כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2_info.php?SalesID=14467421 אני לא הולך לקחת את הסיכון אפילו אם זה אמיתי. אבל אולי מישהו פה כן חח it's the epitome of -> shut up and take my money
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין בכרטיס שישמש אותי בעיקר לצורך משחקים (יריץ את הכי חדשים), סרטי FULLHD (שלא יקרטעו כמו עם הכרטיס הנוכחי ) אפשר לחרוג אם זה באמת משתלם, אשמח להמלצות עכשיו לפני שאתם מציעים רק רציתי להבהיר שיש לי מעבד I7 870 ו4 ג'יגה ראם. במידה וזה לא מספיק כדי להריץ את המשחקים החדשים אז בבקשה תיידעו אותי תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי שאלה למבינים כאן... מה הוא לפי דעתכם המחיר ההוגן למכור 7600gt ביחד עם Zalman VF900-Cu?? אני חשבתי בסביבות ה250 זה מחיר טוב... בכמה אתם הייתם מוכרים את זה (יותר/פחות)?? תודה מראש לעוזרים!!!
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר שלי עשה אתמול ככה OC לכרטיס שלו כפי שציינתי מדובר ב9700לא פרו עכשיו היום כשהוא בא להפעיל כלומר להתקין את הדרייבר המחשב ניתקע ולא עולה. מה זה יכול להיות?? תודה לכל העוזרים!!!
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה, עכשיו יש לי Gigabyte HD4850 עם המאוורר של זלמן. אני חושב להחליפו ל HD4870, בכמה לדעתכם יתומכר ה HD4870 לאחר הירידת מחירים בארץ ? http://hwzone.co.il/news/1228918029/38331/ שאלה נוספת הוא יתאים למפרט שלי (בצד) ? והספק יסחוב אותו ? תודה לעוזרים !
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי לכולם. אבקש לקבל עצה לגבי קניית כרטיס aiw8500mv 64mb-ddr האם כדאי לקנות? היכן הכי משתלם מבחינת המחיר? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מחפש ללוח שלי A8N-VM CSM של ASUS כרטיס מסך PCI EXPRESS X16 למדיה סנטר, לכרטיס חייב להיות RGB (בנוסף לDCI) הרעיון הוא להחליף את ה GEFORCE 6150 הBUILTIN בתוך הלוח אני רוצה משהו שיריץ HD בחומרה ללא בעיות ויתמוך בגרפיקה למשחקים באופן סביר לא אכפת לי שיהיה קצת ישן (אפילו יד שנייה) המלצות?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לשדרג כרטיס מסך ואני מתלבט בין 2 דגמים בערך באותו מחיר של כ400 שקלים.אני לא כל כך משתמש במחשב למשחקים חוץ מאולי משחק 1 שהוא דיי ישן אבל אם כבר אני משקיע אז שיהיה כרטיס טוב אם אני ארצה להתקין משחק בעתיד.יותר חשוב לי זה היציאה hd 1.4 לתמיכה בסרטים תלת מימד (bluray).הדגם הראשון הוא כרטיססSapphire ATI Radeon HD 6750e עם 512זכרון ,drr5 או את ה Sapphire ATI Radeon HD5570 1024MB DDR3 השאלה שלי החשיבות של כל נתון ומה יותר משמעותי הנפח זיכרון או הכנולוגיה?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם השילוב הבא יוכל לנגן HD720P על הכרטיס מסך ? P3 1GHZ 256 SDRAM 133MHZ HD3650? ואני מתכוון רק לצורך ניגון HD אם יש כרטיס מסך יותר זול שיש לו יכולת לנגן HD אשמח לשמוע עליו.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
8600GT : תדר ליבה-540MHZ 256MB DDR3 128BIT תדר זיכרון -1400MHZ מחיר- 686 ש"ח 7900GS : תדר ליבה-525MHZ 256MB DDR3 256BIT תדר זיכרון-1440MHZ מחיר-930 ש"ח בהנחה שאני משחק רק משחקי DX9 האם לא עדיף לקנות כרטיס מסדרה חדשה לשוק הנמוך מאשר סדרה קודמת לשוק הגבוה? השיקול שלי הוא כזה: אני צריך לקנות מחשב בשבועיים הקרובים וחבל לי להשקיע כסף ב 8800GTS 320MB בלי לדעת איך הוא מריץ משחקי DX10 לדעתי כדאי לקנות כרטיס טוב עבור DX9 וכאשר יהיו משחקי DX10 וכרטיסים בשלים יותר אז להחליף כרטיס. השאלה שלי איזה מבני שני הכרטיסים טוב יותר? (בלי התיחסות ל-עלות)
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את הכרטיס במחשב לקראת יציאת ASSASSINS CREED UNITY שאר הרכיבים במחשב יחסית חזקים. תקציב: עד 800 ש"ח מעבד: Core i5 4570 לוח אם: Gigabyte Z87 HD3 זכרון: GB ram 1600mhz 16 ספק כוח : 525w +Enermax modu דיסק מערכת: Sandisk Extreme II 128GB מארז: Fractal Design R4 כרטיס מסך נוכחי: Ati Radeon HD5670 מסך: DELL 23 Inch U2312HM 1920X1080 מסך משני:(לא לשימוש במשחקים) samsung 20 Inch מעוניין בכרטיס שיחזיק לי משחקים בצורה סבירה לשנה וחצי לפחות,רצוי עם 3 יציאות מסך לפחות(כרגע 2 בשימוש ומתוכנן מסך נוסף).
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה בקשר לעוצמה של הכרטיסים- היתיחסות לFPS בלבד אני יודע שהכרטיס 8600ULTRA יכיל יותר טכנולוגיות מאשר כרטיסים כמו 1900XT ו 7900GT ויראה אפקטים שהם לא יכולים להראות (ופועל על DX10 י) אבל בתכלס איזה כרטיסים יותר עוצמתיים- מי מביא יותר FPS לדוגמה נניח במשחק FEAR על המקסימום עם פילטרים על רזולוציה 1024 × 768 איזה כרטיס יביא יותר FPS 8600ULTRA או ה 1900XT ו 7900GT לאיזה כרטיס DX9 ה8600ULTRA משתווה מבחינת עוצמה-FPS ?? *R.S
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1485 וצריכת חשמל תהיה גבוהה? והג'יגה כזה נחוץ או שאני יכול לרדת לחצי? אה דרך אגב זה גירסאת אוברקלוק.. שונה מהרגיל בהרבה?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני עומד לרכוש מסך LCD. האם מישהו מכיר את LG563LE ? האם קצב רענון 75 מאפשר עבודה של כמה שעות ללא כאבי עיניים? שימוש מתוכנן במחשב יהיה עריכת וידאו - האם רזולוציה מקסימלית של 1024*768 תספיק? האם יש מישהו יוכל לציין את חסרונותיו או מעלותיו של המסך יחסית לדגמים אחרים בתקציב של סביב ה 2400-2700 שח?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
קניתי אתמול מחשב חדש אז בדקתי משחקים והכול וראיתי שבאיזה מפה במשחק כול המשחק איבותים!! יש מלא כווים וקשה לשחק במפה אזות אמרתי אולי הכרטיס חם אז היום אני בודק הידלקתי את המחשב ויש עוד פעם את הבעיה היתקנתי DIRX9.0C עידכון הכי חדש לכרטיס מסך! ויש לי איבותים לא בכול המשחקים.. וגם הכרטיס הזה בכלל לא איכותי.. אני משחק דום 3 לפעמים יש תקיעות או ET אבל בימיוחד דום 3 תעזרו לי בבקשה!! בבקשה תעזרו לי עד שקניתי מחשב חדש!! :'( פעם שקניתי מחשב חדש על היום השני נשרף לי הספק!! :'( :'( מי שייש לו R9800P ויש לו את המשחק Enemy Territory שיגיד לי עם יש לו בעיות של הרבההה איבותים במפה אזות fueldump לא בכול המפה.. רק לא בכול המפות יש לי איבותים .. יש איבותים כאילו הכרטיס חצי שרוף זה בעיה…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כי יש לי g-force 2 mx 32 sdrm ,אני יראה שיפורים בביצועי המשחקים? ו- נ.ב אני יודע של- radeon של gigabyte יש לוחיות קירור גדולים , ול- ATI אין בדיוק כאלה, אז הכרטיס של gigabyte ירוץ על משחקים הרבה יותר מהיר (בלי תקיעות נניח) או שרק יתחמם פחות מהר???????
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נראה שהלחץ של NVIDIA עשוי להביא את AMD להשקה מוקדמת מהצפוי של כרטיסי המסך החזקים באמת, תחת שם הקוד Vega במשך החודשים האחרונים קיבלנו את מפת הדרכים של AMD בכל הנוגע להשקת כרטיסי המסך הקרובים שלה, שיבוססו על ארכיטקטורות חדשות בתהליך יצור חדש לגמרי. דור ה-14 ננומטר של AMD יושק עם כרטיסי המסך הנושאים את שם הקוד Polaris 10, עם כרטיסי מסך פשוטים יותר שקרויים Polaris 11. ה-Polaris 10 צפוי ככל הנראה להיות R9 480, משמע כרטיס מסך מהיר למדי, שיהיו מהירים ממנו בהמשך. הדור שיגיע אחרי Polaris יקרא Vega והוא צפוי להכיל את מה שרבים מחכים לו, שדרוג אמיתי ומשמעותי על פני ה-Radeon Fury X ובעצם כל מה שראינו עד כה. כרטיסי המסך מבוססי Vega צפויים להגיע ברבעון הראשון של 2017. האמ…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה כדאי..?... יש איזה השוואה??
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי iiyama pro 454 והמסך התלכלך מטביעות אצבע וכל מיני מטרדים אחרים.. רציתי לשאול איך אפשר לנקות את המסך? או יותר נכון במה?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מתעניין (ומושקע) בביטקוין וכמו שכולם יודעים ביומיים האחרונים הביטקוין וחבריו הקריפוטגרפיים רשמו ירידות של 40 אחוז ומעלה, כאשר הביטקוין ירד לראשונה מתחת ל-10K מאז שהוא חלף על פניו בעקבות ידיעה חריפה מבלומברג וידיעות שקשורות ברגולציה על כרייה. בשורה התחתונה, כל מה שמעניין אותי זה לקנות מחשב בקרוב והאם לדעתכם בעקבות זה כרטיסי המסך ירשמו ירידה במחירים ועלייה בזמינות בקרוב?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
נראה לי שה GTX 970 הוא אוברקיל ל FHD, וכשאשדרג את הטלויזיה ל 4K הוא יהיה חלש מדי... ה GTX 960 אינו מומלץ כאן מבחינת מחיר/ביצועים. והכרטיסים של AMD גם פחות מומלצים בגלל תמיכת דרייברים לוקה. בנוסף, הדור החדש בפתח. מה לעשות? אולי יד 2?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום,יש לי שאלה...נגיד וארטיפקטים לא מפריעים לי,האם ארטיפקטים בכללי,זה הורס את הכרטיס מסך?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כיום יש לי Video Adapter NVIDIA GeForce GTX 460 (1048256 KB) אך הוא כבר לא מתפקד הכי טוב עם משחקים שיש להם דרישות בינוניות פלוס... אני מעדיף כרטיס בלי OC שלא יעשה הרבה רעש במנוחה ושלא יתחמם הרבה במנוחה, בזמן משחק לא איכפת לי... מתי הסדרה האחרונה של נוידיה יצאה? יש סידרה חדשה באופק - חודש חודשיים? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היה לי את הג'י פורס 5700LE והביצועים לא סיפקו אותי. אחר כך לקחתי ראדון 9550 של ג'יגבייט וזה ממש ממש לא סיפק אותי כרטיס על הפנים דום מפעיל לא טוב, וניד פור ספיד אנדרגאוונד 2 בכלל על הפנים. עכשיו השאלה שלי: הזמנתי ג'יפורס 5700 256DDR 128BIT גירסא רגילה לא מוחלשת של ג'יגבייט, יעבוד לי חלק דום, NFSUG2? תודה רבה מראש זה דיי דחוף לי.
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-