כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי בעיה מוזרה מאוד פתאום זה התחיל, אני נכנס לFIFA11 ופתאום מתחילים באגים, פעם הדשה בצבע שחור, פעם לשחקנים אין שער ועוד מלא דברים באותו סגנון,חשבתי משהוא קרה למשחק, אבל אחרי זה נכנסתי למשחקים אחרים וקרתה לי אותה בעיה אז אני נכנסתי לאתר של NVIDIA והורדתי את הדריבר האחרון 266.58 מחקתי קודם את הישנים עשתי הפעלה מחדש,נכנסתי לSAFE MODE הפעלתי את התוכנה Driver Cleaner Pro ומחקתי את כל השעיריות מהדריבר הישן, עוד פעם הפעלתי מחדש והתקנתי את הדריבר החדש. אבל הבעיות לא נעלמות, עפילו יותר גרוע, אז החזרתי את הדרייבר שבה עם כרטיס מסך, אז נהיה עוד יותר גרוע, עכשיו אחרי 20 שניות המשחק נתקע, וגם כש אני נכנס למערכת הפעלה הוא כותב לי שיש לי איזה שהיא בעיה עם הדרייברים חייב עזרה…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למחשב HTPC המורכב מ AMD x3 ו4GB זכרון. ספק 450W של CoolerMaster. מסך טלויזיה 42" בFHD. מחפש להחליף את ה4670 שכבר מאלץ אותי להתפשר על איכות התמונה אפילו במשחקי הספורט. מיועד בעיקר לצפיה בסרטים (85% מהשימוש), משחקי ספורט (10% מהשימוש) ובשאר מרוצי מכוניות. אשמח אם יהיה שקט ולא מאוכלי החשמל. התקציב הוא באיזור ה600, אין העדפה לAMD / nVidia או ליצרן זה או אחר. תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס Radeon X1900 XTX עפ"י עצה של אחד מחבריי הומלץ הכרטיס של Connect3D אני נאמן שנים לכרטיסים של ASUS האם יש הבדל כלשהו בין החברות ? איזה כרטיס Radeon X1900 XTX הכי טוב היום (לא חשוב המחיר) ? תודה מראש.
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הזמנתי מחשב עם כרטיס מסך 4870 512MB עכשיו אני בודק Motherboard CPU Type DualCore Intel Pentium E6300, 2800 MHz (10.5 x 267) Motherboard Name Gigabyte GA-EP43-DS3 (4 PCI, 1 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) Motherboard Chipset Intel Eaglelake P43 System Memory [ TRIAL VERSION ] BIOS Type Award Modular (07/23/08) Communication Port יציאת תקשורת (COM1) Communication Port יציאת מדפסת (LPT1) Display Video Adapter ATI Radeon HD 4800 Series (512 MB) Video Adapter ATI Radeon HD 4800 Series (512 MB) 3D Accelerator ATI Radeon HD 4870 (RV770) Monitor Nexgen 22QD [22" LCD] (22QDAG9190899) Multimedia Audio Adapter ATI Radeon HDMI @ ATI RV770 - Hig…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ATI GIGABYTE 8500LE 128MB ואני פשוט לא מצליח למצוא את זה בשום חנות שאני מכיר .... בבקשה עיזרו לי :-\ (ועל תמחקו את הת'רד הזה כמו בפעם הקודמת בבקשה) תודה לכם מראש מקווה שתעזרו לי
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי 5200FX עכשיו אני רוצה לשדרג אבל אני לא רוצה להשקעיה הרבה כי עוד חצי שנה+- אני קונה מחשב חדש חזק....... לנסות שלא יתקר 1000 כמה שפחות בקשה אבל ....... אני לא רוצה יותר מידי אני רוצה שיפעיל לי משחקים חלק כמו COD2 או NFS MW ואם אמור להיותר ירידת מחירים בזמן הקרוב אז אני מוכן לחקות עריכה : מה אתם אומרים על זה ? כרטיס גרפי V9570 TD 256MB Asus יצרן: Asus , יציאות: DVI , S-Video , TV Out , זכרון: 256 Mb, Memory Interface: 256 Bit, (PCI-X/AGP) חיבור: AGP x8 , (Chipset )מעבדים: nVidia GeForce 5700 הוא עולה 800 יש משהו מסגנון בפחות?וככה איך הוא שווה?....
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום, אין לי שום צורך גרפי מלבד הרצת סרטי 1080p ופיפה על איכות בינונית-סבירה במחשב, אבקש לציין כי 4650 ו 4670 אינם נתמכים (osx86). אנא המליצו לי כרטיס במינימום מחיר. תודה רבה!! הומלץ על 9500GT DDR3 ל FIFA10, השאלה הנשאלת היא האם הנ"ל יספיק גם לרזולוצית 1920x1080 ?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקי אבא שלי הזמין לי כרטיס מסך חדש סוף סוף זה הכרטיס PNY VCQFX3000-PB Quadro FX3000 256MB 256-bit DDR AGP 4X/8X Video Card - Retail עלה פול........אבל לא נורא אחרי כמה שנים של סבל עם גיפורס 2 גם לי מגיע לא? רציתי לשאול כמה זמן הכרטיס הזה יזחיק לי למשחקים חדשים..נראה לי שדי הרבה לא? בכללי כמה זמן הוא יחזיק לי ברזולוציות גבוהות.. תודה מראש :ם
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לצערי כרטיס המסך הישן שלי AMD 7950 3GB הלך לעולמו (נראה לי - כשאני מדליק את המחשב המסך מראה 'No connections', אבל כשאני מחבר את הHDMI דרך הלוח אם, הכל עובד כרגיל). אני מחפש כרטיס מסך חדש, אני משחק CS:GO וFIFA, לא יותר מזה... לא צריך FPS מטורף, אפילו משהו ברמה של 7950 מספיק לי, שקלתי יד2 אבל אני מעדיף עם אחריות כי אין לי זמן להתעסק עם ההחלפות. המפרט שלי הוא - i5 3570 H77M-D3H ספק 760W של קוגר המסך הוא HDMI סטנדרטי בגודל 24'. אשמח גם למשהו שקט אם אפשר.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ATI mobility radeon hd 5400 זה כרטיס מסך חזק ?? שווה לי לקנות אותו ? עם לא אז איזה התקציב שלי עד 1000 שקלים תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה להחליף למחשב שלי היישן - פנטיום 4, כרטיס מסך. ויש לי כמה כרטיסי מסך - כולם ישנים - ורציתי לדעת מה הכי טוב. מבחינת ביצועים ומהבחינה של האם הוא הכי טוב למחשב שלי. אלו הם כרטיסי המסך - Inno3D TNT 2 nvidia vanta-16 ATI - 3D Rage pro AGP 2x Radeon 7500LE 128M SDR TVO
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני חושב לקנות מסך חדש בזמן הקרוב אז אני מבקש המלצות. האם כדאי לקנות מסך "19 או להסתפק ב"17? התקציב הוא כ-1500 למסך "17 וכ-2300 למסך "19 איזה מסכים מומלצים ואיפה הכי כדאי לקנות (אני גר בירושלים)? תודה מראש לכל מי שעוזר
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה בימים הקרובים. האם יש הבדלים בחברות? Connect3D ATI Radeon 6850 1GB GDDR5 שעולה 650 Sapphire ATI Radeon HD 6850 1GB GDDR5 PCI-E RETAIL שגם עולה 699(הם כל הזמן מעלים מחירים, זה היה 580 ועד שלשום זה היה 650) HIS Radeon 6850 Fan 1GB GDDR5 שעולה 680 או אם יש לכם הצעה לחנות שגם מוכרת במחיר של עד 700.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולכם. אני שוקל שידרוג של כ.המסך והשיקול העיקרי בין שני המתמודדים העיקריים (כאמור, GTX 570 מול ה560 Ti) הם גודל פיזי וצריכת חשמל. אני כרגע עם 8800GTS 640MB בן 3.5 שנים. מארז הוא Gigabyte Aurora 570S (Sumo 5115)z והספק הוא Enermax Liberty 500W ה560 הוא באותו הגודל הפיזי כמו ה8800 שלי, כך שאין בעיה עם זה. ולפי Nvidia דרישות הספק הן 500W. כך שמבחינתי ה560 הוא הדיפולט. ההפרש של 400 שקלים ותוספת הביצועים המשמעותית (בהתחשב בעובדה שהכרטיס הזה אמור לסחוב אותי שנתיים עד המחשב הבא ועוד כשנה וחצי לאחר מכן) מטה את הכף לכיוון ה570. אך אבוי, ה570 ארוך באינץ' וחצי (10.5 לעומת 9") ודרישות הספק הינם 550W. אני מאמין שהמארז יכול להתמודד עם תוספת של 4 ס"מ לאורך הכרטיס (חיבורי החשמל עוב…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך ATI HD 4870 512MB וב-Catalyst יש בצד שמאל למעלה כל מיני אפשרויות בחירה ואחד מהם זה ATI Overdrive ובתוכו יש אפשרות לעלות מד שנקרא: High Performance GPU clock settings ואחד אחר שנקרא: High Performance Memory clock settings. מה בדיוק הם עושים אם מעלים אותם? והאם זה יכול לפגוע בכרטיס? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מסך של מאג 19 אינץ' אבל לאחרונה האותיות מטושטשות ואי אפשר לקרוא כמו בן-אדם, וגם התמונה מתקהה ומה שעוזר לבהירות לחזור זה מכה באחד הצדדים של המסך. הטשטות הורס לי את העיניים אני צריך מסך חדש. אם אני כבר קונה מסך אז שיהיה שטוח לגמרי - LCD אני מניח, אלא אם כן אתה יכולים לעדכן אותי בנושא אם יש משהו שעדיף. אני רוצה שאוכל לשחק במשחקים ולהנות מחדות לא משנה מאיזו זווית אני מסתכל מה שיש לי עכשיו פשוט בלתי נסבל ואני לא יכול להסתכל יותר מ-10 שניות רצוף על המסך. אז מה שאני רוצה זה משהו שיתאים גם לגיימרים טווח המחירים שאני מוכן להשקיע זה עד 2600 ש"ח אז תמליצו לי איזה מסך וכמובן שאני לא אקנה ישר אלא אלך לחנות לראות אם זה באמת טוב. תודה
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם . היום כרטיס המסך שלי כנראה נשרף, אין תצוגה על המסך, וכשאני מעביר את החיבור לכרטיס המובנה הכל עובד בסדר. המחשב שלי די ישן, זהו המפרט: מעבד - AMD Athlon || X4 635 לוח אם - Gigabyte GA-MA78LMT-US2H זכרון - שני כרטיסים של 2GB כל אחד DDR3 כרטיס מסך - Nvidia 460gtx השאלה שלי היא כזאת: אני התחלתי בזמן האחרון ללמוד קצת עריכת ווידאו ועיצוב גרפי, מתחיל להתעסק קצת בתוכנות כמו פוטושופ, פרמייר פרו, אפטר אפקטס וכו'. עד עכשיו המחשב עבד מעולה עם פוטושופ, אבל בעריכת ווידאו הוא ממש קירטע והתוכנות היו קורסות על ימין ועל שמאל, ממש זוועה. נכון לעכשיו אין לי תקציב בשביל לקנות מחשב שיתאים לעריכת ווידאו, אני יודע שצריך פה מחשבים ממש חזקים שעולים המון כסף. אז חשבתי אם כבר הכרט…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום מישהו כאן מכיר את הכרטיס טלויזיה של MSI שנקרא TV @nywhere ? עד כמה שידוע לי זה כרטיס שנמכר רק בפנדה...
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמה אפשר לבקש על כרטיס מסך 6600GT יד שנייה של LEADTEK
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום הגיעו אליי 2 כרטיסי מסך שאני לא בטוח 100% מה הם אני חושב שאלה ATI RADEON 9800XT NVIDIA QUADRO4 700XGL מי שמכיר את הכרטיסים במראה שלהם ויכול לאשר את זה או להגיד איזה כרטיסים אלה שייכנס לתמונות באתר הזה וינסה לזהות http://photos.walla.co.il/liozlioz1 וגם בערך מה המחיר שלהם היום.. (מעוניין לפרסם ב TRADEZONE) תודה
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז השתדרגתי לwindows 7 התקנתי את הדרייבר האחרון של ati ה10.6 ואני מקבל מסכים אפורים רנדומלים שתוקעים את המחשב ואני חייב לעשות restart חפשתי באינטרנט פטרון אבל לא מאצתי משהו מועיל מישהו נתקל בבעיה וסדר אותה?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לאחי מחשב פנטיום 3 256 Sdrem לוח אם לא ידוע וכרטיס מסך גייפורס 2 אני רוצה להחליף לו את הכרטיס מסך אולי ל http://www.pch.co.il/docs/pd599413588.htm Radeon 9100 64MB DDr אז רציתי לדעת אם בין שני הכרטיסים יש הבדל ממשי בביצועים ואם אני ירגיש אותם נגיד ב GTA Vicy city ? והאם המחשב שלו ינצל את הכרטיס במלואו ? *הוא לא משחק משחקים רציינים הכי גבוה זה Gta Vicy sity וריימן
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://hardware.gamespot.com/Story-ST-x-1467-x-x-x מעניין.. הרצת משחקי HIGH END על כרטיסים בינוניים ומטה. כמובן שה R9550 לוקח את כולם בגדול.. Conclusion The current crop of entry level AGP graphics cards are all based on last generation technology, and it really shows in the benchmarks. We should also note that the Radeon 9550 card is the only card that wasn't originally introduced as an entry level solution, and could explain why it outperformed all the other cards so badly. It just goes to show that a wily veteran can still take the mediocre rookie to school. If you're looking for a video card, we advise you to open your wallet a little wider and push your budget up …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-