כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,974 דיונים בפורום זה
-
-
אני מעוניין להתחדש לי בכרטיס מסך חדש ונחמד שיספק את צרכיי כגיימר כבד. התקציב הוא עד 1200 ש"ח (לא להיתפס לקטנות - מוכן להשקיע גם 1300 אם ההבדל בביצועים הוא קריטי ) במידה וזה משנה משהו המחשב מבוסס על לוח אם NF7 מבית aBIT וכולל מעבד 2.6 ג'יגה-הרץ של AMD. אני יודע שזה לא שייך לפורום אבל אולי מישהו פה יידע - בהתחשב בעובדה שלמחשב שלי יש רק חצי ג'יגה זיכרון פנימי רציתי לדעת האם אני ארגיש הבדל בין הוספה של חצי ג'יגה להוספה של ג'יגה (או במילים אחרות - האם יש הבדל בין ג'יגה זיכרון פנימי לג'יגה וחצי זיכרון פנימי). כמו כן אשמח לדעת האם באמצעות הוספת זיכרון פנימי יש סיכוי שאוכל לשחק (לא חייב על הפילטרים הגבוהים ביותר, כמובן שלא משחק רשת) ולהפעיל ברקע סבבהDC (תוכנה שפשוט קורעת את ה…
-
- 11 תגובות
- 709 צפיות
-
-
היי ח'ברה, חלק מהסיבה שאני קונה מחשב הוא מאחר שהכרטיס מסך נשרף והמחשב כבר לא כמו פעם, המפרט שלי הוא q6600 ,GIGABYTE GA-P35-DS3L האם יש כרטיס מסך הולם (לא צריך להפריז במחיר, עד 500 שקל וגם זה יותר מידי) שיכול להריץ משחקים כגון סימס פיפא ושיט כזה בצורה סבבה לגמרי ? זה לא הולך להיות מחשב גיימינג עוד, עובר לאחותי, ככה שהיא לא צריכה יותר מאינטרנט והסימס שלה. הציעו לי את Geforce 220GT DRR3 מה דעתכם? ב400 שקל יעשה את העבודה? הפיפא\סימס לא יקרטע? תודה!
-
- 9 תגובות
- 929 צפיות
-
-
איך זה משתווה לעומת החומרה שיש לי? מעבד INTEL 3.2 (פרסקוט) זיכרון 1GB כ.מסך nVidia GeForce FX 5900XT
-
- 8 תגובות
- 754 צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב פנטיום 3, כרטיס מסך 128 מגה (נדמה לי SIS (בלי יציאות וכניסות מיוחדות)) וזיכרון 128 (או 256 הוא לא זוכר...) הוא רוצה לחבר מצלמת וידיאו של SONY למחשב (חיבור RCA צהוב) איזה כרטיס שווה את ההשקעה? כל הצרכים הם פשוט ללחוץ PLAY במצלמה, REC במחשב ואחר-כך הוא רוצה לערוך את הסרט במחשב... הוא לא יודע כמה הוא יכול להשקיע, הוא לא רוצה לקפוץ מעל לפופיק, מסתפק במועט ביותר... בבקשה תנו הצעות לכרטיסים, לטווח המחירים שלהם ואם הם שווים את מוצר/מזומן... תודה רבה, נדב (וגם רז...)
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
MultiGPU Update: Two-GPU Options in Depth http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3517&p=1 החלק הראשון מתוך סידרת מאמרים/בנצ'ים שבודקים את כל נושא ה CF/SLI כיום. כרגיל באננדטק הסקירה מקיפה וממצה, תענוג לקרוא. מומלץ לשים בסטיקי.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי לוח אם asus p4s533-mx עם כרטיס מסך מובנה(sis 651) יש שקע צהוב שנראה כמו יציאה ל TV האם זה שקע ל TV אם כן איך מפעילים את התצוגה בטלויזיה תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אולי תוכלו לעזור לי לגבי מחשב לפוסט פרוקשיין(עבודה עם maya ,3dmax וכו') וכבר הישתגעתי אני צריך עזרה עם הכרטיס מסך אני רוצה להשקיע עד 3000 ש"ח בכרטיס הגרפי אני מיתלבט בין ati לnavidia אבל אני לא יודע איזה כרטיס ודגם יכולים להתאים המיפרט הטכני של המחשב הוא: p-4 3.6 ghz (bus:800mhz'h-t,1mb s775) 1 לוח אם asus p4p800se ,sata ,lan זכרון ddr2 533 512mb a-data *2 ד.קשיח 200gb sata בבקשה אם תוכל לעזור לי אודה היתי בחניות מחשבים והם לא בדיוק "עזרו" לגבי הכרטיס הגרפי ???
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
-
הוא לא אמור להיות יותר טוב מה 7600GT והרבה יותר זול מה GTX או ה 7900GT? גם לא ראיתי אותו בהמלצות של כרטיסי המסך ליוני..
-
- 9 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום, אחרי שהGTX260 GOLDEN SAMPLE של GAINWARD שירת אותי נאמנות, הוא התחיל להציג ארטיפקטים והלכתי לממש אחראיות בIQPC. כאמור, רוב הסיכויים שאני אקבל זיכוי של כ-1000ש"ח ולכן אני רוצה שתעזרו לי להחליט איזה מבין שני הכרטיסים הללו (או להציע משהו טוב יותר) שווה לי לבחור Gainward GTX460 768MB ב992 ש"ח: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6801 XFX HD4890 1GB ב1030ש"ח: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6801 לאור ההבדל בצריכת החשמל, השקט והטמפ' בהם, מול הביצועים נטו, מה לדעתכם עדיף? לפי הבנצ'ים שראיתי ה460 וה4890/5830 די דומים בביצועים כשכל אחד מהם גובר על השני ולהיפך במשחקים שונים...
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכם אני צריך לעזור למישהו לקניית כרטיס עד סכום 370 שח ל- AGP X8 מה ההמלצה שלכם מחשב 2.8 1.0 זיכרון
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
יש לי לוח GA-Z77-D3H של גיגהבייט ונאמר לי שאני צריך להוריד מהאתר של אינטל תדרייברים לכרטיס גרפי המובנה של הלוח אם , ניסיתי להוריד אחד מהאתר של אינטל והוא רושם לי בהתקנה הודעת שגיאה שהמערכת לא נתמכת , מישהו יכול להביא לי קישור לדרייבר הנכון ? זה הלוח אם GA-Z77-D3H וזה הכרטיס מסך GTX 560 TI תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
טוב אז יש לי את ה IIyama Visionmaster Pro 454 ויש לי טלוויזיה 21" תלויה על זרוע באלכסון למסך. עכשיו בכל פעם שאני מדליק את הטלוויזהי מופיעים פסים במסך, וכשמכבים את הטלוויזיה הפסים נעלמים אחרי איזה שניה. בהתחלה לא הבנתי ממה זה קורה כי עד עכשיו האמת שלא שמתי לב לזה, או שזה פשוט לא היה, וזה די מוזר לי. עכשיו איך זה קרה פתאום, או שלא שמתי לב ? ואיך אני יכול לפתור את זה ?
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך ל agp. התקציב שלי הוא בסביבות ה1000 ש"ח. ראיתי שני כרטיסי מסך. 1- ב1127 ש"ח 2 ב826 ש"ח 1 6800gs http://isracomp.com/define.asp?idd=3490 x800gto 2 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1579 שניהם של חברת palit. רציתי לדעת איזה כרטיס עדיף יותר בכללי ואיזה עדיף יותר למחשב שלי. מפרט: Motherboard: CPU Type Intel Pentium 4, 2666 MHz (20 x 133) Motherboard Name Unknown Motherboard Chipset VIA VT8751(A) ProSavageDDR P4M266(A) System Memory 768 MB (DDR SDRAM) BIOS Type Award (02/13/03) Communication Port Communications Port (COM1) Communication Port Communications Port (COM2) Communicatio…
-
- 8 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי שאלה. אם אני משחק בכל המשחקים עם האופצייה של ה- v-synce על on, בכל המשחקים, זה פוגע בביצועים? בתודה מראש, דודי.
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי כרטיס מסך 8800 GTS 320MB בעל 2 חיבורי DVI, הבעיה שלי שאני רוצה לחבר מסך מחשב 19 ו טלויזיה LCD32 ביחד אבל יש בעיות, מסך ה 19 בעל חיבור VGA ולכן יש לי מתאם שצידו האחד DVI והשני VGA ואת ה 32 אני מחבר בכבל HDMI כאשר אני משתמש במתאם שצידו האחד DVI והשני HDMI הבעיה היא ש 2 המתאמים (DVI TO VGA) וה (DVI TO HDMI) מפריעים זה לזה ורק חיבור אחד יכול להתחבר לכרטיס עצמו כי הם צפופים וקרובים מדי זה לזה , רציתי לשאול אם מישהו יכות לתת לי פתרון כלשהו? תודה.
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום היה לי את הכרטיס הזה אבל של נבידיה ושל 4 אייג'יפי עכשיו יש לי אותו כרטיס של inno3d ושל 8אייג'יפי... אני רוצה לדעת מה ההבדלים...? בין החברות ובין האיכות של האייג'יפי או מה שזה...
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש יש לי מפרט מסודר והכל אבל ההתלבטות העיקרית שלי היא לגבי כרטיס מסך בהתחלה רציתי את gtx 560 ti ואז אמרו לי ש7850 יותר משתלם וטוב יותר עכשיו אני רואה שיצא הgtx 660 ti ויש מצב להורדת מחירים, השימוש העיקרי שלי במחשב זה גיימינג והמחשב הישן כבר מקרטע. שווה לי לחכות להורדת מחירים המיוחלת? כמה זמן אחרי ההכרזה באמת רואים זאת בשוק? ואיזה כרטיס מסך אתם ממליצים לגיימינג? יש לציין שהיה לי radeon 9200 בעבר והתאכזבתי אז אני חצי כח לגבי amd אודה לעזרתכם.
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אהלן, נשרף לי הכרטיס מסך 8800GT 512MB אני חייב דחוף לשדרג, ובמילא זה מה שרציתי לעשות לפני שהוא נשרף, הוא ישרת אותי לסרטים בעיקר ולמשחקים. יש לי מעבד Q6600 G0 לוח אם P35-DS3L זיכרון g.skill 2GB(2X1) ddr2 800MHZ שהאמת גם אותו אני רוצה לשדרג, אם אפשר באותו נושא אני אשמח. מסך 22'' אם צריך עוד משהו אשמח להוסיף, תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
היי חברה אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ואני צריך גם ספק כמובן אני יכול להקצות 1000/1100 ש"ח גג לשניהם יחד. המפרט שלי רשום בצד. לא צריך כרטיס אוברקיל כמובן כרטיס מסך עם יציאת S-VIDEO ולא HDMI אם יש גם וגם אז סבבה תודה חנויות - מרכז ושאוכל לקנות את שני הפריטים יחד (לא אייבורי וKSP כמובן) נ.ב: חשבתי על 4850 או 9800GTX+ אבל אני רואה שהמחירים שלהם לא יורדים
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברה אני כיום על כרטיס מסך hd4830 המחשב שלי : asus p5q pro e8400 4gb זכרון ספק ip-s450bq3-3 t 450w אני משחק בעיקר משחקים כגון : fifa 12 כל הסדרה של COD ועוד משחקים בסגנון. רזולוציות מסך : 1680X1050 האם שווה לשדרג את הכרטיס מסך ? ת'כלס הוא מריץ ללא בעיות מיוחדות, אבל אם שדרוג לדעתכם יעניק ביצועים טובים יותר אשמח אם תציעו לי כרטיס עד 500 ש"ח שיתן תשואת ביצועים טובה יותר. תודה.
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
מחפש המלצה לכרטיס מסך עבור מחשב מדיה סנטר לסלון - ולא מהמובנים של שאינטל או AMD אלה משהו קצת יותר טוב (כמובן לא מטורף..) הכרטיס צריך להיות דק כי זה מארז עומד תודה!
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי אם מישהו יודע איך אני יכול לבחור בין שני הכרטיסים ואם יש הבדל בביצועים? ATI RADEON 9800 XT =499 599 =ASUS Radeon 9800 XT/tvd s-Video
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
מה המסך הדק הכי משתלם או טוב בשביל טווח המחיר הזה 1800 שקל !!!
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-