עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by משתמש חוזר,

המפרט שלי כרגע: לוח - GIGABYTE GA-P55-USB3 מעבד - Intel i5 750 זיכרון 4GB DDR3 כרטיס מסך - Saprkle GeForce GT240 512MB GDDR5 128-bit ספק: SeaSonic SS-500ET 500Watt המחשב נקנה לפני כ-5 שנים. כרטיס המסך תקול (מאוורר לא עובד כמו שצריך, מתחמם וגורם לכיבוי המחשב. לא הצלחתי לסדר אותו) האם הכרטיס הבא: http://ksp.co.il/?uin=23433 מתאים ללוח אם שלי? כי זה כרטיס PCIE 3 והלוח שלי תומך רק PCIE 2 נראה לי. יש תאימות לאחור? הכרטיס יישב על אותו חריץ של הכרטיס הקודם? כשאני יחליף מחשב בעתיד אני יוכל להעביר אותו למחשב חדש. לגבי משחקים, מתכוון להריץ עליו משחקים שיצאו לפני 3-5 שנים ב-1080p ופיפא אם בכלל.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by roeesnir,

שלום. אני צריך כרטיס מסך PCI. לא PCI-E. לצורך בדיקות. איפה אפשר לקנות כרטיס הכי פשוט והכי זול? תודה.

3. Started by ayrst83,

ברשותי לוח אם asus z97 deluxe עליו מותקן מעבד של אינטל i7 4790k עד לרגע זה השתמשתי במעבד הגרפי המובנה שבמעבד של אינטל התחדשתי בכרטיס מסך evga 980gtx פיזית אני יודע איך להתקין הבעיה שלי מתחילה עם ההגדרות השאלה שלי אם לא יהיו התנגשויות עם המעבד הגרפי המובנה אשמח להדרכה איך אני מבצע התקנה מושלמת שלב אחרי שלב בכדאי להפיק את התועלת המלאה מכרטיס המסך ללא בעיות .

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום לכולם. רציתי לדעת מה אתם חושבים על הכרטיס הבא והאם כדי לקנות אותו ב 120 דולר מחו"ל ? (XFX GEFORCE 9800 GT 512MB GDDR3 PCI-E 2.0 (PV-T98G-YDF4

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. מעבד i7 4790 8gb ram לוח gigabyte h97-d3h וספק antec 750 אני חושש לגבי הלוח שהוא לא מתאים.. מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אני רוצה לעשות מחשב HTPC מפנטיום 3 ישן , המחשב צריך להיות מחובר לפלאזמה בחיבור HDMI לכן אני חייב שיהיה בכרטיס יציאת DVI איזה כרטיס הכי זול ופשוט יש עם DVI , לצפייה בסרטים בלבד. כרגע יש בו רידון 9200 עם יציאת וידאו אבל בלי DVI לצערי. בקיצור כרטיס פשוט וזול עם יציאת DVI כמובן בחיבור AGP.

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by ^Daemon^,

שלום לכולם, הייתי שמח לקבל הסבר על החבילה ש ATI מציעה להורדה AMD Media Codec Package, או בשמה הקודם ATI Avivo Package. מה בעצם מכילה החבילה, האם מדובר בחבילת קודקים בלבד? האם מערכת ההפעלה Windows 7 מגיעה עם הקודקים הללו? למי מתאימה החבילה בקיצור...

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by YOU123,

מה יותר עדיף למחשקים כרטיס X800PRO או 6800GT למחשקים כבדים תודה

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. מישהוא מכיר דבר כזה שנמכר בארץ ? בסביבות ה 300 שח ? צריך יציאה דיגיטלית כלשהיא (DVI או HDMI , לא קריטי) ושיהיה כמובן X1 . תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. AMD השיקה את כרטיס המסך התקציבי הטרי שלה לביקורות נוקבות בעקבות שורה של החלטות משונות - והתוצאה היא מוצר שפשוט אי אפשר להמליץ עליו לכתבה

11. Started by bv500,

ידידה שלי טסה לארה"ב וביקשתי ממנה שתביא לי כרטיס מסך. הכרטיס יתווסף למחשב חדש שאני הולך לקנות בשבועיים הקרובים - בתקווה עם דל 24". העניין הוא שאני לא גיימר מטורף, כרגע אני עם מחשב נייד אז אני משחק רק PES וכאלה כי אין לי יותר מדי ברירה, וגם זה בקושי עולה, אבל כשתהיה למחשב שלי היכולת לשחק במשחקים רציניים אז אני כן ארצה לשחק (גם אז לא בצורה מטורפת) השיקול שלי הוא אם לקנות את הכרטיס שיחזיק לי הכי הרבה זמן (לקנות עכשיו ולהחליף כמה שיותר רחוק מעכשיו), או לקחת משהו פשוט יותר, ו"לחסוך" את הכסף שבהפרש לכרטיס מסך הבא. מצד אחד אפשר פשוט לקחת את האולטרא הכי חזק ולסגור עניין, אבל מצד שני אם הוא לא הולך באמת לשנות יותר מדי נגיד מול ה-GTX אז חבל על 500 שקל...אותו דבר 600 שקל בין GTX ל-G…

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by sherlock1212,

?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by ehh,

ביטלתי את הvsync בכל משחק וגם בnvidia control panel ומשום מה הFPS עדיין תקוע על 65. i7 6700k, gtx 1070. דרייבר 373.06. תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by feelz,

Sapphire 7950 3GB GDDR5 DP OC VAPOR-X With Boost MSI GTX660 TI 2GB HDMI POWER EDITION Gigabyte GTX660TI 2GB GDDR5 WINFORCE 3 RETAIL מתכוון לעשות OC ולא יכפאת לי ההפרש בין המחירים רק רוצה לדעת מי יותר טוב בביצועים ובכמה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Los,

אהלן יש לי שאלה אם אני אמכור את הכרטיס שלי בערך ב1400 -1200 שקל הכרטיס שברשותי GTX285 2GB SSC מחברת EVGA האם זה שווה לטובת הDX11 לעבור אליו . מבחינת צורך אני לא ממש צריך ביצועים יש לי מסך 19 אינץ רק בגלל הDX11 שמענין אותי בקשר ל GTX285 שיש לי האמת פשוט השגתי את הכרטיס בדיל טוב בגלל זה לקחתי אותו ואני לא כזה גיימר אני משחק פעם ב.. אבל חשבתי שאם תהיה לי האפשרות עכשיו ולא לחכות הרבה שערך הכרטיס שלי ירד יותר ממה שהוא ירד א ולי עדיף למכור אותו עכשיו ולהתקדם בטכנולוגיה ושארצה לשחק אוכל להנות על הדרך מ DX11 [br]

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. יש כזאת תוכנה ומה שמה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by idanpc,

innoVISION gf-4 mx440 קיבלתי 1900 נקודות 1024X768 32BIT זה נראה לכם הגיוני,עם הודו שלי כיבלתי יותר

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Holography,

האתר Comp-il מביא לינו מבצע גדול, Readon 9800 Pro רטייל של ספיר ב 1200 ש"ח. http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDSPH98PR2&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1699&aff=zap

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. ;D יש לי מחשב די מיושן עם P3 500 אני רוצה לקנות כרטיס מסך שהתלות שלו במעבד תיהיה הקטנה ביותר בכדי להשיג ניצול טוב שלו איזה כטיס מבחינה זו עדיף 8500LE או 440MX

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Athlon-WINGS,

אהלן, שמעתי שה-R400 של ATi ישתמש ב PCI Express, אף פעם לא שמעתי על המושג הזה בכרטיסי מסך, הייתי שמח לדעת מה זה, אם מישהו יודע... תודה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by adamginz,

אני מתכוון לקנות את הכרטיס ( אם למישהו יש כזה למכירה תפנו אלי לפרטי זה יעזור) ורציתי לדעת איך הוא ביחס לfx5600 ulta וה9600pro וכו'.

22. אני רוצה שזה ישאר על AUTO אבל להגביר את המהירות בכל שלב. כרגע למשל על חום של 60 מעלות המאוורר מופעל ב40%. יש מקום כלשהו שאפשר לשנות את סרגל המהירויות הזה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אוקי ככה בהגדרות יש לי את אלה.. אגב יש לי מובנה של אינטל 950 עכשו שמעו שאני מריץ פיפא זז חלק יענו לא נתקע אבל התחושה היא לא חלקות מלאה.. אז אתמול שיחחקתי בהגדרות וזה היה חלק ואז אחרי זה שיחקתי שוב בהגדרות ונהרס..חחח אז תגידו לי מה מומלץ בשבילי.. אגב יש לכ.מסך 224 מגה של זכרון.. היפוך אסינכרוני:מופעל\כבוי מאגר משולש:מופעל\כבוי מדיניות היפוך:היפוך עומק סיביות של מאגר עומק:ברירת מחדל\כבוי\מופעל אל דחיסת מרקם S3TC:מופעל\כבוי אלץ דחיסת FXT1 : מופעל\כבוי טביעת רגל של זיכרון מנהל התקן:נמוך\רגיל\גבוה סינון לא איזוטרפי:בקרת ישום\מופעל\כבוי זהו.. תגידו לי מה לעשות בכל אחד[= תודה חברה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. שלום לכולם, יש ברשותי מערכת מחשב ישנה יחסית, אשר בנמצא יש כרטיס מסך מסוג 6200 geforce. אגש ישר לבעיה: כאשר חיברתי את הטלווזיה דרך חיבור הS-VIDEO עם מתאם מS-VIDEO לRCA (בננה - בדר"כ כלל כבל עם ראש צהוב). לפני התקנת הדרייברים הטלווזיה מציגה תמונה צבעונית אך הבעיה מתעוררת כאשר אני מתקין את הדרייברים. ממש ישר אחרי שאני מתקין הצבעים נעלמים ומשאירים אותי עם גווני אפור וריצודים מדי פעם. אם התקנתי דרייברים ולאחר מכן הסרתי שוב חזרתי למצב שאין ברשותי דרייברים אך הצבע חזר לחיים. אני מודע לכך שזאת כנראה בעיית דרייברים, האם ישנה דרך לפתור את זה? (ולא, ריסט לא עוזר, גם לא שינוי שיטות השידור, וגם לא שינוי מSVIDEO לCOMPOSITE בהגדרות...) אובד עצה, אשמח לשמוע דרכים חדשות להתמודד עם הבעיה,ו…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים