כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
מה עדיף 2 כרטיסי 6850 ב CF או כרטיס יחיד GTX 480 ? א. הביצועים בכל הביקורות די דומים עם יתרון קל (3-5%) ל CF ב. מחיר הכרטיסים זהה - 1950 ל GTX ו כנ"ל לשני 6850 ! (בלי להתחשב בהוצאה ללוח תומך CF) השאלה היא מה נראה לכם יותר נכון לשים למפרט חדש (ואנחנו בונים כאלה לאנשים די הרבה...) עם כל היתרונות והחסרונות של כל שיטה (באופן כללי ולא דווקא למקרה הזה) * חסרונות הCF/SLI שבד"כ ידועים ומדוברים הם בעיקר בכל הקשור בקירור לא מספיק טוב לכרטיסים ב מערך CF/SLI וכן התמיכה הלא מושלמת בחלק מהמשחקים... * מצד שני ה GTX480 די נחשב ככרטיס "חם" וזללן חשמל - למרות שלפי כל המדידות זה יוצא בערך שווה ערך למערך CF של 6850... *משום מה נראה לי לא הגיוני לבנות מפרטי SLI/CF באזור המחירים שלה 5-6K (מה ש…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שבת שלום אנשים.. קניתי לפני יומיים כרטיס מסך נוסף אחרי היתיעצות איתכם פה.. חיברתי בקרוס פייר את שנייהם והביצועים במשחקים מעולים.. מדובר על 2 כרטיסי HD5870 השאלה שלי היא איך אני בודק את תקינות כרטיסי המסך שלי איך אני יודע שהם באמת תקינים לחלוטין?. מערכת ההפעלה שלי היא WIN7 64 מעבד I7 920 זיכרונות 6GB DDR3 1600 איזו תוכנה או בדיקה אפשרי לעשות כדי לדעת בוודעות שרכשתי מוצר תקין?.. המון המון תודה מראש על העזרה ושבת שלום לכולם
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
שלום, אני רגע לפני קניית מחשב ועומדת בפניי דילמה: ATI 5750HD של Sapphire גרסאת 1024MB לעומת NVIDIA GTS 450 של GainWard גרסאת 512MB 2 כרטיסים מדהימים לפי דעתי האישית, יותר אהבתי את ה450 של אנוידיה אבל הזכרון זה מה שמפריד ביני לבין ההחלטה הסופית.... עד כמה הוא משמעותי? אשמח למבחני ביצועים, דעה אישית וכולי....לא מעוניין בכרטיסים אחרים במחיר זהה או אחר. אלו האופציות היחידות. תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן דבר ראשון המערכת הכללית שלי היא: Core 2 Quad Q6600 ASUS P5-NE SLI (nForce 650i) 4GB 800mhz kingston RAM אני משתמש ב Windows 7 Ultimate 64Bit המחשב שלי מחובר לLCD32 וכל המערכת קולנוע נתתי את כל המידע פה כי הספק שלי לא הכי חזק וכל המערכת שמחוברת ל LCD גם לוקחת חשמל ... עכשיו בכללי הספק שלי זה Thermaltake Purepower RX 450W וזה ספק חזק אבל לא מספיק וואט אני מבין .. אבל אחרי הכל הוא הריץ לי את מערכת מה שאני שואל פה זה ככה על הכרטיסי מסך בצד יש לי 2 תבניות שכח אחת מהן 6 פינים (אחד מהחיבורים שמתחבר אליהם של PCIE to molex שמקבלים עם הכרטיס מסך) ב6 פינים השניים אני משתמש ב משהו שמחובר אליו 6 פינים מ2 הכיוונים והוא מתחבר ישירות לספק (בלי Molex וכאלה) בכרטיס השני אין לי את זה …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הנ"ל ואני חושב לשדרג אותו לGTX 470 או 6870 אבל יותר בכיוון של ה470..... האם כדאי לי לעשות את השדרוג הנ"ל? אני משחק על F2380 סמסונג 1920*1080
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני לפני כחודשיים קניתי מחשב חדש השארתי רק כרטיס מסך ישן ודיסק קשיח המערכת שלי עכשיו נראת כך: Core i5 760 P55A-UD3 2x2GB Kingston HyperX Dual Channel CL9 8600GT ASUS 500GB 7200RPM SEAGATE + DeskStar 1TB 7200RPM HITACHI Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan CM 690 II Plus 650W Modular 14cm fan, Active PFC, 80+ CHieFTEC LG w2453v אני משחק ברזולוציה של 1080*1920 הכל אצלי עובד מצויין חוץ מהמשחקים , עפילו המשחקים הישנים איאפשר לשחק ,ובגלל זה אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך שלי למשהו יותר מתקדם התקציב שלי וא בסביבות 1300 ש''ח אני מתלבת בין 3 כרטיסים GIGABYTE GTX470 OC http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=7324 INNO3D HAWK GTX470 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp…
-
- 23 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
עדכון: בהמשך לדיון שהתחלתי בפורום מפרטי מחשב: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=481890.0 הסתפקתי אם שווה לי להשקיע עוד 100 ש"ח בכ.מסך או שזה לא ישפיע הרבה המפרט שהזמנתי הוא: מארז: EZCOOL עם USB קידמי ללא ספק ספק כח: A.PFC 450W FAN12 POWER MAN INWIN החלפתי לספק של HEC 500W לוח אם: GA-H55M-UD2H GIGABYTE מעבד: אינטל 3.2GHZ 4MB CORE i3-550 1156 החלפתי למעבד אינטל i5 760 זיכרון: KVR KINGSTON 2GB DDR3 1333MHZ כ.מסך: Nvidia GeForce 8400GS 512MB-3 P.O.VIEW DDR3 דיסק קשיח: 500GB SATA2 32MB C.G WD צורב: GH22NS שחור SATA LG DVDX22 DL המחיר הסופי (לא כולל מסך, מקלדת ועכבר): 2460 ש"ח השימושים במחשב יהיו: 35% לשימוש משרדי רגיל 40% לגרפיקה תיכנות ותלת מימד ו 25% למשחקים אמר…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מעבד Intel i5 760 Tray מאורר למעבד Freezer 7 Pro לוח אם GigaByte GA-H55M-S2 1156 זיכרון Transcend DDR3 2GBX2 (סה"כ 4GB) דיסק קשיח Samsung F3 1TB מארז ATX COOLERMASTER 370 ספק כוח למחשב SeaSonic S12-2 430Watt עכשיו מתלבט בין שני הכרטיסי מסך האלה (שייעברו OC): LeadTek GeForce GTX460 768MB GDDR5 שעולה 838 ש"ח או זה: חברת PowerColor או HIS, אני בוחר. והכרטיס: ATI Radeon 6850 1GB GDDR5 שעולה 982 ש"ח הפרש של 144 שקל, האם זה באמת שווה ואני באמת אחוש בהבדל? שימו לב אני לא שואל מה יותר טוב אלא מה יותר משתלם
-
- 5 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אהלן יהיה פער איכות משמעותי בין כבל HDMI לHDMI לבין כבל DVI לHDMI? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני לפני כחודש קניתי מחשב חדש השארתי רק כרטיס מסך ישן ודיסק קשיח המערכת שלי עכשיו נראת כך: Core i5 760 P55A-UD3 2x2GB Kingston HyperX Dual Channel CL9 8600GT ASUS 500GB 7200RPM SEAGATE + DeskStar 1TB 7200RPM HITACHI Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan CM 690 II Plus 650W Modular 14cm fan, Active PFC, 80+ CHieFTEC http://www.chieftec.eu/index.php?option=com_content&task=view&id=349&Itemid=242 LG w2453v אני משחק ברזולוציה של 1080*1920 הכל אצלי עובד מצויין , אבל אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך שלי ל6870*2 crossfire עכשיו לקנות אחד 6870 ובעוד כמה זמן(בו נגיד שנה וחצי שנתיים) לקנות עוד אחד השאלה האם הספק שלי יחזיק את הכרטיסים האלה? אני יודע שהכרטיסים מהסידרה הזאת לא צו…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
התקנתי לאחרונה את BLACK OPS והמשחק חצי צולע. אני משחק עם הגדרות אוטומטיות. כמובן שאני יכול להוריד והעלות כרצוני אבל אני רוצה לשחק עם גרפיקה טובה +. המפרט שלי נמצא בחתימה שלי אני מנסה להבין האם הכרטיס מסך הוא צוואר הבקבוק או שמא המעבד או שניהם ביחד? האם קניית כרטיס מסך תוכל לפתור את הבעיה או שמצד שני שום דבר לא ממש יעזור וצריך כביכול מחשב חדש אשמח לעצות תודה
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני זוכר בזמנו היו דיונים על שילוב של כרטיס ATI, וNVIDIA לטובת הPHYSX שלה.. זה עדיין אקטואלי? יש לזה תועלת או לא באמת? המערכת שלי מופיעה בחתימה, ויש לי כרטיס 8800GTS320 ללא שימוש. מאחר ויש לי סלוט PCIE פנוי, יש טעם להכניס אותו למערכת? אם כן, איך עושים זאת? PLUG&PLAY או שצריך לעשות משהו בשביל להגדיר אותו כמשני תודה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, רכשתי כרטיס מסך חדש מתוצרת ASUS דגם:EAH5770. את הכרטיס התקין טכנאי מחשבים של רשת מחשבים ידועה וגדולה בארץ. לאחר התקנתו בוצע פירמוט מלא והתקנה נקיה של מערכת ההפעלה - ללא כל שגיאות ו/או תקלות כלשהן,והותקן הדרייבר הכי עדכני לכרטיס מסך זה. לאחר התקנתו הופיעו שיבושים בתצוגה כמו: לפעמים הפירסומות באתרי האינטרנט מופיעות כמלבנים/ריבועים שחורים,התמונות באתרי האינטרנט מופיעות לפעמים כריבוע לבן ריק,כשבתוכו X אדום,סרגלי הכלים (סרגל גוגל וסרגל רדיו ישראל) מופיעים תמיד בצורה משובשת,לא תקינה וחסרה.לפעמים החלק השמאלי של שורת המשימות מוצג בצורה חסרה בפרטים ולא תקינה.לפעמים קורה שהתצוגה כולה מופיעה כחסרה בפרטים ומשובשת לגמרי. זה קורה לא רק בתצוגת דפי אינטרנט,אלא גם בתצוגה לא תקי…
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מכיוון שלא הייתה הענות כלל בדיון של כרטיסי ה-HD6000 החלטתי לפתוח נושא חדש...אז: התחדשתי לי ב-HD6870, גם לי מותר לא? Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us עוד לא יצא לי לבדוק איתו כלום, אם יש לכם משהו שאתם רוצים שאני אבדוק אני אשתדל, תנו גם המלצות על בנצ'ים שונים שאתם מכירים של DX11 וכד' עריכה: מישהו יכול להמליץ על כלי טוב ונוח לאוברקלוק?
-
- 21 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב חדש בקרוב, ובו שני כרטיסי 6850 מאיזה חברה כדאי לקנות אותם? יש את HIS, PowerColor, Sapphire (ההבדל במחיר זניח אז לא צריך להתייחס אליו)
-
- 6 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום, התחדשתי בכרטיס HD4850 עם קירור של Accelero TWIN TURBO. כרגע הטמפ במנוחה של הכרטיס הוא 50 מעלות. הבעיה היא שהקירור עובד על חלש תמיד, וגם במאמץ המאווררים לא מגבירים עצמם. עכשיו הפעלתי תוכנת מאמץ לרטיס, והמעלות קפצו ל 85, ונשארו שם לאורך זמן. גם פה, האיורור לא עלה, והמאוררים נשארים תמיד בלס"ד ממש נמוך, אני יכול לגעת בהם חלש והם יעצרו. ניסתי לשנות את מהירות המאוררים בצורה ידנית, גם דרך עריכת הפרופיל ושינוי המהירות בשיטה של עריכת המסמך, וגם ניסתי דרך riva tuner , אבל כלום לא עובד, ואם אני מעלה את העוצמה, לא קורה כלום, והטמפ נשארת אותו דבר. ניסתי גם דרך Expertool, אך גם היא לא פעלה, ובכל התוכנות כשאני מנסה להעלות ל 100 אחוז כדי להקשיב לקול המאווררים, המאוררים לא עולים,…
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
בדרך כלל משתמשים בכרטיס ATI כראשי ובכרטיס Nvidia בשביל פיזיקס, אבל עם יש לי כרטיס ATI ישן HD 2500pro - האם יש בו איזה טכנולוגיה שכדאי שאני אחבר אותו לסלוט השני?? בנוסף ל 460?
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
יש לי RADEON 4870, המשחק נראה ככה... לא יודע מה לעשות כבר http://img151.imageshack.us/img151/152/hp72010111801144780.jpg
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם עדיף לי לחסוך כסף ולקנות את NVIDIA GTX 580 החדש או לקנות שתי כרטיסי רדאון חזקים באותו מחיר?
-
- 7 תגובות
- 737 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אפשר לשלב בין כרטיס מסך של רדאון שהם חברה של AMD עם מעבד של INTEL ואם יש שוני בין מעבדים מחברות שונות לבין כרטיסי מסך שונים
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
ה9800GX2 הלך לעולמו,וחשבתי על על כרטיס של ATI. מפרט: מעבד אינטל 8400 ספק huntky 700 זכרון 4 GB לוח אם ASUS P5Q מארז coolermaster 690. אני מעוניין רק בכרטיסים של ATI. משהו שקרוב ל6870.. אשמח לקבל עזרה מבעלי נסיון בתחום. תודה והמשך ערב נעים
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה להחליף למחשב שלי היישן - פנטיום 4, כרטיס מסך. ויש לי כמה כרטיסי מסך - כולם ישנים - ורציתי לדעת מה הכי טוב. מבחינת ביצועים ומהבחינה של האם הוא הכי טוב למחשב שלי. אלו הם כרטיסי המסך - Inno3D TNT 2 nvidia vanta-16 ATI - 3D Rage pro AGP 2x Radeon 7500LE 128M SDR TVO
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך 460gtx ומחובר אליו גם מסך רגיל וגם הטלויזיה עם HD . אבל אני רואה לראות רזולוציות שונות בטלויזיה ובמסך של המחשב. איך אני עושה את זה? הבנתי שצריך להיות במצב EXTEND איך עושים את זה? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
בכל אתר ניתן להעלות שאלה או לבחון באג עם תומך טכני בכיר ב-NVIDIA לא מצאתי מייל שאליו פונים ואני לא מדבר על פורום
-
- 5 תגובות
- 935 צפיות
-