כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
זאת מאז שהפעלתי סרט HD במחשב (שהמחשב לא כל כך הציג אותו בצורה טובה) מדובר בכרטיס REDAON 9200
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני קונה לוח אם NFORCE 4 אז אני מחליף כבר כרטיס מסך , כרגע יש לי RADEON 9800PRO איזה כרטיס כרגע יש שיותר טוב בביצועים ולא יקר ובממשק PCI-E לא יקר יותר מ 1300 ש"ח. תודה.
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
החלטתי לוותר על הO\C, בגלל שממש אין לי כוח לקירור וחבריו. אז אני נוטה על MSI GEFORCE4 TI 4200 64MB. שווה עוגיה? אני מתכוון כנראה לקנות עוד שנתיים כרטיס חדש..
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום המערכת שלי די פשוטה אבל הריצה את רוב הכותרים על 1080 והגדרות כמעט מקסימליות I5 2500 8gb ram Mx200 256 ssd Evga gtx 970 sc acx2 Fsp raider 550 לצערי בגלל הפסקת חשמל (ניתוקים וחזרות) כרטיס המסך הפך לבלוק לכן אני מחפש כרטיס מסך שימשיך להריץ משחקים על 1080 בצורה מעולה - כי להבנתי יהיה טעם בשדרוג כל המערכת כשארצה לקפוץ ל4k ואני עוד לא שם מבחינת זמן ותקציב. האם יש דגם יחסית טוב שיתן ביצועים דומים ל970? לא מעוניין ביד 2 רוב המשחקים בהם אני משחק הם rts כמו Company of heroes 1+2 Men of war assault squad 2 רוצה גם לרכוש את ancestors legacy ופה ושם קצת fps כמו סדרות battlefield …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתלבט בין 2 כרטיסים Gigabyte GTX670 Windforce והשני ASUS GTX670 DC II מהביקורת שראיתי על הג'יגהבייט הוא מעולה לעומת זאת גם האסוס מעולה ושקט מאוד ההפרש בינהם 110 שקלים שהאסוס יותר יקר מה לקחת?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עריכה- אם הוא תומך ב Maximum Resolution 1600 x 1200 @75Hz אז ככל שאני ארד ברזולוציה זה יעלה הקצב ריענון, ואני מוגבל 1024X768 רק בגלל הוודוו?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז אני בטוח קונה את הכ.מ. ורציתי לדעת: 1.יש לי p.4 3.0 ghz + 2*512 ddr 400 האם יהיה לי צוואר בקבוק? 2.יש לי כרגע ספק ג'נריק 500w האם אני צריך ספק חדש אם כן תמליצו לי על ספק שיתאים למחשב שלי עד 200 ש"ח
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקחת את הכרטיס מסך הזה: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=SX18GTO25V&affiliate=zap ב916 שקל או את הכרטיס הזה: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=10267 ב925 שקל מה עדיף לי?מה יותר טוב? הבנתי שהATI צורך הרבה חשמל וכבר קניתי את הספק הזה : http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12134 האם הוא יספיק לי לATI?
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, תקציבי ירד קצת כי בעבר הלא רחוק רציתי לקנות X1950PRO אך בגלל המחיר של 1100+ הוא לא שווה לעתיד הקרוב כי אני מתכנן לשדרג עוד חצי שנה לגרסאות ביניים של כרטיסי הHIGH-END של NVIDIA אוATI אם יציגו מתחרה נאוט לDX10.. צריך כרטיס בינוני שיפעיל לי משחקים בצורה חלקה ועל הגדרות מקסימליות עם העדפה למס' גורמים. 1.כרגע יש לי כרטיס של חברת HIS אשר מריץ לי משחקים כמו NFS-C וSPLINTER CELL PANDORA כמו כלום על גרפיקה מקסימלית ביותר..בלי תקיעות וכו' ראיתי את הסטיקי של הX1800GTO ורציתי לשאול קודם כל איך הוא מבחינת טמפ' כי הHIS שלי יושב עליו קירור רציני עם צלעות ותעלת אוורור ואני מאוד מרוצה ממנו רק אם היה לו SM3.0 אשר ממש מגביל אותי למשחקים ורק מהבחינה הזו נובע השדרוג.. 2.רציתי לדעת…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז אחרי 7 שנים בערך ה260GTX שלי הלך לעולמו :'( ואני צריך כרטיס שיחליף אותו.. אין לי שום צורך בכרטיס משוגע שיסחוב עכשיו משחקים על סופר אולטרה מגה היי אלא רק שיריץ בסבבה משחקים לא חדשים ויחזיק את המחשב בכבוד בתכלס.. התקציב הוא עד 400 שקלים, אין לי בעיה עם יד שניה.. שאר המפרט e8400 עם OC לא זוכר אבל כמה עשיתי בזמנו 4 ג'יגה ראם FSP 550W לוח אם של MSI ו3 HDD שאספתי עם הזמן מארז ARMOR וזהו נראה לי.. אשמח לעזרה:] - - - תגובה אוחדה: - - - אם גם תוכלו לעזור לי עם איזה קישור לבאנצ'מרק של כל הכרטיסי מסך אני אשמח.. (אני זוכר שפעם היה משהו בסגנון בטומסהארדוור ועכשיו אני לא מוצא..)
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב חדש, ואני נורא רוצה לקנות את ה6800GT מפני שאני מאוד רוצה לקנות את המחשב כמעט הכי חזק שאני יכול לקנות אבל לאחר קיראת ביקורות רבות על ה6600GT השתכנעתי שה6800GT הרבה פחות משתלם מה6600GT. אבל בכל זאת אני רוצה מאוד לקנות מחשב מאוד מאוד חזק, אבל כואב לי הלב להוציא סכום של מעל 6K בידיעה שאני יכול להשיג מחשב סבבה לגמרי ב5K השאלה שלי היא כזו (מפני שאני לא ממש יודע פרטים על טכנולוגית הSLI) האם אני יכול לקנות היום לוח אם שתומך בטכנולוגית הSLI ולקנות נגיד את ה6600GT, ואם אני ארגיש שהמחשב יתחיל קצת להתפגר במחשקים לקנות כרטיס מסך נוסף ולחבר אותו לSLI ככה אני לא מפסיד את הכרטיס הקודם. השאלות שלי לייתר דיוק הן: 1) האם ניתן לחבר כל שלי כרטיסים בSLI א…
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התחילו לי בעיות במשחקים במחשב לפני איזה שבועים ואין לי מושג למה זה התחיל עם COD4 כשאני משחק במולטיפלייר ואז המשיך גם כשהתקנתי משחקים נוספים. היו לי בעיות עם חלק מהמשחקים במחשב לפני זה אבל אחרי שפירמטי את המחשב הכול הסתדר לפני הפירמוט COD4 עשה לי בעיות במשך יומים ואז עבר עכשיו אחרי הפירמוט זה לא עובר ואפילו יותר גרוע. ניסיתי ניקויים למחשב, הציעו לי להשתמש בRegistryBooster 2 שמסדר בעיות/תקלות במחשב והוא לא מסדר לי שום דבר שקשור למשחקים יכול להיות שהתחילן לי בעיות בכרטיס מסך ?? מה אפשר לעשות בנידון? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אודה אם תוכלול לייעץ לי איזה מסך מחשב כדאי לקנות. הוא מיועד למשחקים וסרטים בעיקר. ראיתי את samsung 997mb וראיתי גם מסך של viewsonic דגם g90b. אשמח לקבל הצעות למסכים אחרים גם. יש בעיה כי היום אין מבחר כמו בעבר. כולם עוברים ל-lcd. תודה מראש לכל העונים
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי את רדאון 9500 פרו של הרקולס ומשום מה חלק מהמשחקים מקרטעים לי! לדוגמא במשחק אנריל 2, המשחק עצמו עובד מצוין אבל בקרבות הFPS יורד לי ל10!!!(אני משחק לפני הקרבות בערך ב50 FPS) בבקשה מישהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה? האם פרמוט יעזור? נ.ב תכלו בבקשה לתת לי קישור לדרייברים הכי חדשים שמתאימים לכרטיס מסך שלי(PBA) ? וגם CONTROL PANEL הכי חדש. תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
two weeks ago i posted a thread about having R9500/9700 on a bx440 board and the question was if this thing will work on such board well, since im a certified lunatic and frankly insane i had to test this theor, i dont know why and for what but i have to share my expiriance with u ppl. i got 3 boards, Ti4400, R9500pro and R9700 and run to my old abit BH6 with joy oh joy of seeing this cards operate on it after spending a month on reading every possible info about AGP 1.0, 2.0, 3.0 and alot of other tech, i got confident that this thing should work right out of the box i stuck the card in the agp slot, check everything is right and turned on the power ........... , the sc…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=28620&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE אני משחק עם מסך 19 חשבתי ללכת על 9600GT של PALIT מה הכי כדאי מחיר ביצועים
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי עוד מסך בנוסף למסך שיש לי כיום וחיברתי את שניהם למחשב שלי(מפרט בצד) ועכשיו אני רוצה להגדיר כך שמסך אחד ימשיך את המסך האחר עכשיו ניסיתי ולא הצלחתי למצוא את ההגדרה הזאת בדרייבר 9.10.....יש לי עוד מחשב בבית עם כרטיס 9400 של nvidia לקחתי את שני המסכים וחיברתי אותם לשם ושם בדרייבר של nvidia יש אפשרות קטנה שאני לוחץ עליה זה עושה את מה שאני רוצה..... רציתי לדעת האם יש אפשרות כזאת גם בדרייבר של ati? תודה לכול העוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי מעוניין לחבר 3 מסכים לכרטיס HD6850. כרגע עובד עם 2 מסכים (עריכת וידאו בלבד, לא משחקים). אני רוצה לחבר מסך שלישי וזה לא מתאפשר לי. החיבורים שיש על הכרטיס: 2XDVI HDMI DP כרגע אני עובד עם 2 שהם DVI+HDMI. אני מחבר מסך שלישי ל DP או ל HDMI אני רואה את המסך השלישי בהגדרות אבל הוא לא נותן לי אפשרות להפעיל אותו (משנה את ה"נתק מסך זה") יש לי מפצל DP-HDMI פשוט. צריך אחד אקטיבי? זה משנה? ניסתי גם לחבר לשני ה DVI ואת השלישי ל HDMI, מזהה את המסך השלישי, שוב לא נותן לי להפעיל אותו מההגדרות. אשמח לעזרה מהירה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את הכרטיס שבמפרט והשאלה שלי היא כזאת : אני מתכנן לפרק אותו ולהרכיב במקומו 4890 . האם ישנם בעיות שעלולות לצוץ בעקבות הרכבת הכרטיס החדש ? האם יש צורך גם להסיר את הדרייברים של הישן לפני הרכבת החדש ? תודה מראש טל.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכל באי הפורום לפני חודש בדיוק הלך לעולמו המחשב הקודם שלי, ומאז אני משוטט באינטרנט כדי להתעדכן בטכנולוגיות החדשות. ויום אחד הגעתי לכאן, מעולם לא ראיתי אתר מקיף כל כך למחשבים בשפת הקודש וכאן אני רוצה להביע את תודתי למקימי האתר. לאחר שעיינתי במיפרטים המפורסמים כאן בניתי לי את המחשב שאני הולך לקנות אבל יש לי שאלה לגבי ה-DIRECTX-10 הבנתי שאין עדיין כרטיסים שתומכים ב-10, אז אולי כדאי לחכות? מה לגבי RADEON X1950PRO הוא לא תומך ? אם שלאה זו או דומות לה כבר נשאלו ולא ראיתי אז סליחה מראש...
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני משחק בעיקר GTA SA ו PRO EVOLUTION,לא משחקי עתירי גרפיקה,אך אני רוצה כרטיס שיוכל לסחוב ברזולוציית המסך שלי שהיא 1400*1050. תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת שני דברים: 1.האם כדאי לחכות לנובמבר ליציאת הכרטיסים החדשים או שעדיף לקחת 8800GTS 2.האם 8800 יחזיק טוב את CRYSIS
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות כרטיס g4 בקרוב... התכוונתי ללכת על הכרטיס של leadtek עקב שיבות של איכות תמונה בלבד... (overcloacking לא מעניין אותי) לפני כמה ימים פנדה החלה ליבא את הכרטיסים של suma לארץ, כשמכירו נמור בהרבה מזה של ה leadtek. אני צריך את דעתכם לגבי הכרטיסים של suma בנוגע לאיכות תמונה (שמעתי די מעט עליהם אבל מה ששמעתי היה טוב) תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי שאלה על Triple Buffering וזאת אחרי שקראתי את ההסבר לקריעת תמונה שיש בסטיקי. הבנתי ש ה Triple Buffering מאפשר איכסון פריים שלישי בבאפר המוסף, כך שתמיד קיים פריים מוכן לתצוגה, אבל איך יתכן שהדבר פותר את בעיית נפילת הפרימריים של שילוב ה V-Sync וה Double Buffer?? כי הרי ההחלפה בין הבאפרים יכולה להתבצע אך ורק לאחר שהמסך סיים להציג תמונה שלמה, כלומר ההגבלה היא במסך ולא ביצירת עוד פרימיים בבאפרים נוספים. אשמח להסבר מדוע ה Triple Buffering פותר את זה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
לקחנו לסיבוב ביצועים בשלל משחקים את כרטיס המסך החדש החזק ביותר בעולם - ה-GeForce RTX 5090 של NVIDIA מדגם Founders Edition. מדובר בשיפור ביצועים רציני על פני הדור הקודם בשלל מישורים, אך לא תקבלו זאת בלי תג מחיר מבהיללכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
- 4 followers
-