עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם, קראתי את כל התראדים החשובים, אבל לא הייתה שם דעה ממש מגובשת. גם לא הייתי כל כך בטוח אם הכל מעודכן. אני מחפש כרטיס מסך ב-1200 ש''ח אפשר טיפה יותר אבל עדיף שלא, שיהיה מיועד למשחקים בעיקר. אני לא כל כך מבין בתחום ואני אודה מאד לכל מי שיעזור לי.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by FatherBoard,

מישהו יכול להנחות אותי איך לשנות את ההגדרות של המסך (במאפיינים->הגדרות->מתקדם->TI 4200) להגדרות מקסימליות ובעלות הביצועים הכי טובים? אני לא מבין שם כלום! ועוד שאלה: יש לשונית "תדירויות שעון" - משם ניתן לעשות OC?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Ghosthunter,

מישהו יודע למה הדריברים החדשים שוקלים כל כך הרבה(60 מגה לעומת 30)? פעם הם שקלו בקושי 15MB.

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. לקחנו לסיבוב ביצועים בשלל משחקים את כרטיס המסך החדש החזק ביותר בעולם - ה-GeForce RTX 5090 של NVIDIA מדגם Founders Edition. מדובר בשיפור ביצועים רציני על פני הדור הקודם בשלל מישורים, אך לא תקבלו זאת בלי תג מחיר מבהיללכתבה

5. Started by Panta,

שלום הכרטיס הנוכחי שלי מציג ארטיפקטים אפילו בעליה מהביוס, זה הזמן לכרטיס חדש. המשחק העיקרי שאני משחק בו זה Assetto Corsa המשחק יהיה בשני מסכי FHD, והפעלת סופר רזולוציה מהדרייבר (2560x1440 - שזה מה שהמסך תומך ומריץ) האם 1070 יריץ את המשחק על מקסימום הגדרות בשני המסכים, ולא ירד בכלל מ-60FPS? מעבד: i7 920. תודה.

6. הגיע הזמן לקנות מחשב חדש, ואיתו כרטיס מסך חדש ומודרני. אני צריך שיהיה NVIDIA על מנת להריץ CUDA ו-demos. הכרטיס לא חייב להיות הכי טוב שיש, ואני מעדיף שיהיה יחסית שקט, לפחות בזמן עבודה רגילה (לא במאמץ). כמובן אי אפשר ממש שקט, בכל זאת זה אמור להריץ משחקים ודברים. אגב כמובן צריך שיתמוך במינימום DX10.1 ו-win7 x64. בגלל הנסיבות הללו, אני לא רוצים לקנות פרמי (GTX 400) שבשלב זה הוא יקר, חם, רועש, ולמיטב הבנתי לא טוב בהרבה מ-ATI. עוד שנה אולי אקנה אחד כזה. התקציב - באזור 1500 אבל אם אפשר להשיג שיפור משמעותי אני מוכן לעלות גם עד 2000. המלצות? עצות? עוד רעיון מעניין זה לעבוד עם 2 כרטיסים זולים יותר ב-SLI, אשמח לשמוע עצות בכיוון מבעלי ידע.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. כידוע לא מזמן נוידיה שיחררה סט דריוורים חדש, עד היום כיוונתי לי OC עדין באמצעות RIVA TUNER והוא תמיד נכנס לפעולה ברגע שהמחשב עולה. אך לאחר שהתקנתי את הדריוורים החדשים מהירות השעון של הזיכרונות של הכרטיס שלי עמדו על 1.5 GHZ שבפועל הם רק 700 MHZ. לא רציתי להתעסק עם זה יותר מדי ועשיתי ריסט למחשב. חשבתי שזה בסה"כ באג בדריוור. ושלא הגיוני שבאמת הוא ינסה להפעיל את הכרטיס במהירות הזאת. מייד אחרי עליית הוינדוס וטעינה של שולחן העבודה, התמונה קפאה וראיתי רק צבעים מטושטשים! נפל לי הלב לתחתונים ועשיתי ריסט שוב פעם בשביל לראות מה היה פה, ישר חשבתי שמשהו קרה לספק... אך לצערי לא כך היה. משום מה המחשב סירב להדלק כשה6800 מחובר אליו, הוא עושה פוסט לשנייה ומייד נכבה. עם הTI4200 הוא ע…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by FastJack,

שלום. אני מעוניין לשדרג בזמן הקרוב את הכרטיס מסך שלי ואת המעבד. אני מעוניין לקנות את הGTX 460 ואולי אפילו לבצע עליו OC. רציתי לדעת אם הספק שלי "יסחוב" את הכרטיס הנ"ל. יש לי Corsair 450VX מפרט מצויין בצד. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. היי, קניתי 9600GT של palit (מפרט בצד) אך ב06 הוא מוציא רק 7900 בערך כשהוא אמור להוציא בערך 10000 לפחות (שאר המפרט לא ממש חדיש אני יודע אבל גם בתוצאות של הכרטיס עצמו הSM וה HDR הוא מוציא בערך 3000 במקום 5000). למישהו יש רעיון? תודה

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2_info.php?SalesID=14467421 אני לא הולך לקחת את הסיכון אפילו אם זה אמיתי. אבל אולי מישהו פה כן חח it's the epitome of -> shut up and take my money

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by nadav1379,

אני רוצה לדעת כמה עולה ATI Radeon 9800 PRO 256

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by spider272,

[table][tr][td]Gigabyte NVIDIA GeForce GTX660 Ti 2GB GDDR5[/t][/t] Sapphire AMD Radeon HD 7950 3GB GDDR5 OC[/td][/tr][/table]

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אהלן לכולם, היום התקנתי את הכרטיס מסך החדש שלי - Sapphire Radeon 5850 Extreme חיברתי אותו לטלוויזיה שלי עם כבל HDMI והכל טוב, אבל, כשאני מנגן סרטים ב-720p וב-1080p התמונה לא רצה חלק, ונראית מגורענת ומטושטשת. לעומת זאת כשאני עושה סטרים לאותם סרטים דרך ה-PS3, התמונה חלקה והאיכות מדהימה, אבל משום מה מהמחשב האיכות על הפנים. הטלוויזיה נותנת סיגנל של 1080p @ 60hz, יש לי K Lite Codec Pack מותקן עם WMPlayer Classic, התקנתי גם BSPlayer לראות אם זה עוזר אבל לצערי לא... יש רעיונות?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום לכולם אני מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש , ההתלבטות שלי היא 6870 או 5850 , הבנתי שהכרטיסים דומים בביצועים וה-5850 טוב יותר ב OC .. כרגע אני עובד עם מסך 2209WA ומרוצה מאוד ממנו ולא מתכוון להחליף בקרוב . עד עכשיו אני משתמש עם 4870 אבל משום מה אני מחפש קצת יותר בביצועים , מה שחשוב לי כרגע לדעת , האם הספק הנוכחי LIBERTY 400W שיש לי כרגע יחזיק את כל המערכת עם הכרטיס החדש ?.. למרות שה-4870 שצורך יותר מהכרטיסים שאני מחפש עובד ללא בעיה .. דבר נוסף .. ראיתי את ה- 470GTX עם הקירור המשופר , אבל אינני יודע אם הוא יעבוד כמו שצריך עם הספק הנ"ל .כי במקסימום צריכה הוא לוקח יותר מכולם ככה ראיתי בגרפים .. התקציב שלי כרגע הוא עד 1000 ש"ח עם יכולת קטנה של חריגה אם שווה בכך.. תודה ר…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום לכולם, חברה שלי רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה, הבעיה היא שהמחשב שלה ישן. החיבור היחידי שמובנה בלוח אם הוא VGA, ובכל מקרה יהיה מסורבל להעביר וידאו וקול בנפרד. חשבתי אולי לקנות לה כרטיס מסך זול שיש לו יציאת HDMI, אני רק רוצה לוודא שזו האופציה הנכונה. ב-TMS כרטיס המסך gt 210 עולה 143 ש"ח, הוא כולל יציאת HDMI ולהבנתי מהעמוד שלו באתר של nVidia הוא מוציא גם סאונד. לוח האם שלה הוא MSI G41TM-P33, וספק הכוח שלה הוא POWER MAN IP-S350BQ3-3 350W. המטרה היא לא לשדרג לה את המחשב, אלא רק לאפשר וידאו ב-HD. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by lmlm,

ATI-AMD עוד פעם דוחים: הפעם זה לא R600 אלא R630 השוק הבינוני שיתחרה בG84 =8600 שיגיע אלינו ב17 באפריל. סיבה? יש להם בעיה והם צריכים עוד זמן לתקן אותה- זה אומר דחיה של 4+ שבועות. חודשיים ללא תחרות לכרטסי המיד-רנג ונמוכים של אנוידיה. http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=298&Itemid=1

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by lipa,

זה בגרמנית , אבל אפשר להבין מהגרפים http://www.technic3d.com/?site=article&action=article&a=245&p=1 בקיצור לא נראה מרשים בעיקר שיש את ה-X1800XT במחיר שפוי

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. האם כדאי לעשות crossfire על הלוח Gigabyte GA-Z77-DS3H עם שני כרטיסי HD7950? ידוע לי שסלוט אחד הוא X4 , השאלה כמה זה באמת משפיע? I7 -3770K HD 7950 4X2 GB RAM Corsair 850W תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by super4life2,

האם ספק של fsp hyper 500w מספיק לgtx 980 אם לא אז מה המינימום??

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום לכולם, יש לי את הכרטיס ראדון 9000 פרו של גיגה בייט עם סלרי 1000 ו156 מגה ראם {מפרט בינוני} קיבלתי תוצאה של 3600 שזה נמוך וגם משחקים עובדים לאט ומקרטעים. נ.ב יש לי את הדרייברים החדשים "3" וגם לפני זה" 2.5" נ.ב איך אני בודק עם הAA ו AF פועלים? בתודה מראש, יאיר

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. יש לי לוח של פנטיום 3 עם AGP X4 מתלבט לגבי 3 הכרטיסים הבאים: GeForce FX 5200 GeForce4 MX 440 GeForce4 Ti 4200 מה לגבי 3.3V ו1.5V ? מישהו מבין ויכול לעזור ? לא הצלחתי לגלות כמה וולט יש ביציאת AGP שלי או כמה וולט הכרטיסם תומכים. פרטי הלוח שלי: ASUS VT694X-PEGASUS Chipset: VIA VT82C694X/T Apollo Pro133A/T AGP Controller AGP Version 2.00 AGP Status Enabled AGP Device Creative 3D Blaster RIVA TNT2 Value AGP Aperture Size 64 MB Supported AGP Speeds 1x, 2x, 4x Current AGP Speed 2x Fast-Write Not Supported Side Band Addressing Supported, Disabled

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אוקיי הזמנתי את הכרטיס מפנדס ביום שני וקבלתי אותו כבר היום (יפה מאוד!) לצערי המחשב שלי עוד לא הגיע אז ככה שלבחון את הכרטיס אני עוד לא יכול. בכל מקרה ככה תאור ראשוני.הכרטיס מגיע בקופסה חמודה וקטנה של sapphire.שימו לב לא מדובר בקופסה הגדולה שיש באתר של sapphire אלא קופסה קטנה יותר.הכרטיס מגיע עם כל החיבורים ודיסק עם תוכנת OC. הכרטיס עצמו יחסית כבד (הכרטיס האחרון שלי היה 9500 פרו) ויש עליו מאווור עם ציור של הבחורה מהקופסה.כשאני אחבר אותו אביא יותר רשמים.אני פשוט יודע שיש כאן הרבה שמתעניינים בכרטיס אז הבאתי ככה רשמים ראשוניים.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by arkadur,

צמד 4870X2 לא עולה יותר מידי היום, הGTX260 יתן את הפיזיקה, CUDA, פיזיקס וכל השאר, 1. ה260 יוכל לתת גם תמיכה בDX11 במשחקים? 2. איך כל העסק יעבוד לדעתכם?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. יש כוונה מסוימת לשדרג את ה9600GT שלי למשהו קצת יותר מודרני וחזק. סיכום הדרישות: * שיהווה שדרוג טוב מבחינת ביצועים ל9600GT המזדקן * עדיפות לnVidia בגלל CUDA עבור Matlab * שקט * לא צורך הרבה חשמל (בשאיפה - לא יותר מחיבור PCIE 6pin בודד) * עדיפות לכרטיס קומפקטי - לא ארוך מידי ובשום פני לא כזה שתופס יותר משני סלוטים * יציאת HDMI עם אודיו - חובה * תמיכה ביותר משני מסכים במקביל - רצוי מאוד בינתיים התסכלתי על GTX 650/Ti/660/Ti. המסקנות שהסקתי בינתיים: * ה650 כולל הTi נמכרים במחירים טובים ומדובר בכרטיסים נחמדים וקומפקטיים, אך נראה שמבחינת ביצועים הם בפיגור משמעותי מה660. לא שיש לי ספק שהם עדיין הרבה יותר טובים מה9600GT הנוכחי, אך אם אני כבר קונה כרטיס חדש, שאני מתכוון להחזיק כמה …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים