כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
בוקר טוב.. היום הרצתי בדיקה של 3DMark06 [בזמן שעוד תוכניות פעלו ברקע...] זה הריץ את הבדיקות... ובסוף קיבלתי ציון כל כך עלוב של 253 נקודות... איך יכול להיות ציון כל כך נמוך?! פעם הרצתי 3DMark05 ויצא לי משהו כמו 8000 נקודות!!! יש לציין שהבדיקות זזו כל כך לאט! בערך 1 FPS !!!! הנה המערכת: מעבד Intel Pentium 4 3.2 GHZ זיכרון 512 מ"ב 80GB HD ATI Radeon 300X Series כן אני יודע, המחשב לא הכי טוב שבעולם... אבל הוא בסדר... למה קיבלתי תוצאה כל כך נמוכה ובדיקה היתה בFPS כל כך נמוך?!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכוון מאיפה המידע המדוייק שלכם פה בפורום לדעת לגבי צוואר בקבוק בין מעבד לכרטיס מסך,האם קיים איזה אתר שמראה על כל מעבד בנפרד עד איזה כרטיס מסך הוא יכל להעבוד ללא צוואר בקבוק? או שזה ידוע לכם מנסיון אישי?. לדוגמא יש לי את המעבד i5 760 ,בשביל לדעת אם יהיה צוואר בקבוק עם הכרטיס 680gtx אני צריך לשאול פה בפורום ? או שאני אוכל להיסתדר לבד ע"י איזה אתר קבוע שמראה זאת ללא פורום מסויים,כמו שיש אתר בנצ'מארק techpowerup שמשווה בין כרטיסים לגבי חוזק במשחקים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1380&category_id=28e13897d453264ab8e556534c418d47& המפרט שלי הוא מש שרשום בצד.. אני לא איזה גיימר מטורף אבל בכל זאת אני מעריך שבמצב השוק כרגע זה הוא להשקיע את הסכום הזה בכרטיס ולקבל ביצועים טובים מאוד לשנה הקרובה לפחות או להשקיע כמעט חצי מהסכום ולקבל ביצועים במקרה הטוב לחצי שנה.. מה אתם אומרים?
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה ההבדל בן הכרטיסים והאם הוא מוצדק בהפרש המחירים ?
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חושב לקנות 2 כרטיסים עם 256MB כל אחד ואני יודע שיש משחקים שלא נותנים להפעיל הגדרות מסויימות לכרטיסים עם פחות מ 512MB זיכרון מישהו יכול לענות על העניין הזה מתוך ניסיון?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כרטיס GTX570 והוא התחיל להרעיש בזמן האחרון אז אמרו לי לשנות בדרייבר את מהירות המאוורר ל 40% השאלה איך אני עושה את זה? ואיזה טמפ' צריך להיות?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש כמה בדיקות שאני מקבל framerate נורא נמוך. יש לי Winxp עם Srevice Pack 1. את שאר המפרט אפשר לראות בפרופיל. זה בסדר שאני מקבל framerate נמוף? בסביבות 3-6 רוב הזמן? או שמשהו לא בסדר בהגדרות?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני בשלב של התחלת בניית מפרט לעריכת וידאו כבדה, אויד, פרימייר מעט אפטר מתלבט מאוד בין סדרת GEFORCE לבין QUADRO מי יכול להסביר את ההבדלים ואיזה סדרה יותר מתאימה לצרכים שלי. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום יש לאחי מחשב פנטיום 3 256 Sdrem לוח אם לא ידוע וכרטיס מסך גייפורס 2 אני רוצה להחליף לו את הכרטיס מסך אולי ל http://www.pch.co.il/docs/pd599413588.htm Radeon 9100 64MB DDr אז רציתי לדעת אם בין שני הכרטיסים יש הבדל ממשי בביצועים ואם אני ירגיש אותם נגיד ב GTA Vicy city ? והאם המחשב שלו ינצל את הכרטיס במלואו ? *הוא לא משחק משחקים רציינים הכי גבוה זה Gta Vicy sity וריימן
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי הזדמנות להשיג מארה"ב במשלוח מהיר את ה HD5870 החדש. המפרט שלי מופיע בצד, השאלה היא אם הלוח אם יאיט את הכרטיס (מבחינת אפיק ה PCI-E) ? תודה לעוזרים !
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לקוח ישירות מהדף הראשי http://www2.hardocp.com/article.html?art=NjQyLDM= מוזר שעוד לא ראיתי אנשים מדברים על זה אני מרוצה מהתוצאה של ה9800XT במיוחד שקניתי את הפרו של MSI שעם קצת אוברקלוק יגיע לXT בלי בעיה ואם הוא מריץ דום3 על 45 פריימים עם X8 AF אז את האלף לייף 2 הוא יריץ על יותר וזה עושה אותי מאוד שמח
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בנועה, 2000 ש"ח, על המפרט: e6300 Gigabyte 945G-S3 2GB DDR2 667, PQI TURBO יש 8800 עדיף?
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות מחשב HTPC מפנטיום 3 ישן , המחשב צריך להיות מחובר לפלאזמה בחיבור HDMI לכן אני חייב שיהיה בכרטיס יציאת DVI איזה כרטיס הכי זול ופשוט יש עם DVI , לצפייה בסרטים בלבד. כרגע יש בו רידון 9200 עם יציאת וידאו אבל בלי DVI לצערי. בקיצור כרטיס פשוט וזול עם יציאת DVI כמובן בחיבור AGP.
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם מבקש המלצה בבקשה לכרטיס מסך למחשב הביתי שלי, מפרט: Phenom II x6 Six Core 1090T Socket AM3 3.2Ghz Box Crosshair IV Formula AM3 Antec TRUE POWER TRIO 550W הכרטיס מסך הנוכחי שלי הוא ATI Radeon HD4550 512mb והמארז שלי הוא coolermaster gladiator 600 אם נדרש עוד איזשהו מידע על המפרט אשמח להוסיף. בכל קמקרה השימושים שלי הם ניגון סרטי HD גיימינג (לא דברים מטורפים, לא מצפה שיריץ לי כל דבר על ההגדרות המושלמות אבל שיראו טוב) משתמש מידי פעם בVM אם זה רלוונטי פוטושופ זהו בעקרון. הדבר שהכי חשוב לי הוא שההמלצה תהיה מwww.tigerdirect.com אם אפשרי מכיוון שאני מתכוון לקנות אותו בחנות פיזית שלהם בארה"ב, התקציב הוא עד 150$ אם אפשרות לחריגה עד 200$, יש לציין שאין לי בעיה…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי את ה7970 שהזמנתי אתמול מ-tms. אני מתקשה להבין את חיבורי המתח שיש בכרטיס. על הכרטיס עצמו יש שני קונקטורים של 8 פינים. הכרטיס הקודם שהיה הוא gtx460, ואליו היו מחובירם שני קונקטורים של 6 פינים. חפרתי קצת בכבלים הפנויים שיש במחשב וראיתי שיש לי רק 3 קונקטורים של 4 פינים (נדרשים 4 כאלה). קראתי קצת ברשת ראיתי שאומרים שאפשר לחבר כבל של 8 פינים ועוד של 6. אשמ לקבל הכוון. עריכה: הסתדרתי, תודה לכולם
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, בקרוב תגיע אלי טלוויזיה בגודל 40'' ברזולוצית 4K, מפרט המחשב שלי רשום בצד ימין אבל כרטיס המסך הוא GTX 970 (מן הסתם עם 4GB זכרון) ורציתי לדעת האם הוא יסחוב משחקים כמו GTA V, Guild Wars 2 ועוד כל מיני על רזולוצית 4K על הגדרות שהן לא על LOW, אבל גם לא על Maximum בהכל.. אשמח לעזרתכם בנושא, בר
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עומד לקנות עוד כמה ימים מערך cf 6580 נכון הוא חזק? אני קונה אותו למשחקים כבדים כמו BF3 והכל יריץ על הגדרות הכי הכי גובוהות נכון? או פחות? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אנשים יקרים מה עדיף כי לי ממש אין מושג משחקים בינוניים וקצת עריכת וידאו
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך שיתמוך בדברים הבאים: 1.הרצת משחקים (אני לא גיימר אבל שמשחקים כמו NFS וכאלה יעבדו בצורה כזו או אחרת..סתם להשוויץ בסלון) 2.לשימוש במחשב אישי על מסך LED 24 FHD ומקביל שימוש חיבור לטלוויזיה 51 FHD בסלון (צריך שתהיה תמיכה בשני מסכים במקביל ובמסך ליד מסך ככה שמעבירים דברים מאחד לשני) 3.שיתמוך ב3D (הטלוויזיה בסלון היא 3D) 4.רצוי 2 HDMI אבל אסתפק ב1 ואז אני אחבר את המסך מחשב בDVI..(אז אם יש HDMI 1 אז שיהיה גם DVI) 5.שיעביר פורמטים חדשים של AUDIO true hd/dts hd עכשיו לא מסובך למצוא כרטיס שתומך בכל אלו, הבעיה היא שיש כל כך הרבה סוגים ואני הולך לאיבוד התקציב - 300-500 כמובן רצוי ב300 , 500 זה אם אין ברירה או שזה שדרוג משמעותי השאלה היא האם הכרטיס משפיע באופן …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משיהו יודע אפא קונים את הכרטיס הזה? זה הכרטיס מסך של ATI - כמו זה שיש ב 8500 AIW, רק בלי המאיץ ובחריץ PCI http://www.ati.com/products/pc/tvwonder/index.html
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמה אפשר לבקש על כרטיס מסך 6600GT יד שנייה של LEADTEK
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ברשותי טלויזיה של סמסונג 6400 אשר תומכת ב- 400 הרץ {120 בפועל} כאשר אני מחבר אותה למחשב הוא מוציא לי פלט של 60 הרץ בלבד. הכטיס מסך שברשותי הוא 6750 AMD. מחפש כרטיס מסך מומלץ שיתמוך ברזולוציה 1080P ב 120 הרץ לפחות.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן קניתי מחשב חדש והזמנתי 9800GT אבל ברגע האחרון החלפתי לGTS250... זה היה מהלך חכם? ל9800GT היה D-SUB ו1GB אבל צ'יפסט פחות מתקדם לGTS250 אין D-SUB ויש לו 512MB ויש לו צ'יפסט מתקדם יותר.. לא הגיע עם הGTS250 מתאם DVI-HDMI. זה אומר שאי אפשר לעשות את זה או שאם אני אקנה מתאם אני אוכל לחבר את המחשב כHDMI? וגם לא הגיע כבל כדי שאני אוכל לחבר את הS/PDIF של הכרטיס קול לכרטיס מסך. זה אומר שאי אפשר? מה אומרים?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יודע כעת שהביצועים של ה 5900xt אולי קצת גבוהים מאשר של ה 9600xt אבל עוד חצי שנה, כישצאו המשחקים החדשים כדוגמת HL2 לדוגמא שיעבוד על טכנולוגית שרייד פרייפס (יכול להיות טעות בשם) ה 9600 יציג ביצועים גבוהים יותר. דיברתי עם תומכים מפנדס ושאלתי אנשים רבים.. אז רציתי לדעת איזה חברה היא הכי טובה ל 9600xt והכי כדאי לי לקנות? עד 1200 שקל...
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם , מחשב בעל לוח אם עם כרטיס מסך מובנה. לוח אם של אינטל + E6300. מעוניין בכרטיס מסך וכרטיס קול בעל 5.1 (צריך שיהיה על הכרטיס מסך אופצייה לחיבור קול בשביל ה HDMI ) כמובן במינימום תקציב ושימוש בHTPC . המחשב בעל 2GB אם זה משנה. תודה רבה וערב מהנה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-