כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, יש לי עכשיו משו כמו 1000 ש"ח ובמחשב שיש לי היום יש לי radeon ati 9600xt 128mb vivo. כיוון שבזמן האחרון התחלתי לשחק במשחקים כמו באטלפילד 2 ואני רוצה גם לשחק ב-FEAR הגעתי למסכנה שכדי לקנות כרטיס מסך חדש. אולם עומדות לרשותי רק 1000 ש"ח ורציתי לדעת אם שווה להשקיע אותם בקניית כרטיס מסך חדש כדוג' מ-Geforce 6600GT מה שרציתי לשאול זה האם יש הבדל מספיק משמעותי בין ה9600xt לבין ה-6600GT שבשבילו כדי לי להוציא כ-1000 ש"ח ולהחליף את הכרטיס או שההבדלים יחסית זניחים ושווה לי לחכות לכרטיס אחר או לירידת מחרים. ועוד שאלה: האם אני יוכל לעשות אוברקלוקינג ל-6600GT או שזה תלוי במחשב שלי (לוח אם, זכרונות וכו')
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Hello for some reason the nvidia demo Adrianne runs really slow for me MAX 15FPS while most of the time 12-13fps You can see my computer specs on my Sign, I've the most new drivers from NVIDIA web site why this demo gliths/bitting for me? [br]פורסם בתאריך: 30.01.2007 בשעה 20:39:26 the froggy demo Reso 1440 900 works like 4fps.....why?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הזמנתי את הכרטיס הנ"ל שהוא עם קרור פסיבי ו vivo ועולה כ 800 ש"ח וכעת הודיעו לי שאין אותו במלאי :-\ אני מחפש כרטיס שיהווה תחליף טוב במקומו.
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה המלצות על מסכי מחשב LCD , רחבים וקצת גדולים, משהו בין 24 ל- 29 אינטש, אמור לשמש בעיקר לסרטים ומשחקים. כל לינק למוצר כזה, יהיה טוב - בלי קשר למחיר ! כמובן כמה שיותר זול יותר טוב תודה
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי כולם, אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שלי, כרגע יש לי עגלה רצינית (Radeon HD 4670) שאר המחשב מלפני שנתיים מעבד i5-2500 זיכרון 2X4GB בתדר 1333 לוח אם Gigabyte z68x-ud3h-b3 יש לי ספק קצת חלש - RAIDMAX 400W אני משחק במחשב בעיקר בפיפא, מתכוון גם לשחק בGTA V שיצא בקרוב, על רזולוציית FULL HD ודי חשוב לי שאם אני כבר קונה משהו אז שירוץ חלק על ההגדרות הגבוהות שלחתי חבר לKSP באילת עם תקציב של 950 ש"ח, מאמין שאם נחרוג כאן ל1,000 לא תהיה בעיה. מה ההמלצות שלכם בשביל מה שאני צריך? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני אמור להחליף את הכרטיס בקרוב. אבל אין אפשרות עכשיו.. בינתים,אני רק סובל. אני לא יכול לשחק במשחקים,אני ממש משתעמם. הוא כל הזמן נתקע במשחקים ! אפילו במשחקים הכי ישנים שיש! מה אני יכול לעשות כדי שזה לא יתקע,לפחות עד שאחליף אותו?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני עומד לרכוש כרטיס מסך שני יש לי כרטיס מסך ראשון Radon5970 ועכשיו אני מתלבט אם לקחת את הכרטיס GTX 480 או את Radon5870 מי מהם יותר חזק ויתן לי שיפור משמעותי בגרפיקה במשחקים ובסרטים הרדון עולה 2000 שקל וגם הGTX480 עולה 2000 ויש לו יותר זכרון מהרדון בבקשה תשובה ותודה לעוזרים והמשך יום טוב
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
מה עדיף לי לקנות ג'יפורס 4 440mx של חברה לא טובה כמו palit ב 550 ש"ח או RADEON7500 של חברת ATI ב 500 ש"ח בתודה מראש יאיר ג'ובאני
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום... יש לי מסך שהפלאג VGA שלו קרוע חלקית . אין לי מושג איזה חוט להלחים לכל פין. יש אולי איזה שרטוט של צבע מול מספר פין שיכול לעזור לי בזה ? עריכה: כמובן שיש ברשותי פלאג VGA חדש בתודה מראש אבי
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חשבתי בתור התחלה על ה HD4670 של MSI אך ראיתי שהוא לא מתאים לACCELRO TT ... לכן אני צריך את עזרתכם... עוד שאלה קטנה על הHD4670 של MSI על כמה בערך מעלות הוא יושב במנוחה? והאם הקירור שלו נחשב לרועש?
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי 1200 ש"ח אני רוצה כרטיס טוב שיספיק לי ל 3 שנים בערך שיפעיל תמשחקים החדשים לפחות על הגדרות בנוניות (ואת רוב הישנים על גבוה). נגיד המשחק CRYSIS בטלפליד החדש (לא זוכר תשם) Test Drive Unlimited Alan Wake ועוד איזה כמה שאוכים לצאת . ויש לי שאלה (לא רוצה לפתוח על זה דיון): גיפורס 7600GT מריץ את F.E.A.R על הגדרות הכי גבהות(נגיד יש לי מערכת מספיק טובה )? אפיקpci-e .
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
-
היי לכולם, המערכת שלי כרגע היא E8400 על 3.6GHz וHD5850. הרזולוציה שאני משחק איתה היא 2560x1440 אז אפשר להגיד שאני גיימר כבד. לאחרונה אני מרגיש שהכרטיס הנוכחי שלי לא מספק את הסחורה, ולאור גל המשחקים שעומדים להשתחרר בחודשים הקרובים החלטתי לשדרג את המערכת. התקציב שלי הוא עד 3000 שקלים גג. אז אני רוצה לדעת האם כדאי לשדרג את הכרטיס מסך, זאת אומרת לקנות HD6950 ולעדכן לו את הביוס לHD6970 או שעדיף לשדרג את המערכת לגמרי מה שאומר מעבד + לוח אם + זכרונות כי המעבד הנוכחי יגרום לצוואר בקבוק ברזולוציה הנתונה. תודה רבה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב מעבד I5 זיכרון 4 GB רוצה להריץ משחקים כמו diablo 3, transistor ו xcom enemy unknown לדוגמא הבעיה היא שהספק נראה לי חלש מאוד 320W נראה לי האם חייב להחליף ספק כח? אם אפשר על המלצה על מוצרים מהחנות של IVORY גם הם ממש קרובים אלי תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברה! אני מעוניין לקנות כרטיס מסך...כרגע יש לי RADEON X550...די גרוע.. אני רוצה לחבר אותו למפרט שמפורט למטה.... חשבתי על הGIGABYE 7600GS...עם הקירור הפסיבי... מה דעתכם? האם זה ישפר את הביצועים בצורה ניכרת במשחקים? האם יש כרטיס אחר ששווה לי לחשוב עליו במקום? תודה מראש על העזרה...
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הזה אבל רציתי לדעת אם כדאי לי כרטיסים אחרים של nvidia למרות שבאמת והכרטיס הזה הוא מספיק אבל אם כבר אז כבר תודה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי דילמה קטנה. ישנו כרטיס 4850 שמגיע עם קירור רגיל סטדנרטי: http://tms.co.il/product/5674 ויש 4850 של אותו חברה בגירסת TOXIC שמגיע עם קירור טוב יותר ושקט יותר: http://tms.co.il/product/5748 אם נקח בחשבון שההפרש בין שני המוצרים (945 שח לרגיל לעומת 1100 לגירסה המיוחדת) הוא 155 ש"ח וניקח בחשבון שקירור חלופי טוב עולה בין 100 ל 200 ש"ח, מה ההצדקה לקנות כרטיס ולהחליף לו קירור לבד? ידיד שלי מתעקש שהרבה יותר משתלם לקנות כרטיס רגיל ולהחליף לקירור חלופי ואני חושבת לעומת זאת שזה לא שווה את ההתעסקות והכאבי ראש (פירוק, הרכבה, סיכון בנזק לכרטיס, פירוק והרכבה מחדש במקרה של צורך במימוש אחריות, שמירה בצד של הקירור המקורי ל 3 שנים). ברגע שההפרש מחירים זהה בין כרטיס שמגיע כבר עם קירור אי…
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ולמה הכרטיס שלי לא מראה את ה- feature האחרון? יש לי כרטיס מסך Gainward nVidia GeForce 4 440MX שלאחרונה התחיל להתרסק במשחקים (ישנים יחסית, כי הקונפיגורציה שלי ישנה) דוגמת Halo ו- Black Hawk Down. עם זאת, במשחקים טובעניים לא פחות כמו FarCry או Vietcong הוא דווקא מחזיק יפה בהגדרות Low details. בפורום "תמיכה טכנית" נאמר לי שכנראה הכרטיס מתחמם יתר על המידה, אבל משום-מה זה לא נראה לי הכיוון (מה-גם שאני לא מתכוון לבדוק את הטמפרטורה שלו באמצעים חיצוניים). בכדי לרדת לעובי הקורה, חשבתי לעשות לו benchmarking ביתי, באמצעות 3DMark2001 SE. כל הבדיקות עברו בסדר, אך בהשוואה למחשבים אחרים, בעלי אותה קונפיגורציה, תוצאת הביצועים הכללית היתה די נמוכה (3768). ההבדל היחידי שנראה לעין הוא בכך …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי המחשב הבא: מעבד: Amd x3 450 (שפתחתי לו את הליבה הרביעית כרגע הוא amd x4 b45). זיכרון: 4gb ddr3 לוח אם: GA-880GM-UD2H ספק: 450w כרטיס מסך: hd 5570 אני רוצה להחליף לו את הכרטיס מסך ל HD7770. האם לדעתם המחשב יעמוד בזה? ואילו ביצועים אני אקבל במשחקים כמו FARCRY3? תודה!
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הייתי רוצה לקבל הסבר איך לפי נתוני כרטיסי מסך אני יודע איזה כרטיס מסך יותר טוב ועדיף מהשני מבלי לבדוק באתרים של השוואות וכל זה. תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מעוניין בכרטיס למשחקים עבור מחשב עם 4ג'יגה ראם ומעבד c2d 6320. מחפש מקסימום ביצועים שאפשר ב-500 ש"ח, הלוח עם PCIE X16. תודה מראש לאן נעלם הסטיקי כרטיסי מסך אגב?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פרטים על תקציב הקונה: תקציב: 600 חריגה מקסימלית: 100 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס? (הדגישו מה שאתם צריכים): גיימינג\ כרטיס ל-SLI או CrossFireX\ כרטיס לעריכה\ כרטיס לעבודה משרדית. - אם בחרת בגיימינג, באילו משחקים תשחק? PES2015 FIFA2015 CALL OF DUTY GHOST - אם בחרת בעריכה, באילו תוכנות תשתמש? חנות: האם יש חנות ספציפית שהקונה מעוניין לקנות ממנה?: KSP או אייבורי בלבד כי זה קרוב לבית שלי... מעבד: Q6600 לוח אם: MSI INTEL G31 כרטיס מסך נוכחי: כרטיס מסך מובנה ... ויש לי מארז סבבה בינוני ספק כוח: ANTEC 550W לא זוכר תדגם איזה מסך יש לכם או מה גודלו? מה הרזולוציה המקסימלית שמהסך תמך בה? 1600*900 חשוב על מנת שנתאים את הכרטיס הטוב ביותר למסך, רצוי לציין דגם מ…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-