עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Everything You Need to Know about Nvidias 3D Goggle Gamble Nvidia הציגה בתערוכה האחרונה שלה את הטכנולוגיה הבאה של התלת מימד הסטריאוגרפי (כן כן, עם המשקפיים המגוכחות ;D) הפעם הדרישות חומרה הן כרטיס מסך מבית החברה, מומלץ 8800GT לפחות, משקפיים מיוחדות שמתחברות למחשב אלחוטית, ומסך תואם, שיודע להסתנכרן עם המשקפיים והמחשב כדי להציג את התמונה הנכונה בכל פעם. סך הכל, נשמע די מבטיח (וגם נראה די מבטיח, לפי מה שאומרים ). אנדרו פייר, שעבד על המוצר בNvidia טוען שהפעם עם הטכנולוגיה החדשה השחקנים לא ירגישו יותר כאבי ראש, אודות לקצב ריענון הגבוה, והאפשרות לבחור את העומק התלת מימדי בקלות. כמו כן שהיום, עם החומרה החדשה, והמשחקים החדשים, הדברים נראים הרבה יותר מרשים מבעבר. כמו כן…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by lmlm,

היו שמועות על כרטיס ממשיך X1950PRO שיקרה HD2900PRO/HD2950PRO ויבוסס ליבת RV670 ו 65 נ"מ , אכן יש כרטיס כזה אבל לא לפי השמועות שהסובבו ברשת: HIS "הדליפה" את הפרטים על HD2900PRO באתר שלה וזה מגלה ש: HD2900PRO יבוסס ליבת R600 זה אומר יכלול מפרט דומה לזה של HD2900XT אך יבוא בתדרים נמוכים יותר: 600Mhz בליבה כאשר 1600Mhz זיכרון GDDR3. יהיו שני גירסאות: גירסא עם 512MB זיכרון שתעלה 249$. וגירסא שניה עם 1024MB זיכרון שתעלה כ 279 יורו. אמור להגיע בקרוב מאוד: מקורות: http://www.hisdigital.com/html/product_sp.php?id=341 http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=3057&Itemid=1 http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. ערב טוב ברצוני לדעת מה דעתכם על הכרטיס הנ"ל נא לשים לב שזה DCII נתונים : http://www.asus.com/Graphics_Cards/NVIDIA_Series/ENGTX570_DCII2DIS1280MD5/#specifications יתרונות / חסרונות ובבקשה מכם נא לא להציע לי על כרטיסים של ATI רק פשוט מה אתם יודעים לגבי הכרטיס תמונות --- אשמח אם מישהו יודע לגבי הכרטיס

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by ofirterev,

שלום לכולם יש לי שאלה מה כדי לי לקנות 8800 512 מגה או 8800 1 גיגה ואיזה חברה מה עובד יותר טוב ב-8800 512 או 1 גיגה יש לי מחשב חדש 2 גיגה זיכרון מעבד 2 ליבות ספק כח 600 w תודה לכל מי שעוזר אם אפשר שני מפרטים מלאים של שני הכרטיסים האלה

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by tidan31,

שלום! אני מתלבט בין שני מחשבים ניידים lenovo y-70 או asus g751 ה-lenovo מגיע עם כרטיס מסך gtx860m 4gb וה- asus מגיע עם gtx 970m 3gb ההפרש בין שני המחשבים עומד על 2000 ש"ח הראשון עולה 5000 ש"ח והשני עולה 7000 ש"ח השאלה שלי ביחס לעלות מול ביצועים האם שווה להשקיע עוד 2000 ש"ח?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Motix,

היי. זה המפרט שלי כרגע המפרט: Intel Core i7-920 Gigabyte GA-EX58-UD5 לוח אם G-skill DDR3 6144MB 2048MBx3 1600mhz cl-9-9-9 24 זכרון Gigabyte ATI RADEON HD5850 1TB DDR5 PCIE כרטיס מסך Samsung sh-s223 צורב Fractal R4 מארז Chieftec A-135 650W ספק כוח Thermalright ultra 120 extream 775 קירור למעבד Thermalright hr-01 bolt Crucial SSD Solid Series 128GB CT128M4SSD כונן קשיח SSD Western Digital WD Black WD2002FAEX 2TB 7200 RPM 64MB Cache SATA 6.0Gb/s כונן קשיח אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך שלי (Gigabyte ATI RADEON HD5850 1TB DDR5 PCIE) לכרטיס מסך שתומך תלת מימד. כרגע אני לא יכול לראות half sbs 3d ו…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by eliil1,

http://www.engadget.com/2009/12/14/university-of-antwerp-stuffs-13-gpus-into-fastra-ii-supercompute/ WTF

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Mr_Eli,

שלום יש את כרטיסי המסך Palit 9500GT Palit 9400GT ויש ביניהם כ 35 שקל הבדל אבל במאפיינים הטכניים לא מצאתי שום הבדל.. האם שווה באמת להשקיע עוד איזה 35 שקל ל 9500? כי אני מתכנן שידרוג ואני רוצה לחסוך כל אגורה כי זה מהכיס של אמא שלי

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Black_Citadel,

לאחר יום וחצי בערך של שימוש הוא עשה בזזזז בזזזז ופתאום נכבה ויצא ריח מסריח מאחורה, הלכתי לKSP הביאו לי זיכוי של 1790 לקנות שם מה שאני רוצה, כמובן מסך, באסה דווקא עכשיו נראה שהם הפסיקו למכור את ה730B של סמסונג... חבל לי על הPOLYVIEW הייתה לו איכות מטורפת... נראה לי אני אקח עוד אחד.. KSP אמרו לי שאני המקרה הראשון שזה קורה להם D:

10. אני כמעט בטוח שכשקניתי את הכ. מסך לפני מספר שבועות היה איזה קידום של EVGA לגבי WATCHDOGS או משהו דומה. איך אני יכול לבדוק אם אני זכאי (הקופסא לא לידי, אבל האם זה משהו שצריך להיות בפנים ? צריך להירשם באתר ? זה מוגבל בזמן ?)

11. חיפשתי באנצ'ים ולא מצאתי שום דבר שיספק לי תשובה, אני מתכנן לקנות NVIDIA SURROUND בעיקר לסימולטור FSX שהוא סימולטור שדורש מפלצת כדי שהכל ירוץ חלק.... השאלה אם 570GTX SLI יוכל לסחוב ברזולוציה המטורפת הזאת? אני די בהתלבטויות....אשמח לעזרה.... תודה.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by dino,

מישהו מכיר את החברה? למישהו יש נסיון איתה? איך האיכות של הכרטיסים? (בפרט הדגם של ה-GEFORCE 4 TI4200 128MB). תודה מראש. ;D

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. משחקים או מתכננים לשחק ב-Doom החדש? כדאי שתוודאו שהתקנתם את הדרייבר העדכני מיצרנית הליבה הגראפית שלכם הכינו מחשבכם לקיץ: אנחנו נכנסים לתקופה עם לא מעט השקות של כותרים חדשים ומעניינים בעולם המחשבים האישיים, ובכדי לוודא שאתם ממצים את הפוטנציאל של החומרה שבבעלותכם – כדאי תמיד להיות עם היד על הדופק, ולעקוב אחרי העדכונים למנהלי ההתקן של כרטיסי המסך, מבית NVIDIA או מבית AMD בהתאם לרכיבים שבידכם. אנחנו כאן כדי לסייע. עבור אלו שמחזיקים בכרטיס מסך מבית NVIDIA, כדאי להכיר את 365.19 של הדרייבר, שהושקה לפני קצת פחות משבוע ואמורה לספק ביצועים אופטימליים ב-Doom החדש והפופולרי עד מאוד, במשחק הפעולה החדשHomefront: The Revolution שהושק רשמית אתמול (ובינתיים זוכה לביקורות לא ממש …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. לא מצאתי הרבה דיבורים עליו בפורום. אני שואל כי קניתי איזה מחשב חדש חמוד פה בארה"ב בדיל חלומי ורציתי לדעת אם יהיה כדאי לשדרג כרטיס מסך או שלא צריך בשביל עבודה משרדית נטו (אני אף פעם לא משחק משחקי מחשב..לפחות לא אצלי במחשב). אני לא יכול לספר על ביצועיו בשלב זה כי אני שומר אותו בקופסה עוד שבוע וחצי ככה.. הסיבה היא שכל יום ראשון יש דילים חדשים ואני רוצה לוודא שזה הדיל הכי טוב (אז אני ממתין לשתי נאגלות של דילים). את המחשב אפשר להחזיר תוך 14 יום כל עוד לא פתחתי את הקופסה... אולי נשמע מוזר, אבל זה בדיוק מה שאני מתכנן לעשות (להחזיק אותו בן ערובה קצת). ;D בוא נשאל את השאלה בצורה אחרת: האם יכולים להיות הבדלים משמעותיים בביצועים של ממשק Aero ושימוש משרדי (וטיפה'לה פוטושופ) בין הכרט…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by ariel-ro,

שלום לכולם, אני לפני קניה של כרטיס מסך חדש. יש לי 3 מסכים ואני ארצה לעבור עם הamd eyefinity כדי לשחק על שלושתם. השאלה שלי היא איזה מכרטיסי המסך עדיף? יש בPLONTER את הSapphire VAPOR-X R9 280X 3GB GDDR5 OC ב750ש"ח(יד שניה) ויש את הSapphire R9 290 4GB GDDR5 ב950ש"ח(יד שניה) השאלה היא מבין הדגמים האלה, האם ה290 שווה 200ש"ח תוספת? למרות שהוא לא בOC ועם הקירור סטוק? אשמח לעזרתכם, אריאל

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by itsik2525,

זה נכון או שאני טועה

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by EITANPP0,

יש לי כמה שאלות על הכרטיס מסך HD4850 1. הכרטיס יריץ לי משחקים כבדים וחזקים על הכי גבוהה [high] כמו המחשקים האלה: crysis, cod4,Diablo ועוד משחקים כבדים מהסוג הזה. 2. יהיה לי מסך 22' אז הכרטיס יהיה בסדר עליו, כאילו הגרפיקה תיהיה בסדר?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by LermanIsUberCool,

אני רואה הכל, רק שהכל בהיר בטירוף, אפילו כשהבהירות על 0... מדי פעם זה חוזר למצב תקין, ואחר כך זה שוב נראה כאילו כיסו אותו במסך לבן... המסך הוא COMPAQ S700

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. מצטער שאני מבלבל לכם ת'מוח, אבל אני מתלבט בין כרטיסים רבים. אתם צריכים לעשות דיון כרטיסי AGP מומלצים. האפיק עדיין חי. אני מתלבט בין X850PRO ו6800GS. בהתחלה חשבתי על 7800GS, אבל הוא פשוט יקר מידי. אז צמצמתי את הבחירה לכרטיסים הבאים: 6800GS עולה 1200 ש"ח ב-Isracomp תוצרת Palit. X850PRO עולה 1300 ש"ח בנועה מחשבים תוצרת connect3d. בעתיד צפוי גם לצאת 7600GT לאפיק AGP. הבנתי שהוא חזק יותר משני הכרטיסים שציינתי. כמה הוא יעלה בארץ?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום יש לי כרטיס מסך X290 צירפתי תמונה של מאמץ הכרטיס בעבודה ( לא משחק ,תוכנה ששמה לא רלוונטי) במאמץ GPU LOAD כל הזמן עולה ויורד לאחר שניה דיי דרסטית אין בעיה של זכרון בכרטיס השאלה שלי בדור הבא שקונה כרטיס מסך לחפש דגם 380 או 390 ? מדוע עליות חדות וירידות חדות עם כרטיס 7870 המאמץ נשאר קבוע 75% ( בלי ירידות ועליות )

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. 15 לחודש ליתר דיוק 7300GT הוא בעצם 7600GS מסורס: צינורות העיבוד קוצצו מ12 ל8 הליבה הואטה מ400 ל350 תדר הזכרונות ורוחב הפס ללא שינוי

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by a_halachmi,

האם GeForce FX 5500 הוא כרטיס טוב?

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. (AGP universal bus (for AGP 2X/4X systems ---- זה מה שרשום לגבי ה- radeon 8500 של חברת ATI זה אומר תוצרת שלה של הכרטיס, עכשיו באתר של החברה --- gigabyte רשום לגבי אותו כרטיס ואתו מודל (radeon 8500LE ) את הדברים הבאים::: AGP 2.0 Compliant BUS - AGP 2X (3.3V), AGP 4X (1.5V), or AGP2X/4X based systems עכשיו אני מעדיף לקנות את של חברת gigabyte ורשום על הלוח אם שלי ככה: AGP slot (Ver.1.0 ,1x/2x model support מה זה אומר שאני יכול להתקין רק את הכרטיס של ATI או גם את של gigabyte תענו לי בבקשה כי זה מאוד חשוב לי,תודה!!!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by gigi,

אהלן.... הבעיה היא כזאת... כשאני עושה שומר מסך אז זה מראה אותו אבל זה עושה כאילו זה מכבה את המסך ואז מראה את השומר... זה משמיע מין קליק כזה שעושה רעש של כיבוי מסך ואז שאני מזיז את העבר אז זה לא חוזר ישר אל שולחן העבודה....לוקח לזה כמה שניות לעלות עד שהמסך נדלק.. בעבר זה לא היה ככה כנראה נגעתי באחת האפשרויות... בעבר:הייתי שם את השומר מסך עובר בלי בעיה וכשאני מזיז את העכבר אז באותה שנייה אני חוזר לשולחן העבודה... אני לא יודע אם פירטתי מספיק טוב כדי שתעזרו לי לפתר את הבעיה זה די מציק מכיוון שהוא נכבה כל דקה לפי השומר מסך אז נראה לי שהוא נכבה ונדלק די הרבה פעמים ואולי זה יכול לקצר את חייו? בכל מקרה לבעלי מסך -mag או למי שיודע לפתר אז בבקשה שיגיד לי איך.. הדבר קורה גם …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום לכולם, התחדשתי בכרטיס מסך הנ״ל. אשמח לקבל ביקורות/חוות דעת. התלבטתי בינו לבין evga960. איזה מהם עדיף? ואיזה כרטיס אמין יותר? הבנתי שבאסוס מערכת הקרור יותר מתקדמת. הכרטיס כביכול מקרר את עצמו בשימוש רגיל (לא בזמן משחק) הביקורות ברשת היו טובות לגביו. אשמח להמלצות/חוות דעת בברכה דביר

דיונים חדשים בפורומים