עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by reviZor,

היי חבר'ה נשרף לי הכרטיס מסך שלי (gf 4 ti 4600) אז אני רוצה לקנות כרטיס חדש... אבל הבעייה היא שאני מזמן כבר לא ממש בקטע של הכרטיסי מסך ככה שאני לא יודעה איזה כרטיס לקנות אנא ממכם תעזרו לי לבחור בכרטיס טוב מאוד שייחזיק מעמד לפחוט שנה-שנתיים

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by jabbahutt,

הי, לפני יומיים קיבלתי את המחשב החדש שלי: Lancool K-60 Intel i5 2500k Mugen 2 Gainward GTX 570 Micron 8GB Memory Enermax Pro+625W הבעיה היחידה שלי היא - המחשב מאוד שקט - איך שמפעילים משחק שקצת מאמץ את הכרטיס הגרפי (נגיד, Just Cause 2) - הוא מתחיל להרעיש כאילו אני מריץ Furmark בערך.... יש מה לעשות עם זה? תודה, Jabba

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by DEMON HUNTER,

הנה הלינק למרות שהאתר לא מובן עדיין יש שם טבלה שמסבירה על הכרטיסי מסך, מהירות זיכרון ליבה קצב מילוי וכו בבקשה :http://www.watch.impress.co.jp/pc/docs/2002/0425/sis.htm והפעם בדקתי טוב שהלינק עובד.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by itsik2525,

נכון היום שיוצא משחק כמעט תמיד יש אפשרות להתקין DirectX9 אז הייתי רוצה לדעת עם בעתיד תיהיה אפשרות להתקין DirectX10 אם כן איזה כרטים יתמכו בDirectX10

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום לכולם. אני מעונין לקנות מחשב חדש בעיקר למשחקים כבדים. ואני צריך שתעזרו לי להחליט איזה כרטיס מסך כדי לי לרכוש. קודם כל, אני יציין שהמסך יהיה 22 אינטץ רחב - samsung t220. האם כדי לי לקחת את הכרטיס Sapphire 4870 512MB? האם יש הבדל כזה משמעותי בין הכרטיס הנ"ל לאותו כרטיס בגירסה של 1GB? שוב אני חייב לציין, שאני משחק במשחקים החדשים, משחקים כבדים ואני צריך שהכרטיס יהיה באמת חזק. אגב איך ה 4890? כדי איזה כרטיס מהסדרות החדשות של nvidia? אשמח אם תייעצו לי על כרטיס מסך במחיר של עד 1300 שקל + -, (אפשר לחרוג קצת). תודה רבה ושבוע טוב

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Shay0600,

במחשב קיים GEFORCE 960 וספק כוח 550W. מבחינת ביצועים האם עדיף לקנות עוד כרטיס מסך זהה ולעשות מערך SLI או לקנות 1070 ולהשתמש בישן בשביל physx (לא יודע אם אפשרי)?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. מכעיס. יש לי 5850, 2 מסכים עם חיבור VGA (מחוברים ליציאות הDVI עם מתאמים פשוטים), וטלוויזיה עם חיבור VGA\HDMI (מחוברת כרגע ליציאת HDMI) הנחתי שאם יש לי 4 חיבורים בכרטיס מסך, אוכל להשתמש ב3 מהם בקלות לחבר 3 מסכים. זו הייתה טעות. מסתבר של5850 אי אפשר לחבר יותר מ2 מסכי HDMI/DVI בו זמנית. כל כך מרגיז שזה לא כתוב בשום מקום ! בקיצור - אני צריך לחבר משהו ל Display port עם מתאם אקטיבי. עכשיו השאלה מה לחבר ? ואיזה מתאם מומלץ ? (DVI/VGA/HDMI) תודה על העזרה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by IDAN AMRAM,

לחבר שלי יש מחשב דיי עגלה.... Intel Pentium 4 2.0 Ghz לוח אם דיי מעפן אני לא יודע בדיוק מהו אבל יש לו AGP 4X 256 MB של זכרונות במהירות 333 Mhz אבל הוא מוסיף עוד 256 עכשיו יש לו כרטיס GeForce 4 mx 440 128MB רציתי לדעת אם כדאי לו לשדרג ל Sapphire 9600 XT 256MB....... ודרך אגב בלי שום קשר באיזה סביבות של מחירים אפשר למצוא את הכרטיס הזה.... ואם אפשר גם קישור לאיזה אתר שממנו אפשר לקנות.... תודה רבה לעוזרים

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by m3tr0x,

שלום, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש אך אני לא יודע מה הכי משתלם ומה הכי כדאי לקנות התקציב שלי הוא 1000 ש"ח ואני צריך כרטיס מסך טוב להפעלת המשחקים החדשים בצורה טובה וחלקה יש לי windows XP ולוח אם של gigabyte מדגם GA-8S648FXRZ תודה מראש על העזרה

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by רוני רו,

היי מבקש את תגובתכם לגביי הכרטיס הנ"ל. רוני

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. תודה לכל מי שמוכן לשתף פעולה. לדעתי יש בעיה בביוס של הלוח שהתקנתי אתמול והיא המגבלה ל 8MB זיכרון משותף (האפשרויות הן 0.5M, 1M, 8M ומבוטל). זה לא נראה לי תקין. אז אם תוכלו לציין איזה לוח יש לכם ומה האופציות שיש לכם בביוס להגדיר עבור הזיכרון המשותף אני אודה לכם. בנוסף אם תוכלו להריץ את שומר המסך הזה ב 800*600 32 סיביות ולהגיד לי כמה FPS זה מוציא אני מאד אשמח (בלוח הזה אני מקבל בסביבות ה 2 FPS :-\ ) זה מאכזב מאוד בהתחשב שלוח שעולה 150 ש"ח פחות ומבוסס על SIS 651 מוציא 70 FPS. אני משתמש ב XP והדרייבר האחרון מהאתר של אינטל אם מישהו מתענין. *לכל המודאגים, זה לא המחשב שלי

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. הי חברה, אני אוצה לשדרג את כרטיס המסך שלי, כרגע יש לי 7600GTX של GIGABYTE אבל הוא כבר ישן, מתחיל לקרטע. ולא ממש מריץ את המשחקים הכבדים בקלות כמו פעם, אני מחפש כרטיס בשביל משחקים בטווח של 1500 ש"ח (100-200 ש"ח חריגה זה הגיוני אני חושב) המחשב שלי הוא: מעבד: DualCore AMD Athlon 64 X2, 2000 MHz (10 x 200) 3800+ לוח אם: Gigabyte GA-M51GM-S2G זכרון: 2GB Crucial Ballistix 6400 800mhz DDR2 ספק: 450W לא מותג. מה הכרטיס הטוב ביותר שאני יכול לקנות שיעבוד טוב עם המפרט שלי? ומה הכרטיס הכי טוב שאני יכול לקנות, עם אני משדרג את הספק שלי לספק טוב יותר (או אולי רכיב אחר שיכול לפגוע בביצועים של הכרטיס)? ------ עריכה: שכחתי להוסיף שבאמצע יולי אני טס לארה"ב, האם כדאי לחכות לכרטיסים שיצאו עד …

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by nec_000,

הדלפות ראשונות ברשת, סביר להניח נכונות (או קרובות אליהן), מספרות את התמונה הצפויה לנו בשנה הקרובה בעת השקת ליבת P102 . נראה מעניין מאד אך גם לא מפתיע: ליבת 102 צפויה להיות הכפלה לינארית של פי 1.5 מליבת 104 השוכנת ב- GTX1080. בשעה שה- titan יקבל את מלוא המרכיבים הפעילים, וכנראה ישווק ראשון אימתי שהוא בסוף 2016 (או תחילת 2017), סביר להניח באזור חיוג 1000$, אחיו המקוצץ ה- 1080Ti שיצא כמה חודשים לאחר מכן (סביר להניח ב- 700$), יקבל 90% מהרכיבים הפעילים בליבה. Titan צפוי איפה להיות מהיר עד כדי 40-50% בקירוב מה GTX1080, בשעה ש 1080Ti יהיה מהיר כדי 30% ממנו בקירוב. מה שמעניין הוא דווקא השמוש החוזר בזכרון מסוג GDD5Rx ולא ב- HBM2 המדובר…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by asichen,

היי אחים שלי !!! לפני כמה חודשים קניתי מחשב עם gforce v4 440mx 128mb וחשבתי שזה כרטיס טוב........(אני טיפש...) אני רוצה לקנות כרטיס חדש בקרוב בתקציב של עד 1600 ש"ח... אני רוצה שהכרטיס יתמוך לי מצויין במישחקים ליותר זמן ממה שמה שיש לי עכשיו תמך... עזרו לי בקשה.... תמליצו לי על כרטיס

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Avi952,

על פי הפרטים בוויקיפדיה האנגלית: 1) יתבסס על ליבת RV770XTX 2) מיוצר בתהליך של 55 ננומטר 3) יגיע בגרסאות זיכרון של 512 מגה בייט וג'יגה 4) תדרי הזיכרון והליבה טרם נחשפו עוד מישהו שמע על זה? עוד פרטים כאן: http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_ATI_graphics_processing_units#Radeon_R700_.28HD_4xxx.29_series

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. חברי הפורום שלום היום התקלקל כרטיס המסך שלי, ולכן אין מנוס מקניית כרטיס מסך חדש היום או ככל הנראה מחר (אני דיי בטוח שהבעיה היא בכרטיס המסך, כי כאשר החלפתי אותו בכרטיס מסך אחר, חלש יותר, המחשב עבד, וכאשר החזרתי את הכרטיס שלי, המחשב לא עבד). מכיוון שבשנים האחרונות לא ממש יצא לי לעקוב אחרי כל ההתפתחויות בשוק כרטיסי המסך (לימודים לתואר), אני לא ממש בטוח איזה כרטיס מסך לקנות ומאילו כרטיסי מסך יש להימנע. רקע טכני: כרטיס המסך שבו השתמשתי ב-5 השנים האחרונות הוא (דגם מלא, עם כל הפרטים, למרות שמה שחשוב זה הדגם בלבד) WinFast PX 8600GT TDH עם 256MB של זיכרון DDR3 שעובד ב 128 ביט. הכרטיס הזה הספיק לצרכים שלי, שהם בעיקר אינטרנט, אופיס, וקצת משחקים. המחשב עצמו (שנמצא אצלי כמעט 5 שנים): …

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום, הכ.מסך שלי נשרף כמו טוסט הייתה לו בעיה מאז שקיבלתי אותו... 8800GT הלך לעולמו. יש לי כסף כרגע ואני מעוניין להחליף כ.מסך... הנה המפרט שלי - מעבד Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L מארז Compucase HEC 6A19B ספק 500W של True Silent, משהו ג'נרי... זכרונות Corsair XMS2 2GB RAM דיסק קשיח Western Digital 320GB התקציב שלי נע בין 1,000 - 1,500 בערך. לא איכפת לי ATI או NVIDIA, מה שיותר משתלם מבחינת ביצועים. כמובן שמיועד לגיימינג. שאלה שקצת לא קשורה, אבל אם יש פה מישהו שכן מבין - האם לדעתכם כדאי שאחליף מעבד ל - AMD Phenom II X4 945 3.0Ghz BOX http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=1754 כדאי לי לחסוך כסף בכדי לשדרג את המעבד? זה ישפיע על הביצ…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by marlboro,

יש לי זיכוי באמזון מוצר שהגיע שונה מהתיאור, אני רוצה לרכוש את הכרטיס ולמכור אותו בארץ כולל משלוח יוצא קצת מעל 2400, חשבתי למכור ב 2000. חשבתי לרכוש מעבד ולמכור אבל המחיר לא יוצא אטרקטיבי ** עריכה : נראה שיש בעיה בכרטיסים לפי מה שקראתי כאן, אז אולי זה לא כדאי כל כך.

19. Started by omri09,

במספר מצומצם מהמשחקים, ובמצבים מסויימים בעיקר. הכרטיס מסך שלי מתחיל לעשות קולות מתכתיים, כמו חריקה או זמזום. ניסיתי להוציא אותו ולהכניס שוב לתושבת- ועדיין הרעשים ממשיכים אפשר לעשות משהו בנוגע לזה? התקנת דרייבר אחר(ישן יותר) יכולה לעזור?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. ראיתי שיש חוו"ד כאן בפורום בסגנון של "בסדרה 3000 קירור EAGLE של גיגהבייט לא היה מוצלח". אשמח לדעת איזה יצרן/דגם כדאי לרכוש בסדרה 4000, במיוחד 4070 או 4070ti.

21. Started by T-Flash,

שלום!!! אנחנו כבר יודעים חלק מהמידע על הנתונים של ה R600... כמו זה שהוא יתמוך ב DX10 וייוצר ב 65NM (או מקסימום 80). אתמול, האתר CoolTechZone פירסם נתונים נוספים... הליבה תכיל 64 מעבדיי שיידרים... זה ב 16 מעבדים יותר מאשר ב R580. יש מצב שהכרטיסים המבוססים ליבץ R600 יהיו עם זיכרון GDDR4... הקלוקים בהתאם... הליבה תוכננה בארכיטקטורה חדישה שכנראה תמעיט את צריכת החשמל ואת פליטת החום בהתאם - ולא רק זה כמובן... כמו כן ליבת R600 תוכל להציג אפקטים פיזיקליים, כמו AGEIA PhysX. לבסוף, ההכרזה של הכרטיסים תיערך בסוף דצמבר השנה... Windows Vista יוצא בינואר... ככה שהכל בדיוק בזמן ;D כל הנתונים שכתובים למעלה הם לא סופיים ולא רשמיים, וכמובן שיכולים להשתנות לא פעם ולא פעמיים... …

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by borgol,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך באיזור ה- 550 ש"ח (אם אפשר פחות אז מה טוב), למשחקים לא כבדים במיוחד כמו פיפא 16 והירוס 7 החדש אבל שירוצו על הגדרות גרפיקה גבוהות (לא חייב מקסימליות) ברזולוצית FHD (ולא צריך מעבר לזה). המפרט שלי הוא: מעבד - Intel i5 4460 3.2Ghz לוח אם - Asus h81m-plus זיכרון G.skill 8GB DDR3 ספק - Antec basic 400W חשוב לי שהכרטיס יהיה GDDR5 (ממה שהבנתי משמעותית טוב יותר מאשר DDR3). ראיתי שני כרטיסים שנראים לי מתאימים: Sapphire Radeon R7 250X VAPOR-X OC 1GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E EVGA GTX750 1GB GDDR5 DVI HDMI DP PCI-E איזה מבין השניים הללו אתם ממליצים? אני מתכוון לקנות כרטיס חדש מהחנות ולא ממישהו שמוכר אז אם לדעתכם אפשר יהיה להסתפק בכרטיס פחו…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by junkkiller,

שלום אני צריך המלצה לכרטיס מסך למשחקים AGP עד 1000 שח ושיהיה זמין באיזור חיפה תודה

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by חן מ,

השאלות הן: 1.האם הכרטיס יעשה צוואר בקבוק עם QX 9770?שאר המפרט הוא:2 ג'יגה זיכרון,320 גיגה HD,וויסטא הום פרימיום 32 ביט,לוח אם:X48... 2.הכרטיס יכנס כמו שצריך במארז SONATA FAMILY 3?אם אני קונה את הגירסא הכי בסיסית הוא לי ירתח לי שם בפנים ויתפוצץ בסוף? 3.מבחינת קירור-הגירסא הכי בסיסית של הכרטיס באה עם קירור נורמאלי?כמה תוספת כסף זה על גירסא עם קירור יותר טוב? תודה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by 1itay1,

או שאתם מציאים כרטיס אחר? רעש זה לא הבעיה אני קונה מקנדה כרטיס מסך השאלה איזה כדי לקנות (יש תמיכה לSLI)

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים