כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
ברשותי המחשב עם המפרט הבא : AMD PHENOM X II 920 2.8 MHZ לוח של ECS 790GX כ.מסך CLUB3D 5770 קשיח 500 WD BLUE ספק 600W TOPOWER EZSILNET זיכרון 4GB 1066 HYPERX KINGSTON סך הכל מערכת שלדעתי לא אמורה להתקל בבעיות מיוחדות בהרצת משחקים. קיבלה 14300 נקודות ב3DMARK הוירטואלי שבאתר שלהם ולשם השוואה מערכת עם 275 של נוידיה וI5 קיבלה 17800 שזה לא רחוק. הסרתי והתקנתי את הדרייברים מחדש ועכשיו הנוכחי הוא ה10.3 (האחרון הרשמי שיצא). במשחק GTA IV לא מתפקד גם בהגדרות הנמוכות ביותר מבחינת רזולוציה ושאר הפונקציות ורשום שמשתמש רק ב300 MB מתוך ה1000MB זיכרון שיש בכ.מסך. במשחק NFS SHIFT מתפקד סביר, אך לפעמים עם תקיעות קטנות (משחק לא הכי תובעני ולדעתי בגלל זה לא מורגשת הבעיה). כשהרצתי 3DMARK VANTA…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה: - מסך מחשב "22 (1920X1080 @ 60Hz). - טלוויזיה "32 (1920X1080 @ 100Hz). מחפש כרטיס מסך שיאפשר: - הפעלת שני המסכים במקביל (אחד מעתיק/מרחיב את השני). - הפעלתם באופן קבוע (כל הזמן), יציב, אמין, חלק ומהיר. שימושים (לעסק): הצגת תמונות ברזולוציה גבוהה (כולל זום) וסרטים (בין היתר 1080P)י. H67 / H55 / כרטיס נפרד / שני כרטיסים / AMD / NVIDIA ? אני מבולבל.. עזרתכם בבקשה..
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש ואני רוצה את הכרטיס מסך הכי טוב שאפשר במחיר של 2500 ומצאתי ששניהם הכי טובים אני צריך כרטיס מסך טוב כדי שהמחשב יריץ כל משחק חדש אפשרי שיוצא אז איזה כרטיס יותר טוב לגיימינג ? ואם יש לכם כרטיס אחר שאתם ממליצים אבל במחיר של בערך 2500 אני אשמח שתגידו לי... תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. חבר שלי קנה מחשב חדש בגלל שהוא לא סומך עלי כי אני ילד והטכנאי הוא אדם מתמחה הוא קנה פנטיום, בהתחלה הוא תיכנן על fx5200 אבל אמרתי לו קח radeon 9800pro זה לא יעלה מיליונים בקיצר הטכנאי אמר לו 1800 אז הם לקחו את ה9200. בקיצר אתמול אני בא אליו וקולט אצלו במנהל התקנים (הוא לא רצה להוריד אוורסט) שכתוב radeon 7000series נדמה לי שגם בפרפורטיס ובסטינג זה היה כתוב (לא זוכר כבר) בקיצר מה הסיפור ? הטכנאי הזה לא נראה לי הכי מבין בענין הוא מכר לו שתי קטודות ואמר לו שזה "מקלות צבע" ואחרי שראיתי את ה7000series הזה אני מתחיל לחשוד. אפשר פרטים על המקרה ? למה זה מה שכתוב ? תודה
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי באחד הנושאים בפורום (בהשוואה בין ה- Gigabyte RADEON 9200SE 128MB לבין ה- Geforce 4 mmx400 128), שאפשר לקנות את Grfoorce TI4200 ב-600 שקל אם זה נכון אז מי שרשם את זה שישלח לי בבקשה קישור לאתר תודה מראש... :-*
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה, מדובר במחשב הזה: MSI G41M4-F intel c2d E7500 2.93Ghz 2GB DDRII לא ידוע איזה ספק, אבל סביר להניח שג'נרי. כל הנ"ל על מסך 17 אינץ'. אני יודע שמדובר בOVERKILL עצום לכל כרטיס מסך נורמלי, אבל אולי המסך ישודרג בעתיד. השאלה היא איזה כרטיס מסך בתקציב 500-600 שקל יתאים בשביל להריץ משחקים [ספורט-פיפ"א, NBA וכאלה] במלוא הגרפיקה במהלך השנתיים+ הקרובות? GTS450 נראה כמו בחירה מעולה. כרטיס חזק מאוד ביחס למחיר, עם צריכת מתח נמוכה שתתאים לספק, רק חבל שלוח האם לא יתמוך בDX11.. מה אתם אומרים? יש אולי משהו עדיף שיכנס בתקציב? המון תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת בבקשה האם למישהו כאן יש את הראדאון 9000 פרו ומה ההתרשמות שלו מהכרטיס והאם הוא ממליץ? תודה מראש...
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מחפש כרטיס מסך שיהיה טוב מספיק כדי להפעיל משחקים כמו FIFA וכו'
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שיעשו הרחבת זיכרון מ-64 ל-128 רגיל ,מה בדיוק הבעייה סליחה על הבורות
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הנה מאמר שנכתב ב- Inquirer, שמסכם בדיוק איפה עומדות חברות ATI ו- nVIDIA, ובעיקר שם דגש על למה ל- ATI כדאי מאוד להתעורר לפני שהיא תגיע למצב של 3DFX שהתפרקה. ולכל מי ששקל אי פעם להמליץ על כרטיסי הדור ה"חדש" של ATI, אולי עכשיו תחשבו אחרת... :\ נ.ב. אני לא פאן בוי של אנווידיה או משהו, אבל כדאי שתשימו לב לזה... http://www.theinquirer.net/?article=18029
-
- 27 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה, הסיפור הוא די מגוחך, קניתי מחשב לפני שנה ב KSP. עשיתי סקר שוק ובזמנו נורא קרץ לי הכרטיס 7600GS של ג'יגהבייט, בעיקר בגלל המחיר הסביר, החברה , והכי הכי חשוב ה Silent Pipe! לאחר חודש היה לי כבר ברור שיש בעיה עם הכרטיס מסך, כיוון שלפעמים המחשב היה פשוט קופא עם SOUND LOOP. אך הייתי זקוק למחשב בזמן הלימודים לכן דחיתי את זה לחופש. לפני שבועיים הגשתי את המחשב לתיקון, נמסר לי שהם יתקשרו אלי, אך אני יודע עם מי יש לי עסק אז דאגתי לברר אישית, שלשום אכן הגעתי והמחשב היה מוכן. שאלתי אם הכרטיס תוקן, נמסר לי שהוא הוחלף בחדש.. מאושר ושמח הגעתי הביתה ואז להפתעתי גיליתי שאין חיבור CRT רגיל , ושעלי להשתמש במתאם, למזלי היה לי (קיבלתי יחד עם המחשב כיוון שגם ב 7600GS יש חיבור כזה אך לא …
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי הרבה מסכים כחולים לאחרונה מהדריבר כ.מסך של NVIDIA על WINDOWS 7 וגם על VISTA קראתי באינטרנט, להמון המון משתמשים כמוני יש אותה בעיה ול90% אין פתרון לבעיה. 1. מישהו שמע\יודע\יש לו פתרון? 2. יש לי עדיין אחריות על הכרטיס, אבל לדעתי גם אם יחליפו או יתקנו את הכרטיס, הבעיה תחזור בגלל שלדעתי זו דפקט בכרטיסים של NVIDIA בגלל כמות המשתמשים עם אותה בעיה וללא פתרון, מה אוכל לעשות אם כך? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, זקוק לעצתכם בקנייה של כרטיס מסך מדגם Radeon 4830. אני מתלבט בין 2 חברות : SAPPHIRE HD 4830 512MB GDDR3 PCI-E או ASUS PCI-EX 2.0 RADEON HD4830 512MB DDR3 ל ASUS יש יתרון קטן במהירות השעון (1GHZ) כנגד 900MHZ של SAPPHIRE וכמו כן הקירור שלהם אמור להיות חזק, לפי ASUS כמובן. העניין הוא ה SAPPHIRE עולה 715 ש"ח ואת ה ASUS אני יכול להשיג ב 800. האם שווה להשקיע עוד 100 ש"ח פחות או יותר בשביל ASUS ? כמו-כן, יש לי ספק כוח 400WATT של חברת ZUMAX נראה לי, קניתי אותו לפני שנתיים, אני מאמין שהוא ישרוד את הכרטיס מסך הזה, אני לא מתכוון להריץ משחקים ברזולוציות גבוהות או משהו, יש לי מסך CRT ישן 17", אז אני גם לא יכול להריץ רזולוציות גבוהות. האם אני צודק בכך שהספק יספיק לי ?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי את הכרטיס מסך Geforce 8600GT עכשיו השאלה שלי עם הוא HD? כי הסתכלתי בהגדרות של הכרטיס מסך והופיע לי קטגוריה שלא ראיתי בחיים אני חושב שבגלל שחברתי את החיבור הלבן שאני חושב שהוא נקרא RGB עכשיו זה מה שמופיע שם http://tinypic.com/view.php?pic=2rh9p8w&s=5 תודה מראש לעוזרים וסליחה עם זה לא מתאים לפה
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לציין שחומרה זה לא הצד החזק שלי, אז אם הבאתי פרטים מיותרים, או להיפך חסרים, עמכם הסליחה, תגידו לי ואני אשים פה מידע נוסף. המפרט הנוכחי שלי הוא: מעבד DualCore Intel Pentium D 915 2.8GHz לוח אם: Intel Lemont DP965LT כרטיס מסך: nVIDIA GeForce 7300 LE זכרון: 1 Gb של קינגסטון מסך LCD לא HD אני רוצה לשדרג את המחשב כדי שמשחקים יוכלו לרוץ עליו יותר בקלות (למשל assassin's creed שלא זז בכלל והפרצופים שם ריקים, למשל).. אני יודע שזה פורום כרטיסי מסך, אבל בכל זאת רק אראה לכם איזה כרטיס זכרון חדש אני רוצה לקנות בשביל שתדעו איזה זכרון יהיה לי: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=6611 אשמח אם תתנו חוות דעת על הזכרון ולהתאים לי כרטיס מסך איכותי ולא מאוד יק…
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, במסגרת חיפושי אחר כרטיס נתקלתי בכרטיס הנ"ל. הוא עולה 780 ש"ח בגולד-טופ ובא עם זכרונות 1.4ns שניתן להמהיר למהירות של 1300Mhz (וגם יותר) וליבה במהירות 575, עם קירור של זלמן. בכל מקרה לפי מה שאני מבין זה פחות או יותר x1600 xt..... בהתחלה חשבתי ללכת על 7600GT- אבל הכרטיס הזה עולה 500 שקל פחות... בשביל 500 שקל אני מוכן להתפשר על הביצועים (מה גם שבתכלס פשוט אין לי הרבה זמן לשחק במחשב). השאלה היא עד כמה אני אתפשר- האם הביצועים יהיו נמוכים בהרבה? האם הכרטיס יאפשר לי להנות ממשחקים חדשים על רזולוציה כמו 1280x1024 (אני רוצה לקנות מסך LCD לכן אני מתחשב ברז' זו בלבד) על פרטים בינונים-גבוהים? (נגיד, oblivion, quake4, fear, cod2) תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכרטיס מיועד למשחקים יותר נכון למשחק אחד בעיקר Americas Army ועוד כמה משחקים אבל זה בעיקר טוב אז תנו בהצעות תנו את שם הכרטיס ושם החברה תודה. המחשב שלי הוא 3.0ghz 512 RAM מעבד של Intel לוח אם של MSI זהו.
-
- 26 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נהרס לי הFLATRON 776FM ששירת אותי כמה שנים טובות ותיקון הוא בסביבות ה400 שקל בלי אחריות, ככה שיותר משתלם כבר לקנות מסך חדש עם אחריות ל3 שנים.. אז ככה אני מחפש מסך עד 1000 שקל אבל מחפש משהו יותר בסביבת ה800 שקל ~ ראיתי בזיגזג את ה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_214&products_id=2408 שנראה די טוב אבל אין לי מושג בקשר לפרטים. מה אני יכול לבדוק? המסך הוא למשחקים ועובדת אינטרנט.. לא הזכרתי שאני מחפש 17"
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני רוצה להפעיל את הכרטיס מסך שלי Sapphire Radeon X1600Pro במאמץ שיא לאורך זמן כדי לבדוק אם יש לו בעיות מסויימות. איך אני עושה זאת? נ.ב. נא לא לשאול לטיב הבדיקה או למה אני עושה זאת. תודה רבה, אופיר
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום איך משווים בין מעבד גרפי המוטמע ב Intel Celeron G530 Sandy Bridge, לבין כוח הגרפי של מעבד של מחשב נייד בעל i5-3317. כמובן, זאת רק דוגמא אחת. מה שאני מבקש זה לדעת איך משווים בין מעבדים גרפיים שוניים - גם בין ניידים לנייחים, בין מוטמעים ליעודיים. תודה תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Gigabyte ATi Radeon 8500LE AP64D www.giga-byte.com/products/agp_index.htm או Ati ati Radeon 8500 128Mb www.ati.com/products/pc/radeon8500128/index.html המחיר שלהם זהה עריכה: בלי פרסומות
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום. המפרט שלי כרגע הוא (אני יודע שהוא ישן ולא משהו): CPU: Core 2 Duo E6300 1.86GHz Motherboard: GA-945P-S3 (rev. 1.0) RAM: 3.25GB DDR2 667MHz (לוח האם מוגבל לכמות ולמהירות הזאת) Screen res.: 1680x1050 2 Hard Drives GPU: GeForce 7600 GS נראה לי שספק הכח (הגנרי) שלי גוסס ואני רוצה סופסוף לשדרג אותו ואת כרטיס המסך שלי. אין מגבלה לתקציב, אבל יש מגבלה של צוואר בקבוק של הרכיבים הקיימים. רצוי שהמחשב לא יהיה רועש יותר מידי. על איזה כרטיס מסך וספק כח הייתם ממליצים לי? (עריכה: הקישור לפרטי לוח האם תוקן)
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-