עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by getsomefood,

אני חושב על לקנות מחשב חדש... ואני לא יודע איזה כרטיס מסך עדיף 7800gtx או 7900gt?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Moty_p,

8800GT 512MB G92 Heatpipe או Sapphire HD4670 1GB הספק כוח הוא 500W (אבל תאחלס הוא בטח 300W) מעבד QUAD כל שהוא לא זוכר בדיוק מה עדיף? מה נותן לי יותר ביצועים במשחקים?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום, יש לי כרטיס מסך ATI HD 4870 512MB וב-Catalyst יש בצד שמאל למעלה כל מיני אפשרויות בחירה ואחד מהם זה ATI Overdrive ובתוכו יש אפשרות לעלות מד שנקרא: High Performance GPU clock settings ואחד אחר שנקרא: High Performance Memory clock settings. מה בדיוק הם עושים אם מעלים אותם? והאם זה יכול לפגוע בכרטיס? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by lroin,

שלום יש לי 2 כרטיסי מסך מותקנים במחשב AMD Radeon 7730M Intel HD Graphics 4000 הגדרתי באמצעות התוכנה Catalyst שאני רוצה שימוש בביצועים גבוהים כשתוכנת אוטוקד מופעלת הבעיה היא שנראה לי שהוא עדיין מריץ את הכרטיס של אינטל האם ניתן לבדוק בזמן העבודה איזה כרטיס מסך רץ בפועל?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by gilad0327,

הזמנתי את הכרטיס הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3013&catcode= מחר אני בקבל אותו !!!!!!! :yelclap: רציתי לדעת אם יש לו גלי טמפ'..... ואם כן אז איפה אני יכול לראות אותה ..?

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אז, בדומה למרבית האנשים שיש להם GTX 1080, גם אני התבאסתי שלא חיכיתי עוד כמה זמן בשביל גרסת הTi, אמרתי לעצמי יאללה אולי נעשה קצת OC זה ינחם אותי קצת. מאז שקניתי את הכרטיס (Asus Strix GTX 1080 A8G), לא התעסקתי איתו יותר מידי, שמתי אותו על OC Mode בתוכנה שלו ופשוט שיחקתי. אתמול התחלתי לשחק קצת עם התוכנה ולעשות OC ידני, ונתקלתי בקטע ממש מוזר. כמו שאפשר לראות בצילום מסך בחיישן של התוכנה הוא מראה שליבה תמיד עובדת על633Mhz פה הוא תחת עומס כי הפעלתי תכנת מאמץ, אבל מראה 633 גם במנוחה. לפי התוכנה הBoost Clock נמצא בOC 64Mhz יותר מתדר הבוסט שמגיע מהיצרן. לפי החיישן שלGPU-Z הוא עובד ב2012Mhz..הוספתי לצילום מסך גם צילום של הנתוני הכרטיס לפי GPU-Z.. אפשר לראות את התדרים במצב בריר…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by huber,

https://www.anandtech.com/show/16077/amd-announces-ryzen-zen-3-and-radeon-rdna2-presentations-for-october-a-new-journey-begins

8. Started by Sifo Jen,

שלום לכולם, יש משהוא שמאוד מעניין אותי, האים ישש לנו, כבני אדם את היכולת להקרין הולוגרמות אם כן באיזו רמה, האים יש לינק לתמונה, איך זה עובד והאים זה נכון שאפשר בטכנולוגיה מסויימת "להרגיש הולוגרמות" כמו בSTAR TREK. תודה. יאיר.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. התמונה לא חדה בכלל... בכרטיס הקודם שלי (5700LE) תמונה הייתה הרבה הרבה יותר חדה. והתקנתי את הדרייברים מהדיסק של הכרטיס מסך והכל... אולי זה לא הדרייבר הכי חדש? יש מצב מישהו מארגן לי קישור אליו כי קצת הסתבכתי באתר שלהם ובסוף הורדתי את הדרייבר שהיה לי על הדיסק... או שצריך לשנ ות משהו בהגדרות? המסך על רזולוציה של 1280*1024 וזה עם 75MHz refresh rate.

10. איזה חברה יותר טוב ATI או INNO או TIGA בכרטיס מסך 128 זכרון? אני יכול עד 700 שקלים לכרטיס מסך 128 זכרון אשמח אם תעזרו לי למצוא כרטיס מסך יותר טובה.... גם אני עולה חדש כאן!!!!

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Abit.com.tw,

החבוב עולה 400 שקל.. הכרטיס מצויין זה אני יודע אבל מי אלה xpertvision? יש כרטיס אחר עד 400 שקל?אולי 8500 של Power color טוב יותר? איזה עוד חברות מייצרות אותו

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. יש לי gtx 560 ti ואני מעוניין לשדרג לכרטיס hd 7950 של amd מ-tms, הבעיה היא שאני זוכר שהיה דיון כאן בפורום, שאחד החליף כ.מ של nvidia ב-amd והיתה לו בעיה עם השמירות של המשחקים והם עבדו לו בגרפיקה נוראית עם הכרטיס החדש והוא אמר שם שיכול להיות שזה בגלל שהשמירות במשחקים הם עם ההגדרות של נוידיה ועכשיו הוא עם כרטיס של amd, ידוע למישהו משהו על בעיה כזו או אחרת? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. תיעוד ראשון של דגם ה-Hall of Fame היוקרתי מבית חברת GALAX מבהיר לנו כי העיצובים של כרטיסי המסך עומדים להפוך למוחצנים ומוקצנים יותר מאי פעם בדור החדש לכתבה

14. Started by speed42,

חיפשתי באינטרנט כל מיני אתרים סתם להשוות מחירים , וראיתי במקומות כמו EBAY כרטיס מדגם GTX 650 TI GDDR3 2GB במחיר ממש זול יחסית. חשבתי לעצמי מדובר כנראה בזיוף לא? ואם בכלל קיים לכרטיס כזה GDDR3? ומה ההבדל בביצועים בין GDDR5 GDDR3 באופן כללי?

15. תמונת האריזה של radeon vega החדש. מתוך אתר החומרה הלינוקסי phoronix.com מה שמעניין שהוסיפו לינוקס במערכות הנתמכות. זה כשלעצמו לא חדש, דרייברים ללינוקס יש כבר שנים גם מAMD וגם מ-NVIDIA מה שחדש הוא שכותבים את זה. פעם הפחד מזעמה של מיקרוסופט לא איפשר שום אלטרנטיבה לחלונות. הכתבה במלואה כאן: http://www.phoronix.com/scan.php?page=article&item=vega-linux-box&num=1

16. Started by h_yoav,

מישהו יודע מתי מתוכננים לצאת כרטיסי מסך זולים יותר מאשר ה8800 שתומכים בDX10? אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני רוצה לדעת אם שווה לחקות בשבילם וכמה זמן צריך לחכות?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by sanchouz,

שלום יש לי בעיה מוזרה מאוד פתאום זה התחיל, אני נכנס לFIFA11 ופתאום מתחילים באגים, פעם הדשה בצבע שחור, פעם לשחקנים אין שער ועוד מלא דברים באותו סגנון,חשבתי משהוא קרה למשחק, אבל אחרי זה נכנסתי למשחקים אחרים וקרתה לי אותה בעיה אז אני נכנסתי לאתר של NVIDIA והורדתי את הדריבר האחרון 266.58 מחקתי קודם את הישנים עשתי הפעלה מחדש,נכנסתי לSAFE MODE הפעלתי את התוכנה Driver Cleaner Pro ומחקתי את כל השעיריות מהדריבר הישן, עוד פעם הפעלתי מחדש והתקנתי את הדריבר החדש. אבל הבעיות לא נעלמות, עפילו יותר גרוע, אז החזרתי את הדרייבר שבה עם כרטיס מסך, אז נהיה עוד יותר גרוע, עכשיו אחרי 20 שניות המשחק נתקע, וגם כש אני נכנס למערכת הפעלה הוא כותב לי שיש לי איזה שהיא בעיה עם הדרייברים חייב עזרה…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by london22,

שלום לחברי הפורום אולי מישהו להסביר לי: אני מעצב 2D משתמש בעיקר בפוטושופ אילוסטרייטור וגם עוסק בצילום. מה שמעניין אותי זה עומק הצבעים הנגדיות וזהו. האם מהבחינה הזו יש הבדל בין כרטיס מסך יעודי לזה של אינטל? עם מה תהיה לי התצוגה הכי טובה? אני משתמש בלפטופ שמחובר למסך. תודה לפותר התעלומה עבורי

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by guyz6471,

שלום לכולם, לפני כמה זמן התלבטתי לקנות 6600 משומש למחשב שלי זה לא הסתדר אז השאלה שלי עכשיו זה האם יש מצב שעדיף 6200 ג'נרי חדש על 5900 של לידטק(משומש כמובן) כאשר יוצאים מתוך הנחה ששניהם בערך עולים אותו דבר. ובבקשה לא להתייחס ל 6800AGP (שיוצא בקרוב ) 6600 וכל מני דומים, חברה לא רלוונטי אני לא גיימר כבד רק רוצה שהמשחקים החדשים יעבדו בלי פילטרים על רזולציה נורמלית במחיר נמוך. כיום יש לי 5200 P4 1.6 512 RDRAM FX אשמח לתגובות המומחים ממה שראיתי עד כמה שמשפחת ה 5XXX היתה משפחה לא מוצלחת ה5900 בכלל לא רע. the Z-Guy

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by SLI/CFX,

הי חברים, המפרט הנוכחי: GPU - GTX 460 PSU - M12II 620W CPU - AMD X4 965 MB - ASRock 870 Extreme3 R2.0 RAM - 4GB הבעיה היא שאין לי תצוגה כלל, כאשר אני מדליק את המחשב הכל נשמע כרגיל (אין גם צפצופים מהביוס שמתריעים על שגיאה), ואין אפילו שגיאה על המסך, הוא פשוט נותר שחור. לאחר שחיברתי למחשב כרטיס מסך (שלא דורש חיבור לספק) אחר הכול עבד כרגיל. הבעיה היא ככל הנראה במגזר של כרטיס המסך\ספק הכוח. עד כה, הכרטיס חובר עם 2 כבלי PCI-E to PCI-E 6 Pin: ולאחר מכן ניסיתי גם עם 2 כבלי inch LP4 to 6 Pin PCI E 6 (מה שעבד ליום-יומיים ואז הבעיה חזרה): הבעיה התחילה לאחר הוספת כונן (HDD BC) לכונן הנוכחי (HDD GC). ניסיתי גם לנתק הכול, ולהשאיר רק את המעבד, הזיכרון, הספק וכרטיס המס…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by kingdavid,

יש לי שאלה אתם מרוצים מהכרטיס ? וקיבלתי את שתי המשחקים ספליטר סל ונסיך הפרסי אם כן הם מלאים? למה מאיפה שקניתי היא אמרה לי שיכול להיות שכן שיש תמשחקים היא אמרה מה שיהיה מקופסא אני יביא לך אני רוצה להיות בטוח שלא יעבדו עלי!!!!

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by iib,

פיסת אינפורמציה מענינת שנפלתי עליה ב TweakTown בהודעה שחופשת נתונים על ה Radeon 8500 MAXX שמשלב שני מעבדים גרפיים של Radeon 8500 (עם כמה טוויקים) יש גם פנינה על ה R300: כמו כן, עוד דבר שמצאתי מעניין זה טכניקת ההסרת משטחים נחבאים משופרת (Hyper Z משופר) שהוסיפו למעבד ה Radeon 8500 של ה Radeon 8500 MAXX. הטכניקה פועלת על ידי שמירת ערכי העומק (קורידנאטות Z) של כל סיצנה בזכרון מטמון על המעבד והשואתם עם עם הסיצנה החדשה וכך לחשב אילו פוליגונים לא יוצגו על המסך בצורה הרבה יותר מהירה. זאת נראית לי דרך אלגנטית מאוד לעשות זאת. זה הכל. אה כן לינק... הנה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by desert,

כשאני מנסה לשחק את המשחק הזה על 1024X768 על EXTRA הכל ,כאילו הכי טוב המשחק מקרטע מוות , מה שמעצבן אותי זה שיש לי חבר שמשחק כמו שאמרתי עכשיו ויש לו GF 2 MX 400 ולו עובד חלק. מה יכול להיות? [ זה רק המשחק הזה מקרטע] שכחתי לציין שכשאני מחזיר את ה DETAILS ל HIGH אז זה בסדר

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by ranyr,

אני מחפש מסך חדש בעיקר למשחקים אבל גם סרטים וכל דבר אחר תכלס לא כלכך מענין אותי הגודל הפיזי והמשקל של המסך אבל חשוב לי מאוד איכות תמונה עוד שיקול - סביר להניח שבתקופה הקרובה אני לא אוכל להשתמש בו ברזולוציה טבעית במשחקים בגלל הכרטיס מסך אני מכוון בערך לlcd 17 - crt 19 ויש לי תקציב של עד 2500 שקל מה עדיף??? אם אפשר המלצות למסכים ספציפים

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by kipi25,

שלום! אני עומד לקנות מסך (עוד לא הלכתי לחנויות לראות), אז רציתי לשאול מספר שאלות: 1. המסך צריך להתאים לעבודה על: פוטושופ, גלישה, סרטים ומשחקים (לאו דווקא בסדר חשיבות זה)? 2. כרגע הכרטיס מסך שלי הוא FX5200, כלומר ללא DVI. אני לא מתכנן להחליף מחשב (וכרטיס מסך) בשנה וחצי הקרובות. האם עדיין יש טעם "להשקיע" ב DVI? 3. לצערי אני ממקם את המסך מול החלון. האם ואיך זה אמור להשפיע על בחירת המסך מבחינת יחס ניגודיות ובהירות? עברתי על האשכולות הקודמים בנושא מסכים, ושמתי לב שהמסך המומלץ והמוערך ביותר הוא 710T. האם הוא עונה על כל הקריטריונים של סעיף 1? האם זה נכון שהאחריות למסכי סמסונג השתפרה? אם יש מסך אחר מומלץ, אשמח לקבל המלצות. תודה מראש 8)

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים