עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Mr Gadget,

יש לי מסך LCD של ViewSonic Vx924 ואני רוצה לנקות אותו מאבק שמצתבר מישהו ניסה פעם עם מטלית פלא (מיקרופייבר) לניקוי מסך LCD זה באמת לא סורט? זה מה שרשום: "מטלית הפלא לניקוי משטחים עדינים עשוי מחומר , מיקרו פייבר מיוחד , ללא שריטות ללא חומר ניקוי . מסיר אבק , טביעות אצבעות ,שומן מתאים לניקוי מסכי LCD עדשות מצלמה ,תקליטורים ,עדשות משקפים ,תכשיטים ועוד"

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by djelectric,

לא מזמן התקנתי את ה ACCELERO S1 על הכרטיס שלי (אפילו פתחתי ת'רד על זה) והתחלתי לעשות OC.... 8) אני משתמש בתוכנה EVGA PRECISION כי מצאתי אותה נוחה.... כבר נראש אני אומר שהטמפ' הם לא האישו פה כי אני נשאר על טמפ' נמוכה גם המאמץ הכי גדול ב OC הגעתי לשעונים של 666 CORE 1620 SHADER 1010 MEMORY אבל אני רוצה עוד.... אני לא מצליח להגיע ליותר מזה... נגיד אם אני יקח את ה CORE ל 700 וישחק קצת, CRYSIS כי זה הכי טובעני... המחשב פשוט יקפא במקום ואני אצתרך להפעיל אותו מחדש... אולי יש איזושהי פעולה שאני צריך לבצע בביוס ?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by KOS,

מה האבדלים? לאיזה כרטיס יש איכות תמונה יותר טובה כמה באחוזים GF6800 יותר טוב מי R9800P אמרו לי שGF6800 כצת פחות טוב מי X800P

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. הבנתי שכנראה הגיע הזמן להחליף את המחשב ואני כבר אתאמץ עוד קצת ואחליף את הכרטיס מסך. מיועד לגיימינג. המחשב כנראה ייקנה מחנות של KSP בגלל הקרבה לבית שלי וחוסר ניידות מצדי. המפרט שנקנה עימו : Core i3 2120 3.3Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray Zalman SZ CC92HS CPU Cooler ASUS P8H61-M LX B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E' 5.1CH' 1000/100/10, DDR3 1333Mhz 1x4GB G.Skill Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKX LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA CoolerMaster Elite 343 Micro ATX Case chieftec A-135 550W 14cm Fan Active PFC 80+ (Retail ההתלבטות שלי היא בעיקר בין 2 הכרטיסים האלה: EVGA GeForce GTX 550 Ti Superclocked http://www.evga.com/pr…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Loui1410,

אני מעוניין לקנות מסך LCD ואני חושב ללכת על LG L1730S... אני משתמש במחשב למשחקים כבדים... האם המחשב הזה כדאי לגיימרים? וגם התלהבתי מהמחיר... מצאתי אותו בחנות ב-1400 ש"ח... ראיתי בזאפ שדירוג הגולשים הוא 5 כוכבים ויש 30 ביקורות שרובם כתבו בחיוב על במסך... ואותו דבר ב-Ynet... אבל הם אמרו שיש בעיה בצפייה בטקסטים, האם מישהו שמע על זה? גודל מסך: 17 אינץ' זמן תגובה: 12 ms רזולוציה: 1280x1024 גודל נקודה: 0.264 מ"מ בהירות: 250 cd/m² קונטרסט 1:550 צבעים: 16.2 מיליון כניסה: VGA זווית צפייה: אופקי - 160 מעלות , אנכי - 140 מעלות

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by tal_levi1000,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש (יש לי עכשיו 5600XT שמתחיל קצת לגמגם) אני מתלבט בין 6800GT לבין 6600GT (לא מבחינת הביצועים אלא מבחינת הכסף) אני צריך שתמליצו לי על 6800GT אחד טוב ו על 6600GT אחד טוב הכרטיס הוא למטרות משחקים וסרטים לא OC (למרות שאם הכרטיס בא עם אובר קטן מהמפעל לא מפריע לי) אני חשבתי על חברת XFX אבל אני לא ממש בטוח איך החברה הזאת? תודה לעוזרים טל

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by cooper,

קיבלתי סוף ,סוף את הX1950XT של SAPPHIRE ..רק הבעיה שהכרטיס מתחמם מאד עד 95 מעלות .ותוך כדי משחק הוא זורק אותי החוצה .ומודעה שהכרטיס התחמפ חותר מידי. הספק כח שלי זה 400W TRT-F אבל הבנתי שאין קשר לזה.. א. האם הבעיה בכרטיס עצמו? ב. האם אפשר לסדר את זה? תודה לכל העוזרים.

• 26 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אני צריך כרטיס מסך לצרכי משחק בסימולטור טיסה של טיסנים. אני מניח שהוא לא דורש יותר מידי מכרטיס המסך (?) ולכן נראה לי שכרטיסי מסך באיזור של 4770-4850 יספיקו. הבנתי שגם 9800 GeForce מקביל - האם יש לו יתרון? כי הבנתי שה RADEON טובים יותר למחיר. הוצאתי מהאתר של זיגזג את כל המבחר ואין לי מושג איך לבחור מה שחשוב לי שיהיה שקט אבל מעבר לזה אני לא מבין איך זה שיש כלכך הרבה דגמים :s05: הנה הרשימה כולל מחירים הש"ח - אולי תוכלו לעזור לי מי מהם יתאים לצרכי שכן סה"כ יש חפיפה בתחומי המחירים ולא ברורים לי ההבדלים. הייתי מעדיף להישאר בתחום של עד 700 ש"ח. CLUB3D 4770 512MB GDDR5 HDMI Via Adapter - RETAIL 549 POWERCOLOR 4770 512MB GDDR5 HDMI Via Adapter - RETAIL 592 SAPPHIR…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by evman007,

יש לי אפשרות להביא את הכרטיס הזה במקום ה9550 שלי.מה דעתכם עליו?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by גיאy,

הי, יש לי מחשב windows 7 QCORE 9400 4GB אני מעוניין לקנות כרטיס מסך שיעבוד על משחקים עד 2012 .בסכום נמוך.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אהלן, עברתי על כמה חניות מחשבים ורשמתי כמה סוגים שונים של חברות המייצרות את הGFORCE 6600 GT הבדל הברור הוא במחיר אבל מה ההבדל באיכות. הסוגים הם: זיגזג - PointOfView Gforce 6600 Gt AGB 128 Mb - במחיר 1481 ש"ח. קיי אס פי -XfX Gforce 6600 GT AGP במחיר 1350 ש"ח. לוג'יק פי סי - Albatron Gforce 6600 GT AGP במחיר 1550 ש"ח עכשיו ראיתי גם בחלק מהחניות שרשום FX6600GT AGP מה הFX אומר? אשמח עם תענו לי בהקדם מה כדאי יותר לקנות ומאיפה???

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אהלן כמו שאמרתי יש מחשב חדש עם הכרטיס הנ"ל ופשוט המסך - בווינדוס לא משחק או משו מאוד כואב בעיניים ! תמיד תמיד הרצתי תמסך : 1024x768 ב 32 צבעים ו 85 הרץ עכשיו זה גם ככה אבל זה פשוט לא כמו פעם ! מה יכולה להיות הבעייה ? בבקשה עזרה ! תודה תום.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by UltraWaveMUSA,

חשבתי היום לנסות לראות מה הקטע של הראדאון 9800 AIW שיש לי בארון שהוא לא עובד.. חיברתי אותו עכשיו והמחשב פשוט לא עלה, כלומר, שומעים שהארדיסק מתחיל לעשות רעשים והכרטיס אפילו מתחמם כרגיל אך מעבר לזה המחשב עצמו לא עולה ולא רואים דבר על המסך, האם זה אומר שהוא נשרף? הוא הפסיק לעבוד סתם פתאום ביום אחד ולא היה לי כוח לשלוח לממש את הביטוח שיש עד שקלטתי שנגמר הביטוח חחחח חשבתי שאולי הוא נשרף אבל אם הוא היה נשרף, כלומר, הליבה עצמה הייתה נהרסת, אז איך זה שהמחשב לא מצפצף לדווח שאין כרטיס מסך מחובר [דהיינו, הכרטיס נשרף]? ואיך זה שהוא עדיין מתחמם שזה אומר שחשמל זורם אל הליבה והליבה עובדת כרגיל [לא נשרפה או משהו כזה]. לא עשיתי אובר קלוק אז הזכרונות לא היו יכולים להשרף. מה הקטע פה? תודה מ…

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by GamePad,

שלום לכולם אני צריך כרטיס מסך מקצועי לעריכה שמפצל ל 3 מסכים לעריכת וידאו , ומוני איז נוט אנ אישיו. חוץ מהמטרוקס יש עוד יצרנית שעושה את זה? תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. כל מה שאני מקבל זה בקר vga אני חייב דרייבר אני רואה ממש גרוע במסך תודה מראש רן

16. אורח אביחי
    Started by אורח אביחי,

אני כבר כמה שנים רץ עם evga gtx 960 ssc 4gb וחשבתי לשדרג, חשבתי שאני יכול אולי להוסיף עוד אחד הבעיה היא שאני לא מוצא כאלו בדיוק ואלו שאני מוצא מאוד יקרים. השאלה היא האם אני צריך בדיוק את אותו מודל או שאני יכול לעשות sli עם כל gtx 960 (בלי קשר לvram)?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אני מתכוון מאיפה המידע המדוייק שלכם פה בפורום לדעת לגבי צוואר בקבוק בין מעבד לכרטיס מסך,האם קיים איזה אתר שמראה על כל מעבד בנפרד עד איזה כרטיס מסך הוא יכל להעבוד ללא צוואר בקבוק? או שזה ידוע לכם מנסיון אישי?. לדוגמא יש לי את המעבד i5 760 ,בשביל לדעת אם יהיה צוואר בקבוק עם הכרטיס 680gtx אני צריך לשאול פה בפורום ? או שאני אוכל להיסתדר לבד ע"י איזה אתר קבוע שמראה זאת ללא פורום מסויים,כמו שיש אתר בנצ'מארק techpowerup שמשווה בין כרטיסים לגבי חוזק במשחקים.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by RefUser,

שלום לכולם, אני חושב על לקנות את לוח האם של גיגהבייט: H67MA-UD2H-B3 s1155. שמתי לב שיש ללוח יציאת HDMI, ותהיתי האם הכרטיס הזה יכול לסחוב 1080P. ביקורות/המלצות יתקבלו בברכה. (אפשר גם על הלוח). תודה לעוזרים!!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by 888,

6800? 6800GT ? 6600 GT?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by huber,

משיהו יודע אפא קונים את הכרטיס הזה? זה הכרטיס מסך של ATI - כמו זה שיש ב 8500 AIW, רק בלי המאיץ ובחריץ PCI http://www.ati.com/products/pc/tvwonder/index.html

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אוקי אבא שלי הזמין לי כרטיס מסך חדש סוף סוף זה הכרטיס PNY VCQFX3000-PB Quadro FX3000 256MB 256-bit DDR AGP 4X/8X Video Card - Retail עלה פול........אבל לא נורא אחרי כמה שנים של סבל עם גיפורס 2 גם לי מגיע לא? רציתי לשאול כמה זמן הכרטיס הזה יזחיק לי למשחקים חדשים..נראה לי שדי הרבה לא? בכללי כמה זמן הוא יחזיק לי ברזולוציות גבוהות.. תודה מראש :ם

• 26 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. התשובה: http://www.elitebastards.com/pic.php?picid=hanners/x850-512/512-x850.jpg או ככה http://www.elitebastards.com/pic.php?picid=hanners/x850-512/512-x850-2.jpg http://www.elitebastards.com/#news9248

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אז ככה יש ברשותי לוח a7n של asus הלוח עם השבבים של ה-nforce... האמת שלא בדיוק הבנתי מה יותר טוב הלוח הזה מאשר זה של גירסת הvia אבל קניתי אותו בדיל טוב... אני רוצה לקנות כרטיס ראדון אבל אני פוחד שזה לא ינצל את הלוח טוב או שלא יתאים, אם יש לך את ההלוח והכרטיס או סתם דעה, אני פה מתלבט לתומי האמת שאני יותר עובד עצות כי אני צריך להחליט עד יום חמישי...

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Quickly,

כדאי להחליף x800xl ל 7800GT נותנים לי פיצוי של 1050 ויש לי 400 מיותרים ככה שתאמת אין לי הרבה מה לעשות איתם ככה שיש לי 1500 שקל שווה להוסיף 200 שקל +- ולקחת 7800GT תאכלס לא נראה לי כדאי ממש למה עדיף לחכות לדור הבא של המשחקים וכרטיסי המסך ועד אז כבר אני יהיה בצבא ב"ה ובכמה הבדל כבר יכול ליהיות? 20fps גג קיצר לא יודע אם שווה לי תנו את דעתכם... + אני מאד מרוצה מהכרטיס והמביצועים שלו בתור גיימר שמשחק על כבד משחקים כבדים

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. היי לאחר בדיקה וקישורים ששלוח לי עכשיו חבריי הפורום , ראיתי באתרים שיש בעיה רצינית עם כרטיס מסך 460GTX של חבר ASUS בתאימות עם מערכת הפעלה WIN7, יש הרבה תלונות מכל העולם על תקיעות במחשב , חברת NVIDIA שיחררה למכירה כרטיסים עם חוסר תאימות בWIN7 על מערכת XP זה עובד תקין. לכן הטכנאי של KSP בדק על מערכת XP ולכן זה יצא תקין, חייבים לידע על זה . לכן אני מיצטער אם פגעתי בKSP , אני לקוח שלהם זמן רב והמשיך עוד לקנות שם. רוני

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים