עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by etain2,

שלום. קיבלתי היום את הכרטיס - NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) המפרט הוא: DualCore Intel Pentium D 930, 3000 MHz NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) 2GB זיכרון Intel DQ965GF לוח אם מסך 17 LG FLATRON L1719S 160GB WD ספק 425 של HIPER המשחק גם במולטי וגם בסינגל קופא ואני צריך לעשות קנטרל אלט דליט וכאלה כדי לצאת. עכשיו הבעיה היא במשחקים Call of duty 2 Call of duty 4 Call of duty 5 NFS Undecover ו GTA San adreas דרייבר אחרון ובדקתי טמפרורות וגם שם הכל בסדר אני לא בטוח שאני צריך לכתוב את זה פה או במשחקים/בעיות חומרה עם צריך תעבירו

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by SerenB,

ערב טוב לכולם, הודעה ראשונה שלי בפורום מקווה שיהיה שווה אז ככה, לפני מספר ימים הגעתי למסקנה שעבר זמנו של כרטיס המסך שלי (GeForce GT 220), בעקבות האטה משמעותית במספר משחקים שעד עכשיו עבדו מעולה, ולכן אני מחפש כרטיס חדש, בעל ביצועים טובים, המיועד למשחקים בעלי גרפיקה כבדה. קצת מפרט טכני הקשור לעניינינו: מערכת ההפעלה: Windows 7 Home Premium 32-bit מעבד: Pentium Dual Core E6500 2.93GHz (x2) לוח אם: msi G41TM-E43 ספק כח 450W זכרון 2GB DDR2 של קינגסטון (ייתכן וכדאי לשפר?) כרטיס מסך נוכחי כמו שציינתי למעלה, GeForce GT 220 פרט חשוב - המסך שלי ברזולוציית 1920x1080 ומחובר בעזרת כבל HDMI (לכן יש צורך בשקע כזה בכרטיס) נכון לעכשיו אני מוכן להשקיע כ-1000 שקלים, אך אם יש צור…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by avihaizipel,

יש לי בעיה בכרטיס מסך הזה R9 280x משום מה בכל המשחקים הכבדים COD battaledield בקיצור כל הכבדים עובד חלק על האיכות הכי גבוה ומשום מה במשחק פשוט משחק רשת league of legends יש לי FPS נמוך ולאגים אין סופיים ואין לי פינגים גבוהים שזה ממש מוזר הורדתי איכות ובכל זאת יש בעיות למישהו יש מושג למה זה בכלל קורה? תודה מראש לעוזרים. נ.ב. בכרטיס מסך פשוט יותר אין לי בעיות בכלל (HD5850) ברשת כמובן.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Make_Party,

היה לי X800GTO והחפתי ל7600GT אחרי שהיתיעצתי איתכם אבל אחרי שבדקתי את הכרטיס הוא חלש מאוד!! עם ה800GTO ב3DMark05 קיבלתי 4300 ועם ה7600GT אני מקבל רק 5000 התקנתי את הדריברים החדשים ביותר מי האתר של NVIDIA אבל כלום אין שינוי זה התוצאה שאני אמור לקבל? מישהו יודע מה יכול להיות הבעיה? P4 3.3 1G RAM זה AGP

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אהלן כמו שאמרתי יש מחשב חדש עם הכרטיס הנ"ל ופשוט המסך - בווינדוס לא משחק או משו מאוד כואב בעיניים ! תמיד תמיד הרצתי תמסך : 1024x768 ב 32 צבעים ו 85 הרץ עכשיו זה גם ככה אבל זה פשוט לא כמו פעם ! מה יכולה להיות הבעייה ? בבקשה עזרה ! תודה תום.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום לכולם !! אני מעוניין לחבר את המחשב בחדר לסלון בשביל לראות סרטים. המרחק הוא בערך 8 - 9 מטר, נעגל ל 10 מטר. שאלתי האם אות הווידאו יחזיק מעמד לאורך כבל פשוט RCA של 10 מטר ? בכבל של מטר זה עובד לי דיי טוב. אשמח גם לשמוע תשובות בקטע של חיבור האודיו (למרות שזה לא קשור לפורום - אפרסם גם שם שאלה בנושא האודיו). שאלה נוספת :2) האם חיבור הווידאו לרסיבר (YAMAHA RXV496) יספק לו "הגברה" כל שהיא? האם יש לזה יתרון כלשהוא על לחבר ישירות לטלווזיה? 3) האם כבל SVHS (למרות שיש לי בעייה מאוד רצינית לחבר כך) יחזיק את ה 10 מטר במקרה והRCA לא? (ומה המחיר ל 10 מטר) 4) אני מתכוון לקנות כבל כמה שיותר זול מהום סנטר, מי שיכול לתת לי מחירים לאורכים שהזכרתי וחברות כבלים זולות מומלצות והיכן אפשר למ…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1799 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1768 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=2394 ??? ??? ??? [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. יש לי R9800PRO 256 BIT עשיתי בנצ' עם FRAPS 2 למשך כמה דקות ויצא לי בערך 47 FPS.... זה טוב?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by sagi88000,

כרטיס מסך חיצוני (במקרה שלי - למחשב נייד) יש לי לפטופ של לנובו דגם G550 והוא בעל כרטיס מסך חלש בטירוף! ואני רוצה להפעיל משחקים יותר חזקים מדייב ודיגר לכן נברתי פה ושם באינטרנט, זה באמת קיים רק לא בארץ. מצאתי ב E BAY לא מעט כרטיסים למחשבים ניידים אז השאלה שלי היא האם יש למישהו המלצה לכרטיס מסויים? מכיוון שאני לא מבין בזה, אז מבין כל הכרטיסים שמצאתי באיביי, מיינתי הכל לפי מחר ובדקתי על הכרטיס הכי יקר שקיים שם - 82 דולר - והשם שלו הוא: Iogear USB 2.0 External DVI Graphics Card - GUC2020DW6 זה הקישור לאתר: http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid=p3907.m570.l1312&_nkw=external+graphics+card&_sacat=See-All-Categories אז בכל אופן, לדעתך הוא יספק את הצרכים ש…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by lipa,

האם כל כרטיס מסך חלש שיש לו 128M זכרון ותומך DX-9 מתאים מתאים לעבודה בויסטה ב-AERO ?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום, אני צריך כרטיס מסך עבור עריכת סרטים בAdobe Premiere, שימוש דיי אינטנסיבי ברמה של קורס. רציתי לשאול : 1. עד כמה משמעותי ההבדל בביצועים בין Gtx560 ti הרגיל עם 384 ליבות CUDA לעומת הגרסה המיוחדת והיקרה יותר של 448? 2. אם יש הבדל משמעותי, האם הייתם מתפשרים על דיסק קשיח בנפח 500GB במקום 2TB כדי לקזז מעלות ההפרש? אשמח מאוד אם תוכלו לענות כי זה מאוד חשוב לי וכל הלילה חקרתי את זה מבלי להגיע למסקנה.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by MisterL,

....

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by User_Name,

1) באתר נאמר שלכרטיס הזה יש בעיה עם ה AGPx8 שלו. האם זה נכון? 2) הלוח אם שלי תומך בAGPx2\4, האם הכרטיס יכול לעבוד בAGPx8? 3) יש לי מעבד P4 1700Mhz, האם לכרטיס יהיה בעיה להריץ משחקים באופן חלק? 4) ראיתי בחניות מסוימות את הכרטיס, הכי זול שראיתי הוא הכרטיס של ATI, שמחירו 2280 ש"ח. יש הבדל בביצועים בכרטיס זה של חברות אחרות כמו Hercules או Gigabyte? מחירו של Hercules הוא 2700 ש"ח !!! 5) האם אתם מרוצים מהכרטיס, דרייברים ומשחקים שעובדים עליו? בבקשה ענו לי כי אני רוצה לקנות אותו וברור לי שלא יגידו לי בחנות אם יש לו בעיות/ מגרעות. תודה מראש, שלומי

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by eliil1,

http://www.engadget.com/2009/12/14/university-of-antwerp-stuffs-13-gpus-into-fastra-ii-supercompute/ WTF

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by ofirdamr,

יש לי אפשרות לקחת את הכרטיס מסך הזה: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=SX18GTO25V&affiliate=zap ב916 שקל או את הכרטיס הזה: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=10267 ב925 שקל מה עדיף לי?מה יותר טוב? הבנתי שהATI צורך הרבה חשמל וכבר קניתי את הספק הזה : http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12134 האם הוא יספיק לי לATI?

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. אוקיי תראו..קצת חפירה חח מקווה שתקראו המחשב שלי בעיקרון לא משו.. לפני כשנה החלפתי לו את כל החלקים החשובים כדי שהוא יתמוך ב PCI-E ו-DDR2 ולא השקעתי יותר מדי עכשיו לאט לאט אני רוצה לשדרג אני רוצה לקנות כרטיס מסך למשחקים כמו פיפא ופרו..לא משחקים רציניים ביותר, אבל שהכרטיס יפעיל אותם ברזולוציה גבוהה ובצורה חלקה שאלתי חבר..הוא אמר לי ללכת על 9600GT ואם יש לי קצת יותר כסף אז ללכת על 8800GT (למרות שהכרטיס הזה יותר מדי טוב) במקום שאני רוצה לקנות, מתעסקים יותר ב-ATI והכרטיסים שם של NVIDIA הם של חברת ZOTAC..שווה לי לקנות כרטיסים שלהם? אם לא אז איזה כרטיסים של ATI כדאי לי לקנות??..700-1000 שקל תקציב יש לי מעבד E4400 תודה רבה : ))

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אני מחובר לכבלים ואני רוצה להקליט תוכניות למחשב, איך ניתן לעשות זאת?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by 1nstall,

היי שמתי לב שמצויי על חלק מכרטיסיי דבר הנקרא "VIVO"..... אז קודם כל מה זה בכלל ראשי התיבות VIVO? ומה הVIVO עוזר לכרטיס מסך? תודה מראש install

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by segev22,

שלום ראיתי שכיום ניתן לקנות כרטיס פיזיקה PhysX במחירים מצחיקים של 40-50 דולר חדשים אם זה של BFG או ASUS. רציתי לדעת אם שווה לקנות כרטיס כזה למרות שבכרטיס המסך שלי כבר מובנת הטכנולוגיה PhysX, האם זה יוסיף מבחינה גרפית משהו שלא קיים בכרטיס המסך שלי..? תודה, שגב.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by shabo,

שלום לכולם.. לפני שנתיים קניתי מחשב שבזמנו היה מעולה והיום אני רוצה לשדרג אותו, המפרט הוא כזה בגדול: לוח אם : GA EP43 DS3l של גיגהביט מעבד : q8200 כרטיס מסך : 4870HD 512MB של ספיר ספק: 500W אמיתי. 4GB זיכרון אני גיימר כבד ובא לי לקנות כרטיס מסך חדש, הסתכלתי בכיוון של 6870HD 2GB DDR5. השאלה שלי היא האם אני אקבל הרמוניה טובה עם המעבד והלוח אם שיש לי או שאני צריך להחליף גם אותם. בנוסף, האם במחיר של הכרטיס מסך (1600 שח) אני יכול למצוא משהו טוב יותר? או שהוא הכי טוב שיש.. נ.ב אין לי בעיה להוסיף כמה מאות בשביל לכבל הכי טוב תודה לכל העוזרים..

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Shekel.90,

שלום רציתי לדעת מה עדיף לי sli x2 gtx 780 lighting ( יש לי כבר אחד ) או כרטיס חדש של gtx970/980 המפרט שלי: מעבד : I7 4770K כרטיס מסך : GTX 780 LIGHTING 3GB לוח אם :MSI Z87-G45 GAMING ספק כוח : 850W Gold זיכרונות : 2x8gm corsair vengeance 2133 קירור מים :H110 CORSAIR

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. אני טס כנראה בספטמבר, ואני אהיה או בצרפת\לונדון, או ספרד\איטליה. מישהו שהיה שם וקנה משהו למחשב, יודע אם זה מגיע סמוך לתאריך היציאה בארה"ב? כי אם אני טס, אני מעדיף לקנות את הכרטיס בעצמי, למרות שיש אלטרנטיבה שאני אעשה הזמנה מארה"ב וישלחו, אני לא סומך על זה, כי אחרת אני תקוע עם כרטיס אחר(טעות במשלוח) או עם כרטיס דפוק(נדפק במשלוח). במקרה של דפיקה במשלוח, אם מי אני יכול להאשים??? תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום לכל המומחים אני בונה מחשב HTPC חדש לפי המפרט שניתן לי באתר ואני מבקשת את עזרתכם ועצתכם לגבי ה- PVR המפרט שהמליצו לי: קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM E6550T ¤ 945 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3P Conroe Support GP35DS3P ¤ 830 1 מארזים NZXT Duet No PSU ¤ 393 1 קירור למעבד Thermaltake MAX ORB CL-P0369 ¤ 238 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 406 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 458 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS ¤ 670 2 כרטיסי מסך Sparkle 8500GT 256MB Passive Cooling Retail - אחריות 3 שנים ¤ 442 1 צורבים LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤ 1…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שמעו משהו מוזר: מאז שהורדתי את ה CATALYST יש לי ערפל נוראי ב GTA3 שפשוט לא מאפשר לי לראות כלום! הצלחתי להסיר אותו לאיזה דקה או שתיים לאחר שלחצתי בצורה רנדומלית על מקשי ה F1-F5 (משהו שם אם הריפליי....אל תשאלו..) אבל הוא חזר! עוד משהו נתקל בבעיה הזאת ? יש לכם מושג איך לפתור אותה?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. אחת הקלאסיקות של כל הזמנים, זוכר עצמי אז בגיל שעדיין משחק במחשב בשעות הלילה הקטנות אחרי יום העבודה והלימודים המתישים, ולראות מה הם הצליחו לשנות רק בזכות RT. אין מילים. מחכה שזה יעשה לסטנדרט בכותרי משחק וסימולטורים, וכמה שיותר מהר:

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים