עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Game5,

שלום , (להודעה הזאת אין קשר להודעה אחרת שפירסמתי בפורום , הכרטיס הזה הוא למחשב אחר) יש מחשב עם הפרטים הבאים: E5200 2gb ram Intel gma 3100 כפי שאתם יכולים להבין , ה gma הוא "כרטיס מסך" , שלא מריץ כלום (קיבל 300 ב 3dmark2006). הכרטיס מסך שחשבתי עליו הוא 8400GS שעולה 200 ש"ח... הבעייה העיקרית היא: ב 3dmark2006 הוא קיבל 1500 בממוצע\ בעוד הכרטיס מסך שלי (gefore 6600) קיבל 1000 , איך זה יתכן?? יש לי כרטיס מלפני 5 שנים... 8400gs צריך לקבל לפחות 3000. תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. מפרט המחשב בגדול: Intel Core i3 2120@3.3Ghz, Sandy Bridge 8GB DD3@665Mhz כונן קשיח WD, 7200RPM האם קיים כרטיס מסך טוב בתקציב שאני מחפש או שכדאי לי (מאוד..) להתגמש כלפי מעלה? בנוסף מציין שיש מצב שיכנס כונן SSD להרצת ה-OS במקום הכונן הרגיל.

3. הHD4670 יותר חזק מהATI X1900 ? ומה עם הX1950 ? ( חשוב לי לדעת את זה בשביל הדרישות מערכת של GTA .. )

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by AlterEgo,

אז ככה... יש לי כרטיס מסך ממש ישן - ראדאון 9200... אבל זה לא משנה, ניסיתי לשחק בוואמפייר... זה עבד לי די בסדר, חוץ מכל פעם שאני נכנס למקום כבד, או פונה פניה - ישר זה מאט לכמה שניות.. אז חשבתי שפשוט הכרטיס לא סוחב... ואז היה לי חשק לשחק שוב בנוור ווינטר נייטס... וגם במשחק הזה, יש כל פעם האטות... כל כמה שניות זה נתקע לשניה... והכרטיס המסך הזה הפעיל לי אותו פעם חלק, וגם הכרטיס שהיה לפניו... עכשיו, לא נגעתי במשחקי מחשב כבר איזה חצי שנה, ורק עכשיו חזרתי... יכול להיות שהכרטיס פשוט נהרס עם הזמן או משהו? מה יכול לגרום לזה שהוא לא יתפקד כמו שצריך??

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by zahi74,

יש לי חבר שמציע לי לקנות ממנו את הכרטיס X1950XTX במחיר של 1300 שקל האם זה כדאי בכלל ? חשבתי לקנות את הגירסה המוקטנת של 8800GTS , אבל נראה לי שעד שבאמת יהיו משחקים שתומכים ב-DX10 כמו CRYSIS כבר יהיו כרטיסים אחרים יותר מתקדמים, אז אוליי בכלל שווה לקנות את X1950XTX במחיר מוזל לחכות שנה ואז לקנות את הכרטיס הבא שבטח יהיה 9800GTS או שבכלל הכרטיס 8800GTX יהיה זול בהרבה(2000 שקל). מה אתם ממליצים לי?מה באמת כדאי??

6. ובבקשה אם ראיתם אז לתת את השם של החנות כי אני באמת רוצה לקנות.....

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. בדקתי באתר נווידיה ואין את הדריבר הזה (41.03) אז איך לכם יש אותו? מה שאני ראיתי ב-Nvidia זה 40.72 האם ה-41.03 הוא גם טוב (מובן שהוא גם בטא)?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום לכולם.ברשותי כרטיס מסך ישן יחסית, ati radeon hd 4870. תמיד במשחקים הוא היה מתחמם וגורם למחשב לקרוס. אז הפתרון שלי היה להיכנס catalyst control center, ושם הייתה אופציה להגביר את מהירות המאוורר. עדכנתי את הדרייברים, ועכשיו אני לא מצליח להגיע לקטגוריה בcatelyst שבה אפשר להתעסק עם מהירות המאוורר (איך שאני נכנס לperformance ולוחץ על אישור התקנון, הוא מחזיר אותי לדף הראשי של הcatelyst ומעלים את הקטגוריה performance, ואיך שאני סוגר את החלון ופותח שוב הקטגוריה חוזרת ואבל שוב כל לחיצה מחזירה לקטגוריה הראשית. אני רוצה לשלוט במהירות המאוורר של הכרטיס מסך. למישהו יש רעיון איך אני יכול לעשות את זה בקלות ? תודה מראש ושבת שלום ! hagayben.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by M-a-T-a-N,

השבוע רציתי להוסיף זיכרון למחשב ובשביל זה היה צורך להוציא את הכרטיס מסך אחרי שהרכבתי הכל והדלקתי את המחשב רק המאווררים הסתובבו ולא הייתה תגובה במסך... עדכון לעכשיו גם הם כבר לא מסתובבים מה יכול להיות? חייב לציין שהכרטיס לא קיבל שום מכה בתהליך. מה אפשר לעשות והאם אפשר להציל ? זה הכרטיס https://www.takealot.com/gigabyte-amd-radeon-r9-270x-graphics-card-2048mb-gddr5/PLID28374063

10. בין החברות השונות (דגש על INNOVISION Geforce 3 ti-200 64mb)

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by sPoiled,

מה שהבנתי ש- HDMI זה כבל חיבור למסך כמו ה-DVI וה- VGA.. (אם זה לא נכון תתקנו) עכשיו אני רוצה לדעת האם הוא עושה את ההבדל? ובערך בכמה הוא יותר טוב. ^ צד שמאל. תודה !

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by JAMOOS GADOL,

אני מחפש מסך מחשב שתהיה לו כניסות נוספות מלבד ה-vga זאת אומרת כניסות rca או s-video או scart או להפך טלוויזיה שיש לה כניסת vga המחיר לא משנה למה זה שווה את זה! אבל חשוב לי שתהיה איכות מצוינת ??? ??? ???

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=28620&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE אני משחק עם מסך 19 חשבתי ללכת על 9600GT של PALIT מה הכי כדאי מחיר ביצועים

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום האם אפשר להכניס כרטיס שהוא pcie 3 ללוח שמומך ב (pcie 2 (p5q asus האם צריך להחליף ספק כוח בגלל החיבורים של הכרטיס

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. דגם ה-Matrix החדש עשוי להיות ה-GeForce RTX 2080 Ti הכי מהיר עד היום לכתבה

16. Started by stavcas204,

קניתי 4870 1GB של ASUS. שידרגתי גם את הספק שלי לEnermax 450W הוא הגיע עם שני חיבורי PCI כמו שצריך. הטמפרטורות שלו במנוחה עם 30% מאוורר הן בין 60-67 ועם משחקים שמכבידים עליו הוא מגיע ל100+-. בשלב מסויים אחרי זמן מסויים של משחק הכרטיס קורס. הסאונד מקרטע לשנייה והמחשב מפעיל את עצמו מחדש. השאלה שלי היא האם משהו בכרטיס דפוק או שהספק חלש מידי ולא מצליח לספק לכרטיס מספיק חשמל או משהו בסגנון? תודה רבה מראש לעוזרים :]

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. היי לכולם.. אני כבר מזמן משתמש ב-eyefinity על שלושה מסכים למשחקים, כל פעם אחרי משחק הייתי מבטל את הeyefinity מפני שהמסכים שלי היו ברזולוציות שונות והמסך של הFHD היה יורד ברזולוציה וזה היה נראה לא טוב לגלישה .. אני בתקופה הקרובה מחליף את כל המסכים לDELL ובשבועיים האחרונים קניתי שניים. איך אחרי הגדרה של EYEFINITY אני גורם לחלון של דפדפן להשאר על מסך אחד ולא להתפרס על כל המסכים, מבלי לבטל את ה-eyefinity???

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by איתמר,

העכבר שלי כל הזמן נעלם לתוך הצד הימני של המחשב שאני מזיז לשם את העכבר הוא נכנס פנימה ולא רואים אותו ועכשיו זה גם פוגע לי במשחקים בזמן שאני משחק Command & Conquer 3 Tiberium Wars העכבר גם נעלם ואני לא יכול לזוז ימינה רק באפשרות החיצים

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by SORR,

רציתי לקנות R9800P עכשיו ראיתי שזה שנה אחריות!!! מה האבדלים בין MSI 9800P ELSA 9800P אתם אומרים שהאבדל קטן בין הכרטיסים ! 7% עכשיו הכרטיס מוחלש אז זה יהיה פחות מי 7% טז למה אומרים לקנות ספיר 5% הכרטיס יותר טוב+ מאורר ויורד האחריות לשנה אז למה כולם אומרים לקנות MSI? עכשיו גם אמרו ש האבדל בין XT ל PRO גדול למה האבדל בין XT ל PRO גדול? :-\ ומה האבדל בכלל בבצועים?

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by arik100,

הכרטיס מסך שלי עושה קצת רעשים - מהמאוורר כנראה הוא פעם באיזה כמה חודשים לא נדלק, אז אני מנתק אותו מהתושבת מחזיר והוא חוזר לעבוד כמובן פעם בכמה חודשים אני מוציא לו את כל האבק הקטע הוא שעכשיו הוא עושה רעשים מוזרים - אבל עובד השאלה שאלה היא אם ניתן לדעת כמה זמן נשאר לו ? ואיזה כרטיס מסך חלופי כדאי לקנות? אני לא ממש משחק אולי STARCRAFT II לפעמים ומשחקים בסגנון כרגע יש לי HD6850 הוא בן 5 שנים בערך תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. Started by LorienElite,

היי, אני מעוניין לקנות את הכרטיס הזה. כי לפי מה שהבנתי הוא בנוי יותר טוב מהכרטיסים הקודמים. והוא תומך בDIRECTX 11 וצריכת החשמל שלו יותר טובה.. ( לעומת הסדרות הישנות יותר של ATI כמו ה4000 וכו' ) עכשיו האם יש הבדל בין החברות? כי אני רואה הבדלי מחירים של 200-100 שקל. וזה דיי מסקרן אותי. למשל חברות כמו HIS,POWERCOLOR לעומת GIGABYTE וSAPPHIRE... אני צריך לדעת גם האם הכרטיס הזה יגרום לצוואר בקבוק ויתאים למפרט שאני אפרסם כמו כן אני צריך המלצה לספק כח זול ככל האפשר שיעשה את העבודה בצורה טוב. ויחזיק כמובן גם את שאר המפרט. הנה המפרט : מעבד : intel pentium dual core e6300 לוח אם : gigabyte GA-EP43-UD3L זכרונות : G.Skill F2-6400CL4D-4GBPI-B דיסק קשיח : Seagate Barracuda 7200.12 500GB…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום לכולם! אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב חדש, ואני נורא רוצה לקנות את ה6800GT מפני שאני מאוד רוצה לקנות את המחשב כמעט הכי חזק שאני יכול לקנות אבל לאחר קיראת ביקורות רבות על ה6600GT השתכנעתי שה6800GT הרבה פחות משתלם מה6600GT. אבל בכל זאת אני רוצה מאוד לקנות מחשב מאוד מאוד חזק, אבל כואב לי הלב להוציא סכום של מעל 6K בידיעה שאני יכול להשיג מחשב סבבה לגמרי ב5K השאלה שלי היא כזו (מפני שאני לא ממש יודע פרטים על טכנולוגית הSLI) האם אני יכול לקנות היום לוח אם שתומך בטכנולוגית הSLI ולקנות נגיד את ה6600GT, ואם אני ארגיש שהמחשב יתחיל קצת להתפגר במחשקים לקנות כרטיס מסך נוסף ולחבר אותו לSLI ככה אני לא מפסיד את הכרטיס הקודם. השאלות שלי לייתר דיוק הן: 1) האם ניתן לחבר כל שלי כרטיסים בSLI א…

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אהלן! אני מתכנן לקנות כרטיס 1070 יד שנייה בימים הקרובים; יש לי כמה אפשרויות - כנראה שלא יהיה הבדל מטורף בביצועים, אבל אשמח לחוות דעתכם 1) https://www.evga.com/products/product.aspx?pn=08g-p4-6171-kr ב-1250ש"ח כרטיס של evga, לפי מה שהבנתי הוא ממש דומה לsuper clocked שלהם, רק שזה בא עם פחות "factory oc". לא הצלחתי למצוא ביקורת חד משמעית עבור הדגם הזה ברשת אז הייתי צריך להסתפק בביקורות על דגם הsc ולדעת שזה כנראה הבערך. *עריכה: זה דגם 6171, והsc זה 6173. +לכרטיס הזה יש עוד שנה וחצי אחריות מksp 2)https://www.zotac.com/us/product/graphics_card/zotac-geforce-gtx-1070-mini-0 זהו כרטיס zotac 1070 mini. לכרטיס הזה י…

24. Started by sruli,

תוך כדי חיפוש מסך מחשב שטוח (עדיף דק), נתקלתי באינטרנט במבצעים של מסכים תוצרת AOC (למשל באתר סאקאל). הבעייה היא שמעולם לא שמעתי על תוצרת זו. למישהו יש נסיון במסכים אלה מבחינת איכות, אמינות, שירות וכו'? בתודה מראש שרולי ???

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. היי אני מחפש כרטיס מסך שיעבוד לי טוב עם After Effects. רוב העבודה היא בעיקר רנדרינג. הוצע לי כרטיס Radeon RX 470 Mining Edition 8G GDDR5 DVI אופציה נוספת היא Gigabyte GeForce GTX 1050 Ti האם מישהו יודע/מכיר? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.