עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by dor88,

שלום לכולם, לפני כחודש וחצי קניתי מחשב חדש מחנות RSM למי שמכיר (http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2185). המחשב הגיע עם כרטיס מסך מסוג HIS Radeon 6950 2GB GDDR5 ולאחר זמן מה התחלתי לשמוע רעש מאוד מציק שמגיע מכיוון המחשב. הרעש הוא רעש צורם ולא קבוע שהולך ובא בד"כ כשהמחשב נמצא בטיפת מאמץ (אפילו כניסה למשחק שש-בש של הווינדוס או משחקים בפייסבוק). לאחר ששמתי לב לכמה פעמים שהמחשב נתקע במצב שינה, כיבה את עצמו והתנהג באופן מוזר, החלטתי לקחת את המחשב לחנות כדי שיבדקו מה הבעיה. לאחר שבוע של בדיקות, התקשרו אליי ואמרו לי שהרעש הזה אכן נובע מהכרטיס מסך וזה קורה בגלל מייצבי (שקר כלשהו) מתח של הכרטיס והדבר תקין לחלוטין !!! הם אמרו שהם ניסו להחליף את הכרטיס לכרטיס זהה של GIGABYT…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. בקיצר , אני צריך כרטיס מסך חדש עד 860 שקל , בדיוק . אז כולנו יודעים שהכי מתאים בתקציב הזה הוא הטי 4200 החביב והנחמד . אז חשבתי לעצמי , לידטק , למה לא ? אבל בכל זאת בדקתי את שאר הטי 4200 מכל מיני חברות אחרות לכל מקרה שאני אח"כ לא אכעס על עצמי אם יהיה משהו יותר משתלם מלידטק . והתוצאות ? יש כמה כרטיסים שנראים עם קירור לא פחות טוב מזה של הלידטק ...(וזה חשוב , כי אני הולך לעשות OC עצבני) . בקיצר , הנה לכם : מתמודד מספר 1 : Sparkle Geforce 4 TI4200-8X Platinium 128MB DDR VIVO DVI Retail Video Card בא עם VIVO כפי שאתם רואים וקירור עצבני ביותר (אחד המתמודדים היותר רציניים) . 866 ש"ח . מתמודד מספר שתיים : Triplex Silver Geforce 4 Ti4200 128MB AGP8X DDR TV-Out Retail Video Ca…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. כן גם אני צריך מידי פעם עזרה , והנה הסיפור. יש לי בTI 4600 S חיבור S-VIDEO רגיל, עכשיו יש לי טלויזיה מעל המחשב בלי חיבור S-VIDEO. עכשיו חבר הביא לי קבל שבקצה אחד מתחבר לS וידאו ובקצה השני יש 2 יציאות (אדומה ושחורה) ששניהם לטלויזיה ורשום DIGITAL. עכשיו בטלויזיה שלי יש רק כניסה אחת לוידאו, ושאני מחבר את האדום, לא רואים כלום, ושאני מחבר את השחור אז יש תמונה מרצדת ולא ברורה. עכשיו (מיספר 3), האם יש כבל S-VIDEO שבקצה אחד שלו יש רק יציאה אחת לוידאו? יש למישהו רעיון איך לסדר תמונה ברורה עם הכבל הקיים? תודה MOOMOO נ.ב מישחק עם השיטות שידור לא עוזר.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך Sapphire ATI 7850 1GB 256-bit GDDR5. 1. האם הוא יכול להריץ משחקים חדשים יחסית כמו Assassins creed unity, Far Cry 4, COD, בהגדרות גרפיקה בינוניות פלוס לפחות, או שכדאי לשדרג? 2. אם כדאי לשדרג, איזה כרטיסים מומלצים בטווח פלוס מינוס 1000 ש"ח, שגם יתנו שיפור ממש משמעותי יחסית לנוכחי, וגם יהיה להם "אורך חיים" (מבחינת יכולות למשחקים עתידיים) לשנים הבאות? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by asnast,

קיבלתי ב3DMARK 2001 תוצאה של 12435 http://service.madonion.com/compare?2k1=4829593 אם אני מריץ אותה על 800*600 אני מקבל 14162 מה עדיף

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. היי.. אני מעוניין לקנות השבוע כרטיס מסך למשחקים (batman, the witcher 3, fifa 15) עדיפות מחברת KSP (נגיש יותר). אשמח להמלצות. התקציב 800 ש"ח (ניתן לחרוג במידה ובאמת יש פער משמעותי בין הכרטיסים). בתודה דביר

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. חבר'ה, רציתי לדעת מה הייתם מעדיפים לקנות. מסך LCD איכותי בגודל של 15" ? או אולי מסך CRT שטוח בגודל 17" ? אני מאוד מאוד מאוד רוצה לקנות מסך LCD (בגלל המקום המועט שהוא תופס, בהשוואה ל-CRT) אך אין לי תקציב למסך "LCD 17 :'( אז חשבתי אולי לקנות מסך LCD ולהתפשר על הגודל. כלומר לקנות מסך בגודל 15" . מה אתם מציעים? ותכלס, ההבדלים בין 17" ל-15" כ"כ גדולים? (הרבה זמן לא עבדתי עם 15" אז אנ'לא זוכר) האם תהיה אי נוחות רצינית או שאני יוכל להסתדר עם זה? (הרוב למשחקים ואינטרנט) תודה רבה לעוזרים... ...

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by nabot,

היי, ברשותי רסיבר YAMAHA RX 377 שתומך בפורמטים הנ"ל. בקרוב אני קונה מחשב חדש עם כרטיס מסך GTX 970 ומעוניין לשחק משחקי מחשב על הטלוויזיה ולהפעיל אותם בפורמטים החדשים של הסאונד, האם זה יעבוד? (אני שואל משום שקראתי שהפורמטים האלה לא עובדים במשחקי מחשב) תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by b555,

הי חברה אני מחפש לקנות כרטיס מסך חדש pci express פשוט חשוב לי שיתהיה יציאת rca ללא מתאם מסופר vhs תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. Started by SomeOneDudOrg,

שלום, קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים בודדים (אפילו לא שבוע) עם כרטיס מסך MSI Radeon RX 480 8GB GAMING X וכאשר אני מנגן סרט דרך ה VLC מופיע קו ירוק למטה, קראתי קצת ואומרים שזה בעייה בVLC אבל השאלה לשי למה זה קורה? האם יש קשר לכרטיס מסך ?או לדרייבר ? עודלא ניסיתי לעדכן לדרייבר אחר (למרות שהורדתי מהאתר לפני כמה ימים אז מוזר ) מערכת הפעלה: WIN10 האם מישהו יכול להסביר לי על הבעיה ? למה זה ככה וגם איך הפתרון עובד ? כשתמחיל הסרט ויש צבעים רואים את זה בברור וזה מציק מאוד

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by E_XeQuit,

אז ככה, עכשיו יש לי Gigabyte HD4850 עם המאוורר של זלמן. אני חושב להחליפו ל HD4870, בכמה לדעתכם יתומכר ה HD4870 לאחר הירידת מחירים בארץ ? http://hwzone.co.il/news/1228918029/38331/ שאלה נוספת הוא יתאים למפרט שלי (בצד) ? והספק יסחוב אותו ? תודה לעוזרים !

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by GeforceFX,

שלום אני עומד להזמין מאייבורי מחשבים Gigabyte 670GTX ב2295ש"ח רציתי לשאול אותכם אם יש כרטיס שאתם יותר ממליצים לי עליו באותו התקציב בערך? רק של NVIDIA ואיך ה Gigabyte לעומת ה MSI ASUS EVGA? תודה רבה ;D

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by uvs84,

שלום לכולם למחשב חדש בן חודשיים שנקנה לצרכים משרדיים רוצה להוסיף כרטיס מסך שיוכל לשחק ב NBA 2K11 בהגדרות טובות תקציב באזור ה-500 ש"ח תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by DF30,

ביום 8.7.02 התפרסמה באתר ידיעה שאמרה של Radeon 8500 le של Hercules היו תקלות רבות: ציטוט: "אחד הכרטיסים הפופולרים יותר של Hercules היה מבוסס על Radeon 8500LE ועקב סדרת כרטיסים פגומה עורר גלים רבים בציבור ופגע במוניטין החברה." ??? ??? ??? ??? ??? ??? האם מישהו מכם נתקל בתקלות כאלו? מה אני צריך לבדוק בכרטיס שרק קניתי? מחכה לעצותיכם המשכילות! :smoke: דרור

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום יש לי כרטיס מסך GTX 260 216S ורציתי לדעת האם הגיוני שבזמן מאמץ(OCCT) יגיע הכרטיס ל95-100 מעלות ? הכרטיס במנוחה 60 מעלות. האם אלו טמפ' הגיוניות?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by ohad,

שלום לכולם יש לי בעייה מעצבנת נורא כול פעם שאני מסדר ידנית את התצוגה במסך גודל וצבע ואני שומר יש לי אפשאות שמירה במסך SAVE וזה שומר ואחרי כמה זמן שאני עובד במחשב או משחק בו התצוגה במסך שלי חוזרת למה שהיא הייתה לפניי שהגדרתי אותה וזה מעצצצצצצצצצצצצצצצצצבן נננננננננננננננורא אני לא יודע מה לעשות אולי יש איזו שהיא תוכנה שתסדר לי את העיניינים למצב שבמקור המסך צריך להיות. ואני השתדל בפעמים הבאות לכתוב כותרות טובות ולכבד את כללי הפורום מצטער

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by udi80,

שלום יש לי כרטיס מסך 4850 הוא עושה פריז ניתקע המחשב מה יכוליות הבעיה והכרטיס מתחמם שאני נוגע בוא הוא חם

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by lmlm,

אחריי שקיבלתי כרטיס פגום (X1800GTO) וחם, ואחריי שנסעתי למקום שרחוק ממקום מגורי הרבה פעמים וכבר נמאס לי החלפתי במקומו את 7900GS שהוספתי 200 שקל, ואני מאוד מרוצה ;D ( הראשון בזון עם 7900GS או שיש משהו לפני?) באנצים של 3DMARK05,06 בקרוב, פשוט רק הגעתי . תמונה: http://img126.imageshack.us/img126/9262/dsc00216gl7.jpg

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Royz,

האם יש בעיה לחבר אותו למחשב שיש לי עכשיו ? (ניתן לראות בצדד את המחשב...) האם זה יכול לגרום נזק למחשב או לכרטיס עצמו? אבא שלי בארה"ב באפריל , ובמאי אני רוצה לקנות מחשב חדש בארץ. (בשביל הM2) (אין לי רצון לשחק עם הכרטיס הזה על המחשב הנוכחי, אך ברצוני לבדוק אותו פה אם הוא פגום או לא, כי שקונים בארה"ב לא ניתן לדעת...)

• 28 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום לכולכם. אני שוקל שידרוג של כ.המסך והשיקול העיקרי בין שני המתמודדים העיקריים (כאמור, GTX 570 מול ה560 Ti) הם גודל פיזי וצריכת חשמל. אני כרגע עם 8800GTS 640MB בן 3.5 שנים. מארז הוא Gigabyte Aurora 570S (Sumo 5115)z והספק הוא Enermax Liberty 500W ה560 הוא באותו הגודל הפיזי כמו ה8800 שלי, כך שאין בעיה עם זה. ולפי Nvidia דרישות הספק הן 500W. כך שמבחינתי ה560 הוא הדיפולט. ההפרש של 400 שקלים ותוספת הביצועים המשמעותית (בהתחשב בעובדה שהכרטיס הזה אמור לסחוב אותי שנתיים עד המחשב הבא ועוד כשנה וחצי לאחר מכן) מטה את הכף לכיוון ה570. אך אבוי, ה570 ארוך באינץ' וחצי (10.5 לעומת 9") ודרישות הספק הינם 550W. אני מאמין שהמארז יכול להתמודד עם תוספת של 4 ס"מ לאורך הכרטיס (חיבורי החשמל עוב…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by FatherBoard,

מישהו יכול להנחות אותי איך לשנות את ההגדרות של המסך (במאפיינים->הגדרות->מתקדם->TI 4200) להגדרות מקסימליות ובעלות הביצועים הכי טובים? אני לא מבין שם כלום! ועוד שאלה: יש לשונית "תדירויות שעון" - משם ניתן לעשות OC?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. קניתי היום את הכרטיס מסך הזה http://www.tms.co.il/product/11308 כדי שאני יוכל להרציץ את הפרו על הרזולוציות הטובות ביותר.. עכשיו שאני משחק המשחק עדיין מגמגם טיפה ולא זז חלק חלק ולא מרגיש ממש שינוי.. היה לי את הכרטיס מסך 220 GT מה דעתכם בנושא?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אני זוכר כשקניתי את המחשב שלי בכוונה קיניתי מחשב עם כרטיס מסך מוחלש ביחס למפרט כדי שבעתיק אוכל לקנות כרטיס מסך יותר טוב ובכך בעצם להאריך את חיי המחשב עוד כמה שנים. לא מצאתי תבנית לכתיבת הודעה אז לקחתי את התבנית מפורום מפרטים שנראת לי כרלוונטית ברובה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10%+ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אני משתמש במחשב לצרכי עריכה גראפית 2D ו3D\צפייה בתכני HD ,אך התחום בו אני מרגיש שיש למחשב קשיים זה בהרצת משחקים חדשים ולכן אשמח לשיפור למטרת גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. או עדיף משהו אחר אבל חשוב שהיה של סוני ועד תקציב 2000שקל http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=10248&PHPSESSID=7f1833de7593c191daeffb4009f9438c תודה לכל העוזריםםם

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by taltola,

איזה דגם של GTX 1070 הכי מוצלח? משום מה אני הכי נמשך לדגם הזה : Gigabyte GTX 1070 G1 GAMING 8GB מה דעכתם? לא נראה לי שתהיה לי בעיה מבחינת מארז/חומרה, זה המפרט שלי כיום: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W Gigabyte GA-H87-D3H for 1150 NZXT tempest 410 Elite Black + Seasonic 620W - Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 D-Link Wireless N PCI-E adapter…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.