כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
שלום, חשבתי לקנות MSI GEFORCE GTX 1060 GAMING X 6G , קראתי שלכרטיס יש חיבור 8 פינים ולא 6, האם אוכל לחבר את הכרטיס? האם אני צריך משהו מיוחד כדי שאוכל לחברו? יש לי ספק Silverstone Strider 500W , תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שמתי לב שיש משחקים שאין להם AA והבנתי שאפשר להפעיל אותם דרך הדרייבר...:-\ זה נכון? זה בסדר כמו ששינית במשחק הזה לדוגמה? זה משנה משהו במשחק כי לי זה נראה שלא :s05: ואם כן אז שיניתי בסדר? [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=28620&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE אני משחק עם מסך 19 חשבתי ללכת על 9600GT של PALIT מה הכי כדאי מחיר ביצועים
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום הזמנתי כרטיס 8800GT של MSI מאייבורי אני יודע שאתם לא סובלים אותם, אבל אני רוצה לקנות שם. איזה כרטיס מסך הייתי צריך לבחור מבין שלושת הבאים? http://ivory.co.il/product.asp?productid=1651&CatCode=400 http://ivory.co.il/product.asp?productid=1139&CatCode=400 http://ivory.co.il/product.asp?productid=1214&CatCode=400 ברשותכם אציין את היתרונות של כל אחד מהכרטיסים כך שתוכלו לומר לי מה להזמין: msi-- גרסת הOC leadtek---מאוורר של ZALMAN דרך אגב מה שלא אהבתי בכרטיס זה הצורה החשופה שלו יתרון או חסרון? zotac--- פשוט זול ביחס לאחרים חשוב לי בעיקר השקט, אמינות ובנוסף הבאנדל תודה מראש לכל העוזרים!!!
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי תקציב של 1000 ש"ח לכרטיס מסך... בקיצור אני צריך את הכרטיס המסך הטוב ביותר למשחקים במחיר הזה... אם צריך עוד פרטים תגידו.. תודה. :-)
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נניח 4850,שווה את ההוצאה הכספית כשאין לי מסך LCD?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב ממש ישן, יש עליו VOODOO 3000 6, חיברתי VGA ל VGA, זה עובד אבל הLCD מרצד בטירוף. ניסיתי לשנות REFRESH RATE אבל כל הגדרה חוץ מ 60 הוא לא קיבל (הטלביזיה הוציאה "out of range") יש דרך לסדר את זה?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה פשוט כרטיס שאני יכול לקנות בממשק AGP רציתי לדעת אם הוא טוב.. אם כדי לקנות אותו ב - 500 שקל..
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3539&p=7 ישבתי היום וקראתי את ההשוואה באננדטק בין ה 4890 ל GTX275 אשר במהלכה מעלה הסוקר שאלה שנידונה בסקירות ובפורומים רבות - האם ה PhysX הוא באמת יתרון מהותי והאם הוא מה שאמור להטות את ההחלטה בין שני הכרטיסים? להזכירכם, נווידיה "הענישה" סוקרים שלא הללו ושיבחו את נפלאות ה PhysX בכך שהפסיקה לשלוח להם מוצרים לסקירות - בעיניי זו התנהלות ניבזית ביותר שבאופן אוטומטית מכניסה את החברה לרשימה שחורה של התנהלות בזויה. מי שזוכר, כשיצא ה 4870 אננדטק המליצו עליו בחום למרות ה"מחסור" ב PhysX והיום, כשנה אחרי יציאת הכרטיס בודק הסוקר האם ההמלצה שלהם עמדה במבחן הזמן. אז אם גם אתם שאלתם את עצמכם את השאלה הזו - המאמר הבא יתן לכם מידע רב בנושא…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי CF Sapphire 6870 תראו תוצאות בבדיקה עם CF http://3dmark.com/3dm06/15999382;jsessionid=afhtwma407q7?show_ads=true&page=%2F3dm06%2F15999382%3Fkey%3DyCZ3DZXXe6Xec6PsvVnt730UMzfChx בלי: http://3dmark.com/3dm06/15999416;jsessionid=7ot58ddbhwn8?show_ads=true&page=%2F3dm06%2F15999416%3Fkey%3D8PAs2cjfuSpBDMYL0XsfWc8Kkr5Y96 והמחשב חדש=/ התקנתי את הדרייברים האלה הכי מעודכנים http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/radeon_win7-64.aspx יש מצב שאני בכלל צריך להתקין מהאתר של Sapphire את הדרייברים אוו שזה לא משנה? בבקשה עזרה
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך שיתמוך בדברים הבאים: 1.הרצת משחקים (אני לא גיימר אבל שמשחקים כמו NFS וכאלה יעבדו בצורה כזו או אחרת..סתם להשוויץ בסלון) 2.לשימוש במחשב אישי על מסך LED 24 FHD ומקביל שימוש חיבור לטלוויזיה 51 FHD בסלון (צריך שתהיה תמיכה בשני מסכים במקביל ובמסך ליד מסך ככה שמעבירים דברים מאחד לשני) 3.שיתמוך ב3D (הטלוויזיה בסלון היא 3D) 4.רצוי 2 HDMI אבל אסתפק ב1 ואז אני אחבר את המסך מחשב בDVI..(אז אם יש HDMI 1 אז שיהיה גם DVI) 5.שיעביר פורמטים חדשים של AUDIO true hd/dts hd עכשיו לא מסובך למצוא כרטיס שתומך בכל אלו, הבעיה היא שיש כל כך הרבה סוגים ואני הולך לאיבוד התקציב - 300-500 כמובן רצוי ב300 , 500 זה אם אין ברירה או שזה שדרוג משמעותי השאלה היא האם הכרטיס משפיע באופן …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם , מחשב בעל לוח אם עם כרטיס מסך מובנה. לוח אם של אינטל + E6300. מעוניין בכרטיס מסך וכרטיס קול בעל 5.1 (צריך שיהיה על הכרטיס מסך אופצייה לחיבור קול בשביל ה HDMI ) כמובן במינימום תקציב ושימוש בHTPC . המחשב בעל 2GB אם זה משנה. תודה רבה וערב מהנה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קראתי שיצא דרייבר חדש לנווידיה - 71.25 מישהו כבר ניסה אותו? ואם כן, איך הוא בהשוואה ל-71.24? עריכה: דיעות לגבי 71.40 יתקבלו גם כן בברכה.
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס מסך ישן מדגם TI200 ללא יציאת DVI ואני רוצה להחליף אותו בכרטיס חזק וחדיש יותר בתקציב של לא יותר מ 600 ש"ח. הכרטיס צריך להיות חזק יותר בוידאו מאשר משחקי תלת מימד כי אני ממעט לשחק חוץ מלפעמים NBA ו FIFA. יש לי מחשב יחסית ישן עם מעבד אינטל 2GH לכן אני צריך כרטיס AGP בלבד. כאמור אני צריך כרטיס עם יציאת DVI לפלזמה שיאפשר לי לראות קבצי HD בצורה טובה וחלקה אבל גם שיהיה מספיק טוב למשחקים שציינתי. תודה
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה שנכנסתם לאשכול הנחמד הזה אני קיבלתי את הרדאון 9800 פרו שלי אבל יש לי מסך LCD 15" שכמובן לא יכול לנצל אותו במלואו ... (1024x768) אז קראתי כמה מאמרים ב tomshardware על מסכי LCD , והיה להם שם מדד לכל מסך שנקרא Gaming Compatability אם אני זוכר נכון ... האם זה באמת משנה ? מסך Hitachi 17" שטום עשו עליו בדיקה התגלה כ-"מסך מצויין למשחקים" אבל הוא עולה בערך 3400 שקל ! בזמן שמסך 17 Proview עולה רק 1900 ש"ח ! האם זה באמת משנה ? אני יודע בדרך כלל שהכסף כן קובע את האיכות אבל במסכים אין לי מושג .. אז באתי לשאול אם באמת אני ירגיש הבדל במשחקים ? תודה רבה לכל העוזרים יכול להיות שאני יוכל לחסוך כך המון המון כסף
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני מנסה לשחק את המשחק הזה על 1024X768 על EXTRA הכל ,כאילו הכי טוב המשחק מקרטע מוות , מה שמעצבן אותי זה שיש לי חבר שמשחק כמו שאמרתי עכשיו ויש לו GF 2 MX 400 ולו עובד חלק. מה יכול להיות? [ זה רק המשחק הזה מקרטע] שכחתי לציין שכשאני מחזיר את ה DETAILS ל HIGH אז זה בסדר
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- יש לי כרטיס מסך gf3 של הרקולס פרופט 3 64MB DDR עד עכשיועבדתי עם מסך 1 והכל היה בסדר עכשיו אני חיברתי מסך נוסף ליציאת dvi רגיל 17 במסך הראשון אני רואה רגיל ובשני אני לא רואה כלום צריך להגדיר ? אם כן איך מגדירים ואיפה חיפשתי בקונטרול פנל ולא מצאתי כלום אני משחק ב פלייטסימולטור ואני רוצה לראות בכל מסך משהוא אחר תודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי אותו לפני שנתיים ב 1800 שקל והיום עם כל התחרות בין ati ל nvidia אין לי שמץ של מושג כמה הכרטיס שלי שווה או כמה הוא טוב ביחס לכרטיסים האחרים? האם כדאי לקנות כרטיס אחר ב400 שקל? האם הוא יהיה יותר טוב? למישהו יש מושג ? הכרטיס שלי זוהה ע"י win xp pro כ radeon 7200 יש לו 64 MG זכרון והוא vivo תודה על כל תגובה 8)
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
P4 1700 MHZ מעבד SINGER POWER 300W ספק RDRAM 512 MB זיכרון p4t-cm ASUS MOTHER BOARD לוח אם יש לי כניסות AGP ורוצה לקנות כרטיס 7600GT AGP האם הכוח שלו ינוצל ?! תודה מראש...
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם GeForce FX 5500 הוא כרטיס טוב?
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה קורה אנשים טוב תקשיבו יש לי שאלה יהיה לי מחשב חדש עוד כמה ימים וזה המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E6600 Box לוח אם GIGABYTE GA-965P-S3 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBX2) 667Mhz CL5 כרטיס גרפי BFG GeForce 8800 GTS 640MB PCI-E OC VERSION מארז ללא ספק NZXT LEXA ספק כח ThermalTake ToughPower 600W אז השאלה שלי איך הוא יריץ את המשחקים הבאים בצורה מעולה ובלי תקיעות DIRT Tom Clancy's Rainbow Six Vegas Prince of Persia: The Two Thrones Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter 2 זה כמה משחקים נחמדים שמצאתי תציעו גם אתם
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב תראו, כבר למעלה משנה יש לי את הבעיה הזאת, הכרטיס שלי 1950PRO של SAPPHIRE מתחמם.. ברור לי שזאת בעיה ידועה, וכבר הלכתי לחנות שלי, והתקינו לי כרטיס קירור... בחורף הטמפ' בסדר, אך בקיץ קיימת התחממות... ההתחממות היא בזמן משחק... למרות נסיונות של ניקיון המחשב, והעלאת מהירות המאווררים הבעיה נמשכת... אז עשיתי בדיקה... בזמן מנוחה הטמפ' היא 60 מעלות, ובעת הקריסה 74... השאלה שלי היא מדוע הכרטיס קורס כל כך מוקדם- בטמפ' של 74 מעלות? בעבר הטמפ' במנוחה הייתה 74 מעלות... ניסיתי לבטל את VPU RECOVER, ופשוט המחשב נתקע ולא קרס.. לא הלכתי לפורום קירור מפני שאני לא מבקש שתמצאו לי פיתרון לקירור הכרטיס, אלא שתעזרו לי עם עניין הקריסה המוקדמת. תודה רבה
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ועזבו אותכם מכל הטבלאות וכל מה שיש פה כי אני לא מבין בזה תאכלס איך מרגישים את זה ומה ההבדל בביצועים? אני אחד שמשחק במשחקים...
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן קניתי מחשב חדש והזמנתי 9800GT אבל ברגע האחרון החלפתי לGTS250... זה היה מהלך חכם? ל9800GT היה D-SUB ו1GB אבל צ'יפסט פחות מתקדם לGTS250 אין D-SUB ויש לו 512MB ויש לו צ'יפסט מתקדם יותר.. לא הגיע עם הGTS250 מתאם DVI-HDMI. זה אומר שאי אפשר לעשות את זה או שאם אני אקנה מתאם אני אוכל לחבר את המחשב כHDMI? וגם לא הגיע כבל כדי שאני אוכל לחבר את הS/PDIF של הכרטיס קול לכרטיס מסך. זה אומר שאי אפשר? מה אומרים?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. קיבלתי היום את הכרטיס - NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) המפרט הוא: DualCore Intel Pentium D 930, 3000 MHz NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) 2GB זיכרון Intel DQ965GF לוח אם מסך 17 LG FLATRON L1719S 160GB WD ספק 425 של HIPER המשחק גם במולטי וגם בסינגל קופא ואני צריך לעשות קנטרל אלט דליט וכאלה כדי לצאת. עכשיו הבעיה היא במשחקים Call of duty 2 Call of duty 4 Call of duty 5 NFS Undecover ו GTA San adreas דרייבר אחרון ובדקתי טמפרורות וגם שם הכל בסדר אני לא בטוח שאני צריך לכתוב את זה פה או במשחקים/בעיות חומרה עם צריך תעבירו
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-