כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
הזמנתי את הכרטיס הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3013&catcode= מחר אני בקבל אותו !!!!!!! :yelclap: רציתי לדעת אם יש לו גלי טמפ'..... ואם כן אז איפה אני יכול לראות אותה ..?
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פיסת אינפורמציה מענינת שנפלתי עליה ב TweakTown בהודעה שחופשת נתונים על ה Radeon 8500 MAXX שמשלב שני מעבדים גרפיים של Radeon 8500 (עם כמה טוויקים) יש גם פנינה על ה R300: כמו כן, עוד דבר שמצאתי מעניין זה טכניקת ההסרת משטחים נחבאים משופרת (Hyper Z משופר) שהוסיפו למעבד ה Radeon 8500 של ה Radeon 8500 MAXX. הטכניקה פועלת על ידי שמירת ערכי העומק (קורידנאטות Z) של כל סיצנה בזכרון מטמון על המעבד והשואתם עם עם הסיצנה החדשה וכך לחשב אילו פוליגונים לא יוצגו על המסך בצורה הרבה יותר מהירה. זאת נראית לי דרך אלגנטית מאוד לעשות זאת. זה הכל. אה כן לינק... הנה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש משהוא שמאוד מעניין אותי, האים ישש לנו, כבני אדם את היכולת להקרין הולוגרמות אם כן באיזו רמה, האים יש לינק לתמונה, איך זה עובד והאים זה נכון שאפשר בטכנולוגיה מסויימת "להרגיש הולוגרמות" כמו בSTAR TREK. תודה. יאיר.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם למחשב חדש בן חודשיים שנקנה לצרכים משרדיים רוצה להוסיף כרטיס מסך שיוכל לשחק ב NBA 2K11 בהגדרות טובות תקציב באזור ה-500 ש"ח תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי מה לדעתכם כדאי לקנות מכרטיסי R9 290 שמוכרים היום? MSI,Gigabyte ,Sapphire ,ASUS? יש באמת הבדל? איזה הייתם ממליצים לי? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה.. יש לי מחשב חמוד לאללה מעבד intel P 3.0 (ואני לא צריך יותר ) זיכרון ddr1 512 400 אז אני רוצה לקנות עוד גי'גה של ddr 1 400 הכרטיס מסך נשרף לי so.. אני מחפש משהו בסיגנון Geforce 8600 או ATI 1950xt משהו כזה אבל מישהו בפורום של המפרטים אמר לי שיהיה לי משהו בשם "צוואר בקבוק" (אין לי מושג מה זה) אז מה אתם אומרים?
-
- 29 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מהן האופציות האלו שאני רואה ב ATI TOOL ? למה משמשת כל אופציה ? מה כדאי להגדיר בכל אופציה ? והאם שינוי האופציות האלו יכולות להזיק לכרטיס באיזשהי צורה ? ( כמו עליית הטמפ' של הכרטיס ) הכרטיס שלי GTO2 עם O.C ל XTPE .
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, זה המפרט שלי כרגע: i7 930 stock noctua u12p ga-ex58a-ud3r intel x25-m 80gb sapphire 5850 ss 600w lancool k62 יש באפשרותי להביא Diamond ATI 5850 מארה"ב ב180$ = 670 שקל +-. כרגע אני משחק על רזולוציה של 1680x1050 עם מסך DELL 2209WA, בקרוב ארכוש LCD 40" FULL HD לחדר ואשחק על גביה, השאלה היא האם הספק בכלל יחזיק עוד כרטיס של 5850? זה משתלם? או שעדיף לי להשקיע עוד קצת ולרכוש כרטיס "מעודכן" ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מה הכרטיס הכי משתלם ב1200 - 1250 שקל היום? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני חושב על לקנות מסך חדש אך הידע שלי במסכים מועט מאוד ואני לא יודע בדיוק מה לחפש חוץ מזה שאני רוצה 17 אינץ' אני לא יודע איזה עוד מרכיבים דרושים כדי לבחור מסך טוב. אנא עיזרו לי ותגידו אילו מאפיינים של מסך צריכים לחפש (שמעתי משהו על refresh rate ורזולוציה או דברים כאלה) תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי GEFORCE FX5200 AGPX4 זרוק,מה יקרה אם אני אחבר אותו לסלוט PCI רגיל? הוא יעבוד אבל לאט? לא יעבוד בכלל?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ואם יש למישהו לינקים הקשורים לנושא ישירות
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי עושה קצת רעשים - מהמאוורר כנראה הוא פעם באיזה כמה חודשים לא נדלק, אז אני מנתק אותו מהתושבת מחזיר והוא חוזר לעבוד כמובן פעם בכמה חודשים אני מוציא לו את כל האבק הקטע הוא שעכשיו הוא עושה רעשים מוזרים - אבל עובד השאלה שאלה היא אם ניתן לדעת כמה זמן נשאר לו ? ואיזה כרטיס מסך חלופי כדאי לקנות? אני לא ממש משחק אולי STARCRAFT II לפעמים ומשחקים בסגנון כרגע יש לי HD6850 הוא בן 5 שנים בערך תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
http://www23.tomshardware.com/graphics_2007.html?modelx=33&model1=734&model2=712&chart=279 ה1650, שצמוד ל7900GS. האם זה זה: http://skypc.co.il/pl_product~GV262~8~0.htm לפי הנתונים בטבלה ובאתר זה זה, העניין הוא שאני עדיין מפקפק בעניין מכיוון שהוא נותן ביצועים כל כך חזקים יחסית למחיר.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, היה לי עד לא מיזמן מחשב I3 6100 עם RX 470 וWIN10P חוקי ומעודכן. הכל עבד מצויין כולל צפייה ביוטוב 4K, בהמשך שידרגתי את הכרטיס ל1080TI והבעיות של הסאונד התחילו: https://www.google.co.il/search?q=audio+crackling+windows+10+nvidia&oq=audio+crackling+windows+10+nvidia&aqs=chrome..69i57.7863j1j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8 פשוט זוועה ויש לי אוזניות HYPERX CLOUD שהטרבל ממש חזק אז הרעשים האלה פשוט מפריעים נורא. לפני שבוע שידרגתי ל2700X וASUS X470PRIME והבעיות לא ניפתרו, עשיתי ריסט לווינדוס שיתקין עצמו מחדש ועזר קצת אבל לא סופי, מצב שינה מחמיר בעיה אז תמיד חובה לכבות ולהדליק, ואפילו DAC חיצוני בחיבור אופטי לא פוטר את העניין.…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קרוב משפחה שלי רוצה להתחדש בכרטיס מסך למטרת גיימינג המפרט שלו: מעבד i5 650 מסך 22 אינץ ספק יותאם לאחר בחירת הכרטיס מה האופציות בתקציב תודה ובוקר טוב
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
החבוב עולה 400 שקל.. הכרטיס מצויין זה אני יודע אבל מי אלה xpertvision? יש כרטיס אחר עד 400 שקל?אולי 8500 של Power color טוב יותר? איזה עוד חברות מייצרות אותו
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Detonator 43.00 ??? למה ??? למה כל שבוע יוצאים משהוא כמו שלושה Detonatorים לא רשמיים זה ממש מעצבן אותי, מה הבעיה שלהם בNvidia. מישהו ניסה כבר להתקין אותו, האם כדאי לי להתקין (GF4 440 MX)? כל דריבר לא רישמי שיצא עד היום עשה לי בעיות והייתי צריך למחוק אותו.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! לפני בערך כחצי שנה קניתי את הכרטיס מסך 4850 ועכשיו שמעתי על הכרטיסים החדשים שלהם סדרת ה 5xxx .. עכשיו שמעתי שגם קרייסיס 2 הולך לצאת ובכלל עוד הרבה משחקים שברוב המקרים יתמכו dx11 של כרטיסי ה 5xxx איזה כרטיס מסדרה 5 אתם מציעים? אני אחד שאוהב לשחק דרך אגב ורצוי על ההגדרות הכי גבוהות שמעתי על 5770 תודה=]
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני חושב על לקנות מחשב חדש... ואני לא יודע איזה כרטיס מסך עדיף 7800gtx או 7900gt?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אולי מישהו להסביר לי: אני מעצב 2D משתמש בעיקר בפוטושופ אילוסטרייטור וגם עוסק בצילום. מה שמעניין אותי זה עומק הצבעים הנגדיות וזהו. האם מהבחינה הזו יש הבדל בין כרטיס מסך יעודי לזה של אינטל? עם מה תהיה לי התצוגה הכי טובה? אני משתמש בלפטופ שמחובר למסך. תודה לפותר התעלומה עבורי
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
הי חברים, המפרט הנוכחי: GPU - GTX 460 PSU - M12II 620W CPU - AMD X4 965 MB - ASRock 870 Extreme3 R2.0 RAM - 4GB הבעיה היא שאין לי תצוגה כלל, כאשר אני מדליק את המחשב הכל נשמע כרגיל (אין גם צפצופים מהביוס שמתריעים על שגיאה), ואין אפילו שגיאה על המסך, הוא פשוט נותר שחור. לאחר שחיברתי למחשב כרטיס מסך (שלא דורש חיבור לספק) אחר הכול עבד כרגיל. הבעיה היא ככל הנראה במגזר של כרטיס המסך\ספק הכוח. עד כה, הכרטיס חובר עם 2 כבלי PCI-E to PCI-E 6 Pin: ולאחר מכן ניסיתי גם עם 2 כבלי inch LP4 to 6 Pin PCI E 6 (מה שעבד ליום-יומיים ואז הבעיה חזרה): הבעיה התחילה לאחר הוספת כונן (HDD BC) לכונן הנוכחי (HDD GC). ניסיתי גם לנתק הכול, ולהשאיר רק את המעבד, הזיכרון, הספק וכרטיס המס…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר שלי היה רוצה שתמליצו לו בבקשה על מסך 17 בישביל משחקים תקציב בסביבות 1200 שקל תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי שאלה אתם מרוצים מהכרטיס ? וקיבלתי את שתי המשחקים ספליטר סל ונסיך הפרסי אם כן הם מלאים? למה מאיפה שקניתי היא אמרה לי שיכול להיות שכן שיש תמשחקים היא אמרה מה שיהיה מקופסא אני יביא לך אני רוצה להיות בטוח שלא יעבדו עלי!!!!
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-