כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, לאחר שנשרף הספק כוח ולאחר החלפה והפעלה גיליתי שיציאת ה-DVI של הכ.מסך שלי גם נשרפה (כנראה שדבר גורר דבר).. החלפתי ( היום ) את הספק (השרוף Enermax EG425P-VE) לספק של: Corsair CX 430W (נחמד לא יותר, כבלים קצרים קצת) הכרטיס מסך (עם יציאת DVI השרופה) הוא: ATI Radeon 4650 (מצ"ב קובץ מצורף) לוח האם שברשותי הוא: Gigabyte GA-EP35-DS3L אם זה חשוב המעבד: Intel Quad Q8400 2.6GHz אני חושב שיש לי חריץ PCI-E אבל אני לא יודע יותר מזה. התקציב: עד 400 ש"ח בקשה: רק לא MSI . עדיפות ל ASUS (אבל פתוח להצעות - אתם בטוח מבינים יותר ממני) חשוב שיהיה חברה מוכרת..!! יש לי שניי מסכים: 1) 22" (כניסה DVI תומך full HD ) 2) מסך טלויזיה עם כניסות HDMI וגם VGA. עיקר השימוש שלי: הוא סרטים ב HD …
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בכרטיס מסך הנ"ל יש 2 חיבורי 6 פין עבור מתח. האם אני אמור להשתמש בשניהם? אין לי 2 כבלים כאלה בספק . הספק הוא Enermax modu 82+ 425W מה אני אמור לעשות? תודה על העזרה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המלצה המלצה ל-LCD 15 לעבודה משרדית מתחת ל-1500 שקל משהו שיש להשיג בארץ כמובן
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
BF4 בעיקר עם המפרט שיש לי בצד תקציב עד 700 ש"ח חריגה 100 ש"ח קונה גם מסך חדש: http://ksp.co.il/?select=.1024..230.&list=1&sort=3&glist=1&uin=18413&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=848# אם אפשר מKSP כדי שיהיה נוח לעשות קנייה אחת
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי ממוצע של 50 fps ב800X600 הכול על HIGH בopen gl עם מעבד P3 733 זה תוצאה טובה לכרטיס כזה? אני רוצה לדעת אם הכרטיס בסדר....
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אפשר להוריד את התוכנה בקישור הזה http://www.cpuid.com/cpuz.php לאחר ההתקנה , יש לשונית גם של סוג כרטיס המסך במדויק (לדוגמא יהיה רשום 4850 , ולא 4800 ) רוני
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות את הכרטיס הזה. כי לפי מה שהבנתי הוא בנוי יותר טוב מהכרטיסים הקודמים. והוא תומך בDIRECTX 11 וצריכת החשמל שלו יותר טובה.. ( לעומת הסדרות הישנות יותר של ATI כמו ה4000 וכו' ) עכשיו האם יש הבדל בין החברות? כי אני רואה הבדלי מחירים של 200-100 שקל. וזה דיי מסקרן אותי. למשל חברות כמו HIS,POWERCOLOR לעומת GIGABYTE וSAPPHIRE... אני צריך לדעת גם האם הכרטיס הזה יגרום לצוואר בקבוק ויתאים למפרט שאני אפרסם כמו כן אני צריך המלצה לספק כח זול ככל האפשר שיעשה את העבודה בצורה טוב. ויחזיק כמובן גם את שאר המפרט. הנה המפרט : מעבד : intel pentium dual core e6300 לוח אם : gigabyte GA-EP43-UD3L זכרונות : G.Skill F2-6400CL4D-4GBPI-B דיסק קשיח : Seagate Barracuda 7200.12 500GB…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מטלבט בין כמה כרטיסי מסך למחשב החדש. תעזרו לי להשוות GTO עם GTO2 כמה צינורות עיבוד יש לשניהם מהירויות וכו'.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך כרטיס מסך מקצועי לעריכה שמפצל ל 3 מסכים לעריכת וידאו , ומוני איז נוט אנ אישיו. חוץ מהמטרוקס יש עוד יצרנית שעושה את זה? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, ניסיתי למצוא את עצמי פה ולא ממש הבנתי... לאחר חיבור ה 4870 והורדת 10.12 המסך קופא מדי פעם למספר שניות. כותב שהדרייבר הפסיק לפעול ועולה שוב. המחשב חדש לגמרי ועבד מספר ימים עם הכרטיס המובנה...
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם.ברשותי כרטיס מסך ישן יחסית, ati radeon hd 4870. תמיד במשחקים הוא היה מתחמם וגורם למחשב לקרוס. אז הפתרון שלי היה להיכנס catalyst control center, ושם הייתה אופציה להגביר את מהירות המאוורר. עדכנתי את הדרייברים, ועכשיו אני לא מצליח להגיע לקטגוריה בcatelyst שבה אפשר להתעסק עם מהירות המאוורר (איך שאני נכנס לperformance ולוחץ על אישור התקנון, הוא מחזיר אותי לדף הראשי של הcatelyst ומעלים את הקטגוריה performance, ואיך שאני סוגר את החלון ופותח שוב הקטגוריה חוזרת ואבל שוב כל לחיצה מחזירה לקטגוריה הראשית. אני רוצה לשלוט במהירות המאוורר של הכרטיס מסך. למישהו יש רעיון איך אני יכול לעשות את זה בקלות ? תודה מראש ושבת שלום ! hagayben.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ידידה שלי טסה לארה"ב וביקשתי ממנה שתביא לי כרטיס מסך. הכרטיס יתווסף למחשב חדש שאני הולך לקנות בשבועיים הקרובים - בתקווה עם דל 24". העניין הוא שאני לא גיימר מטורף, כרגע אני עם מחשב נייד אז אני משחק רק PES וכאלה כי אין לי יותר מדי ברירה, וגם זה בקושי עולה, אבל כשתהיה למחשב שלי היכולת לשחק במשחקים רציניים אז אני כן ארצה לשחק (גם אז לא בצורה מטורפת) השיקול שלי הוא אם לקנות את הכרטיס שיחזיק לי הכי הרבה זמן (לקנות עכשיו ולהחליף כמה שיותר רחוק מעכשיו), או לקחת משהו פשוט יותר, ו"לחסוך" את הכסף שבהפרש לכרטיס מסך הבא. מצד אחד אפשר פשוט לקחת את האולטרא הכי חזק ולסגור עניין, אבל מצד שני אם הוא לא הולך באמת לשנות יותר מדי נגיד מול ה-GTX אז חבל על 500 שקל...אותו דבר 600 שקל בין GTX ל-G…
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז מה אתם מתכננים לעשות אם אתם משדרגים את הכרטיס מסך? *לא מיועד לבעלי כרטיסי סידרת GF8XXX או HD2XXX
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מסך 17 בסכום של בערך 900 שח אבקש את דעתכם בקשר למסכים הבאים: (900 שח)PROVIEW DX-787 FLAT 0.25 (740 שח)PROVIEW KX-772 0.27 או דגמים אחרים מומלצים.
-
זה המפרט שלי כרגע Intel Core i5 4670 Gigabyte GA-H87-D3H Kingston 2x4GB DDR3 1600Mhz HyperX Blue Dual Channel CL9-9-9-27 Samsung 840 Series 2.5'' 120GB SSD Gigabyte Radeon HD 7850 2GB OC Version אין לי בעיה לחכות אני פשוט רוצה לקנות כרטיס מסך ל BF4 עקרונית.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך... תכננתי לקנות geforce ti 4200 אבל... אחרי שראיתי את הנתונים של geforce 3 ti 500 אז אני די צריך יעוץ בקשר למה לקנות ??? ??? ??? ??? ??? ??? כי geforce 3 ti 500 יותר זול ובכמה דברים יותר טוב מה- geforce ti 4200... לפי מה שתראו. geforce 4 ti 4200 Triangles per Second: 113 Million Fill Rate: 4 Billion AA Samples/Sec. Operations per Second: 1.03 Trillion Memory Bandwidth: 7.1GB/Sec. Core Speed: 225 Memory Speed: 444 DDR Maximum Memory: 128MB geforce 3 ti 500 Triangles per Second: לא מצאתי Fill Rate: 3.84 Billion AA Samples/Sec. Operations per Second: 960 Billion Memory Bandwidth: 8.0GB/Sec Core Speed: 240 Memory Speed: 500 DDR Maximum Memory: 128M…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי עכשיו את ה 260 SP216 של GAINWARD, ויש לי כמה שאלות: 1. חיברתי את הכרטיס, ולא מחקתי את הדרייברים של הכרטיס הקודם, כי פשוט לא הופיעו לי בכלל... זה בסדר? 2. חיברתי את החיבור 6PIN ל 6PIN, ו 6PIN ל 2 מולקסים מ 2 חוטים שונים. זה בסדר? 3. קיבלתי עם הכרטיס כבל SPDIF, שיש לו 2 יציאות אחד אדום ואחד שחור שרשום עליו GND. מה זה ולאן לחבר? 4. אפשר לעשות OC לכרטיס? תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום הלכתי היום לKSP להזמין מחשב והם אמרו לי שאין להם של Shappire HD5850 שלא יהיה יותר ברשת KSP,יש להם רק GIGABYTE HD5850. מה ההבדל בין GIGABYTE לבין Shappire ? מה יותר עדיף GIGABYTE או Shappire? לאיזה חברה יש קירור שקט יותר? לאיזה חברה יש קירור טוב יותר? מה אתם מציעים לי? דרך אגב איזה משהו אמר לי שבכרטיס הספיציפי GIGABYTE 5850 יש בעיות עם הBIOS הוא אמר שאם אני לא יעדכן מדי פעם את הBIOS אז יהיו לי מלא בעיות הנה הכרטיס שאני מתכוון אליו:http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9942 האם זה נכון? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איפה ה-catch? (אם בכלל)
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כולם. המסך שלי בתהליכי גסיסה מתקדמים ואני רוצה להחליף אותו במסך שטוח (אמיתי) שיכול לתת רזולוציות גבוהות מ1024X768 ב85HZ מינימום, התקציב 1000 שקל ואם זה ממש כדי אז אפשר לחרוג אבל לא בהרבה, גם כן אם יש דבר כזה מסך שהוא לא lcd אבל בלי כל הפלסטיק הזה מאחורה כאילו שיהיה חצי כי אם לא יהיה כלום אז זה כבר יהיה lcd : ;D . גם כן אני רוצה מערכת רמקולים שיהיה לי סראונד, חבר שלי קנה את זה http://www.sollan.co.il/Product_page.asp?PID=372&cat=4 ותגידו שזה זבל אבל מבחינתי האיכות מעולה והייתי קונה את זה ואני לא קונה בנתיים בגלל שאין לזה שלט, אם אתם מכירים משהו באיכות שמע (ששמעתם) ומחיר דומה תגידו לי ואני כנראה יזמין אם לא אני בסוף יזמין את זה. תודה מראש.
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לדעת מה אתם חושבים על הכרטיס הבא והאם כדי לקנות אותו ב 120 דולר מחו"ל ? (XFX GEFORCE 9800 GT 512MB GDDR3 PCI-E 2.0 (PV-T98G-YDF4
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום... פעםשאלתי בפורום ואמו לי ש-OC ל יכול להרוס שום דבר...כן ממש. זה לא שהעלתי מתחים או משהו, זה לא שהייתי עם OC גבוה מדי ליותר מדי זמן... פשוט פעם אחת העלתי וזה מה שקה: ניסיתי לעשות את ה-GTS 320MB שלי כמו ה-8800GT - הורדתי קצת את תדר הזכרונות, שמתי את הליבה על 600, וחישבתי שאני צריך לשים את ה-SP שלי על 1750MHZ כדי לדמות 112SP שפועלים על 1500. בקיצור העלתי את זה, שיחקתי כמה שניות CRYSIS (דרך אגב, לא היה שיפור גדול...), ואז פתאום כל המסך התחרבש וראיתי כאילו יש נקודה במרכז וממנה יוצאים הרבה קרניים שיוצרות מעגל לכיוון החוצה, וזה היה בעבעים מעורבים כאלה... בקיצור משהו מוזר. ניסיתי למזער, וזה נתקע, המסך נעשה שחור וחזר, וכשהצלחתי למזער ראיתי שזה היה הדרייבר של NVIDIA ש"הפסיק …
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, יש לי מחשב windows 7 QCORE 9400 4GB אני מעוניין לקנות כרטיס מסך שיעבוד על משחקים עד 2012 .בסכום נמוך.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-