עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אהלן חברים אז ככה בואו נתחיל: יש לי כרטיס מסך Shappire x800 gto 256mb, וטלויזית Samsung LA32R81 כמובן שהיא בגודל 32 אינץ'. הנה התמונה של גב הטלויזיה: חיברתי כמובן את הHDMI לחיבור מספר 2 וניסיתי גם את חיבור 1, אבל לא נקלט. אני משתמש בWINDOWS 7 ככה שהכרטיס מסך מותקן אוטומתית, למרות שניסיתי לחפש דרייבר ל-WINDOWS 7 לא מצאתי. אני משתמש בכבל שקניתי ב-60 ש"ח מKSP. שוב החיבור במחשב הוא DVI ובLCD מדובר ב-HDMI. במחשב שנכנסתי להגדרות קיים רק מסך אחד, ושלחצתי על "אתר" או "זהה" מופיע: בבקשה ממכם, אני מאוד רוצה להנות ממסך LCD בזמןש א ני רואה סרטים במחשב. HELP?

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  2. Started by Weihenstephan,

ספק של pcPower & cooling תודה, שאר המערכת מופיעה במפרט. הכרטיס יחליף את ה5870 הנוכחי, תודה.

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by yaniv111,

שלום רציתי לשאול את בעלי הניסיון האם יצא לכם להזמין כרטיס מסך מאתר אינטרנט\חנות\מישהו שלא בארץ? האם זה בכלל משתלם? האם יכולה להיות בעיה במכס?

• 6 תגובות
    • 4.6k צפיות
  4. רכשתי לאחרונה evga superclocked gtx460 ויש לי מעבד intel e8400 על 3 ג'יגה שבקלות אפשר להריץ על 3.6. האם המעבד יהווה צוואר בקבוק לכרטיס מסך החדש ?

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by DarkIDevil,

אהלן חבר'ה, ביומיים האחרונים, הכרטיס שלי - Sapphire HD4870 VaporX 1GB, מתחמם ואז המסך שלי (Samsung P2770HD) מפסיק לקבל ממנו אות, עכשיו, אני יודע שהוא מתחמם כי כשזה קורה דולק לי על הכרטיס מסך נורית אדומה של OVER TEMP, וגם המאוור שלו נשמע חזק, עכשיו כרגע שאין איזשהו משחק מיוחד פתוח על המחשב, הטמפ' של 3 הדיודות היא בין 60-70 מעלות צלזיוס, זה נורמאלי? ואז זה מה שעשיתי, השתמשתי במצב הידני של ATI CATALYST, ושמתי את המאורר על 60% וזה הוריד לי את הכרטיס ל48-53 מעלות במנוחה, אבל משומה אני חושב שהבעיה היא לא בכרטיס.. כי כשאני מכבה את המחשב ומדליק אותו (הכוונה היא *לא* לריסטרט/ריסט), אז עדיין המחשב נתקע במצב שחור ונדלקת לי הנורה האדומה של ה-Over Heating על הכרטיס, ונגיד שאני משחק GT…

6. אהלן חבר'ה, ביומיים האחרונים הכרטיס שלי - Sapphire HD4870 VaporX 1GB, מתחמם ואז המסך שלי (Samsung P2770HD) מפסיק לקבל ממנו אות, עכשיו, אני יודע שהוא מתחמם כי כזה קורה דולק לי על הכרטיס מסך נורית אדומה של over heating, וגם המאוור שלו נשמע חזק, עכשיו כרגע שאין איזשהו משחק מיוחד פתוח על המחשב, הטמפ' של 3 הדיודות היא בין 60-70 מעלות צלזיוס, זה נורמאלי? ואז מה שעשיתי זה, השתמשתי במצב הידני של ATI CATALYST, ושמתי את המאורר על 60% וזה הוריד לי את הכרטיס ל48-53 מעלות במנוחה, אבל משומה אני חושב שהבעיה היא לא בכרטיס.. כי כשאני מכבה את המחשב ומדליק אותו (הכוונה היא *לא* לריסטרט), אז עדיין המחשב נתקע במצב שחור ונדלקת לי הנורה האדומה של ה-Over Heating על הכרטיס, ונגיד שאני משחק GTA IV…

7. שלום לכולם! קניתי נייד עם כרטיס מסך GeForce 310M, ומהיום הראשון היו לי איתו בעיות בחיבור לטלוויזיה. בנייד הקודם שהיה בו כרטיס מובנה של אינטל, הייתי צריך רק לחבר את ה-HDMI והכל עובד פיקס, ועכשיו אני צריך לחבר ולנתק, להפעיל מחדש ולשחק עם ההגדרות כל פעם עד שאני מצליח להגיע לתמונה חתוכה על מסך הטלוויזיה. גם הסאונד לא תמיד עובר ב-HDMI אוטומטית, אלא שצריך להגדיר אותו ידנית. עדכנתי דרייברים וזה לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה? באג של הכרטיס הספציפי? אולי אפשר להתקין איזו תוכנת צד שלישי בשביל זה? אני באמת מיואש כבר.. עזרו לי בבקשה. תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום לכולם יש לי היום מחשב HTPC עם כ.מסך 7600GT כאשר אני מחבר אותו דרך יציאת DVI למסך LCD שלי - אני לא מקבל סאונד כלל, אלא רק רעש סטטי. אני משער שזה בגלל שהכרטיס מסך אינו תומך בהעברת סאונד דרך HDMI. ולכן אני רוצה לבצע שדרוג לכרטיס מסך עיקרי שימוש הינם צפייה בתכני וידאו, ואינטרנט דרך המסך LCD 32". השיקול שלי הינו רכישת של כ.מסך ATI HD5450 - מבדיקה שלי עולה כ220 ש"ח .. שיקול נוסף הינו HD5670 עולה כ435 ש"ח. אשמח לעצות היות ואני לא רוצה לרדמת ברמת הכרטיס שיש לי היום ומצד שני חייב פתרון לבעיה שלי עם החיבור HDMI במסך פרט חשוב: יש לי לוח אם של MSI P965 NEO - מקווה שהכרטיסים שציינתי לשדרוג תואמים ?? המון תודה לעוזרים/ משיבים

• 7 תגובות
    • 933 צפיות
  9. אני תוהה לגבי זה, כשאני משחק בבאטלפילד אז כיידוע ה-FPS יורד מתי שיש פיצוץ או עשן, האם OC של הזיכרון או ה-GPU יתמודדו עם זה יותר טוב?

• 4 תגובות
    • 991 צפיות
  10. Started by Mithras,

יש לי כרגע ZOTAC 220GT 512 ואני מעוניין לקנות את הכרטיס Geforce 460GTX של ASUS. העניין הוא, שיש לי מעבד Core 2 Duo e7500 ורציתי לדעת אם יקרה מצב של bottleneck כמו שאומרים? תודה

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  11. Started by tomererez,

אז ככה, אני מתכנן לקנות מחשב עם שני GTS450 ורציתי לדעת כמה דברים: 1. הSLI הזה, איך הוא הולך? יעני הם מחברים לי אותו במעבדה כבר וזה.. או שאני צריך לעשות משהו? 2. מכיוון שזה שני כרטיסים אז יש גם שני חיבורים, איך אני יידע למי לחבר ואם זה פועל שאני מחבר על שניהם אז איך אני יידע שהם באמת פועלים כאחד? יעני שהSLI פועל.. 3. האם מארז CM 690 יכול להחזיק במערך של שני GTS450? (מכיוון שאני מאוד אוהב את המארז הזה יש לי אותו)

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  12. Started by yaniv111,

שלום לכולם, אני כנראה אקנה מחשב עם המפרט הבא: * מעבד Intel® CORE I3 במהירות 2.93GHz * לוח אם Intel® PETER COVE עם ציפסט Intel® DH55PJ * דיסק קשיח 750GB 32MB בטכנולוגיית SATAIII * זכרון בנפח 2048MB בטכנולוגיה DDR3 1333Mhz ישנה הצעה לשדרוג לכרטיס מסך Geforce G240 DDR3 1024MB + HDMI ב450 שח. השאלה אם הכרטיס מ סך הזה נחשב טוב עבור משחקי מחשב, או שעדיף לקנות בנפרד כרטיס אחר. תודה !

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by omerico22,

שלום לכולם האם יש צוואר בקבוק גדול לCORE I5 760 עם GTX460 SLI והאם הSLI עדיין עובר את הGTX480 מבחינת ביצועים עם הצוואר בקבוק הזה ???

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  14. Started by Vidati,

שלום לכולם, כרגע יש לי כרטיס בתיקון בנועה מחשבים FORCE3D 5750 1GB שקניתי לפני מספר חודשים ב - 600ש''ח, אני רוצה לבקש מהם להוסיף עוד כ-400 ש''ח וכבר לקחת כרטיס יותר חזק, יש לכם הצעות לכרטיס טוב עד - 1000ש''ח? שלא יהיה צוואר בקבוק ותתחשבו בספק שלי (400W LIBERTY). או... (עכשיו עלה לי רעיון): אולי לקחת 2 כרטיסים חלשים של NV, נניח GTS450 ולעשות SLI? תודה.

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  15. Started by omerico22,

שלום , היום קניתי מחשב חדש אם LeadTek GeForce GTX460 768MB SLI עכשיו איפה אני יכול למצוא באנצים של הSLI הזה ?? ועוד משהו איך אני יכול לדעת איזה משחקים אינם תומכים בSLI ?? תודה וחג שמח .

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  16. Started by roiv11,

אני יודע שהביצועים של ה-SLI גבוהים יותר, אך האם זה שווה את זה? אם כן איזה יצרן? המסך שלי הוא SyncMaster 2253bw המעבד יהיה i7 930. תודה!

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by haim85,

שלום לכולם [- אני מעוניין בכרטיס מסך טוב של nvidia! כרטיס מסך שסוחבב משחקים טוב!עם כניסת hdmi ! במחיר סביר ..!!! לא להגזים! כרגע אני עם כרטיס מסך גיגבייט ati 4850 כמובן שאני רוצה כרטיס חזק מימנו! אם אפשר גם אתר עם השוות כרטיסי מסך לפי הכוח שלהם גם יעזור [= תודה רבה לעוזרים תפריט מחשב שלי לוח אם Motherboard Name Gigabyte GA-P35-DS3L (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) זכרון:System Memory 3584 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) כרטיס מסך:Video Adapter ATI Radeon HD 4800 Series (512 MB) מסך:23 אינץ סמסונג:Monitor SyncMaster P2350(G)/P23500(G),Magic P2350G(Digital) [NoDB] (HVDS518557) מעבד:CPUID CPU Name Intel® Core2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz ספק כוח:Enermax…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by mosheva,

שלום, אני מקווה שזה המקום.... אני מחפש כרטיס טלויזיה או כרטיס לכידת וידאו. בגדול אני מידי פעם ממיר קלטות וידאו או ממצלמת וידאו (לא DV) כרגע יש לי כרטיס lifeview flytv prime spo סדרה 3 למי שמכיר... אין כל כך הרבה תוכנות שתומכות בו ואני מחפש כרטיס חדש... אשמח להמלצות (טווח מחירים עד 500 +-) תודה!

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  19. Started by or150,

ראיתי פה כל מיני דיונים לגבי הכרטיס מסך שGainward לא מומלצים והזמנתי מחשב מpandas.co.il עם כרטיס של gainward בגרסאת ה1GB... זה נכון? אם כן לאיזה חברה כדאי לשנות? אלה הכרטיסים שאני יכול לבחור בניהם: http://www.pandas.co.il/advanced_search_result.php?keywords=GTX+460&x=0&y=0

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. ערב טוב לכלום ואני מקווה שזה קשור לפה. יש ברשותי כרטיס מסך HD 5770 עם חיבור DVI VGA ו-HDMI. ברשותי קיימת טלוויזיה פשוטה עם חיבור ‏COMPONENT (בננה צהובה לקבל תמונה). בכרטיס המסך שלי חיבור DVI מחבר את המסך. מצאתי באינטרנט מתאם VGA ל s.video ול RCA האם אני יחבר אותו לכרטיס המסך ביציאת ה-VGA ואז באמצעות כבל S video או כבל component לטלוויזיה אני יכול לראות את המחשב? תמונות של המתאם: תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  21. Started by smoke_man,

מעוניין בכרטיס מסך בתקציב הנ''ל למטרת גיימינג המפרט שלי הוא: מעבד e6750 לוח אם intel dragontail ספק 500 וואט של סיסוניק זיכרון 3 גיגה ddr2 800mhz כרטיס מסך 9800gt 512mb מסך 22 אודה לכם על העזרה מה הכי מומלץ למערכת הזאת

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by yakir10,

ברשותי מחשב בן 4 שנים כנראה שהכרטיס מסך הלך וצריך חדש ... אני לא משחק במשחקים רק בפרו 11 ואולי בפיפא אבל צריך כרטיס שיעלה אותם בהגדרות גבוהות והכרטיס יהיה משתלם .. תודה מראששש

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  23. שלום, אני עושה שדרוג למחשב. כבר קניתי לוח אם, מעבד וזכרונות, נשאר לקנות רק כרטיס מסך. אני מאוד אשמח לקבל המלצות לכרטיסי מסך בתקציב של עד 600 ש"ח אם צריך לחרוג מעט מהתקציב אז אני מוכן. הפריטים שקניתי הם: מעבד: AMD Phenom II x4 955 3.2 GHz זכרונות: G.Skill 4GB 1600MHz CL7 לוח אם: Gigabyte MA785GMT-UD2H תודה על העזרה !

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by fwafaw23,

יש ברשותי כרטיס מסך Inno 3D 8800GT 512MB Superclocked עם קירור iChill, כמה הוא שווה אם אני רוצה למכור אותו???

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  25. Started by no_way,

תקציב: 500~1000 חריגה מקסימלית: 200 שח מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס: גיימינג כבד האם תהיו מעונינים לבצע OC לכרטיס מסך ? לא חנות: האם יש חנות ספציפית שהקונה מעוניין לקנות ממנה ?: לא עניין התשלום(אין צורך לרשום איך אתם משלמים): מזומן\אשראי. לא רלוונטי מפרט של המחשב: http://img411.imageshack.us/img411/1058/18375099.png ספק: PRO 82+ איזה מסך יש לכם או מה גודלו?(חשוב על מנת שנתאים את הכרטיס הטוב ביותר למסך): AOC 19 INCH הערות ובקשות מיוחדות: אין

• 1 תגובה
    • 672 צפיות

דיונים חדשים בפורומים