עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by rico,

שלום לכולם, יש לי שאלה על המלצה של כרטיס מסך חדש, אני רוצה לשאול בבקשה אם עובד אצלי (הספק כוח טוב) ושווה את הכסף. אני לא מתכנן OC וחשוב שהשקט ינצח, אורך חיים רחב יותר. ספק כוח (מתוקן כבר לא רועש )- SeaSonic 600ET Active PFC - http://www.seasonic.com/pdf/datasheet/NEW/Bulk/PC/ATX/SS-XXXET%20Active%20PFC.pdf כרטיסי מסך שמתלבט בניהם: 1) Sapphire Radeon R9 270X Vapor-X Boost OC 2 GB GDDR5 2xDVI HDMI DP- PCI-E 2) Sapphire Radeon R9 280X Vapor-X OC 3GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E האם הספק כוח שלי ילך עם ה- 280X ? הבנתי מהחנות ש- 270X יעבוד אך לא יצא לי לשאול אותם על ה- 280X . האם Vapor-X באמת שקט כמו שכולם אומרים? ה- 270X עולה 1000 ש"ח וה- 280X עולה 1630 ש"ח , יש הבד…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. יש לי כרטיס מסך 7870 XT ולמסך שלי יש רק חיבור כחול [VGA]. קיבלתי מתאם עם הכרטיס מסך אבל אני לא רוצה שהשימוש במתאם יהרוס תכרטיס מסך. לחבר תמסך עם מתאם לכרטיס מסך? או לחבר לחיבור מסך בלוח האם? זה רק זמני אני קונה מסך עוד שבועיים.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by adimosh,

למומחים שלום, אני קונה מחשב לבן שלי שהוא משחק במשחקים כמו באטלפילד 4 וכ"ו חשבתי לקנות לו כרטיס גרפי של גיגה בייט מסוג Gigabyte - GV-N760WF3-4GD. שראיתי שהוא עם מעבד גי-פורס טוב כולל 4GB DDR5 וכן אני יודע שגיגה בייט היא חברה אמינה. אולם שהתקשרתי לחנות אמרו לי שעדיף מליון פעמים לקנות כרטיס עם הסדרה החדשה של 970 מסוג Gainward GeForce GTX 970. בדקתי על הכרטיס ועשיתי השוואות ונראה שאכן הוא כרטיס טוב יותר מבחינת עבודה עם זיכרון ורזולוציות מעל 2K. שאלות: א. האם לא מספיק כרטיס כמו הגיגה בייט שציינתי למשחקים של היום והשנתיים הקרובות? ב. ההבדל בין הכרטיסים הוא כ 300 ש"ח רק אם אני לוקח את הכרטיס הנ"ל של Gainward. אחרת זה כבר יקר בעליל. האם זאת חברה טובה? מה ההבדל שינה לבין גיגה ב…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by kvodi,

מי שיודע מה מומלץ מהכרטיסי מסך כדי להריץ אותו חלק וטוב.?

5. Started by k534d,

יש לי את הספק MODU82+ 525W http://www.enermax.com/home.php?fn=eng/product_a1_1_1&lv0=1&lv1=54&no=1 האם כדאי לי לרכוש את ה 390 או 970 (אין לי בעיה לחכות חודש חודשיים בשביל שירדו המחירים של 390x ) השאלה אם הספק יחזיק את המערכת? וכמובן האם אני אקבל ביצועים טובים יותר?

6. Started by lroin,

שלום יש לי 2 כרטיסי מסך מותקנים במחשב AMD Radeon 7730M Intel HD Graphics 4000 הגדרתי באמצעות התוכנה Catalyst שאני רוצה שימוש בביצועים גבוהים כשתוכנת אוטוקד מופעלת הבעיה היא שנראה לי שהוא עדיין מריץ את הכרטיס של אינטל האם ניתן לבדוק בזמן העבודה איזה כרטיס מסך רץ בפועל?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by dorbarnea,

אהלן, מעוניין לקבל המלצה על גרסא לדרייבר לכרטיס מסך gts 450 . כרגע אני משתמש ב 260.89 ניסיתי את הגרסא הכי חדשה אבל כנראה שהיא לא פועלת הכי טוב שיש תודה מראש .

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום! אני מחפש כרטיס מסך טוב יחסית למשחקים עד 500 ש"ח. אני יודע שהרכיבים יחסית ישנים אבל אשמח אם בכל זאת תוכלו לעזור לי למצוא כרטיס מסך שיעבוד עם המחשב הכי טוב שניתן. זה המפרט שלי (אני מקווה שרשמתי את הדברים הנכונים, אשמח אם תגידו לי מאחר ואני לא כל כך בקיא בכל העניין): Computer Type ACPI Multiprocessor PC CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo, 2800 MHz (10.5 x 267) Motherboard Name Unknown Motherboard Chipset Intel Bearlake P31 System Memory 2048 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) DIMM1: Kingston 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) תודה רבה רבה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אורח Saar_G
    Started by אורח Saar_G,

הוודוו שלוש עם TV-OUT תודה לכול העוזרים!

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Director,

שלום לכולם , בזמן האחרון ראיתי שאנשים אומרים משהוא על כרטיסמסויים , ואז משהוא אחר אומר : "איזה מסך יש לך". אם עכשיו אני מתכנן לקנות מחשב עם HD4870 , ויש לי מסך רגיל 17", יהיה הבדל במשחקים או מה יהיה ? תודה לכולם ~!

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום, הכ.מסך שלי נשרף כמו טוסט הייתה לו בעיה מאז שקיבלתי אותו... 8800GT הלך לעולמו. יש לי כסף כרגע ואני מעוניין להחליף כ.מסך... הנה המפרט שלי - מעבד Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L מארז Compucase HEC 6A19B ספק 500W של True Silent, משהו ג'נרי... זכרונות Corsair XMS2 2GB RAM דיסק קשיח Western Digital 320GB התקציב שלי נע בין 1,000 - 1,500 בערך. לא איכפת לי ATI או NVIDIA, מה שיותר משתלם מבחינת ביצועים. כמובן שמיועד לגיימינג. שאלה שקצת לא קשורה, אבל אם יש פה מישהו שכן מבין - האם לדעתכם כדאי שאחליף מעבד ל - AMD Phenom II X4 945 3.0Ghz BOX http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=1754 כדאי לי לחסוך כסף בכדי לשדרג את המעבד? זה ישפיע על הביצ…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1485 וצריכת חשמל תהיה גבוהה? והג'יגה כזה נחוץ או שאני יכול לרדת לחצי? אה דרך אגב זה גירסאת אוברקלוק.. שונה מהרגיל בהרבה?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Dalmedigos,

אני מעוניין לקנות 9600GT יש לי לוח אם של אינטל (Intel® 945G Express Chipset) ויש לי שתי שאלות 1. איזה ספק צריך לכבוד הכרטיס הנ"ל? (אם אפשר קיצור לספק זול מומלץ) 2. איזה מהחברות שמיצרות את ה-9600GT כדאי לקנות? (אני מעונין לחבר את הכרטיס לטלוויזית LCD בחיבור HDMI.. נא לקחת בחשבון) תודה רבה.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. היי, ראיתי למשל R9 280 ב184$ באמאזון וניו אג: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814202112&cm_re=r9_280-_-14-202-112-_-Product , כמובן שבארץ לא תהיה אחריות- מה דעתכם על זה והאם יש לכם הצעות יותר טובות? התקציב הוא של כ600 ש"ח אבל יש מקום לחריגה אם היא משתלמת. נ.ב מחירו של כרטיס כזה משומש הוא גם כ600 ש"ח אבל כן יש לו אחריות- אולי האופציה הזו דווקא עדיפה? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by blank55,

שלום לכולם קניתי את הכרטיס מסך : gigabyte geforce gtx 970 xtreme gaming החיבור של הכרטיס הם 2 חיבורים של 8 פינים. אבקש את עזרכתם בחיבורו של הכרטיס אם זה בכלל אפשרי עם הספק שיש לי כרגע. האם אני יכול לחבר את החיבור של ה6+2 פינים לכרטיס מסך ואת החיבור של ה6 פינים למתאם שקיבלתי עם הכרטיס מסך ואז לכרטיס מסך? למרות שישאר לי 6 פינים לא מחובר במתאם. ספק כח (מצורפת תמונה) הספק בעל חיבור 1 של 6 פינים ועוד אחד של 6+2. קיבלתי עם הכרטיס מסך כבל של 8 פינים נקבה ל 2 כבלים של 6 פינים זכר( תמונה מצורפת) בנוסף אלה שאר נתוני החומרה שלי. מעבד: I5 6600K לוח אם: ASUS SKYLAKE Z170 PRO GAMING 1151 זכרונות: KINGSTON HYPER X FURY BLACK 2X8 DDR4 2133M…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. היי ברשותי ראדון 9700פ מתוצרת ספיר שכבר האחריות עליו נגמרה מזמן [ ] ותמיד הוא עבד טוב, איכות התמונה הייתה מצויינת, כמות האף-פי-אסים הייתה מעולה ביותר.כשיחקתי לי באנריל טורנמנט פתאום המסך התמלא בקווים ירוקים כאלה מוזרים ומאז זה קורה בכל המחשקים בערך דקה אחרי שאני משחק. זה נראה שהבעיה קורת בכל פעם שהכרטיס מתחיל להתאמץ. זה נראה לי כבעיה של חום, אבל יש לכרטיס מאוורר עליו וגם מולו בדלת. האם זה סופני? (

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by beber,

שלום, אני חושב על לקנות מסך חדש אך הידע שלי במסכים מועט מאוד ואני לא יודע בדיוק מה לחפש חוץ מזה שאני רוצה 17 אינץ' אני לא יודע איזה עוד מרכיבים דרושים כדי לבחור מסך טוב. אנא עיזרו לי ותגידו אילו מאפיינים של מסך צריכים לחפש (שמעתי משהו על refresh rate ורזולוציה או דברים כאלה) תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by roeiw,

תודה.

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by charm,

שלום חברים אני צריך עזרה דחופה כי חבר שלי רוצה לקנות מחר את הכרטיס מסך והתקציב שלו הוא 300 ש"ח המטרות שלו הם בסיסיות גלישה באינטרנט ואופיס וכל השאר הדברים הבסיסים הוא גם מתעסק קצת בפלאש (לא יודע אם זה צורך משהו מיוחד) ולכן הציעו לו את 2 הכרטיסים מה עדיף בלוגיק ראיתי שיש את ה X300SE של ספיר שזול בכמעט 90 ש"ח מהשני האם הוא עדיף או שהוא פחות טוב מה 6200 תודה מראש ומקווה לתשובות במהירות

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by bazz,

איזו חברה עדיפה עבור ה8600GT מבין: GIGABYTE MSI LEADTEC INNOVISION

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אז ככה, לפני כמה שבועות נשרף לי הכרטיס מסך Radeon x850 + 256mb. ויש לי על הכרטיס מסך הזה עוד אחריות, בכל מקרה האדם שאמור לזכות אותי בכרטיס מסך, עשה בעיות ואמר שאין את הכרטיס מסך הזה במלאי. בהתחלה הוא אמר לי שהוא יביא לי כרטיס מסך פחות טוב + זיכוי, אבל הטכנאי שלי אמר לו שיזכה אותי בכרטיס יותר טוב. אחרי כמה עימותים הוא בסוף זיכה אותי בכרטיס מסך GeForce 8500 GT + 512mb. השאלה שלי היא האם יצאתי פראייר? הטכנאי שלי אמר לי שלפי הפרמטרים של הכרטיס מסך הזה, הוא יותר טוב מהקודם. עריכה: אם מישהו יכול גם בבקשה לומר לי איך אני מנצל את הכרטיס גרפי שלי שייתן את התוצאות הטובות ביותר.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. תמונת האריזה של radeon vega החדש. מתוך אתר החומרה הלינוקסי phoronix.com מה שמעניין שהוסיפו לינוקס במערכות הנתמכות. זה כשלעצמו לא חדש, דרייברים ללינוקס יש כבר שנים גם מAMD וגם מ-NVIDIA מה שחדש הוא שכותבים את זה. פעם הפחד מזעמה של מיקרוסופט לא איפשר שום אלטרנטיבה לחלונות. הכתבה במלואה כאן: http://www.phoronix.com/scan.php?page=article&item=vega-linux-box&num=1

23. שלום אני מחפש כזה או דומה: http://blog.banggood.com/wp-content/uploads/2014/09/EXP-GDC.jpg אני כנראה נוסע לכמה חודשים ולא בא לי לקנות מחשב חדש אז אני מקווה לחבר את הכ.מסך הנוכחי (760) ללפטופ. מישהו אגב ניסה? יכול לתת חוות דעת? אני מודע לזה שתהיה פגיעה מסויימת בביצועים אבל סך הכל אני חושב שזה עדיף על קניית לפטופ גיימינג יעודי..

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. כי אם זה משולב עם מאיץ גראפי, אני משער שהמחיר יוכפל, ויש לי תקציב די מוגבל. הדרישות הבסיסיות הן: איכות טובה. זרם ווידאו טוב, שלא ייקרטע בקטעים עמוסי פעילות. שלט AIO- יכול להעביר ווידאו מהמחשב לטלוויזיה, ויכול לשדר כבלים על המסך של המחשב, או כל פונקציה אחרת שקשורה למושג ALL IN ONE. חשוב- תמורה שווה למחיר, שאני לא אשלם הרבה ואני אקבל חרא של מוצר. תנו הצעות. בתודה רבה מראש, רועי אחירון, שהתייאש מלראות הכל במסך של המחשב.

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by p-o-i,

אני צריך עזרה בבחירת כ.מסך למחשב החדש שלי....אני ב10 לחודש המשכורת ניכנסת וכל כולה הולכת להשקעה על המחשב...(כ.מסך+מסך...ובתיקווה לזיכרון מקסימום עוד חודש...לא קריטי) התקציב הוא 3700 לכרטיס מסך ומסך LCD (כמובן...ורצוי 4MS עם ניגודיות טובה...)...ואם צריך אפשר אפילו לעגל ל4000...מעדיף שלא אבל זה אפשרי....יצא לי גם לחשוב על ה8800GTS אבל לפי דעתי הוא לא שווה את ה3+....אני לא יודע....טוב אז תציעו לי מה שניראה לכם יתאים לי..אהה והמשחקים בהם אני משחק הם כגון F.E.A.R , HALF LIFE , GHOST RECON וכל הבררה האחרים...אז בבקשה תעזרו.. אהה ועוד דבר רק לידע כללי מהחנות שאני קונה בא יש לי 200שקל זיכוי...ואני לא מכליל אותו לסכום שרשמתי לכם...

• 28 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים