עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Idanp,

איזה מהם יותר חזק? X850XTPE או שתי 6800NU

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by neil4,

לי יש לוח שלי sis k7s5a xabre 400 athlon xp 2000 256 sdram קיבלתי ב 2001 6455 נקודות

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  3. Started by MishaK,

התחלתי בזמן האחרון להסתובב הרבה בפורומים של OCWorkBench וקיבלתי רעיון נחמד לשאלה שמצריכה קצת חשיבה.. האם לדעתכם ה-Xabre 400 החדש מבית SiS יצליח להכנס לשוק ה-Low/Mid End כמו שצריך? אחרי הכל, הוא עולה בערך 85$, וה-Ti200 שמציג ביצועים דומים נמצא עוד 5 דולרים למעלה, והוכיח את עצמו כבר כאחד ששווה את הכסף, אך ה-Xabre 400 הוא עדיין ה-New kid on the block ולא הכי הוכיח את עצמו.. אז, מה דעתכם?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by imac,

יש לי כמה שאלות: 1 - באיזה כרטיסים הוא אמור להתחרות? 2 - האם הכרטיס הזה יוכלל וציפסט הבא של SiS או שהוא ימכר כמו כרטיס AGP רגיל? בתודה מראש imac! ;D

5. Started by DrizziTx,

להלן הידיעה: http://www.digitimes.com/news/a20040930A7056.html וואו, XBOX2 עם R500 שיוצא ברבעון ראשון 2005 וR480 שיוצא בקרוב .... ATI ממש עסוקה טוב הנה *לחיים*, להמשך קרבות מהנים בין ATI, ל-NVIDIA ולעוד כרטיסים מדהימים שיגיעו ויפילו אותנו מהכיסא עכשיו אני אשב בצד ואחכה לכל ה-FANBOYS שיפלטו את השטויות המתלהבות שלהם כתמיד

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  6. Started by eliranl,

אני חושב שזאת המסקנה שהגעתי אליה היום למרות שאני בכלל רציתי להביא 6800GT עדיף שיהיה מחשב עם סתם כרטיס מסך להוריד בו שירים ,אייסיקיו ,אינטרנט קצת ולהוריד משחקים וסרטים לXBOX360 שנותן גרפיקה וחווית משחק הרבה יותר גדולה לא?:\ הבנתי גם שאפשר לחבר לXBOX מקלדת ועכבר אז מה אתם אומרים עדי להשקיע את הכסף על XBOX או כרטיס מסך?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by avidan28,

שלום חברים. כולם זוכרים את הכרטיס שהינו מקבלים בערכת די וי די .ואני היום עובד עם זה כי זה נותן לי גם דולבי דיגיטל וגם יציאת סרטים החוצה לטלויזיה. אבל שאלה.הכרטיס XCARD תומך בכל הפורמטים החדשים של ה-DIVX.???? אני שמעתי שלא ובגלל זה לא קניתי אותו שהוא יצא. היום אולי אפשר להשיג אותו ב-570 שקל בחנות אחת או 2.לי זה מאד חשוב ונוח.אשמח לדעת אם אפשר לעשות משהו בעניין. והאם הוא תומך גם בXVID החדש????.תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  8. זה מסך מבית טוב כמו שאומרים נתונים על הניר מעולים כולל DVI רענון 16MS ועוד כל טוב מסך יפה כולל ציפוי זכוכית על הפנל הקידמי דבר שלא קיים באף מסך המחיר כולל משלוח 2200 ש"ח . אני לא חושב שיש מסך שנותן כל כך הרבה עבור מחיר כזה. אז למה הוא לא מומלץ אף פעם? אף פעם לא מדברים עליו? http://zap.co.il/model.asp?model_id=20597

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  9. Started by Dude29,

אני מעוניין לרכוש מסך LCD 17" של חברה טובה, עם DVI. מה דעתכם על זה >> [url=]http://www.xerox-displays.com/7series.html?product=WCP35&page=modl

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  10. Started by PCguy,

אני מתלבט בין לוח שתומך PCI-E לבין לוח שתומך AGP עיקר ההתלבטות הוא על כרטיס המסך מה כדאי יותר למשחקים? SEPPHIR 9800 AGP או GEFORCE 6600 PCI-E תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  11. Started by AntiSocial,

חבר שלי קונה את הכרטיס הנ"ל. יש לו מחשב די גרוע. AMD 2600+ ושני סטיקים של 256 ראם. רציתי לדעת מה אתם חושבים על הכרטיס. האם הוא טוב ואת חוות הדעת שלכם בקיצר... האם אפשר לעשות לו אוברקלוק ולפתוח לו צינורות? האם מומלץ וכו... אגב, מה המהירויות הליבה והזיכרונות שלו ועד איפה אפשר להגיע איתן בOC. כעיקרון, שקלתי לקנות את ה6800 אבל ראיתי באיזה פורום שאפשר עם פתיחת צינורות ואוברקלוק של 6600 להגיע לרמה של 6800. מקווה שתענו על כל השאלות, תודה מראש. =)

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום ברצוני לרכוש את הכרטיס הנ"ל ובאתר החברה בין יתר דרישות המערכת רשום: An available hard disk drive power dongle אשמח אם מישהו יוכל להסביר באופן מפורט למה הכוונה? תודה

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  13. דרייברים חדשים ....71.60 "משופצים" על OC מכובד ביותר עם קירור NV SILENCER6 ...... פשוט יופי של כרטיס ..... הגולש ... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by bad-sector,

קראתי היום קצת עליו וראיתי שבבדיקה הוא לא עבר להם אחרי מאמץ את ה 40... ואצלי אחרי הדלקת המחשב הוא על 67 מעלות... יש סיבה?

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by shirs1,

הזמנתי תכרטיס מסך XFX 6800 ULTRA 450/1200 יש לי פנטיום 4 3.0c 512DDR ספק 480W H.E.C MOTHERBOARD ASUS P4P800 הבעיה שלי שיש לי זיכרון דיי חרא של יונדאי DDR400 PC3200 3-3-3-8 הבעיה שלי זה הזיכרון שאני יודע שהוא דיי חרא ואני לא יודע איך קניתי אותו חחח... בקיצור השאלה שלי עם יש לזה השפעה גדולה על קצב הרצת המשחקים כאשר אני ישתמש בכרטיס המסך החדש???? ובכלל על קצב הרצת המחשב? בבקשה תענו לי מהר...... אה ויש לי 2 מאוורים אחד 120 ENEMERX ואחד 80MM 70061678 עם יש לכם אי סי קיו זה יהיה פצצות... תודה בכול מקרה בייי

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by דניאל מלנקי,

אני מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש, ואני רוצה שייתן לי רוחב פס של משהו כמו 20 ג'יגה לשנייה ושלא יעלה יותר מ1800 שקל, ראיתי ביקורות על הxfx 6800 אבל הציון הסופי שלו שם הוא -c בגלל איכות תמונה.......אז זה נכון או לא? ויש המלצה לכרטיס שנותן ביצועים טובים עד 1800 שקל?

17. Started by eliranl,

שניהם כמעט אותו מחיר 6800LE עולה 1029 שקל וה6600GT עולה 1200 שקל. עכשיו אני יודע שה6800 הוא גירסה מוחלשת. בלי OC ולפתוח צינורות ל6800LE הוא יהיה יותר טוב מה6600GT?

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

אני מזמין תכרטיס הזה ב-999 ש"ח מ-KSP מתכוון לפתוח לו תצינורות עיבוד ויחידות VS או לפחות ככה אני מקווה... מקסימום לא נמכור שוב באותו מחיר

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by bell,

היי יש לי אפשרות לקבל את אחד משני הכרטיסים הנ"ל, רציתי לדעת מה המומחים פה ממליצים מתכוון לשחק על 2K רוב הזמן ומדי פעם 4K אתם חושבים שה3080 עדיף כי ה ray tracing שלו טוב יותר? והביצועים קצת יותר טובים? זה כמה פריימים בודדים לפי מה שראיתי או שה6800XT עדיף? גם לטווח הרחוק בגלל שיש לו 16 גיגה זיכרון, ואולי הדרייברים שלו יסדרו את ה ray tracing? אשמח לתגובות עם פירוט, תודה

20. Started by badmama,

אהלן, עברתי בבאג מחשבים לא מזמן והם הראו לי כרטיס מסך של XFX מדגם 7300GS עם 512 זיכרון DDR2 ב 606 שקל (!!) מישהו קרא על הכרטיס הזה? המוכר בעצמו בחנות אמר לי שזה מחיר קצת מחשיד... שווה?

• 20 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by taotao,

התחדשתי לי בכרטיס הנ"ל.... הנה כמה תמונות...(צולמו בN73) אני חייב לציין שהאריזה די מרשימה וגדולה. מה שקיבלתי עם הכרטיס זה מתאם DVI לVGA (שניים), מפצל מולקס, חוברות למיניהם ודיסק דרייברים. התקנתי את הכרטיס כרגיל אך משום מה הדיסק של הדרייברים (שסופק באריזה) לא עבד, יש מצב גדול שזה בגלל הצורב שלי (בסוף הורדתי דרייברים מנוידיה). חיברתי את הכרטיס לספק והתחלתי להריץ כל מיני בדיקות... להלן תוצאות סטוק: 3DMARK05>>5613 3DMARK06>>2920 התדרים שהכרטיס מגיע איתם זה 560 לליבה ו700 לזיכרונות...(טמפ' מנוחה של 35+-..טמפ' מאמץ 52+-).. בOC פשוט הצלחתי להגיע ל612 לליבה ו746 לזיכרונות..(טמפ' מנוחה לא השתנתה..טמפ' מאמץ עלתה לאיזור ה55+-)... אני חייב לציין שהקירור ש…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Chura,

יש לי אפשרות לקנות את הכרטיס הנ"ל ללא אחריות : http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814150182 ההתלבטות שלי היא בינו לבית ה3D Fuzion 7600GS שיעלה לי אותו דבר... אני יודע ששכולכם תגידו על ה7600GT, אבל השאלה שלי היא על אחריות, האם צריך אותו מאוד, או מסתדרים בלעדיה ?

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  23. Started by esaly,

חבר'ה! מישהו מכיר את הכרטיס בכותרת? חבר שלי מצא אותו בהונג קונג ב140 דולר שזה 600 שקל בערך... אשמח לתגובות איך הכרטיס ואיך התמורה ביחס למחיר?

• 30 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by Chura,

שלום שוב :-) ראיתי מישהו שמוכר את הXFX הנ"ל: http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurations.jspa?seriesId=12035&productId=56410# המוצר השני :-) מה דעתכם על הכרטיס ? בייחוד שהוא יוצא לי במחיר זהה עם 7600GT Extreme ? ומה דעתכם על כרטיסים יד שניה עם אחריות לעוד שנתיים וחצי... ? תודה כולם !

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by zxc1301,

מה טוב יותר ? לרזולוציות עד 1280 ...... ה XFX 7900GT EXTREME 256MB ..... או ה X1800XT 256MB ? ועוד שאלה ..... ידוע שכל הכרטיסים של גרסאות ה XXXX של ATI עובדים מצויין בפילטרים .....AA AF ...ככה שבקושי זה פוגע בביצועים כאשר משחק מופעל עם פילטרים הכי גבוהים השאלה שלי אם זה גם ב NVIDIA ב 7900 למניהם (בתור אחד שמשחק תמיד אבל תמיד עם פילטרים על הכי גבוהה) ? תודה.

• 4 תגובות
    • 523 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.