עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by yotam360,

כרטיס מסך לחבר בתקציב 500-600 ש"ח הכרטיס מסך הכי חזק בתקציב הזה

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  2. זה כרטיס שמיועד למשחקים אבל אני צריך שזה יהיה כרטיס בינוני ביותר,לא משהו חזק כי גם ככה המחשב לא חזק. תודה רבה למי שיעזור

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  3. Started by athi,

geforce 7900 gt יתמוך חלקית בdx10?

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  4. אז אחרי כמה הסתובבויות בפורום כנראה שהבנתי שאני לא רוצה DX10 כרגע. גם בגלל חיזוי לביצועים עלובים בסכום שאני רוצה (8600GT?) וחשבתי דווקא ללכת על ה 7900 לפי כל ה BENCHMARKS למינהם. (שעוקף את ה 8600 בביצועים). אני מניח שהטווח מחירים שלי הוא עד 1500שח בערך. אני באמת מעדיף NVIDIA כי התוכנה שאני עובד עליה המון (AFTER EFFECTS) עובדת איתה יותר ב"שותף". אני גם משחק המון (כשיש משחקים טובים) כמו MEDAL OF HONOR 4 .. BIOSHOCK וכו'. תודה מראש לכל המתייחסים\ממליצים\עוזרים! נ.ב שכחתי לציין שאני חייב שהכרטיס יהיה לפחות 512MB. (רינדורים באפטר אפקטס)

5. דיעות חברים...?

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  6. Started by explize,

שלום לכולם. נתקלתי בבעיה. בדרכי לקנות ביום-יומים הקרובים מחשב לצורך עיבוד והקלטת מוזיקה(CUBASE בעיקר) וקצת סרטים וישומי משרד(אין משחקים כבדים בכלל).לרשותי 4500 עם חריגה של 100 שח פחות או יותר לכל המערכת. המפרט שבניתי למטה הוא אחרי חיפוש והתאמה שעשיתי בשבועיים האחרונים, הבעיה היא שנתקעתי בלי כרטיס מסך, השאלה היא אם כדאי לקנות כרטיס ב300 ש"ח (6200TC או 7300 LE) ולחרוג מעל למצופה או שפשוט לקנות לוח 965G שמכיל כבר כרטיס און בורד(בהפרש של 70 ש"ח מהלוח הנוכחי של אותה חברה) ולשדרג ולחסוך לכרטיס יותר טוב שיהיה לי כסף בעתיד(אני עובד כרגע עם GF 2 AGP...אז להעביר אין סיכוי)?? כי לפי הבנתי עד כה ככה או ככה כל הכרטיסים משתמשים בזיכרון של המחשב(ברמה הזאת של מחיר), למעט חיבור DVI שקיי…

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  7. Started by Albetron,

כמו שאפשר להבין מהכותרת מדובר על כרטיס מסך ללפטופים, התלבטתי אם לפתוח את הדיון בפורום מחשבים ניידים אבל בסוף הגעתי למסקנה שמדובר יותר על הכרטיס מסך ולכן החלפתי לפתוח את הדיון פה. אני מעוניין לקנות מחשב נייד לגיימינג(ואני יודע שזה יקר מאוד אבל יש לי את הסיבות שלי..), כרגע חשבתי לקנות לפטופ עם 1080 אבל מסתבר שעם ההשקה של ה2080 לאחרונה אולי עדיף לחכות לאדפטציית מובייל..השאלות כאלה; 1.ידוע או לפחות יש הערכה מתי זה ייקרה(בחו"ל)? 2.ידוע או לפחות יש הערכה גסה כמה לפטופ שמכיל 2080 או אפילו 2070 יעלה(בחו"ל)? תודה מראש לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by tktur1,

הרבה פעמים שמעתי את הדבר הזה.... ??? מה זה בעצם ואיך עושים את זה ...?? זה יעזור לעוד הרבה שרוצים לדעת.... תודה רבה...

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  9. Started by ishayu,

שלום, קיבלתי שלשום את כרטיס המסך של EVGA 8800 gtx והתקנתי אותו על לוח האם p5w dh של asus, בסלוט ה pci-e x16. התקנתי את כל הדרייבירים העדכניים ביותר (כולל פורסוור) והרצתי תוכנות באנצ'מארקס. המפרט של המחשב שלי: C2D e6600 2.4 RAM 2gb של g.skill asus p5w dh להלן התוצאות המאכזבות: אקוואמארק 3: cpu- 14000 gfx- 18000 3d mark 06: 9500 ---------- לא עולה לי כרגע בראש שום שיפור נוסף שאני יכול לעשות על-מנת לשפר את התוצאות הנ"ל (התסכלתי על תוצאות של מחשבים דומים, והמספרים שלהם גבוהים בה-ר-ב-ה ללא אובר קלוקינג). האם יש אפשרות שהכרטיס אינו תקין? או אולי הלוח אם? איך אפשר לבדוק? בתודה, אורי.

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Offir A,

-

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  11. Started by אלירן יעקובוב,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך 1070 8g שנתיים אחריות אבל הכרטיס עבר MINING 3 חודשים מה אתם אומרים ?

12. Started by aavichai,

אני קונה מחשב עם כרטיס מסך Gigabyte ATi Radeon X300SE 256MB PCI-e ועכשיו התקשרו אלי והציעו לי להחליף את זה בכרטיס Asus EAX300SE Support up to 512MB with HyperMemory זה אותו דבר???? תודה.

13. אני קונה מחשב חדש , E8400 MUSHKIN 4 GB שתיים על שתיים המסך שאני מתכוון לקנות זה סמסונג 2243 , 22 אינץ'. השימוש הוא משחקים , סרטים וכו'.. החלטתי בהתחלה על HD 4850 SONIC , שזאת הגרסה המומהרת של פאליט כפי שהבנתי אבל אח"כ שמעתי שעדיף לקחת את הגרסה המומהרת של TWINTECH , ה9800 GTX + ות'אמת אני מבולבל ..=\ אני רציתי כבר להזמין את המחשב ועכשיו לא יודע מה עדיף לקחת... אגב הוא צריך גם נראלי להתאים למארז : cooler master 690 ולוח אם : ASUS P5QL-E ואני מקווה שהספק כח Corsair CMPSU-450VXEU 450W יחזיק... אז מה מומלץ יותר לקחת? תודה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

אחרי שנפטר לי ה9800 אני רוצה לדעת אם אני יכול לחבר במקומו וודו 3 ישן... יש לי הרגשה שלא אבל אולי אני טועה...

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  15. Started by ftom2,

שמעתי שיצא הכרטיס החדש של RADEON : HD2900PRO שעולה 1450 ש"ח ואני מתלבט אם לקנות אותו או את ה - 8800GTS 320MB. אם אפשר, בבקשה לנמק את התשובה. שאלה נוספת, לגבי ה - 8800GTS, לאיזו חברה יש את הבאנדל הכי טוב? תודה.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by shai432,

geforce 9500 gt 512 gddr3 או geforce 9600 gt 512 gddr3 האם יש הבדל משמעותי בינהם?

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  17. אני מתכוון אם אפשר להתקין דרייבר חדש על הדרייבר הקודם (בלי להסיר אותו) ומה מחדש הדריבר החדש שיצא לסדרה 8? 163.71

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  18. אוקיי חברס אהלן ותודה לכל אלו המנסים לעזור. לא מזמן רכשתי מחשב חדש וכרטיס מסך משובח הוא הכרחי, כרגע הלכתי על Gigabyte GV-NX66T256D GeForce 6600GT 256MB SLI DDR3 PCI Express bulk בארץ כי הוא בסביבות האלף ש"ח, הסכום שסביבו אני מוכן "לסכן". מישהו יודע על אופציה למצוא במדינות הנ"ל כרטיס איכותי יותר במחיר ששוווה את הקניה בארץ? סינגפור מדינה יקרה לפחות כמונו אך איני יודע על הונג-קונג. אם למישהו יש הצעה, טיפ או כל דבר שיכול לעזור. זה יתקבל בברכה. תודה רבה ויום מרנין.

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  19. איך אני מפעיל פילטרים בכרטיס? לעשות על custom setting? במה להשתמש? ב DIRECT3D או OPENGL? להשאיר את ההגדרות על BALANCED? מזה ה FAST WIRE הזה? לכבות אותו? אני צריך לסדר את ההגדות פשוט... ואני לא יודע אם בהגדרות הרגילות הפילטרים עובדים, ואם כן אז בקאסטיום מה לסמן שם וכל זה

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  20. Started by dragonXxX,

אם רשמתי את זה נכון.. אז זו הבעיה שלי..: graphics media accelerator אני משתגע, תעזרו לי אם אתם יודעים, כל פעם שאני מפרמט יש לי בעיה אחרת עם הדיסק של הלוח אם ועכשיו כשפרמטתי זה לא מתקין לי את * graphics media accelerator * directx 9 * High Definition audio bus driver בקשר לאחרון אני לא בטוח כי נראה לי שהצלחתי להתקין בעזרת הורדה מהאתר של intel.. אז כן, יש לי intel לוח אם 915gev וניסיתי את ההורדות מהאתר של אינטל, directx אי אפשר משם אפשר רק מהאתר של microsoft אבל אתם יודעים למה אני לא יכול משם.. ואת הגרפיקס, זה רושם לי שחסרים קבצים או שהקבצים פגומים.. תודה רבה רבה לעוזרים.. (ואל תתנו לי קישורים להורדה מאינטל כי כבר ניסיתי..)

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  21. Started by crazyfunk,

אני מרכיב מחשב למורה לסאונד שלי.. מאחר והוא לא ישתמש במחשב לצורכי גרפיקה או משחקים הוא יסתפק בכרטיס "חלש" מה שחשוב שיהיה לו קירור פאסיבי.. הדגש במיפרט הוא השקט... סדרת 7xxx יכולה להתאים במידה ולא יקר מידיי... טווח מחירים? 250+ העיקר שיהיה פאסיבי!

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  22. שלום לכולם אני צריך המלצה לכרטיס מסך עד 1000 ש''ח שיריץ משחקים באיכות סבירה המפרט שלי בלי יותר מדי פירוט מבוסס על i5 עם 4 ג'יגה זיכרון הבעיה היא שאני חייב שהכרטיס יהיה עם יציאת VGA ולא ידרוש חיבור מהספק כוח ( 350W ) כלומר שיהיה מחובר רק מהלוח אם כרגע אני משתמש ב 9800GT תודה רבה

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  23. שלום לכולם . השאלה היא אם אני יעשה CrossFire עם HD 4850 , הוא יספק ליביצועים טובים יותר מאשרה HD 4870 (כרטיס 1). ההבדל במחירהוא בין 200-300 ש"ח . אז מה אתם אומרים ייתן ביצועים טובים יותר ?

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  24. האתר http://www.xbitlabs.com/ לקח מספר כרטיסי מסך מהדור החדש וגם מהישן (כרטיסי High-End ו כרטיסי Mainstream and Entry-Level) לסקירה קטנה בישביל ליראות איך הם מיתמודדים עם משחקים מודרניים ! בניהם המשחקים הבאים Age of Empires 3 Battlefield 2 Call of Duty 2 F.E.A.R. Quake 4 Serious Sam 2 Splinter Cell: Chaos Theory הכרטיסם הם הבאים * ATI RADEON X1800 XT * ATI RADEON X1800 XL * ATI RADEON X850 XT PE * NVIDIA GeForce 7800 GTX 512 * NVIDIA GeForce 7800 GTX * NVIDIA GeForce 7800 GT * ATI RADEON X800 XL * ATI RADEON X800 GTO * ATI RADEON X1600 XT * NVIDIA GeForce 6800 GT * NVIDIA GeForce 6800 GS * NVIDIA GeForce 6800 * ATI RADEON X800 GT * …

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  25. Started by ATL321,

יש לי שאלה: איזה חברה כדאי לקחת עם ה-8800 של ה320 מגה? ASUS,eVGa GIGABYTE וגם איזה גרסה של ה8800 עם 320 מגה הכי חזקה וטובה?

• 2 תגובות
    • 541 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.