כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,974 דיונים בפורום זה
-
יש לי 5750 1 ג'יגה שקיבלתי במסגרת מימוש אחריות על ה-4850 1 ג'יגה שלי. שמתי לב שכשאני פותחת או סוגרת סרט וידאו (לא משנה אם ב-Youtube או במחשב), המסך מרצד. יש לי שני מסכים והתופעה קורית בשניהם כך שזה לא קשור למסך. עשיתי חיפוש בגוגל ומצאתי את הדיון הזה: http://www.tomshardware.co.uk/forum/295201-15-screen-flicker-opening-closing-flash-video רק שאצלי זה קורה גם בסרטים שנמצאים על המחשב ולא רק סרטי פלאש (MKV, AVI). ניסיתי את ההצעות שכתובות שם וזה לא עזר. יש לי Windows 7 64 bit ומותקן לי ATI Catalyst 11.5. האם זו בעיה ידועה בכרטיסים האלה? האם יש לזה פתרון כלשהו או שזו תקלת חומרה ויש לממש אחריות על הכרטיס (שוב)? תודה מראש לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ועוד שאלה ואני מצטער שהיא לא קשורה לפורום הזה. מישהו יודע למה GAMESPY ARCADE נסגר ואי אפשר לשחק שם דמקה יותר?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם! שאלה קטנה לי אליכם: שמעתי איזו אימרה ולא ברור לי אם היא בגדר מיתוס או לא... אני מעוניין לרכוש 4850. התייעצתי אם כמה יודעי דבר ומדי פעם המליצו לי לקחת NVIDIA ולא את ה4850 כי לטענתם של מספר אנשים הATI דורשים כיוונים, טוויקים וכו' כדי להגיע למקסימום ואילו NVIDIA אינו דורש תפעול מיוחד. בקיצור, לפי מה שהבנתי זה שהATI מצויין במידה ואתה יודע לתפעל אותו אבל ל"גיימר" שפשוט רוצה לשחק ולא להתעסק מעבר לזה, זה לא מתאים. אמת או שקר? אשמח לשמוע את דעתכם על כך
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי. יש לי במחשב כרטיס מסך מהדגם הרשום מעלה. אלה הפרטים המלאים: manufacturer : ATI type : ATI Mobility Radeon HD 3650 supporting HyperMemory technology memory amount : 512 MB dedicated VRAM (up to 1.279 MB total available graphics memory using HyperMemory technology with 2 GB system memory) memory type : DDR Video RAM (resp. DDR Video RAM and DDR system memory combined) connected bus : 16x PCI Express חיפשתי באתר של ATI בכתובת הזו http://ati.amd.com/support/driver.html אבל לא מצאתי את הדגם של הכרטיס מסך שלי.... מישהו יכול לעזור לי ולכוון אותי בבקשה? תודה מראש!!!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים =) אוקע, אז דבר ראשון. מה זה כרטיס טלויזיה? עד כמה טוב זה עובד, האם אפשר לראות דרכו Yes, כמה זה עולה. והכי חשוב, מה האיכות של הדבר הזה (בסקלה בין 1 ל10).
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
http://www.neweggbusiness.com/Product/Product.aspx?Item=9B-14-195-118 זהו כרטיס מתחרה בחברת NVIDIA בסדרה המקצועית QUADRO שלהם. עכשיו הכרטיס אמור לעבוד בתוכנות כמו 3DS MAX וכד' וזה כמובן הייעוד שלו. רציתי לשאול איך הוא לדעתכם במשחקי מחשב? אני לא מצאתי לא יוטיוב ולא מידע אמין אחר שסוקר את ביצועיו ביחס לכרטיסים אחרים. אשמח אם תוכלו להגיד לי פחות או יותר? דוגמא לCRISIS 3, BF 3 איך אמור להריץ אותם?
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך שלי (MSI GeForce 9800 GTX+ N9800GTX PLUS T2D512 OC). יש לי מערכת קצת ישנה אבל עובדת בסדר ומחוברת לטלוויזיה ישנה עם S-VIDEO. אני רוצה לשדרג את הכרטיס בלי הרבה בלגנים ולכן אני מבקש המלצה לכרטיס מסך PCI-E עם יציאת S-VIDEO. בנוסף, אם כל מה שזמין יקר מידי עם שיפור לא משמעותי בביצועים - אשמח לשמוע דעתכם. תודה
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
השאלה שלי היא, הוא אמור להוציא יותר ? כי יכול להיות המערכת שלי סתם עמוסה... אני יודע שהכרטיס זבל בריבוע אבל כמה FX5200 אמור להוציא ?
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש ורציתי לדעת אם הוא יעשה לי מה שמכוונה (צוואר בקבוק) אני משתמש ברזולוציית מסך: 1920X1080 המעבד לא על overclock לא עשיתי לו אני מעוניין לקנות את הכרטיסי מסך האלו: Gigabyte Geforce GTX770 WINDFORCE X3 OC 2GB RETAIL או Gigabyte GTX760 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E זו חומרת המחשב שיש לי כרגע: מעבד: lvy bridge QuatCore Intel Core i5-3570K 3.40GHz לוח אם: Gigabyte - GA-Z77M-D3H כרטיס מסך: Sapphire AMD Redeon HD 7850 2GB GDDR5 DP OC Version Retail זיכרון: 16.0GB DDR3 Kingston מערכת הפעלה: Windows 7 - 64 סיביות כונן קשיח: Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 ספק כוח: Seasonic 750Watt, Modular, Active PFC, 80PLUS Silver מסך: Philips Ultra Sl…
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 9800 פרו בשבוע הקרוב ואני לא יודע אם כדאי?! הכרטיס נחשב ישן עכשיו? או שכדאי לקנות אותו? וכמה זמן הוא יחזיק לי הוא יחזיק לי שנה וחצי ככה?
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום חבר שלי רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלו עד 700 ש"ח והוא קונה מIVORY והוא רוצה להריץ LEFT4DEAD טוב המפרט שלו: מעבד : AMD ATHLON 64 X2 3800+ כרטיס מסך : 256MB 7800GT 2GB RAM לוח אם : DFI LANPARTY UT NF4 ULTRA D ספק : enermax 485W תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
היי, בעקבות חזרתו של המשחק warcraft 3 reforged, אני זקוק לכרטיס מסך טוב שיידע להריץ את זה. כרגע עוד לא יודעים איזה מפרט מבקש המשחק אבל ככל הנראה זה המקסימום שצריך: - Intel® Core™ i5 or AMD™ FX Series Processor or better - NVIDIA® GeForce® GTX 650 or AMD Radeon™ HD 7790 or better - 4GB RAM המחשב שיש לי: Intel Core i3 4130 3.4Ghz LGA1150 Tray Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3 לוח אם Seasonic 550W RT 80+GOLD ספק כוח Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 Samsung SSD 840 EVO 250GB SATA3 2.5 inch איזה כרטיס יתאים ללוח אם שלי ולדרישות המשחק? שימו לו שדרישות המשחק הם על המקסימום אומנם המעבד חלש אבל עובד…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כרטיס המסך של ראדון X700 מישהו יכול לתת לי טמפרטורה ממולץ לכרטיס לאיזה כרטיס של נוידה הוא שווה בערך? תודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 986 צפיות
-
-
ולמה הכרטיס שלי לא מראה את ה- feature האחרון? יש לי כרטיס מסך Gainward nVidia GeForce 4 440MX שלאחרונה התחיל להתרסק במשחקים (ישנים יחסית, כי הקונפיגורציה שלי ישנה) דוגמת Halo ו- Black Hawk Down. עם זאת, במשחקים טובעניים לא פחות כמו FarCry או Vietcong הוא דווקא מחזיק יפה בהגדרות Low details. בפורום "תמיכה טכנית" נאמר לי שכנראה הכרטיס מתחמם יתר על המידה, אבל משום-מה זה לא נראה לי הכיוון (מה-גם שאני לא מתכוון לבדוק את הטמפרטורה שלו באמצעים חיצוניים). בכדי לרדת לעובי הקורה, חשבתי לעשות לו benchmarking ביתי, באמצעות 3DMark2001 SE. כל הבדיקות עברו בסדר, אך בהשוואה למחשבים אחרים, בעלי אותה קונפיגורציה, תוצאת הביצועים הכללית היתה די נמוכה (3768). ההבדל היחידי שנראה לעין הוא בכך …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי המלצות על המסך ''17 SAMSUNG 757DFX ואני רוצה לשמוע את דעתכם עליו. נתקלתי במשהו מוזר באתר המבולגן של סמסונג: Max resolution: 1920 x 1440 @64Hz Frequency: 50 - 160 Hz Max Resolution (based on VESA GTF Timing): 1280 x 1024 @65Hz האם זה אומר שהמסך עובד ברזולוציה של 70 HZ בלבד ב-1024*768 או שאני מבלבל משהו. כך שאם מישהו יודע, בבקשה כיתבו כאן את הרזולוציות המקסימליות של המסך הזה. נ.ב. אני יודע שיש מסכים יותר טובים של MAG/CTX אבל אני לא יכול לסבול את הקוים על המסכים האלה (של שפורפרת סוני) תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
ראיתי בחלק של אומגה שיש סופטמוד מ9500PRO אוNP ל9700 מה השינויים שזה עושה לכרטיס (פתיחת צינורות וכדומה ) ? האם אפשר לעשות OC פשוט ל9500 פרו - להעלות ליבה וזיכרון או שהו חסום ?
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אם אפשר שיהיה מKSP (משם אני בונה את המפרט) ושהמחיר לא יהיה מוגזם (מחיר סביר למסך איכותי) תודה מראש.
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עכשיו זו לא הערכה או ניחוש עוד, אלא כנראה מידע **חצי רשמי** שיוצא מהיצרניות עצמן (בעקיפין). AMD מוציאה את RDNA2, שהוא מה שחיכו לו - ליבת Big Navi, ובאחור נוראי. היה אמור להיות מושק ברבעון ראשון 2020, אבל בגלל מגפת הקורונה העולמית והשיבושים הקשים שהיא הביאה עימה, תכנית זו זזה הצידה ולוחות הזמנים השתבשו לחלוטין עם דחיה של מעל חצי שנה. ממה שהבנו, מדובר בליבה כפולת הספק מ- Navi הראשון, זה פחות או יותר מה שהובן מכל הממצאים ברשת ומהיצרנית עצמה גם. האמור אומר, במקום 250 מ"מ שטח שבב ב- 7nm, משהו סביבות 500 מ"מ שטח ב- 7nm plus. הביצועים ? אם הם יהיו לינאריים לדור הראשון, אבל רק אם, אז מדובר על פי 1.8 לערך (ועד פי 2.0) הס…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם מישהו יודע איפה ניתן לראות מסך VP171 מחובר למחשב? האם יש כאן מישהו מאזור המרכז שיש לו מסך כזה וניתן לראות אותו בפעולה?
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
http://www.pcarena.org/index.php?subject=main&sg=main#1823 זאת גרסת בטא, כרגע אני משתמש ב R9600XT עם 256M זיכרון. האם זה משפר משהו?
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך אונבורד עם יציאת vga רגילה ובנוסף התקנתי כרטיס מסך של ג'יפורס 8400 עם יציאות vga hdmi ו dvi. האם יש אפשרות לשדר תמונה למסך מחשב מהיציאת אונבורד ובמקביל לשדר תמונה לטלוויזיה מיציאת הvga שבג'יפורס??
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום! יש ברשותי כרטיס מסך nvidia 8400gs (מחשב נייד) והוא נחשב דיי טוב אבל יש לו בעייה- הוא הגיע 128 מגה במקום 256. שנה ומשהו אחרי אני מבין שזה הרבה יותר קריטי ממה שחשבתי. בקיצור, אני מריץ עליו FSX דיי טוב, אני לא מקבל הרבה מאוד פריימים ותמונה חלקה אבל זה מספיק נראה לי. אז אני רוצה לדעת אם יש משהו שאני יכול לעשות כדי לחפות על החסרון במגה ביית שלו או בכלל משהו כדי לגרום לו לעבוד יותר טוב... אם למישהו יש הצעות איך אני יכול לשפר את ביצועיו ולקבל יותר פריימים, אודה לו מאוד! תודה רבה ויום טוב.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התקציב הוא 1100. יש לו מעבד I5 3470, מה שעומד על הפרק זה GTX760 מול R9270X איזה כרטיס עדיף לדעתכם?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-