כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
אני מרגיש שהכרטיס מסך חוסם את המחשב שלי במשחקים וגם ב3DMark06 קיבלתי תוצאה לא גבוהה במיוחד (2505) למרות שיש לי מעבד חזק 920 2.8Ghz Intel Pentium D ו1GB זכרון (בקרוב מאוד 2GB) האם לקנות X1950PRO 512MB ישיג שיפור באמת משמעותי?? אני לא רוצה לזרוק סתם +1300 ש"ח... ??? ושאלה נוספת האם אפשר להסתפק ב-256MB ?? אני יודע שב-3DMARK06 ניסיתי להריץ את הבדיקה ברזולוציה גבוהה ב-16X והוא אמר לי שאין לי מספיק זכרון גרפי.. לאיזו תוצאה לדעתכם זה יעלה אותי?? נ.ב. יש לי מסך LCD 19inch 1280x1024
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. אחותי התקשרה לומר שלפתע המחשב הנייח בבית הפסיק להציג תמונת מסך, לילה לפני זה ראתה סרט, הלכה לישון קמה בבוקר באה לראות עוד אחד במחשב והמחשב לא מראה תמונה...חיברה את היציאה DVI השניה למסך ועדיין אין תמונה. מדובר ב 8600GT שכנראה סיים את חייו, המחשב כבן 4-5 שנים כבר אז אני מתאר לעצמי שזה בסדר, מה שכן הכרטיס מסך גם עבר OC והוחזר למהירות המקורית בשנה האחרונה, והמאוורר היה דיי תלוי ונופל כזה (כאילו המגנט שתופס הלך). בכל מקרה, איזה כרטיס מסך מומלץ למערכת מחשב הנ"ל: E4300. 965P של גיגבייט 4GB זכרון וספק כוח של אנרמקס 425 PRO המסך הוא 1680/1050 20 אינץ' של BENQ ולא הולך ממש להתחבר למשהו גדול יותר, אולי 24. משחקים לא כבדים מדי על המחשב רק אחי הקטן מדי פעם משחק בו ב COD וכדומה,…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם.. לפני שנתיים קניתי מחשב שבזמנו היה מעולה והיום אני רוצה לשדרג אותו, המפרט הוא כזה בגדול: לוח אם : GA EP43 DS3l של גיגהביט מעבד : q8200 כרטיס מסך : 4870HD 512MB של ספיר ספק: 500W אמיתי. 4GB זיכרון אני גיימר כבד ובא לי לקנות כרטיס מסך חדש, הסתכלתי בכיוון של 6870HD 2GB DDR5. השאלה שלי היא האם אני אקבל הרמוניה טובה עם המעבד והלוח אם שיש לי או שאני צריך להחליף גם אותם. בנוסף, האם במחיר של הכרטיס מסך (1600 שח) אני יכול למצוא משהו טוב יותר? או שהוא הכי טוב שיש.. נ.ב אין לי בעיה להוסיף כמה מאות בשביל לכבל הכי טוב תודה לכל העוזרים..
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב אינו משמש לגיימינג, רק לפוטושופ החדשה ושאר תוכנות גרפיקה 2D. חשבתי על: TwinTech GeForce GTX560 1GB GDDR5 256Bit ב- 900 ש"ח. אני צריך את התמיכה של nvidia לפוטושופ אך אין בעיה לבחור כרטיס אחר שיתאים. מה דעתכם? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי 6950 רפרנס של HIS והיום פתחתי אותו ל6970 עם הביוס הזה http://www.techpowerup.com/vgabios/88898/HIS.HD6970.2048.101124.html הכרטיס יציב אבל כשניסיתי להחזיר את הOC שהיה לי לפני הפתיחה, שמתי לב שהמתח לא משתנה למתח שקבעתי (הוא מגיע ל1.175V במאמץ במקום 1.25V שהגדרתי בafterburner). יש את האפשרות להעלות את המתח אבל בפועל זה המתח נשאר זהה יכול להיות שזה בגלל הביוס? למרות שזה מוזר כי הביוס של ה6950 שהיה לי כן איפשר לי לעלות מתח..
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חבר'ה אני בונה מפרט למחשב חדש, ואני מעוניין להקצות כ-300 ש"ח עבור כרטיס מסך (חריגה של 50 ש"ח מקסימום). מה הכרטיס מסך הטוב ביותר שאני יכול להשיג בתקציב הנמוך הזה?? דרישות: - בעל יציאות HDMI + DVI - חיבור PCI-E 2.0 X16 - עדיפות ל 1G זיכרון שימושים: - הרצת סרטי HD - גיימינג מינורי ביותר - אני ממש לא גיימר, לכן אני מרשה לעצמי להתקמצן.. אודה מאוד לעזרתכם
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכרטיס מסך דחוף למשחקים כבדים עד 1000 ש"ח מה הכרטיס הכי טוב בתמורה לכסף שלי????
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני קונה אוטוטו מחשב חדש מהמפרטים שבאתר והשאלות שלי הם * איזה כרטיס לבחור? *האם הGTO2 של SAPPHIRE PCI-E נפתח בטוח לX850XT-PE ולא יהיה מצב של צינורות פגומים וכאלו?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://hardware.gamespot.com/Story-ST-x-1467-x-x-x מעניין.. הרצת משחקי HIGH END על כרטיסים בינוניים ומטה. כמובן שה R9550 לוקח את כולם בגדול.. Conclusion The current crop of entry level AGP graphics cards are all based on last generation technology, and it really shows in the benchmarks. We should also note that the Radeon 9550 card is the only card that wasn't originally introduced as an entry level solution, and could explain why it outperformed all the other cards so badly. It just goes to show that a wily veteran can still take the mediocre rookie to school. If you're looking for a video card, we advise you to open your wallet a little wider and push your budget up …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי חברה, אני אוצה לשדרג את כרטיס המסך שלי, כרגע יש לי 7600GTX של GIGABYTE אבל הוא כבר ישן, מתחיל לקרטע. ולא ממש מריץ את המשחקים הכבדים בקלות כמו פעם, אני מחפש כרטיס בשביל משחקים בטווח של 1500 ש"ח (100-200 ש"ח חריגה זה הגיוני אני חושב) המחשב שלי הוא: מעבד: DualCore AMD Athlon 64 X2, 2000 MHz (10 x 200) 3800+ לוח אם: Gigabyte GA-M51GM-S2G זכרון: 2GB Crucial Ballistix 6400 800mhz DDR2 ספק: 450W לא מותג. מה הכרטיס הטוב ביותר שאני יכול לקנות שיעבוד טוב עם המפרט שלי? ומה הכרטיס הכי טוב שאני יכול לקנות, עם אני משדרג את הספק שלי לספק טוב יותר (או אולי רכיב אחר שיכול לפגוע בביצועים של הכרטיס)? ------ עריכה: שכחתי להוסיף שבאמצע יולי אני טס לארה"ב, האם כדאי לחכות לכרטיסים שיצאו עד …
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לו יציאה שמתחברת אליה בוקסה קטנה כזאת עם חיבורי S-Video ו-RGB. חיברתי אל היציאת S-Video מתאם ל-RCA ומהמתאם כבל ישיר אל הטלוויזיה, ככה שהשרשרת שלי היא: מחשב: יציאה לא מוכרת מכרטיס המסך--> S-Video --> RCA --> טלוויזיה בכל מקרה אני קולט סיגנל בטלוויזיה אבל הוא שחור-לבן ועם גלים מרצדים. ניסיתי לשחק עם כל ההגדרות שראיתי, בטלוויזיה, בכ. מסך, כלום לא עזר. אין לי דרך אחרת לחבר ולקצר את השרשרת לפי מה שאני יודע... מה עושים? תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הזמנתי מחשב עם כרטיס מסך 4870 512MB עכשיו אני בודק Motherboard CPU Type DualCore Intel Pentium E6300, 2800 MHz (10.5 x 267) Motherboard Name Gigabyte GA-EP43-DS3 (4 PCI, 1 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) Motherboard Chipset Intel Eaglelake P43 System Memory [ TRIAL VERSION ] BIOS Type Award Modular (07/23/08) Communication Port יציאת תקשורת (COM1) Communication Port יציאת מדפסת (LPT1) Display Video Adapter ATI Radeon HD 4800 Series (512 MB) Video Adapter ATI Radeon HD 4800 Series (512 MB) 3D Accelerator ATI Radeon HD 4870 (RV770) Monitor Nexgen 22QD [22" LCD] (22QDAG9190899) Multimedia Audio Adapter ATI Radeon HDMI @ ATI RV770 - Hig…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חבר'ה נשרף לי הכרטיס מסך שלי (gf 4 ti 4600) אז אני רוצה לקנות כרטיס חדש... אבל הבעייה היא שאני מזמן כבר לא ממש בקטע של הכרטיסי מסך ככה שאני לא יודעה איזה כרטיס לקנות אנא ממכם תעזרו לי לבחור בכרטיס טוב מאוד שייחזיק מעמד לפחוט שנה-שנתיים
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברה, פוסט ראשון! הזמנתי היום מחיון את המסך בנושא... האם עשיתי טעות? היבואן של IIYAMA כבר לא מייבא יותר 19" אלא רק 17" או LCD.. ולכן "נאלצתי" לקנות SAMSUNG במחיר נחמד של 1830 ש"ח כולל מע"מ. אשמח לשמוע תגובות כדי להרגיע את רוחי - במיוחד של אנשים בעלי ניסיון עם המסך ועם השירות של היבואן (חיון). תודה מראש maxxy
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תגידו מה זה SE? ושווה לי ליקנות עכשיו את הכרטיס הזה? אני משחק בהרבה משחקי מחשב חדשים
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך המלצה למסך 17 רגיל(לא דק), טוב, זול ומחברה טובה תודה
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום מישהו כאן מכיר את הכרטיס טלויזיה של MSI שנקרא TV @nywhere ? עד כמה שידוע לי זה כרטיס שנמכר רק בפנדה...
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חשבתי לשדרג את הכרטיס מסך או להוסיף עוד אחד מיד שניה ולסיים את ההוצאה בהרבה פחות כסף אבל האמת שלא בא לי את הרעש של הכרטיס הזה , אודה להמלצות עד1000₪ לכרטיס עבור מסף 28 ברזולוציה fhd . מעבד q9550 6 gb ram ספק כוח swiftech 600w. לוח x38 משחק בעיקר fps
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני משתמש בX1900 ושמתי לב במשחקים שכאשר אני מפעיל את פונקציית הSM3 בהגדרות, מתבטלת לי אפשרות הANTI ALIASING, מישהו יכול להסביר לי למה זה קורה???
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיצר השבוע אני אלך לKSP להחליף כבר בפעם השניה את הכרטיס מסך 7900 שעושה בעיות זה קרה בכרטיס הראשון,אז הם החליפו לי ת'כרטיס,ועכשיו זה קורא שוב! בהנחה שאין להם יותר 7900GT במלאי אז הם בטח ינסו לדחוף לי משהו מה כדאי לי לבקש יותר 8600GTS או 1950 PRO? כי זה ברור הרי שהם לא יתנו לי משהו בתקציב ששילמת בזמנו על ה7900,הם חארות ממש...
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי שיצאו דרייברים חדשים ומשופרים לכרטיסים (PCI-E) האלו אני מבקש דעות של חברי הפורום לגבי איזה עדיף מהם.לבסוף אני מקווה להגיע אל העמק השווה לגבש עצה ולהחליט מעצמי -אז בבקשה תעזרו לי ותתנו כמה שיותר מידע. 1)מצד אחד יש אומרים שעדיף למשל כרטיס מדור קודם אשר בוודאות יותר טוב בDX9 ומצד שני אומרים שלא שווה כי אין בו DX10. 2)ההתלבטות העיקרית היא שכרגע 8800 לא בא לי בחשבון (אני צריך להחליף ספק ולחסוך לנהיגה) לכן אני מתלבט בין 2600 XT DDR4 וDDR3 XT , ל8600 GT/GTS. 3)קחו בחשבון שעוד שנה אני בצבא... 4)צריך כרטיס שהמערכת לא תהווה לו צוואר בקבוק. 5)אני אוהב לשחק מאוד אבל לא צריך רזולוציות גבוהות במיוחד (1024*768 למשל יספיק) ופילטרים לא כ"כ חשובים לי אני רוצה שהמשחק ייראה יפה וירוץ חל…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם! אני מבולבל מכל הכתבות. אני צריך כ. מסך 900-1000 ש"ח שיהיה שקת יחסית. אני הולך להשתמש ב OC
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ה-6800GT שלי סוף סוף התפגר, אחרי שורה של בעיות חוזרות ונשנות, ואני צריך המלצות לכרטיס מסך חזק בתקן AGP (הייתי רוצה לשדרג ל-PCIe, אך לצערי אין לי אפשרות כזו כרגע). כרגע אני כותב מן המחשב של אחי והייתי שמח לקבל המלצות כמה שיותר מהר כדי שאוכל לחזור ולהשתמש במחשבי שלי (בדיוק התחלתי לשחק באובליביון 8)); התקציב שלי נע בסביבות ה-2000 שקל. תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה רכשתי מחשב חדש עם כרטיס מסך של GTX 460 עם 768MB - ואני סקרן לשמוע מה ההבדל בינו לבין גרסת ה1G והאם מדובר בהבדלים גדולים, והיכן יבואו לידי ביטוי? בתודה אורי.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-