עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by eladbu,

האם יש תוכנה שבודקת במשחקים את ה FPS? והאם ניתן למדוד טמפ לכרטיס ללא חיישן(ר9800 פרו)?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. Started by gadykay,

שלום אנשים, תגידו זה נראה לכם הגיוני: http://www.ebay.com/itm/Gigabyte-GeForce-GTX-970-4GB-GDDR5-GV-N970WF3OC-4GD-/171818262063?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item28012a9e2f המחיר הוא 206 שקל ל - GTX 970...

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by leahd3,

שלום. יש לי שתי כרטיסי צסך ספיר 7870 בקרוספייר בשבוע האחרון שצתי לב לכך שהכרטיס השני רץ על 100% במשחקים בעוד הכרטיס הראשון נע בין 30-60% אוסיף לציין שהכל התחיל עקב תקיעה של המחשב שלי. שמתי לב ב gpu-z בהתחלה שמתי שאני נמצע בדסקטופ שהפרצטרים על מקסימום 1050/1250 על שני הכרטיסים התקנתי את הדרייבר האחרון אך הבעיה של הכרטיס השני ב-100% הופיעה אוסיף לציין שכרגע בגיפיו זד את הכרטיס הראשון רואים במלואו אך את השני רואים לשנייה(מבחינת פרמטרים) ו אז רק צהירות מאוור נוכחת. בכל אופן לא שמתי לב לשינויים במשחקים ובשאר הדברים. אני ממש לפני סף התקנת ווינדוס מחדש אך רציתי לדעת אם זה בעיה שניתן לתקן כי ממש ניסיתי הכל. קצת נתונים gigabytez77-d3h cordair 2*4g memory corsairt-750 ספק intel i…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Lavelle,

האם שני הכרטיסים האלה יכולים לעבוד ביחד? ב SLI http://www.guru3d.com/articles_pages/gigabyte_geforce_gtx_780_windforce_oc_review,1.html http://www.eteknix.com/gigabyte-gtx-780-windforce-oc-ghz-edition-3gb-graphics-card-review/ בגרסת ה GHZ מדובר בליבה GK110-300-B1 כאשר בגרסה הרגילה מדובר ב GK110-300-A1 לא מצאתי שום מידע על זה ברשת.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by tomerm55,

שלום לכולם יש לי כרטיס מסך GTX 650 OC יחסית חדש , מותקן במחשב דרייבר האחרון בזמנו שהיה זמין באתר NVIDIA (גירסא 9.18.13.3788 מתאריך 19/05/14). במקביל יש לי את התוכנה GEFORCE EXPERIENCE שבזמן האחרון מציעה לי לעדכן את הדרייבר לכרטיס באמצעותה. למיטב ידיעתי עדכון דרייבר דורש הסרה מקצועית לדרייבר ישן ואף מומלץ להשתמש בתוכנה ייעודית להסרת דרייברים לשם כך. השאלה היא אם אני אעדכן דרך התוכנה של GEFORCE EXPERIENCE זה יעדכן לי את הדרייבר כמו שצריך ? תודה רבה ושבוע טוב. תומר

6. Started by Blah,

רציתי לדעת מה ההבדל בין שני הכרטיסים: ATI Radeon 9700 PRO 128MB DH DVI Retail Video Card Gigabyte RADEON 9700 Pro 128MB DDR Retail VideoCard איזה חברה יותר עדיפה Gig או ATI, ההבדל בין שני הכרטיסים הוא 500 ש"ח. ומתי לדעתכם ירד המחיר של הכרטיס הנ"ל ? תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by avigdo,

אני עומד לרכוש מסך LCD. האם מישהו מכיר את LG563LE ? האם קצב רענון 75 מאפשר עבודה של כמה שעות ללא כאבי עיניים? שימוש מתוכנן במחשב יהיה עריכת וידאו - האם רזולוציה מקסימלית של 1024*768 תספיק? האם יש מישהו יוכל לציין את חסרונותיו או מעלותיו של המסך יחסית לדגמים אחרים בתקציב של סביב ה 2400-2700 שח?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by zahi,

ראיתי כתבה חדשה שבה כתוב שיש בעיה בכרטיסי 8800 שיש בעיה ב vertx http://www.techarp.com/showarticle.aspx?artno=391 האם זה נכון הוא אומר שיש לחכות לדור הבא של הכרטיסים ?

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום ה LCD שלי מחוברת בכבל בננה צהוב מהכרטיס מסך אל הטלויזיה .. (S-VIDEO) , כבל של 10 מטר של DVI - HDMI עולה 500 שקל ככה שזה לא בא בחשבון להחליף כרגע כבל.. קיצר אני רואה מטושטש ולא ברור , למה זה ? זה אמור להיות ככה ? תודה ..

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by hwforcer,

Hello for some reason the nvidia demo Adrianne runs really slow for me MAX 15FPS while most of the time 12-13fps You can see my computer specs on my Sign, I've the most new drivers from NVIDIA web site why this demo gliths/bitting for me? [br]פורסם בתאריך: 30.01.2007 בשעה 20:39:26 the froggy demo Reso 1440 900 works like 4fps.....why?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. הזמנתי את הכטיס GF 6600GT 128 MB מKSP. השאלה שלי היא האם הכרטיס הנ"ל מסוגל להריץ את המשחקים החדשים ביותר על הרזולוציות הגבוהות ביותר, ועל העלאת פילטרים ברמות הכי גבוהות בצורה חלקה. ובכן, הוא מסוגל או לא? תודה לעונים.

• 26 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. יש לי אפשרות לקנות כרטיס מסך בארצות הברית : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814130338 יוצא 980 ש"ח שאלה : אם אני צריך לשלם מס שמביא את זה לארץ ?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by bigrambo,

דייייייייייייי כמה אפשר אם בעית הסרטים באתרי סירטונים כמו YOUTUBE ואחרים כל פעם שאני רואה סרטים בצפיה ישירה מאתרים המסך ניהיה פיתאום לבן או שחור ואז חוזר וכל המחשב ניהיה איטיייייייייייי וזה בטוח מהכרטיס מסך כי היה לי NVIDIA לפני זה ולא היה בעיות. יש לי WIN7 64 BIT ודריבר מעודכן לכרטיס מסך. הלוח שלי זה GIGABYTE P55 UD6

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by SyRenity,

מי היצרן שנותן ביצועים הכי טובים ב-460? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by cznmuh,

מפרט של המחשב שלי מעבד AMD 965 X4 3.4 כרטיס מסך ASUS HD 5850 DRR5 1G זכרונות Kingston DDR3 2X2 ספק Antec 350w אז ככה ניסיתי לעשות אוברקלוק ממש קטן לכרטיס דרך הOVERDRIVE בcatalyst קיצר היה לי איזה קטע באיזה משחק שראתי נקודות במסך אז ישר הלכתי והורדתי את התדרים לסטוק.. קיצר האם יכול להיות שבגלל הספק כוח שלי לא מספיק חזק רואים ארטיפקטים? כאילו אין לכרטיס מספיק כוח?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. חיברתי את המחשב שלי לטלויזיה (מרחק של כ-10 מטר). התמונה שאני רואה על המסך די גרועה (כולל גלים שרצים על המסך, איכות צבע גרועה ותמונה יחסית מרוחה ולא ברורה). אני משתמשת כהמלצתכם עם TV TOOL. כרטיס המסך שלי הוא Geforce 4 MX 440 (ומגיעה איתו גם תוכנת NView של NIVIDIA) השאלות: 1. האם ניתן לשפר את איכות הצפייה דרך מסך הטלויזיה בהתחשב שהטלויזיה רחוקה מהמסך, מה שסביר להניח מוריד את איכות התמונה? 2. אחרי שחיברתי גם כבל אודיו לטלויזיה אני שומעת עכשיו גם את הסרט שרץ על המחשב וגם את הקול של תוכנית הטלויזיה שרצה כאשר מעבירים ל-AV. איך נשארים רק עם הקול מהמחשב?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by xZiPeR,

איזה כרטיס מסך הכי מומלץ בסביבות מחיר של 1000 ש"ח ? לפי מה שהבנתי ה-X800GT וה-6600GT הם הכרטיסים הטובים בטווח הזה ... איזה מהם עדיף ? לפי מה שהבנתי הX800 לא תומך בPixal Shader 3.0, האם זה משנה ? (הכוונה גם לתווך הרחוק ...) אם אתם יכולים אז בבקשה תכתבו דגם ספציפי של חברה מסויימת ותצרפו את המחיר שלו . בתודה רבה, אור.

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by bora-aa,

זה שווה זה טוב.? אני קונה כרטיס מסך מחבר שלי Geforce 6600GT מהירות מעבד 500 מגה הרץ! מהירות זיכרונות DDR3 1000 מגה הרץ ב600 שקל ? AGP זה שווה? ואם הוא יותר חזק ה ATI SHAPIRE X1600 PRO 512 MB? או מ 246 מגה? אפשר לקבל ביקורת על הכרטיס שלמעלה.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אהלן וערב טוב. בעבר היה לי מחשב עם כרטיס מסך GeForce 440 MX 4000 128MB 128bit. כיום, זה המחשב השני שלי. עכשיו, יש לי מחשב אחר, חזק יותר, עם GeForce 6600 256mb 128bit (ה 6600 הרגיל, לא GT). בקיצור, מההתחלה הרגשתי שבכרטיס הקודם יותר רואים אחלה יותר. עכשיו, כשאני חוזר למחשב הקודם עם הג'יפורס 4, אני רואה ומרגישים פיזית שרואים יותר יפה. קודם כל, נתחיל בבעיה ראשונה. לא ידעתי איך לספר את הבעיה, אז לא היית לי ברירה, אלה לשבת רבע שעה על הצייר ולהדגים בתמונה : כפי שאתם רואים, ב GeForce 4 רואים את אפקט ה "פס הנעלם" או מה שזה לא יהיה, כמו שזה צריך ליהיות.. יפה כזה, כמו במחשב חדש. אבל ב GeForce 6600 שלי שבמחשב החדש, אני רואה את אפקט הפס הנעלם, כ "נגלה לעין".. כפי שאתם רואים…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by DEMON HUNTER,

הנה הלינק למרות שהאתר לא מובן עדיין יש שם טבלה שמסבירה על הכרטיסי מסך, מהירות זיכרון ליבה קצב מילוי וכו בבקשה :http://www.watch.impress.co.jp/pc/docs/2002/0425/sis.htm והפעם בדקתי טוב שהלינק עובד.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. מחפש צג LCD בגודל 18-19 אינץ ככה שאני אוכל לחבר אותו גם למחשב עם חיבור DVI וגם לממיר הדיגטלי עם חיבור s-video או rca יש כזה דבר?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by lumi,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות כרטיס מסך בעד 400 שקל, המליצו לי על RADEON 9200SE, ורציתי את דעתכם בנושא... אני אשמח לקבל גם המלצות אחרות.. תודה מראש

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by dog_foot,

שלום! אני מחפש כרטיס מסך פשוט, זול, שמטרתו היחידה היא לשדר את המחשב על מסך LCD/פלזמה המסכים הם עם חיבור HDMI כך שאני צריך מסך כרטיס מסך עם יציאה HDMI. ראיתי הרבה בשוק וגם זולים אבל אני לא יודע אם הכרטיסים האלו מעבירים גם סאונד. בקיצור, מחפש כרטיס מסך עם יציאת HDMI שמשדר גם קול, בין אם הוא חכם ויודע להוציא לבד בכבל או בין עם חיבור פנימי של כבלים מהכרטיס קול אל הכרטיס מסך. המון תודה לעזרה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Shbd,

שלום (אני מקווה שאני בפורום המתאים), ברשותי כרטיס ATI 5770 ושלושה מסכי LCD; מסך מחשב אחד בחיבור DVI, מסך מחשב שני בחיבור VGA עם מתאם DVI ומסך טלוויזיה בחיבור HDMI. לפי מה שהבנתי המצב אינו אפשרי אלא אם אשתמש ב- DISPLAYPORT (תקנו אותי אם אני טועה). להפתעתי גיליתי שבכרטיס ישנו חיבור כזה ואם אכן אינני טועה, האם קניית מתאם של DISPLAYPORT ל- VGA ומצב חיבורים של DISPLAYPORTx1, HDMIx1, DVIx1 יפתור את הבעיה ויאפשר להשתמש בשלושת המסכים בו זמנית?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. דור ה-Navi, שצפוי לרשת את Polaris ואת Vega בעת ובעונה אחת, עלול להתעכב ולהגיע אלינו מאוחר מהצפוי לכתבה

דיונים חדשים בפורומים