כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
יש בפינת ההורדות אצלכם תוכנות שעושות אוורקלוקינג לכרטיס המסך.. האם זה מסוכן? וניתן לעשות אוורקלוקינג ללא תוכונת עזר? תודה מראש ושבת שלום
-
- 7 תגובות
- 697 צפיות
-
-
PALIT GEFORCE 8800GT 512MB SONIC OC DUAL DVI PCI-E - הבנתי שהכרטיס הזה חזק מהGIGABAYTE אך לא ממש משמעותי(בערך 1.5%?) והוא גם מגיע עם קירור מיוחד של החברה PALIT ככה שהוא שקט. דבר אחד שאני לא הבנתי זה אם הוא בא כבר עם OC מהחנות או שכשאני ירצה לגרום לו לעבוד בOC אני צריך לשחק עם איזה תוכנה ועד אז הוא רץ רגיל ללא OC? וגם מה אומרת המילה DUAL בשם שלו(למה זה חשוב?) ואם זה OC האם הזמן חיים שלהם קצר יותר?ואגב האחריות שלו רק לשנה TWINTECH 92536-70HOC 8800GT 512MB OC HEAT PIPE DDR3 PCI-E- טוב הכרטיס הזה אני בכלל לא יודע מה איתו אבל הרבה אנשים הציעו לי אותו, אך במה בדיוק הוא נופל מה GIGABAYTE 8800GT ומהPALIT? GIGABYTE GV-NX88T512H GEFORCE 8800GT 512MB DUAL DVI PCI-E- עכשיו לכ…
-
- 13 תגובות
- 910 צפיות
-
-
כרטיסי המסך המתקדמים והחדשים של AMD מוכוונים לגיימינג ראוי גם ברזולוציית על של 4K, אך יוכלו לעשות זאת באמת רק באמצעי תצוגה המבוססים על חיבור DisplayPort לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%95%d7%9c%d7%98%d7%a8%d7%94-%d7%92%d7%99%d7%99%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%92-%d7%91%d7%a1%d7%9c%d7%95%d7%9f-%d7%a2%d7%9d-%d7%9b%d7%95%d7%9b%d7%91%d7%99%d7%aa-%d7%9b%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%a1%d7%99/
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד לאור דיון מעניין שראיתי באיזה אתר על סרטון שפרסם AdoredTV (מבקר חומרה וטכנולוגיה שמי שמכיר לעומק יודע שהוא גם דיי פאנבוי של AMD) על Vega, התחלתי להילחץ מזה שאולי אין ל-AMD באמת תחרות בשווקים הגבוהים גם השנה? בכל אופן, בסרטון הוא השתמש בדמו ש-AMD שחררה לציבור הרחב מ-DOOM כדי להסביר למה מדובר בליבת Vega "הגדולה" ולא "הקטנה" ולמה זה שהיא בקושי מנצחת את GTX 1080 מדאיגה מאוד. חשוב לציין לפני כמה דברים: - הקלוקים של הליבה לא יציבים וכנראה שהם גם נמוכים ממה שהם יהיו בהשקה. - ליינוס מ-LinusTechTips הוא כנראה העיתונאי הראשון בתערוכה שאשכרה ראה כרטיס ראשוני עם ליבת ווגה (AMD איפשרו לו לפתוח קייס שעובד עם ווגה). אפשר לראות שם את הקירו…
-
- 36 תגובות
- 12.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם ,אני חדש כאן .... מקווה שתוכלו לעזור. אני צריך לחבר שני מסכים למחשב אחד (בכל מסך משהו אחר). הבנתי שאני זקוק לכרטיס מסך דואלי,ואמרו לי שכל כרטיס מסך שיש לו שתי יציאות -אנלוגית ו-dvi יעשה את העבודה (כמובן בתנאי שלפחות באחד המסכים יש כניסת dvi ) .כרגע יש לי מסך אחד 19 אינץ' 1920P של LG והוא מצויין,וכרטיס on-board של אינטל (לוח אם של דל). קניתי לפני כמה חודשים כרטיס של גיגהבייט ATI 9600pro (בין השאר בגלל שהוא בלי מאוורר -יש לי מחשב שקט במיוחד אז למה לקלקל...) ולהפתעתי התצוגה היתה הרבה פחות טובה . לא ציפיתי לניסים ונפלאות מכרטיס של 400 ש"ח אבל לפחות ציפיתי שהוא לא יראה תמונה גרועה יותר מהכרטיס הפשוט שהיה לי, במיוחד שסוף סוף היתה לי הזדמנות לחבר אותו ב- DVI .....! אב…
-
- 7 תגובות
- 778 צפיות
-
-
ניסיתי לא מזמן להתקין לאפטר אפקט פלאג אין שנקרא ELEMENT 3D והוא אמור להכניס גישה לאובייקטים תלת מימדיים בתוכנה משום מה הפלאג אין לא עבד לי במחשב הנייח כרטיס מסך שלי הוא onboard intel(R) HD , אמנם עבד בלפטופ שיש בתוכו כרטיס מסך onboard AMD R5 redeon grafic מצורפת תמונה עם הדיבאג שעלה: שאלתי בפורום תוכנה ולא קיבלתי תשובה , לכן אני חושב שאולי הבעיה היא בכלל בכרטיס מסך למרות ששיחקתי איתו משחקי תלת מימד והוא עבד בסדר אם בכל אופן אני צריך כרטיס מסך אשמח להמלצה שפויה ב 200-400 ש"ח , אני אני בעיקר מתעסק בתיכנות ולא במשחקים
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנן לקנות מחשב ולפי ההמלצות כאן הרכבתי את המפרט הבא(אני מתחיל ללמוד השנה הנדסה המחשב הוא לצורך לימודים שירים סרטים ): פריט דגם מחיר בשקלים כולל מע"מ מעבד Amd Athlon64X2 (AM2) 4800 2.5GHz Dual Core Energy efficient 65Watt- Box - 3Y Warranty 640 גוף קירור למעבד Glacialtech Igloo 5073 Silent Intel LGA775 Cooler - 19.8dBA 65 לוח אם Abit Fatal1ty F-I90HD Intel Socket 775 Motherboard - X1250 On Board + HDMI 630 זיכרון פנימי 2X DDR-2 - 1024mb PC5300 - 667mhz - CL5-5-5 - 3Y Warranty 460 דיסק קשיח 250GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Digital WD2500AAKS - 3Y Warranty 360 צורב DVDRW BLACK - SATA - LITEON LH-20A1SX20 200 כרטיס קול Onboard - מובנה על לוח האם 0…
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אולי כדאי להחליט כאן איזה כרטיס מסך מומלץ לתקציבים, וכך אנשים לא יצטרכו להפציץ את הפורום בשאלות ששואלות בגדול את אותם השאלות כל פעם? לשוק הנמוך(400-500 ש"ח)-TI4200 64 MB שניתן למצוא בKSP, אם לא, אז 9200 PRO. לשוק הבינוני(900 ש"ח)- GEFORCE FX 5700 ULTRA של אלבטרון שאפשר למצוא בPCH אלטרנטיבה ב1000-1100 ש"ח- רדאון 9600 XT שהוא קצת פחות טוב(אך ההפרשים די זניחים) אבל הוא כולל את כל חבילת הHL+HL2 כשיצא. לשוק הבינוני-גבוה(אני אפילו הייתי קורא לו גבוה לפי הביצועים של הכרטיסים) (1200 ש"ח) ALBATRON GEFORCE FX 5900XT שניתן למצוא בPCH. אלטרנטיבה-RADEON 9800 NP ב1600 ש"ח, אך הג'יפורס הרבה יותר מומלץ בגלל ביצועים דומים ומחיר הרבה יותר זול.
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
1.DXVA 2.CoreAVC 3.FHD 4.HDR 1080P 1080I WMV 720P libavcodec ffdshow MPC
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
וישחררו לנו את שוק המאיצים הגראפיים מן הטירוף שאחז בו ? רקע: בחודשיים האחרונים בערך, מאזור מאי 2017 חלה לה תפנית שכולנו היינו ערים לה - התרוקנות המדפים מכרטיס מסך של AMD מסדרות 470/80 ו- 570/80 , מהלך שגרם למחירם להאמיר עד כדי פי 1.5 ואפילו פי 2 בחנויות - אם בכלל היו במלאי להשגה (בדר"כ לא). ההשפעה היתה דרמתית גם על שוק כרטיסי המסך המשומשים, כאשר ניתן היה לראות כרטיסי AMD מארכיטקטורת GCN כדוגמתם של 7950/70 או בגלגולם 280X, וכרטיסי R9-290/390 מאמירים במחירם בלוחות היד השניה כפליים סדר גודל ממחירם רק כמה חודשים קודם לכן, בבחינת בקוש אדיר לכל מה שמסוגל לכרות מטבעות ויהי מה - גם אם הוא כרטיס סבתה זקנה על גלגלים... …
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הם אומגה דרייבר טובים גם בשביל ATI, ועד כמה יותר טובים מ-CATALYST?, במה יותר טובים?
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
איזה עדיף לי הדרייבר הרשמי של ATI או אומגה דרייבר? אם זה עוזר יש לי radeon 9600 xt...
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
-
יש לי Ti200 של MSI (הדגם המלא במפרט) ובדרייברים הקודמים קיבלתי איתו כ 10500 נק' ב 3DMark2001. לאחר התקנת אומגה (Preformence) הנק' ירדו ל 9700... האוברקלוק זהה והכל זהה חוצמזה... מה הבעיה?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות לגבי הכרטיס הזה של ati : 1. האם שינוי הדרייברים של הרדאון 9800SE לאומגה יכולים להרוס/לשרוף את הכרטיס או לפגוע בביצועים שלו?? 2. האם ניתן לשחזר חזרה למצב הרגיל והמקורי של הכרטיס אחרי השינוי לאומגה?? 3. בכלל, כדי לנסות את זה אם אני לא אוברקלוקר שכבר היתנסה בכל זה? 4. האם הקירור של הכרטיס מספיק או שצריך קירור נוסף לזה?? ??? : ???
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
קודם כל אני אתחיל בזה שאני מצטער שלא רשמתי את זה בת'ראד המיועד לכך. אבל זה דחוף וראיתי שאין הרבה עניין בדיון הקודם. אז ככה, קניתי 9800SE AIW של הרקולס מPCH, אחרי הרבה ריבים שהם לא הביאו לי ברוב טיפשותם את המתאם מDVI לVGA, ככה שלא יכולתי להפעיל את המחשב! אני בכל אופן עדיין לא התקנתי את האומגה, ובלי האומגה קיבלתי ב3DMARK03 : 3856 וזה יחסית נחמד, הייתי מתקין את האומגה אבל... (תמיד יש אבל!) אלכס מPCH ועוד לקוח הסבירו לאבא שלי שיש סיכון גדול בזה שזה יכול לשרוף את הכרטיס. ושרק מישהו מקצועי יכול להתקין את זה... אבל ההתקנה זה באמת שטיות את זה אני יודע. מה שמוזר לי בקשר לשריפת הכרטיס, הכרטיס הוא PRO לכל דבר, עם קירור של PRO, איך הוא יכול להשרף? בבקשה בבקשה אנשים תצילו אותי ותנו לי…
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
-
אהלן, לא מזמן יצאו בנצ'ים של הHD4870, ע"י וע"י מספר לא מבוטל של אנשים הבנצ'ים נראו מזויפים ולא אמינים. הבנצ'ים אמיתיים או בדיה?
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
כבר 3-4 אנשים התלוננו על בעיות נפוצות במסך הזה אני רוצה לעשות רשימה גדולה של הכל (בהמשך אני יסביר למה) אני יתחיל בזה שהקווים בצדדים לא ממש ישרים, גם שאני מנסה לסדר את זה מהתפריט זה לא הולך - אבל בחנות זה פתאום הסתדר (מה פה קורה פה) הקו העליו והצדדים משוכים, מה שאומר שאם אני שם אייקון במסגרת של המסך הם לא יראו כמו אייקון באמצע המסך לפעמים יש גל צבע אדום\סגול חלש למעלה שמזיזים חלון למעלה למטה המסך מתרחב ומתקווץ (אותו דבר שעוברים מחלון קטן לחלון על כל המסך) אני זוכר שהיו עוד דברים זה דיי דחוף וחשוב מאוד אז כל מי שהיה לו את המסך שבבקשה יוסיף. תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 829 צפיות
-
-
http://forums.guru3d.com/showthread.php?s=&threadid=85394&perpage=10&pagenumber=1 תהנו אל אחריותכם בלבד!! תשימו בטיקי ואולי גם בחדשות כי זה טוב למיש שי לו כרטיס כזה
-
רכשתי כרטיס טלויזיה הנ"ל. למרות שבחרתי בהגדרות הקידוד האופטימליות (MPEG2-12Mbps), לוידאו המוקלט נוסף רעש. גם בתצוגה לפני ביצוע ההקלטה הרעש קיים. נראה שהבעיה היא לא בכבל (חיבור ישיר לטלויזיה שלא דרך המחשב מפיק איכות טובה מאוד עם אותו הכבל). איך מתגברים על הבעיה? בברכה, ilil
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
הצעת עבודה של מפתחת השבבים אישרה את מה שכבר ציפינו וקיווינו לו מאז ההכרזה על ה-Titan X באוגוסט לכתבה
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב מסתבר שעד סוף יולי בסופו של דבר ידידה קרובה שלי תהיה בארה"ב לכמה ימים וכבר בדקתי באיזור שהיא תהיה עד כמה שאפשר ואני מאוד מתלבט. בגדול כל מה שבדקתי - נכנס לתקציב. אני מנסה לגבש דיעה מה כדאי יותר ולא מצליח. מצד אחד אני משתמש בקירורי מפוח שנים ( יש לי מארז מאוד מאוד מאוורר ) ומצד שני המחיר של אחד הכרטיסים היותר מומהרים זהה ל FE. בכל מקרה - MSI Armor 1070 - 429$ EVGA Gaming SC ACX 3.0- 449$ EVGA FE - 449$ ZOTAC FE - 449$ MSI Gaming - 479$ יש עוד כרטיסים של אסוס ושל GB שראיתי 499 ומעל 500 וזה לא רלוונטי מבחינתי. עכשיו אני לא אתן לה לתעסק עם הזמנות מהאינטרנט כי היא שם סה"כ כמה ימים בודדים לכנס מהעבודה שלה. מה שב…
-
- 26 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
יש לי לוח אם ASUS P4C800-E Deluxe ויש לי בביוס בקטגוריה של Advanced -> Chipset יש לי שם Graphic Aperture Size והערך שלו מכוון על 64mb עכשיו יש לי כרטיס מסך ASUS Geforce 5600FX ורציתי לדעת מזה האופציה הזאת בכלל והאם היא קשורה לכרטיס מסך ? אם כן האם עלי לשנות אותה לערך גבוה יותר ? (יש לי עד 256 מגה אפשרות להעלות את הערך הזה)
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
מסתבר שלמרות ששמתי באנריל 2 את כל האופציות על המקסימום ואמרתי שאין הבדל גדול בינו ובין הכרטיס המוחלף NVIDIA 440 קיים הבדל גדול! מסתבר שאפשר לשנות במאפייני הכרטיס את הפילטרים שנקראים החלקת משוננים (?) ל- x6 ואת הפילטר האנאיזוטרופי ל- X16 קיבלתי תמונת מסך מדהימה באיכות ובצבע אבל כנראה שעברתי גבול מסויים עם הפנטיום 3 733 שלי ולמרות שהמשחק התקדם חלק הורגשה ירידה במסכים לשניה שהוא מצליח לייצר. לא נורא לפילטרים האלה יש הרבה ערכי ביניים ואני מניח שנצליח למצוא משהו איכותי וגם מהיר.
-
- 7 תגובות
- 916 צפיות
-