עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by guy29,

קיבלתי כרטיס מסך חדש, עד כה היה לי את הכרטיס המובנה על הלוח, הכרטיס המסך החדש עבד יפה לפני כמה ימים על המחשב של אחי. בכל אופן, הרכבתי את הכרטיס מסך החדש, אך המערכת לא מצליחה לזהות לי אותו. שאלתי בת'רד כאן '> http://www.lionetwork.net/modules.php?name=Forums&showtopic=261391&st=0entry1217646 ושלחו אותי לכאן, אולי אתם תדעו מה הבעיה, בתודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by waizman,

יש לי Ti200 של MSI (הדגם המלא במפרט) ובדרייברים הקודמים קיבלתי איתו כ 10500 נק' ב 3DMark2001. לאחר התקנת אומגה (Preformence) הנק' ירדו ל 9700... האוברקלוק זהה והכל זהה חוצמזה... מה הבעיה?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by stavcas204,

קניתי 4870 1GB של ASUS. שידרגתי גם את הספק שלי לEnermax 450W הוא הגיע עם שני חיבורי PCI כמו שצריך. הטמפרטורות שלו במנוחה עם 30% מאוורר הן בין 60-67 ועם משחקים שמכבידים עליו הוא מגיע ל100+-. בשלב מסויים אחרי זמן מסויים של משחק הכרטיס קורס. הסאונד מקרטע לשנייה והמחשב מפעיל את עצמו מחדש. השאלה שלי היא האם משהו בכרטיס דפוק או שהספק חלש מידי ולא מצליח לספק לכרטיס מספיק חשמל או משהו בסגנון? תודה רבה מראש לעוזרים :]

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. היי אפשר להוריד את התוכנה בקישור הזה http://www.cpuid.com/cpuz.php לאחר ההתקנה , יש לשונית גם של סוג כרטיס המסך במדויק (לדוגמא יהיה רשום 4850 , ולא 4800 ) רוני

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by AlterEgo,

אז ככה... יש לי כרטיס מסך ממש ישן - ראדאון 9200... אבל זה לא משנה, ניסיתי לשחק בוואמפייר... זה עבד לי די בסדר, חוץ מכל פעם שאני נכנס למקום כבד, או פונה פניה - ישר זה מאט לכמה שניות.. אז חשבתי שפשוט הכרטיס לא סוחב... ואז היה לי חשק לשחק שוב בנוור ווינטר נייטס... וגם במשחק הזה, יש כל פעם האטות... כל כמה שניות זה נתקע לשניה... והכרטיס המסך הזה הפעיל לי אותו פעם חלק, וגם הכרטיס שהיה לפניו... עכשיו, לא נגעתי במשחקי מחשב כבר איזה חצי שנה, ורק עכשיו חזרתי... יכול להיות שהכרטיס פשוט נהרס עם הזמן או משהו? מה יכול לגרום לזה שהוא לא יתפקד כמו שצריך??

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by st0m,

מה עדיף הכרטיס מסך הזה GIGABYTE PCI-EX GeForce 6600GT 128MB DDR3 128 BIT TH VIVO TV/O -GV-NX66T128VP - BULK או זה GIGABYTE PCI-EX GeForce 6800GS 256MB DDR3 256 BIT DVI TV/O - GV-NX68G256D - BULK

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by mega1234,

רציתי לשאול אילו מכשירים יכולים לגרום לזה ?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום. רכשתי כרטיס מסך חדש msi r9 270x, חיברתי אותו ללוח אם שלי intel DP55WB וברגע שאני מדליק את המחשב אני שומע צפצופים והמסך לא נדלק. :\ עדכנתי בייוס וצ'יפסט וזה לא עזר. מישהו יכול להגיד לי איפה הבעיה? תודה *עדכון * מסתבר שיש איזה מפסק קטן על הכרטיס שאיכשהו משפיע על הביוס, שיחקתי בו והייתה התקדמות בבעיה, המחשב עלה והגעתי לשולחן העבודה ללא דרייבירים מותקנים, אבל ברגע שהתחלתי להתקין את הדרייבר (ממש בשניות הראשונות) והמחשב זיהה אותו המסך נכבה מיד. המחשב המשיך לעבוד אבל המסך דולר עם תמונה שחורה. עוד דבר, זה מה שרשמו לי בפורום של אינטל. מישהו יכול להסביר לי למה הוא התכוון ב "down clocking to version 2.1".? It appears to be an issue with compatibility. I have checked vide…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. כשאני משחק במישחקים ממש ממש כבדים אז הוא לא מריץ את המישחק חלק לגמרי הוא מסוגל ליותר.עניין שרשום בחוברת שמומלץ ספק כח450w ולי יש רק 300 ושלביצועים הכי טובים 2 ג'יגה ראם זיכרון ולי יש ג'יגה אחד....ואמרו לי שיכול ליהיות שהמחשתחמם....ליפעמים אפילו המישחק קורס ורושם מי ארור זה ושואל שלח או ל תישלח....ארור מוכר...אז ככה מה באמת הבעיה?ואני אם יפרטו ויסבירו גם סוגים ומחירים שצריך ליקנות אם צריך...

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by flash70,

ראיתי שבכל המפרטים המומלצים, הכרטיס בעל יחס עלות/תועלת הטוב ביותר כיום הוא 8800GTS 320MB. העניין הוא שיש המון יצרנים עם כרטיס כזה (Gigabyte, Albatron, Leadtek, Sparkle וכו') באיזה מהם כדאי לבחור ? ??? האם יש בכלל הבדל ? או פשוט ללכת על ההצעה הטובה ביותר ? האם יש באיזה מקום review שמבצע השוואה ביניהם ? תודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by dutchy188,

היי. מחפש המלצה לכרטיס מסך בתקציב של עד 1500 ש"ח. יש לי מחשב מעט ישן, אבל בזמנו היה יחסית high end: מעבד i7-4790 כרטיס מסך Sapphire Radeon R9 280X יש לי מסך חדש dell u2720q שהוא מסך 4k בגודל 27 אינץ מחפש כרטיס מסך לביצועים מעולים על 1080p אך גם שיהיה אפשר לשחק אחלה ב2k שמתי בינתיים עין על כרטיס מסך Sapphire Radeon RX 5600 XT PULSE האם רלוונטי?

12. Started by bennash,

אל תסמנו את 4 כי גיפורס יותר זול מרדאון אלה כי הוא שווה את המחיר שלו לשנת 2011

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אח שלי הביא לי מחשב E6850 די שמור..הבעיה היא שהווינדוז לא עולה במצב רגיל אבל במצב בטוח הוא כן עולה..גם יש ג'יבריש שכזה כשאני לוחץ F8 אני רוצה לדעת בבטחון אם זה כרטיס מסך שרוף..הכרטיס הוא MSI NX8600 ספק הכוח שלי 450W של EZCOOL(תמונה מצורפת) אם הכרטיס שרוף חשבתי לקנוץת ATI HD6750 1 GIGA DDR5

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום לכולם.ברשותי כרטיס מסך ישן יחסית, ati radeon hd 4870. תמיד במשחקים הוא היה מתחמם וגורם למחשב לקרוס. אז הפתרון שלי היה להיכנס catalyst control center, ושם הייתה אופציה להגביר את מהירות המאוורר. עדכנתי את הדרייברים, ועכשיו אני לא מצליח להגיע לקטגוריה בcatelyst שבה אפשר להתעסק עם מהירות המאוורר (איך שאני נכנס לperformance ולוחץ על אישור התקנון, הוא מחזיר אותי לדף הראשי של הcatelyst ומעלים את הקטגוריה performance, ואיך שאני סוגר את החלון ופותח שוב הקטגוריה חוזרת ואבל שוב כל לחיצה מחזירה לקטגוריה הראשית. אני רוצה לשלוט במהירות המאוורר של הכרטיס מסך. למישהו יש רעיון איך אני יכול לעשות את זה בקלות ? תודה מראש ושבת שלום ! hagayben.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by RefUser,

שלום לכולם, אני חושב על לקנות את לוח האם של גיגהבייט: H67MA-UD2H-B3 s1155. שמתי לב שיש ללוח יציאת HDMI, ותהיתי האם הכרטיס הזה יכול לסחוב 1080P. ביקורות/המלצות יתקבלו בברכה. (אפשר גם על הלוח). תודה לעוזרים!!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by parAzoid,

שלום לכולם. אבא שלי בקרוב נוסע לארה"ב ואני רוצה לקנות 8800GTS 640MB ולא 320MB מכיוון שיש לי מסך 20" רחב [1680X1050] המערכת שלי היא כזאת: Amd athlon 64 3000+ gigabyte k8nf-9 1GB DDR 400mhz [2X512mB] x wd80GB 6600gt 500w generic ורציתי לשדרג את המחשב כי הוא בקושי סוחב לי משחקים כבדים על LOW [דוגמא RAINBOW SIX VEGAS על 600X800] אני לא רוצה לבזבז יותר מ750$ כי חלק מזה מהכסף שלי. אז חשבתי לשדרג את לדברים הבאים: 8800gts 640MB AMD 3800X2 seagate barracuda 320GB 7200 RPM Corsair HX520 עכשיו השאלה שלי היא האם המעבד יהווה צאוור בקבוק [אני די משכונע שכן], לכן אשמח לעשות לו OC עם הקירור NINJA PLUS [שכבר יש לי] ואני מניח שאגיע ל2.8 GHZ. האם זה "ימחוק" את הצוואר בקבוק? ואם אפשר לשפר …

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by landmn,

עקב מגבלות תקציב חמורות אני שוקל להסתמך על כרטיס מסך מובנה ומאוחר יותר לקנות כרטיס נפרד ומשופר. בכל מקרה אני מתכוון לקנות 500MB זיכרון. השאלות שלי - מלבד משחקים, באיזה דברים הכרטיס המובנה יגביל אותי ? מה ירידת הביצועים באחוזים שיש ביישומים כלליים בין כרטיס מובנה לכרטיס חיצוני מינימלי (אולי מישהו יכול למצוא השוואה באינטרנט) ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by shayt,

הי, אני מעוניין לקנות כרטיס GeForce 4 ti4200 128M ואני קצת מתקשה להחליט מאיזו חברה לקנות : 995 ש"ח - Chaintech 1090 ש"ח - MSI 1190 ש"ח - Leadtek 1270 ש"ח - Gainward 1281 ש"ח - SUMA אני לא הולך לבצע O/C בכלל (אולי בעתיד), לא מעניין אותי VIVO וחשוב לי יותר זמן של אחריות, מחיר (כל עוד הביצועים פחות או יותר אותו דבר), לכן מה אתם ממליצים מתוכם ? בכל החנויות שחיפשתי באינטרנט, לא מצאתי איזכור לזמני אחריות של המוצרים הללו, יש לכם מושג ? מוצא חן בעיני שMSI מביאים ממיר מDVI לVGA (ככה אני יכול לחבר שני מסכים רגילים), האחרים אני לא בטוח. תודה, שי

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by SpiritKnight,

עריכה- אם הוא תומך ב Maximum Resolution 1600 x 1200 @75Hz אז ככל שאני ארד ברזולוציה זה יעלה הקצב ריענון, ואני מוגבל 1024X768 רק בגלל הוודוו?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by galh_5,

אם יש הבדל הוא קטן הוא גדול? מה בקשר ל-8800GTX בהשוואה ל-1950XTX תודה

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. תוכניתה השנויה במחלוקת של חברת NVIDIA שנועדה למנוע מיתוג זהה לדגמי GeForce ודגמי Radeon מביאה ללידתו של מותג גיימינג חדש לכתבה

22. Started by azsxazsx,

צריך המלצה לכרטיס עד 1600 שקל blitz extreme q9460 2gb ddr3 אני חשבתי על ה gtx260 או 4870 אבל לא הצלחתי להבין מה יותר טוב ביניהם ואיזה יהיה לי יותר טוב אם אני ירצה בעתיד עם הלוח שלי לשים 2 כרטיסי מסך תודה

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by beekiller,

שלום לכולם חיברתי את הכרטיס לטלויזיה וזה עובד אבל נראה כאילו זה נמצא בזום , כלומר לא כל המסך נצפה אלא עולים למעלה או לצדדים והמסך עולה יורד , מקווה שאתם מבינים למה אני מתכוון

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by PT,

לקוח ישירות מהדף הראשי http://www2.hardocp.com/article.html?art=NjQyLDM= מוזר שעוד לא ראיתי אנשים מדברים על זה אני מרוצה מהתוצאה של ה9800XT במיוחד שקניתי את הפרו של MSI שעם קצת אוברקלוק יגיע לXT בלי בעיה ואם הוא מריץ דום3 על 45 פריימים עם X8 AF אז את האלף לייף 2 הוא יריץ על יותר וזה עושה אותי מאוד שמח

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by CyberBot,

BF4 בעיקר עם המפרט שיש לי בצד תקציב עד 700 ש"ח חריגה 100 ש"ח קונה גם מסך חדש: http://ksp.co.il/?select=.1024..230.&list=1&sort=3&glist=1&uin=18413&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=848# אם אפשר מKSP כדי שיהיה נוח לעשות קנייה אחת

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים