עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by nadaviz,

מחפש כרטיס מסך לחבר עד 400 ש"ח למשחקים (בינוני ומטה) רזולוציית המסך כרגע היא 1280X1024 וכמו כן אין לו ספק כח עם יציאת חשמל אז הכרטיס צריך להיות ללא חיבור חשמל חיצוני. תודה, נדב

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by JAMOOS GADOL,

אני מחפש מסך מחשב שתהיה לו כניסות נוספות מלבד ה-vga זאת אומרת כניסות rca או s-video או scart או להפך טלוויזיה שיש לה כניסת vga המחיר לא משנה למה זה שווה את זה! אבל חשוב לי שתהיה איכות מצוינת ??? ??? ???

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום... פעםשאלתי בפורום ואמו לי ש-OC ל יכול להרוס שום דבר...כן ממש. זה לא שהעלתי מתחים או משהו, זה לא שהייתי עם OC גבוה מדי ליותר מדי זמן... פשוט פעם אחת העלתי וזה מה שקה: ניסיתי לעשות את ה-GTS 320MB שלי כמו ה-8800GT - הורדתי קצת את תדר הזכרונות, שמתי את הליבה על 600, וחישבתי שאני צריך לשים את ה-SP שלי על 1750MHZ כדי לדמות 112SP שפועלים על 1500. בקיצור העלתי את זה, שיחקתי כמה שניות CRYSIS (דרך אגב, לא היה שיפור גדול...), ואז פתאום כל המסך התחרבש וראיתי כאילו יש נקודה במרכז וממנה יוצאים הרבה קרניים שיוצרות מעגל לכיוון החוצה, וזה היה בעבעים מעורבים כאלה... בקיצור משהו מוזר. ניסיתי למזער, וזה נתקע, המסך נעשה שחור וחזר, וכשהצלחתי למזער ראיתי שזה היה הדרייבר של NVIDIA ש"הפסיק …

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by tal h,

הי מעוניין לחבר 3 מסכים לכרטיס HD6850. כרגע עובד עם 2 מסכים (עריכת וידאו בלבד, לא משחקים). אני רוצה לחבר מסך שלישי וזה לא מתאפשר לי. החיבורים שיש על הכרטיס: 2XDVI HDMI DP כרגע אני עובד עם 2 שהם DVI+HDMI. אני מחבר מסך שלישי ל DP או ל HDMI אני רואה את המסך השלישי בהגדרות אבל הוא לא נותן לי אפשרות להפעיל אותו (משנה את ה"נתק מסך זה") יש לי מפצל DP-HDMI פשוט. צריך אחד אקטיבי? זה משנה? ניסתי גם לחבר לשני ה DVI ואת השלישי ל HDMI, מזהה את המסך השלישי, שוב לא נותן לי להפעיל אותו מההגדרות. אשמח לעזרה מהירה. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אהלן, עברתי על כמה חניות מחשבים ורשמתי כמה סוגים שונים של חברות המייצרות את הGFORCE 6600 GT הבדל הברור הוא במחיר אבל מה ההבדל באיכות. הסוגים הם: זיגזג - PointOfView Gforce 6600 Gt AGB 128 Mb - במחיר 1481 ש"ח. קיי אס פי -XfX Gforce 6600 GT AGP במחיר 1350 ש"ח. לוג'יק פי סי - Albatron Gforce 6600 GT AGP במחיר 1550 ש"ח עכשיו ראיתי גם בחלק מהחניות שרשום FX6600GT AGP מה הFX אומר? אשמח עם תענו לי בהקדם מה כדאי יותר לקנות ומאיפה???

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. תודה רבה לכל מי שעונה

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. היי! יש לי כרטיס SAPPHIRE 1950 PRO 512 AGP יש לו שתי חבורים של 4 פינים בהוראות התקנה רשום שצריך לחבר רק חיבור אחד, זה נשמע לי די מוזר, אם צריך לחבר אחד למה שמו לו שניים? אני אישית חיברתי את שנייהם. אני בדילמה עכשיו, כפי שאני רואה בפורום הזה יש הרבה אנשים שקנו את הכרטיס הזה היתי רוצה לדעת מה אתם עשיתם? [br]פורסם בתאריך: 26.02.2007 בשעה 00:37:41 הינה תמונה[br]פורסם בתאריך: 26.02.2007 בשעה 01:07:44אופס, זה נשלח שלוש פעמים[attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by RayZ,

אני לא אוכל ממש להסביר במילים, רק תוכלו לראות בתמונה למה אני מתכוון ובדיוק. זה אמור ליהיות ככה? [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. לילה טוב. לאחרונה קניתי מחשב חדש וניסיתי לעשות קצת אוברקלוק לכרטיס מסך. הכרטיס ד"א הוא : Power-Color Radeon 9600XT 256MB השתמשתי בתוכנה: ATi Tray Tools ובתוכנה כתוב לי שהתדר של הזיכרון של הכרטיס מסך הוא 400MHZ, לעומת התוכנה, באתר של החברה שמייצרת את הכרטיס כתוב שהתדר של הזיכרון הוא 600. לינק: http://www.power-color.com/AGP_9600_R96E-TD3.htm (האתר) לינק:http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/d/a/v/i/d/1/9/8/8/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200312161721032747/200502121135298783/oc_gpu.JPG (התמונה של התוכנה) מה הולך פה? מישהו יכול בבקשה להסביר לי, אולי אני טועה? תודה רבה מראש, דוד.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by huber,

משיהו יודע אפא קונים את הכרטיס הזה? זה הכרטיס מסך של ATI - כמו זה שיש ב 8500 AIW, רק בלי המאיץ ובחריץ PCI http://www.ati.com/products/pc/tvwonder/index.html

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. http://www.fudzilla.com/graphics/item/21551-kfa2-rolls-out-first-whdi-graphics-card מצורף דבר חדש שיוצא לשוק כרטיס מסך במקום כבל HDMI או דבר אחר יש אנטנה שמשדרת למקלט עד מרחק 30 מטר הכרטיס הראשון שניבידייה מוציאה הוא 460 GTX מצורף קישור לטכנולוגיה החדשה WHDI technology http://www.whdi.org/ http://www.amimon.com/technology.shtml התדר שהטכנולוגיה הזאת עובדת הוא 5GHz ויכולה לשדר וידאו ברמה uncompressed 1080p video at 60Hz כולל 3D PC gaming video

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by cooper,

קיבלתי סוף ,סוף את הX1950XT של SAPPHIRE ..רק הבעיה שהכרטיס מתחמם מאד עד 95 מעלות .ותוך כדי משחק הוא זורק אותי החוצה .ומודעה שהכרטיס התחמפ חותר מידי. הספק כח שלי זה 400W TRT-F אבל הבנתי שאין קשר לזה.. א. האם הבעיה בכרטיס עצמו? ב. האם אפשר לסדר את זה? תודה לכל העוזרים.

• 26 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by udist,

בשעה טובה חיברתי את כרטיס המסך, 6800GS של פאליט. הכל עובד נהדר, טמפ' סבירות 53 במנוחה, 66 במאמץ (תקנו אותי אם אני טועה). רק בעיה אחת קלה, באוורסט בלשוניות display-->gpu ו display-->pci/agp video לא מופיע כלום! ריק! שום דבר! אני רוצה לבדוק את תדרי הליבה והזכרונות וכל השיט שיש שם אבל אין לי כ"כ איך... מה הולך פה...? דרייברים חדשים מותקנים... מנהלים- אם לא קשור לפורום נא העבירו לפורום הרצוי. תודה. הוספתי תמונה... [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by edbergr,

היי יש לחברה שלי חשב עם I5 לא זוכר איזה במיד רינג והיה לה כרטיס מסך של gigabyte 210 והוא עשה בעיות אז נתתי לה את הכרטיס הישן שלי GT8800 אך הוא גם מקרטע וקורס והיא צריכה לרסט תמחשב שהיא משחקת משחקים כמו LOL או borderlands 2 ורציתי לדעת איזה כרטיס מסך כידי לקנות לה בשביל סיגנון המשחקים האילה יש לה מסך 24" חיבור DVI וספק כוח של 400W השמח לעזרה תודה מראש מצטער על השגיאות

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by scylla,

אם אפשר שיהיה מKSP (משם אני בונה את המפרט) ושהמחיר לא יהיה מוגזם (מחיר סביר למסך איכותי) תודה מראש.

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אני חושב לקנות 2 כרטיסים עם 256MB כל אחד ואני יודע שיש משחקים שלא נותנים להפעיל הגדרות מסויימות לכרטיסים עם פחות מ 512MB זיכרון מישהו יכול לענות על העניין הזה מתוך ניסיון?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום, קניתי לאחרונה מסך SAMSUNG 710TM LCD והייתי מאוד מרוצה ממנו כאשר היה מחובר בחיבור אנלוגי. היום חיברתי אותו למחשב חדש עם כרטיס מסך 9800pro וכעת החיבור הוא דיגיטלי (דרך יציאת DVI). הבעיה היא שהתמונה נראת ממש לא טוב והאייקונים של התוכנות שרצות ברקע של המחשב (שמופיעים בפינה התחתית של המסך) נראים מפוקסלים ולא ברורים במיוחד, בהשוואה לתמונה חדה וברורה שהיתה עם כרטיס המסך הקודם במחשב הישן. בנוסף הגודל של הפונטים קטן מאוד. המסך הגדיר עצמו עם רזולוציה של 1024x1280. ניסיתי לשחק עם זה לרזולוציות קטנות יותר אבל זה רק נהיה גרוע יותר והתמונה לא משתפרת וסתם נמרחת. התקנתי מחדש את הדרייברים של המסך וכרטיס המסך אבל זה לא עזר. גם התוכנה של המסך MagicTune לא עובדת עם כל האופציות שבה (האו…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אורח אני רק שאלה

שלום, במפרט כרטיס המסך שאני מעוניין לקנות (gtx 1070) ראיתי שדרוש לו 500w . - האם הכוונה שרק הכרטיס עצמו דורש כזה מתח או שמדובר במתח הסופי שכל המחשב אמור לקבל בסה"כ? לצורך העניין, ראיתי פה בדיונים שמי שקונה כרטיס שכזה ויש לו ספק של 500w - אתם עונים לו שזה בסדר..

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Achiron,

כי הבנתי שהוא מציג אותם ביצועים כמו ה2600 שרציתי. אני מתכנן להריץ את המשחקים הבאים: Crysis COD4 Supreme Commander זה לפחות כרגע. אני ארצה להריץ את הרד אלרט הבא ואת GTA4, אולי גם את הNFS האחרון. השאלה היא בעצם האם ב1650 תומך באותן טכנולוגיות של ה2600. גם ד"א, למעבד הגרפי המובנה שלי יש 348 מגה ראם[בערך, לא זוכר בדיוק], זה הרבה לדעתי, האם זה יכול לסייע לכרטיסים עתידיים?

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by EAD,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=22273 המחיר ממש לא זול! 280GTX ניתן להשגה ב2300 נכון להיום (וגם 2200) CF של שני 4870 יעלה לך כ2600-2700( ויתן ביצועים זהים ואף לפי מבחנים מסויימים יותר טוב במקרים מסויימים) שלא לדבר על כמות החום וצריכת חשמל של המפלצת הזאתי. איך שאני רואה את זה, אנשים שקונים את זה יקנו מן הסיבות הבאות: 1) אין להם אפשרות לCF, ולכן מעדיפים פתרון של כרטיס אחד מהיר 2) יש להם CF ורוצים לשים שני 4870X2 - יעלה להם הון תעופות, יצטרכו ספק של 1000W ומעלה, והמון חום שיפלט מן המחשב, וגם מבחינת ביצועים, אין שום צורך בזה כיום, של לדבר על כך שלתמוך ב4 ליבות כיום שעובדות בו זמנית, ממש נעשה רע כיום! אז מה דעתכם?

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by ItachiSan,

היי, הכרטיס מסך שלי שבק חיים (כנראה, אני לוקח אותו היום למעבדה לבדיקה). במידה ואני אצטרך להחליף אותו בחדש, מה כדאי לי לקנות? זו המערכת שלי: Intel Q9550 Gigabyte ga-ep43-ds3 ATI HD 4870 1GB Vapor-X A-Data 4GB DDR2 HDD 3 x 3TB Crosair 550W Dell e-IPS 2109 22" 1650X1080 1920X1080 (לא זוכר דגם מדויק) LG LCD אם אפשר אני מעדיף לא להחליף חלקים אחרים מהמפרט, וכמובן שאני רוצה לקבל מקסימום ביצועים במינימום מחיר. תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. מישהוא מכיר דבר כזה שנמכר בארץ ? בסביבות ה 300 שח ? צריך יציאה דיגיטלית כלשהיא (DVI או HDMI , לא קריטי) ושיהיה כמובן X1 . תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by tal_levi1000,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש (יש לי עכשיו 5600XT שמתחיל קצת לגמגם) אני מתלבט בין 6800GT לבין 6600GT (לא מבחינת הביצועים אלא מבחינת הכסף) אני צריך שתמליצו לי על 6800GT אחד טוב ו על 6600GT אחד טוב הכרטיס הוא למטרות משחקים וסרטים לא OC (למרות שאם הכרטיס בא עם אובר קטן מהמפעל לא מפריע לי) אני חשבתי על חברת XFX אבל אני לא ממש בטוח איך החברה הזאת? תודה לעוזרים טל

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by huber,

שלום חברים. ה GTX560TI שלי מתחיל להזדקן ובימים הקרובים אני מתעד להחליפו ב GTX970. ברשותי מעבד Core™ i5-750 עם 8 ג'יגה זיכרון, מה שמוביל לשאלה המתבקשת, האם המעבד הנ"ל יהווה צוואר בקבוק רציני לכרטיס שכזה? האם יש אתר כיום שעושה השוואה של מעבדים בקורולציה לכרטיסי מסך על מנת לבדוק את הנושא הנ"ל? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים