עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. בשקל אחד בלבד? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1223 [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 904 צפיות
  2. Started by BarakCoder,

דוחים את קניית המחשב,ומחכים ל-GTX 760i? http://hwzone.co.il/hardware/news/142016

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. זה די דחוף, אז אני אודה לכם מראש אם תענו בהקדם יש לי תקציב לא גדול במיוחד למסך, אז אני ארשום לכם כמה התלבטויות שלי ואשמח אם תגידו לי מבין כל אופציה מה הכי עדיף ומה הכי עדיף בכלליות 1. ?19''V.M. Pro1451? או MAG ?19'' 996 PF? 2. Mag 17 CRT 796 FD2 או LG 17 FLATRON F700P 3. אחר(בפחות או יותר אותו תקציב) אני ממש לא מבין במסכים, אשמח אם תסבירו לי ותתנו מילה או שתיים(זה די דחוף,צריך להזמין מחר) תודה

• 11 תגובות
    • 774 צפיות
  4. חיברתי מצלמת DV ל COMPOSITE IN של המפצל על הכ. מסך אבל מה עכשיו?? שום תוכנה לא מגלה CAPTURE DEVICE אני משתמש ב 77.72

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  5. היה לי כרטיס Radeon 9800se של חברת Powercolor כפי הנראה הוא שבק חיים... לא מצליח לשנות רזולוציה ולא מצליח להעביר בין 16 ל32 ביט באפשרויות התצוגה המחשב פשוט קופא והמסך נהיה שחור... מי היבוארן של powercolor בארץ? או שאני בכלל צריך לפנות ליבואן של ati באץ?? הכרטיס נקנה בכלל ברוסיה אז יש מצב בכלל שיחליפו לי אותו?! תודה רבה לעונים!

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  6. אני מעדיף לא להתעסק בלקנות כרטיסים מאנשים אחרים וזה אני מעדיף לפקנות כרטיס חדש דנדש מהחנות אומנם פשוט יותר אבל לפחות יהיה לי אחריות והכל התקציב שלי זה עד (!) ש"ח 500 הכרטיסים שמתאימים לי הם AGP4X בלבד.... ולכן אין לי יותר מידי ברירות אז אני מנסה להוציא את הטוב ביותר שאני יכול מהמצב הזה ולכן יש לי 2 כרטיסים ששמתי עליהם עין הייתי רוצה לדעת מה הם אתם חושבים יותר טוב או שאולי אתם מכירים כרטיס אחר שיותר טוב משני אלו הראשון : sapphire ATI ?X1300XT 256MB, HDTV, DVI, PCI-E ?PCI Express x16 / AGP 4x,8x versions available מחיר : 490 והשני : ATI ?9600XT 256MB, TV, DVI model : ?RADEON 9600 XT ? AGP slot? :?8X/4X/2X מחיר: 460 בדקתי מחירים באתר של KSP אם אתם מכירים מקום אחר שבוא יש …

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by Nimale,

אני רואה פה שכולם שלא שווה את הכסף וכל זה אבל יש שתי אופציות: 1. GigaByte 6600GT 128MB בסביבות ה- 930 ש"ח או 2. GigaByte 6600GT 256MB בסביבות ה-1,140 ש"ח עכשיו השאלה היא אם המחיר שווה את התוספת ואם באמת הכרטיס ינצל את ה128MB הנוספים לו.. אני יודע שכבר חפרו את הנוסא וחיפשתי הרבה בפורום הזה אבל תשובה ישירה אם זה שווה את התוספת לא קיבלתי אז אשמח לקבלה בהקדם, תודה =]

• 36 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. ASUS הוציעה לוח שמקפיץ את השבב 7900GS צעד אחד קדימה... חיזקה אותו יותר מגרסת GT שאמורה להיות יותר חזקה. לא מדובר בסתם אוברקלוק אלא מבנה לוח אפקטיבי http://www.elitebastards.com/cms/index.php?option=com_content&task=view&id=189&Itemid=27

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by AmitY,

עריכה: טוב עכשיו שאלה אחרת.. מצאתי מישהו בעיר שלי שמוכר את הכרטיס הבא: "X800 Pro בתושבת PCI-X הכרטיס הנ"ל עם קירור מקורי מעולה בעל ליבה R430 ולא 420 עם 256 מגה בייט זיכרון ו 256 ביט !16 צינורות עיבוד פתוחים לגמרי " כל הדברים שהוא כתב לא אומרים לי כלום, אבל לפי מה שאני יודע הכרטיס הזה נחשב למצוין המחיר: 1500 שקל מה דעתכם? לקחת? ועוד פעם אני שואל, אני אצטרך להחליף גם את לוח האם שלי? תודה רבה! נ.ב. הכרטיס יד שניה כמובן ------------------------------------------------------ מפרט המחשב שלי: פנטיום 4 2.53GHz 512mb RAM לוח אם אני לא יודע איפה לבדוק, אבל לפי מה שאני זוכר הוא לא כל כך טוב וזאת הסיבה שאני מפחד לקנות כרטיס חדש, כי כבר קרה לי פעם שהייתי צריך להחליף לוח אם בשביל הכרט…

• 13 תגובות
    • 796 צפיות
  10. Started by Turbine,

שלום שוב קיבלתי את ה 8800GT עם הספק החדש - CORSAIR VX 450 התקנתי את שניהם לפני עם 6600 יצא לי : 3DMark Score 1216 3DMarks SM2.0 Score 454 HDR/SM3.0 Score 412 CPU Score 1593 כרגע עם הכרטיס תוצאות ביצועים ב 3DMARK 2006 : 3DMARK SCORE: 7995 SM2.0 SCORE: 3283 HDR/SM3.0 SCORE: 4371 CPU SCORE: 1656 טוב? לא טוב ?

• 9 תגובות
    • 646 צפיות
  11. סוף סוף(אני דוחה את זה כבר כמה חודשים) אני מתכוון לקנות כרטיס מסך. החלטתי על ה-(900 שח) X1800XT אני יכול למכור את הכרטיס שיש לי עכשיו (6600GT) ב 200-300 ש"ח. אני בכל מקרה צריך ספק של 400W. א) שווה לי להתקדם ל-1950XT? ב)יש לי P4 3.0GHZ. לא יהיה צוואר בקבוק? ג)אם 8600GT מסתדר טוב מאד עם ביושוק(רזולוציה 1280\960) חלק על הגדרות יחסית גבוהות, שווה לקנות במקם ה-ו1800\1950XT?

• 14 תגובות
    • 762 צפיות
  12. לוח אם - Nf7-S2 מה עליי לעדכן ומאיפה בשביל לקבל תוצאות מירביות מהכרטיס מסך ? התקנתי את הדרייברים מהדיסקים , אבל מה להוריד כעת ? ומה עדיף ? Direct3D או OpenGL ?

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  13. Started by VGFreak,

https://www.techradar.com/news/amd-and-nvidia-take-note-gpus-will-soon-become-obsolete-for-crypto-mining אמ"לק: בקרוב את'ריום 2.0 ייתר כרטיסי מסך חזקים לשם כרייה

14. Started by Impreza,

שמתי לב שבתוך המסך (לא בתמונה) יש מן אור כתום מתחת לחורים, כשאני מכבה את המסך הוא נכבה וכשהוא דלוק הוא גם נדלק נשפך טיפה מים מהמזגן והוא נדפק קליל אבל האור הזה יכול להיות משהו מסוכן? יש לי מסך MAG 17" 786FD והוא משמיע גם רעש מוזר.. אבל לא חזק רק כשאני מתקרב עם האוזן

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by swisaman,

האם הHD7950 ארוך יותר מהHD5850 ? אם כן,בכמה ?

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  16. Started by benyben,

שלום. האם יש לנו נתונים על מהו אורך החיים הממוצע של כרטיס מסך? מאוד מעניין אותי לדעת. תודה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by tomershimshon,

שלום רב האם שי אורך חיים למסכי מחשב מסוג LCD??

• 17 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. אז ככה: חבר עם מעבד I7 זיכרון של 6GB וכרטיס מסך SAPPHIRE 4870 1GB מארז וספק שעומדים בכל החומרה.(SEASONIC 600W) אם הוא משחק במשחק COD 4 עם מסך 3:4 19 אז אין בעיות וממש רואים סבבה. אם הוא משנה למסך המקורי שלו סמסונג 24 כשהוא מרים נניח נשק לשמיים, הם נהיים שחורים. חשוב להדגיש שבמסך הסמסונג הקטן אין את הבעיה ורק כשמחליפים מסך (זה המקורי שהיה מותקן) יש את הבעיה. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הסיבה?

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  19. Started by yot,

יש לי כרטיס מסך מסוג Leadtek G4 TI 4200 128 MB וכך גם ל LumberJack_Jim. לאחר מספר הודעות אישיות, גיליתי שהכרטיס של LumberJack_Jim הגיע לאובר קלוק גבוה, הרבה יותר משלי, ללא קירטועים. אני הגעתי ל305/550 כשהמהירות הרישמית היא 250/446. LumberJack_Jim הגיע ל340/578 כשהמהירות הרישמית היא גם כן 250/446. אני חייב לציין, ששתינו לא השתמשנו בשום קירור אחר חוץ מהקירור של הכרטיס עצמו. הטמפרטורה במארז שלי כשהוא בעבודה מאומצת היא 40, במנוחה 32. מישהו יודע למה יש הבדל במהירות שהגענו אליה? תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by markyosy,

שלום לכולם, רכשתי אתמול מחשב חדש. ניסיתי לחבר את המסך בחיבור DVI. אבל המסך לא הצליח לקבל אותות בחיבור זה. אבל בחיבור האנלוגי הוא קיבל אותות ועובד בלי בעייה. כרטיס מסך: Saphirre ATI RADEON X700 SE 512Mb מסך: Samsung SyncMaster 930B אם תוכלו, אז בבקשה תעזרו לי לנטר את הבעייה. תודה, יוסי.

• 5 תגובות
    • 602 צפיות
  21. Started by m0tek,

היי חברה , אני משחק המון. שמתי לב לאחרונה שהכרטיס מסך שלי יחסית מג'עג'ע במשחקים חדשים (CRYSIS וחבריהם). אני רץ על לוח ASUS STRIKER EXTREME, עם 2 GB RAM , (מוסיף עוד 2) על E 6600. אני כרגע עם X1900XT של GIGABYTE ... השאלה שלי - האם כדאי לעשות CROSSFIRE (והאם זה אפשרי בלוח שתומך בSLI) - שהריי אפשר למצוא את ה1900 יחסית זול ב EBAY. האם זה צריך להיות בדיוק אותו כרטיס (לא דגם , אלא חברה!) ,או שמא כדאי לי להביא 8800GT חדש..(דיירקטאיקס 10 וחבריהם).. אני מדבר כרגע מבחינת עלות וביצועים , אנא זרקו את מחשבותיכם. תודה! (הועד!)

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  22. היום הזמנתי מחשב אבל רק כדאי להיות בטוח בבחירה של הכרטיס מסך פתחתי את האשכול הזה. אז אחרי עדכוני דריברים חדשים, איזה מבין הכרטיסים עדיף? ??? 2900XT או 8800GTS 640NB ואם אפשר גם לפרט קצת, לא רק להגיד X או Y. וזה גם דיי דחוף לי לדעת כי אני הזמנתי את המחשב ואני יוכל לבקש להחליף את הכרטיס. וממש תודה לעוזרים, גיל.

• 63 תגובות
    • 4k צפיות
  23. Started by Pythagoras,

אהלן אנשים, אני מזמין מחשב חדש בקרוב והחלטתי ללכת על ה 8800 GTS נראה לי שבגירסת 640 MB. השאלה שלי, היא איזה חברה אתם ממליצים לקחת שכן כולם פחות או יותר באותו מחיר.. למי יש את הבנדל הכי נורמלי אולי עם איזה בונוס של משחק או משהו שאתם מכירים, או סתם חברה שאתם ממליצים\יש לכם ניסיון טוב איתם.. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  24. Started by dolev16,

אני מתלבט מאוד איזה חברה ל8800GT לקחת כי הקירורים שונים וכול כרטיס שונה בביצועים עכשיו אני רוצה לדעת איזה כרטיס באמת נחשב מעולה אבל כמובן עד סכום הגיוני כי ראיתי שEVGA מוכרים גם ב1600 ש"ח..בערך עד תקציב של 1100 ..חשבתי ללכת על הגרסה של גייגביט עים קירור זלמן אך אני רואה שיש בשוק חברות נספות אני אשמח לקבל את עזרכתם.. נ.ב-יש לי העדפה לחברות גדולות אז למרות שכולם אומרים שזה אותו דבר עדיין תתיחסו לבקשה הזאת. תודה

• 76 תגובות
    • 3.9k צפיות
  25. Started by boten,

מצטער, אבל השאלה "נבלעה" בפוסט הקודם ללא תגובה :s05: אז הנה היא שוב - מקווה שתענו אז אני כנראה אקנה 19" LCD עכשיו השאלות: 1. יש לי פנטיום 4 מלפני 3 שנים - אותו אני לא הולך להחליף 2. אני עובד עם WIN98 - אני לא הולך להתקין XP 3. כרטיס המסך הוא ATI RADEON VE "עתיק" (עם יציאת DVI שכמובן לא נוסתה מעולם) 4. מסך 17" LG FLATRON 5. המחשב משמש לגלישה, תכנות, כתיבת מסמכים, עריכת תמונות, עריכת וידאו (לא משחקים עתירי גרפיקה ופעולה) א. איזה מסך טוב מומלץ - אני מוכן להשקיע קצת יותר (עד 2500) כדי לקבל איכות טובה? ומה ההבדל בין סמסונג 930B ו- 913B? ב. האם אצטרך להחליף כרטיס מסך? אם כן אז מה יתאים בטווח של 300-500 ש"ח ונתמך ב-WIN98? (זכרו לא כרטיס לגיימרים) ג. האם הקונפיגורציה שלי "תסחוב…

• 0 תגובות
    • 620 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.