עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by לוח שנה,

כותרת, תודה.

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  2. בהמלצת החברים אני הולך לכיוון של הכרטיס הזה לטובת משחק ה Flight Sim X מאחר וכבר הבנתי שהמשחק צורך זיכרון אז מה דעתכם על הכרטיס שלהם עם 2 גיגה ולא 1. האם שווה את התוספת כסף?

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  3. תקציב: 550 חריגה מקסימלית: 50 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס(הדגישו את מה שאתם צריכים): 1. גלישה באינטרנט ותוכנות קלות 2. צפייה בסרטי FULL HD על מסך 42" בצורה חלקה 3. משחקים כמו: כל מרוצי מכוניות, כדורגל וכדומה של שנת 2011 על FULL HD הגדרות גבוהות האם תהיו מעונינים לבצע OC לכרטיס מסך ? לא יודע, תלוי אם יהיה צורך (כניראה שלא) חנות: האם יש חנות ספציפית שהקונה מעוניין לקנות ממנה ?: TMS מפרט של המחשב: מעבד: (Intel® Pentium® Processor E5200 (2M Cache, 2.50 GHz, 800 MHz FSB לוח אם: Gigabyte GA-G41M COMBO כרטיס מסך נוכחי: אין ספק: FSP 400W 60HCN 120mm Fan A.PFC Satax3 PCI-E, 78-80% Efficiency Retail איזה מסך יש לכם או מה גודלו?(חשוב על מנת שנתאים את הכרטיס הטוב ביותר למסך): L…

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  4. היי, אני מתעניין בקניית כרטיס מסך כדי שאבא שלי ישחק בו וקודם כל במשחק כ flight simulator. אני לא רוצה להרכיב מחשב שיהיה יקר לא לצורך אך עדיין אני רוצה שיהנה ממנו עד הסוף. בהמלצה שלכם בבנית מפרטים הצגתם את 5850 שעולה 1500 ש"ח כאשר הנחות ממנו עולה 900 ש"ח. האם ההבדל הזה שווה את ההנאה מהכרטיס? כמו כן יש את ה gtx460 שגם הומלץ במפרטים. למה המפרטים המומלצים לא עודכנו עד היום, האם זה בגלל שלא היו שינויים מהותיים עד היום? יאללה תודה למגיבים

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by shay820,

שלום לכולם רכשתי את הכרטיס מסך (לפני שבוע)וחיברתי לתוכו 3 מסכים ,שניים בחיבור DVI ואחד חיבור אנולגי ,ביומיים הראשונים הכול היה בסדר והיום המסכים מראים מין ריצודד או מלבנים קטנים על המסך ,לפעמים זה בא ונעלם נכרטיס מסך לא משמש למשחקים.התקנתי את הדריבירם הכי חדשים ,ויש לי מערכת הפעלה WINDOWS 7 32BIT אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 882 צפיות
  6. אני מחפש כרטיס מסך לגיימר לייט שקט מאוד שיתאים ללוח אם הזה http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2847#sp אם אפשר לקבל כמה אפשרויות אני אשמח המחיר 350 אבל גמיש אפשר לעלות עד 450 שקל אם אני אצטרך תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Moor,

שלום חבר'ה, נדפק לי הכרטיס מסך 9800GTX+ מבקש המלצה למחליף ראוי. יש לי ספק Chieftec 550w מעבד Q6600 לוח EP43-DS3L מארז CoolerMaster Elite 334 מוכן להשקיע עד 800 ש"ח-גמיש. תודה מראש לכל העוזרים.

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  8. שלום לכולם המחשב הוא HTPC המפרט מחשב שלי: מעבד 5200 64 Athlon AMD+89W לוח Gigabyte Ga-ma78gm-s2h דיסקים קשיחים st3500418as 500GB wdc wd1001fals 1TB זיכרון gskill 1gbx2 ddr2 800 cl4 pk מארז antec nsk2480 +380w קרור למעבד mini ninja rev.B אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי מHD3200 לכרטיס חדש וחזק יותר, איזה כרטיס הכי טוב כאן ושמתאים לנתוני המחשב שלי? hd5450 ddr3 1GB hd5670 ddr5 512MB hd5570 ddr3 1GB hd4670 ddr3 1GB אם יש לכם משהו יותר טוב אז אני אשמח להצעות. אני רוצה לשדרג לכרטיס מסך שיריץ לי בלי בעיות סרטים ב1080p 60Hz ובלי לאגים בכלל. תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by אמתי,

260GTX http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3129#ov מה יותר טוב זה או http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2971#ov HD4870 ? ואם זה יותר טוב או פחות טבו בכמה היה לי את הHD4870 והחליפו לי אותו ל260GTX מה יותר טוב ?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by DAVIDKI19,

הכרטיס הזה יקר ב 60 דולר מה 6950 של אותה חברה... האם כדאי לחסוך את הכסף הזה ולקחת את הזול יותר? אם כן ההבדל בניהם או בזכרונות ובעוד רכיבים חוץ מהמעבד האם שווה בכלל לחסוך? עכשיו הספק שלי יחזיק את הכרטיס הזה? (הוא צורך יותר מהGTX275 ? עכשיו אני מאבד תמיכה בקודה ופיזיקה האם השדרוג בכלל יהיה חכם?תודה...

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by format,

ערב טוב מלפני יומים החלו להופיע לי קווים על המסך ואחר כך מעיף הודעה תקלה 0X000007E ועכהעפתי את הדריבר והתקנתי מחדש ועכשיו ישר מסך כחול עם הודעה 0X000007E מה יכול להיות הבעיה תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  12. אני מעוניין לבדוק PC של הכרטיס שלי, אילו תוכנות מאפשרות זאת?

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  13. Started by אריק9,

אהלן אנשים, יש ברשותי מחשב בן 3 שנים עם הכרטיס מסך הבא שנקנה בחברת tms מחשבים כאשר יש עדיין אחריות על הכרטיס לעוד כשבועיים. BFG 8800 GT G92 OC 512MB DDR3 Retail הכרטיס הנוכחי נשרף/התקלקל ולכן פניתי לחברת tms על מנת להחליפו. דיברתי עם נציג של החברה והוא הסביר לי מכיוון שהוא לא יכול להחליף את הכרטיס מסך מכיוון שאין יבואן של BFG בארץ והחברה tms בקריות פשטה רגל ואותה חנות בעצם היא זו שהייתה מייבאת כרטיסי מסך של החברה BFG בעצמה ללא יבואן. כמו כן ביקשתי תחליף לכרטיס המסך הזה או לפחות שווה ערך אליו אך אותו נציג טען בפניי את אותן טענות שכתבתי למעלה. אשמח לעצות בנושא מאחר ואני רוצה לדבר איתם כרגע, תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by BlueLabel,

אני לקראת רכישה של מחשב חדש ויש לי התלבטות בין כרטיסי המסך ATI Radeon ו- NVIDIA GeForce (אני מדבר בכללי ולא על כרטיסים ספציפיים. השאלה שלי איזה מבין השניים מתאים יותר למשחקים? במה אחד עולה על השני (יתרונות/חסרונות)? אני אישית קראתי ביקורות טובות על ATI אך חברים אמרו לי שלמשחקים מתאים יותר NVIDIA תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by efee123,

לאחרונה קיבלתי את המשחק והמשחק מלווה בתקיעות. יש לציין כי המחשב שלי מעל ומעבר לדרישות המינימום (חתימה) וגם כשאני מוריד את כל ה"בארים" ל-low זה עדיין נתקע, כאילו המשחק מגמגם. בנוסף גם COD BO עובד אצלי ב-FHD כשכל ה"בארים" במקסימום. כמו כן המחשב כרגע לא ב-OC אבל ניסיתי עם קצת לכרטיס מסך (907MHZ ) וגם לא עובד... הזכרונות עומדים על 3 ג'יגה בשימוש עם המשחק.. מעבד על 60-70 בערך.... למישהו יש מושג? תודה!

• 13 תגובות
    • 3.4k צפיות
  16. שלום יש לי מחשב שמחובר בHDMI למסך 42אינץ על המחשב מותקן WIN7 ולאחר כל כיבוי רזולוציית המסך משתנה מה ניתן וצריך לעשות על מנת לפתור את הבעיה (כל הדריברים מעודכנים לפי WIN UPDATE תודה רבה

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  17. Started by AAvihayD,

בס"ד, שלום אני רוצה הורדה תקינה שלא נגעו בה של DirectX 11 מערכת הפעלה : Windows 7 Ultimate 64bit

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  18. Started by soldier,

היתי רוצה לברר בקשר חברה INNO3D העם זאת חברה איכותית כי מוצרים שלה די זולים http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8470 אני מחפש GTX580 טוב.איזה חברה עדיף?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by nb33u,

כרטיס שני GTX 470 פגום קניתי כרטיס מסך 470 לפני חודש באותו יום היה משובש ולא יכול היה להעלות עם הדרייבר תמונה של שולחן עבודה החלפתי כרטיס אחר ל- 470 ,עבד חודש ושוב הכרטיס עם אותה בעיה תמונה של שולחן העבודה משובשת . לא מבין למה זה קורה ? הבעיה שאני חושש שהכרטיס נמכר לי שהוא בקופסא אך השקית מחוברת עם סלוטייפ הפשוט ועד כמה אני יודע GIGABYTE נותנים מדבקה חדשה עם לוגו שלהם שמחבר את השקית יש לי הרגשה שמכרו לי ריפרביש ? עידכנתי 3 דרייברים של NVIDIA כולם אותו סיפור ,הכרטיס לא עובד עם הדרייבר עדכנתי 3 פעמים את ווינדוס 7 עדכנתי ביוס בלוח אם כרטיס אחר עובד היטב בלוח וללא בעיות

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום, הגיע אלי מחשב קצת מבוגר, אמור לעבוד עם פוטושופ לוח ASUS P5VDC-MX יכול להיות AGP או PCI-E x1 האם למישהו יש המלצה לכרטיס מסך בשבילו? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  21. Started by asaf25,

שלום אני מחפש כרטיס מסך למחשב שלי בסביבות 1000 שקל אני צריך כרטי מסך שיריץ בשבילי משחקים כבדים ורעש אינו פרמטר מבחינתי הערה: אין בעיה מבחינת מקום או חשמל במחשב שלי בדקתי את הכל כבר

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  22. Started by BoOoM2008,

1) Q8300 יעמוד בכרטיס HD4850X2? 2) אם לוקחים HD4850X2 נגד SLI HD4850 מי לוקח? 3) אם לוקחים HD4850X2 במערך SLI זאת אומרת שתי HD4850X2 זה אפשרי? 4)איך אני יכול בעצמי לבדוק לגבי כרטיסי מסך ולדעת באופן כללי בכמה % כרטיס מנצח כרטיס X את הכרטיס X ? תודה רבה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום, לא הצלחתי למצוא מדריך שדרכו אני קובע נגיד כשהטמפ' של הכרטיס מסך מעל 65 מעלות אז שהמאוור יהיה ב 80% וכד'.. דרך RIVATUNER אין מדריך עדכני ל גרסא 2.24.. ולא הצלחתי דרך NVIDIA.. יש למישהו מדרייך עדכני שעובד..?? דרך אגב הכרטיס זה 9800GT 1GB תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  24. Started by L1ron,

מה ההבדל בין DVI ל VGA ל HDMI? ומה היתרון בכבל HDMI שמחברים אותו מהכרטיס מסך למחשב? והכבל הכחול שאני מכניס מהמסך שלי לכרטיס מסך נקרא VGA?

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  25. Started by WhiteLen,

היי, אני מחפש כרטיס מסך מהדור החדש (DX11) עם TV Out של S.videoלחיבור לטלויזיה. האם יש דבר כזה? היום יש לי ATI Radeon HD 4200 מובנה על לוח האם. אשמח להמלצה על הכרטיס הזול ביותר שלא יפגע לי בביצועים שלי עכשיו (windows 7) והצעה לאלטרנטיבה שתאפשר להריץ משחקים בצורה סבירה. נניח משהו מקביל ל ATI Radeon HD5450 Silent 512MB DDR3 PCIe תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים