עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by zippobuyer1,

המסך שלי LG 795 פועל על 85 ב 1024X768. כשאני נכנס לCS (לא בדקתי במשחקים אחרים) זה הופך להיות 60 וכשאני יוצא זה חוזר ל 85 למישהו יש איזושהי הצעה? תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אפשר להשאיר את המארז פתוח או משהו כזה? או לשים את הכרטיס בצורה כלשהי? אני מעוניין ב -radeon8500 LE 64mb של gigabyte!! ואני לא יודע אם הוא מתאים למארז שלי! אולי זה יגיד לכם משהו: יש לי p3 -800mhz 256sdrm ובאתר של ATI רשום שהכרטיס מתאים גם לפנטיום 2 אז אולי אם המארז של פנטיום 2 מתאים לזה אז גם המארז שלי מתאים?????? אני צודק?????? בבקשה תענו לי כי זה מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד חשוב לי!!!!!1

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום הגיעו אליי 2 כרטיסי מסך שאני לא בטוח 100% מה הם אני חושב שאלה ATI RADEON 9800XT NVIDIA QUADRO4 700XGL מי שמכיר את הכרטיסים במראה שלהם ויכול לאשר את זה או להגיד איזה כרטיסים אלה שייכנס לתמונות באתר הזה וינסה לזהות http://photos.walla.co.il/liozlioz1 וגם בערך מה המחיר שלהם היום.. (מעוניין לפרסם ב TRADEZONE) תודה

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. יש ברשותי HD 7950 לאחרונה הכרטיס מסך עושה לי בעיות אז החלטתי להריץ תוכנה לבדיקת מאמץ לבדוק שהכל תקין. התוכנה שאיתה בדקתי היא OCCT הרצתי את הבדיקה במשך 35 דקות תוך כדי הבדיקה HWMONITOR רצה ברקע כדי לבדוק נתונים לפני ואחרי הבדיקה כל הרכיבים בסדר גמור חוץ מהכרטיס מסך שנראה שהמאוררים שלו נשארים על אותה מהירות אני מצרף תמונה של התוכנה תשימו לב בעיקר למהירות המאוררים ולטמפרטורה זה לא נראה לי תקין שבטמפרטורה כזאת המאוררים יישארו על אותה מהירות.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. לאחר שהדלקתי את המחשב הבחנתי בעיוותים רציניים ורצועות שחורות על המסך. פתחתי את המארז וראיתי שהמאוורר על הכרטיס מסך (Sapphire Radeon 9800) לא מסתובב. מה אפשר לעשות? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. היי לכולם.. אני כבר מזמן משתמש ב-eyefinity על שלושה מסכים למשחקים, כל פעם אחרי משחק הייתי מבטל את הeyefinity מפני שהמסכים שלי היו ברזולוציות שונות והמסך של הFHD היה יורד ברזולוציה וזה היה נראה לא טוב לגלישה .. אני בתקופה הקרובה מחליף את כל המסכים לDELL ובשבועיים האחרונים קניתי שניים. איך אחרי הגדרה של EYEFINITY אני גורם לחלון של דפדפן להשאר על מסך אחד ולא להתפרס על כל המסכים, מבלי לבטל את ה-eyefinity???

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by ItachiSan,

היי, הכרטיס מסך שלי שבק חיים (כנראה, אני לוקח אותו היום למעבדה לבדיקה). במידה ואני אצטרך להחליף אותו בחדש, מה כדאי לי לקנות? זו המערכת שלי: Intel Q9550 Gigabyte ga-ep43-ds3 ATI HD 4870 1GB Vapor-X A-Data 4GB DDR2 HDD 3 x 3TB Crosair 550W Dell e-IPS 2109 22" 1650X1080 1920X1080 (לא זוכר דגם מדויק) LG LCD אם אפשר אני מעדיף לא להחליף חלקים אחרים מהמפרט, וכמובן שאני רוצה לקבל מקסימום ביצועים במינימום מחיר. תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by mega1234,

רציתי לשאול אילו מכשירים יכולים לגרום לזה ?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by tal_levi1000,

בכל הלוחות שתומכים ב PCI-E יש 4 חריצים (חוץ מחריצי ההרחבה) למה מיועד כל חריץ? אני מצרף תמונה... [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. כשאני משחק במישחקים ממש ממש כבדים אז הוא לא מריץ את המישחק חלק לגמרי הוא מסוגל ליותר.עניין שרשום בחוברת שמומלץ ספק כח450w ולי יש רק 300 ושלביצועים הכי טובים 2 ג'יגה ראם זיכרון ולי יש ג'יגה אחד....ואמרו לי שיכול ליהיות שהמחשתחמם....ליפעמים אפילו המישחק קורס ורושם מי ארור זה ושואל שלח או ל תישלח....ארור מוכר...אז ככה מה באמת הבעיה?ואני אם יפרטו ויסבירו גם סוגים ומחירים שצריך ליקנות אם צריך...

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Mr Gadget,

יש לי מסך LCD של ViewSonic Vx924 ואני רוצה לנקות אותו מאבק שמצתבר מישהו ניסה פעם עם מטלית פלא (מיקרופייבר) לניקוי מסך LCD זה באמת לא סורט? זה מה שרשום: "מטלית הפלא לניקוי משטחים עדינים עשוי מחומר , מיקרו פייבר מיוחד , ללא שריטות ללא חומר ניקוי . מסיר אבק , טביעות אצבעות ,שומן מתאים לניקוי מסכי LCD עדשות מצלמה ,תקליטורים ,עדשות משקפים ,תכשיטים ועוד"

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אני רוצה מסך 19 אינץ שטוח לא ולא בגלל שבא לי להשוויץ שיש לי גדול יותר בשתי אינץ (אני יודע מה אתם חושבים אז רדו מזה) אלא שאני עובד לא מעט בגראפיקה וזה ממש יעזור לי יותר מרווח לעבוד על המסך. לכן אני מחפש מסך 19 אינץ שטוח עם קצבי רענון טובים ברזולותיות גבוהות (אני לא צריך רזולוציה אדירה כי העיינים שלי לא כאלה טובות לראות דברים בקטן מדי ותמונה חדה וברורה. התקציב שלי הוא בסביביות ה1500 שקל וחשבתי על אחד המסכים בדף הזה (אלה שבסביבות התקציב שלי) על מה תמליצו או שאני יצטרך להתפשר על 17.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by flash70,

ראיתי שבכל המפרטים המומלצים, הכרטיס בעל יחס עלות/תועלת הטוב ביותר כיום הוא 8800GTS 320MB. העניין הוא שיש המון יצרנים עם כרטיס כזה (Gigabyte, Albatron, Leadtek, Sparkle וכו') באיזה מהם כדאי לבחור ? ??? האם יש בכלל הבדל ? או פשוט ללכת על ההצעה הטובה ביותר ? האם יש באיזה מקום review שמבצע השוואה ביניהם ? תודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by bellboy,

שלום לכולם ברשותי מחשב חלש Core duo 2180 עם 2 ג'יגה זכרון אם אני יוסיף לו את הכרטיס מסך הנ"ל. האם Gta 4 יעבוד לי בצורה טובה? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1873&CatCode=529 תודה רבה.

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by ozeini,

שלום לכולם! מה הייתם מציעים לי לבחור מתוך 2 הכרטיסים הבאים? 1. http://www.skypc.co.il/pl_product~28501~8~0.htm 2. http://www.skypc.co.il/pl_product~GV260~8~0.htm מאוד מקווה שתעזרו וכמה שיותר אנשים יותר טוב, אם יש כרטיס עדיף על שניהם בסכום הזה (כ-500 ש"ח) אז תמליצו. תודה לכולם!!!

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by roadrunner,

האם DURON 1000 יכול לנצל את הTI4400 או שחבל על הכסף ועדיף ללכת על TI4200 ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by YOU123,

מה יותר עדיף למחשקים כרטיס X800PRO או 6800GT למחשקים כבדים תודה

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by tal_levi1000,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש (יש לי עכשיו 5600XT שמתחיל קצת לגמגם) אני מתלבט בין 6800GT לבין 6600GT (לא מבחינת הביצועים אלא מבחינת הכסף) אני צריך שתמליצו לי על 6800GT אחד טוב ו על 6600GT אחד טוב הכרטיס הוא למטרות משחקים וסרטים לא OC (למרות שאם הכרטיס בא עם אובר קטן מהמפעל לא מפריע לי) אני חשבתי על חברת XFX אבל אני לא ממש בטוח איך החברה הזאת? תודה לעוזרים טל

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by meir7,

יש לי חבר שיש לו כרטיס מסך SIS 64 או משהו דומה למה GTA3 לא פועל אצלו ? למה הכול זז אצלו לאט ? האם זה הדרייבר ? לי יש VOODO 3 3000 שנחשב לישן ביותר ואצלי פועל הכול יותר מהר ויפה למה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. יש לי ספק CORSAIR VX550WATT ורציתי לדעת עם הוא יחזיק את 9800GTX וכמה חשמל זה לוקח! E6600 P5B DELUXE 4GRAM ONE HARD DISK והעם יהיה צוואר בקבוק?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. http://www.fudzilla.com/graphics/item/21551-kfa2-rolls-out-first-whdi-graphics-card מצורף דבר חדש שיוצא לשוק כרטיס מסך במקום כבל HDMI או דבר אחר יש אנטנה שמשדרת למקלט עד מרחק 30 מטר הכרטיס הראשון שניבידייה מוציאה הוא 460 GTX מצורף קישור לטכנולוגיה החדשה WHDI technology http://www.whdi.org/ http://www.amimon.com/technology.shtml התדר שהטכנולוגיה הזאת עובדת הוא 5GHz ויכולה לשדר וידאו ברמה uncompressed 1080p video at 60Hz כולל 3D PC gaming video

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. כמו שאתם רואים עדיין הXT יותר טוב באיכות תמונה אפילו שה6800 הוא כרטיס הדור הבא לדעתי זה עוד פשלה לNVIDIA

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by tzuriel18,

שלום. חפשתי לקנות כרטיס מסך במחיר זול וגיליתי שבאליבאבא מוכרים כרטיסי מסך במחיר מגוחך כמו TITAN Z ב500 דולר והם מוכרים שני יחידות מינימום והם ספקי זהב אז נראה לכם שאפשר לקנות מהם? http://www.alibaba.com/product-detail/Buy-2-Get-1-Free-EVGA_50016469604.html אשמח לתשובה מהירה

24. Started by galh_5,

אם יש הבדל הוא קטן הוא גדול? מה בקשר ל-8800GTX בהשוואה ל-1950XTX תודה

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. נניח שעוד 10 שנים, ואולי זה יהיה פחות -המשחקים יהיו ריאלסטים כל כך שלא תוכל להבדיל ממשחק או מציאות. מה לדעתכם יהיה השלב הבא? הולגרמות? לייזרים?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים