עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. וגם נתונים לגבי מהירות זכרונות וליבה של שניהם (של הג'י פורס יש באתר אני יודע...) אני מתלבט בין שניהם ואמרו לי שהריידון יותר טוב מהג'י פורס בביצועים אבל אני עוד לא יודע בוודאות אז תעזרו לי למצוא תודה מראש...

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by --Shadow--,

כמובן כנראה יהיה בין 3080 ל 3090 עם 12GB RAM https://wccftech.com/nvidia-rtx-3080-ti-9984-cuda-cores/

3. Started by xZiPeR,

איזה כרטיס מסך הכי מומלץ בסביבות מחיר של 1000 ש"ח ? לפי מה שהבנתי ה-X800GT וה-6600GT הם הכרטיסים הטובים בטווח הזה ... איזה מהם עדיף ? לפי מה שהבנתי הX800 לא תומך בPixal Shader 3.0, האם זה משנה ? (הכוונה גם לתווך הרחוק ...) אם אתם יכולים אז בבקשה תכתבו דגם ספציפי של חברה מסויימת ותצרפו את המחיר שלו . בתודה רבה, אור.

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. היי, אני מחפש כרטיס מסך טוב שידע להריץ נורמלי את crysis ואת gta iv. שיהיה הכי זול אבל שיהיה גם איכותי ומהיר. אני מקציב לזה כמה מאות שקלים (לא יותר מאלף ש"ח) יהיו לי:מסך אחד יהיה 22 והשני 24 ואולי טלווזיה של 32. אני רוצה רזולוצייה של FULL HD ומעלה, אך שידע לתמוך גם ברוזולוציות יותר נמוכות. יש לי מעבד q9300 של אינטל, לוח אם P35C-DS3R של gigabyte ומארז ezcool h550d atx 400w 120mm active pfc (3yw) הייתי רוצה שידע להציג מידע שונה בשתי המסכים (שאפשר אחד סרט ואת אינטרנט), שידע להעתיק תמונה ל2 המסכים ושידע להמשיך את המסך השני (חצי סרט פה והחצי השנה במסך השני, להמשיך את המצלמה במשחק) הייתי מעדיף שיהיה nvidia אבל אם יש גם ati טוב, אשמח לקבל המלצות תודה!

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by hell,

am about to buy a new pc for gaming looking to find agood deal if im going to buy 6850 wich company? and if all buy today asus and my mb can make cs can i add in half ayear another one? any recomendetions for cheep asus mb for cf and gaming?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. Started by YairGOW,

איך אני יכול לבדוק באיזה Shader Model הכרטיס מסך שלי תומך? עריכה: יש לי Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB PCIe.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by avvvi,

שלום... יש לי מסך שהפלאג VGA שלו קרוע חלקית . אין לי מושג איזה חוט להלחים לכל פין. יש אולי איזה שרטוט של צבע מול מספר פין שיכול לעזור לי בזה ? עריכה: כמובן שיש ברשותי פלאג VGA חדש בתודה מראש אבי

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by omz,

שלום רב לחברי הפורום, אני צריך עזרה ממכם בכמה נושאים חלקם דחופים חלקם להבהרה. המפרט שלי: מעבד - E6600 לוח - ASUS P5B DELUXE כ.מסך - SAPPHIRE X1900XT זכרון - 512*2 667MHE ה.דיסק - W.D 250GB 16M SATA2 צורב - NEC DVD*16 מארז - HEC 6AR6 +ספק HEC 400W 1. כאשר אני נכנס לדריוור של כ. המסך רשום שמהירות ה- Core היא 500M ומהירות הזכרונות הם 594M. מה פשר הדבר? הרי היצרן מצהיר על 625M ל- Core ו- 725M לזכרונות בנרטיס זה. 2. אם מישהוא מחברי הפורום ביצע אובר-קלוק לכרטיס זה אשמח ללמוד מישום שכאשר ביצעתי אובר -קלוק עלה רק ה-Core בלבד מ- 500MHE ל-699MHE ובנוסף השינוי לא נכנס לכרטיס. 3. בצעתי בדיקה בתוכנה 3DMARK05 וקיבלתי את התוצאה …

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. צריכת הזיכרון קופצת,יש תקיעות,לאחר alt-tab חוזר לעבוד רגיל, ** עדכון נעשה ניסיון לפריצת חשבון המשתמש ב Uplay, כנראה כרגע שזה Malaware. תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום, כבר הרבה זמן אני שוקל על לשפר טיפה את המחשב הנייד שלי Lenovo G550, בנייד הזה יש כרטיס מסך מובנה בלוח אם ככה שלהחליף במשהו יותר טוב אין אפשרות... השאלה שלי אם יש חומרה מסויימת שניתן לקנות ולחבר באמצעות USB לנייד כדי לשפר את הביצועים של הכרטיס מסך?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Overkiller,

שלום לכולם; לאור המחירים המאוד מפתים של ה9600GT אני חושב על שדרוג, מכירת הכרטיס שלי בכ800 ש"ח, וקניית 9600 בבערך אותו המחיר, מה דעתכם? זה שווה? מה אתם הייתם עושים? תודה לעונים.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by dids22,

(אני מדבר על הגרסה של agp) מי מביניהם עדיף? יש ביניהם הבדלים? תראו מה קרה היה לי את הכרטיס xfx 6600gt הקיצר בneed for speed שמתי לב שיש לי ארטיפקטים בדקתי את הטמפ' והיא היתה בסביבות ה 115 הלכתי לחנות שממנה קניתי את הכרטיס הם בדקו אותו ושלחו אותו לתיקון אחרי כשבוע (היום) אמרו לי שהוא חזר מתיקון) כשבאתי לקחת אותו אמרתי לטכנאי שיראה לי את הטמפ' והוא אמר לי שאין בכרטיס הזה חישן מה שהיה נראה לי מוזר כי בדקתי כבר אצלי את הטמפ' כמה פעמים נכנסתי לאוורסט(כשהמחשב עדין בחנות) וראיתי שהכרטיס הוא של החברה gigabyte (כנראה שאין ל gigabyte 6600gtחיישן) אז שאלתי אותם למה הם שמו לי של giabyte ולא של xfx והוא אמר לי שבמסגרת האחריות זה מה שהם נותנים לי (ולפי מה שהיה זכור לי xfx עושים oc לזכר…

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אהלן, אני קונה מחשב חדש (5500 ש"ח כולל ציוד היקפי), ורוצה להתאים לו כרטיס מסך בסכום של 800-850 ש"ח. השימושים של המחשב יהיו בעיקר אינטרנט/אופיס, אך אני רוצה שיריץ visual studio ללא בעיות וכן משחקים חזקים יחסית (אך לעתים רחוקות יותר..). ממה שראיתי בפורום הזה ופורומים אחרים (פורום מפרטי מחשב בעיקר) ראיתי שממליצים הרבה על ה-ATI Radeon HD4850. האם הכרטיס שמצאתי - Palit ATI Radeon HD4850 512MB GDDR3 HDMI PCIe (לינק: http://tms.co.il/product/5851) הוא הכרטיס שהכי מתאים לצרכים שלי? איך הוא ביחס ל-Palit 9800GT 512MB Retail (לינק: http://tms.co.il/product/5859)? האם יש כרטיס אחר שיותר מתאים לשימושים שלי? האם יש כרטיס HD4850 של חברה אחרת שנחשב ליותר איכותי/אמין באותו טווח מחירים? …

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by nimrodim,

מה אמורות להיות התוצאות של ULTRA 6800 על פנטיום 4?

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Blabber,

לצערי נדפק ה 6600gt שלי והגיע הזמן לקנות כרטיס חדש. האופציות שמצאתי הכי אטרקטיביות הן: Palit 8800gt super 1gb Leadtek 8800gt zl( הגרסה עם הקירור של זלמן,אם לא מובן) השאלה שלי היא כזו, האם שווה לשלם את המחיר עבור הסופר ג'יגה של פאליט או האם כדאי לקחת פאליט רגיל? או האם בכלל לקחת כרטיס שלא הזכרתי פה. המחיר שאני מעדיף לא לעבור הוא 850(אני מודע למחיר של הכרטיסים שהזכרתי). ועכשיו עוד שאלה, כרגע יש לי ספק 300w של hec שבא עם המארז(ספק איכותי בעקרון), לפי מה שקראתי הוא לא ידגדג את הכרטיס החדש, אז איזה ספק כדאי לקנות, כמה וואט ושל איזו חברה ,אני חושב של 400\450 וואט של TT שעולה משהו כמו 200 שקלים. המערכת שלי מוזכרת בצד.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום יש לי מחשבות לקנות מסך חדש LG 27EA83R רציתי לדעת איך יתמודד איתו הכרטיס שלי 760 בגרסת ה OC ? כמובן במשחקים איך הוא יתמודד ברזולוציה כזאת והאם השיפור באיכות ובגרפיקה של המשחק תשתפר משמעותית ממסך 24 ברזולוציית HD?

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by T-Flash,

הכרטיס הוא S3 Crome S27... יש עליו ביקורת ב X-bit labs: http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/s3-chrome-s27.html אני לא מתכוון לקנות אותו או משהו אבל מה זה החברה הזאת? חברה חדשה שנדחפת לשוק הכרטיסים?? וכרטיס מציג ביצועים מכובדים במשחקים כבדים כמו FEAR...

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום לכולם, אני רוצה המלצות על מסכי מחשב LCD , רחבים וקצת גדולים, משהו בין 24 ל- 29 אינטש, אמור לשמש בעיקר לסרטים ומשחקים. כל לינק למוצר כזה, יהיה טוב - בלי קשר למחיר ! כמובן כמה שיותר זול יותר טוב תודה

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by aburbi,

אז מי יותר טוב? תודה רבה. זה די דחוף אז אשמח לתשובות קצרות עם נימוקים מתומצתים.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. יש לי אפשרות לקנות כרטיס מסך בארצות הברית : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814130338 יוצא 980 ש"ח שאלה : אם אני צריך לשלם מס שמביא את זה לארץ ?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by omerz90,

אני הולך לקנות כרטיס מסך חדש ואני לא יודע איזה לקחת HD4890 או GTX 275, ועכשיו אני פונה פה כדי שתעזרו לי.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by NivShmuel12,

מה יותר חזק? הבנתי שה 880m עם 4gb vram לעומת 2gb ב960 אבל הוא יותר חדש... המפרט של שני הלפטופים זהה ההתלבטות היא על הכרטיס..

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. הי, כחלק ממפרט שהכנתי עבור חבר בעזרת פורום מפרטים הומלץ ללכת על ה-470GTX עבור מחשב שיהיה למטרות משחקים, והרבה מהם. שתי שאלות: 1. נושא צוואר בקבוק - קראתי כאן בקצרה על הענין ולא הבנתי את אופן ה"חישוב". איך יודעים עם מעבד מסויים (אני לקחתי את ה-i5 750 2.66GHz) ייצור צוואר בקבוק או לא, או אם רכיב אחר יצור צוואר בקבוק לכ.מסך? 2. עלות/תועלת - כנראה שהGTX460-GS לוקח מבחינת עלות/תועלת, אבל ה-GTX470 הוא באמת חיה רעה. אני מפחד שה-GTX470 יהיה חם/רועש מדי (אני לוקח את הגרסה של Inno3D שהיא בסיסית מבחינת הקירור שלה, אין כסף ליותר מזה), בהשוואה ל460 שמקורר כהלכה. עצות/המלצות? תודה!

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אני בתור שחקן קאונטר מוורעל חייב לדעת את זה או שזה בכלל קשור לחיבור הרשת? ועוד משהוא מה זה פתיחת צינורות ואיך אני מבצע את זה?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום [: אני רוצה בבקשה המלצה לLCD ט-ו-ב עם 8MS ומטה.. מעדיף חברה גדולה ואמינה. המסך מיועד למשחקים עם הרבה תנועה ולפי מה שאני יודע, למשחקים האלו יש תכונה להימרח על מסכי LCD ואני לא רוצה שזה יקרה.. התקציב שלי לא ממש מוגבל... רק חשוב לי שיהיה יחס מחיר-איכות ושהמוצר יספק אותי. וגם אם אפשר מאיזה חנות אמינה כדי לקנות את אותו מסך שאתם ממליצים, כי אני ממש לא רוצה לקבל מסך עם פיקסל שרוף =( האא ואם אפשר בבקשה שמישהו יסביר לי איך הולכת האחריות במסכי LCD מישהו אמר לי שמעל מספר פיקסלים שרופים אפשר לממש תאחריות. תודה רבה רבה [:

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.