עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. בס"ד 1. שני 5870 2. 5970 בודד 3. שני 5850 4. 5870/5850 בודד מומהר המחשב כולל מעבד Q8300 עם 4G זיכרון

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by javaabp,

אוקי שלום לכולם אני מקווה שזה הפורום הנכון ואם לא תעבירו לי בבקשה קיבלתי לפטופ חדש עם ווינדוס 7 לא הייתי מרוצה התקנתי XP הכל עובד טוב ההתקנה בוצעה בהצלחה עכשיו צריך להתקין דרייברים אני מגיע לדרייבר של הכרטיס מסך מחפש באתר שלהם מוריד מתקין, זה מראה התקנה בוצעה בהצלחה ומכאן והעלאה כלום, זה לא הוסיף שום דרייבר זה לא הראה את המסך יותר נורמלי אם אפשרויות רזולוציה נוספות כלום שום דבר. המחשב windows 7 ultimate x64 כרטיס מסך ATI mobility Radeon HD 5650 שוב מחשב חדש...

3. http://www.fudzilla.com/graphics/item/21551-kfa2-rolls-out-first-whdi-graphics-card מצורף דבר חדש שיוצא לשוק כרטיס מסך במקום כבל HDMI או דבר אחר יש אנטנה שמשדרת למקלט עד מרחק 30 מטר הכרטיס הראשון שניבידייה מוציאה הוא 460 GTX מצורף קישור לטכנולוגיה החדשה WHDI technology http://www.whdi.org/ http://www.amimon.com/technology.shtml התדר שהטכנולוגיה הזאת עובדת הוא 5GHz ויכולה לשדר וידאו ברמה uncompressed 1080p video at 60Hz כולל 3D PC gaming video

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Amit BL,

היי, יש לי מחשב שנמצא בבית 4 שנים, לפני כמה ימים הכרטיס מסך הפסיק לשדר אות למסך והוא מושבת כרגע. אני מחפש כרטיס מסך סביב ה-500 שקל, השימוש העיקרי הוא לשימוש יום יומי במחשב, לגלישה, סרטים וכדומה, ואם יש אפשרות שיפעיל משחקים. המקסימום שאני מוכן להשקיע בתנאי וזה יהיה שווה זה 1000 שקלים. הנה המפרט: מעבד: Pentium D 930 3.0 Ghz DualCore 2X2MB Cache s775 800MHZ לוח אם: Asus P5WD2 LGA775 (955X+DC+SATA2+2GBE) כרטיס מסך ישן: GIGABYTE GF7800 GT 256M DDR3 DULDVI VIVO PCI-E ספק: Enermax noistaker EG425PVE 420W Dual Fan 24pin Power Supply

5. שלום, אני רוצה לעשות המהרה. רציתי לשאול מה יותר משפיע? אני יודע שאפשר לקחת את שניהם לקצה היכולת שלהם, ביחד. אבל זה מעניין אותי תאורטית. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכולם. אחרי הרבה אוברקלוקים שעשיתי בעבר, והבאתי את כרטיס המסך לקצה גבול היכולת, הבנתי שOC לכרטיס המסך שלי לא כזה עוזר. אחרי OC הכי רציני שיכלתי לעשות לו(יותר מזה הוא היה קופא), זה היה נותן לי אולי 3 FPS. בתקופה שעשיתי את הOC(לפני הרבה זמן, לפחות שנה) נאמר לי שהכרטיס שלי הוא DDR2, והוא בעייתי מבחינת העלאת תדרים. רציתי לדעת מה עוד יוכל לעזור לי כדי להשיג ביצועים ? תהיה לי תקופה דיי ארוכה של ישיבה בבית, עקב ניתוח שעשיתי, ואני רוצה לשחק קצת, והיה מאוד נחמד אם הייתי משחק בצורה קצת יותר טובה מ20FPS על 1024*768 (במקרה הטוב). רציתי לדעת מה יוכל לעזור לי פה. אולי עדכון ביוס ? הדרייברים הם העדכניים ביותר: 260.99...

• 17 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by asyofy,

בבקשה, אני מעוניין לערוך חומרים ב HD, ברשותי שני כרטיסים לבחירה, איזה מהם עדיף? Nvidia QUADRO FX3700 512 או QUADRO FX580 - 512 זה מפרט המחשב שלי (כולל הכרטיס מסך שיש לי עכשיו), הייתי מעדיף לעבוד עם זה, אבל אם אין ברירה איזה רכיב כדאי לי לשדרג Gigabyte EP45-DS3L PENTIUME E5300 NVIDIA GeForce 7300 GT HEC-300AR-TF תודה!

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  8. Started by xdbar,

Sapphire ATI Radeon 6850 1GB GDDR5 או PowerColor ATI Radeon 6850 1GB GDDR5 או HIS Radeon 6850 Fan 1GB GDDR5 זה מאוד חשובב!! תודה

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  9. Started by xdbar,

Sapphire ATI Radeon 6850 1GB GDDR5 או PowerColor ATI Radeon 6850 1GB GDDR5 או HIS Radeon 6850 Fan 1GB GDDR5 זה מאוד חשובב!! המחשב אמור להריץ משחקים כבדים כמו שצריך תודה.

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  10. יש לי כרטיס מסך Nvidia Geforce GTS 450 האם אני יכול להריץ Call of Duty - Black Ops of ברזולוציה הכי גבוהה?

• 44 תגובות
    • 8.2k צפיות
  11. Started by sh_idan,

שלום רב, אני צריך כרטיס מסך למטרת פריסה של לפחות 4 קטעי וידאו במקביל. הוידאו מקודד בMPEG2 או H264, ומוזרם בtransport stream למחשב. האם כרטיס המסך הנ"ל (QUADRO FX 1800 ) מתאים לביצוע העבודה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. המחשב שלי: Intel Core 2 Quad Q8200 @ 2.33GHz 4.0GB DDR2 לוח אם (MSI P43 Neo-F (MS-7519 ספק: 400W LED 12CMF REAL EZCOOL כרטיס נוכחי: (NVIDIA GeForce 9500 GT (512 MB הנוכחי עושה בעיות לאחרונה אז אני מחפש לשדרג לכרטיס יותר נורמלי שיתאים לשאר המערכת. במחיר של משהו כמו 700-800 שקל פלוס מינוס. הידע שלי בנושא די מוגבל כך שכל עזרה תתקבל בברכה. תודה.

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. היי ,אני רואה בזמן שאני משחק עצמים נבנים בהתאם להיכן שאני מסתכל.. וזה קורה לי בכל משחק BC/CRYSIS וכו'. האם יש פתרון לבעיה? תודה. יש לי מעבד Q9550 וכרטיס 6950 .

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  14. Started by mrsph666,

ובכן, רבותי? מי לוקח? יש ביקורות מעניינות? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by liores12,

שלום לפני שבועיים בערך, נאלצתי להחליף מאוורר לכרטיס מסך מכיוון שהוא התחיל להשמיע קולות של דאבסטאפ. עכישו, פירקתי את המאוור הישן,חיברתי את החדש, הכל טוב ויפה. משום מה, אחרי שנגעתי בכרטיס מסך ועשיתי את השינוי הזה, משחקים עובדים לי ממש לא טוב פתאום כאילו הכרטיס מסך לא מריץ את המשחק טוב, או שהוא "כבד" לו מדי. בדקתי את ההגדרות של המשחק, הם כשהו ולא שונו. ככה זה בכל המשחקים. מדוע זה?

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by imac,

שלום לכולם, במחשב שלי יש Palit Radeon 4850 , הבנתי שאפשר בעזרת חיבורים מסוימיים לחבר ממיר HD ישירות לכרטיס, קודם כל האם הבנתי נכון? אם כן, כנראה שרכשתי כרטיס OEM כי לא קיבלתי שום כבלים, איזה כבלים אני בדיוק צריך ? ואיפה אפשר לקנות אותם? דבר שלישי, באפשרת איזה תוכנה אני יכול להקליט? האם כל תוכנה תזהה את האות המתקבל, או שצריך תוכנה יעודית? תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אני קונה בימים הקרובים מחשב חדש,סביר להניח שמקי.אס.פי. עכשיו,אני משחק מידי פעם אבל בהחלט לא באופן קבוע ואני לא צריך gts 450 או משהו מופרז כזה,אני צריך כרטיס מסך טוב,שיריץ משחקים בלי בעיות וככה גם סרטים,אבל שלא יהיה יקר מדי. השאלה היא בעצם,האם HD 5570 מספיק לשימושים שלי? או שרק בשימושים יותר אינטנסיבים בו יופיעו בעיות?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by eggr,

היי אני זקוק להמלצות לגבי כרטיס מסך שמתאים לעריכה. טוווח מחירים 1000-1500. עזרה מישהו? תודה.

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  19. היי , הייתי ב-KSP ובניתי את המחשב הבא: I5 2500 ASUS P8H67-M s1155 CORSAIR XMS3 1333MHZ 2 GB X2 COOLERMASTER ELITE 335 SASONIC 600W SS-600ET ASUS 6850HD - DIRECT-CU איש המכירות התריע בפניי שלא בניתי את המחשב נכון ושכרטיס המסך שבחרתי יעשה לי בעיות וארטיפאקטים ושספייר וג'יגהבייט עושים כרטיסים יותר טובים עם הצ'יפסט של AMD, הוא גם לא הבין איך בחרתי מארז ב-200ש"ח בלבד עבור המערכת ואמר שהזכרונות יעשו בעיות עם לוח של ASUS. הבחור עשה עליי רושם של אדם טוב ומבין שיודע על מה הוא מדבר ולכן הפכתי את כל האינטרנט בחיפוש אחר בעיות ידועות לגביי הכ.מסך שבחרתי, התוצאות היחידות שמצאתי נגעו לארטיפקטים באוברקלוק (שאני במילא לא מתכנן) ואלו תוצאות שמגיעות גם עם חיפוש של GIGABYTE ו-SAPHIRE ואפילו…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. היי, אני צריך את העזרה שלכם. אני קונה מחשב חדש ורוצה לדעת איזה כרטיס מסך מהבאים הכי טוב. * http://tms.co.il/product/8290 * http://tms.co.il/product/8390 * http://tms.co.il/product/9125 התקציב הוא 900 ש"ח. הכרטיס יריץ משחקים ב-1680X1050, סרטי HD וכו'... תודה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by NiMo1771,

איך אני יודע באיזה ביוס נמצא הכרטיס שלי? אני רואה את הכפתור של ההחלפה, אבל לא כתוב 1 ו-2 (הכרטיס של HIS) כשאני רוצה להחליף ביוס, צריך לנתק את המחשב מהחשמל? נכנסתי לCCC והאפשרויות בoverdrive נעולות למה זה?

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  22. Started by javaabp,

שאני משחק במשחק זז כזה מגעיל אבל גרפיקה טובה מאוד איך אני יכול לסדר את זה ואיך מגדירים את amd catalyst ב3d

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by tal_be,

שלום, יש לי את ה 260GTX ו LCD 42. חיברתי את הכבל HDMI למתאם שקיבלתי עם הכ.מסך (DVI TO HDMI), וממנו לכניסת HDMI ב LCD. הבעיה היא שאין בכלל תצוגה על ה LCD וזה נראה כאילו לא חיברתי כלום. ניסיתי לחבר RCA בו זמנית גם את ה HDMI ולנסות לשנות תצוגות, אולם זה לא מזהה את ה HDMI. כנ"ל ניסיתי גם בכ.מסך של ATI וגם אצלו ה HDMI לא עלה. כשחיברתי את כבל ה HDMI ישירות לכ.מסך של ה ATI (ל ATI הזה יש כניסה ספציפית של HDMI) וישר ניתן היה לראות את המחשב ב LCD מרגע הפעלתו. מה אני עושה לא בסדר? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. HD6970 Sapphire ב1661 כדי אולי להוסיף 40 ש"ח לGIGABYTE? GTX570 Sparkle ב1733 1680X1050 Core i5 750 GIGABYTE P55A-UD3 4GB 1333mhz Enermax modu82+ 625W מארז FULL TOWER מספיק לגודל של הכרטיסים לשימוש גיימינג כמובן

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים