כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
מה ההבדל בן הכרטיסים והאם הוא מוצדק בהפרש המחירים ?
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שיעשו הרחבת זיכרון מ-64 ל-128 רגיל ,מה בדיוק הבעייה סליחה על הבורות
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, רציתי לקנות את הכרטיס מסך הזה, אבל הוא ירד מ-Plonter ועוד חנויות שרציתי לרכוש בהם. http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4884#ov לפי מה שהבנתי הכרטיס הזה: http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1227&pid=2150&psn=&lid=1&leg=0 אמור להיות אותו דבר, רק חברה שונה, מישהו מכיר ויכול לאשר לי את זה? ובמידה ואני לוקח אותו, יש גם גירסא OC שלו http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1227&pid=2090&psn=&lid=1&leg=0 אשמח ממש להמלצות כי אני ממש קרוב לקנייה. תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. קניתי שבוע שעבר מחשב חדש מTMS. עם המחשב קניתי כרטיס מסך Sapphire Dual-x R9 280X משומש מתוקן מיצרן. המארז הוא fractal design define r4. המארז נראה בנוי מאוד לאיטום רעש, העניין הוא שהכרטיס מסך די רועש. כאילו יש מטוס סילון קטן בתוך המחשב. אני לא מדבר רק על משחקים אני מדבר על פעילות רגילה כמו לגלוש בכרום. האם יש משהו שניתן לעשות כדי לצמצם את הרעש? הכרטיס מגיע OC מהמפעל - אולי כדאי להוריד מהירות שעון?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
מה עושים?, מנסים לתקן את המאוורר או מחליפים? ואם מחליפים אז מה כדאי? אם אני רק גולש בינתיים, עד כמה מסוכן להשאיר את המחשב דולק עם הכרטיס? תודה נ.ב. אני לא יודע כבר כמה זמן זה ככה, כי המחשב לא עושה שום בעיות. במקרה פתחתי אותו ושמתי לב. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, תקציבי ירד קצת כי בעבר הלא רחוק רציתי לקנות X1950PRO אך בגלל המחיר של 1100+ הוא לא שווה לעתיד הקרוב כי אני מתכנן לשדרג עוד חצי שנה לגרסאות ביניים של כרטיסי הHIGH-END של NVIDIA אוATI אם יציגו מתחרה נאוט לDX10.. צריך כרטיס בינוני שיפעיל לי משחקים בצורה חלקה ועל הגדרות מקסימליות עם העדפה למס' גורמים. 1.כרגע יש לי כרטיס של חברת HIS אשר מריץ לי משחקים כמו NFS-C וSPLINTER CELL PANDORA כמו כלום על גרפיקה מקסימלית ביותר..בלי תקיעות וכו' ראיתי את הסטיקי של הX1800GTO ורציתי לשאול קודם כל איך הוא מבחינת טמפ' כי הHIS שלי יושב עליו קירור רציני עם צלעות ותעלת אוורור ואני מאוד מרוצה ממנו רק אם היה לו SM3.0 אשר ממש מגביל אותי למשחקים ורק מהבחינה הזו נובע השדרוג.. 2.רציתי לדעת…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר שהדלקתי את המחשב הבחנתי בעיוותים רציניים ורצועות שחורות על המסך. פתחתי את המארז וראיתי שהמאוורר על הכרטיס מסך (Sapphire Radeon 9800) לא מסתובב. מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך Nvidia GeForce 4 MX 440 עם TV out. ניסיתי לראות את המחשב על מסך הטלוויזיה, ואכן הצלחתי, אך שאני מנסה להריץ סרטים אני לא יכול לראות אותם במסך הטלוויזיה, ובצג המחשב אני כן יכול לראות אותם. אני פשוט רואה את המדיה פלייר, ואיפה שאמורים לראות את הסרט רואים פשוט שחור. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? ???
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. יש לי את הASUS H87M-PRO על הלוח הזה יש רק חיבור PCIE 3 אחד. אני רוצה להוסיף בעתיד כרטיס נוסף לR9 280. אני יודע שאני יכול לחבר את הכרטיס הנוסף לPCIE 2 שיש על הלוח. האם זה יפגע בביצועים? האם יש דרך אחרת לחבר כרטיס נוסך בקרוספייר על הלוח הזה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אחים שלי האם למישהו יש או שמע וממליץ על הכרטיס x800xl 512mb vivo pciexpressx16 כדאי לי ליקנות והאם הוא נחשב כטוב למשחקים. נ.ב א. אני חדש אז האם צריך דרייברים מסויימים כדי להפעיל וכו... ב.(אני יודע שזה לא המקום אבל בבקשה עזרו לי) בנוגע למעבד האם כדאילי לקנו 64 bit משום שאמרו לי שיש לו בעיות תמיכה וכו.. האם זה נכון או שזה שטות והוא מפעיל הכל... בתודה מראש.
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ! כרגע יש לי כרטיס מסך משולב - x1900xt , כרטיס מצויין שמשלב גם מסך וגם טלוויזיה. הכרטיס מספק לי את הסחורה ואני מרוצה ממנו כבר שנים, החסרון היחיד - Windows 7 שלא מאפשר את עבודתו כי אין דרייבר מהיצרנית. ראיתי המלצות לכרטיס טלוויזיה של חברת Hauppauge - דגם 150. באתר של חברת KSP מצאתי כרטיסי טלוויזיה של אותה חברה - 1. WinTV-HVR-1100 Hybrid TV PCI Tuner, Analog, DVB-T, Remote (במחיר של 310 ש"ח). 2. WinTV-HVR-1200 Media Center Kit PCI-E, Analog, DVB-T, Remote (במחיר של 350 ש"ח). 3. WinTV-HVR-3300 Hybrid TV Card PCI-E, Analog, DVB-T, DVB-S, Remote (White Box) WinTV-HVR-1400 Hybrid TV ExpressCard, Analog, DVB-T שניהם עולים 390 ש"ח השאלה האם הם יותר טובים מהכר…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לפי חצי שנה קניתי מחשב נייח חדש, עפ"י המלצה שהבאתם לי פה בפורום אחלה מחשב מרוצה מאוד הרכיבו לי אותו בחנות tms המחשב וינדוס 8.1 64 ביט כרטיס מסך 780 gtx בחודש האחרון התחילו לי הבהובים במסך (והמסך שלי בסדר גמור) - לפי יומיים המחשב פשוט נכבה באמצע שימוש ומאז לא עלה יותר, מסך שחור ולא מגיע לווינדוס - הצלחתי לעבוד איתו רק ב -safe mode זה אומר שהארדיסק וה-SSD עובדים - עשיתי שחזור מערכת פעמיים ולא עזר - פירמטתי אותו וזה עזר המחשב הצליח לעלות - אחרי הפירמוט העצוב , התקנתי אנטי וירוס דבר ראשון, עשיתי ריסטרט והמחשב עלה (עד פה הכל בסדר) - הדבר הבא היה דריבר לכרטיס מסך - בשנייה שהתקנתי דרייבר עדכני שהורדתי מהאתר של nvidia המחשב שוב נכבה ולא עולה יותר, מסך שחור אות…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מכיוון שלא ראיתי שמישה עושה משהו בנידון, שלחתי בעצמי אימייל לחברת כלנית (מי שלא יודע, היא היבואנית של HERCULES בארץ) וקיבלתי תגובה שהם בכלל לא יודעים אם הם מביאים את הכרטיס הנ"ל לארץ!! ואם הכרטיס הזה לא מגיע, וBBA יגיע במחיר מופרז מכיוון שאין יבואן רשמי, גורל הHIGH END הישראלי אבוד :'(
-
-
שלום, לפני מספר ימים הבנתי שכרטיס המסך שלי מסוג Club3D Radeon 4870 512MB תקול. אין לי יותר מדי כסף להוציא על כרטיס מסך חדש וכבר פג תוקף האחריות. מה אני עושה ?! זה אפשרי לתיקון? לאן אפשר לשלוח את זה? תודה מראש לכל מי שעונה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היה לי 6600 256M PCI-EXPRESS שהלך לעולמו. עכשיו אני תקוע ללא כרטיס וללא מחשב, אני רוצה לקנות כרטיס חדש בתקציב של 400 שקל.. מה אני יכול לקנות בסכום הזה?
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
יש כמה בדיקות שאני מקבל framerate נורא נמוך. יש לי Winxp עם Srevice Pack 1. את שאר המפרט אפשר לראות בפרופיל. זה בסדר שאני מקבל framerate נמוף? בסביבות 3-6 רוב הזמן? או שמשהו לא בסדר בהגדרות?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש את כרטיסי המסך Palit 9500GT Palit 9400GT ויש ביניהם כ 35 שקל הבדל אבל במאפיינים הטכניים לא מצאתי שום הבדל.. האם שווה באמת להשקיע עוד איזה 35 שקל ל 9500? כי אני מתכנן שידרוג ואני רוצה לחסוך כל אגורה כי זה מהכיס של אמא שלי
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דבר ראשון חג חנוכה שמח! אוקיי אז עכשיו במחשב יש לי ג'י פורס 2 MX 200 וסוף סוף הצלחתי לחסוך כסף לקנות חדש :smoke: ואני מתלבט בין Leadtek Winfast GF 4 4200 64MB לבין Gigabye ATi Radeon 9000 PRO 2 128MB DDR אני מתבלט בגלל הבדלי המגבייטים בינהם תודה על העזרה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכרטיס מסך-Gainward Bliss GeForce GTX260 896MB 216SP Golden Sample גרסת מנהל ההתקן-186.18 בעברית מערכת הפעלה-XP3 המסך-SHARP LC-37AD5E LCD חיבור-כבל HDMI TO DVI בהגדרות של מאפייני תצוגה לא מופיעה האפשרות לשנות רזולוציה ל1366X768 ,היא לא קיימת בכלל גם בהגדרות של הדרייבר בלוח הבקרה של NVIDIA לא מופיעה האפשרות לשנות רזולוציה ל1366X768 ,היא לא קיימת בכלל הצלחתי להגדיר את הרזולוציה הטבעית ( 1366X768 ) לתוך מאפייני התצוגה בעזרת POWERSTRIP ובחרתי באפשרות זאת אבל התמונה שמתקבלת מרצדת וגדולה יש עיוותים בהצגת התמונה בשלמותה, דרך לוח הבקרה של NVIDIA ניסיתי לשנות את גודל שולחן העבודה כדי לסדר את הבעיה וכשלחצתי על "החל" הרזולוציה הטיבעת השתנתה ובמקומה הוגדרה באופן אוטומטי רזולוציה גב…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי תראו..קצת חפירה חח מקווה שתקראו המחשב שלי בעיקרון לא משו.. לפני כשנה החלפתי לו את כל החלקים החשובים כדי שהוא יתמוך ב PCI-E ו-DDR2 ולא השקעתי יותר מדי עכשיו לאט לאט אני רוצה לשדרג אני רוצה לקנות כרטיס מסך למשחקים כמו פיפא ופרו..לא משחקים רציניים ביותר, אבל שהכרטיס יפעיל אותם ברזולוציה גבוהה ובצורה חלקה שאלתי חבר..הוא אמר לי ללכת על 9600GT ואם יש לי קצת יותר כסף אז ללכת על 8800GT (למרות שהכרטיס הזה יותר מדי טוב) במקום שאני רוצה לקנות, מתעסקים יותר ב-ATI והכרטיסים שם של NVIDIA הם של חברת ZOTAC..שווה לי לקנות כרטיסים שלהם? אם לא אז איזה כרטיסים של ATI כדאי לי לקנות??..700-1000 שקל תקציב יש לי מעבד E4400 תודה רבה : ))
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב של 5 שנים עם לוח אם msi 850 pro5 שתומך בכרטיס מסך AGP X4. מפרט: פנטיום 4 2400MHZ , ספק atx pl - 350 זיכרון 1380MB RDRAM GeForce4 MX 440 המאוורר שעל הכרטיס מסך הישן התקלקל , והגיע הזמן להחליף את כרטיס המסך ולתת למחשב עוד 3 שנים ( לפחות ) של חיים מאושרים. הקיצר : זקוק לכרטיס מסך שמתאים ל AGP X4. יציאות DVI + HDTV + TV OUT. בנוסף , האם כרטיס מסך שמתאים ל AGP X8 יתאים גם ל AGP X4 ? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-