כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מסך חדש בעיקר למשחקים אבל גם סרטים וכל דבר אחר תכלס לא כלכך מענין אותי הגודל הפיזי והמשקל של המסך אבל חשוב לי מאוד איכות תמונה עוד שיקול - סביר להניח שבתקופה הקרובה אני לא אוכל להשתמש בו ברזולוציה טבעית במשחקים בגלל הכרטיס מסך אני מכוון בערך לlcd 17 - crt 19 ויש לי תקציב של עד 2500 שקל מה עדיף??? אם אפשר המלצות למסכים ספציפים
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שאלה אתם מרוצים מהכרטיס ? וקיבלתי את שתי המשחקים ספליטר סל ונסיך הפרסי אם כן הם מלאים? למה מאיפה שקניתי היא אמרה לי שיכול להיות שכן שיש תמשחקים היא אמרה מה שיהיה מקופסא אני יביא לך אני רוצה להיות בטוח שלא יעבדו עלי!!!!
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , (להודעה הזאת אין קשר להודעה אחרת שפירסמתי בפורום , הכרטיס הזה הוא למחשב אחר) יש מחשב עם הפרטים הבאים: E5200 2gb ram Intel gma 3100 כפי שאתם יכולים להבין , ה gma הוא "כרטיס מסך" , שלא מריץ כלום (קיבל 300 ב 3dmark2006). הכרטיס מסך שחשבתי עליו הוא 8400GS שעולה 200 ש"ח... הבעייה העיקרית היא: ב 3dmark2006 הוא קיבל 1500 בממוצע\ בעוד הכרטיס מסך שלי (gefore 6600) קיבל 1000 , איך זה יתכן?? יש לי כרטיס מלפני 5 שנים... 8400gs צריך לקבל לפחות 3000. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני צריך כרטיס מסך PCI. לא PCI-E. לצורך בדיקות. איפה אפשר לקנות כרטיס הכי פשוט והכי זול? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב מבוסס על i5 שעובד 24/7 כעת, כרטיס מסך onboard על לוח של גיגהבייט. אני רוצה להוסיף כרטיס מסך dedicated למשחקים בעיקר ( חושב על 560ti ) שאלה, מהן ההשלכות מבחינת צריכת חשמל? בכמה אחוזים תגדל צריכת חשמל של כל המערכת ביממה? האם אפשר להגדיר מערכת באופן שבו כרטיס מסך dedicated מופעל רק בהפעלת משחקים בדומה ל macbook-pro תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני עם הכרטיס הזה יומיים, משחקים כמו black ops פועלים לי חלק על הגדרות גבוהות אבל משום מה המשחק הזה על low ואפילו רזולוציה 600x800 לא מצליח לעבור את ה20 fps מה יכול להיות? המעבד הוא dual core e5700 3.0GHz. 8 ג׳יגה ראם.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש ותוהה מה היא הדרך הכי זולה לחבר שלושה מסכים למחשב אחד? לא למטרת משחקים, מעדיף שליטה על המסכים ממערכת ההפעלה ולכן אולי Eyefinity לא יתאים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בכרטיס מסך תקציבי וטוב נטו לגיימינג עד 750 שקל בערץ תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מסך מחשב שתהיה לו כניסות נוספות מלבד ה-vga זאת אומרת כניסות rca או s-video או scart או להפך טלוויזיה שיש לה כניסת vga המחיר לא משנה למה זה שווה את זה! אבל חשוב לי שתהיה איכות מצוינת ??? ??? ???
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה יש לי כרטיס מסך gtx560 ti קניתי אותו לא מיזמן מיד 2 חברתי אותו התקנתי דרייבר ולאחר כמה שעות בערך מחשב ניתקע עושה תמסך הכחול הזה..(פתרון רק ריסט) ישר הבנתי שזה בגלל זה נסיתי להתקין דרייבר אחר עד שמצאתי תדרייבר 314 גירסה שהיא לא תוקעת תמחשב ועושה תמסך הכחול.. אבל מה שכן כל גירסה מעל 314 כן תוקעת תמחשב.. מישהו חווה תבעיה הזו ויודע פתרון לזה? נ.ב האמת שאני בטיפול איתם דרך האיימל הם מנסים להבין מימה זה ניגרם שלחתי להם קבצי dmp כמו שבקשו כניראה לאתר תבעיה אבל בכל זאת גמלא קשה לי עם האנגלית ואולי מישהו חווה תבעיה הזו ויש פתרון ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. חפשתי לקנות כרטיס מסך במחיר זול וגיליתי שבאליבאבא מוכרים כרטיסי מסך במחיר מגוחך כמו TITAN Z ב500 דולר והם מוכרים שני יחידות מינימום והם ספקי זהב אז נראה לכם שאפשר לקנות מהם? http://www.alibaba.com/product-detail/Buy-2-Get-1-Free-EVGA_50016469604.html אשמח לתשובה מהירה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
המפרט שלי כרגע: לוח - GIGABYTE GA-P55-USB3 מעבד - Intel i5 750 זיכרון 4GB DDR3 כרטיס מסך - Saprkle GeForce GT240 512MB GDDR5 128-bit ספק: SeaSonic SS-500ET 500Watt המחשב נקנה לפני כ-5 שנים. כרטיס המסך תקול (מאוורר לא עובד כמו שצריך, מתחמם וגורם לכיבוי המחשב. לא הצלחתי לסדר אותו) האם הכרטיס הבא: http://ksp.co.il/?uin=23433 מתאים ללוח אם שלי? כי זה כרטיס PCIE 3 והלוח שלי תומך רק PCIE 2 נראה לי. יש תאימות לאחור? הכרטיס יישב על אותו חריץ של הכרטיס הקודם? כשאני יחליף מחשב בעתיד אני יוכל להעביר אותו למחשב חדש. לגבי משחקים, מתכוון להריץ עליו משחקים שיצאו לפני 3-5 שנים ב-1080p ופיפא אם בכלל.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Sapphire 7950 3GB GDDR5 DP OC VAPOR-X With Boost MSI GTX660 TI 2GB HDMI POWER EDITION Gigabyte GTX660TI 2GB GDDR5 WINFORCE 3 RETAIL מתכוון לעשות OC ולא יכפאת לי ההפרש בין המחירים רק רוצה לדעת מי יותר טוב בביצועים ובכמה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני רוצה לדעת מה כדאי לי לקנות או אחד מה כרטיסי מסך החדשים של NVIDIA 760 או שכדאי לי להשקיע ב CROSS FIRE של שתי כרטיסי מסך מסוג AMD HD 7970GHZ EDTIO השיפור הוא רק בגדר רעיון בנתיים אז מה כדאי. השימוש העיקר שלי זה GAMING FPS אני יודע שהם לא משתווים אבל כרגע מבחינת הלוח אם שלי הוא תומך רק ב cross fire אז זה בסופו של דבר אני יודע את כמות המזומנים שזה יעלה הרזולציה היא תהיה 1920X1080
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. קניתי מחשב נייד חדש עם מסך HD וכרטיס מסך של ATI HD. כדי לצפות בתכנים שהם HD אני צריך תוכנה מיוחדת? מקודדים מסוימים? או שפשוט לצפות רגיל ואני אראה את הסרט (כמובן שאם הוא בפורמט HD) ב HD? עוד שאלה קטנה, יש לי במחשב יציאת HDMI, מזה בדיוק? למה זה נועד? תודה רבה!!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב e6400 4G ocz 250G M.board MSI 975X crossfire 550W hec מסך 19 וLCD 32 אני רוצה לעשות קרוס פייר הלוח שלי תומך . אבל רשום בכניסה של הכרטיס מסך השני secundary 8x ולא 16x וזה שווה בכלל זה יביא שיפור רציני? כרגע אני עם 2 מסכים ואין לי שום בעיה אבל אני רוצה עוד כוח.. אז שווה?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מדוע יש הפרש בין החנויותשם המחיר הוא 1500 ש"ח http://zap.co.il/model.aspx?modelid=712769 לבין 1247 ש"ח ב-IQPC http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4712 יש איזה בהדל בין הכרטיסים או החבילה הכללית שהוא מגיע איתו? בנוסף רציתי לדעת איך החנות הזאת מבחינת אמינות ושירות לפני ואחרי קנייה?? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב מזהה את הכרטיס, המאוורר פועל, הביוס עולה. אבל ברגע שהווינדווס עולה, אפילו לא רואים את הסמל של XP שבדרך כלל על המסך כשהווינדוס עולה.. היבואן כבר החליף לי את הכרטיס ויש את אותה בעיה.. כך שזה לא הכרטיס, כביכול. כרגע יש לי ספק ג'נרי 500W מעפן. האם הספק הוא הבעיה?!?! כי מהרגע שווינדווס מנסה לעלות יש לי מסך שחור, אין סיגנל מהכרטיס למסך... תודה, דן
-
- 27 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה הרזולוציה הכי גבוהה שיש במסך CRT ובמסך LCD היום?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכל באי הפורום לפני חודש בדיוק הלך לעולמו המחשב הקודם שלי, ומאז אני משוטט באינטרנט כדי להתעדכן בטכנולוגיות החדשות. ויום אחד הגעתי לכאן, מעולם לא ראיתי אתר מקיף כל כך למחשבים בשפת הקודש וכאן אני רוצה להביע את תודתי למקימי האתר. לאחר שעיינתי במיפרטים המפורסמים כאן בניתי לי את המחשב שאני הולך לקנות אבל יש לי שאלה לגבי ה-DIRECTX-10 הבנתי שאין עדיין כרטיסים שתומכים ב-10, אז אולי כדאי לחכות? מה לגבי RADEON X1950PRO הוא לא תומך ? אם שלאה זו או דומות לה כבר נשאלו ולא ראיתי אז סליחה מראש...
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היה לי X800GTO והחפתי ל7600GT אחרי שהיתיעצתי איתכם אבל אחרי שבדקתי את הכרטיס הוא חלש מאוד!! עם ה800GTO ב3DMark05 קיבלתי 4300 ועם ה7600GT אני מקבל רק 5000 התקנתי את הדריברים החדשים ביותר מי האתר של NVIDIA אבל כלום אין שינוי זה התוצאה שאני אמור לקבל? מישהו יודע מה יכול להיות הבעיה? P4 3.3 1G RAM זה AGP
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1388&products_id=12156 5800, במחיר הזה אפשר כבר לקחת 2 GTX
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חיפשתי עוד קצת אחרי הת'רד הקודם והגעתי לSamsung SyncMaster 753DFX - גם זול וגם נראה טוב מה זאת השפורפרת הזאת, DynaFlatX? אם יש עוד מסכים בטווח מחירים הזה, יהיה טוב.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
innoVISION gf-4 mx440 קיבלתי 1900 נקודות 1024X768 32BIT זה נראה לכם הגיוני,עם הודו שלי כיבלתי יותר
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, שמעתי שה-R400 של ATi ישתמש ב PCI Express, אף פעם לא שמעתי על המושג הזה בכרטיסי מסך, הייתי שמח לדעת מה זה, אם מישהו יודע... תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-