עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. התקנתי את חבילת הקודקים CCCP, ועכשיו יש דיליי של כחצי שניה באודיו בניגון קבצי Xvid. כיצד ניתן לפתור את הבעייה?

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  2. תודה לעונים..

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  3. שלום, התקנתי את כרטיס הטלויזיה ורואים סבבה. רציתי לדעת אם מישו יוכל להסביר לי פה ב"רגל אחת" את כל התורה של ההקלטה. מה צריך, איזה איכויות, על מה להתפשר ועל מה לא, וכו'... אני עובד עם מחשב חזק (ראו מפרט), ועל ווינדואס אקס-פי. תודה לכל העוזרים. יונתן

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  4. Started by BENNY66,

אז כך חיברתי הכול יש תמונה וסאונד אבל התמונה מהבהב קצת במסך שחור ממש רואים את זה והסאונד לא נקי יש לי כרטיס של ספרקל 128 מגה

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  5. Started by Dimer,

ראיתי ב-X-BIT את הכרטיס הזה של MSI שכרגע הוא כרטיס קונספט אבל אני ממממממממממאוד מקווה ש-MSI ימכרו אותו ובמחיר סביר! http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20050601233856.html מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  6. Started by RF SOS,

זה כרטיס טוב למשחקים ? כרטיסי מסך ‏Zotac‎ - ‏9500GT Zone Edition Silent 512MB GDDR2 DX10 HDTV‎ עולה 362 ש"ח ב 2 תשלומים . איך זה ? שווה את הכסף ? יש לי מעבד E5200 ולוח ASUS G31 עם הכרטיס הזה אני יוכל לשחק משחקים ? הזמנתי באינטרנט מעבד + לוח מעבד 370 , לוח - 275 סה"כ : 645 בלי כסף .

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by Weihenstephan,

ספק של pcPower & cooling תודה, שאר המערכת מופיעה במפרט. הכרטיס יחליף את ה5870 הנוכחי, תודה.

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. ?? תודה

9. מפתחת השבבים NVIDIA הכריזה כי גירסת מנהלי ההתקן הבאה של תתקן את אחת מהבעיות המוזרות של כרטיסי ה-GeForce GTX 1080 האימתניים, בגירסאות ה-Founder's Edition שלהם - מאוורר שנטה להאיץ את מהירות הסיבוב שלו מאיזור ה-2,000 סל"ד לכ-3,000 סל"ד לעיתים קרובות וללא סיבה ממשית, באופן שיצר רעש מעיק ומיותר. https://goo.gl/0LInbT

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Nils_ Holgerson,

היי חבר'ה. אני מתלבט בין הכטיס הזה: http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1723 לכרטיס הזה: http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1458 מה עדיף? מה בעצם אומר בכרטיס השני שהוא: Bulk package For Full System Only לא למכירה כמוצר בודד בהנחה שאני קונה אצלם מחשב חדש, זה ישנה משהו? ממה בעצם נובע ההבדל? תודה ושבת שלום. עריכה: המפרט הצפוי: amd phenom X3 720 BE לוח אם צ'יפסט 770 זיכרון 4GB ספק Extreme Power 500W וכמובן הארדיסק וצורב. המסך הצפוי Samsung LCD 2243BW

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום, בשלוש שנים האחרונות הזתדרתי עם המחשב שלי כמו שהוא, אר הגעתי למסקנה שכדאי לשדרג. לא נראה לי שיש צורך להחליף משהו מהשילוש, אז נראה לי שזהו הזמן לכרטיס מסך חדש. זה המפרט שלי: Core2Quad Q6600 @ 3.0 GHZ GigaByte P35 - DS3L Transcend 4GB (4x1024) DDR2 800MHZ Sapphire HD2900Pro 1GB GDDR4 Samsung 320GB SataII 16MB WD 640GB AAKS SataII 16MB Enermax Liberty 400W ThermalTake V1 Dell 2007FP 20" UltraSharp הרזולוציה עליה אני מעוניין לשחק היא 1600*1200 עם פילטרים (אם ניתן). המשחקים שאני משחק הם לדוגמא : gta4,bioshock2, batman arkham asylum וכו'... נקודה חשובה, אני לא רוצה שהכרטיס יהיה מאלו שתמחממים הרבה ועושים רעש, סבלתי מזה מספיק עם הכרטיס הנוכחי. שיהיה כרטיס קריר. התקציב שלי, כ…

12. www.ivory.co.il www.ksp.co.il הכי זול שיש .. שיפעיל counter strike source תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. זה המפרט של המחשב שלי: CPU: Pentium 4 3.0 Ghz 2Mb Cache 64 bit (630) Memory: A-Data DDRII 533MHZ 512*2 MB Motherboard: Gigabyte GA-8I915P Duo (Rev 2.x) Hard Disk: Western Digital 160 GB 8MB Sata Western Digital 320 GB 16MB Sata II Graphic Card: ATI Radeon X700 PRO 256 MB המשחקים שנתקלתי בבעיה בהם:DIRT,RAINBOW SIX VEGAS וכנראה בשבוע הבא גם LOST PLANET. שלושתם משחקים חזקים מאוד, שהייתי מאוד רוצה לשחק בהם, אך בגלל ה-SM2 אני לא יכול. הבעיה הגדולה כפי שרואים היא הכרטיס מסך... עכשיו אני רוצה לשאול אם שווה לי לשדרג כרטיס מסך, אם כן איזה? (תקציב-2000 ש"ח בערך) האם השדרוג של הכרטיס מסך יספיק מבחינת המחשב לשנה שנתיים הקרובות, או שכדאי כבר להחליף היום גם את המעבד,זיכרון ולוח אם (בקי…

• 10 תגובות
    • 918 צפיות
  14. Started by FroshA,

היי, יש לי כרטיס מסך ישן וחשבתי שהגיע הזמן לשדרג. הטווח התקציב שלי הוא 500~1000 שקל. הייתי מעדיף משהו של nvidia geforse. עם 2 יציאות DVI וגם HDMI. הכרטיס מסך הוא לצורך משחקי מחשב. יש לציין שהלוח אם שלי גם כן ישן עם חיבור PCI-E2.(לא יודע עד כמה זה משנה..) מה דעתכם על Gigabyte GTX650 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E ?

• 5 תגובות
    • 967 צפיות
  15. Started by oRizone,

קיבלתי את המחשב החדש שלי לפני כמה ימים: Processor :: Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX MotherBoard :: ABIT IC7-MAX 3 Intel 875P Motherboard (HT,OTES,Dual SATA RAID,D-DDR,5.1 Sound,Intel G-LAN,1394,USB2) Hard Discs : Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD Video Cards : Gigacube Radeon 9800 PRO 128MB DH DVI OEM Video Card CD-ROM / DVD-ROM : CD-ROM LG x 52 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive Memory : Samsung DDR-RAM 1GB (2x512MB) 3200PC Sound Cards : Creative Audigy 2 Bulk Sound Card ויש לי בעיה עם הכרטיס מסך. במשחקים ה-FPS שלי ממש נמוך יחסית למה שצריך להיות לי, יש לי חברים עם מחשב פחות טוב משלי ומקבלים ביצועים יותר…

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  16. שלום חברים מעוניין להפוך את הפנטיום 4 (3 מגהרץ) שלי ל HTPC. כרגע אין לי כרטיס מסך (יש רק אונבורד). אני מעוניין להוסיף כרטיס מסך כדי לתת קצת מרץ למחשב ולשפר ביצועיו בסרטים. ישמש אך ורק לסרטים ומוזיקה לא משחקים, הבעיות: יש לי חריץ AGP תקציב מאוד נמוך (מעדיף יד 2) יש כרטיס בתנאים הנ"ל שיריץ לי HD (לפחות 720P)? אודה מאוד על המלצות בנושא כי אין לי מושג

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  17. Started by hotshot,

שלום לכולם, האם משתלם לבצע SLI אוCF (להשגת ביצועים טובים יותר למשל לגיימינג)? למשל, יצא לי להבחין שבמחיר של כ-1500ש"ח אפשר לקנות כרטיס מסך יחסית חזק כמו: Sapphire ATI Radeon 5850 Toxic 2GB GDDR5 HDMI או לחלופין (ב-100ש"ח פחות) לעשות CF של שני כרטיסי: Sapphire ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 HDMI Vapor X ולקבל כ-35% יותר בביצועים (כמובן שיש הבדל בהספק הנדרש ובטמפ' לרעה במקרה של SLI/CF). אשמח אם מישהו יוכל להרחיב בנושא כגון: כדאיות, האם אפשר לעשות SLI/CF עם כל זוג כרטיסים (כמובן שמאותו סוג ATI/nVidia), הבדל טכנולוגי (כי הרי מדובר בכרטיסים ישנים יותר לעומת כרטיס חדיש), דגשים למי שעושה SLI/CF מבחינת ספק כוח, מארז ואוורור וכל טיפת מידע אחרת שאפשר להוסיף. בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  18. Started by H.I.V,

הגיע הכרטיס אבל רק של החברה BFG מצאתי את זה בלמיר

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by NTT,

האם ה4870 יהיה כבר בחנויות באותו שבוע שהוא ייצא כאן בארץ? כמו שקרה עם הסדרה של GeForce 9000? ואם לא,תוך כמה זמן הוא יהיה כאן בארץ בערך?

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  20. Started by zilkanir,

אהלן, מתלבט בין שני כרטיסים בתקציב הזעום הנ"ל, מי יהיה חזק יותר במשחקים?(משחקים כמו virtua tennis 3, fifa nba 08, pes) הנה 2 האופציות לרכישה: http://ivory.co.il/product.asp?productid=1007&CatCode=400 http://ivory.co.il/product.asp?productid=1146&CatCode=400

21. Started by liran324,

יצא לי 17849 3DMarks עם כרטיס his 6850

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  22. Started by Galit17,

במשחקים אחרים כגון JUST CAUSE 2 CRYSIS1JERICHO TORCHLIGHT 2 אין בעיה אבל בו יש עשיתי בדיקה ב FURMARK הכל היה תקין המעלות תקינות במאמץ הוא מגיע ל 63 מעלות ולא היו שום בעיות מה זה יכול להיות כרטיס מסך 7850 התקנתי דרייברים אחרים לא עזר התקנתי פאטץ גם לא

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  23. הגיע אליי הכרטיס הנ"ל לא יודע ממש פרטים עליו רק זיהיתי שזה Nvidia Quadro Fx 3400 המחירים בזאפ דיי מטורפים 5000 - 8000 מישהו יכול לעזור לי ולהסביר טיפה? ???

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Moty_p,

מה אתם אומרים על הכרטיס הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashdod1&uin=5128 כדי לקנות אותו? הוא טוב? איזה כרטיס מסך אתם ממליצים שיעלה גג 500 שקל?

• 10 תגובות
    • 927 צפיות
  25. היי. אין כ"כ מה לפרט כאן, אני בטוח ב95% שהכרטיס מתאים אבל הייתי רוצה לחוות חוות דעת נוספת היות ואני לא מספיק מבין בנושא למרות שחקרתי. לוח אם: GA-H170M-D3H-GSM כרטיס מסך: AMD Radeon R7 260X * אשמח אם תוכלו להסביר לי כיצד הבנתם האם הכרטיס מתאים או לא, מכיוון שאני עדיין חצוי בנושא ומתקשה להבין את הגורמים המשפיעים על עניין התאימות. תודה לכם.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.