עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Dj_Infernal,

אני יודע שמסכי LCD עובדים בטכנולוגיה שונה ממסכי CRT ... השאלה שלי היא ....האים כל מסך LCD יותר טוב (אני מתכוון לאיכות תמונה) ממסך CRT ?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by DisinfectedDuck,

מה דעתכם על הכרטיס הזה? ראיתי אותו למכירה בסביבות ה-1600 ש"ח (!). למישהו יש אותו? איך הביצועים? יכולת אוברקלוק?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by arik620,

שניהם עולים בערך אותו דבר, ובשביל חברה שלי, זה מספיק (לא משחקת במחשב, רק שיהיה בסדר לקצת תוכנות גרפיקה). 64MB DDR עם TV-OUT לסרטים... מישהו מכיר את החברות האלה?

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by amobi,

שלום, מחשב חדש, מסך חדש, למעשה ניסיתי 2 מסכים עם 2 חיבורים שונים וזה קורה לשניהם, כשאני עושה ריסטרט המסך מהבהב מעט בדרך כלל לאיזה 10 שניות ואז זה נגמר. בגלל שזה קורה לשני מסכים שונים עם חיבורים שונים (אחד HDMI והשני DVI) אני מניח שזה קשור למסך, מה שכן בהתחלה זה לא קרה אלא רק אחרי שהתקנתי דרייברים חדשים של כרטיס מסך 670 ודרייברים חדשים של המסך החדש. צריך את עזרתכם, יש איזה הגדרות שכדאי לי לשנות ? תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. תיעוד ראשון של דגם ה-Hall of Fame היוקרתי מבית חברת GALAX מבהיר לנו כי העיצובים של כרטיסי המסך עומדים להפוך למוחצנים ומוקצנים יותר מאי פעם בדור החדש לכתבה

6. שלום אני מחפש לקנות את הכרטיס מסך הכי טוב שאני יוכל ב-200$ ואיני יכול חרוג בתקציב יש לי ספק כח 450 שיספק חשמל לכרטיס כרגע אני נוטה מאוד לכיוון ה960 מיני של גיגהבייט אבל לא סגור עליו אני מחפש כרטיס מיני וכמה שיותר חזק תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. שלום לכולם, אני מרכיב מפרט חדש ומתלבט כרגע באיזו גרסה של GTX 780 לבחור, מכיוון שישנם כל כך הרבה גרסאות TI, OC וכו'... ככה שבאמת אשמח לחוות דעת איזה דגם/חברה (msi,gigabyte,evga) לבחור? התקציב לכרטיס הוא עד 4K. בתודה רבה מראש לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by lcx,

אני בהתלבטות בהרכבת מפרט למחשב נייח חדש,ואשמח לקצת עזרה. התיכנון הוא מחשב לשימושי אינטרנט ואופיס,וכן חיבור לLCD 42" לטובת סרטי HD/כFULL HD האם כרטיס המסך המובנה שמגיע HD4600, יספיק לצורך העניין,ויעבוד ביציבות לטווח ארוך בצורה חלקה? או עדיף להשקיע 600 ש"ח לכרטיס מסך נפרד? האם בבחירת הכרטיס המובנה יש לי צורך בזיכרון RAM גדול יותר? (במקום כביכול הזיכרון הקיים בכרטיס נפרד) איך מתבצע חיבור HDMI עם כרטיס מובנה? צריך לוודא שיש את החיבור בלוח אם? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. שלום רב, קודם כל, אני אציין כי זמן רב שלא הייתי כאן. אני בצבא בשלב זה של החיים והעיסוק שלי לא איפשר לי כל כך להסתובב בפורומים. למי שלא מכיר אותי. וכנראה הרבה חבר'ה חדשים לא מכירים אותי היום. אני זה אותו רומן שניהל בזמנו את HWFORCE האתר המתחרה ל HWZONE שנפל עקב כך שאני התגייסתי ושאר צוות האתר לא התמיד בעבודה והזניח את הפרויקט. אך זה העבר ואנו היום בהווה עם הפנים לעתיד, וטוב שכך. בהזדמנות זאת אשמח לקבל דעתכם, בנושא הרכישה האחרונה שעשיתי בEBAY,אשמח לשמוע הצעות/הערות ודעתכם החופשית. הזמנתי ATI ALL IN WONDER X1900 במחיר של 280 דולר כלל משלוח שזה לפי הדולר של היום כ- 1179 שקל כמו כן הזמנתי AGEIA PhysX שיצא לי קצת יקר 340 דולר כלל משלוח. עוד לא קבלתי אותם אך אקבל בקרוב. המחשב שכ…

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Microsoft .NET Framework. אז השאלה שלי אם אני יוריד עדכונים אז זה יוריד לי את זה? כי אין לי עדכונים חדדשים במחשב והדרייבר של ati צריך להיות מעודכן ככה אמרו לי .ולכן שאין לי מעודכן אז יש לי שגיאה הזאת [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by FAT32,

שלום! ביולי שאלתי פה על כרטיס מסך טוב שאפשר למצוא ב-300 שקל ולא ממש הצלחתי למצוא... עברו מאז כמעט 4 חודשים, ובינתיים כבר הלך לי המחשב. עכשיו קניתי חדש, בלי כרטיס מסך כי הכרטיס של הקודם עוד עבד. אבל הוא כרטיס מעפן. אני צריך משהו הכי טוב שאפשר למצא ב-300 ש"ח, ככה משהו חזק למשחקים. תודה מראש!

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by A-L-o-n,

איזה כרטיס מסך יותר טוב GeForce 8600 gs או GeForce 8600 gt או GeForce 8600 gts תודה אם תוכלו לעזור לי בזה...

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by bluz,

טוב, המפרט בצד: אני משחק בC&C3. הוא כל כמה זמן נופל (המסך נכבה ואי אפשר להדליק). אני צריך לעשות ריסט ואז לכבות מהר (ולהדליק שוב) בשביל שהמסך יחזור לפעול. עכשיו, חשבתי שזה בגלל המעבד החלש מאוד.. אבל, כנראה שזה לא. היום הופיעו לי ארטיפקטים: בפעם הראשונה כמה קווים ואח"כ ריסט, ופעם השניה קצת יותר קווים, יצאתי מהמשחק וניסיתי לטעון שוב וזה הפך להיות מלא. זה נשאר על הDESKTOP גם. יש לציין שההגדרות הם קצת יותר מהמומלץ לX1950 PRO, אבל בסורס זה על ההגדרות הכי גבוהות (AF:ANISOTROPIC*16 עם AA*6 או 4 לא זוכר, וכל השאר ממוקסס). רזולוציה: 1024*768. מה לעשות? נ.ב.. יש התנגשות של הדרייברים של הקול עם ATI CATALYST - בד"כ היא עושה בעיות בהרצה, וכשהיא לא - צריך לעשות ריסט בשביל לשמוע קול.

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום לכם...! ברצוני לקנות מחשב עם אחד מכרטיסים הגרפיים האלה.. מי לדעתכן יותר חזר... יותר אמין... יותר טוב... יותר איכותי... יותר משתלם..... ומפיק יותר ביצועים. אנא ערכו לי השוואה על פי הנתונים שהאמרתי כאן... 2 הכרטיסים הם: 1-GIGABYTE PCI-EX RADEON HD2600XT 256MB 128 BIT GDDR4 - GV-RX26T256HP-B - DX10 - RETAIL 2-GIGABYTE PCI-EX GeForce 8600GTS 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - SILENTPIPE 3 - DX10 - RETAIL בתודה מראש... אלמוג

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by מר שאלה 2007,

משעמם אז פותחים נושא המפרט הוא כזה P4 2.40 S478 (1GB RAM (DDR1512*2 KINGSTON כרטיס מסך 5200 לAGP (כרטיסים לAGP)כנראה שאני ילך על או 7600GS SONIC או 7600GT אז השאלה אם שתי הם יעשו צאור בקבוק או לא?(ואם קטן לא נוראה ) יש כרטיסים של ATI (כן עכשיו AMD)במחיר של שתי אלה ומשתלמים כמו אלה? אם שווה כרטיסים אחרים אז אינה למה צריך וכו'... השימוש למישחקים(כמו COD2 FEAR וכו)שיצאו עד עכשיו ...(עד שנת 2007 לפחות) על רזולציה 768*1024(או אפילו 600*800)אבל עדיף כמובן את הרישון והגדרות שיהיה לפחות גבוה בינוני... ואולי חלק מהפילטרים או בלי בקצור התקציב עד 800-600שח

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by dentfull,

כחלק מהמחשב החדש שאני בונה, אני גם מעוניין להכניס פנימה 2900XT. השאלה שלי היא האם הבעיה הכרטיס היא של דרייברים כמו עם ה-6800 בתחילת דרכו או שזה פשוט כרטיס שתוכנן גרוע כמו סדרת FX? והאם שווה לקנות אחד עכשיו ואז כשהגרסה המרועננת יוצאת לחבר את שני הכרטיסים כשהישן מתעסק עם הphysics והחדש עם הגרפיקה?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by omrid14,

יש לחבר שלי SLI 8800 GTS 512 רציתי לשאול אם כרטיס 1 של GTX 260 חזק יותר מהSLI של 8800 ? איזה כרטיס חזק יותר מהSLI קיים עד 1500 שקל ?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by AmonAmarth,

שלום לכולם, אני לפני קניית מחשב חדש ובו יהיה הכרטיס 4870X2. ראיתי ש NVIDIA תוציא כרטיס חדש שיתחרה בATI 295GTX.. השאלה האם שווה לקנות את זה במקום הATI? לATI יש GDDR5 שזה דבר עם מהירות עצומה יחיסת לכרטיס מסך.. וגם עוד שאלה,מה עם ה SIDE PORT..? ATI לא תפעיל אותו? עוד משהו ששכחתי.. הכרטיס יפעל על הסמסונג T220P.. וגם לפעמים לסרטים ואולי למשחקים על LCD 32.. אז מה בעצם אתם ממליצים לקנות? אני הולך לקנות עם המחשב את המעבד Q9550 ועושה OC.. תודה רבה ויום טוב!

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. הכרטיס מסך הזה עושה לי בעיות עם 3D.קניתי אותו לפני כמה חודשים. (הבעיה העיקרית שלי איתו היא משחק אחד ב3D שלא עובד חלק,CAROM3D) אני רוצה איכשהו לשרוף אותו כדי שיחליפו לי אותו לחדש. תנו רעיונות איך אפשר(אבל בבקשה רק רציניים)לשרוף או לקלקל אותו.... תודה.

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by sabpa2,

בעיה במחשב!! קיבלתי ב3DMARK01 רק14,605 יש לי AMD 2500 SAMSUNG 3200 R9800P 256BIIT עשיתי בדיקה לכרטיס מסך קיבלתי 5515 למה קיבלתי כצת נקודות ראיתי אנשים שקיבלו עם AMD 2500+R9700P 17,000!! ... :'( זה גרוע!!! איך אני מסדר את זה? זה מחשב חדש :'( :'( :'(

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by psu,

ברשותי המחשב עם המפרט הבא : AMD PHENOM X II 920 2.8 MHZ לוח של ECS 790GX כ.מסך CLUB3D 5770 קשיח 500 WD BLUE ספק 600W TOPOWER EZSILNET זיכרון 4GB 1066 HYPERX KINGSTON סך הכל מערכת שלדעתי לא אמורה להתקל בבעיות מיוחדות בהרצת משחקים. קיבלה 14300 נקודות ב3DMARK הוירטואלי שבאתר שלהם ולשם השוואה מערכת עם 275 של נוידיה וI5 קיבלה 17800 שזה לא רחוק. הסרתי והתקנתי את הדרייברים מחדש ועכשיו הנוכחי הוא ה10.3 (האחרון הרשמי שיצא). במשחק GTA IV לא מתפקד גם בהגדרות הנמוכות ביותר מבחינת רזולוציה ושאר הפונקציות ורשום שמשתמש רק ב300 MB מתוך ה1000MB זיכרון שיש בכ.מסך. במשחק NFS SHIFT מתפקד סביר, אך לפעמים עם תקיעות קטנות (משחק לא הכי תובעני ולדעתי בגלל זה לא מורגשת הבעיה). כשהרצתי 3DMARK VANTA…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. איזה כ. מסך הייתם ממליצים לי עד 700 ש"ח בלי חריגות עם המערכת הזאת: Intel Core 2 Dou E7500 ASUS P5QPL-AM 3GB RAM 667Mhz CoolerMaster 460W אני מעוניין לשחק על הרז' 1360X768, תביאו לי את הכרטיס הכי חזק שאפשר בבקשה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by t--g,

שלום לכולם!! אז ככה.. המפרט שלי הוא כזה מעבד אינטל 2.0 זכרון 256 לוח אם.. חברה שנקראת viarama אני לא מכיר אותם.. בכלל המחשב הוא קצת ישן.. לפני שנתיים עם אתם צריכים עוד משו.. תגידו עכשיו לעניין כדי לי לקנות רדון 9800 פרו של msi במקום ה gf 4 mx שלי??

• 28 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Raul,

אני כרגע עובד, ובסוף החופש (משהו בעוד חודש) אמורים ב"ה להיות לי 3000 שקל לשיפוץ ולשיפור המחשב. אז לאחר OC כושל על 5600XT (ע"ע בת'ארד בפורום תצוגה) תוצרת פליט ( :-\) אני חושב דחוף להעיףףףףף אותו כי הוא מהווה מעצור רציני למחשב שלי (מפרט בחתימה).... אז לכן אני רוצה לקנות את ה6800 ואני נוטה לכיוון GAINWARD זאת חברה שאני מאוד אוהב ומעריך... לכן אשמח לשמוע ביקורות ותגובות עליו. 2. כרגע יש לי ספק ג'נרי ואין מצב שאני מסכן את ה GEFORCE עם ספק כזה לכן אני אצטרך גם לקנות ספק ואשמח לקבל את עצותיכם המקצועיים... (יש לי נטייה לטובת ה טרמלטייק). נ.ב. הכרטיס מיועד בעיקר למשחקים כבדים.... ואין גמישות בתקציב, 3000 זה המקסימום!

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by penny_hardaway,

שלום לכולם! האם יש הבדל רציני בביצועים בין דגמי TI4200 של SUMA של 64MB ו 128MB? והאם זה שווה את ההבדל במחיר.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים