עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ofirdamr,

יש לי אפשרות לקחת את הכרטיס מסך הזה: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=SX18GTO25V&affiliate=zap ב916 שקל או את הכרטיס הזה: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=10267 ב925 שקל מה עדיף לי?מה יותר טוב? הבנתי שהATI צורך הרבה חשמל וכבר קניתי את הספק הזה : http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12134 האם הוא יספיק לי לATI?

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום לכולם, תקציבי ירד קצת כי בעבר הלא רחוק רציתי לקנות X1950PRO אך בגלל המחיר של 1100+ הוא לא שווה לעתיד הקרוב כי אני מתכנן לשדרג עוד חצי שנה לגרסאות ביניים של כרטיסי הHIGH-END של NVIDIA אוATI אם יציגו מתחרה נאוט לDX10.. צריך כרטיס בינוני שיפעיל לי משחקים בצורה חלקה ועל הגדרות מקסימליות עם העדפה למס' גורמים. 1.כרגע יש לי כרטיס של חברת HIS אשר מריץ לי משחקים כמו NFS-C וSPLINTER CELL PANDORA כמו כלום על גרפיקה מקסימלית ביותר..בלי תקיעות וכו' ראיתי את הסטיקי של הX1800GTO ורציתי לשאול קודם כל איך הוא מבחינת טמפ' כי הHIS שלי יושב עליו קירור רציני עם צלעות ותעלת אוורור ואני מאוד מרוצה ממנו רק אם היה לו SM3.0 אשר ממש מגביל אותי למשחקים ורק מהבחינה הזו נובע השדרוג.. 2.רציתי לדעת…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. יש לי מחשב של 5 שנים עם לוח אם msi 850 pro5 שתומך בכרטיס מסך AGP X4. מפרט: פנטיום 4 2400MHZ , ספק atx pl - 350 זיכרון 1380MB RDRAM GeForce4 MX 440 המאוורר שעל הכרטיס מסך הישן התקלקל , והגיע הזמן להחליף את כרטיס המסך ולתת למחשב עוד 3 שנים ( לפחות ) של חיים מאושרים. הקיצר : זקוק לכרטיס מסך שמתאים ל AGP X4. יציאות DVI + HDTV + TV OUT. בנוסף , האם כרטיס מסך שמתאים ל AGP X8 יתאים גם ל AGP X4 ? תודה

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by ewjX,

שלום. המפרט שלי כרגע הוא (אני יודע שהוא ישן ולא משהו): CPU: Core 2 Duo E6300 1.86GHz Motherboard: GA-945P-S3 (rev. 1.0) RAM: 3.25GB DDR2 667MHz (לוח האם מוגבל לכמות ולמהירות הזאת) Screen res.: 1680x1050 2 Hard Drives GPU: GeForce 7600 GS נראה לי שספק הכח (הגנרי) שלי גוסס ואני רוצה סופסוף לשדרג אותו ואת כרטיס המסך שלי. אין מגבלה לתקציב, אבל יש מגבלה של צוואר בקבוק של הרכיבים הקיימים. רצוי שהמחשב לא יהיה רועש יותר מידי. על איזה כרטיס מסך וספק כח הייתם ממליצים לי? (עריכה: הקישור לפרטי לוח האם תוקן)

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום יש לי כרטיס מסך X290 צירפתי תמונה של מאמץ הכרטיס בעבודה ( לא משחק ,תוכנה ששמה לא רלוונטי) במאמץ GPU LOAD כל הזמן עולה ויורד לאחר שניה דיי דרסטית אין בעיה של זכרון בכרטיס השאלה שלי בדור הבא שקונה כרטיס מסך לחפש דגם 380 או 390 ? מדוע עליות חדות וירידות חדות עם כרטיס 7870 המאמץ נשאר קבוע 75% ( בלי ירידות ועליות )

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. עוזר כאן לחבר... הוא מעוניין לקנות כרטיס שיריץ תוכנות כמו : Unigraphics\Solid Works\Soid Edge ויוכל להתמודד עם שרטוטים קלים. כמו כן מעוניין שהכרטיס יריץ סרטי FULL HD ומעט משחקים - בשל דרישה זו, הוא איננו מעוניין בכרטיסים מקצועיים. הכרטיס ירוץ על מעבד i7 870 . זיכרון 4GB וספק סיסוניק 620 התקציב הוא עד 1200 כאשר ההתלבטות קיימת בנתיים בין 5770 ובין GTX460 1. האם ישנה העדפה לשימוש בNV או ATI במקרה זה בשל התאימות לתוכנות אלו ? 2. למה משתווה כל אחד מהכרטיסים, לכרטיסים המקצועיים כיום ? 3. האם נפח זיכרון הכרטיס מהותי לתוכנות אלו ? 4. האם יש כרטיס אחר בתקציב העדיף על השניים הנ"ל ?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. יש לי ספק CORSAIR VX550WATT ורציתי לדעת עם הוא יחזיק את 9800GTX וכמה חשמל זה לוקח! E6600 P5B DELUXE 4GRAM ONE HARD DISK והעם יהיה צוואר בקבוק?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by INFERNO,

מה זה משנה עם אני משתמש ב60Herts או ב 75herts אני לא רואה שום הבדל

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by MisterL,

....

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by galh_5,

אם יש הבדל הוא קטן הוא גדול? מה בקשר ל-8800GTX בהשוואה ל-1950XTX תודה

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. עוד חברה מצטרפת רשמית אל עולם תחנות העגינה החיצוניות לכרטיסים גראפיים שמבוססות על חיבור Thunderbolt 3 לכתבה

12. אני מחובר לכבלים ואני רוצה להקליט תוכניות למחשב, איך ניתן לעשות זאת?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום 1.חיפשתי ברשת תשובה האם כרטיס מסך גיגה בייט 3060ti מתאים עבור משקפי oculus quest 2 256gb התשובות ברשת לא ברורות ולא חד משמעיות . לכן אני שואל את בעלי הניסיון מה דעתם , ( ההמלצות ברשת נוגעות לכרטיסים ישנים שלא כדאי לרכוש אותם ) 2.האם אתם יכולים להמליץ על כרטיס טוב וזול יותר . תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by ariel-ro,

שלום לכולם, אני לפני קניה של כרטיס מסך חדש. יש לי 3 מסכים ואני ארצה לעבור עם הamd eyefinity כדי לשחק על שלושתם. השאלה שלי היא איזה מכרטיסי המסך עדיף? יש בPLONTER את הSapphire VAPOR-X R9 280X 3GB GDDR5 OC ב750ש"ח(יד שניה) ויש את הSapphire R9 290 4GB GDDR5 ב950ש"ח(יד שניה) השאלה היא מבין הדגמים האלה, האם ה290 שווה 200ש"ח תוספת? למרות שהוא לא בOC ועם הקירור סטוק? אשמח לעזרתכם, אריאל

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by refael.b,

שלום יש לי מחשב חדש אני חושב שהוא דיי טוב וקניתי אותו בשביל משחקים וכל מה שחסר לי זה כרטיס מסך טוב אני מחפש כרטיס שיריץ לי את המשחקים החדשים כמו crysis/bioshock וכל הכבדים האלה תקציב 1500~2000 לא כל כך משנה לי הכסף העיקר שיהיה כרטיס טוב שאני לא יתבאס ממנו ואם אפשר שיהיה גם יציאה לטלויזיה אני פשוט אוהב להרוריד סרטים וסדרות ולצפות בהם דרך הטלויזיה. ושאלה האם זה באמת משנה אם יש לי מסך hd או סתם מסך מעפן?

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אני קונה מסך חדש (יחד עם מחשב) ועדיין מאוד מתלבט... האם מסכי 8 MS של LG יספיקו לי או עדיין עדיף CRT? ושמתי לב שהרבה פעמים המסכים האלה מאוד בהירים...בעיקר כשיש תמונה כהה.... אז האם כדאי לי לקנות LCD?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by jambo7,

-------------------------------------------------------------------------------- יש לי כרטיס מסך gf3 של הרקולס פרופט 3 64MB DDR עד עכשיועבדתי עם מסך 1 והכל היה בסדר עכשיו אני חיברתי מסך נוסף ליציאת dvi רגיל 17 במסך הראשון אני רואה רגיל ובשני אני לא רואה כלום צריך להגדיר ? אם כן איך מגדירים ואיפה חיפשתי בקונטרול פנל ולא מצאתי כלום אני משחק ב פלייטסימולטור ואני רוצה לראות בכל מסך משהוא אחר תודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. פרוט המערכת שברשותי : AMD 1900XP Gigabyte Technology Co., Ltd. 7VTXE+ 1.0 2*512 DDR 266 הכרטיס הנ"ל MSI 4600 TI ן WIN XP כמה שאלות : ניסית להתקין את הכרטיס על חלונות 98 ! המערכת לא זהתה אותו בכלל ,, גם לא עם גירסאות חדשות יותר של דריברים .... מה קורה פו : מדוע ? ניסיתי שוב - פירמתי את המחשב והתקנתי מחדש אך שוב אותה תוצאה ... כמו כן : לה התלחתי להריץ משחק ישן ? אולי הוא לא פועל על חלונות XP ? ROGUE SQUADRON 3D אתם בטח מכירים ... המשחק פשוט מתרסק אחרי 2 דקות ולא מזהה את המערכת .. הוא מזהה גירסה DIRECT X 5 LOL זהו פחות או יותר , אשמח אם תוכלו לעזור לי...

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אחת הקלאסיקות של כל הזמנים, זוכר עצמי אז בגיל שעדיין משחק במחשב בשעות הלילה הקטנות אחרי יום העבודה והלימודים המתישים, ולראות מה הם הצליחו לשנות רק בזכות RT. אין מילים. מחכה שזה יעשה לסטנדרט בכותרי משחק וסימולטורים, וכמה שיותר מהר:

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by tomerm55,

שלום מתכנן בקרוב ב"ה להחליף את ה4870 שלי לכרטיס חדש, התכנון הוא לקנות את ה r7 260x , השאלה היא כזאת : ידוע שכרטיס 7850 הוא עוצמתי בהרבה, אך האם יש טעם לקנות 7850 ? אני שואל כי המסך שלי מסוגל לתת רזולוציה מקס' של 900*1440 (LG W1982TQ) ואת המסך אני לא מתכוון להחליף בקרוב. לדוגמא-היום אני משחק BF4 על MED בלי בעיות בכלל ברזולוציה הנ"ל עם הכרטיס העתיק שלי. כך שהאם יש טעם בכלל להוסיף עוד כסף עבור כרטיס יותר חזק מה R7 ? האם הR7 260X בכל זאת יעשה את העבודה ברזולוציה הזאת אבל עם הגדרות גבוהות ? בבקשה להיות קונקרטים למצב עם המסך ולא לתת תשובות כמו "עדיף לך לקנות כי זה כרטיס יותר חזק לעתיד"... ובואו גם נגיד שאני לא מתכוון לקנות מסך FULL HD בקרוב אז להתייחס להווה ולא ל…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אז ככה, מדובר במחשב הזה: MSI G41M4-F intel c2d E7500 2.93Ghz 2GB DDRII לא ידוע איזה ספק, אבל סביר להניח שג'נרי. כל הנ"ל על מסך 17 אינץ'. אני יודע שמדובר בOVERKILL עצום לכל כרטיס מסך נורמלי, אבל אולי המסך ישודרג בעתיד. השאלה היא איזה כרטיס מסך בתקציב 500-600 שקל יתאים בשביל להריץ משחקים [ספורט-פיפ"א, NBA וכאלה] במלוא הגרפיקה במהלך השנתיים+ הקרובות? GTS450 נראה כמו בחירה מעולה. כרטיס חזק מאוד ביחס למחיר, עם צריכת מתח נמוכה שתתאים לספק, רק חבל שלוח האם לא יתמוך בDX11.. מה אתם אומרים? יש אולי משהו עדיף שיכנס בתקציב? המון תודה!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by nec5e,

אודה אם תוכלול לייעץ לי איזה מסך מחשב כדאי לקנות. הוא מיועד למשחקים וסרטים בעיקר. ראיתי את samsung 997mb וראיתי גם מסך של viewsonic דגם g90b. אשמח לקבל הצעות למסכים אחרים גם. יש בעיה כי היום אין מבחר כמו בעבר. כולם עוברים ל-lcd. תודה מראש לכל העונים

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by yonatan.mendelson,

תדר מוגדל, מחיר מוגדל - וגם הרבה יותר הספק שנצרך: כרטיסי ה-Radeon RX 590 מושקים באופן רשמי בכל מקום לכתבה

24. Started by R.E.L,

דבר ראשון חג חנוכה שמח! אוקיי אז עכשיו במחשב יש לי ג'י פורס 2 MX 200 וסוף סוף הצלחתי לחסוך כסף לקנות חדש :smoke: ואני מתלבט בין Leadtek Winfast GF 4 4200 64MB לבין Gigabye ATi Radeon 9000 PRO 2 128MB DDR אני מתבלט בגלל הבדלי המגבייטים בינהם תודה על העזרה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. היי, אני רוצה להפעיל את הכרטיס מסך שלי Sapphire Radeon X1600Pro במאמץ שיא לאורך זמן כדי לבדוק אם יש לו בעיות מסויימות. איך אני עושה זאת? נ.ב. נא לא לשאול לטיב הבדיקה או למה אני עושה זאת. תודה רבה, אופיר

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים