כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
כי יש לי g-force 2 mx 32 sdrm ,אני יראה שיפורים בביצועי המשחקים? ו- נ.ב אני יודע של- radeon של gigabyte יש לוחיות קירור גדולים , ול- ATI אין בדיוק כאלה, אז הכרטיס של gigabyte ירוץ על משחקים הרבה יותר מהיר (בלי תקיעות נניח) או שרק יתחמם פחות מהר???????
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש סיבה להמתין עכשיו עם רכישה של כ.מסך?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנשים, תגידו זה נראה לכם הגיוני: http://www.ebay.com/itm/Gigabyte-GeForce-GTX-970-4GB-GDDR5-GV-N970WF3OC-4GD-/171818262063?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item28012a9e2f המחיר הוא 206 שקל ל - GTX 970...
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חוץ מאובר קלוק מפעל אני לא מוצא שום הבדלים בין ה7600GT הרגיל http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_px7600gt_tdh_2.html לגרסת ה-אקסטרים http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_px7600gte_tdh_2.html נכון או לא? ועדיף לקחת כבר את האקסטרים תקנו אותי אם אני טועה.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יודע שכבר שאלתי שאלות לגבי כרטיסי המסך אבל בכל יום ופורום שאני עובר יש לי יותר ויותר שאלות.... על פי מה שאני הבנתי היום הכי חכם לקנות 9600GT בSLI וזה ייתן לי למשל בCRYSIS 37FPS בממוצע נכון (כרטיס במהירות סטוק)? כמה FPS נחשב טוב ? האם זו באמת הבחירה שאני צריך לעשות ? כמה שיפור ייתן לי כרטיס מומהר למשל ל700 כמו הסוניק של פליט האם באמת 15% לכרטיס (בערך 25% סה"כ)? כמה משמעותי זה אם המעבד הוא E8400 אם בכלל ומה ההשפעה שלו על הFPS ? תודה שוב מפרט מלא : E8400 DDR2 4GB 800MHZ ASUS P5N-D 750I כרטיס מסך ???? SLI ???? וכמובן HDD וDVDRW
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה מסך יותר טוב lg flatron795 17" או samsung sm757 dfx 17"
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, קניתי 9600GT של palit (מפרט בצד) אך ב06 הוא מוציא רק 7900 בערך כשהוא אמור להוציא בערך 10000 לפחות (שאר המפרט לא ממש חדיש אני יודע אבל גם בתוצאות של הכרטיס עצמו הSM וה HDR הוא מוציא בערך 3000 במקום 5000). למישהו יש רעיון? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז מי יותר טוב? תודה רבה. זה די דחוף אז אשמח לתשובות קצרות עם נימוקים מתומצתים.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הוא יעבוד טוב עם משחקים קצת ישנים? מתכוון לשים אותו על מחשב AMD Athlon 64 2.2GHz
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
הגיע הזמן לקנות מחשב חדש, ואיתו כרטיס מסך חדש ומודרני. אני צריך שיהיה NVIDIA על מנת להריץ CUDA ו-demos. הכרטיס לא חייב להיות הכי טוב שיש, ואני מעדיף שיהיה יחסית שקט, לפחות בזמן עבודה רגילה (לא במאמץ). כמובן אי אפשר ממש שקט, בכל זאת זה אמור להריץ משחקים ודברים. אגב כמובן צריך שיתמוך במינימום DX10.1 ו-win7 x64. בגלל הנסיבות הללו, אני לא רוצים לקנות פרמי (GTX 400) שבשלב זה הוא יקר, חם, רועש, ולמיטב הבנתי לא טוב בהרבה מ-ATI. עוד שנה אולי אקנה אחד כזה. התקציב - באזור 1500 אבל אם אפשר להשיג שיפור משמעותי אני מוכן לעלות גם עד 2000. המלצות? עצות? עוד רעיון מעניין זה לעבוד עם 2 כרטיסים זולים יותר ב-SLI, אשמח לשמוע עצות בכיוון מבעלי ידע.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הנה הקישור למוצר: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=XV-X800XL〈=heb&cart=1146374228600680 ראיתי שהמחיר סביר אבל בחיים לא שמעתי על היצרן XPERTVISION למישהו פעם היה ניסיון איתם או מכיר אותם? ובכלל כדאי לקנות את הכרטיס הזה (כן אני בAGP) וגם יש לי ספק של 350W ג'נרי אז כדאי להחליף אותו גם? כי הוא מסתדר עם הFX5200 שיש לי עכשיו :-X
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה יותר טוב? אני יודע שאת ה9500 אפשר לשדרג עם דרייברים מתאימים ל9700... אבל לא באוח שזה עושה אותו ליותר טוב מה9600 פרו..... אז מבינים יכולים לעזור ולענות לי? בתודה מראש!
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז מה יותר חשוב בכרטיס גראפי קומפקטי, האורך או הרוחב שלו? כעת תוכלו להחליט על סוגיה זו לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
אני רוצה לשדרג את כרטיס מסך שיש לי במחשב הדיי ישן, עם המעבד +AMD 3000 חשבתי ללכת על הכרטיס מסך הזה http://www.1pc.co.il/product_info.php?products_id=6426 אני בעיקר שחקן אסטרטגיה ותפקידים אז אני לא צריך משהו בומבסטי בכל מקרה, מסך 19 אינצ' מה אתם אומרים, המעבד ינצל אותו עד הסוף או שכדאי משהו יותר חלש/חזק?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, הבעייה נוצרה לאחר שהרצתי תוכנה של maxtor לבדיקת הכונן קשיח.התוכנה רצה בדוס והיא פעלה יומים. חזרתי למחשב כעבור 3 ימים וראיתי שהוא סיים את הבדיקה ואני במצב דוס ( A) עשיתי reboot ואז התצוגה על המסך התחילה "להשתגע" היא התחילה להתכווץ בגובה וברוחב ואז שוב להתרחב והמסך כאילו לא היה יציב . לאחר כמה שניות המסך נכבה וכאשר עשיתי reboot מחדש המחשב עלה אבל המסך אפילו לא נדלק. חיברתי את המסך ישירות לכבל חשמל לבדוק אם זה המסך והוא לא נדלק למחרת שוב בדקתי והוא נדלק , אך כשהפעלתי את המחשב שוב התצוגה לא היתה יציבה כמה שניות עד שבסוף היא התייצבה. הבעייה שאני ברזולוציה 1024X768 והתצוגה על המסך תופסת חצי מסך והיא מאוד כהה (ניסיתי לשחק עם הגדלת המסך וזה המקסימום) כאשר שיניתי לרז…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים בודדים (אפילו לא שבוע) עם כרטיס מסך MSI Radeon RX 480 8GB GAMING X וכאשר אני מנגן סרט דרך ה VLC מופיע קו ירוק למטה, קראתי קצת ואומרים שזה בעייה בVLC אבל השאלה לשי למה זה קורה? האם יש קשר לכרטיס מסך ?או לדרייבר ? עודלא ניסיתי לעדכן לדרייבר אחר (למרות שהורדתי מהאתר לפני כמה ימים אז מוזר ) מערכת הפעלה: WIN10 האם מישהו יכול להסביר לי על הבעיה ? למה זה ככה וגם איך הפתרון עובד ? כשתמחיל הסרט ויש צבעים רואים את זה בברור וזה מציק מאוד
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני משתמש ב6600GT של ג'יגה בייט לכרטיס יש יצאת S-video (אחרי שמוסיפים את המתאם) לי יש כבל S-VIDEO לRCA (רק שיש 2 חיבורים, שחור ואדום) איך אני עושה את החיבור איזה דברים אני צריך לדעת וכו'...
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש , ההתלבטות שלי היא 6870 או 5850 , הבנתי שהכרטיסים דומים בביצועים וה-5850 טוב יותר ב OC .. כרגע אני עובד עם מסך 2209WA ומרוצה מאוד ממנו ולא מתכוון להחליף בקרוב . עד עכשיו אני משתמש עם 4870 אבל משום מה אני מחפש קצת יותר בביצועים , מה שחשוב לי כרגע לדעת , האם הספק הנוכחי LIBERTY 400W שיש לי כרגע יחזיק את כל המערכת עם הכרטיס החדש ?.. למרות שה-4870 שצורך יותר מהכרטיסים שאני מחפש עובד ללא בעיה .. דבר נוסף .. ראיתי את ה- 470GTX עם הקירור המשופר , אבל אינני יודע אם הוא יעבוד כמו שצריך עם הספק הנ"ל .כי במקסימום צריכה הוא לוקח יותר מכולם ככה ראיתי בגרפים .. התקציב שלי כרגע הוא עד 1000 ש"ח עם יכולת קטנה של חריגה אם שווה בכך.. תודה ר…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה, עכשיו יש לי Gigabyte HD4850 עם המאוורר של זלמן. אני חושב להחליפו ל HD4870, בכמה לדעתכם יתומכר ה HD4870 לאחר הירידת מחירים בארץ ? http://hwzone.co.il/news/1228918029/38331/ שאלה נוספת הוא יתאים למפרט שלי (בצד) ? והספק יסחוב אותו ? תודה לעוזרים !
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מחפש כרטיס מסך שיהיה טוב מספיק כדי להפעיל משחקים כמו FIFA וכו'
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Gigabyte ATi Radeon 8500LE AP64D www.giga-byte.com/products/agp_index.htm או Ati ati Radeon 8500 128Mb www.ati.com/products/pc/radeon8500128/index.html המחיר שלהם זהה עריכה: בלי פרסומות
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרגע GTX470. אני חושד שהוא גורם לי בעיות עקב חימום או תקלת חומרה. בכל מקרה נראה שהזמן להחליפו מתקרב. האם אפשר לשפר אותו בתקציב של 1500 ש"ח? אבל חייב להיות nvidia. עריכה: ממחקר (גוגל...) נראה שאולי ה-GTX570 יתאים לי כי הוא קצת יותר מהיר ולמרות זאת קצת יותר קר ושקט. מה דעתכם?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה בקשר לעוצמה של הכרטיסים- היתיחסות לFPS בלבד אני יודע שהכרטיס 8600ULTRA יכיל יותר טכנולוגיות מאשר כרטיסים כמו 1900XT ו 7900GT ויראה אפקטים שהם לא יכולים להראות (ופועל על DX10 י) אבל בתכלס איזה כרטיסים יותר עוצמתיים- מי מביא יותר FPS לדוגמה נניח במשחק FEAR על המקסימום עם פילטרים על רזולוציה 1024 × 768 איזה כרטיס יביא יותר FPS 8600ULTRA או ה 1900XT ו 7900GT לאיזה כרטיס DX9 ה8600ULTRA משתווה מבחינת עוצמה-FPS ?? *R.S
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם אני צריך לשנות דרייבר לפני כל משחק כלומר לשנות לדרייבר של GTA 5 לפני שאני מתחיל לשחק? האם אני צריך להוריד את הדרייבר למשחק ספציפי או פשוט לעדכן לגרסא העדכנית? האם יש דרייבר לBF4 ולwatch dogs לכרטיסי 9XX?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הרצתי בדיקה ב 3DMARK06 וביטלתי ת SLI דרך הדרייבר . קיבלתי עם כרטיס אחד 10547 . SM2 - בסביבות ה 4700 פלוס מינוס . SM3 - בסביבות ה 4300 אני חושב . החזרתי ת SLI דרך הדרייבר . ועם שתי הכרטיסים אני מקבל 11926 . SM2 - 5766 SM3 - 4555 איפה השיפור פה ? ראיתי כאלה עם 9600SLI מקבלים 15 אלף . בדקתי אם אחד החיבורים השתחרר או משו, אבל הכל נראה לי במקום...למישהו יש מושג מה לעשות ?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-