עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מסך - viewsonic VG712s כרטיס מסך - fx5700 כשאני מחבר בין המסך למחשב בחיבור האנלוגי הרגיל אין בעיה, כל הנסיונות לחבר דרך חיבור הדיגיטלי DVI לא מצליחים, משתמש בכבל שסופק + 2 מתאמים vga to dvi אין בכלל תמונה, המסך לא מזהה שידור דיגיטלי :'( אולי צריך לשנות ההגדרות של NVIDIA ? בבקשה עזרו לי אנשים טובים !

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by dor0x,

שלום יש ברשותי את הכרטיס מסך Geforce 8600GT עכשיו השאלה שלי עם הוא HD? כי הסתכלתי בהגדרות של הכרטיס מסך והופיע לי קטגוריה שלא ראיתי בחיים אני חושב שבגלל שחברתי את החיבור הלבן שאני חושב שהוא נקרא RGB עכשיו זה מה שמופיע שם http://tinypic.com/view.php?pic=2rh9p8w&s=5 תודה מראש לעוזרים וסליחה עם זה לא מתאים לפה

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by huber,

https://www.anandtech.com/show/16077/amd-announces-ryzen-zen-3-and-radeon-rdna2-presentations-for-october-a-new-journey-begins

4. Started by Holography,

האתר Comp-il מביא לינו מבצע גדול, Readon 9800 Pro רטייל של ספיר ב 1200 ש"ח. http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDSPH98PR2&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1699&aff=zap

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by udist,

בשעה טובה חיברתי את כרטיס המסך, 6800GS של פאליט. הכל עובד נהדר, טמפ' סבירות 53 במנוחה, 66 במאמץ (תקנו אותי אם אני טועה). רק בעיה אחת קלה, באוורסט בלשוניות display-->gpu ו display-->pci/agp video לא מופיע כלום! ריק! שום דבר! אני רוצה לבדוק את תדרי הליבה והזכרונות וכל השיט שיש שם אבל אין לי כ"כ איך... מה הולך פה...? דרייברים חדשים מותקנים... מנהלים- אם לא קשור לפורום נא העבירו לפורום הרצוי. תודה. הוספתי תמונה... [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by SyndromE,

http://www.guru3d.com/article/geforce--9800-gtx-sli-review-plus-model/4 בתיאבון

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Achiron,

כי הבנתי שהוא מציג אותם ביצועים כמו ה2600 שרציתי. אני מתכנן להריץ את המשחקים הבאים: Crysis COD4 Supreme Commander זה לפחות כרגע. אני ארצה להריץ את הרד אלרט הבא ואת GTA4, אולי גם את הNFS האחרון. השאלה היא בעצם האם ב1650 תומך באותן טכנולוגיות של ה2600. גם ד"א, למעבד הגרפי המובנה שלי יש 348 מגה ראם[בערך, לא זוכר בדיוק], זה הרבה לדעתי, האם זה יכול לסייע לכרטיסים עתידיים?

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by EITANPP0,

יש לי כמה שאלות על הכרטיס מסך HD4850 1. הכרטיס יריץ לי משחקים כבדים וחזקים על הכי גבוהה [high] כמו המחשקים האלה: crysis, cod4,Diablo ועוד משחקים כבדים מהסוג הזה. 2. יהיה לי מסך 22' אז הכרטיס יהיה בסדר עליו, כאילו הגרפיקה תיהיה בסדר?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by tal_levi1000,

בכל הלוחות שתומכים ב PCI-E יש 4 חריצים (חוץ מחריצי ההרחבה) למה מיועד כל חריץ? אני מצרף תמונה... [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. כדי למנוע צווארי בקבוק. המפרט הוא כזה: AMD AthlonXP 2600+ ליבת בארטון Abit NF7 1G Twinmos DDR 400 CL2.5 Maxtor 120GB 7200RPM 8MB ATA133 וכו וכו. עכשיו, הלבט המרכזי הוא בין ה6800NU ("רגיל") לבין ה6800GT, שניהם בAGP. מה דעתכם?

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by ozeini,

שלום לכולם! מה הייתם מציעים לי לבחור מתוך 2 הכרטיסים הבאים? 1. http://www.skypc.co.il/pl_product~28501~8~0.htm 2. http://www.skypc.co.il/pl_product~GV260~8~0.htm מאוד מקווה שתעזרו וכמה שיותר אנשים יותר טוב, אם יש כרטיס עדיף על שניהם בסכום הזה (כ-500 ש"ח) אז תמליצו. תודה לכולם!!!

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. ללא OC מעבד E-8400 לוח אם ASUS P5qe pro ספק כוח CORSAIR VX 450W מסך מחשב 19 מודה מראש לכל מי שיעזור לי

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by sherlock1212,

?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by rbaron,

שלום, אני יודע שכבר די חפרו על הנושא הזה וכבר קראתי הרבה תגובות (גם באתר וגם באתרים בחול), אבל השאלה שלי קצת שונה (אני חושב) מה עדיף בין שתי הכרטיסים הללו: http://www.skypc.co.il/sg_product~AX57501GBD5-PDH~8~0.htm או http://www.skypc.co.il/sg_product~GWGTS450PCX1024~8~0.htm לפי מה שאני רואה בפורמים לפחות gts450 עדיף אבל מה שאני לא מבין זה עם hd5750 ניתן להשמתמש באופציה של הcrossfire כך שאני קונה כעת כרטיס מסך בכ700 ש"ח ובעוד שנה או שנתיים במקום לקנות כרטיס מסך יקר אני פשוט קונה את אותה כרטיס מסך בהרבה פחות ומקבל כרטיס מסך ממש טוב! השאלה האם אני צריך לקחת את זה בתור שיקול? האם יש כרטיס יותר טוב בתקציב הזה אני בונה מחשב חדש אז אין עדין ספק (על איזה ספק אתם ממליצים)

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by itaylevi,

היי. אני מתכנן לקנות מחשב חדש. כרגע לא לחוץ לי, ואפשרי מבחינתי לחכות לנובמבר כדי לקנות אותו. התקציב של המחשב יהיה באיזור ה5K. האם כדאי לחכות ל9XXX, או שהמחירים יהיו בשמיים בהשקה ועדיף ללכת על הנוכחיים של NVIDIA? אין לי נסיון עבר עם כרטיסים שרק יצאו ולכן איני יודע האם המחירים בתחילת המכירה הוגנים או לא הוגנים. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. ראיתי שיש חוו"ד כאן בפורום בסגנון של "בסדרה 3000 קירור EAGLE של גיגהבייט לא היה מוצלח". אשמח לדעת איזה יצרן/דגם כדאי לרכוש בסדרה 4000, במיוחד 4070 או 4070ti.

17. שלום, אני רוצה להוסיף עוד שני מסכים ולשחק על כול השלושה (אייפיניטי) יש ברשותי כבר כרטיס HD 6950 שניפתח ל 6970 אני עומד לחקות לירידת מחירים בעקבות הכרטיסים החדשים של ניווידיה ולקנות עוד אחד (אולי יד שניה ) בשביל להשלים למערך של שניים הלוח אם שלי תומך רק ב CF 4X 16X כמה זה ישפיע ? האם אני יקבל ביצועים מספקים על שלושת המסכים במשחקים כבדים במיוחד (RAGE BF3 CRTSIS1 וכו ...) תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אז ככה יש ברשותי לוח a7n של asus הלוח עם השבבים של ה-nforce... האמת שלא בדיוק הבנתי מה יותר טוב הלוח הזה מאשר זה של גירסת הvia אבל קניתי אותו בדיל טוב... אני רוצה לקנות כרטיס ראדון אבל אני פוחד שזה לא ינצל את הלוח טוב או שלא יתאים, אם יש לך את ההלוח והכרטיס או סתם דעה, אני פה מתלבט לתומי האמת שאני יותר עובד עצות כי אני צריך להחליט עד יום חמישי...

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by yonatan.mendelson,

תדר מוגדל, מחיר מוגדל - וגם הרבה יותר הספק שנצרך: כרטיסי ה-Radeon RX 590 מושקים באופן רשמי בכל מקום לכתבה

20. Started by itzik00,

שלום אני עומד לרכוש מחשב במפרט המצורף. המחשב מיועד למשחקים של שני בנים 11 ו 8 בתחום הנמוך של הגרפיקה ולא למשחקים החדשים זוללי הגרפיקה. כרגע המחשב מוצע עם כרטיס מסך HD2400Pro המחיר ב KSP על כל המערכת ללא מסך 2370 שח. ברצוני לדעת האם הכרטיס הזה חלש גם עבור המשחקים מהדור הקודם ? האם עדיף להחליפו ב 8400GS או 8500GT ? ועדיין לעמוד במסגרת התקציב מבלי לייקר את קנייה תודה, איציק. המפרט: Core 2 Duo E6550 לוח אם של Abit זכרונות DDR II 667Mhz 1GB Samsung דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 320GB SATA II כרטיסי מסך PowerColor HD 2400 Pro SCS3 256MB GDDR2 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אורח אני רק שאלה

שלום, במפרט כרטיס המסך שאני מעוניין לקנות (gtx 1070) ראיתי שדרוש לו 500w . - האם הכוונה שרק הכרטיס עצמו דורש כזה מתח או שמדובר במתח הסופי שכל המחשב אמור לקבל בסה"כ? לצורך העניין, ראיתי פה בדיונים שמי שקונה כרטיס שכזה ויש לו ספק של 500w - אתם עונים לו שזה בסדר..

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. שבת שלום . ברצוני לרכוש למחשב AMD 3800X2 כרטיס מסדרת 8800 ההתלבטות שלי היא בין מס' יצרנים כשההבדל הכספי ביניהם הוא כ100 שקל לערך. רציתי לדעת את דעתכם: BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL GAINWARD GEFORCE 8600 GTS 320MB DUAL DVI XFX NVIDIA 8800GTS 320MB DDR3 XXX XFX NVIDIA 8800GTS 320MB DDR3 כולם נעים במחירים של בין 1788 ל 1900 שח. רציתי לדעת למי הביצועים הטובים ביותר וכנ"ל לגבי קירור. תודה רבה ושבת מנוחה

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by orgabay87,

אני בונה מחשב חדש שישמש בעיקר למשחקים ומתלבט בין שני הכרטיסים הבאים: 1. Gtx 670 ftw 2g 2. Gtx 670 4g האם יתרון הזכרון יריץ משחקים טוב יותר או שמה המהירויות הגבוהות יותר שה- ftw עובד בהן יהיו יתרון? תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום רכשתי לא לפני הרבה זמן את המסך 760BF 4MS של סמסונג אני מאוד לא מרוצה ממנו יש לו מריחות בצורות נוראיות ומאוד מציקות לעין , ומשחקים שלו נדבר איך רואים . שמעתי שיש בעיות בדגם הזה,השמועות נכונות ? :'( ואם תיהיה לי אפשרות ביבואן להחליף את המסך לאיזה מסך אתה ממליצים במקומו? והשאלה: יש דבר שבאמת לא הבנתי.. מזה פאנל במסך LCD ? מה הוא נותן איזה סוגים יש, מה טוב ומה לא טוב . ואיזה סוג פאנל יש למסך שלי ? תודה מראש עריכה : אוייש התבלבתי רציתי לפתוח בפורום למסכים תעבירו בבקשה.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by ohadher,

כמו שרשום בכותרת. איזה כרטיס עדיף מבחינת עלות/ביצועים. הספק שלי הוא 550W (המחשב לא מהווה צוואר בקבוק משמעותי). בהתחשב כמובן במחירים הבאים: GIGABYE GTX 670 - 2245 ZOTAC GTX 670 - 2045 GIGABYTE GTX 660 TI - 1810 אשמח לשמוע שיקולים. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.