כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
מהם הדרייברים המומלצים שלא דורשים עוד תוכנות וסיבוכים ל-GeForce 2 MX 400 שלי? ואם אפשר אז קישור תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך crt חדש בגודל 17 אינץ.. ומישהו יכול להמליץ לי על מסך טוב? וראיתי בפנדה את המסך Vision Master Pro 454 של iiyama אבל הוא בגודל 19 האם שווה להוציא עליו 3000 שקל או לקנות מסך איכותי של 17 ב 2000 שקל?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו מכיר את החברה? למישהו יש נסיון איתה? איך האיכות של הכרטיסים? (בפרט הדגם של ה-GEFORCE 4 TI4200 128MB). תודה מראש. ;D
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז אחרי 7 שנים בערך ה260GTX שלי הלך לעולמו :'( ואני צריך כרטיס שיחליף אותו.. אין לי שום צורך בכרטיס משוגע שיסחוב עכשיו משחקים על סופר אולטרה מגה היי אלא רק שיריץ בסבבה משחקים לא חדשים ויחזיק את המחשב בכבוד בתכלס.. התקציב הוא עד 400 שקלים, אין לי בעיה עם יד שניה.. שאר המפרט e8400 עם OC לא זוכר אבל כמה עשיתי בזמנו 4 ג'יגה ראם FSP 550W לוח אם של MSI ו3 HDD שאספתי עם הזמן מארז ARMOR וזהו נראה לי.. אשמח לעזרה:] - - - תגובה אוחדה: - - - אם גם תוכלו לעזור לי עם איזה קישור לבאנצ'מרק של כל הכרטיסי מסך אני אשמח.. (אני זוכר שפעם היה משהו בסגנון בטומסהארדוור ועכשיו אני לא מוצא..)
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לקנות R9800P עכשיו ראיתי שזה שנה אחריות!!! מה האבדלים בין MSI 9800P ELSA 9800P אתם אומרים שהאבדל קטן בין הכרטיסים ! 7% עכשיו הכרטיס מוחלש אז זה יהיה פחות מי 7% טז למה אומרים לקנות ספיר 5% הכרטיס יותר טוב+ מאורר ויורד האחריות לשנה אז למה כולם אומרים לקנות MSI? עכשיו גם אמרו ש האבדל בין XT ל PRO גדול למה האבדל בין XT ל PRO גדול? :-\ ומה האבדל בכלל בבצועים?
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אין לי כרטיס מסך בכלל ואני מחפש אחד בשביל משחקים כמו generals zero hour age of empires red alert 3 וכו' משהו יכול להמליץ לי על אחד טוב בשביל המשחקים האלה??
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה בדיוק יציע הכרטיס המסך הצנום שהפתיע את כולנו? ברשת מסתובבות כבר לא מעט תשובות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9b%d7%95%d7%9b%d7%91-%d7%94%d7%91%d7%90-%d7%9e%d7%99%d7%93%d7%a2-%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%90%d7%95%d7%93%d7%95%d7%aa-%d7%94-radeon-r9-nano/
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתם קיבלתם אותו גם במארז עומד כזה ??? כי זה נחשב (לפחות בתצלומים שראיתי באתר שלהם) לגירסת ה "לייט" האריזה העומדת זה צריך להגיד לי משהו ? אולי גירסת הלייט טובה פחות ל OVER CLOCKING ???
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פרוט המערכת שברשותי : AMD 1900XP Gigabyte Technology Co., Ltd. 7VTXE+ 1.0 2*512 DDR 266 הכרטיס הנ"ל MSI 4600 TI ן WIN XP כמה שאלות : ניסית להתקין את הכרטיס על חלונות 98 ! המערכת לא זהתה אותו בכלל ,, גם לא עם גירסאות חדשות יותר של דריברים .... מה קורה פו : מדוע ? ניסיתי שוב - פירמתי את המחשב והתקנתי מחדש אך שוב אותה תוצאה ... כמו כן : לה התלחתי להריץ משחק ישן ? אולי הוא לא פועל על חלונות XP ? ROGUE SQUADRON 3D אתם בטח מכירים ... המשחק פשוט מתרסק אחרי 2 דקות ולא מזהה את המערכת .. הוא מזהה גירסה DIRECT X 5 LOL זהו פחות או יותר , אשמח אם תוכלו לעזור לי...
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היו שמועות על כרטיס ממשיך X1950PRO שיקרה HD2900PRO/HD2950PRO ויבוסס ליבת RV670 ו 65 נ"מ , אכן יש כרטיס כזה אבל לא לפי השמועות שהסובבו ברשת: HIS "הדליפה" את הפרטים על HD2900PRO באתר שלה וזה מגלה ש: HD2900PRO יבוסס ליבת R600 זה אומר יכלול מפרט דומה לזה של HD2900XT אך יבוא בתדרים נמוכים יותר: 600Mhz בליבה כאשר 1600Mhz זיכרון GDDR3. יהיו שני גירסאות: גירסא עם 512MB זיכרון שתעלה 249$. וגירסא שניה עם 1024MB זיכרון שתעלה כ 279 יורו. אמור להגיע בקרוב מאוד: מקורות: http://www.hisdigital.com/html/product_sp.php?id=341 http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=3057&Itemid=1 http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 כרטיסים Gigabyte GTX670 Windforce והשני ASUS GTX670 DC II מהביקורת שראיתי על הג'יגהבייט הוא מעולה לעומת זאת גם האסוס מעולה ושקט מאוד ההפרש בינהם 110 שקלים שהאסוס יותר יקר מה לקחת?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
(AGP universal bus (for AGP 2X/4X systems ---- זה מה שרשום לגבי ה- radeon 8500 של חברת ATI זה אומר תוצרת שלה של הכרטיס, עכשיו באתר של החברה --- gigabyte רשום לגבי אותו כרטיס ואתו מודל (radeon 8500LE ) את הדברים הבאים::: AGP 2.0 Compliant BUS - AGP 2X (3.3V), AGP 4X (1.5V), or AGP2X/4X based systems עכשיו אני מעדיף לקנות את של חברת gigabyte ורשום על הלוח אם שלי ככה: AGP slot (Ver.1.0 ,1x/2x model support מה זה אומר שאני יכול להתקין רק את הכרטיס של ATI או גם את של gigabyte תענו לי בבקשה כי זה מאוד חשוב לי,תודה!!!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כרטיס GTX570 והוא התחיל להרעיש בזמן האחרון אז אמרו לי לשנות בדרייבר את מהירות המאוורר ל 40% השאלה איך אני עושה את זה? ואיזה טמפ' צריך להיות?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה: - מסך מחשב "22 (1920X1080 @ 60Hz). - טלוויזיה "32 (1920X1080 @ 100Hz). מחפש כרטיס מסך שיאפשר: - הפעלת שני המסכים במקביל (אחד מעתיק/מרחיב את השני). - הפעלתם באופן קבוע (כל הזמן), יציב, אמין, חלק ומהיר. שימושים (לעסק): הצגת תמונות ברזולוציה גבוהה (כולל זום) וסרטים (בין היתר 1080P)י. H67 / H55 / כרטיס נפרד / שני כרטיסים / AMD / NVIDIA ? אני מבולבל.. עזרתכם בבקשה..
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חג שמח, בעייה שקרה לי עכשיו מס' פעמים. בעת הכניסה למשחק מחשב כגון סטארקראפט 2 - המשחק עולה וכעבור 2 דקות המסך מתחיל לרעוד ולבסוף הוא נכבה,המסך עצמו זאת אומרת והוא עובר למצב של סטנד ביי - חיסכון בחשמל. אני מאמין שהבעיה בכרטיס מסך אך אולי זה בעצם המסך. בעת שימוש פשוט כגון גלישה ופשוט להיות בסביבת ווינדוס אין את הבעיה הזאת. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחובר לכבלים ואני רוצה להקליט תוכניות למחשב, איך ניתן לעשות זאת?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. המפרט שלי כרגע הוא (אני יודע שהוא ישן ולא משהו): CPU: Core 2 Duo E6300 1.86GHz Motherboard: GA-945P-S3 (rev. 1.0) RAM: 3.25GB DDR2 667MHz (לוח האם מוגבל לכמות ולמהירות הזאת) Screen res.: 1680x1050 2 Hard Drives GPU: GeForce 7600 GS נראה לי שספק הכח (הגנרי) שלי גוסס ואני רוצה סופסוף לשדרג אותו ואת כרטיס המסך שלי. אין מגבלה לתקציב, אבל יש מגבלה של צוואר בקבוק של הרכיבים הקיימים. רצוי שהמחשב לא יהיה רועש יותר מידי. על איזה כרטיס מסך וספק כח הייתם ממליצים לי? (עריכה: הקישור לפרטי לוח האם תוקן)
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המותג של חברת TUL הטאיוואנית מציג מארז חיצוני גדול עם תמיכה רחבה ותג מחיר שלא קל לעכל לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. יש לי שאלה על Triple Buffering וזאת אחרי שקראתי את ההסבר לקריעת תמונה שיש בסטיקי. הבנתי ש ה Triple Buffering מאפשר איכסון פריים שלישי בבאפר המוסף, כך שתמיד קיים פריים מוכן לתצוגה, אבל איך יתכן שהדבר פותר את בעיית נפילת הפרימריים של שילוב ה V-Sync וה Double Buffer?? כי הרי ההחלפה בין הבאפרים יכולה להתבצע אך ורק לאחר שהמסך סיים להציג תמונה שלמה, כלומר ההגבלה היא במסך ולא ביצירת עוד פרימיים בבאפרים נוספים. אשמח להסבר מדוע ה Triple Buffering פותר את זה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. חבר שלי קנה מחשב חדש בגלל שהוא לא סומך עלי כי אני ילד והטכנאי הוא אדם מתמחה הוא קנה פנטיום, בהתחלה הוא תיכנן על fx5200 אבל אמרתי לו קח radeon 9800pro זה לא יעלה מיליונים בקיצר הטכנאי אמר לו 1800 אז הם לקחו את ה9200. בקיצר אתמול אני בא אליו וקולט אצלו במנהל התקנים (הוא לא רצה להוריד אוורסט) שכתוב radeon 7000series נדמה לי שגם בפרפורטיס ובסטינג זה היה כתוב (לא זוכר כבר) בקיצר מה הסיפור ? הטכנאי הזה לא נראה לי הכי מבין בענין הוא מכר לו שתי קטודות ואמר לו שזה "מקלות צבע" ואחרי שראיתי את ה7000series הזה אני מתחיל לחשוד. אפשר פרטים על המקרה ? למה זה מה שכתוב ? תודה
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא חזק בעניין כרטיסי המסך כי אני לא משחק הרבה במשחקים אני מחפש כרטיס מסך שיחזיק לי משחקים כמו PES2012\FIFA12\RED ALERT אבל שיפעיל בצורה נקייה ואם אפשר במקסימום איכות (במחיר הזה). אחרי קצת חיפוש בפורום חשבתי על הכרטיס Saphirre HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E מפרט המחשב שלי: לוח - Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 מעבד - ICore i5 2500 3.3Ghz, s1155 זכרון - 2x2GB G.Skill NQ Edition Dual Channel ספק - Antec Neo ECO 520C מסך - סאמסונג 32 נראה שרשמתי הכל במפרט.. אם שכחתי משהו שאלו בבקשה.. כמה שאלות לגבי ה 6850.. 1. הוא מתאים ללוח שלי למרות שזה כרטיס של AMD ? לא משנה שהלוח שלי של INTEL ? 2. הכרטיס הזה יתאים בכללי למחשב שלי ? המחשב ינצל את המקסימום של הכרטיס הזה ? 3…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
במפרט באתר http://www.cdsoft.co.il/products/241547 מצויין כרטיס מסך Nvidia GeForece GTX870MX 3GBG DDR5 באתר החברה בתמיכת CODA אני לא מוצא את הדגם אלא רק דגם בשם Nvidia GeForece GTX870M (ללא התוספת X) מעבר לכך אני לא מוצא אצל היצרן דגם בשם GTX870MX האם זה שני כרטיסים שונים או שזה אותו כרטיס ? במידה וזה אותו כרטיס מה הבדל בתוספת X והאם תומך CODA??
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום מתכנן בקרוב ב"ה להחליף את ה4870 שלי לכרטיס חדש, התכנון הוא לקנות את ה r7 260x , השאלה היא כזאת : ידוע שכרטיס 7850 הוא עוצמתי בהרבה, אך האם יש טעם לקנות 7850 ? אני שואל כי המסך שלי מסוגל לתת רזולוציה מקס' של 900*1440 (LG W1982TQ) ואת המסך אני לא מתכוון להחליף בקרוב. לדוגמא-היום אני משחק BF4 על MED בלי בעיות בכלל ברזולוציה הנ"ל עם הכרטיס העתיק שלי. כך שהאם יש טעם בכלל להוסיף עוד כסף עבור כרטיס יותר חזק מה R7 ? האם הR7 260X בכל זאת יעשה את העבודה ברזולוציה הזאת אבל עם הגדרות גבוהות ? בבקשה להיות קונקרטים למצב עם המסך ולא לתת תשובות כמו "עדיף לך לקנות כי זה כרטיס יותר חזק לעתיד"... ובואו גם נגיד שאני לא מתכוון לקנות מסך FULL HD בקרוב אז להתייחס להווה ולא ל…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יודע כעת שהביצועים של ה 5900xt אולי קצת גבוהים מאשר של ה 9600xt אבל עוד חצי שנה, כישצאו המשחקים החדשים כדוגמת HL2 לדוגמא שיעבוד על טכנולוגית שרייד פרייפס (יכול להיות טעות בשם) ה 9600 יציג ביצועים גבוהים יותר. דיברתי עם תומכים מפנדס ושאלתי אנשים רבים.. אז רציתי לדעת איזה חברה היא הכי טובה ל 9600xt והכי כדאי לי לקנות? עד 1200 שקל...
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקילו אותי בבעיה חיפשתי כרטיס מסך חזק אבל יש לי בעיה להשוות בין הכרטיסים והיכולות שלהם. אצל ATI הציעו לי 4 כרטיסים שאני לא מצליח להשוות בין היכולות שלהם ומה הכי משתלם: 5870 1G 6790 1G/2G 6950 1G 6870 1G ואז גיליתי שיש עוד כרטיס של NV שהוא בטווח מחירים ואין לי מושג מה היכולות שלו: 550 Ti אז מישהו מוכן להסביר לי מההבדל בין הכרטיסים? איך לדרג אותם (משתלם - לא משתלם) ומה ההבדל בין 1G ל2G יעשה, האם לדוגמא כרטיס 6790 2G יהיה עדיף של 5870 1G? תודה מראש, קונה מבולבל
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-