עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by UltraWaveMUSA,

חשבתי היום לנסות לראות מה הקטע של הראדאון 9800 AIW שיש לי בארון שהוא לא עובד.. חיברתי אותו עכשיו והמחשב פשוט לא עלה, כלומר, שומעים שהארדיסק מתחיל לעשות רעשים והכרטיס אפילו מתחמם כרגיל אך מעבר לזה המחשב עצמו לא עולה ולא רואים דבר על המסך, האם זה אומר שהוא נשרף? הוא הפסיק לעבוד סתם פתאום ביום אחד ולא היה לי כוח לשלוח לממש את הביטוח שיש עד שקלטתי שנגמר הביטוח חחחח חשבתי שאולי הוא נשרף אבל אם הוא היה נשרף, כלומר, הליבה עצמה הייתה נהרסת, אז איך זה שהמחשב לא מצפצף לדווח שאין כרטיס מסך מחובר [דהיינו, הכרטיס נשרף]? ואיך זה שהוא עדיין מתחמם שזה אומר שחשמל זורם אל הליבה והליבה עובדת כרגיל [לא נשרפה או משהו כזה]. לא עשיתי אובר קלוק אז הזכרונות לא היו יכולים להשרף. מה הקטע פה? תודה מ…

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. הבנתי שכנראה הגיע הזמן להחליף את המחשב ואני כבר אתאמץ עוד קצת ואחליף את הכרטיס מסך. מיועד לגיימינג. המחשב כנראה ייקנה מחנות של KSP בגלל הקרבה לבית שלי וחוסר ניידות מצדי. המפרט שנקנה עימו : Core i3 2120 3.3Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray Zalman SZ CC92HS CPU Cooler ASUS P8H61-M LX B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E' 5.1CH' 1000/100/10, DDR3 1333Mhz 1x4GB G.Skill Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKX LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA CoolerMaster Elite 343 Micro ATX Case chieftec A-135 550W 14cm Fan Active PFC 80+ (Retail ההתלבטות שלי היא בעיקר בין 2 הכרטיסים האלה: EVGA GeForce GTX 550 Ti Superclocked http://www.evga.com/pr…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. דיווחים עדכניים מצביעים על כך ש-AMD תהיה הראשונה לצאת עם כרטיסי מסך חדשים בדור הזה, כמו שעשתה בדורות קודמים. מועד ההשקה? כנראה בתוך פחות מחודשיים ההמתנה הארוכה למשהו חדש עומדת להסתיים. בעלי כרטיסי מסך דוגמת HD 7970 יכולים לצאת משינה בת חמש שנים כמעט אליה נכנסו. נראה ששדרוג רציני נמצא בפתח אצל AMD והעבודה הקשה במפעלי 14 הננומטר אצל יצרניות הליבה מתחילה להניב פירותיה הקיץ. שמועות ממקורות אמינים למדי מאשרים שהשקת סדרת כרטיסי מסך החדשים של AMD תתבצע עוד במהלך חודש יוני, ככל הנראה בשבוע האחרון בחודש הזה. האם זה אומר שנראה הדגמה לביצועים או אפילו השקת "נייר" בקומפיוטקס השנה? גם כן, נראה שהסיכוי הוא גבוה למדי. התערוכה הזאת תתקיים ביום האחרון של חודש מאי ובראשון ביוני. …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by zvika.e,

אהלן. קניתי מחשב נייד חדש עם מסך HD וכרטיס מסך של ATI HD. כדי לצפות בתכנים שהם HD אני צריך תוכנה מיוחדת? מקודדים מסוימים? או שפשוט לצפות רגיל ואני אראה את הסרט (כמובן שאם הוא בפורמט HD) ב HD? עוד שאלה קטנה, יש לי במחשב יציאת HDMI, מזה בדיוק? למה זה נועד? תודה רבה!!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by hai555,

שלום רב רציתי לשאול האם הכרטיס מסך הנ"ל מספיק לעריכה ב 4K . ? או 5 . כרטיס מסך PNY RTX 3050 8GB GDDR6 VERTO Dual Fan HDMI (ksp.co.il) וכמה מתח ספק צריך בישבילו . ? והאם הוא יכול להתחבר במחשב ישן . ? מעבד I7 4930 K 6 ליבות לוח אם X79 UD 3 זיכרון 32 גיג'ה

6. Started by omri123,

אנשים יקרים מה עדיף כי לי ממש אין מושג משחקים בינוניים וקצת עריכת וידאו

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by idanpc,

innoVISION gf-4 mx440 קיבלתי 1900 נקודות 1024X768 32BIT זה נראה לכם הגיוני,עם הודו שלי כיבלתי יותר

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by shayt,

הי, אני מעוניין לקנות כרטיס GeForce 4 ti4200 128M ואני קצת מתקשה להחליט מאיזו חברה לקנות : 995 ש"ח - Chaintech 1090 ש"ח - MSI 1190 ש"ח - Leadtek 1270 ש"ח - Gainward 1281 ש"ח - SUMA אני לא הולך לבצע O/C בכלל (אולי בעתיד), לא מעניין אותי VIVO וחשוב לי יותר זמן של אחריות, מחיר (כל עוד הביצועים פחות או יותר אותו דבר), לכן מה אתם ממליצים מתוכם ? בכל החנויות שחיפשתי באינטרנט, לא מצאתי איזכור לזמני אחריות של המוצרים הללו, יש לכם מושג ? מוצא חן בעיני שMSI מביאים ממיר מDVI לVGA (ככה אני יכול לחבר שני מסכים רגילים), האחרים אני לא בטוח. תודה, שי

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. ש לי כרטיס sapphire radeon 7950 boost ובזמן האחרון משהו מוזר קורה איתו. פתאום כשאני במחשב בזמן מנוחה עם המחשב המאווררים מחליטים להסתובב על 100%. אני נכנס לתוכנות speed fan, msi burnning ומופיע שם שהם במצב רגיל של 33% סיבוב ושאני משנה שם מהירות כלום לא משתנה. שאני בודק rpm זה מראה שהם על 3100 rpm שזה הרבה מאוד ולא רגיל. והכי מוזר זה שבשעת משחק נגיד הם לא מסתובבים ככה. מישהו יודע מה הבעיה פה? אוליי זה קשור לדרייבר איכשהו? כי התקנתי את הדרייבר האחרון שהוא בטא בשביל gta v ואני חושב שמאז זה קרה.. השאלה היא האם יש קשר בכלל לדרייבר והוא משפיע על עוצמת הסיבוב שלהם. ד.א: שמתי לה עכשיו שזה קורה תמיד אחרי שאני יוצא מgta v .. הם עכשיו על 100 אחוז איך אני עוצר אותם??? דחוף!! תודה רב…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by ofirterev,

שלום לכולם יש לי שאלה מה כדי לי לקנות 8800 512 מגה או 8800 1 גיגה ואיזה חברה מה עובד יותר טוב ב-8800 512 או 1 גיגה יש לי מחשב חדש 2 גיגה זיכרון מעבד 2 ליבות ספק כח 600 w תודה לכל מי שעוזר אם אפשר שני מפרטים מלאים של שני הכרטיסים האלה

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. החיבור לטלוויזיה הוא חיבור בננה והחיבור למחשב הוא חיבור s-video חיברתי את הטלוויזיה למחשב והוא מציג לי את הכל בשחור לבן קראתי באתר של nvidia שזה קורה בגלל שמוגדר פורמט לא נכון של שידור או שהכבל ארוך מדי (והכבל לא ארוך מדי) אז נשארה האפשרות של פורמט שגוי אז נכנסתי להגדרות המתקדמות של הטלוויזיה והגעתי לחלון הזה : http://img156.imageshack.us/img156/4768/svideo5de.jpg כשבחרתי חיבור s-video וניסיתי את כל הפורמטים התמונה עדיין נשארה בשחור לבן כשבחרתי חיבור composite (חיבור בננה) התמונה נהיתה בצבע לשניה ואז הפכה למסך שחור כאילו הטלוויזיה לא מחוברת בכלל מישהו יכול להגיד לי איך אני יכול לתקן את זה כדי לראות בצבע בטלוויזיה? ד.א. לפני שהמחשב עולה רואים בצבע (את הסמל של הוינדוס…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. יש לי היתלבטות בין r9800PE של powercolor http://www.tul.com.tw/global/productlist.aspx?folderid=1&cat1=12&cat2=1&cat3=293 לבין gf5900xt של innovision שבטח אתם מכירים... (שתיהם 128MB) דרך אגב לא ידעתי שיש PE חשבתי שיש רק את אלה: 9800se 9800np 9800pro 9800xt ו PE עוד לא שמעתי איפה עומד ה 9800PE ברשימה הזאת? ומה עדיף כמו שרשמתי בהתחלה תודה רבה לכולכם

13. Started by lmlm,

http://www.theinquirer.net/?article=30219 כמה ציפים סה"כ הם הביאו לחברות שככה זה נגמר מהר? או שהיה להם הצלחה מסחררת?

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. מפתחת החומרה ממקאו נמצאת בסביבה כבר עשור, ובוחרת להזכיר לנו את זה באמצעות מחשב ה-Magnus EN1080 האימתני לכתבה

15. שלום האם אפשר להכניס כרטיס שהוא pcie 3 ללוח שמומך ב (pcie 2 (p5q asus האם צריך להחליף ספק כוח בגלל החיבורים של הכרטיס

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by DoctorSuS,

אני קניתי לאחרונה שני משחקי מחשב חדשים: שר הטבעות- הקרב על הארץ התיכונה 2 וטיטאן קווסט. שניהם ניראים ממש מלבבים, אבל פתאום גיליתי שהכרטיס שלי בכלל לא תואם (geforce 4 Mx). ברשלנותי קניתי משחקים שאינם מתאימים לדרישות המחשב שלי. כל כך קרוב אבל כל כך רחוק... לכן פניתי לפורום זה בבקשה ממכם שתעזרו לי עם בחירת כרטיס המסך. אין לי מושג בדברים כאלה והדבר היחיד שבו אני יכול לעזור לעצמי הוא בהשוואת מחירים. אז אנא... המליצו לי על כרטיס מסך שיתאים לתקציב של אבא קמצן (עד בקירוב ל-300 שקל), ולדרישות הבאות: כרטיס מסך תומך פיקסל שיידר 1.1 - ג'יפורס 3/רדאון 8500 ומעלה (לא כולל MX) אין לי מושג מה זה פיקסל שיידר ובדיקה אמרה לי שאין לי את זה כלל... תודה. תודה רבה. תבורכו.

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. כמו החוט של העכבר שמתמונה הזאת למשל...

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. שלום, הבנתי שיכולת העיבוד הגרפיות של מעבדים היום הן טובות מאוד. האם שווה להשקיע במעבד חזק מאוד במקום בכרטיס מסך בינוני?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Skatman,

שלום לכולם. נהרס לי הכרטיס מסך לאחרונה, ואני צריך חדש. המפרט שלי הוא: לוח אם : gigabyte ep45 ds3 מעבד : intel core 2 dou e8400 box כרטיס מסך : connect3d radeon hd4870hd 512 mb זכרונות : geil ddr2 4096mb 800 mhz X2 ספק כוח : corsair cmpsu-550vxeu 550w אז אני צריך שיהיה לו חיבור PCI - E ומומלץ משהו אמין וטוב. שייתמוך גם במשחקים, וגם בעריכה.(לא גרפית, עריכת וידאו). תקציב : סביבות ה700 שקל

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by JohnnyBravo,

שלום לכל באי הפורום לפני חודש בדיוק הלך לעולמו המחשב הקודם שלי, ומאז אני משוטט באינטרנט כדי להתעדכן בטכנולוגיות החדשות. ויום אחד הגעתי לכאן, מעולם לא ראיתי אתר מקיף כל כך למחשבים בשפת הקודש וכאן אני רוצה להביע את תודתי למקימי האתר. לאחר שעיינתי במיפרטים המפורסמים כאן בניתי לי את המחשב שאני הולך לקנות אבל יש לי שאלה לגבי ה-DIRECTX-10 הבנתי שאין עדיין כרטיסים שתומכים ב-10, אז אולי כדאי לחכות? מה לגבי RADEON X1950PRO הוא לא תומך ? אם שלאה זו או דומות לה כבר נשאלו ולא ראיתי אז סליחה מראש...

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by VESAGO19,

אני מתכוון לקנות כרטיס g4 בקרוב... התכוונתי ללכת על הכרטיס של leadtek עקב שיבות של איכות תמונה בלבד... (overcloacking לא מעניין אותי) לפני כמה ימים פנדה החלה ליבא את הכרטיסים של suma לארץ, כשמכירו נמור בהרבה מזה של ה leadtek. אני צריך את דעתכם לגבי הכרטיסים של suma בנוגע לאיכות תמונה (שמעתי די מעט עליהם אבל מה ששמעתי היה טוב) תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Dj_Infernal,

מה ההבדל בין MSI GeForce4 Ti 4600 לבין ASUS GeForce4 Ti 4600 מה כדאי?................. אני קונה מחשב חדש ואני רוצה כרטיס מסך רציני!! מה העלות? ועוד משהו ....שמתי לב שהמערכת קירור היא נורא חשובה .האם זה בא עם מערכת קירור?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אני קונה מסך חדש (יחד עם מחשב) ועדיין מאוד מתלבט... האם מסכי 8 MS של LG יספיקו לי או עדיין עדיף CRT? ושמתי לב שהרבה פעמים המסכים האלה מאוד בהירים...בעיקר כשיש תמונה כהה.... אז האם כדאי לי לקנות LCD?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by omri1958648,

יש לחבר שלי כרגע מחשב עם מעבד של I5-3470 8GB RAM וכרטיס מסך של GT740 השאלה היא אם אני מביא לו את הR9-270X TOXIC משומש למחשב (בחינם, הכרטיס מסך הישן שלי) המחשב שלו יחזיק עם הכרטיס מסך הזה הוא יצליח לנצל את כל הכוח שלו ולא יהיה לו צוואר בקבוק ? בעיקרון הספק כוח שלו הוא 450 W ואני מתכוון ללכת להביא אחד מKSP את זה : https://ksp.co.il/?store=Modiin&changeSnif&uin=23063&select=.1108..140.&txt_search= לגבי המארז הוא צריך להיכנס אני עוד אבדוק את זה לפני וגם אני אבדוק עם הלוח אם שלו מתאים כי כרגע הוא עוד לא שלח לי את הפרטים האלו תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by gggil,

הכרטיס מסך הזה: http://tms.co.il/product/4622 בא עם OC מהמפעל?

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים