שבשנים הקרובות אקנה חדש (יש גם סיכוי שלא מפני שאני …

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. האם כדאי לקנות ממנו ב200 ? או שלא ? מתלבט.... ורוצה דעות על הכרטיס הזה. בתודה raniAA משתלם לקנות כרטיס כזה ב200 ביחס לביצועים שלו..?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Daniel_Mil,

שלום, יש לי כרגע מחשב די חלש לעבודה משרדית ואני רוצה לשדרג אותו בכרטיס מסך בשביל גיימינג קל (קל - כלומר FIFA, NBA אולי קצת AC [לא Unity...]). המעבד שיש כרגע במחשב הוא intel i3 6100 עם 8GB RAM וספק כוח של Corsair בהספק של 430W. בהתחלה חשבתי אולי ללכת על הGTX 1060, אבל אני מניח שכנראה אני לא אוכל למצות את הכרטיס בגלל המעבד החלש, וגם ספק הכוח די גבולי. כרגע ההתלבטות המרכזית שלי היא בין ה-GTX 1050 ל-GTX 1050Ti. האם אני אוכל לנצל את ה-1050Ti עם ה-i3, או שחבל על ה-200 שקל ולקחת את ה-1050 הרגיל? אני גם לא כל כך עוקב אחרי הכרטיסים של AMD, אז אם יש למישהו המלצה בכיוון הזה אשמח לשמוע (יש לי עדיפות לNvidia, אז צריך שיהיה איזשהו יתרון ממשי לAMD). …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by alias,

עשיתי בדיקה של הכ.מסך עם התוכנה AquaMark 3 ואלו התוצאות(בתמונה) איך הם בסדר ??? ומה הם אומרות? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by MOFRA,

תסבירו לי בבקשה מה זה DX 10 ומה זה HDR?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by lipa,

האם כל כרטיס מסך חלש שיש לו 128M זכרון ותומך DX-9 מתאים מתאים לעבודה בויסטה ב-AERO ?

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by haim_egm,

אני עובד בעבודה עם שלושה (ועם קצת מזל, ארבעה בעתיד הקרוב) מוניטורים. המחשב הנייח שקיבלתי היה ללא כרטיס מסך כך שהבאתי כרטיס ענתיקה מהבית (AMD Radeon R7 200 Series) עם שתי יציאות וזהו. הייתי שמח לכרטיס מסך בעל 4 יציאות HDMI אם יש דבר כזה זול ככל האפשר. לא צריך יכולות גרפיות יוצאות דופן, הרזולוציה הנדרשת היא HD פשוט.

11. Started by Y-T-M,

שלום חברים! אני מתעניין בקניית כרטיס מסך חדש וחשבתי על הGTX660 של GIGABYTE כרגע יש לי 8800GT OC2 המפרט שלי הוא : Q6600 DDR 2 800 6GB ספק כוח 550 W של טרמלטק. השאלה אם שווה לי לקנות?אני ירגיש שיפור בביצועים? או שאני יגיע לצוואר בקבוק.? מתכנן למשחקים כמו BF4 COD תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by abd90,

כרטיס עם זיכרון מהיר יותר ופחות זיכרון או כרטיס מסך עם זיכרון קצת טיותר איטי ועם יותר זיכרון. כמו שכתבתי מדובר ב 8500GT למטרות גימינג בעיקר (לא כבד מידי) ABD

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אז ככה יש ברשותי לוח a7n של asus הלוח עם השבבים של ה-nforce... האמת שלא בדיוק הבנתי מה יותר טוב הלוח הזה מאשר זה של גירסת הvia אבל קניתי אותו בדיל טוב... אני רוצה לקנות כרטיס ראדון אבל אני פוחד שזה לא ינצל את הלוח טוב או שלא יתאים, אם יש לך את ההלוח והכרטיס או סתם דעה, אני פה מתלבט לתומי האמת שאני יותר עובד עצות כי אני צריך להחליט עד יום חמישי...

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by yakiri,

איך הכרטיס הזה למשחקים? איך הוא ביחס למחיר? למי הוא משתווה אצל ג'יפורס? המערכת תחזיק אותו? מעבד P4 3.0 לוח M תומך pcieX16 ספק ג'נרי 500W 2G RAM 667MHZ... תודה וסליחה על החפירה

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. תראו את זה: http://theinquirer.net/?article=30502 נשמע לי כמו כרטיס-מסך מטורף ועוד עם הקירור שדפקו לו :-* למישהו יש עוד מידע לתרום?

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by rony1880,

היי קניתי מסך דל U2410 ואני רואה שהכרטיס שלי 6850 לא מספיק להפעיל משחקים ברזולוציה מקסימום, האם אני יכול לשדרג ל7870 עם המעבד שלי כך שלא יהיה לי צוואר בקבוק?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by DoctorSuS,

אני קניתי לאחרונה שני משחקי מחשב חדשים: שר הטבעות- הקרב על הארץ התיכונה 2 וטיטאן קווסט. שניהם ניראים ממש מלבבים, אבל פתאום גיליתי שהכרטיס שלי בכלל לא תואם (geforce 4 Mx). ברשלנותי קניתי משחקים שאינם מתאימים לדרישות המחשב שלי. כל כך קרוב אבל כל כך רחוק... לכן פניתי לפורום זה בבקשה ממכם שתעזרו לי עם בחירת כרטיס המסך. אין לי מושג בדברים כאלה והדבר היחיד שבו אני יכול לעזור לעצמי הוא בהשוואת מחירים. אז אנא... המליצו לי על כרטיס מסך שיתאים לתקציב של אבא קמצן (עד בקירוב ל-300 שקל), ולדרישות הבאות: כרטיס מסך תומך פיקסל שיידר 1.1 - ג'יפורס 3/רדאון 8500 ומעלה (לא כולל MX) אין לי מושג מה זה פיקסל שיידר ובדיקה אמרה לי שאין לי את זה כלל... תודה. תודה רבה. תבורכו.

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. יש לי LCD 37 אינצ של BEKO כאשר אני מחבר את הכרטיס מסך לLCD דרך כבל HDMI הוא מזהה אותה כ 32 אינצ ונוצר מצב שאין לי את הרזולוציה הטבעית של ה LCD שהיא 1366X768 אלא יש לי רק 1280X720 * אם זה לא הפורום המתאים, אבקש להעביר .. [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by mars7,

מתלבט בין 2 כרטיסי המסך הבאים: Sapphire Radeon RX 480 NITRO+ 8GB ו MSI GTX 1060 6GB OC. ל Radeon יתרון של 8GB זיכרון המקנה לו תמיכה ויכולות טובות יותר למשחקים עתידיים ול GeForce מהירות יותר גבוהה, שכמובן גם מקנה לו יתרון. הבדל המחירים בניהם הוא זניח. מה אומרים? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by coch,

האמת שנחמד. נא לתרום.. חג שמח וסופש נעים.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by OCer,

ראיתי בחלק מהסיקורים של Fermi מושג שלא ניתקלתי בו עד כה, etail. לפי מה שאני מבין זה סוג של דרך הפצה (כמו retail שאני יודע מה משמעותו), אבל לא מצאתי מידע על באינטרנט על משמעות המילה etail ופירוט. אשמח אם תסבירו לי

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. הצבע לסקר על כרטיסי המסך ועודד אחרים להצביע

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. לאחר שנה של שימוש ב9600GT 512mb ומעבר למסך 24" ברזולוציה טבעית של 1920X1200 החלטתי לשדרג את החוויה. ערכתי סקר מקיף(פחות או יותר) והכרטיס הראשון שנראה לי רלוונטי היה הSapphire HD4850 512mb Vapor-X בגלל המחיר ובגלל הקירור אבל לא יכולתי להתעלם מאחיו בגרסאת ה1gb. ההפרש בין שני הכרטיסים נכון להיום הוא כ200 שקל. עברתי בכל מיני אתרי ביקורת שהשוו את הכרטיסים ובכולם ברוב המשחקים(בCrysis הלא צפוי היה ל1gbיתרון משמעותי) הביצועים של שני הכרטיסים היו כמעט זהים(הבדל של כ2-3 פריימים לשניה). לא הייתי מגדיר את עצמי כמבין בתחום אבל נראה שהפרש המחיר לא שווה את התוצאה. למשל http://www.guru3d.com/article/gigabyte-radeon-hd-4850-1gb-gvr485oc1gi-review/1 מן הסתם בחיפושים שלי עלה גם הHD4870 512m…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. היי, אני עם הכרטיס הזה יומיים, משחקים כמו black ops פועלים לי חלק על הגדרות גבוהות אבל משום מה המשחק הזה על low ואפילו רזולוציה 600x800 לא מצליח לעבור את ה20 fps מה יכול להיות? המעבד הוא dual core e5700 3.0GHz. 8 ג׳יגה ראם.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by BlackDiablo,

מה אתם אומרים על ה7800GTX של ELSA ? הוא עולה 400 שקל פחות מכל ה7800GTX שראיתי עד עכשיו בארץ... החברה הזאת סבירה? כי אם לא אני הולך על הLEADTEK אבל אל תגידו לי LEADTEK סתם כי הם יותר טובים וזה ברור אבל אני רוצה לדעת אם אני יקבל את אותם ביצועים של ה7800GTX ולדעת שלא קניתי כרטיס שוק תודה מראש...

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים