עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by moshe1980@gmail.com,

היי... אני מחפש GTX 460 1 GB ניסיתי בהמון חנויות ולא מצאתי....כולם אומרים שהכרטיס לא מיוצר ואין להם במלאי.. איפה אני יכול למצוא אותו...? תודה רבה על העזרה...

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by DeshDesh,

היי. קניתי שבוע שעבר מחשב חדש מTMS. עם המחשב קניתי כרטיס מסך Sapphire Dual-x R9 280X משומש מתוקן מיצרן. המארז הוא fractal design define r4. המארז נראה בנוי מאוד לאיטום רעש, העניין הוא שהכרטיס מסך די רועש. כאילו יש מטוס סילון קטן בתוך המחשב. אני לא מדבר רק על משחקים אני מדבר על פעילות רגילה כמו לגלוש בכרום. האם יש משהו שניתן לעשות כדי לצמצם את הרעש? הכרטיס מגיע OC מהמפעל - אולי כדאי להוריד מהירות שעון?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by yakirsh4,

כמה שווה הכרטיס מסך הזה: https://www.msi.com/Graphics-card/N750-2GD5OC.html היה בשימוש מסיבי שנה?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by YairZ,

מי שהאירוע הזה מעניין אותו ורוצה להרשם, ניתן לעשות זאת בקישור הבא: https://www.nvidia.com/en-il/gtc/

5. Started by wwll soldier,

כנראה שיש לי מזל רע בזמן האחרון והכרטיס מסך(6800gt) החליט להישרף :< וכמו שזה נראה גיגהבייט לא תיתן לי אחריות בטענה שהנזק הוא פיזי ואני גרמתי לזה (ואני לא...) אז כאן אני בהתלבטות: לקנות איזה כרטיס מסך חלש כמו 6200 ב-300 שקל ולחכת ליציאת הR600 ולירידת מחירים ולקנות מחשב חזק עם כרטיס מסדרת 8800 או לקנות כרטיס באותם ביצועיםשל ה6800 ולחכות יותר זמן למחשב חדש,המחשב בשבילי זה למשחקים כבדים עם פילטרים. אני יודע שלשאלה שלי אין תשובה של ממש אבל בכל זאת לאחר יציאת הR600 מה יהיה המחיר של 8800gtx או הGTS האם כדאי לחכות לזה ולקנות מחשב חדש עם קונרו או להישאר עם המפרט הנוכחי וכרטיס חזק יחסית המפרט: amd 3200 gigabyte k8n ultra 9 1gb

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by nice-1,

חיפשתי עוד קצת אחרי הת'רד הקודם והגעתי לSamsung SyncMaster 753DFX - גם זול וגם נראה טוב מה זאת השפורפרת הזאת, DynaFlatX? אם יש עוד מסכים בטווח מחירים הזה, יהיה טוב.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. יש לי מחשב e6400 4G ocz 250G M.board MSI 975X crossfire 550W hec מסך 19 וLCD 32 אני רוצה לעשות קרוס פייר הלוח שלי תומך . אבל רשום בכניסה של הכרטיס מסך השני secundary 8x ולא 16x וזה שווה בכלל זה יביא שיפור רציני? כרגע אני עם 2 מסכים ואין לי שום בעיה אבל אני רוצה עוד כוח.. אז שווה?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by EAD,

אם ניקח כרטיסי מסך כמו 4870 ונשים במערך CF, יהיה את ההפרעה הזאתי? http://www.pcgameshardware.de/?article_id=631668 פה מדברים על זה, אבל בכרטיסים הישנים, מישהו יודע מה קורה כיום ?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by eliko78,

http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php?cPath=67&products_id=10801 כרטיס מסך Gigabyte Geforce GTX 470 GDDR5 [N470OC13I] Gigabyte DUAL DVI , PCI-E 2, Retail ₪1,331 שווה ללכת על הכרטיס הזה תוספת של 40 שקלים מהגרסה המקורית מבחינת טמפרטורה הספק וביצועים?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by roisg,

ברשותי מערכת מבוססת AMD64 DUALCORE 4800, 2GB, NVIDIA 8500GT, DELL 2407WFP-HC, VISTA ULTIMATE. מהו כרטיס מומלץ להרצת מדמה הטיסה האחרון ברזולוציה מלאה )1920X1200) עם אופציות הגרפיות המלאות? תודה, רועי

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by doreiny,

שלום לכולם יש לי כרטיס gigabyte 5900xt 128mb 256bit אני פשוט לא יכול איתו יותר הוא הורג אותי הביצועים שלו בכלל לא משהו לטעמי הfps שלו נמוך לאללה במשחקים כגון aa ועוד במיוחד עכשיו שיצא hl2 אני לא רוצה לתאר מה יקרה.. אני רוצה להביא כרטיס 6800 עם 256 זיכרון לא le ורגיל gt או ge של אסוס או של גיגה בייט איזה דגמים אתם ממליצים בחברות האלה שיתאימו לצרכים של גיימר מתקדם? ראיתי כמה דגמים של אסוס כגון: V9999GT/TD ו... V9999GE

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Pro_2004,

שלום נראה לי שכדי שגם אתם תראו את זה: http://www.bit-tech.net/gaming/2005/09/21/lost_coast_benchmark/1.html אל תפספסו תמונות ברזולוציה מטורפת ובעמוד השני סרט הדמיה קצר.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום לכולם, לאחר שנשרף הספק כוח ולאחר החלפה והפעלה גיליתי שיציאת ה-DVI של הכ.מסך שלי גם נשרפה (כנראה שדבר גורר דבר).. החלפתי ( היום ) את הספק (השרוף Enermax EG425P-VE) לספק של: Corsair CX 430W (נחמד לא יותר, כבלים קצרים קצת) הכרטיס מסך (עם יציאת DVI השרופה) הוא: ATI Radeon 4650 (מצ"ב קובץ מצורף) לוח האם שברשותי הוא: Gigabyte GA-EP35-DS3L אם זה חשוב המעבד: Intel Quad Q8400 2.6GHz אני חושב שיש לי חריץ PCI-E אבל אני לא יודע יותר מזה. התקציב: עד 400 ש"ח בקשה: רק לא MSI . עדיפות ל ASUS (אבל פתוח להצעות - אתם בטוח מבינים יותר ממני) חשוב שיהיה חברה מוכרת..!! יש לי שניי מסכים: 1) 22" (כניסה DVI תומך full HD ) 2) מסך טלויזיה עם כניסות HDMI וגם VGA. עיקר השימוש שלי: הוא סרטים ב HD …

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by arpa,

הרצתי 3DMark וקיבלתי תוצאות דיי עלובות אני חושב... קיבלתי 2337 נקודות.. שזה ממש מעפן לפי מה שראיתי פה לפני כמה זמן ראיתי אנשים מדברים על 17000 נקודות.. לא יודע מה בכל מקרה למפרט: Intel P4 2.8GHZ (Overclocked to 3.4GHZ) ;D ASUS P4C800-E Deluxe 512MB Kingston DDR400 LC2 ASUS nvidia geforce 5600 FX מישהו יכול להסביר לי למה אני מקבל כאלה תוצאות ? תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. לצד ה-Radeon Fury הכפול שאותו ראינו מציץ לרגע בעבר, מסתמן שגם למתחרה NVIDIA יש תוכנית להשקת כרטיס דגל כפול משלה. מבחן הביצועים האולטימטיבי של הדור הנוכחי? לכתבה: http://hwzone.co.il/החורף-יהיה-חם-היכונו-לבואם-של-כרטיסי-המ/

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by ofer40,

היי יש לי כרטיס מסך ישן מדגם TI200 ללא יציאת DVI ואני רוצה להחליף אותו בכרטיס חזק וחדיש יותר בתקציב של לא יותר מ 600 ש"ח. הכרטיס צריך להיות חזק יותר בוידאו מאשר משחקי תלת מימד כי אני ממעט לשחק חוץ מלפעמים NBA ו FIFA. יש לי מחשב יחסית ישן עם מעבד אינטל 2GH לכן אני צריך כרטיס AGP בלבד. כאמור אני צריך כרטיס עם יציאת DVI לפלזמה שיאפשר לי לראות קבצי HD בצורה טובה וחלקה אבל גם שיהיה מספיק טוב למשחקים שציינתי. תודה

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. הבנתי שכנראה הגיע הזמן להחליף את המחשב ואני כבר אתאמץ עוד קצת ואחליף את הכרטיס מסך. מיועד לגיימינג. המחשב כנראה ייקנה מחנות של KSP בגלל הקרבה לבית שלי וחוסר ניידות מצדי. המפרט שנקנה עימו : Core i3 2120 3.3Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray Zalman SZ CC92HS CPU Cooler ASUS P8H61-M LX B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E' 5.1CH' 1000/100/10, DDR3 1333Mhz 1x4GB G.Skill Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKX LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA CoolerMaster Elite 343 Micro ATX Case chieftec A-135 550W 14cm Fan Active PFC 80+ (Retail ההתלבטות שלי היא בעיקר בין 2 הכרטיסים האלה: EVGA GeForce GTX 550 Ti Superclocked http://www.evga.com/pr…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. דיווחים עדכניים מצביעים על כך ש-AMD תהיה הראשונה לצאת עם כרטיסי מסך חדשים בדור הזה, כמו שעשתה בדורות קודמים. מועד ההשקה? כנראה בתוך פחות מחודשיים ההמתנה הארוכה למשהו חדש עומדת להסתיים. בעלי כרטיסי מסך דוגמת HD 7970 יכולים לצאת משינה בת חמש שנים כמעט אליה נכנסו. נראה ששדרוג רציני נמצא בפתח אצל AMD והעבודה הקשה במפעלי 14 הננומטר אצל יצרניות הליבה מתחילה להניב פירותיה הקיץ. שמועות ממקורות אמינים למדי מאשרים שהשקת סדרת כרטיסי מסך החדשים של AMD תתבצע עוד במהלך חודש יוני, ככל הנראה בשבוע האחרון בחודש הזה. האם זה אומר שנראה הדגמה לביצועים או אפילו השקת "נייר" בקומפיוטקס השנה? גם כן, נראה שהסיכוי הוא גבוה למדי. התערוכה הזאת תתקיים ביום האחרון של חודש מאי ובראשון ביוני. …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by bennash,

אל תסמנו את 4 כי גיפורס יותר זול מרדאון אלה כי הוא שווה את המחיר שלו לשנת 2011

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. כל מה שאני מקבל זה בקר vga אני חייב דרייבר אני רואה ממש גרוע במסך תודה מראש רן

21. מכיוון שלא ראיתי שמישה עושה משהו בנידון, שלחתי בעצמי אימייל לחברת כלנית (מי שלא יודע, היא היבואנית של HERCULES בארץ) וקיבלתי תגובה שהם בכלל לא יודעים אם הם מביאים את הכרטיס הנ"ל לארץ!! ואם הכרטיס הזה לא מגיע, וBBA יגיע במחיר מופרז מכיוון שאין יבואן רשמי, גורל הHIGH END הישראלי אבוד :'(

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by RefUser,

שלום לכולם, אני חושב על לקנות את לוח האם של גיגהבייט: H67MA-UD2H-B3 s1155. שמתי לב שיש ללוח יציאת HDMI, ותהיתי האם הכרטיס הזה יכול לסחוב 1080P. ביקורות/המלצות יתקבלו בברכה. (אפשר גם על הלוח). תודה לעוזרים!!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by roeingg,

שלום לכולם, לאחר הרבה שנים יפות עם gtx570 הכרטיס קרס ושבק חיים אז זהו הזמן להתקדם... וקצת מסתבך עם ההחלטה gtx 960 או 770 או בכלל משהו אחר..... מחפש המלצה לכרטיס סביב ה1000 +/- 500 צורך שיחזיק כמה שיותר זמן כמו קודמו משחק ב 4 1080p battelfield בעיקר רק nvidia המפרט שלי: Intel 2500k oc to 3900mhz Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 g.skill 4×2 2133mhz seasonic 520gb active dfc f3 Ssd 256gb samsung מארז 650d corsair תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. https://www.pcgamer.com/amp/nvidia-ampere-ultimate-countdown/

25. Started by huber,

MultiGPU Update: Two-GPU Options in Depth http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3517&p=1 החלק הראשון מתוך סידרת מאמרים/בנצ'ים שבודקים את כל נושא ה CF/SLI כיום. כרגיל באננדטק הסקירה מקיפה וממצה, תענוג לקרוא. מומלץ לשים בסטיקי.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.