כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
חבר'ה אני חייב את העזרה שלכם!!! יש לי את המפרט הבא: 8800GTS 512MB Q6600 + AC 7 PRO 4 GB SEOSONIC S12 500 WAT INTEL DP35P WINDOWS 7 32BIT ANTEC 300 נראה לי את הדברים החשובים רשמתי. התוצאה שאני מקבל ב-3DMARK06 היא: 5,400 נקודות. הייתה לי איזו תקלה במחשב שהוא קיבל מכה ואז הלוח אם עשה 3 צפצופים כאלה שהורו על בעיה עם הזכרונות\כרטיס מסך. הצלחתי לסדר את הבעיה ע"י הוצאת הזכורונות והכרטיס מסך והרכבתם מחדש, תוך כדי הוצאתי גם את הסוללה של הלוח אם ואיפסתי אותו. אחרי שהדלקתי את המחשב ועשיתי לו כמה בדיקות קיבלתי 5,400 נק' ב-3DMARK06 לעומת ה-13,000 שקיבלתי קודם לכן. מישהו יודע מה הבעיה? התקנתי כבר מחדש את הדרייבר של הכרטיס מסך ומעלות של כל החלקים במחשב תקינינות לחלוטין. עשיתי עכשיו גם ב…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם אני מבין נכון אני רואה מהכתבה שנכתבה בכרטיסיית חדשות ש ati הולכים להסגר מפני ש amd נפרדת מהם. השאלה האם זה יגרום בעתיד ש ati לא יוציאו יותר כרטיסים נוספים ? ומי שיש בידו את כרטיסי ati עדיין יוכל להנות מהאחריות ? לא הבנתי בדיוק מה העסק בין amd ו ati ואיך זה התפתח לכך ש amd קנתה חברה כזאת גדולה .בכל מקרה יכול להיות שלא הבנתי נכון וחסר לי הרבה מושגים בעניין אבל אני חושש לקנות את כרטיסי ati ולכן אני שואל אם יש על מה לחשוש הנה הכתבה >>>> http://hwzone.co.il/news/133779
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שתי אפשרויות יש לי אחת HD4890 V-X חדש מRSM ב668 שח לא כולל משלוח שזה עוד 20 שח או מצאתי אפשרות לHD5770 ב600 שח גם לא כולל משלוח יש עליו עדיין אחריות לשנתיים וקנו אותו בסקאי פי סי מה נראה עדיף? המפרט שלי הנל E8400 DG41RQ-Intel PSU 450 משדרג אותו ברגע שיהיה לי כרטיס מסך חדש זיכרון 2 ג'יגה בייט DDR2 800MHZ משדרג ל4 בהזדמנות מארז MIDI ATX ג'נרי טיפה צפוף אני מקווה שאצליח להכניס בו את הכ. מסך הרצוי ובגדול DX10 או DX11 זה לא הדבר הקריטי לי עדיף ללכת על ה4890 ? שטיפה יותר מתחמם, צרכן טיפה יותר גדול וגם עושה יותר רעש במאמצ? או לקחת 5770 במחיר מציאה שיותר קריר אבל לא מתקרב בביצועים בכלל ל4890?
-
- 7 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום, הלך לי ה 8800GTS שלי, ואני מחפש כרטיס מסך חדש. בעיקרון אני כבר כמעט ולא משחק במשחקים, ככה שבעיקרון אני מחפש את הכרטיס מסך הכי זול שינגן לי HD ב 100%. זה הדבר שחשוב לי בעצם, ניגון HD בצורה מעולה. אם הוא במקרה על הדרך יוכל להריץ גם משחקים בצורה סבירה, מה טוב. אין לי מושג כמה כרטיס כזה אמור לעלות, ככה שאין לי תקציב. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
תקציב: 1000~3000 חריגה מקסימלית: 500 שח מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס: גיימינג חנות: קונה בחו"ל עניין התשלום(אין צורך לרשום איך אתם משלמים): מזומן מפרט של המחשב: איזה מסך יש לכם או מה גודלו?(חשוב על מנת שנתאים את הכרטיס הטוב ביותר למסך): http://img121.imageshack.us/img121/6711/48474436.png הערות ובקשות מיוחדות: אני קונה בחול את הכרטיס
-
- 9 תגובות
- 956 צפיות
-
-
יש לי 260GTX 216sp על 7 ultimate 64 bit. המסך שלי סטנדרטי ולכן אני משתמש בטכנולוגיית הDISCOVER שלא דורשת אביזרים מיוחדים חוץ ממשקפי תלת ממד פשוטות עם עדשה אחת בצבע ציאן ואחת בצבע אדום. בדריברים הפכתי את 3D vision לזמין. ברשימת המשחקים המתאימים נכללים המשחקים AirXoinx וPrince of Persia 3D שהם משחקים ישנים ביותר ולמרות זאת התאימות ל"תלת מימד סטיראוסקופי" היא excellent. התקנתי את 2 המשחקים הללו ובאף אחד מהם אין תלת מימד (התמונה נראית אותו הדבר גם אם המצב מופעל וגם אם לא). מה שכן, למרבה האירוניה, מייפל סטורי שבכלל לא משוחק בתלת מימד ולא נמצא אפילו ברשימה, מופיע בצבעים הזויים כשהוא על מסך מלא אם ה3D vision מופעל. מה לעשות?
-
- 16 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
מי ששם לב בדרייברים החדשים: 10.10, יצאה אופציה חדשה מסוג MLAA המשפרת את הגרפיקה במשחק עצמו. אך מי ששם לב האופציה הנ"ל אינה זמינה בכרטיסים מדגם hd 5xxx אלא רק מדגם hd 6xxx אז ניגש לעניין: 1. הורידו את ההוטפיקס דרך האתר של ATI: http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/GPU86AMDCat1010cHotfix.aspx 2. תעשו חילוץ להתקנה אבל אל תבצעו אותה עדין! (שיהיה מחולץ כי צריך לערוך 2 קבצי INFO) 3. היכנסו לתיקיית החילוץ (אצלי c:/amd/Catalyst_10.10c_Hotfix_Win7_Oct26) ואז הכנסו שמה ל: packages -> drivers -> display. 4. כשאתם בתיקיית הdisplay הורידו את הקובץ הבא: http://www.mediafire.com/?rs58y5q8psk0l06 וכשתחלצו תמצאו שמה 2 תיקיות - תחליפו בקיימות (אל תמחקו - תעשו החלפת קבצים!!!) 5. …
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב שני בסלון שמטרתו היא בעיקר מולטימדיה (מדי פעם אני עובד שם או משחק משחקים קלים, אבל המטרה העיקרית היא מוזיקה וסרטים). בכרטיס מסך שיש לי בו הוא מאוד ישן אבל בעיקרון מספיק לי, הבעיה היא שמסיבה לא ברורה הS-VIDEO לא עובד (תוקע את המחשב לפעמים, בשאר פשוט לא מראה כלום בטלויזיה), הבעיה כנראה בכרטיס מסך. החלטתי בסוף לזרוק קצת כסף על העניין במקום להמשיך לנסות לעקוף את הבעיה. איזה כרטיס מסך מומלץ לצורך העניין? החיבור הו כמובן PCI-E, הלוח אם הוא P5KPL-CM של ASUS... אם ישתלם יותר להחליף ללוח אם חדש עם כרטיס מסך מובנה זאת בהחלט אופציה. רעש - לא מאוד עקרוני (אבל אני לא רוצה טורבינה בסלון). נצילות חשמל - זה יהיה נחמד. אחר - אופציה לחבר לשני מסכים ולטלויזיה (לא בהכרח ביחד…
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
מה ההבדל בינהם? או ששניהם עובדים על אותם ביצעוים http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2183 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2177
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
חבר שלי מעוניין לשדרג את ה 3870 שלו. הוא לא צריך משהו גרנדיוזי, אלה משהו שיריץ את המשחקים של היום בהגדרות סבירות - גבוהות. רזולוציה 1680 על 1050. הציאו לו 250GTS ב 320 שקלים שלפי דעתי שווה את זה, הוא שווה פחות או יותר ל 4850/5750. יש משהו יותר טוב ביחס של מחיר/עלות עד 500 ש"ח? תודה
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
קניתי היום נייד של דל N5010 עם כרטיס מסך של Optional ATi Mobility RadeonTM HD 5470 1 GB האם משחקים יפעלו בו כמו שצריך?? משחקים כמו פיפא וורקראפט מאפיה תודה !!!!!!!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מי בעד זה ומי בעד זה ? איפה שאני נמצא זה עולה אותו דבר פלוס מינוס 100 שקל אני מתכוון לקנות בעיקרון את הכרטיס של אסוס מקסימום גיגבייט מישהו יכול להסביר על גרסת הטופ של אסוס מה מיוחד בה בקשר לקירור אבל השאלה הגדולה כמובן היא בקיצור מה אני מרוויח בכרטיס הזה ומה בזה ?????
-
- 18 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שמעו, אני קונה מחשב חדש עכשיו יש כמו לכל כרטיס כמה חברות שמייצרות אותו. אני קונה - HD 6870 אני רוצה לדעת מה עדיף מבין שני החברות: Powercolor - יותר זול, עולה רק 1250 Sapphire - יותר יקר, עולה 1377 עכשיו השאלה שלי מה ההבדלים בינהם? האם האיכות של המוצר של Sapphire יותר טובה ויותר אמינה ובגלל זה היא יותר יקרה? אפשר תשובות בבקשה?
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
היי אני מאוד מאוכזב מהכרטיס, הרצתי Battlefield Bad Company 2 ועוד כמה מישחקים שהיתי רגיל עם ה9800GTX , ממש אין שינוי, אפילו בBattlefield Bad Company 2 יש ירידת FPS , אני לא מבין מה לא בסדר, יש לי ספק טוב ומעבד טוב, מה חסר? לפי דעתי עשיתי טעות גדולה . רוני
-
- 47 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
הי האם ניתן לחבר 2 מסכים לG210 בו זמנית ופשוט להרחיב את התצוגה ל 2 מסכים?
-
- 6 תגובות
- 872 צפיות
-
-
החליפו לי: ati sapphire hd2600 pro 256mb ddr3 OC שהיה תקול, ובמקומו קיבלתי: (nvidia leadtek px9500 gt 1024mb ddr2 hdmi (low profile (ספציפית ביקשתי Nvidia) רציתי לודא שהכרטיס החדש אינו נופל מהישן קצת מטריד אותי שהישן היה DDR3 והחדש DDR2 הסיפור המלא בהמשך
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום מקווה שאני בפורם הנכון אם לא אז תכוונו אותי בבקשה אני מחפש כרטיס צפייה והקלטה דיגיטלי ל 2 מצלמות אבטחה לדוגמא GeoVision GV600 אני צריך שתהיה אופציה לצפייה ממקום אחר דרך האינטרנט ושהוא יתאים למצלמות צבעוניות שמצלמות גם בלילה וגם ביום הלוח אם שיש לי Intel DG33BU התקציב שלי לכרטיס הוא 1000 ש"ח תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
למישהו יצא כבר לקרוא על הכרטיס החדש של nVidia שאמור לצאת עוד חודש? אני מעוניין כרגע לקנות מחשב חדש לגיימינג ועניין אותי לדעת אם שווה לחכות לו בשביל ביצועים או בכלל בשביל שמחירי הכרטיסים הזמינים היום יירדו (אולי אצליח לעשות SLI של GTX460/70 בלי לפשוט את הרגל ;D )?
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
מחיר ממש נחמד מאוד נחמד http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2172 פאק!
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי יש אפשרות לעדכן את הביוס של הכרטיס , כך שהוא יוריד את האובק קלוקינג למהירות רגילה ? רוני
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אהלן וסהלן, חשבתי על מה שאני עומד להציע כבר פעם, אך אמרו לי שאם אני לא מביא לפחות כרטיס ב- 1,300 ש"ח, אז לא שווה לי, ככה שירדתי מזה בזמנו. עכשיו התחלתי לחשוב על זה שוב, כשראיתי את זה: http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=10333 חשבתי למכור את ה- GTX 260 216SP שלי ולהביא את ה- הנ"לGTX 460 , ותהיתי אם זה שווה את זה והאם יהיה צוואר בקבוק. כרגע אני AMD 720 BE @ 3.5 GHZ והוא לא יציב על יותר אלא אם כן אני מביא לו כבר מתחים מסוכנים, לפי מה שאני זוכר, ככה שזה תדר העבודה המקסימלי שאני יכול לעבוד איתו. השאלה אם זה לא יהיה בזבוז וכאב ראש מיותר בשביל תוספת ביצועים שכמעט ולא ארגיש (?). אז תנו לי חוות דעת, האם שווה לי או לא? אני מוכר את כרטיס המס…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם משתלם לבצע SLI אוCF (להשגת ביצועים טובים יותר למשל לגיימינג)? למשל, יצא לי להבחין שבמחיר של כ-1500ש"ח אפשר לקנות כרטיס מסך יחסית חזק כמו: Sapphire ATI Radeon 5850 Toxic 2GB GDDR5 HDMI או לחלופין (ב-100ש"ח פחות) לעשות CF של שני כרטיסי: Sapphire ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 HDMI Vapor X ולקבל כ-35% יותר בביצועים (כמובן שיש הבדל בהספק הנדרש ובטמפ' לרעה במקרה של SLI/CF). אשמח אם מישהו יוכל להרחיב בנושא כגון: כדאיות, האם אפשר לעשות SLI/CF עם כל זוג כרטיסים (כמובן שמאותו סוג ATI/nVidia), הבדל טכנולוגי (כי הרי מדובר בכרטיסים ישנים יותר לעומת כרטיס חדיש), דגשים למי שעושה SLI/CF מבחינת ספק כוח, מארז ואוורור וכל טיפת מידע אחרת שאפשר להוסיף. בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
זה יספיק בשביל להחזיק את הכרטיסים האלה בצורה תקינה? אני קונה HD6870 או HD6850 עדיין לא בטוח...
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
היי יש לי כמה דגמים של כרטיסי מסך הראשון Sapphire ATI Radeon 5850 Toxic 2GB GDDR5 HDMI עולה 1445 השני של inn3d GTX465 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E עולה 1050 השלישי INNO3D GTX460 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E עולה 1180 הכרטיס מיועד להריץ משחקים כבדים אני עוד לא יודע לאיזה מסך הוא יתחבר אבל זה יהיה מסך 24 אינץ עם רזולוציה די גבוהה. מבחינת מחיר בין 1445 ל1080 או 1180 זה די משמעותי אני מאוד רוצה לדעת מה אני מפסיד ומה אני מרוויח ובכלל מה השוני בכל כרטיס (הלוח תומך גם SLI וגם CF ככה שהחברה לא ממש משמעותי ) תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם כרטיס מסך שבדרישות חומרה שלו כתוב חיבור PCE X16 יעבוד על לוח שתומך רק ב PCE X8 ? ואם הוא כן יעבוד, האם זה יגרע באופן רציני בביצועים?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-