כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
יש לי Ti200 של MSI (הדגם המלא במפרט) ובדרייברים הקודמים קיבלתי איתו כ 10500 נק' ב 3DMark2001. לאחר התקנת אומגה (Preformence) הנק' ירדו ל 9700... האוברקלוק זהה והכל זהה חוצמזה... מה הבעיה?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי , אני כרגע במחשבוץ לשדרג את כרטיס המסך ובהתחלה חשבתי ללכת על 5850 . .. ראיתי כמה ביקורות מעולות וגם הבנתי שהוא לא מתחמם יותר מדי ולא צורך הרבה חשמל , אבל אמרו לי לחכות כי צריך לצאת 5830 והוא אמור להיות אמנם קצת פשרה בביצועים אבל יותר זול , ועכשיו אני רואה שהם נמכרים כמעט באותו המחיר.יש למישהו מושג למה הוא מתומחר ככה?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין כרטיס מסך Asus V7100 Geforce2 64mb לבין כרטיס Asus8170 Gefoece 4 mx440 64-ddr השני עולה בכ-400 שקל יותר. רציתי לדעת במה מתבטא חוזק של הכרטיס השני לעומת הראשון ובאילו מקרים ההבדל הוא קריטי - (זאת אומרת שאני לא יכול לשחק או להפעיל יישום) האם כדאי להשקיע ולקחת את הכרטיס החזק יותר או שעדיף להתפשר על הפחות טוב - אני משחק בעיקר בסימולטורים וגם כן גולש באינטרנט במחשב זה. תודה ......
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, אני רוצה כבר הרבה זמן להחליף את המסך הפרה-היסטורי שלי, וקיבלתי המלצות בקשר למסך הזה, samsung 757 dfx. אני נוטה לקנות אותו גם משום שאין בו את הקווים המעצבנים שיש בשפורפרות אחרות, כמו אלה של CTX. בכל מקרה, מבדיקה שעשיתי היום באתרי חומרה שונים, ביניהם פלונטר, מצאתי שמחיר המסך ירד בכ-170 ש"ח, לסביבת ה 1300. ירידה כזאת תלולה נראית לי חשודה קצת. האם יש בעיות עם המסך הזה, שבגללן ירד המחיר, או שזה קשור רק להפחתה בשער הדולר??? בכלל, אם מישהו מכיר את המסך, אני אשמח לשמוע ביקורת עליו. בנוסף, לא מצאתי באנטרנט מפרט אחב של המסך, כמו קצבי רענון וגדלים של המסך. אם מישהו יודע את הפרטים, או איפה אפשר למצוא אותם, כיתבו פה בבקשה. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתי באחד הנושאים בפורום (בהשוואה בין ה- Gigabyte RADEON 9200SE 128MB לבין ה- Geforce 4 mmx400 128), שאפשר לקנות את Grfoorce TI4200 ב-600 שקל אם זה נכון אז מי שרשם את זה שישלח לי בבקשה קישור לאתר תודה מראש... :-*
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים הראדאון שלי החליט למות. בדובים הציעו לי להחליפו ב6600gt (רק נגיד שאני לא סומך עליהם יותר מדי, כמה טריקים מלוכלכים שהם עשו לי בעבר) הם לא אמרו של איזו חברה. בכל מקרה, רציתי לדעת, יש 6600gt עם 256 bit? והאם 128mb לא יהווה חסרון בזמן הקרוב? לסיכום, בתוספת של 300 ש"ח בערך, שווה לי להחליף? (הם אומרים שמפסיקים בקרוב לייצר את הradeon9800pro ויהיה להם קשה למצוא אחד אחר. זה לא נראה לי הגיוני ואני צריך את דעתכם בנושא.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב ועד לא מזמן הייתי סגור על ה5850 בשביל מסך 24' חדש. בזמן האחרון אני רואה הרבה המלצות לDELL 2209WA ואני שוקל בסופו של דבר ללכת עליו. ממה שהבנתי 5850 יהיה ביזבוז על מסך כזה של 22 אינץ', עד כמה זה נכון? במקביל לזה אני מחפש כרטיס מסך שישתלם יותר ואני רואה את ה4890 בRSM (החנות ממנה אני קונה) ב750 ש"ח שזה כמעט חצי מהמחיר של ה5850 וחלש ממנו ב20 אחוז בערך. אני לא מבין איזה סיבה הגיונית יש לא ללכת על הכרטיס הזה ולמה לא ממליצים עליו למפרטים שונים פה בפורום? אני בטוח שיש הסבר. ידוע לי שרק הסדרה החדשה תומכת בDX-11 אבל את זה גם אמרו מתי שקניתי את המחשב הקודם שלי לגבי הDX-10 ושהכרטיס הנוכחי שלי (8800GTS) יתמוך בזה והוא לא עושה זאת בצורה טובה. בנוסף י…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות תוך יומיים את הכרטיס הבא: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2731 מה דעתכם עליו? אפשר לפתוח צינורות? אפשר נתוני מהירויות כי לא מצאתי.... תודה מראש.
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את המפרט שבצד... מה יכולה להיות הבעיה? אני מפעיל את המשחק על המקסימום עם 8AA ועל רזולוציה של 1280X1024 ועם windows 7 64bit אלה קירטועים קטנים כאלה אבל לא צריכים להיות בכלל...
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי סרטים וסדרות באיכות של 720 ו1080,עובד חלק בלי תקיעות הכל טוב רק בעיה אחת,שהסרטים פועלים בVLC ובמדיה פלייר שזה תוכונות שלא מפעילות תרגום VLC מפעיל תרגום עם בעיות אבל, יש איזה תוכנה שמפעילה סרטי HD עם תרגום?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יודע היכן אני יכול להוריד דרייברים לכרטיס שלי שהם יותר מעודכנים ממה שהxp כולל בתוכו.ניסיתי באתר של אסוס אבל הכי מעודכן שם זה כמו שמגיע ביחד עם מערכת ההפעלה.ומה שפורסם כאן באתר לא הבנתי אילו מהם מתאימים לי.מישהו יכול לעזור ???
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בדקתי באתר נווידיה ואין את הדריבר הזה (41.03) אז איך לכם יש אותו? מה שאני ראיתי ב-Nvidia זה 40.72 האם ה-41.03 הוא גם טוב (מובן שהוא גם בטא)?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה http://www.bit-tech.co.il/Product.aspx?productid=949 כדאי?? Q6600 3200 דיסק 2X500 זיכרון 3GB מסך 22" 1680X1050 תקציב:800-900 ש"ח לפי הנתונים הכרטיס הכי משתלם http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardware-canucks-reviews/9791-geforce-9800-gt-roundup-evga-asus-gigabyte-palit-10.html
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ההורים שלי נוסעים שבוע הבא לסין וחשבתי לבקש מהם לקנות לי כרטיס מסך (8800GT) מישהו יש לו מושג אם ההבדל מחירים בין פה לסין הוא משמעותי האם כדאי לי לבקש מהם או עדיף בגלל האחריות כבר לקנות פה בארץ ... תודה לעוזרים..
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם בתאריך 26/5/10 יצא עדכון חדש של ATI לגרסאות 4XXX(רק את זה בדקתי) יש לי כרטיס מסך ATI Readon 4890 Vapor-X והורדתי את העדכון כשסיימתי את העדכון הוא אמר שיש בעיה עם החבילה(The Package is failure משהו בסגנון הזה) ואז כשהוא ביקש לעשות Restart ,עשיתי את הRestart והוא הראה את השגיאה הבאה שלא נותנת לי להפעיל CCC- בבקשה תגידו לי מה לעשות, (מחקתי את הדרייבר דרך ההתקנה-עשיתי Uninstall ואז הפעלתי ת'מחשב מחדש ולחצתי על Install וזה עדין לא עזר...) תודה, ערן
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי לפני כחודש מסך LCD של LG מדגם L1710B ואני מאוד מרוצה ממנו, אך אני חווה תופעה שאשמח לדעת אם היא רגילה במסכי LCD: בזמן גלילה של המסך ישנה רמה מסויימת (ומעצבנת) של ריצוד של האובייקטים על המסך (טקסט, תמונות...). זו תופעה שונה ממריחה שמאפיינת Ghosting. למסך שרכשתי יש זמן תגובה טוב של 16ms ולכן התפלאתי. אשמח לשמוע ממשתמשים נוספים שברשותם מסכי LCD ובפרט מבעלי המסך הר"מ אם הם חווים את אותה התופעה. הרבה תודה מראש!
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! ביולי שאלתי פה על כרטיס מסך טוב שאפשר למצוא ב-300 שקל ולא ממש הצלחתי למצוא... עברו מאז כמעט 4 חודשים, ובינתיים כבר הלך לי המחשב. עכשיו קניתי חדש, בלי כרטיס מסך כי הכרטיס של הקודם עוד עבד. אבל הוא כרטיס מעפן. אני צריך משהו הכי טוב שאפשר למצא ב-300 ש"ח, ככה משהו חזק למשחקים. תודה מראש!
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא מצאתי הרבה דיבורים עליו בפורום. אני שואל כי קניתי איזה מחשב חדש חמוד פה בארה"ב בדיל חלומי ורציתי לדעת אם יהיה כדאי לשדרג כרטיס מסך או שלא צריך בשביל עבודה משרדית נטו (אני אף פעם לא משחק משחקי מחשב..לפחות לא אצלי במחשב). אני לא יכול לספר על ביצועיו בשלב זה כי אני שומר אותו בקופסה עוד שבוע וחצי ככה.. הסיבה היא שכל יום ראשון יש דילים חדשים ואני רוצה לוודא שזה הדיל הכי טוב (אז אני ממתין לשתי נאגלות של דילים). את המחשב אפשר להחזיר תוך 14 יום כל עוד לא פתחתי את הקופסה... אולי נשמע מוזר, אבל זה בדיוק מה שאני מתכנן לעשות (להחזיק אותו בן ערובה קצת). ;D בוא נשאל את השאלה בצורה אחרת: האם יכולים להיות הבדלים משמעותיים בביצועים של ממשק Aero ושימוש משרדי (וטיפה'לה פוטושופ) בין הכרט…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אשמח לעזרה בנושא. : LCD MAG 19" LP917. מומלץ? תכונות? תמונות?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך- ATI RADEON 64MB VIVO ויש לי במחשב 128MB ראם. עד כמה הרחבת הזיכרון ל256 תשפיע?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רואה הכל, רק שהכל בהיר בטירוף, אפילו כשהבהירות על 0... מדי פעם זה חוזר למצב תקין, ואחר כך זה שוב נראה כאילו כיסו אותו במסך לבן... המסך הוא COMPAQ S700
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מרכיב מפרט חדש ומתלבט כרגע באיזו גרסה של GTX 780 לבחור, מכיוון שישנם כל כך הרבה גרסאות TI, OC וכו'... ככה שבאמת אשמח לחוות דעת איזה דגם/חברה (msi,gigabyte,evga) לבחור? התקציב לכרטיס הוא עד 4K. בתודה רבה מראש לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתי שבכל המפרטים המומלצים, הכרטיס בעל יחס עלות/תועלת הטוב ביותר כיום הוא 8800GTS 320MB. העניין הוא שיש המון יצרנים עם כרטיס כזה (Gigabyte, Albatron, Leadtek, Sparkle וכו') באיזה מהם כדאי לבחור ? ??? האם יש בכלל הבדל ? או פשוט ללכת על ההצעה הטובה ביותר ? האם יש באיזה מקום review שמבצע השוואה ביניהם ? תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, מעוניין לקבל המלצה על גרסא לדרייבר לכרטיס מסך gts 450 . כרגע אני משתמש ב 260.89 ניסיתי את הגרסא הכי חדשה אבל כנראה שהיא לא פועלת הכי טוב שיש תודה מראש .
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, זקוק לעצתכם בקנייה של כרטיס מסך מדגם Radeon 4830. אני מתלבט בין 2 חברות : SAPPHIRE HD 4830 512MB GDDR3 PCI-E או ASUS PCI-EX 2.0 RADEON HD4830 512MB DDR3 ל ASUS יש יתרון קטן במהירות השעון (1GHZ) כנגד 900MHZ של SAPPHIRE וכמו כן הקירור שלהם אמור להיות חזק, לפי ASUS כמובן. העניין הוא ה SAPPHIRE עולה 715 ש"ח ואת ה ASUS אני יכול להשיג ב 800. האם שווה להשקיע עוד 100 ש"ח פחות או יותר בשביל ASUS ? כמו-כן, יש לי ספק כוח 400WATT של חברת ZUMAX נראה לי, קניתי אותו לפני שנתיים, אני מאמין שהוא ישרוד את הכרטיס מסך הזה, אני לא מתכוון להריץ משחקים ברזולוציות גבוהות או משהו, יש לי מסך CRT ישן 17", אז אני גם לא יכול להריץ רזולוציות גבוהות. האם אני צודק בכך שהספק יספיק לי ?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-