עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by zilbermm,

שלום, רציתי לברר איזה כרטיס מסך כדאי לרכוש בהוצאה מינימלית בלי שארגיש ירידה בביצועים לעומת ה-7600GT שלי? תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. טוב אז המפרט הוא: AMD Athlon II X3 440 2x2024 DDR3 1333hz Seasonic 500 w מסך 19 אינץ׳, אולי נעבור למסך wide בעתיד.. זהו זה העיקר ... מעוניין להריץ משחקים על הגדרות גבוהות! מצאתי 4890 vapor x ב 881 ש״ח תקציב 800 שקל עם חריגה קטנה המידה וזה משמעותי.

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. קניתי אותו והוא לא סוחב לי את הGTA החדש. ניסיתי לחפש באינטרנט ולא מצאתי יותר טובים ממנו בlow profile

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  4. שלום לכולם, חבר טוב קנה את הכרטיס הנ"ל של SAPPHIRE למחשב די ישן : לוח - GIGABYTE GA-M59SLI-S5 מעבד - ATHLON x2 64 6400 זכרון - 2 סטיקים של 1GB של קרוסאייר הספק הוא HEC 500TD-TF הרכבנו את הכרטיס מסך ואנחנו לא מקבלים מסך של BOOT ולא מגיעים אפילו לביוס.. פשוט שומעים תקתוקים מוזרים כאלו.. לא ברור מה פשר התקתוקים האלה ומאיפה הם בוקעים. זה משהו חלש כזה שנשמע כמו סימן כלשהו שהלוח-אם מנסה לתת לנו. ניסינו את הכרטיס על המחשב שלי והוא עובד פיקס. (המפרט שלי לצורך העניין מופיע כאן בצד למי שמעוניין לראות..) ניסינו את הכרטיס שלי על המחשב שלו והוא עובד פיקס. ( HD4850 ) שערנו שזה אולי קשור להספק של הספק , אבל ירדנו מזה די מהר משתי סיבות : 1) הספק שלו סביר יחסית ואמור להחזיק את הכרטיס הנ"ל…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by rony1880,

היי עומד לצאת כרטיס שבקצת חלש יותר מ260GTX. http://gpudesign.bafree.net/nvidia-gts-450-full-review

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  6. שלום! אחרי שניסיתי בפורום אחר אני ינסה פה, אולי זה יותר מתאים... אז ככה אני מחפש כ.מסך למשחקים כבדים שיהיה חזק וטוב בתקציב שלמעלה. (לא עושה OC) הינה המפרט: מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300, 2500 MHz קירור למעבד: Mugen 2 לוח אם: Asus P5K3 Deluxe כרטיס מסך עכשוי: NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB כרטיסי זכרון: 4GB DDR3 מסך: 22'' דיסק קשיח: ST3500320AS ATA Device 500 GB, 7200 RPM, SATA-II (מתכוון להוסיף עוד דיסק קשיח של 500...) ספק כח: SeaSonic 500W מארז: coolermaster 590 *שימו לב לספק, שזה יספיק להחזיק את הכרטיס... אגב יש לי עוד שאלה, בעקרון אני יזמין את הכרטיס שתמליצו לי עליו עם מחשב חדש שאני קונה ואז אני יחליף בין הכרטיסים... אמור להיות בעיה עם זה? תודה רבה על עזרה ענקית...

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by bendale,

שלום לכולם חייב עזרה דחוף יש לי מחשב ישן של לנובו ולפני כחודש המסך הפסיק לפעול חיברתי את המחשב לטלוויזיה ועדיין לא רואים. כנראה שהכרטיס מסך דפוק. היום אני חייב להוציא מסמך כלשהו מהמחשב ,האם יש דרך להוציא את המסמך . אשמח לקבל עזרה בהקדם זה דחוף. תודה

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  8. Started by frankiefrank,

קניתי מחשב לפי המפרט שמופיע כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=468855.msg4007998#msg4007998 כרטיס המסך GTX460 768MB של Gainward עבד למשך כמה שעות אבל מיד אחר כך התחיל להיתקע, בעלייה של Windows 7. מאז לא חזר לחיים. ראיתי שנכתב כבר בפורום לגבי הסוגיה הנ"ל, עם הכרטיסים של Gainward, חבל שגיליתי מאוחר מדי. מה שחשוב - הציעו לי בחנות להחליף. לאיזה כרטיס כדאי לי להחליף? בינתיים ההמלצות שראיתי כאן הן או ל Gygabyte או ל Leadtek. אומנם אני לא בטוח שיש אותם במבחר של החנות שלי (IQPC) אני מאמין שהם יכולים להתגמש ולהביא לי כרטיס במיוחד. אני לא מבין יותר מדי בתחום, אז אם המפרט שלי מתאים לכרטיס 1 GB שיש אותו ב IQPC, גם זאת אופציה - רק אם תגידו לי שזה מסתדר עם המפרט ולא יגר…

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. למערכת עם מעבד e7200, 2GB DDR2 וספק איזיקול בעע 450W אם נצרך שדרוג של הספק, אבל רק אם נצרך, אשמח גם להמלצה לאחד.

• 8 תגובות
    • 894 צפיות
  10. Started by yonifra,

אהלן, לאחי היתה היום בבית הפסקת חשמל, וכאשר הוא הדליק מחדש את המחשב, המחשב עלה עם תצוגת צבעים של 8 ביט (מקודם היה לו 32) מה שעוד יותר מוזר, זה כשהוא מפעיל משחקים, המשחקים עולים בצבעים מלאים ועשירים, הבעיה היא רק בתצוגה של וינדוס (יש לו וינדוס ויסטה) כמו כן, יש לו כרטיס מסך nVidia 9800GT. ניסינו לשנות בהגדרות התצוגה של וינדוס (Display Settings) את ה- Color Depth אבל אי אפשר לבחור כלום מלבד 8 ביט... אם למישהו יש מושג למה זה, אני אשמח לשמוע! ;D

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  11. Started by ilansnet,

http://www.nvidia.com/object/adobe_PremiereproCS5.html GTX 470 מופיעה ברשימה סוף-סוף

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. יש לי לוח אם SOCKET 478 P4P800 ויש לי כרטיס מסך ASUS NVIDIA GEFORCE 5700 ולפי מיטב הבנתי הוא 3.3V הכרטיס אני חושב שיש אי התאמה בין הכרטיס מסך ללוח אם כי כשאני מלביש את הכרטיס מסך עליו אז המחשב פשוט לא עולה ואני מקבל מסך שחור ואפילו לא מגיע לביוס איפה אני יכול לבדוק את ההתאמה בין כרטיסי מסך לבין הלוח אם? איזה כרטיס מסך אני יכול להלביש עליו? הבנתי שאני צריך כרטיס מסך עם 1.3V מישהו יכול לעזור לי ?

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  13. Started by Psycomicro,

לוח אם: Asus P5QPL-AM ספק: Golden Tiger450W סטנדרטי לגמרי זיכרון: 2G DDR2 מעבד: E6500 אני מתלבט באיזה כרטיס לבחור או HD570 או GTX 460 שנראה לי שהוא קצת יכביד על מחשב כזה , אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  14. כרטיס מסך GIGABYTE GTX-470 OC דגם GV-N470SO-13I קישור לאתר היצרן : http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3569#ov עם ידוע למישהוא מתי הוא יוצא לשיווק בישראל *אני צריך אותו כי אין לי ברירה ה-GTX460 SLI הלוח אם שלי לא תומך ואני צריך כרטיס שקט תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  15. Started by Psycomicro,

דאבל ,טעות

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  16. Started by eitanc,

שלום, אני מתעניין בכרטיס מבוסס ATI Radeon HD 5770, וממה שראיתי בתמונות, הוא מאוד גדול ברוחב - הן הפנימי והן החיצוני (תופס שני SLOTים). לא ברור לי העניין - אם אני קונה כרטיס כזה אני נאלץ לוותר על הסלוט הסמוך לו?! אין כרטיסים עם המעבד הזה אך ברוחב נורמלי? תודה!

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  17. שלום, אני עומד לרכוש מחשב מותג מקו העסקי של היצרן, עם ספק של 305 וואט. אני רוצה להוסיף לו כרטיס מסך איכותי וחזק, אבל הבעיה היא שמרבית כרטיסי המסך הטובים דורשים בדרישות המערכת שלהם הספקים של 400 וואט ומעלה. שאלתי היא האם למרות ההבדל אני יכול להתקין כרטיס כזה במחשב הנ"ל או שזה יעשה בעיות - מבעיות אספקת חשמל למחשב ועד עומס יתר על הספק עד לקריסתו? ואם לדעתכם לא אמורה להיות בעיה - מה המרווח המקסימלי שאני יכול "למתוח" בין הספק הספק (כאמור, 305) לבין ההספק הנדרש לכרטיס? (100 וואט הפרש? יותר?). המון תודה על העזרה. איתן

• 8 תגובות
    • 875 צפיות
  18. Started by MasterDK,

היי, לפני זמן מה המליצו לי פה לקנות את hd5770. אני נוטה למשוך את הדברים עד לרגע האחרון, ונראה לי שהרגע האחרון הגיעה. אשמח באמת אם תאמתו שהספק שלי (seasonic s12 II bronze 430W) אכן יחזיק את הכרטיס + המפרט שבצד. כמו כן אשמח להצעות איפה לקנות ואיזה חברה. חשבתי על זה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6365 אבל אשמח להצעות אחרות. תודה רבה מראש, שבת שלום!

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. שלום, לאחרונה הלך לי הכרטיס מסך היישן במחשב (מחשב בן ערך 3-4 שנים). הכרטיס היה של NVIDIA 7600 אם אני לא טועה. אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך חדש בעלות של 250 שקל לצורך משחקים קלים (football manager 2010.. לא זה של פיפא) ולהורדה וצפייה בסרטי HD. ראיתי המלצות על GeForce G210 ועל Nvidia n8400gs. איך שניהם? יש טובים יותר? בנוגע לכ. טלוויזיה- הבנתי שכרטיס טלוויזיה מאפשר צפייה של ערוצי הטלוויזיה במחשב. האם ניתן לצפות ככה בערוצים דרך ממיר של הוט במחשב וגם להקליט את התכניות? האם כרטיס טלוויזיה יכול לשמש ככרטיס מסך רגיל? מה המחיר של כ. טלוויזיה זול אבל יעיל? (לא משהו במחיר מופצץ של מאות שקלים. אחד שפשוט יעשה את העבודה ויאפשר להקליט תכניות מהטלוויזיה למחשב). תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Moty_p,

vanta או Nvidia-MX200?[br]פורסם בתאריך: 3.09.2010 בשעה 15:11:24 עוד שאלהאיזה כרטיס מסך יותר טוב Radeon HD 3650 512MB http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2862&CatCode= או ‎Geforce 7600 GT‎ http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9993

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. חשוב שיהיו לו יציאת HDMI ועדיפות לשתי DVI. שיריץ חלק סרטים ב FHD ומשחקים חדשים.. אני שוקל לקחת את ה GTX 460 מה אתם אומרים? עדיף שהכרטיס יהיה במלאי של logicpc.co.il כי משם אני מזמין את שאר חלקי המחשב. תודה!!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Classify,

המפרט הנוכחי הוא: therboard: CPU Type DualCore Intel Pentium E2160, 1800 MHz (9 x 200) Motherboard Name Gigabyte GA-G33M-DS2R (2 PCI, 1 PCI-E x4, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) Motherboard Chipset Intel Bearlake G33 System Memory 1013 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) DIMM1: Transcend JM800QLJ-1G 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-18 @ 400 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz) Video Adapter Intel(R) G33/G31 Express Chipset Family (384 MB) 3D Accelerator Intel GMA 3100 המחשב עובד על WINXP ואחי מתלונן שמשחקין נתקעים לו ורוצה לשדרג כרטיס מסך בכמה מאות שקלים (לא הרבה) הוא משחק SIMS בעיקר לפי מה שידוע לי כך שלא צריך לדרוש יותר מדי. השאלה היא אם…

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  23. מישהוא מכיר דבר כזה שנמכר בארץ ? בסביבות ה 300 שח ? צריך יציאה דיגיטלית כלשהיא (DVI או HDMI , לא קריטי) ושיהיה כמובן X1 . תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by jclarkk,

ראיתי פה כל הזמן אנשים שרצו למצוא מקום עם עמדת הדגמה אז סוף סוף יש מקור ודאי לכך לפי האתר שלהם... אולם מדובר בעמדה עם מסך הסמסונג שהוא הבסיסי ביותר ויש לו תופעת Ghosting מציקה קצת יותר מאשר לשאר המסכים אך גם זה ייתן לכם הדגמה רצינית במה מדובר... אם תלכו אל תשכחו לשחק כל הזמן עם העומק כדי שיתאים לכם לעיניים.

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  25. Started by VoliSuS,

טוב זה מ-FXP פתחתי שמה נושא ויש להם כזה טופס שאהבתי אותו אז אני יעתיק פשוט לפה פרטים על תקציב הקונה : זה התקציב לכרטיס מסך.. אם אפשר להכניס פה שדרוג גם לדוגמה של ספק או משו לא מאמין שהסכום יספיק אבל אם אפשר אז בכיף תקציב: 600 חריגה מקסימלית: 50 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס(הדגישו את מה שאתם צריכים): מעצב גרפי עיצוב 3D האם תהיו מעונינים לבצע OC לכרטיס מסך ? (אתם לא יודעים מה זה ? אל תתיחסו לזה) לא חנות: האם יש חנות ספציפית שהקונה מעוניין לקנות ממנה ?: מעדיף KSP או אייבורי זה הכי קרוב אליי.. אם יש משו אחר אז גם סבבה עניין התשלום(אין צורך לרשום איך אתם משלמים): מזומן מפרט של המחשב: Intel® CoreTM 2 Duo Processor E8200 (2.66GHz,1333MHz FSB, 6MB L2) Chipset:…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.