עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני זוכר כשקניתי את המחשב שלי בכוונה קיניתי מחשב עם כרטיס מסך מוחלש ביחס למפרט כדי שבעתיק אוכל לקנות כרטיס מסך יותר טוב ובכך בעצם להאריך את חיי המחשב עוד כמה שנים. לא מצאתי תבנית לכתיבת הודעה אז לקחתי את התבנית מפורום מפרטים שנראת לי כרלוונטית ברובה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10%+ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אני משתמש במחשב לצרכי עריכה גראפית 2D ו3D\צפייה בתכני HD ,אך התחום בו אני מרגיש שיש למחשב קשיים זה בהרצת משחקים חדשים ולכן אשמח לשיפור למטרת גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום …

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. השמועות מתבררות כנכונות, ומפתחת לוחות האם מטאיוואן מאשרת לנו כי היא מתכננת להציע לצרכנים כרטיסי עיבוד גראפי משלה - עם ליבות Radeon תחילה לכתבה

3. קניתי אותו בארץ , עם שנה אחריות, ב1465 למזומן (עם שני אחוז הנחה). רק שידע לעבוד כמו שצריך.

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by lmlm,

8800GTS 320MB הכרטיס "התקציבי" יחסית לשאר כרטיסי G80 אשר יעלה 299$ ויכלול 320MB כמחצית מ 8800GTS 640MB אך המפרט זהה. הכרטיסי כנראה יהיו במלאי ב12 בפברואר,פחות משבועיים ככה שמי שמתכנן לקנות X1950XT או מחכה לכרטיס DX10 יחסית תקציבי יש פחות משבועיים ושווה לחכות מקור: http://www.vr-zone.com/?i=4563

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אני לא מבין בזה וזה פעם ראשונה שאני מתעסק עם כרטיסי טלוויזיה. הזמנתי מהאתר את זה:http://www.shirion-computers.com/Product.asp?Pid=Leadtek-TV2000&Cat2Cat1ID=25&Cat2ID=119&aff=Zap〈=HE בטלפון שאלתי אם מדובר בדגם EXPERT (כי אמרו לי שזה הדגם הכי עדיף) והוא אמר שכן. כשקיבלתי את הכרטיס אני רואה שמדובר ב-XP RM. אבל אפילו בהזמנה שהם הדפיסו בעצמם כתוב WinFast TV2000 XP ואילו אני קיבלתי WinFast TV2000 XP RM. בזאפ XP RM עולה פחות מ XP ולכן לדעתי מדובר בדגם ישן ונחות. אני בעיקרון צריך כדי להעביר קלטות וידאו לקובץ דיגיטלי וגם לצפייה בחלון קטן של טלוויזיה. אבל חשוב לי שאיכות הקובץ הדיגיטלי מהוידאו יהיה בינוני ולא קטן. השאלה האם הכרטיס הזה עושה את העבודה בצורה טובה. אם לא-אז…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. אני כמעט בטוח שכשקניתי את הכ. מסך לפני מספר שבועות היה איזה קידום של EVGA לגבי WATCHDOGS או משהו דומה. איך אני יכול לבדוק אם אני זכאי (הקופסא לא לידי, אבל האם זה משהו שצריך להיות בפנים ? צריך להירשם באתר ? זה מוגבל בזמן ?)

7. שלום לכולם . יש לי מחשב AMD עם 1 GIGA RAM וכרטיס 6800GT של 3D CLUB בחודשים האחרונים שאני בודק את הביצועים של הFPS במשחק של אני משחק בו (counter strike) אני רואה שהFPS יורד לי בהדרגה כול הזמן . המקסימום שיהיה לי כמעט באופן קבוע עד לפני כמה חודשים היה 130-135 FPS מומצע. אחרי כמה חודשים זה כבר היה 120 ממוצע ועכשיו זה כבר 107. עשיתי פירמוט למחשב , עדכנתי את כול הדריברים שצריך להתקין גם של הכרטיס ואת כול מה שעוד אפשר אבל לא נראה שזה שינה משהו לטובה או לרע. בנוסף התחילו לאחרונה גם פריזים מעצבנים - 3-4 פעמים בשעה יש לי פריז כאשר המסך נתקע ל 2-6 שניות בכול פעם. השאלה שלי היא מימה כול זה יכול להגרם ואיך אפשר אולי לתקן את זה. האם זה יכול להיות קשור לחימום יתר של הכרטיס, אם…

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אני מעוניין בכרטיס נ"ל, שעולה 900 מפה: http://skypc.co.il/pl_product~GV315~8~0.htm וזהו המחשב שיש לי כרגע: מעבד: Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz, 3000 MHz זכרונות: DIMM1: 1 GB DDR2-667 DDR2 SDRAM DIMM4: Kingston (512 MB DDR2-533 DDR2 SDRAM לוח אם: Intel Eatonville D915GEV כרטיס מסך נוכחי: PCI Express x16: Palit Radeon X800 האם המחשב ינצל את הרטיס שאני רוצה לקנות והאם הקנייה שווה? זה לעתיד הקרוב כנראה.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by -ox-,

שלום , ניסתי לעשות ל 6800le של point of view ומכיוון שזו פעם ראשונה שאני מתעסק עם זה רציתי לדעת אם עשיתי משהו לא בסדר או שפשוט אי אפשר לעשות סופט מוד על הכרטיס הזה , אולי שאר הצינורות דפוקים ? משום מה אם אני לא מסמן את הV ב allow enabling hardware masked units כשאני עושה ריבוט הוא לא מצליח לקלוט את הפתיחה ניסיון לפתוח 12x1 5vp אחרי ריבוט אני רואה שהצינורות נשארו פתוחים אבל רק בגלל שסימנתי HW MASKED עכשיו , הציון ב 3dmark05 עלה לי מ 2400 ל 3000 אבל ככה אני רואה את הטקסטורות בכל המשחקים ובכל תצוגה גרפית : האם זה אומר שפוט שהצינורות דפוקים ? ואין יותר מה לעשות? או שעשיתי משהו לא בסדר, מישהו יכול להסביר לי בפירוט?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by waizman,

היום אני קם בבוקר וקולט קטע במסך שהצבעים בו מעוותים. אני מסתכל יותר טוב וקולט מלא שריטות על המסך, ולא רק באיזור אחד... זה או המנקה עשה או אחיין שלי, בכל מקרה, אין לי איך להוכיח כלום... רציתי לדעת אם יש דרך להעלים אותם או אם האחריות מכסה כזה דבר... נ.ב. אחריות על מסכים היא בדר"כ 3 שנים, נכון? תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. ההמתנה שלנו מגיעה לקיצה - NVIDIA מכריזה על צמד נוסף של כרטיסי מסך יוקרתיים וקשים להשגה: ה-GeForce RTX 3080 Ti ו-ה-GeForce RTX 3070 Tiלכתבה

12. Started by yosizach,

על כמה אני צריך לשים את הגדרות בהpowerstrip בשביל שיהיו לי ביצועים כמו הראידון 9800 פרו ?! העם אפשר להופך את ראידון 9700 פרו ספייא לה 9800 ?! פרו כמאו אותו דבר?! ???

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. תראו בהתחלה אני חשבתי לקנות את הכרטיס מסך 800gto2 של ספייר שעולה 1500 שקל עכשיו אני מחפש גם לקנות כרטיס טלוויזיה ובאחד האשכולות כאן ראיתי שיש כרטיס vivo שהוא כאילו גם כרטיס טלוויזיה....אבל הוא gto תראו: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4182 וזה הgto2 של ספייר: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4221 עכשיו תראו תמחירים ואני רוצה לדעת מה ההבדל ביניהם ואם הוא שווה את ההפרש ביניהם ובשורה התחתונה מה עדיף לי לקנות את הgto vivo או את הgto2 ועוד איזה כרטיס טלוויזיה אחר..? תודה

• 29 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. ערב טוב, ברצוני להסב את המחשב שלי לעיצוב קאד בהוצאות מינימליות והשמה מיידית. ברצוני להתחיל אם הכרטיס מסך.. , כמדומני בעבר הרחוק נכתב על הסבה של ה9700- ל-FireGL. אני אזקוק לעזרה מאנשים בעלי ניסיון בנושא, הפניה לקובץ והפעלה מתאימה. תודה רבה לעוזרים, אורי. נ.ב אם יש הצעות והשגות נוספות הרגישו חופשי לעיין במפרט. Operation System: Microsoft WindowsXP Professional SP1 Case: Enermax FS710-B (SilentBob Case Mod) Power Supply: Enermax EG365P-VE CPU: Intel P3 1400Mhz 1.85v (Fc-Pga) (cE0, Unlocked Coppermine) Memory: Mushkin HighPerformance ver.3 PC150 Cas2 (@151Mhz) Motherboard: Asus CUSL2-c Black Pearl (w/Modified Bios to work over 140mhz fsb with AGPx4 and more tweaks..) Video …

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. כמו שכתבתי בתרד הקודם (כן, זה שאף אחד לא ענה לי...) ,אני מתכוון להתחיל לעבוד עם שני מסכים (יש לי רק אחד בינתיים ובקרוב אני אקבל את השני) -שניים של 19". התכוונתי לקנות N6200 של ASUS ולחבר מסך אחד ל-DVI ואת השני ליציאת ה-VGA . הכוונה היא כמובן לראות בכל מסך משהו אחר ולא אותו הדבר בשני המסכים. מכיון שכולם כאן היו נורא נורא עסוקים ולא ראו את השאלה שלי בתרד הקודם אז נרשמתי לפורום של NVIDIA ושם מישהו ענה לי בפסקנות שה-N6200 לא יוכל להציג שני מסכים בו זמנית! יתירה מכך ,הוא גם טען שרק כ. מסך עם Dual DVI יכול לעשות את העבודה........האומנם?.....מצורף הקישור : http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=33172 אה ושכחתי לציין שיש לי חיבור AGP אם זה משנה לגבי הסוגיה. תודה מראש לעונ…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. כמה ימים אחרי ההשקה המרשימה, הפרטים הטכניים אודות מוצרי הדגל החדשים של AMD לשוק העיבוד הגראפי מתחילים להתבהר, ואיתם מגיעות גם תוצאות מבחני ביצועים ראשונות ומבטיחות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%91%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-%d7%94-fury-x-%d7%9e%d7%aa%d7%97%d7%99%d7%9c%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%96%d7%a8%d7%95%d7%9d-%d7%90%d7%9c-%d7%94%d7%a8%d7%a9%d7%aa-%d7%94/

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by tombcatz,

שלום כבר כמה שנים שיש לי מסך CRT [sAMSUNG SyncMaster 753DF] ותמיד השתמשתי בקצב ריענון של 60 הרץ... אף פעם זה לא הפריע לי...אבל לאחרונה אמרו לי שקצב ריענון כזה הוא לא בריא לעיניים,וגם לא נוח. למרות שמעולם לא הרגשתי משהו,יכול להיות שיש קצב ריענון יותר נוח? אם כן,על כמה עדיף? 75 הרץ? או שעדיף להשאיר על 60? תודה מראש לעוזרים.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Abit.com.tw,

החבוב עולה 400 שקל.. הכרטיס מצויין זה אני יודע אבל מי אלה xpertvision? יש כרטיס אחר עד 400 שקל?אולי 8500 של Power color טוב יותר? איזה עוד חברות מייצרות אותו

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by 456,

אז הנה כרטיס מסך שקיניתי אותו עם המחשב לפני שנה וחצי בערך...: אז מה אתם אומרים? יחסית טוב לא?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Alexkmr,

A7600 זול בכ160 שקל, כדאי ללכת אליו? הוא יהיה היורש של ג'פורס 4

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Microsoft .NET Framework. אז השאלה שלי אם אני יוריד עדכונים אז זה יוריד לי את זה? כי אין לי עדכונים חדדשים במחשב והדרייבר של ati צריך להיות מעודכן ככה אמרו לי .ולכן שאין לי מעודכן אז יש לי שגיאה הזאת [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. ובבקשה אם ראיתם אז לתת את השם של החנות כי אני באמת רוצה לקנות.....

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך Sapphire ATI 7850 1GB 256-bit GDDR5. 1. האם הוא יכול להריץ משחקים חדשים יחסית כמו Assassins creed unity, Far Cry 4, COD, בהגדרות גרפיקה בינוניות פלוס לפחות, או שכדאי לשדרג? 2. אם כדאי לשדרג, איזה כרטיסים מומלצים בטווח פלוס מינוס 1000 ש"ח, שגם יתנו שיפור ממש משמעותי יחסית לנוכחי, וגם יהיה להם "אורך חיים" (מבחינת יכולות למשחקים עתידיים) לשנים הבאות? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אני קונה מסך T260של סמסונג (1920X1200, גודל "26), ואני ומתלבט לאיזה כ.מסך להחליף. הכרטיס מיועד לגיימינג. לא אכפת לי אם יהיה SLI, CrossFire או סתם כרטיס תותח, העיקר שאני לא אצטרך להחליף את ספק הכח(במפרט). ההתלבטות העיקרית: 1) SLI 9800GT 1024MB 2)HD4850X2 1024MB 3) CF HD4670 2048MB האם הספק שלי יחזיק אותם? יש למישהו עוד הצעות?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by b555,

הי חברה אני מחפש לקנות כרטיס מסך חדש pci express פשוט חשוב לי שיתהיה יציאת rca ללא מתאם מסופר vhs תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים