כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
לי, יש לי ti-500 מה יתן הagp x8???? אני ירגיש הבדל בכלל ??? ומה ההפרש בינו לבין הx4... באמת משהו שצריך לחכות לו?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=PV-T80G-GHF9&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he 1665 שקל... התחיל ב2100 אם אני זוכר נכון? מחיר לא רע..
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, בסביבות ה-500 שקל. ההצעות הכי טובות היו ge-force 4 mx-400 וmx-440. אני מקבל אותם בזול מחבר ואין לו את הmx-420. אני צריך שהכרטיס יעבוד עם directx 8.1. שמעתי שהmx-440 לא תומך בזה אז אם זה נכון הוא לא אופציה. (תענו לי על זה) אולי יש כרטיסים אחרים טובים שעובדים עם הדירקט איקס. תנו לי הצעות ביותר מ-500 שקל ואני אברר איתו אם יש לו וכמה זה יעלה לי. תשלחו תגובות ומהר! תודה רבה, אסף.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
וגם נתונים לגבי מהירות זכרונות וליבה של שניהם (של הג'י פורס יש באתר אני יודע...) אני מתלבט בין שניהם ואמרו לי שהריידון יותר טוב מהג'י פורס בביצועים אבל אני עוד לא יודע בוודאות אז תעזרו לי למצוא תודה מראש...
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני חדש פה, והאמת שגם לא כל כך מבין בכרטיסי מסך. זה התחום הקצת יותר חלש שלי... לאחרונה חשבתי על שידרוג כרטיס המסך שלי לצורכי גיימינג. כרגע ישנו 630 GT. חשבתי ונתקעתי על 2 הכרטיסים הבאים : 1. MSI NVIDIA GeForce GTX760 Gaming 2GB OC GDDR5 2. ASUS NVIDIA GeForce GTX760 DC2OC-2GD5 שניהם פחות או יותר דומים. אבל ההתלבטות שלי היא כזאת - הבנתי שבכלל צריך לבדוק אם הלוח אם שלי מתאים, ואם הספק שלי מתאים. מחשב - i3 3.4GHz 8GB Ram לוח אם- MSI H61M-P31/W8 ספק כוח- 450W CWT האם הכרטיסים בכלל מתאימים להתקנה על המחשב, ועל איזה מהם אתם ממליצים? תודה רבה! אגב, לגבי מסך למחשב, בין 5MS לבין 2MS יש הבדל מורגש? תוספת של 300 ש"ח שווה את ההבדל ביניהם? יהיה לי מורגש במשחקים כבדים?…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מנסה לחבר כרטיס מסך 2060 עם 2 יציאות HDMI 2.0 לשני מסכים בשיכפול שני המסכים תומכים HDMI 2.0 רק מסך אחד עובד המחשב מזהה בדרייבר את המסך השני והמסך מזהה חיבור אבל לא מעביר תמונה כל מה שהתקנתי זה דרייבר של NVIDIA
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
זה גרסאת ה128מ"ב של ספייר
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כרגע אני עובד עם מסך 28 אינצ' ברזולוציה 1920x1200 וכרטיס מסך 8800GT I-Chill OC של Inno (עובד על 2000/700/400). אומנם אני לא מחשיב עצמי כגיימר, אך כאשר אני משחק, אני אוהב להנות מהמשחק כמעט עם כל מה שהוא מסוגל לתת (מבחינת גרפיקה). הכרטיס הנוכחי טוב, אבל לא מספק אותי, אני מעוניין לשדרגו, אך לא בטוח למה (חשבתי על HD4870, ואולי בעתיד להוסיף עוד אחד למערך CF), ולא רוצה לגלות שאחרי ששידרגתי, שהמצב לא השתנה כלכך. איזה כרטיס מסך לדעתכם אני צריך כדי לעבוד ברזולוציה הנ"ל, ולהנות מהמשחקים?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חלק ממפרט מבוסס I3 לגיימינג על HDR. אם אפשר בפחות עדיף.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין בהמלצה לגבי כרטיס מסך שיפעיל באופן חלק (גם עם antialiasing) את המשחקים F.E.A.R וגם company of heroes גם C&C3 אם ידוע לכם על דרישות המערכת של המשחק הזה. אם דרוש יותר מכרטיס מסך כדי שהמשחקים האלה יעבדו טוב (אני לא מבין כל כך בקטע הזה) אז אני אומר לכם ליתר בטחון את: מעבד המחשב שהוא AMD athlon 64 Processor 3000+ זכרון המחשב שהוא 1024mgb ram למרות שאני חושב להוסיף עוד 1024 אני מודה לכם מראש על עזרתכם.
-
- 31 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב דיי עגלה.... Intel Pentium 4 2.0 Ghz לוח אם דיי מעפן אני לא יודע בדיוק מהו אבל יש לו AGP 4X 256 MB של זכרונות במהירות 333 Mhz אבל הוא מוסיף עוד 256 עכשיו יש לו כרטיס GeForce 4 mx 440 128MB רציתי לדעת אם כדאי לו לשדרג ל Sapphire 9600 XT 256MB....... ודרך אגב בלי שום קשר באיזה סביבות של מחירים אפשר למצוא את הכרטיס הזה.... ואם אפשר גם קישור לאיזה אתר שממנו אפשר לקנות.... תודה רבה לעוזרים
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2615 פתרון ה Upper-Mainstream של נווידיה צפוי להכיל 16 צינורות עיבוד ומהירויות 375/1000. הPCB זהה לחלוטין לזה של הGT, ולכן תיתכן אופציה לפתיחת צינורות. כמו-כן, בנצ'ים ראשונים (למרות שלא פורסמו) מצביעים על יתרון ל7800GS מול 6800U.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ובכן לאחרונה המחשב שלי התחיל לצפצף (צפצוף ארוך ושתי צפצופים קצרים. הביוס שיש לי הוא Award. הוא לא רוצה להידלק למרות שיש לו כריזה לפעמים והוא נדלק אבל נכבה כעבור זמן מה ומצפצף. הבנתי שהכרטיס מסך : HD6870 של ג'יגה בייט שברשותי כנראה מת אז הגיע הזמן להחליף). כרגע אני רוצה לקנות את הGTX 1650 אבל הוא תומך בגרסה 4.0 לעומת הלוח אם במחשב שתומך רק ב3.0 (כאמור ZX68 עם גרסה 3.0). אני חושש לקנות מכיוון שהמחשב הוא ישן (מ2011) והמערכת שיש לי כרגע היא ווינדוס 7 ואני חושש שהכרטיס מסך לא יתמוך... האם אני חושש לחינם או שאני יכול לקנות בלב שלם? אודה לכם מראש על העזרה. ערב טוב שיהיה לכם :)
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שמעו אף אחד לא מגיב באשכול שם.. מה אתם ממליצים.. http://www.viewsoniceurope.com/UK/Products/CRTGraphics/G90f+.htm#Specs או http://www.lge.com/catalog/prodmodeldetail?actType=search&page=1&modelCategoryId=CTG1000497&categoryId=CTG1000496&parentId=CTG1000439&modelPrefix=40IF19&globalCode=FB910G&globalSuffix=000000&unit=NOTHING&model=NOTHING# או שיש לכם הצעה יותר טובה?.. בערך במחירים האלה. ותמיד רציתי לדעת מה יותר טוב ב pitch size: Pitch Size : 0.24mm Stripe Pitch זה של LG, מה יותר טוב, נמוך או גבוה?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צריך המלצה לכרטיס עד 2500? ומה עדיף 8800gts640 או ה8800 gt ?
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב בהמשך לאשכול הקודם שלי למי שעקב http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=234103.0 אז יש קצת שינויים בעזרת עזרתו של -- RTR תודה -- הצלחתי לייצב קצת את הטמפ' וכרגע עדיין יש בעיות אבל הוא יסחוב עד שאני אגיע לחנות ובתור גיימר ועובד עם תוכנות עריכה . ועובד המון עם תוכנות עריכה... רציתי לדעת איזה כרטיס הכי מומלץ היום ? , מחפש כרטיס יותר חזק ממה שיש לי כיום..
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי ברשותי ראדון 9700פ מתוצרת ספיר שכבר האחריות עליו נגמרה מזמן [ ] ותמיד הוא עבד טוב, איכות התמונה הייתה מצויינת, כמות האף-פי-אסים הייתה מעולה ביותר.כשיחקתי לי באנריל טורנמנט פתאום המסך התמלא בקווים ירוקים כאלה מוזרים ומאז זה קורה בכל המחשקים בערך דקה אחרי שאני משחק. זה נראה שהבעיה קורת בכל פעם שהכרטיס מתחיל להתאמץ. זה נראה לי כבעיה של חום, אבל יש לכרטיס מאוורר עליו וגם מולו בדלת. האם זה סופני? (
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום היום שוטטתי באינטרנט ומצאתי מודעה של מישהו שמוכר את הכרטיס מסך הבא: Gigabyte GeForce GTX480 1536MB GDDR5 הסכום שהוא ביקש עבורו היה 2450 השאלה שלי האם שווה לקנות את הכרטיס מסך הזה בסכום הזה או להוסיף עוד כסף ולקנות מחנות? כמובן שלפי מה שהוא אמר זה כרטיס מסך חדש בקופסא שלא שומש.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם איך אפשר לבדוק האם הסלוט של הלוח אם מכוון למהירות 16X ולא על 8X. ניתן לבדוק בתמונה בקובץ שצירפתי , משום מה נראה לי שאצלי זה מכוון על 8X תודה עידן [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי זיכוי באמזון מוצר שהגיע שונה מהתיאור, אני רוצה לרכוש את הכרטיס ולמכור אותו בארץ כולל משלוח יוצא קצת מעל 2400, חשבתי למכור ב 2000. חשבתי לרכוש מעבד ולמכור אבל המחיר לא יוצא אטרקטיבי ** עריכה : נראה שיש בעיה בכרטיסים לפי מה שקראתי כאן, אז אולי זה לא כדאי כל כך.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, חזרתי מחו"ל וגיליתי כי כרטיס המסך שלי שבק חיים :-( וכעת אני משתמש ביציאת הVGA שיש בלוח האם שלי :-( :-( אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך בסיסי אך טוב. מה שחשוב זה יציאת DVI ותמיכה ב-HD, ושיאפשר הרצת משחקים בינוניים (כמו sims) בצורה חלקה. וכמובן, שלא יהיה יקר מדי. על איזה כרטיס הייתם ממליצים? תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך GTX 650 OC יחסית חדש , מותקן במחשב דרייבר האחרון בזמנו שהיה זמין באתר NVIDIA (גירסא 9.18.13.3788 מתאריך 19/05/14). במקביל יש לי את התוכנה GEFORCE EXPERIENCE שבזמן האחרון מציעה לי לעדכן את הדרייבר לכרטיס באמצעותה. למיטב ידיעתי עדכון דרייבר דורש הסרה מקצועית לדרייבר ישן ואף מומלץ להשתמש בתוכנה ייעודית להסרת דרייברים לשם כך. השאלה היא אם אני אעדכן דרך התוכנה של GEFORCE EXPERIENCE זה יעדכן לי את הדרייבר כמו שצריך ? תודה רבה ושבוע טוב. תומר
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מכעיס. יש לי 5850, 2 מסכים עם חיבור VGA (מחוברים ליציאות הDVI עם מתאמים פשוטים), וטלוויזיה עם חיבור VGA\HDMI (מחוברת כרגע ליציאת HDMI) הנחתי שאם יש לי 4 חיבורים בכרטיס מסך, אוכל להשתמש ב3 מהם בקלות לחבר 3 מסכים. זו הייתה טעות. מסתבר של5850 אי אפשר לחבר יותר מ2 מסכי HDMI/DVI בו זמנית. כל כך מרגיז שזה לא כתוב בשום מקום ! בקיצור - אני צריך לחבר משהו ל Display port עם מתאם אקטיבי. עכשיו השאלה מה לחבר ? ואיזה מתאם מומלץ ? (DVI/VGA/HDMI) תודה על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי בקניה הקבוצתית Saphire HD7970 Dual-x וביצעתי לו OC . לאחרונה התחלתי להתעניין בקניה של קירור צד שלישי לכרטיס מסך וחשבתי על Arctic Accelero Xtreme 7970 הייתי מעוניין לשפר את ה OC הקיים אצלי ולא פחות חשוב להוריד את רמת הרעש, כרגע הוא די מרעיש. הביקורות על הקירור הזה הן מעולות וגם המחיר סבבה, אבל יש שתי סיבות די רציניות למה לא לקנות : 1. אם אני מבין נכון יש סיכוי לבעיה עתידית במימוש האחריות 2. הביקורות אומנם מהללות וברור לי שגם אצלי הוא ישפר אבל תמיד הם משווים אותו לקירור רפרנס והקירור שלי הרבה יותר טוב מהרפרנס ולכן ברור לי שאצלי יהיה פחות שיפור, השאלה באיזו רמה עזרה לי מאד התכתבות עם מישהו פה מהפורום - ממש כבר עמדתי לקנות ובזכותו די התחרטתי, ואז חשבתי לפתוח את הש…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי HD 5850 שעושה לי צרות כבר מעלה שנה ואני מרוב חוסר תשומת לב שחכתי שיש אחריות, בכל מקרה האחריות כבר הסתיימה. מה שכן עשיתי זה לפרק את הכרטיס ולהחליף משחה, דבר שפתר את הרעש באופן זמני בלבד, כל פעם אני מסדר איזה קומבינה אך הפעם זה כבר לא עובד. ניסיתי להגיע למאוורר אך אני לא מצליח להוציא כמה ברגים שמגיעים לאזור (כנראה הרסתי כמה מהברגים או שאין לי את המברג הנכון). מה לדעתם כדאי לעשות? ניסיתי בIVORY אבל אין להם אומץ לפתוח את הכרטיס, לנסות אצל טכנאי פרטי? להחליף את הכרטיס? מה האלטרנטיבות? ניצול שרשור - הלך לי גם מאוורר למעבד (am3 heat-pipe cold bit), הקליפסים שתופסים ללוח-אם נשברו לי, גם בזה הם לא יכולים לעזור לי, האם אפשר לסדר משהו אחר? לקנות חדש? ואם כן יש המלצות?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-