כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב נייד מסוג לנובו אני רוצה לפרמט אותו להתקין ווינדוס שהורדתי אבל אני רוצה לפני כן להוריד את הדרייבר של הכרטיס קול http://img84.imageshack.us/img84/4740/97225822.jpg מה שמסומן שם זה הכרטיס קול? מאיפה אני מוריד את הדרייבר לכרטיס קול הזה? תודה מראש =]
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
נניח שבאופצייה הראשונה אני משחק במשחק crysis שתומך בdirectx 10 ויש לי במחשב שלושה כרטיסי מסך במערך sli של gtx 480 שתומכים בdirectx 11 ובאופצייה השניה אני משחק באותו משחק אבל יש לי במחשב שלושה כרטיסי מסך במערך sli של gtx 285 שתומכים באותו directx של המשחק. איפה תהיה איכות טובה יותר ? באופצייה הראשונה או השנייה? יכול להיות שאני מנסח את השאלה לא נכון או שהשאלות עצמם לא במקום, אבל אני מקווה שהבנתם למה אני מתכוון. אני יודע שיש כרטיסי מסך שתומכים למשל גם בdirectx 10 ו 11. אבל אם יש לי כרטיס מסך שתומך רק ב11 ואני משחק במשחק שתומך ב10 אני יראה יותר טוב עם כרטיס מסך שתומך ב10 ? או שאין קשר תודה וחג שמח ושנה טובה לכל חברי הפורום.
-
- 5 תגובות
- 905 צפיות
-
-
היי שמתי לב שבזמן האחרון בזמן מישחקים כבדים בלבד, יש מין רעש מוזר מקבלים של כרטיס המסך שלי, אולי כי החלפתי ספק כח שיש לו אפשרות לחבר 6 פינים + 2 פינים שחורים נוספים, בספק הקודם שלי חיברתי ל2 מוליקסים נוספים בננוסף לכבל 6 פינים, יכול להיות שהכרטיס לא מקבל מתח מספיק. הרצתי 3DMARK06 קיבלתי ניקוד כרגיל 12230 . רוני
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, מצ"ב המפרט + ספק:hec 400tr-tf 400w מארז 6A19 כרגע כפי שניתן לראות יש לי 7600gt, אני מעוניין לשדרג לכרטיס יותר חדש, בעקרון אני מחליף רק בגלל שאני צריך יציאת hdmi לטלוויזיה אבל אם כבר אז לא איכפת לי לשדרג ושיריץ לי כבר עוד כמה משחקים, בעקרון התקציב הוא סביב ה500 ש"ח. אם אני אאלץ לשרדג גם מעבד אני אוסיף כמובן עוד כסף. מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
טוב אז המפרט הוא: AMD Athlon II X3 440 2x2024 DDR3 1333hz Seasonic 500 w מסך 19 אינץ׳, אולי נעבור למסך wide בעתיד.. זהו זה העיקר ... מעוניין להריץ משחקים על הגדרות גבוהות! מצאתי 4890 vapor x ב 881 ש״ח תקציב 800 שקל עם חריגה קטנה המידה וזה משמעותי.
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קניתי אותו והוא לא סוחב לי את הGTA החדש. ניסיתי לחפש באינטרנט ולא מצאתי יותר טובים ממנו בlow profile
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב חדש וכרגע לא כל המשחקים עולים עליו זאת אומרת הכרטיס שיש לי כרגע הוא משתמש במעבד(I3) למשל משחק כמו SPLINTER CELL CONVICTED עובד טוב עליו אך משחק כמו מאפיה 2 מתחיל לעלות המשחק וישר יוצא החוצה לWINDOWS השאלה היא האם זה קורה בגלל שאין לי כרטיס מסך (יש לי שמבוסס על המעבד כרגע)או שהמשחק פשוט לא טוב? תודה
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר טוב קנה את הכרטיס הנ"ל של SAPPHIRE למחשב די ישן : לוח - GIGABYTE GA-M59SLI-S5 מעבד - ATHLON x2 64 6400 זכרון - 2 סטיקים של 1GB של קרוסאייר הספק הוא HEC 500TD-TF הרכבנו את הכרטיס מסך ואנחנו לא מקבלים מסך של BOOT ולא מגיעים אפילו לביוס.. פשוט שומעים תקתוקים מוזרים כאלו.. לא ברור מה פשר התקתוקים האלה ומאיפה הם בוקעים. זה משהו חלש כזה שנשמע כמו סימן כלשהו שהלוח-אם מנסה לתת לנו. ניסינו את הכרטיס על המחשב שלי והוא עובד פיקס. (המפרט שלי לצורך העניין מופיע כאן בצד למי שמעוניין לראות..) ניסינו את הכרטיס שלי על המחשב שלו והוא עובד פיקס. ( HD4850 ) שערנו שזה אולי קשור להספק של הספק , אבל ירדנו מזה די מהר משתי סיבות : 1) הספק שלו סביר יחסית ואמור להחזיק את הכרטיס הנ"ל…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! מבקש את עזרתכם בדיעה לגבי הכרטיס מסך הבא: 1. SAPPHIRE 100284L Radeon HD 5750 1GB 128-bit GDDR5 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready CrossFireX Support Video Card יש עליו מבצע ב- NEWEGG 124$. האם מתאים לעריכת וידאו חובבנית? 2. מה ההבדל בין DDR3 ל DDR5 והאם זה קשור לזיכרון הפנימי של המחשב? תודה,
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
היי אתמול התחילה בעייה עם המחשב, לדעתי אם הכרטיס מסך. מה שקורה זה שפתאום של התמונה הופכת לצבעי אדום וזה נשאר ככה עד שאני עושה ריסט או מחליף חיבור בכרטיס מסך. (פעם הבאה אני אנסה להוציא תמונת מסך). רציתי לדעת אם לאנשים שמבינים יותר ממני זה גם נראה בטוח בעייה בכרטיס מסך. מדובר בכרטיס HD4850 . ושאלה לשלב הבא, הכרטיס עדיין באחריות (סוג של אחריות לפחות, ב- KSP...) ואני מניח שאם תדרש החלפה לא יהיה את הכרטיס הזה, איזה כרטיס מסך שווה ערך יש להחלפה (ככה שלא יתנו לי משהו עם ביצועים פחות טובים). תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
היי, לפני זמן מה המליצו לי פה לקנות את hd5770. אני נוטה למשוך את הדברים עד לרגע האחרון, ונראה לי שהרגע האחרון הגיעה. אשמח באמת אם תאמתו שהספק שלי (seasonic s12 II bronze 430W) אכן יחזיק את הכרטיס + המפרט שבצד. כמו כן אשמח להצעות איפה לקנות ואיזה חברה. חשבתי על זה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6365 אבל אשמח להצעות אחרות. תודה רבה מראש, שבת שלום!
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי עומד לצאת כרטיס שבקצת חלש יותר מ260GTX. http://gpudesign.bafree.net/nvidia-gts-450-full-review
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
http://www.nvidia.com/object/adobe_PremiereproCS5.html GTX 470 מופיעה ברשימה סוף-סוף
-
- 5 תגובות
- 988 צפיות
-
-
למערכת עם מעבד e7200, 2GB DDR2 וספק איזיקול בעע 450W אם נצרך שדרוג של הספק, אבל רק אם נצרך, אשמח גם להמלצה לאחד.
-
- 8 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום לכולם חייב עזרה דחוף יש לי מחשב ישן של לנובו ולפני כחודש המסך הפסיק לפעול חיברתי את המחשב לטלוויזיה ועדיין לא רואים. כנראה שהכרטיס מסך דפוק. היום אני חייב להוציא מסמך כלשהו מהמחשב ,האם יש דרך להוציא את המסמך . אשמח לקבל עזרה בהקדם זה דחוף. תודה
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
אהלן, לאחי היתה היום בבית הפסקת חשמל, וכאשר הוא הדליק מחדש את המחשב, המחשב עלה עם תצוגת צבעים של 8 ביט (מקודם היה לו 32) מה שעוד יותר מוזר, זה כשהוא מפעיל משחקים, המשחקים עולים בצבעים מלאים ועשירים, הבעיה היא רק בתצוגה של וינדוס (יש לו וינדוס ויסטה) כמו כן, יש לו כרטיס מסך nVidia 9800GT. ניסינו לשנות בהגדרות התצוגה של וינדוס (Display Settings) את ה- Color Depth אבל אי אפשר לבחור כלום מלבד 8 ביט... אם למישהו יש מושג למה זה, אני אשמח לשמוע! ;D
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום אני אתחיל בזה שקראתי את הפוסט באתר לגבי מאגר כרטיסי המסך המומלצים ולא מצאתי שם תשובה מלאה/מספקת. הבן שלי קיבל שני משחקים למחשב שדרישות כרטיס מסך גבוהות ממה שיש לי. יש לי לוח Asus P5LD2-VM עם כרטיס מסך מובנה. הדרישות כפי שכתוב על המשחקים הם - בראשון : ATI Radeon 9800 ATI Radeon 9500 Pro nVidia Geforce מסדרות FX/6/7/8 בשני : nVidia Geforce 6800 256MB ומעלה ATI Radeon x1600 256MB ומעלה המחשב משמש בעיקר לאינטרנט. הוא עובד סה"כ בסדר למעט גמגומים באתרים כמו מיקמק וכו' (אותו ילד שקיבל את המשחקים). ומהיום המחשב צריך גם לתפקד בשביל שני המשחקים החדשים. אני אשמח להוציא סכום של עד 250 ש"ח פחות או יותר. איזה כרטיס אתם ממליצים לי לקנות ? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 30 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
יש לי לוח אם SOCKET 478 P4P800 ויש לי כרטיס מסך ASUS NVIDIA GEFORCE 5700 ולפי מיטב הבנתי הוא 3.3V הכרטיס אני חושב שיש אי התאמה בין הכרטיס מסך ללוח אם כי כשאני מלביש את הכרטיס מסך עליו אז המחשב פשוט לא עולה ואני מקבל מסך שחור ואפילו לא מגיע לביוס איפה אני יכול לבדוק את ההתאמה בין כרטיסי מסך לבין הלוח אם? איזה כרטיס מסך אני יכול להלביש עליו? הבנתי שאני צריך כרטיס מסך עם 1.3V מישהו יכול לעזור לי ?
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
כרטיס מסך GIGABYTE GTX-470 OC דגם GV-N470SO-13I קישור לאתר היצרן : http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3569#ov עם ידוע למישהוא מתי הוא יוצא לשיווק בישראל *אני צריך אותו כי אין לי ברירה ה-GTX460 SLI הלוח אם שלי לא תומך ואני צריך כרטיס שקט תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
לוח אם: Asus P5QPL-AM ספק: Golden Tiger450W סטנדרטי לגמרי זיכרון: 2G DDR2 מעבד: E6500 אני מתלבט באיזה כרטיס לבחור או HD570 או GTX 460 שנראה לי שהוא קצת יכביד על מחשב כזה , אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח
-
- 5 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה הלך לי הכרטיס מסך היישן במחשב (מחשב בן ערך 3-4 שנים). הכרטיס היה של NVIDIA 7600 אם אני לא טועה. אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך חדש בעלות של 250 שקל לצורך משחקים קלים (football manager 2010.. לא זה של פיפא) ולהורדה וצפייה בסרטי HD. ראיתי המלצות על GeForce G210 ועל Nvidia n8400gs. איך שניהם? יש טובים יותר? בנוגע לכ. טלוויזיה- הבנתי שכרטיס טלוויזיה מאפשר צפייה של ערוצי הטלוויזיה במחשב. האם ניתן לצפות ככה בערוצים דרך ממיר של הוט במחשב וגם להקליט את התכניות? האם כרטיס טלוויזיה יכול לשמש ככרטיס מסך רגיל? מה המחיר של כ. טלוויזיה זול אבל יעיל? (לא משהו במחיר מופצץ של מאות שקלים. אחד שפשוט יעשה את העבודה ויאפשר להקליט תכניות מהטלוויזיה למחשב). תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום, אני מתעניין בכרטיס מבוסס ATI Radeon HD 5770, וממה שראיתי בתמונות, הוא מאוד גדול ברוחב - הן הפנימי והן החיצוני (תופס שני SLOTים). לא ברור לי העניין - אם אני קונה כרטיס כזה אני נאלץ לוותר על הסלוט הסמוך לו?! אין כרטיסים עם המעבד הזה אך ברוחב נורמלי? תודה!
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום, אני עומד לרכוש מחשב מותג מקו העסקי של היצרן, עם ספק של 305 וואט. אני רוצה להוסיף לו כרטיס מסך איכותי וחזק, אבל הבעיה היא שמרבית כרטיסי המסך הטובים דורשים בדרישות המערכת שלהם הספקים של 400 וואט ומעלה. שאלתי היא האם למרות ההבדל אני יכול להתקין כרטיס כזה במחשב הנ"ל או שזה יעשה בעיות - מבעיות אספקת חשמל למחשב ועד עומס יתר על הספק עד לקריסתו? ואם לדעתכם לא אמורה להיות בעיה - מה המרווח המקסימלי שאני יכול "למתוח" בין הספק הספק (כאמור, 305) לבין ההספק הנדרש לכרטיס? (100 וואט הפרש? יותר?). המון תודה על העזרה. איתן
-
- 8 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום אנשים, יש ברשותי 5850 של sapphire שמאוכלס ב-antec 300... המארז נמצא עם הקירור המקורי (מאוור למעלה ומאוורר מאחור - שניהם מוציאים אוויר) + מאוורר ששמתי מקדימה שמכניס אוויר. לאחרונה שמתי לב לארטיפקטים (פיקסלים אפורים רנדומליים על המסך) כשאני משחק ב-Bad Company 2. בדקתי את הטמפ' תוך כדי המשחק והיא מגרדת את ה-80 מעלות. 1) רציתי לדעת האם זה נחשב תקין לכרטיס זה? 2) יש בדיקות מאמץ שאני יכול לעשות כדי לוודא תקינות? 3) אם אני יוסיף מאוורר על הדלת שיכניס אוויר לכיוון הכרטיס מסך... זה ישפר את הטמפ'? (יש לציין שהכרטיס עם קירור סטוק ולכן הוא פחות או יותר מכוסה לגמרי בחיפוי פלסטיק) תודה אנשים
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-