כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
אם לא מוגדר אצלכם מרחב צבעים מלא(0-255) בברית מחדל, כדאי שתשנו, יש שיפור משמעותי של התמונה בוידאו.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני 4 חודשים קניתי מחשב חדש וחזק מאוד. בין השאר הוא הכיל בתוכו גם geforce 2 mx400 . היום כשאני שואל אנשים מה הם חושבים על מפרט המחשב שלי אז אומרים שהוא באמת טוב חוץ מהכרטיס מסך!!!!!!!!!!! אני לא מבין , מה הבעיה עם הכרטיס מסך הזה , מה הוא לא טוב?! הרי זה nvidia !! בסך הכל יש לו יכולת גרפיקה טובה מאוד והוא "סוחב" משחקים טוב מאוד... אז עכשיו מישהו יכול באמת לכתוב למה צריך יותר מזה ?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לשדרג כרטיס מסך ואני מתלבט בין 2 דגמים בערך באותו מחיר של כ400 שקלים.אני לא כל כך משתמש במחשב למשחקים חוץ מאולי משחק 1 שהוא דיי ישן אבל אם כבר אני משקיע אז שיהיה כרטיס טוב אם אני ארצה להתקין משחק בעתיד.יותר חשוב לי זה היציאה hd 1.4 לתמיכה בסרטים תלת מימד (bluray).הדגם הראשון הוא כרטיססSapphire ATI Radeon HD 6750e עם 512זכרון ,drr5 או את ה Sapphire ATI Radeon HD5570 1024MB DDR3 השאלה שלי החשיבות של כל נתון ומה יותר משמעותי הנפח זיכרון או הכנולוגיה?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן לכולם, השקעתי לפני 3 שנים בערך במחשב, נייח (בעזרת ההמלצות כאן בפורום). לאחרונה אני נתקל במשחקים שדורשים קצת יותר משאבים והPERFORMANCE יורד. אני מניח שהכרטיס מסך הוא החלק שמונע מהמשחקים לרוץ בהגדרות המיטביות ואשמח להמלצה טובה לקראת הCYBER MONDAY שבא עלינו לטובה. כרגע יש ברשותי AMD RADEON R9 380 ואשמח לכרטיס טוב יותר בסביבות ה-1200 ש"ח (בארץ). תודה לכולם!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני מרגיש שהכרטיס מסך חוסם את המחשב שלי במשחקים וגם ב3DMark06 קיבלתי תוצאה לא גבוהה במיוחד (2505) למרות שיש לי מעבד חזק 920 2.8Ghz Intel Pentium D ו1GB זכרון (בקרוב מאוד 2GB) האם לקנות X1950PRO 512MB ישיג שיפור באמת משמעותי?? אני לא רוצה לזרוק סתם +1300 ש"ח... ??? ושאלה נוספת האם אפשר להסתפק ב-256MB ?? אני יודע שב-3DMARK06 ניסיתי להריץ את הבדיקה ברזולוציה גבוהה ב-16X והוא אמר לי שאין לי מספיק זכרון גרפי.. לאיזו תוצאה לדעתכם זה יעלה אותי?? נ.ב. יש לי מסך LCD 19inch 1280x1024
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה חדשות ישנות אבל הם דיי חדשות בשבילי אז בקיצור הליבה החדשה של ATI, אשר ידועה תחת הכינוי R520, שברה את ה 10K נקודות ב 3DMark 05. זה דיי מדהים בהיתחשב בעובדה שהיא עקפה שתי 6800 U (או משתווה) הדבר היחיד שעולה לי בראש זה crossfire ניראה לי ש הG70 יצטרך להביא חתיכת הופעה בישביל להיות המנצח בסיבוב הבא. http://www.theinquirer.net/?article=23752
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היבואן: "השבוע יגיע משלוח נוסף של הרדאון 9700 לארץ" וכמובן שאני קונה אחד ;D
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
https://www.techradar.com/news/amd-and-nvidia-take-note-gpus-will-soon-become-obsolete-for-crypto-mining אמ"לק: בקרוב את'ריום 2.0 ייתר כרטיסי מסך חזקים לשם כרייה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, ראיתי למשל R9 280 ב184$ באמאזון וניו אג: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814202112&cm_re=r9_280-_-14-202-112-_-Product , כמובן שבארץ לא תהיה אחריות- מה דעתכם על זה והאם יש לכם הצעות יותר טובות? התקציב הוא של כ600 ש"ח אבל יש מקום לחריגה אם היא משתלמת. נ.ב מחירו של כרטיס כזה משומש הוא גם כ600 ש"ח אבל כן יש לו אחריות- אולי האופציה הזו דווקא עדיפה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בכרטיס 3870 X2 לסרטים בהקרנה לטלוויזיה 1080P מחפש מבדק שנבדק הכרטיס לעומת אחרים עם סרטים ברזולוציה פרוגרסיב 1080 P
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מטרוקס פרהליה לא בא בחשבון בגלל המחיר, וודוו לא יעבוד אצלי :'( (P4) אז אפשר המלצה ממישהו שיש לו או ראה כרטיס עם TVOUT איכותי כי בכל החברות שמייצרות כרטיסים עם שבבים של נבידיה הTVOUT באיכות ירודה מאד וגם לא על כל המסך
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום (אני מקווה שאני בפורום המתאים), ברשותי כרטיס ATI 5770 ושלושה מסכי LCD; מסך מחשב אחד בחיבור DVI, מסך מחשב שני בחיבור VGA עם מתאם DVI ומסך טלוויזיה בחיבור HDMI. לפי מה שהבנתי המצב אינו אפשרי אלא אם אשתמש ב- DISPLAYPORT (תקנו אותי אם אני טועה). להפתעתי גיליתי שבכרטיס ישנו חיבור כזה ואם אכן אינני טועה, האם קניית מתאם של DISPLAYPORT ל- VGA ומצב חיבורים של DISPLAYPORTx1, HDMIx1, DVIx1 יפתור את הבעיה ויאפשר להשתמש בשלושת המסכים בו זמנית?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה האפשרות הזאת עושה? למה היא גורמת כאשר היא מרעידה את המסך ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הוודוו שלוש עם TV-OUT תודה לכול העוזרים!
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, מחשב נייד לנובו - בצד שמאל יש רקע שחור. המחשב לאחר פירמוט והתקנת דרייברים. מה הבעיה כאן ואך מתקנים ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני קורא הרבה בפורום לאחרונה, והבנתי שהכי משתלם מבחינת עלות\ביצועים הוא ה 9600.. עדיין יש לי התלבטות בין 3 כרטיסים בטווח מחירים של 450-625 ש"ח: Palit GeForce 9800GT 512MB 625 ש"ח http://skypc.co.il/pl_product~28650~8~0.htm Twintech nVidia GeForce 9600GT XT OC Edition 512MB 540 ש"ח http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1100 XFX GeForce 8800GTS XXX edition 640MB משומש כשנה, 450 ש"ח 625 ש"ח זה עם חריגה מהתקציב שעומד על 550 ש"ח, האם שווה תוספת של 85 ש"ח לעומת ה 9600 בשביל ה 9800? איך הוא כזה זול יחסית לחברות אחרות? (שנתיים אחריות) או שכדאי בכלל ללכת על המשומש? חשוב שהכרטיס יהיה nVidia, כרטיסים של ATI עושים בעיות בלינוקס המטרה היא משחקים, ולא אכפת…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, משתמשים רבים מסביב לעולם מדווחים על תקלות בכרטיסי סדרה GTX4xx כגון : נעילת מהירות כרטיסי GTX4xx על מהירויות נמוכות. BSOD (Black/Blue Screen Of Death פריזים בזמן משחק או עליית המערכת. עפ"י Nvidia Forums יש דרכים להתמודד עם הבעיות אך לא כולן עוזרות וכי זה קורה בצורה רנדומלית : איטיות ונעילת תדרים : משתמשים החווים איטיות לאחר התקנת הדרייבר -.x266.xx התקינו בעבר את תוכנת השליטה במאווררי הכרטיס מתבקשים להסיר את התוכנה בכדי למנוע איטיות. עפ"י Nvidia forums התוכנה לשליטת מאווררים מתנגשת עם הדרייבר ומורידה את תדרי הכרטיס לערכים נמוכים מאוד. כרטיסי ה-GTX4xx בחלקם חווים Locking על מהירויות נמוכות. דוגמא לכך היתה כאשר משתמש התקין תוכנת Winfox שמגיעה עם כרטיסי Leadtek וחו…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי את המשחק Battlefield V והוא מקרטע האם הבעיה בכרטיס מסך? הכרטיס הוא NVIDIA Geforce GTX 750
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה ההבדל בין שני הכרטיסים: ATI Radeon 9700 PRO 128MB DH DVI Retail Video Card Gigabyte RADEON 9700 Pro 128MB DDR Retail VideoCard איזה חברה יותר עדיפה Gig או ATI, ההבדל בין שני הכרטיסים הוא 500 ש"ח. ומתי לדעתכם ירד המחיר של הכרטיס הנ"ל ? תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הנ"ל. אני מעוניין לשדרג אותו שהמחשב יוכל להריץ משחקים חדשים ברמה סבירה+ אני לא סגור כמה כדאי להשקיע המחשב שלי מכיל מעבד I5 750, 8GB זיכרון מסך DELL U2312HM וכו' אפשר להגיד שאני גיימר בדימוס שרוצה קצת לחזור ולשחק בנוסף צריך שיהיה לכרטיס (אם כי אני בטוח שזה כבר סטנדרט) כניסת HDMI וכניסת DVI ושיתמוך בריבוי מסכים.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב, אני בונא מחשב ואני מתלבט בין HD4890 למערך CF של 4850. המסך שלי נכון להיום הוא 19 אינץ' עם תמיכה עד 1280x1040 הבנתי שהמערך לא ינצל את המסך בגלל הרזולוציה, עכשיו - רציני להבין כמה זה קריטי אם אני אשחק ברזולוציה הזאת במערך כזה כי מה שחשוב לי זה בעיקר הביצועים (גם אם זה על רזולוציה כזאת) ותתיחסו לזה שאולי אני גם אשדרג את המסך בעתיד הקרוב אז אשמח לייעוץ! וגם שתסבירו כמה זה קריטי אם אני אלך על המערך עם מסך כזה
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי וודוו 3/3000 ולפני כמה ימים פירמטתי. התקנתי את כל הדרייברים אבל משחק ששיחקתי בו, שעובד עם אופן-ג'י.אל. מקרטע לי לגמרית למרות שהוא משחק קטן (100K), שמשתמש בגרפיקה טובה, יחסית. אני חושב שהבעיה היא בדרייברים, בגלל שלפני שפירמטתי הוא עבד מצויין. ניסיתי לההוריד דרייברים מהאתר www.3dfxunderground.cjb.net ד"א, אני עובד עם ווינדוז אקס-פי, וכשניסיתי להתקין אותם באמצע ההתקנה הופיעה לי הודעת שגיאה וההתקנה נכשלה. בבקשה, תנו לי לינק מדוייק לדרייברים של אקס-פי. תודה רבה רבה, דן. ;D :
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות את הכרטיס מסך הכי טוב שאני יוכל ב-200$ ואיני יכול חרוג בתקציב יש לי ספק כח 450 שיספק חשמל לכרטיס כרגע אני נוטה מאוד לכיוון ה960 מיני של גיגהבייט אבל לא סגור עליו אני מחפש כרטיס מיני וכמה שיותר חזק תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. כרגע יש לי את ה GeForce4 MX440, והבנתי שכדאי לי להחליף אותו אם אני רוצה לשחק כמו שצריך במשחקים החדשים שצריכים לצאת. מקריאה באינטרנט, נראה לי שהכרטיס שהכי מתאים לי במחינת תקציב וביצועים, הוא ה Radeon 9800Pro. אבל יש לי כמה שאלות, כי אני די קלולס בכל מה שקשור לכרטיסי מסך: 1) הוא יפעיל לי משחקים שמצריכים Pixel Shader? 2) מה משמעות כל ה Saphire וכל שאר הדברים שרשומים בנוסף לשם של הכרטיס?
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-