עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by MUSHROOM2354,

כרגע יש לי TITAN XP שהוא כרטיס מצוין שמריץ כל משחק ברזולוציות גבוהות בלי בעיה לכן אני מתלבט אם לקנות את ה2080 TI. ההבדל ביניהם משמעותי? מה דעתכם? דוד שלי בא באוקטובר לארץ אז אני יכול לקנות את הכרטיס ב1200 דולר ככה בBEST BUY או אתר דומה ולשלוח אליו אז אני חושב לנצל את זה..

2. Started by e-d-a,

היי ח'ברה המפרט שלי הוא זה: לוח:Gigabyte GA-K8N51PVMT-9 מעבד:CPU Type AMD Athlon 64, 2200 MHz (11 x 200) 3500+ זיכרון:1GB 400 ddr1 דיסק קשיח:200GB וכרטיס מסך O/B אני רוצה לשחק משחקים ומחפש כרטיס מסך שיתן את הביצועים הכי טובים למחיר שביקשתי, וגם שיאפשר להריץ תכני HD. תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by ktm,

יש לי בעיה גדולה וגם אחרי כל הבירורים שעשיתי אני עדין לו מצליח לבחור את כרטיס המסך הכי טוב............. כי יש לי שורה של כרטיסי מסך ואני לא יודע את מי לבחור אז מי שבאמת מבין שיכתוב לי איזה כרטיס מסך הכי טוב מבין כולם והכי שווה מבחינת מחיר ובנדל? Gigacube Radeon 9600XT D3 256MB-1058 Hercules 3D Prophet 9600XT-1240 SAPPHIRE 9600XT 128 mb DDR TV OUT DVI-1095 SAPPHIRE 9600XT 256 mb DDR TV OUT DVI -1205

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אני מעוניין לראות סרטים בטלויזיה שקצת יותר גדולה מהמסך... מהי הדרך הכי טובה? S VIDEO? יש לי יציאה של זה מהכרטיס... ומה המרחק המקסימלי שאני יכול להעביר את הכבל? עריכה: יש גם יציאה מוזרה של בננה אחת שאני לא מבין מה זה עוזר כךל כך.. זה מוציא רק וידאו? :-\

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by shugi,

שלום לכולם, לא מזמן קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך Point Of View 7600GS. הורדתי את הדריבר של Nvidia הכי חדש שמתאים לכרטיס מסך. אני נכנס להגדרות של הכרטיס מסך (בדריבר החדש - Nvidia control panel) ולוחץ על 'עקוב אחר הטמפרטורה', ולהפתעתי הרבה אני רואה שבמנוחה הטמפרטורה עומדת על 65 מעלות. מה דעתכם? לי זה נראה גבוה. מאילו גורמים זה נובע ומהם הדרכים לפתור בעיה זו?! האם יש צורך ברכישה של קירור? תודה לעוזרים. נ.ב: אני מזכיר שהמחשב הוא חדש (פחות מחודש) ואם אני לא טועה הטמפרטורה הייתה ככה מקבלת המחשב.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by ayalash,

שלום. לאחרונה קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך מובנה בלוח אם. מן הסתם שהכרטיס המובנה לא מספיק חזק בשביל להריץ את המשחקים היותר חדשים בשוק. לדוגמא, ניסיתי להתקין את המשחק need fo speed : the run וגם את GTA IV, וזה פשוט לא הצליח. לאחר ביקור באתר can you run it ) http://www.systemrequirementslab.com/cyri/intro.aspx( הכרטיס מסך שנכתב שם שמומלץ לביצועים אופטימליים הוא 1024 MB RAM ATI Radeon HD 6950 או 1024 MB RAM NVIDIA GeForce GTX 560. השאלה שלי היא אם כדאי לקנות את הדגם הזה(של רדיאון), או שאין צורך להגזים ואפשר להסתפק נגיד ב radeon 6750. *נ.ב. אני רוצה גם שהכטיס מסך יהיה מספיק טוב למשחקים עתידיים, שלא עוד חצי שנה כבר יהיה מיושן.. תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by keldad27,

היי חברה. רוכש מחשב חדש, תקציב 4000-5000. מסך כיום 1680X1050, אבל בעתיד ייתכן ויגדל. התלבטתי בין 460/465/470, אבל כעת נראה לי שאקח GTX 460 1GB (מתוך מחשבה להוסיף עוד אחד ב-SLI כשיתחיל לתקוע אותי בהגדרות גבוהות) השאלות שנותרו לי פתוחות: 1. אני מוכן להשקיע עוד קצת בשביל לא להיות מוגבל בקצוות, פשוט לא רוצה סתם אוברקיל. נא לזכור שכנראה שלא יהיה OC (אני עוד לא ממש מבין בזה בשביל להתחיל לשחק עם זה). האם 460 עם 1 GB ייתן לי אופציה להגדרות הגבוהות במשחקים כמו Fallout, oblivion, simulators, Mess effect 2, או שאני ארגיש חנוק בהגדרות הגבוהות? (ד"א, אם אני אכן אהיה חנוק, איזה כרטיס אחר הייתם ממליצים עד 1400 ש"ח ?) 2. האם 2 כרטיסי 460 1GB במערך של SLI אכן תומכים ב HD מלא ? 3. האם יש …

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אם טמפרטורה של 80 מעלות זה תקין? ואם זה לא תקין מה אני יכול לעשות? ואין לי כבר אחריות.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום לכולם קראתי לא מעט על הטכנולוגיה הזאת של nvidia יש לי מספר שאלות אז ככה המפרט שלי הוא ככה intel i5 750 gigabyte p55a-ud3 radeon 5850 corsair hx620 dell u2410 אני חושב שזה מה שחשוב 1 ראיתי שיש אנשים שהפעילו כרטיסים של ATI+nVidia בעיקר בשביל חישוב הפיסיקס האם אני יכול להוסיף גם כרטיס גיפורס פשוט בשביל ה3d vision (אגב האם גם הפיסיקס במצב הזה יעבוד) אני חושב שמבחינת הספק כוח אני מכוסה אם אני הולך על כרטיס פשוט אני יודע שהמסך שלי לא תומך בזה צריך לקנות עם 120hz קיצר יש אפשרות כזאת או שכבר עדיף לי למכור את הכרטיס שלי ולקנות גיפורס? או שיש אופציה אחרת שלא חשבתי עליה אשמח לשמוע הצעות פתרונות באתר של אנוידיה יש גם תמיכה בתלת מימד סרטונים תמונות וכו על כל מ…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by AVI.S.T,

מהאתם אומרים על הכרטיס מסך הזה GIGABYTE NVIDIA GEFORCE 6600 AGP 128 וכמה הוא עולה ? ועוד שאלה : איך החברה GIGABYTE?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום. האם כרטיס R9 290 tri-x יחיד, יוכל להחזיק שלושה מסכי FHD תחת הגדרות high במשחקים? יש לי את הכרטיס הנ"ל ואני מתלבט אם לעשות מערך של שלושה מסכים כדי להנות יותר במשחקים בדגש על FSX ולפעמים משחקי גוף ראשון למיניהם. הבעיה היא ש FSX אינו תומך במערך SLI/CrossFire, ולכן אני לא רוצה להשקיע בעוד כרטיס שכזה. הבנתי שבשתי מסכים לא ניתן לשחק כראוי, אז לא קיים פיתרון ראוי אחר? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. כבר דיי הרבה זמן שאני מחפש חנות(כנראה שריאלית רק בארה"ב) ששולחת לארץ ומוכרת בMSRP(כמו newegg רק עם משלוח לארץ בגדול) ותהיתי אם אולי מישהו פה מכיר אלטרנטיבות ריאליות חוץ מלחכות שחברים יחזרו משם? בינתיים המחירים באמזון לא בדיוק מלהיבים וחוץ מהם אני לא ממש מכיר מקומות שישלחו לארץ(כל הbuy2usa וזה לא ממש רלוונטי כי זה יצא יותר יקר מאילת) (אני מודע לעניין הקירורים צד 3 וה1060 אבל אני רוצה לדעת מה האופציות מבחינת הזמנות בכל מקרה)

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום! אני מחפש כרטיס מסך למחשב שלי.. בסביבות הסכום 500-700ש"ח... נתונים של המחשב: intel Core 2 cpu 6300 @ 1.86GHz 1.87GHz 64bit operating system ram 2GB 667GHz DDR2 Radeon X1800 Series (WDDM( אני יודע שזה מחשב ישן ולא רציני.. אני מעוניין להחליף הכל אבל שלב שלב... אני מודה על כל המלצה שתיתנו ואם אפשר קצת הסבר למה דווקא את מה שאתם מציעים. מודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. ברשותי המחשב הבא: מעבד: Amd x3 450 (שפתחתי לו את הליבה הרביעית כרגע הוא amd x4 b45). זיכרון: 4gb ddr3 לוח אם: GA-880GM-UD2H ספק: 450w כרטיס מסך: hd 5570 אני רוצה להחליף לו את הכרטיס מסך ל HD7770. האם לדעתם המחשב יעמוד בזה? ואילו ביצועים אני אקבל במשחקים כמו FARCRY3? ​תודה!

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by gman27,

שלום חברים!!! יש לי שאלה נשרף לי כרטיס המסך ולכן אני מחפש כרטיס לAGP ולכן השאלה יש לי AMD 734 לוח אם KV8PROשל ABIT האם כדי לקנות את ה 7600GT או להחליף כבר את הלוח אם (לא רוצה להוציא עכשיו 3000 ש"ח) והאם משהו יודע על חנות שה7600GT אכן נמצא בא בסטוק או שי שמחסור עולמי לזה!!!!! תודה מראש

16. שבת שלום! שאלתי בכותרת, רציתי לדעת האם בלי כרטיס טלוויזיה אני אוכל לחבר את הממיר לVIDEO IN של הכרטיס ויראו טלוויזיה? אם כן אז באיזה תוכנה אני יכול לצפות? משהו ? כיוון? תודה..

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by opaopa,

שלום אני מעוניין בשידרוג המחשב שלי. אני מעוניין להחליף כרטיס מסך, להחליף כונן קשיח לכונן גדול יותר והוספת זיכרון. זה המחשב שלי: מעבד: +AMD Athlon 64 Processor 3000 לוח אם: Manufacturer Gigabyte Technology Co., Ltd. Model K8T800-8237 כרטיס מסך: RADEON X800 PRO 256 MBytes זיכרון: 512 כפול 2 כונן קשיח: 120 ג'יגה כמו שאמרתי אני מעוניין בלהחליף כרטיס מסך + כונן קשיח והוסופת זיכרון. אני יודע שאני מוגבל בהחלפת הכרטיס מסך לחדש ביותר מכיוון שהלוח אם שלי מיושן. חבר המליץ לי להחליף לכרטיס מסך הזה: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=710954 ואני רוצה להחליף את הכונן בכונן של 250 ג'גה לפחות והוספת עוד סטיק של זיכרון של 1024. אז כמו שאמרתי אני מוגבל מבחינת החיבורים …

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Ewingum,

הכותרת מדברת בעד עצמה...

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by lobazain,

amiram what's up? u have recently gave me a link for both ide and agp sis drivers they worked damn good, but since then i'v installed windows xp pro, (without hebrew support : ...)a i wanted to ask if those drivers r still good? i'll appriciate it if u help me with a few details: where can i download those files is "sis for agp" is the chipset on my vga card? what exectly is the ide driver thx

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Ibrow-Now,

תודה

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by SilverHawk,

אני מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש ואני מתלבט radeon 9000 PRO 64mb או Radeon 8500LE 64mb או Geforce 3 Ti200 64/128 mb כולם בערך באותו מחיר. אז מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by dima1987,

רציתי לדעת ואם יתאים לי הכרטיס מסך מסוג GeForce 8800 ולסוג של דגם ללוח אם שלי ? הלוח אם שלי הוא מדגם gigabyte ga-8ip775-g מעבד שלי intel p-4 ht 3.0ghz 775p 800-fsb :s05:

23. Started by NETANELKOREN,

איזה כרטיס יותר טוב. 1950XTX 512MB או GEFORCE 8800 GTS 320 MB (לא משנה איזה יצרנית) איזה כרטיס יותר טוב. מכול הבחינות(קירור,מהירות ועוד) והאם תוכלו להגיד לי פרטים על שני הכרטיסים כמו מהירות ועוד 2.האם תוכלו לדרג לי את הכרטיסים הבאים מ1-4 1. 1950XTX 512MB 2. 1950XT 512MB 3. 1950XTX 512MB CF 4. 1900XTX 512MB

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Guarding angel,

שלום לכולם, משתמשים רבים מסביב לעולם מדווחים על תקלות בכרטיסי סדרה GTX4xx כגון : נעילת מהירות כרטיסי GTX4xx על מהירויות נמוכות. BSOD (Black/Blue Screen Of Death פריזים בזמן משחק או עליית המערכת. עפ"י Nvidia Forums יש דרכים להתמודד עם הבעיות אך לא כולן עוזרות וכי זה קורה בצורה רנדומלית : איטיות ונעילת תדרים : משתמשים החווים איטיות לאחר התקנת הדרייבר -.x266.xx התקינו בעבר את תוכנת השליטה במאווררי הכרטיס מתבקשים להסיר את התוכנה בכדי למנוע איטיות. עפ"י Nvidia forums התוכנה לשליטת מאווררים מתנגשת עם הדרייבר ומורידה את תדרי הכרטיס לערכים נמוכים מאוד. כרטיסי ה-GTX4xx בחלקם חווים Locking על מהירויות נמוכות. דוגמא לכך היתה כאשר משתמש התקין תוכנת Winfox שמגיעה עם כרטיסי Leadtek וחו…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים