עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי כרטיס מסך: GIGABYTE ATI RADEON 9200 128MB DVI TV-OUT אני ממש לא מרוצה ממנו במשחקים, כי הוא לא הכי חזק שיש (בקושי מפעיל משחקים שיצאו עכשיו, מעניין איך הוא יפעיל משחקים שיצאו בעוד 5 חודשים בערך). טוב, רציתי בהתחלה לקנות כרטיס R9600 (רגיל, לא P ולא XT) אבל אתם המלצתם לי פה שלא כדאי כי. אני עכשיו מצאתי מישהו, שגר גם לידי, שרוצה למכור את הכרטיס הזה: http://bigsale.co.il/Product.asp?productid=223&catcode=69 כי אבא שלו לא זקוק לכרטיס כזה (הוא יותר מדי חזק ואבא שלו לא משחק במשחקים). הוא רוצה לעשות איתו החלפות תמורת הכרטיס שלי, ושאני אוסיף לו 300 ש"ח. הכרטיס שלו נקנה מחו"ל, אז אין אחריות אבל הוא אמר לי שהוא עובד מצויין. על הכרטיס שלי יש אחריות לעוד 4 חודשים והוא נקנה לפנ…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by leahd3,

שלום. יש לי שתי כרטיסי צסך ספיר 7870 בקרוספייר בשבוע האחרון שצתי לב לכך שהכרטיס השני רץ על 100% במשחקים בעוד הכרטיס הראשון נע בין 30-60% אוסיף לציין שהכל התחיל עקב תקיעה של המחשב שלי. שמתי לב ב gpu-z בהתחלה שמתי שאני נמצע בדסקטופ שהפרצטרים על מקסימום 1050/1250 על שני הכרטיסים התקנתי את הדרייבר האחרון אך הבעיה של הכרטיס השני ב-100% הופיעה אוסיף לציין שכרגע בגיפיו זד את הכרטיס הראשון רואים במלואו אך את השני רואים לשנייה(מבחינת פרמטרים) ו אז רק צהירות מאוור נוכחת. בכל אופן לא שמתי לב לשינויים במשחקים ובשאר הדברים. אני ממש לפני סף התקנת ווינדוס מחדש אך רציתי לדעת אם זה בעיה שניתן לתקן כי ממש ניסיתי הכל. קצת נתונים gigabytez77-d3h cordair 2*4g memory corsairt-750 ספק intel i…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. חברה בשם Tranquil תאפשר לכם לקבל מחשב סלוני בפרופיל נמוך עם שבבי ה-Ryzen Embedded הכפולים והמרובעים לכתבה

4. 4 8400GS, או HD3850 יחיד? נגיד ואני בונה מערכת (שוב, אני ממש לא מבין בנושא, אבל אני יודע שאפשר להפעיל שניים בו זמנית), שמחלקת מסך ל4 חלקים שווים של 800*600, יחדיו הם מהווים מסך די גדול, 1600*1200. זה יותר מ1080P לפי מה שאני זוכר. זה גדול. אני בכלל לא יודע איזה מסך מסוגל להציג כזאת רזולוציה. כל כרטיס 8400 שולט על רבע, רזולוציהשל 800*600, מעבד נוסף שולט על סנכרון מושלם בין 4 הכרטיסים, ככה שלא יהיה לאגים, שיהיו מסונכרנים יחדים בצורה מושלמת. לעומת זאת יש לנו כרטיס HD3850 אחד. מה יהיה יותר טוב? הנה ה8400: http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=XNE8400GTD26&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=100&aff=Zap〈=HE הנה ה3850: http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&…

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by OpenCan,

לא הייתי בטוח אם זה יותר מתאים לפה, או לפורום תוכנה, אבל היה נראה לי שפה. אם לא, אני מצטער. בכל מקרה, קניתי אתמול כרטיס מסך רק לצורך שימוש בTV OUT שלו, אז בחרתי באופציה הזולה ביותר שנותנת את האפשרות שהייתה במלאי, Forsa GeForce MX4000. אחרי שהגעתי הבייתה והרכבתי את הכרטיס (ואת המחשב שקניתי איתו), התקנתי מערכת הפעלה Windows XP Proffesional SP2 באנגלית, חיברתי את כל החיווט של הכרטיס מסך לטלויזיה, והתקנתי את הדרייבר המעודכן אחרי שהורדתי אותו מהאתר של nVidia. תחילה אחרי שאיתחלתי קיבלתי תמונה קופצת בטלויזיה, לא ברורה, ורועדת. שיחקתי עם ההגדרות של הnView והגעתי למצב שהתמונה רק טיפה רועדת, אבל אפשר להבין מה יש שם. אחרי עוד טיפה משחק בהגדרות לא עברה יותר שום תמונה לטלויזיה, ומאז כ…

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. למי שראה או לא ראה פתחתי פוסט לפני חודש בערך על מסכים שחורים בכרטיס sapphire r9 290 trix שחזרו כל כמה ימים והשביתו את המחשב.. מצב שרק ריסטרט היה פותר. חשוב לציין שהמצב שהיה לי עוד היה עדין.. והיו כאלה שחוו מצבים הרבה יותר קיצונים (עפ דיווחים באתר של sapphire) נמצא ונבדק שהפתרון הוא עדכון הביוס של הכרטיס מסך. לכן אני אומר לכל אלה שיש להם את הבעיות הללו.. כנסו ותרשמו לפורום של sapphire יש שם דיון של 50+ עמודים בנושא.. מקווה שהמידע הזה יעזור למישהו

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by gadykay,

שלום אנשים, תגידו זה נראה לכם הגיוני: http://www.ebay.com/itm/Gigabyte-GeForce-GTX-970-4GB-GDDR5-GV-N970WF3OC-4GD-/171818262063?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item28012a9e2f המחיר הוא 206 שקל ל - GTX 970...

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אוקי אז אחרי הרבה בדיקות צמצמתי לשני אפשרויות: LEADTEK A350XT TDH FX5900XT/128MB 256-bit DVI TVOUT RETAIL http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDLTKA350XT2&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1312 1300 שח או GEXCUBE RADEON GCR9800C3 9800 / 128MB 128 BIT TVOUT + DVI RETAIL http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDGICR9800C32&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1699 1450 שח התקשרתי לחנות ואמרו לי שה RADEON 9800 הוא במחיר מציאה ואני לא בטוח אם זה נכון או שהמוכר מנסה לתחמן... בבקשה לתותחים תכנסו ללינקים ותעזרו לי אני לא רוצה ליפול בפח שוב... ( קניתי FX 5200 ... ) תודה רבה לכולם!

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום, חזרתי מחו"ל וגיליתי כי כרטיס המסך שלי שבק חיים :-( וכעת אני משתמש ביציאת הVGA שיש בלוח האם שלי :-( :-( אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך בסיסי אך טוב. מה שחשוב זה יציאת DVI ותמיכה ב-HD, ושיאפשר הרצת משחקים בינוניים (כמו sims) בצורה חלקה. וכמובן, שלא יהיה יקר מדי. על איזה כרטיס הייתם ממליצים? תודה.

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Titan7777,

לא יודע אם זה בגלל הכרטיס מסך אבל, המשחק עולה בלי לקפוא רק בWINDOWED MODE וברגע שאני לוחץ על ALT+ENTER ונכנס למסך מלא, התמונה קופאת. ברגע שחוזר למסך חלון, המשחק חוזר לעבוד רגיל. אני עם ווינדוס 10 RX5700XT 3900X X570 Aorus MASTER 32GB DDR4 אשמח לעזרה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. ברשותי המחשב הבא: מעבד: Amd x3 450 (שפתחתי לו את הליבה הרביעית כרגע הוא amd x4 b45). זיכרון: 4gb ddr3 לוח אם: GA-880GM-UD2H ספק: 450w כרטיס מסך: hd 5570 אני רוצה להחליף לו את הכרטיס מסך ל HD7770. האם לדעתם המחשב יעמוד בזה? ואילו ביצועים אני אקבל במשחקים כמו FARCRY3? ​תודה!

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by dad11223,

בקרוב אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט אם כדי להחליף את הכרטיס מסך הישן או להשאיר אותו במערכת החדשה הכרטיס הישן שלי הוא RADEON HD4870 512MB ואני מתכנן לקחת RADEON 6850\6870 האם זה שווה את ההחלפה? או שכדי לחכות עד שיצאו כרטיסי מסך טובים יותר? אם זה חשוב אז המחשב שאני מתכנן לקנות זה : INTEL I5 H67M 4X2 GB GSKILL בערך פחות או יותר. תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by RayZ,

קמתי בבוקר ושמתי לב שהמסך (מסך IBM פשוט) מטושטש. בקיצור, אף אחד לא נגע במסך וודאי שלא בכרטיס מסך. ישבתי כל הזמן על 85 הרץ. העברתי ל 75 הרץ. רואים חלק, אבל מרוצד מאד. חשוב לציין שגם אם אני על 85 הרץ (בטשטוש) אם אני מפעיל משחק, לא רואים שם מטושטש - מוזר, אה? אז מה הלך- הכרטיס או המסך?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. הספק נשרף ולקח איתו את הכרטיס המסך שרק לפני יומיים פתחתי לו צינורות וקניתי לו קירור :'( אני צריך כרטיס מסך חדש. כרגע המעבד שלי די חלש לHDTV לכן 1080P מקרטע קשות. לכן חשוב לי שהכרטיס מסך אולי ייעזור. כמו כן SM3 חשוב , ושיפעיל משחקים בצורה יפה על המסך Dell 2407WFP. לא חשוב לי פילטרים וכו', אני לא גיימר, אני אוהב להנות מהמשחק בגרפיקה טובה אבל זה בא עם המחיר היקר. אני מוגבל במחיר אין תקציב כרגע זה החלטה של אבא שלי, קודם אני יבוא עם דגם או שניים. איזה אופציות יש? וחוות דעת על אותם כרטיסים. תודה

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by yakir10,

שלום מצאתי קונה עכשיו הוא לא מבין כל כך במחשבים כמה אני ימכור לו אותו כמובן שאני רוצה מעל המחירון ולעשות כמה לירות יותר

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by kudu,

ראיתי שהרבה שאלו על כך אז הייתי חייב לנסות יש לי QX9770 לוח DFI X38 4 גיגה זיכרון 3 הארד דיסקים ו4870 וליברטי 400 כמובן המערכת עובדת מצויין וכבר שיחקתי חצי שעה קריסיס ואין תלונות הכל עובד מצויין הספק הזה ממשיך להדהים אותי!

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. טוב, אני בונא מחשב ואני מתלבט בין HD4890 למערך CF של 4850. המסך שלי נכון להיום הוא 19 אינץ' עם תמיכה עד 1280x1040 הבנתי שהמערך לא ינצל את המסך בגלל הרזולוציה, עכשיו - רציני להבין כמה זה קריטי אם אני אשחק ברזולוציה הזאת במערך כזה כי מה שחשוב לי זה בעיקר הביצועים (גם אם זה על רזולוציה כזאת) ותתיחסו לזה שאולי אני גם אשדרג את המסך בעתיד הקרוב אז אשמח לייעוץ! וגם שתסבירו כמה זה קריטי אם אני אלך על המערך עם מסך כזה

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by hachling,

ספציפית p70f ו- g75f.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by itay5618,

שלום יש לי תקציב של 1600 שקל לכרטיס מסך ואני רוצה לקנות באייבורי מערכת i5 750 p55a g55 620 w ss 4 ראם האם הכי כדי בתקציב לקנות מערך cf 6850 או יש משהו יותר משתלם ויותר חזק? דחוףף תודה

20. היי, לאחר החלפת המעבד מ E2200 ל E8400, המחשב יותר זריז אבל: משחקים אפילו פשוטים מאוד, גוגל ארט במחשב וגוגל מפס באינטרנט עובדים מאוט איטי נתקעים וקופאים. זה נראה כאילו כל דבר שמשתמש בכרטיס המסך לא מתפקד. הסתכלתי על הטמפרטורה במנוחה של הכרטיס-57 פירקתי שמתי משחה טרמית ניקיתי והחזרתי-ירד ל 44 , השיפור בתגובה קל עד מינורי הייתה שגיאה של המערכת nv4 display פעם אחת,כבר אין. סרטונים ביוטיוב ובמחשב ומשחקי פלאש באינטרנט הכל עובד ללא בעיה. כשנכנסים אפילו ל LFS(משחק מאוד בסיסי), התפריטים עובדים בסדר וכשבאים להתחיל לשחק הכל נתקע ומרצד, מצורפת תמונה ממה שקרה בתוכנה GOOGLE EARTH: יש למישהו מושג מה קרה לכרטיס מסך? אני כמעט בטוח שלא פגעתי בו בזמן החלפת המעבד, …

21. אני מחפש בנרות כרטיס בעל ציפסט 8400GS ומעלה עם Dual DVI וקירור פסיבי, ולא מוצא כזה בשום מקום! מצאתי רק Zotac 9500GT Zone Edition שאין אותו במלאי לאף אחד, וכמה כרטיסים חזקים ויקרים בטירוף. מישהו מכיר משהו עד 500שח? תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. כי יש לי g-force 2 mx 32 sdrm ,אני יראה שיפורים בביצועי המשחקים? ו- נ.ב אני יודע של- radeon של gigabyte יש לוחיות קירור גדולים , ול- ATI אין בדיוק כאלה, אז הכרטיס של gigabyte ירוץ על משחקים הרבה יותר מהיר (בלי תקיעות נניח) או שרק יתחמם פחות מהר???????

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by מאפיונר,

צריך המלצה לכרטיס עד 2500? ומה עדיף 8800gts640 או ה8800 gt ?

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. נראה שהלחץ של NVIDIA עשוי להביא את AMD להשקה מוקדמת מהצפוי של כרטיסי המסך החזקים באמת, תחת שם הקוד Vega במשך החודשים האחרונים קיבלנו את מפת הדרכים של AMD בכל הנוגע להשקת כרטיסי המסך הקרובים שלה, שיבוססו על ארכיטקטורות חדשות בתהליך יצור חדש לגמרי. דור ה-14 ננומטר של AMD יושק עם כרטיסי המסך הנושאים את שם הקוד Polaris 10, עם כרטיסי מסך פשוטים יותר שקרויים Polaris 11. ה-Polaris 10 צפוי ככל הנראה להיות R9 480, משמע כרטיס מסך מהיר למדי, שיהיו מהירים ממנו בהמשך. הדור שיגיע אחרי Polaris יקרא Vega והוא צפוי להכיל את מה שרבים מחכים לו, שדרוג אמיתי ומשמעותי על פני ה-Radeon Fury X ובעצם כל מה שראינו עד כה. כרטיסי המסך מבוססי Vega צפויים להגיע ברבעון הראשון של 2017. האמ…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שם המשחק: Battlefield 3 הבעיה: יש לי בעיה מוזרה במשחק Battlefield 3 אני נכנס למשחק ומשחק והכל פועל טוב ויפה ברזולוציה של full hd אבל.. אחרי כמה זמן שאני משחק אז המשחק פשוט נתקע ולא מגיב ואני נאלץ לעשות ctrl+alt+delete בשביל לצאת מהמשחק.. המחשב הוא מחשב נייד ASUS N55SF חדש ויחסית חזק.. זה המפרט: Intel® Core™ i7 2670QM Processor Windows® 7 Ultimate 64bit NVIDIA® GeForce® GT 555M 2GB DDR3 VRAM 8GB זיכרון DDR3 לא שניתי כלום בהגדרות של המשחק המחשב קבע אותם לבד.. הבנתי שיש מצב שהכרטיס מסך מתחמם יותר מדי ואז המשחק נתקע יכול להיות שזה נכון? המחשב נקנה לפני כשבוע ולפי מה שאני יודע הכרטיס מסך לא הכי חזק שיש וגם לא מתקרב לזה אבל הוא אמור להריץ את המשחק בלי בעיה.. לפעמים אני נכנס למ…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.