עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by mrdjmo,

אני מחפש כרטיס מסך AGP . אני אוהב גרפיקה ואני מעוניין לשחק במשחקים החדשים ואני מוכן לשלם מעל 500 ש"ח לכרטיס. מה הכי כדאי לקנות. והאם יש כרטיסים משומשים ? ומאיפה כדאי לקנות במחיר טוב? תודה לעונים .

2. Started by chipopo,

מה משניהם יותר טוב? ה GT זה של POINT OF VIEW וה GTX הוא של TWINTECH שיקר יותר ב 150 שקל. שווה לקנות את היקר?

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  3. Started by אוריאל 248,

שלום אני מחפש המלצה לכרטיס מסך ב-1400 ש"ח תודה לממליצים

4. נכון לעכשיו, יש התלהבות מהכרטיס, במיוחד בהיבטת של עלות / תועלת.

5. Started by f_oren,

תקציב: 2000ש"ח או 550 דולר מעבד: q9450 2.6gz לוח אם: GA-G41MT-S2P ג'יגבייט כרטיס מסך נוכחי: gtx260 ספק: Thermaltake 600W Thoughpower 140mm 52A/12V יש לי מסך 26 אינץ אני הרזולוציה היא 1900*1080 אני עוד חצי שנה משדרג למחשב חדש אבל אני רוצה להנות ממשחקים אני יודע שהמעבד חלש אבל יש אפשרות לעשות לו OC ולקנות כרטיס חזק עד שאני יחליף את המחשב ואני יעשה מערך יש לי גם אופציה לקנות מחול מה אתם אומרים על הhd 7970 החדש אם OC למעבד יהיה צוואר בקבוק? אהה ודרך אגב יש לי 4G ראם DDR3 ואני משדרג ל 8 תודה רבה לכולם.

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  6. הוא 79 שקל....שני הכרטיסים הם של ג'יגהבייט....שווה כבר לקחת את הפרו ?

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  7. Started by aviv00,

שכרטיסי המסך הולכים ולוקחים יותר WATT ומעבדים הולכים ופוחתים הרי הטכנולוגיה קטנה בשניהם ?

8. חברה חשבתי האם אפשר להגדיל את כמות הביטים ע"י צריבת ביוס?(בכרטיס מסך)

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  9. הגעתי ל115 מעלות ב ATITOOLS בבדיקת ארטיפקטים אחרי דקה וחצי, זה אומר שהוא דפוק?(X1900XT)

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  10. Started by elikoh159,

תגידו אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב.!! ויש לי תקציב של 650 שקל ככה. אז אם מישהו יודע את המחירים אז שיגיד לי שם של כרטיס מסך שמגיע ל-650 שקל תודה לעוזרים מנהלים לא לסגור בקשה

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  11. Started by SuBeX,

יש לי לוח אם ASUS A8N-VM CSM ואני מחפש bracket ליציאה ל-TV. היה אפשר להשיג אותו ב-logicpc אבל עכשיו אין אותו יותר ואני מחפש אחד בנרות. היה post לגבי איך לבנות אחד אבל אין לי מושג איך לעשות את זה. מדובר בחיבור הזה: http://i5.ebayimg.com/04/i/06/0c/2c/43_1_b.JPG יש למישהו מושג? תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 801 צפיות
  12. Started by gaboss,

שלום לכולם יש לי בעיה כבר חודשיים בכרטיס מסך לפעמים תוך כדיי עבודה או סתם מצב STAND BY המחשב קופא ולפעמים מגיע blue screen התקלה לא דווקא במצב מאמץ כלומר יכול להיות שיעבור מבחן מאמץ בקלות ואחריי שעתיים שאני סתם באינטרנט הוא קופא לא עשיתי OC לכרטיס יותר ממה שהוא מגיע איתו דברים שכבר ביצעתי : 1. הסרה והתקנה מחדש של דרייוור 2.פרמוט והתקנה מחדש של מערכת הפעלה (7+8) 3. הפעלה ב SAFE MODE 4. החלפת חריץ PCIe 5. עדכון BIOS ללוח אם 6. עשיתי downclock לכרטיס (ראיתי מלא ברשת שעזר להם) כל זה לא עזר והבעיה ממשיכה דגם הכרטיס : GV-N78TGHZ-3GD מבקש עזרה ממי שניתקל / מכיר פתרון לבעיה תודה

• 21 תגובות
    • 3.5k צפיות
  13. Started by optimizeR,

שלום חברים נכבדים, אני בשלב תכנון שדרוג קטן למחשב בן השלוש שלי, אני מתכנן לשדרג מעבד וכרטיס מסך. הנה המפרט הנוכחי: מעבד: i3-2100 3.1ghz לוח אם: ASrock H61m-u3s3 כ.מסך: Sapphire HD 6870 ספק כח: Antec Earthwatts 500w כוננים: HDD Seagate 500gb 7200rpm + Samsung SSD 120gb 840 ציוד שמחובר ב USB: עכבר גיימינג, מקלדת Das, אוזניות Siberia v2usb, מצלמה microsoft life 3000 hd, מארז: Antec Three Hundred ציינתי את הציוד המחובר כי זה מעמיס על הספק כח, וברצוני לדעת אם הספק כוח שיש לי יכול להחזיק שדרוג של מעבד וכרטיס מסך, עם הבדיקות והחיפושים שערכתי עד עכשיו ככל הנראה אשדרג לחומרה הבאה: Sapphire R9 280x 384bit 3gb משומש מהאתר של פלונטר. -(באתר היצרן כתוב שמומלץ ספק 750w, אך ב To…

14. Processor: Intel E6320 Core 2 Duo 1.86 Ghz Mother Board: MSI RC410M2 RAM: Ceon 2GB 667Mhz Power Supply: EZcool 350W איזה כרטיס מסך עד 500-600 שקל הייתם מציעים לי בלי שיהיה לי צוואר בקבוק ושהספק כוח יספיק לי? אני מעדיף של ATI תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. היי.... קניתי את הכרטיס הבא: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=378835 קיים משוהו מממש דומה זה - ויש בו הבדל שאני לא יודע מה המשמעות של זה.... memory unterface = 128 מול 128 MB.: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=379231 תגידו לי דחוף אם לבטל את זה ולהזמין כבר את ה 1500 וזהו, כמה שיוצר מהר בבקשה בבבקשה תודה ראש

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  16. Started by Or ei,

המקרר בחדר שלי כל הזמן מנסה "להתניע" (בסןף מצליח) וכשהוא עושה את זה הוא עושה הפרעות בחשמל (במתח) ואני חושד שהוא מעוות לי את המסך הiiyama 454 היקר שלי :-[ כשהוא מנסה להתניע אני שומע ברמקולים רעשים ובטלוויזה ראיתי כל מיני קפיצות קטנות (היא נשרפה ,מוזר האא) אבל כשה קורה על המסך אני לא רואה כלום כשאני עוזב אותו וחוזר (אחרי שהוא במצב stand by) הוא מתעקם לי זז קצת שמאלה צד ימין מתעקם ימינה בעוד שהחלק העליון נשאר ישר ועוד כל מיני כאלה .... (הוא עקום אבל יציב ,לא קמו שטלפון לייד והוא רועד) אמרו לי שזה כנראה המסך אבל אני רוצה להיות בטוח שזה לא המקרר (והמסך לא בעקבות הטלוויזיה שלי) לא משהו שאי אפשר לסדר אבל מעצבן לסדר את זה אחרי כל פעם שאני חוזר למחשב (זה נשאר קבוע עד שהוא עובר…

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  17. דוד שלי אמרלי שאלה מסכים טובים רצתי לדעת עלייהם עוד

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  18. Started by E_XeQuit,

לפני כמה חודשים דווח פה על ירידת מחירים לכרטסי ATI, מתי זה יקרה ? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  19. אז זה המפרט. כמו שכתבתי 3.5 זכרון. מה אתם אומרים צריך להחליף את לוח האם? או שאפשר לדלג על זה... (המחשב נרכש לפני יותר משנתיים) ממה שאני מבין המעבד והזכרון בסדר, אז אפשר להשאיר גם אם אני אחליף ת'לוח אם. אני רוצה כרטיס מסך טוב. לא חדש ביותר. משהו עם ציון 7-8. המלצות בבקשה. אני מעוניין לשחק במשחקים הנ"ל: left4dead2 cod: modern warfare 2 -multiplayer פירוט מלא של לוח האם במידה ותצטרכו: מפרט תודה רבה נ.ב. לא מצאתי פרטים לגבי ספק הכוח.

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  20. Started by erezo,

אתמול בצהריים 30.3.12 בסביבות השעה 12:00 לפי לוג של המערכת הפעלה קיבלתי הודעת שגיאה Display driver amdkmdap stopped responding and has successfully recovered. אני גם ביצעתי בנוסף על כך בדיקה לטמפרטורה של הכרטיס מסך שלי שהוא מדגם ati radeon 5770 עם זכרון של 1GB ובמצב מנוחה הטמפ' היא בסביבות 50 מעלות ללא אוברקלוק, זה נראה לי שהכרטיס מתחמם יתר על המידה ללא סיבה הגיונית. האם זה מעיד על תקלה בכרטיס המסך מבחינה פיזית? או שיש עליו אבק, לא פתחתי את המארז כדי לא לאבד אחריות על המחשב, מדובר על מחשב שנרכש לפני כשנה. אני מצרף תצלומי מסך של תוכנת gpu-z שמראה את הטמפ' ונתוני כרטיס המסך. http://gpuz.techpowerup.com/12/03/31/c9h.png http://gpuz.techpowerup.com/12/03/31/62d.png [attachmen…

• 6 תגובות
    • 6.9k צפיות
  21. אהלן חברים, לאחר הרבה בירורים והתיעצויות אני צריך להחליף את הHD4870 שלי בכרטיס מסך חדש. המפרט שלי: CPU: Quad Q9300 M-Board: EP45-DS3R Memory: OCZ 2X2GB DDR II 880Mhz HD: DeskStar 7K1000.D 1TB 7200RPM 32MB SATA III‎ ועוד כונן שנקנה בזמנו 500GB PSU: PC POWER AND COOLING Silencer Mk II 750W מרוב ההמלצות הבנתי שכדאי לי ללכת על GTX560 TI. השאלה שלי היא כזאת. בדקתי בKSP ובאתר שלהם קיימים 2 כרטיסים, אחד של אסוס ואחד של גיג'ה בייט בגירסת OC כאשר הכרטיס שבא עם OC זול יותר, האם כדאי לקחת אותו? או שבכלל כדי לי ללכת על ה570 של Sparkle? בTMS הוא לא עולה הרבה יותר מה560 והשאלה האם אני ירגיש הבדלים בזמן עריכת וידיאו או שזה תוספת של400 שקל לחינם? ולמה הSPARKLE זול בהרבה מהמתחרים? תודה מר…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. gigabyte Nvidia Geforce 6600 256 MB N66256DP-E oem gigabyte ga-k8vm800m amd k8 3000+ 754 major 512 MB 400 DDR WD 80GB 800JD SATA בהפעלת משחקים NBA NFS ועוד, המשחק נתקע (קופא) תוך כדי משחק וממשיך אחרי כמה שניות וחוזר חלילה. האם בגלל חוסר בזיכרון מחשב? האם נדרש 1GB זיכרון מחשב, עבור כרטיס מסך Nvidia Geforce 6600 256 MB ? ???

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  23. Started by UponTheRose,

שלום יש לי איזה בעייה מוזרה בנוסף לשלל הבעיות שאני חייב לפתור אותה מיידית ואין לי פיתרון זה תמיד קורה - כשאני מכבה את המסך ומדליק שוב, הקבצים שעל שולחן העבודה מסתדרים באופן שונה לדו' - המסך שלי ברזולוציית 1920X1080 פול HD עם שורה אחת של 11 קבצים בצד, כשאני מכבה ומדליק, נפער חור קבוע בין 5 קבצים למעלה לבין 5 קבצים למטה והקובץ ה-11 עובר לשורה חדשה יש לכם מושג מהי הסיבה לתופעה המוזרה הזאת? תודה וביי!

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  24. Started by liloli,

אהלן אנשים. לאחרונה רכשתי מסך טלוויזיה PHILIPS FULL HD 5603D אותו חיברתי בחיבור HD לכרטיס המסך GIGABYTE NVIDIA GTX295. לכרטיס המסך הזה מחובר מסך SAMSUNG SyncMaster 2253BW בחיבור DVI מערכת ההפעלה במחשב היא WIN XP PRO 64BIT SP2 כאשר אני מחבר את המסך טלוויזיה בחיבור HDMI לכרטיס המסך. הוינדוס אכן מזהה עוד מסך בהתקן plug and play monitor . וגם כן תוכנת NVidia control panel מזהה מסך philipsTV אומנם גם הווינדוס וגם תוכנת NVIDIA שניהם מזהים את המסך אך לא ניתן לשדר לשני המסכים ביחד, אני צריך לבחור באחד המסכים להעביר בתוכנת ה-NVIDIA בין מסך המחש למסך הטלויזיה. הדרייבר לכרטיס המסך הוא הדרייבר האחרון אשר מעודכן באתר NVIDIA למערכת הפעלה מסוג XP 64BIT הדרייבר הוא: 181.22 כמו כן …

• 17 תגובות
    • 3.3k צפיות
  25. יש לי לוח אם 975x PLATINUM של MSI הבנתי שיש לו תמיכה בSLI ויש לי כרטיס 8800GTS 320 עכשיו אני רואה בחיבור השני של הכרטיס מסך רשום 8X ובראשון 16X מה זה אומר ? ??? ?? כדיי לי לקנות עוד אחד 8800GTS 320 ולעשות SLI ? כרגע יש לי ספק עם 420 וואט האם הוא יספיק? ? באיזה רמה הSLI ישפר את ביצועי המחשב במשחקים כגון קרייסיס?? בעצם אולי הלוח בכלל לא תומך SLI וזה בעצם CROSFIRE ? זה אומר שאני לא אוכל לעשות SLI?

• 3 תגובות
    • 641 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.