כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת ברמת העיקרון,האם המערכת שלי והספק כח שברשותי יחזיק את הכרטיס הנל? והאם יהיה לו מקום במארז? תודה.
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
לפעמיים אני רואה מסכי מחשב מחוברים עם 2 סוגי הכבלים הכחול והלבן,זה תקין? או שאמור להיות מחובר רק כבל אחד,האנלוגי או הדיגיטלי.
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
שלום לכולם המערכת שלי היא לוח אם Gigabyte GA-945GCMX-S2 v6.6 זיכרון 2G 667MHZ KINGSTONE מעבד E8400 3.0G 6M ספק כוח כח Enermax Modu82+ 425W ויש לי כרטיס מסך sapphire x1950 pro 512MB 256BIT כרגע אני מרוצה מהביצועים אבל יש משחקים שדרוש שיפור השאלה שלי עם המערכת הקיימת איזה כרטיס מסך חזק יותר המערכת שלי תוכל לנצל? אני רוצה שממש יהיה שיפור רציני. תודה לעזורים
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך: 250GTS. מפרט המחשב שלי: Pentium® Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz 1.99GB, 2.50GHz של RAM אם צריך עוד משהו תגידו לי. אני מעוניין לקנות את הכרטיס המצויין למעלה, תגידו לי אם הוא מתאים, ואם יש לכם כרטיס מסך יותר טוב להציעה לי במחיר עד 800 ש"ח, אני אשמח לשמוע. (אבל משהו שיתאים למחשב שלי!) תודה מראש (: ^^
-
- 36 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
-
חברה, רציתי לדעת איך כרטיס המסך - GeForce 7100/ nvidia nForce 630i אני לא כ"כ מבין בכרטיסי מסך וכל זה.. רציתי לדעת אם הוא טוב או לא וכל מיני המלצות והערות עליו.. בנוסף אני קונה מחשב לחבר והוא לא ממש משחק הרבה אני רוצה להביא לו כרטיס מסך בסיסי שנגיד המשחק הכי חדש אצלו יהיה gta san andreas בסביבות האיכות הזאת כרטיס מסך בסיסי כמו - Radeon HD 4670 512MB GDDR3 HDMI יספיק לו?! תודה רבה לכםם דרך אגה היום הצטרפתי לאתר מקווה שתעזרו ליי...
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
אהלן, שמתי בוכטה עכשיו על מחשב חדש (i7 950) וחלטתי במקום להשאר עם הכרטיס מסך הנוכחי שלי ( gigabyte 8800gts 512) ולשים את הכסף על חלקים אחרים. אני לא איזה גיימר סופר מטורף אבל כן אוהב לשחק פה ושם איזה משחק חדש, לא חייב רזולוציה גבוהה במיוחד ולא אמות אם אוריד קצת את הגדרות הגרפיקה. בנוסף אני עושה עיצוב גרפי עם תוכנות כמו פוטושופ, פלאש, אפטר אפקטס. שווה לי לשים איזה 300-400 שקל על 8800gts 512 נוסף (יד שניה) ב-SLI ? איך זה ישתווה מול כרטיסים של היום סטייל GTX450/460 וכאלה? האם זה יתן תוספת ביצועים המצדיקה את הוצאת הביניים הזו עד הפעם הבאה שאני אקנה כרטיס חדש ב1000 שקל (משהו כמו עוד שנה) תקנו אותי אם אני טועה אבל אני מניח שזה יהיה עדיף על לקנות כרטיס חדש עכשיו ב-300-400 שקל. א…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הקטע שאין לי יותר מידי כסף ואני רוצה ביצועים ממש טובים הרזולוציה שלי 1280x1024. אז חשבתי להתפשר קצת עכשיו ועוד איזה חודשיים לעשות מערך כפול שהבנתי שמשתווה ל5870 מה אתם אומרים?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום ברצוני לשדרג מ- hd5770 ל-460gtx השאלה שלי היא האם אני ירגיש שיפור במשחקים ואם כן עד כמה מעבד i5 750 רזולציה 1680*1050
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני צריך להתאים כרטיס מסך ללוח Gigabyte P35-DS3L (עם PCIE X16). השימוש הוא משרדי + צפייה בסרטים, בעיקר לייב-סטרימינג וגם HD. חשבתי על משהו בסגנון של HD5450 ATI התקציב - עד 250 ש"ח. מה אתם אומרים? האם בסדר? האם עלולה להיות בעיה עם העניין של PCIE 2.0 של הכרטיס החדש? תודה
-
- 7 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי כרטיס מסך SAPPHIRE 5770 1GB, שאיתוה קיבלתי ציון של: 9387 ב-VANTAGE חיברתי עכשיו MSI 5850 1GB TWIN FROZER הפעלתי את ה-VANTAGE וקיבלתי ציון: 7800 יש לכם רעיון למה זה ככה? (אגב יש לי ספק ENERMAX LIBERTY 400W) תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 829 צפיות
-
-
-
מערכת: Pentium D 3.2Ghz Gigabyte GA-946GMX-S2 1GB DDR2 667MHZ (סטיק בודד) Geforce 7300 LE לאחרונה המחשב קירטע בנסיון להפעיל עליו משחקים דוגמת fifa ו Pro החדשים. המטרה בגדול היא להריץ משחקים מן הסוג הזה בצורה חלקה. חשבתי למלא את הסלוט הבודד בעוד סטיק 1GB זהה לקיים שבמפרט ואת שאר התקציב להשקיע בכרטיס מסך (בוא נצא מנקודת הנחה שהספק לא מגביל אותי). השאלה היא אם המעבד לא יחנוק פה במידה ויכנס לתמונה כרטיס ברמת ה 9600GT או ה 9800GT או אם בכלל מומלצת אופציית שדרוג אחרת? --> זה בשביל חבר ככה שאין אופצייה לרכישת חלקים יד שנייה . תודה רבה. נ.ב קישור ללוח : http://www.giga-byte.co.il/products/product-page.aspx?pid=2550#sp
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
הבנתי שביום שישי צפויה לצאת לשוק הסדרה החדשה של ה 6000 אני קונה עכשיו מחשב חדש ככל הנראה עם כרטיב 5670 512MB האם כדאי לחכות ליום ראשון או עוד כמה ימים או שזה לא אמור להשפיע בשבועות הקרובים? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום ברצוני למכור כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon 5770 1GB GDDR5 New Edition נקנה לפני שש חודש יש אחריות לעוד שנתים וחצי רציתי לדעת בכמה למכור אותו וגם אם יש מעוניינים נ.ב הכרטיס במצב טוב מאוד סיבת המכירה אני רוצה לשדרג
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
כאן: http://www.rsm.co.il/Category.aspx?q=5830 מוזר בksp הוא עולה קרוב ל-1200 ש"ח בזאפ הכי זול 1078 ש"ח מה גם לא מזמן בדקתי הוא עלה יותר מ-1200 ש"ח. במידה וזהו המחיר האם הוא משתלם?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדובר במסך CRT ישן שמחובר אליו כבל ובקצה שלו חיבור VGA אני רוצה לחבר את המסך הזה לכרטיס בעל חיבור DVI . האם מתאם פשוט של כמה שקלים שישב על הכרטיס מסך יספיק? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי לוח אם עם PCIE. לכרטיס 275 GTX יש חיבור PCIE2 האם הוא יתחבר\יעבוד אצלי או לא? ואם לא, האם החברות מיצרות את הכרטיסים החדשים רק ל PCIE2 או שאפשר למצוא גם לPCIE?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך הבהרה מיודעי דבר .. אני רואה מפרטי כרטיסי מסך (אני מעוניין בGTS450 ) , ויש הבדלים עצומים בין מהירויות הזכרון שכל יצרן מציע (למרות שהמחיר זהה), כך למשל450 GTS של TWINTECH מציע זכרון במהירות 3600 יחידות שקר כלשהן, ואותו הכרטיס מסך של GAINWARD למשל, מציע (באותו המחיר) מהירות זכרון של 1800 יחידות שקר כלשהן. וכל שאר הפרמטרים זהים. היכול להיות שיצרן אחד אומר את המהירות לפני ההכפלה פי 2 של טכנולוגיית DDR , והשני כבר אומר לאחר ההכפלה ? ולמעשה המהירות של שנהים היא 3600 ? או שבאמת ישנם פערים כה ענקיים בין שני יצרנים שמציעים את כרטיסי המסך באותו מחיר ? [br]פורסם בתאריך: 20.10.2010 בשעה 21:31:23 מצורפים שתי תמונות להמחשה יותר ויזואלית[attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
חבר'ה שלום, רכשתי אתמול כרטיס מסך מאייבורי Sapphire ATI Radeon HD 5670 512MB PCIe הכרטיס אמור להגיע תוך 6 ימי עסקים מחו"ל, בדקתי באתר והוא מתחבר ללוח אם ע"י PCI Express 2.1. פתאום שאלתי את עצמי האם יש מצב שהוא לא יכול להתחבר ללוח אם שלי שהוא : MSI G41M4. בדקתי בספר שקיבלתי איתו וכתוב שיש שם יציאה PCI EXPRESS X16 וכתוב שהוא תומך עד 4 GB\S ... מה זה אומר? האם זה 2.1? ובקיצור האם תיהיה בעיה לחבר את הכרטיס מסך ללוח? ועוד שאלה כללית: לאן נעלמו חיבורי ה AGP הישנים? לא קיים יותר? ( אני מהתקופה הישנה )... תודה לכולם. לילה טוב.[br]פורסם בתאריך: 20.10.2010 בשעה 00:30:24 תקשיבו חבר'ה אכלתי אותה לגמרי!!!!!!בקשר להודעה למעלה.. זה בסדר בדקתי את העניין הוא יתחבר כמו גדול ללוח אם.. אבל נ…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם בשעה טובה אני קונה מחשב חדש... אני מתלבט לגבי כרטיס מסך... אני מחפש משהו מצד אחד טוב מספיק על מנת לשחק איתו משחקים כגון פולאוט 3 ושלא אצטרך לשדרג אותו עוד שנה ומצד שני לא יקר... התקציב הוא כ-500 ש"ח עם חריגה של 100 שקל במידה והשינוי ממש משמעותי... בנוסף רציתי לדעת האם כדאי להשקיע אולי בלקנות לוח אם עם שני סלוטים לכרטיס מסך וכך שאצטרך לשדרג אוכל לקנות משהו לא יקר בעתיק והוא יעשה את העבודה יחד עם הכרטיס שיהיה לי עכשיו... תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אז סוף סוף נרשמתי לאחר שכבר זמן רב אני נעזר בפורום. טוב אז ככה, אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי מכיוון שאני מעוניין לשחק ברשת במשחקים Medal Of Honor ו- Call Of Duty: Black Ops יש לי ספק כוח של EZcool 450W וזה המפרט של המחשב: Operating System MS Windows 7 Ultimate 64-bit CPU Intel Core 2 Quad Q9300 @ 2.50GHz 63 °C Yorkfield 45nm Technology RAM 4.0GB Dual-Channel DDR2 @ 399MHz (5-5-5-15) Motherboard Gigabyte Technology Co., Ltd. EP43-DS3L (Socket 775) Graphics 919 @ 1280x1024 512MB GeForce 8800 GT (MSI) 63 °C ForceWare version 258.96 Hard Drives 625GB Western Digital WDC WD6400AAKS-00A7B0 ATA Device (IDE) 48 °C Optical Drives Optiarc DVD RW AD-7200S A…
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום, בדקתי עדכון באתר של nvidia והורדתי את הגרסה הזאת ותוך כדי ההתקנה המסך אמור להבהב תוך כדי ההבהוב הראשון המסך נשאר כבוי כאילו המחשב כבוי(מנורה כתומה). למישהו יש הסבר? נ.ב- כרגע המחשב עולה ואני מנסה להתקין את הדריבר שוב. המרכז של nvidia לא עולה.
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
היי סליחה אם פתחתי את הנושא במקום הלא נכון.. אני קונה מחשב חדש ורציתי לשאול כאן על כרטיסי מסך. אני לא משחק בשום משחק אבל אני עובד על תלת מימד ועריכת סרטים HD שדורש כרטיס טוב . עכשיו יש לי 2 כרטיסים שחשבתי שהם טובים 1. GTX460 1GB 2.HD5850 הגרסה של SAPPHIRE TOXIC ראיתי שCUDA עובד טוב עם תוכנות של עריכה וזה אבל מצד שני HD5850 נראה לי יותר חזק מה אני צריך לבחור אם נגיד שאני לא כ''כ יודע לעשות OC אולי בהמשך אני אעשה. תודה רבהה זה באמת חשוב שתעזרו לי
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-