עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by huber,

MultiGPU Update: Two-GPU Options in Depth http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3517&p=1 החלק הראשון מתוך סידרת מאמרים/בנצ'ים שבודקים את כל נושא ה CF/SLI כיום. כרגיל באננדטק הסקירה מקיפה וממצה, תענוג לקרוא. מומלץ לשים בסטיקי.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום כולם. המסך שלי בתהליכי גסיסה מתקדמים ואני רוצה להחליף אותו במסך שטוח (אמיתי) שיכול לתת רזולוציות גבוהות מ1024X768 ב85HZ מינימום, התקציב 1000 שקל ואם זה ממש כדי אז אפשר לחרוג אבל לא בהרבה, גם כן אם יש דבר כזה מסך שהוא לא lcd אבל בלי כל הפלסטיק הזה מאחורה כאילו שיהיה חצי כי אם לא יהיה כלום אז זה כבר יהיה lcd : ;D . גם כן אני רוצה מערכת רמקולים שיהיה לי סראונד, חבר שלי קנה את זה http://www.sollan.co.il/Product_page.asp?PID=372&cat=4 ותגידו שזה זבל אבל מבחינתי האיכות מעולה והייתי קונה את זה ואני לא קונה בנתיים בגלל שאין לזה שלט, אם אתם מכירים משהו באיכות שמע (ששמעתם) ומחיר דומה תגידו לי ואני כנראה יזמין אם לא אני בסוף יזמין את זה. תודה מראש.

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by shalev7390,

שלום רב ! x800ULTIMATE 256 mb 256 bit vs x800gto2 אני רוצה לדעת אם יש הבדל משמעותי בין שני הכרטיסים ...לשניהם ליבה של 400 ולאולטימייט יש 980 זיכרון וגם לGTO2 יש אותו דבר , אבל בכול אופן האם יש שינויים של שמים וארץ בין שניהם ? תודה רבה .

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

לפרטים נוספים!! http://www.tomshardware.com/hardnews/20041216_115811.html לפי מה שהם טוענים הכרטסי מוציא 14.5K ב-3DMARK03 שזה יותר מ-X850XTPE ויותר מ-6800U!! הכרטיס הזה הוא אם שני ליבות שכל אחת אם 128MB DDR3 ו-128BIT קיצר מה דעתכם? זה יצא כזה בפתאומיות וואלה כל השוק הישתגע חבל על הזמן מאז מהפכת R300

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אהלן. אחותי התקשרה לומר שלפתע המחשב הנייח בבית הפסיק להציג תמונת מסך, לילה לפני זה ראתה סרט, הלכה לישון קמה בבוקר באה לראות עוד אחד במחשב והמחשב לא מראה תמונה...חיברה את היציאה DVI השניה למסך ועדיין אין תמונה. מדובר ב 8600GT שכנראה סיים את חייו, המחשב כבן 4-5 שנים כבר אז אני מתאר לעצמי שזה בסדר, מה שכן הכרטיס מסך גם עבר OC והוחזר למהירות המקורית בשנה האחרונה, והמאוורר היה דיי תלוי ונופל כזה (כאילו המגנט שתופס הלך). בכל מקרה, איזה כרטיס מסך מומלץ למערכת מחשב הנ"ל: E4300. 965P של גיגבייט 4GB זכרון וספק כוח של אנרמקס 425 PRO המסך הוא 1680/1050 20 אינץ' של BENQ ולא הולך ממש להתחבר למשהו גדול יותר, אולי 24. משחקים לא כבדים מדי על המחשב רק אחי הקטן מדי פעם משחק בו ב COD וכדומה,…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. מה קורה אנשים טוב תקשיבו יש לי שאלה יהיה לי מחשב חדש עוד כמה ימים וזה המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E6600 Box לוח אם GIGABYTE GA-965P-S3 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBX2) 667Mhz CL5 כרטיס גרפי BFG GeForce 8800 GTS 640MB PCI-E OC VERSION מארז ללא ספק NZXT LEXA ספק כח ThermalTake ToughPower 600W אז השאלה שלי איך הוא יריץ את המשחקים הבאים בצורה מעולה ובלי תקיעות DIRT Tom Clancy's Rainbow Six Vegas Prince of Persia: The Two Thrones Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter 2 זה כמה משחקים נחמדים שמצאתי תציעו גם אתם

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by ozeini,

שלום לכולם! מה הייתם מציעים לי לבחור מתוך 2 הכרטיסים הבאים? 1. http://www.skypc.co.il/pl_product~28501~8~0.htm 2. http://www.skypc.co.il/pl_product~GV260~8~0.htm מאוד מקווה שתעזרו וכמה שיותר אנשים יותר טוב, אם יש כרטיס עדיף על שניהם בסכום הזה (כ-500 ש"ח) אז תמליצו. תודה לכולם!!!

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אח שלי הביא לי מחשב E6850 די שמור..הבעיה היא שהווינדוז לא עולה במצב רגיל אבל במצב בטוח הוא כן עולה..גם יש ג'יבריש שכזה כשאני לוחץ F8 אני רוצה לדעת בבטחון אם זה כרטיס מסך שרוף..הכרטיס הוא MSI NX8600 ספק הכוח שלי 450W של EZCOOL(תמונה מצורפת) אם הכרטיס שרוף חשבתי לקנוץת ATI HD6750 1 GIGA DDR5

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום. חבר שלי קנה מחשב חדש בגלל שהוא לא סומך עלי כי אני ילד והטכנאי הוא אדם מתמחה הוא קנה פנטיום, בהתחלה הוא תיכנן על fx5200 אבל אמרתי לו קח radeon 9800pro זה לא יעלה מיליונים בקיצר הטכנאי אמר לו 1800 אז הם לקחו את ה9200. בקיצר אתמול אני בא אליו וקולט אצלו במנהל התקנים (הוא לא רצה להוריד אוורסט) שכתוב radeon 7000series נדמה לי שגם בפרפורטיס ובסטינג זה היה כתוב (לא זוכר כבר) בקיצר מה הסיפור ? הטכנאי הזה לא נראה לי הכי מבין בענין הוא מכר לו שתי קטודות ואמר לו שזה "מקלות צבע" ואחרי שראיתי את ה7000series הזה אני מתחיל לחשוד. אפשר פרטים על המקרה ? למה זה מה שכתוב ? תודה

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by tintin,

תקציב 1600 ממש גג.. אבל אם יש הבסדל של 100 150 שקל אז לא נורא. ולהביא לינק בבקשה. המסך הוא למשחקים והדבר שאני רוצה ממנו הוא שיהיה שטוח לחלוטין, איכותי ביותר, וחשוב מאוד שיגיב מהר. והכי חשוב שיהיה לו כניסה DVI נראה לי שזה זה . זה הכניסה שיוצאת מכרטיסי המסך. הלבנה הזאת. אפשר להשתמש בה. נכון. או שזה מיועד רק לטלויזיה? תודה רבה!

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by jambo7,

-------------------------------------------------------------------------------- יש לי כרטיס מסך gf3 של הרקולס פרופט 3 64MB DDR עד עכשיועבדתי עם מסך 1 והכל היה בסדר עכשיו אני חיברתי מסך נוסף ליציאת dvi רגיל 17 במסך הראשון אני רואה רגיל ובשני אני לא רואה כלום צריך להגדיר ? אם כן איך מגדירים ואיפה חיפשתי בקונטרול פנל ולא מצאתי כלום אני משחק ב פלייטסימולטור ואני רוצה לראות בכל מסך משהוא אחר תודה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום. בקצרה, בת זוגתי רכשה מחשב נייד ללימודים. תיאום המכירה התבצע בווצאפ והמפרט שהובטח הוא: FT i7-9750H 15.6" 512-M.2 16G W10 GTX1650-4 FX531GT-BQ138T (מחשב של אסוס) הסכום ששולם עבור המחשב הוא 5200. לאחר כמה ימי שימוש מצידה היא הגיעה אלי ולהפתעתי אני מגלה שיש כרטיס מסך 1050 ורק 8GB זכרון RAM. התייעצתי עם עורך דין וכנראה נגיש תביעה. הבנתי בכרטיסי מסך היא מינימלית אבל השוואות בגוגל פחות או יותר אני יודע לעשות, כשדיברתי עם הבן אדם הוא טען ש ה1050 כרטיס יותר טוב וחזק מה 1650 שהובטח. רוצה לדעת ממביני עניין האם באמת יש כאן הונאה של אדם שמשקר ואומר שהכרטיס יותר טוב, או שאיכשהו הם באותו לבל ורק "עבדו" עלינו בכמות ה RAM. תודה.

13. Started by Ido.G,

היי, במסגרת חיפושי אחר כרטיס נתקלתי בכרטיס הנ"ל. הוא עולה 780 ש"ח בגולד-טופ ובא עם זכרונות 1.4ns שניתן להמהיר למהירות של 1300Mhz (וגם יותר) וליבה במהירות 575, עם קירור של זלמן. בכל מקרה לפי מה שאני מבין זה פחות או יותר x1600 xt..... בהתחלה חשבתי ללכת על 7600GT- אבל הכרטיס הזה עולה 500 שקל פחות... בשביל 500 שקל אני מוכן להתפשר על הביצועים (מה גם שבתכלס פשוט אין לי הרבה זמן לשחק במחשב). השאלה היא עד כמה אני אתפשר- האם הביצועים יהיו נמוכים בהרבה? האם הכרטיס יאפשר לי להנות ממשחקים חדשים על רזולוציה כמו 1280x1024 (אני רוצה לקנות מסך LCD לכן אני מתחשב ברז' זו בלבד) על פרטים בינונים-גבוהים? (נגיד, oblivion, quake4, fear, cod2) תודה.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום המערכת שלי די פשוטה אבל הריצה את רוב הכותרים על 1080 והגדרות כמעט מקסימליות I5 2500 8gb ram Mx200 256 ssd Evga gtx 970 sc acx2 Fsp raider 550 לצערי בגלל הפסקת חשמל (ניתוקים וחזרות) כרטיס המסך הפך לבלוק לכן אני מחפש כרטיס מסך שימשיך להריץ משחקים על 1080 בצורה מעולה - כי להבנתי יהיה טעם בשדרוג כל המערכת כשארצה לקפוץ ל4k ואני עוד לא שם מבחינת זמן ותקציב. האם יש דגם יחסית טוב שיתן ביצועים דומים ל970? לא מעוניין ביד 2 רוב המשחקים בהם אני משחק הם rts כמו Company of heroes 1+2 Men of war assault squad 2 רוצה גם לרכוש את ancestors legacy ופה ושם קצת fps כמו סדרות battlefield …

15. ???? אם מישהו יודע את בבקשה שיגיד לי !!!!!

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by tzr84,

יש לי לוח אם של ג'יגהבייט 945GZM-S2 יש לי סלוט של pci express 16. ספק כוח 500 וואט. היום יושב שם 8500GT. (מעבד dual core 3.2ghz וזיכרון 4GB ומשתמש בויסטה אולטימייט 32BIT SP1) אני לפני שדרוג כרטיס מסך אני רוצה את: Pine - XFX nVidia GeForce 9600GT 512MB DDR3 XXX Alpha Dog Edition 740MHZ/2000MHZ (אגב האם המעבד הזה נוטה להתחמם יותר מדי? יש לי 3 מאווררים באיכות בינונית פלוס...) הוא צריך 400 וואט מינימום ככה שזה לא הבעיה. העניין הוא שהוא צריך סלוט PCI-E 2.0. האם הוא מתאים למחשב שלי? מה ההשלכות של הסלוט השונה? נ.ב האם כדאי לקנות את ה9600GT XT OC EDITION 512MB DDR3 700MHZ\1900MHZ? גם הוא PCI-E2. מה יותר חזק? לא אכפת לי להוסיף את העוד 100 שקל לזה שרשמתי למעלה... חשבתי גם על 48…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by oshikv,

שלום לכולם, רציתי לדעת האם מישהו נתקל ו\או מצא פיתרון לבעיית התאימות בין ווינדוס 7 64 ביט וכרטיס מסך 460GTX . מדובר בתופעה הגורמת למחשב להיתקע כאשר מגיעים למסך ה WELCOME בעת העלייה של הווינדוס. מדובר במחשב חדש,התקנה נקייה של ווינדוס 7 (שהותקן על מספר מערכות ועובד תקין) ,לוח אם של GIGABYTE . חפרתי לא מעט באינטרנט ומצאתי שאני רחוק מלהיות היחיד שסובל מזה. אם מישהו שמע על פיתרון ( מעבר ללהתקין שוב דרייברים,ווינדוס,לנסות להתקין דרייברים ישנים יותר..) אני אשמח לשמוע. נ.ב כשאני סתם לדוגמה מכניס למחשב כרטיס 6600GT ישן במקום,הכל עובד חלק. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Venom_IL,

הבנתי שיש קונצנזוס כולל באינטרנט שזהו צג ה-19" הכי טוב בשוק ישנה רק בעיה אחת - כל הביקורות המהללות אותו, מהללות למעשה את הדגם הישן כיום ניתן לקנות רק את הדגם החדש של הצג הזה, ובשמו - HM903DT במידה והוא טוב כקודמו או אף יותר ממנו, אין ספק שאקנה אותו אך איך אדע ש IIYAMA לא עשו את מה שעשו VIEWSONIC, כאשר החליפו את ה P95 המעולה ב P95+ המאכזב? יש כאן מישהו שיכול לדבר מנסיון על הדגם החדש ? זה הדגם החדש: וזה הישן: תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. המלצה המלצה ל-LCD 15 לעבודה משרדית מתחת ל-1500 שקל משהו שיש להשיג בארץ כמובן

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by haim85,

תביאו לי בקשה טבלה דירוג כרטיסי מסך אמינה כולל הדגמים החדשים כיום כנל ישנים שפשוט מראה הכל.. כמו זו: http://www.techpowerup.com/reviews/AMD/HD_7850_HD_7870/26.html כמובן עדכנית יותר כולל סדרות 650gtx כו'

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by mega1234,

רציתי לשאול אילו מכשירים יכולים לגרום לזה ?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by ewjX,

שלום. המפרט שלי כרגע הוא (אני יודע שהוא ישן ולא משהו): CPU: Core 2 Duo E6300 1.86GHz Motherboard: GA-945P-S3 (rev. 1.0) RAM: 3.25GB DDR2 667MHz (לוח האם מוגבל לכמות ולמהירות הזאת) Screen res.: 1680x1050 2 Hard Drives GPU: GeForce 7600 GS נראה לי שספק הכח (הגנרי) שלי גוסס ואני רוצה סופסוף לשדרג אותו ואת כרטיס המסך שלי. אין מגבלה לתקציב, אבל יש מגבלה של צוואר בקבוק של הרכיבים הקיימים. רצוי שהמחשב לא יהיה רועש יותר מידי. על איזה כרטיס מסך וספק כח הייתם ממליצים לי? (עריכה: הקישור לפרטי לוח האם תוקן)

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. מחפש עזרה בבחירת כרטיס מסך. לעבודה על 3DSMAX 2011/2012 המערכת שאני בונה מבוססת על מעבד 2600K זכרון בנפח 12GB, לוח P8P67 PRO, ומערכת הפעלה 64BIT אני יודע שהכרטיס מסך לא אחראי על מהירות הרנדור, אבל הסצנות שלי כבדות עם מיליוני פוליגונים, לכן חשוב לי שמעבר בין חלונות, ו"הזזת" וז"זום" בסצנה תתבצע כמה שיותר מהר.....כמובן בהתאם למחיר הכרטיס. אני מחפש כרטיס בין 1000-2000 ש"ח כאשר כמובן התנאי להוציא 2000 ש"J רק שזה יצדיק לעומת כרטיס שעלותו 1000 ש"ח. לדוגמא הציעו לי את הGTX570 שעולה בסביבות ה 1600 ש"ח. והאם לייעוד שלי ( עבודה בלבד) לא יספיק ה GTX 460 - עד 1000 ש"ח? לעומת זה אולי כדאי לי ללכת על הQUADRO הפשוטים? 600/580? שעולים עד 1000 ש"ח. אשמח אם מישהו מהתחום יוכל להאיר את עיניי מ…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום יש לי כרטיס מסך X290 צירפתי תמונה של מאמץ הכרטיס בעבודה ( לא משחק ,תוכנה ששמה לא רלוונטי) במאמץ GPU LOAD כל הזמן עולה ויורד לאחר שניה דיי דרסטית אין בעיה של זכרון בכרטיס השאלה שלי בדור הבא שקונה כרטיס מסך לחפש דגם 380 או 390 ? מדוע עליות חדות וירידות חדות עם כרטיס 7870 המאמץ נשאר קבוע 75% ( בלי ירידות ועליות )

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by subzero008,

הזמנתי 8600GTS של GIGABYTE והביאו בטעות של EVGA... איזה חברה עדיפה? ביצועים/קירור/אמינות/באנדל... תודה רבה

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים