עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מישהו קנה או מכיר ויכול לספר לי קצת מי ומה ולמה וכמה ? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 692 צפיות
  2. הייתי מעוניין לדעת האם זה אפשרי לעשות SLI (או CF לא משנה כרגע לצורך העניין) של כרטיסי מסך של אותה חברה אך לא מאותו הדגם? אולי זה לא אפשרי פשוט לא מצאתי תשובה לכך. אני מעוניין לדעת זאת מאחר וזה יכול לחסוך כסף רב במידה ועכשיו קניתי כרטיס מסך טוב (8800GT) ובעוד שנה ארצה לשדרג, אז במקום להחליף בעוד שנה את ה-8800GT, אולי אפשר פשוט לקנות כרטיס מדגם חדש יותר ולחבר אותם בSLI?? יכול להיות שזאת שאלה טיפשית, אבל בכ"ז מעוניין בתשובה. תודה מראש!!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני זקוק לכרטיס מסך ב 300 שח שיעבוד במישחקים כאלה פחות או יותר כבדים חייב שיהיה 128 DDR\SDRAM תודה.

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  4. Started by ilanb0,

האם כל כרטיסי המסך המתקדמים הם עם מאוורר? מה ההבדל בין כאלו עם מאוורר וכאלו בלי?

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  5. Started by guyfi,

שלום לכולם!!! איזה כרטיס לקנות? עד 400 ש"ח שיהיה AGP אני משחק בCALL OF DUTY FEAR ראיתי את הכרטיס הזה - BFG GeForce 6200 OC 256MB AGP עולה 400 ש"ח יש למשהו המלצות לכרטיס יותר טוב עד 400 ש"ח? איך הכרטיס הזה? הנה הרשימה מזאפ לכל הכרטיסים הרלוונטים http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-GraphicCard&DB58426=128836&DB68813=128828&DB68806=68807&DB68789=68791 תודה למשבים גיא

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  6. לא מדובר בכרטיס למשחקים כבדים ברזולוציה מוגזמת, ככה שאפילו 256MB יהיה מספיק לדעתי. עשיתי חיפוש בפורום אבל לרוב קיבלתי תוצאות מלפני הרבה שנים, מה שלא כל כך רלוונטי להיום. תמליצו לי בבקשה על דגמים שאתם מכירים, בעלי קירור פסיבי. רצוי מתחת ל500שח, אבל לא נורא אם המחיר יעבור את התקציב המוקצב באיזה 36 או 127שח במידה ומדובר במוצר אמין ואיכותי.

• 6 תגובות
    • 937 צפיות
  7. Started by Batato,

היי, אני רוצה לקנות Asus ZenBook Prime UX32VD-R3001H מפרט: יצרן: Asus‏, גודל: 13.3''‏, מעבד: Intel Core i5‏, נפח: 24GB‏, 500GB‏, כרטיס מסך: Nvidia‏, גודל זכרון: 4GB‏, רזולוציה: 1366x768‏, צבע: כסוף‏, אלומיניום‏, חיבורים: HDMI‏, USB 2.0‏, USB 3.0‏, Mini VGA‏, מערכת הפעלה: Windows 8‏, שפה: אנגלית‏, רוסית‏, עברית‏, תכונות: 5400RPM‏, SSD‏, UltraBook‏, מקלדת מוארת‏, בלוטות'‏, WiDi‏, ללא כונן אופטי‏, משך אחריות: 3 שנים‏, יש לו כרטיס מסך GeForce GT 620M האם זה יתאים לי לתוכנות תלת מימד ועבודת גרפיקה? …

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  8. יש לי מחשב מוכן כבר רק צריך לחבר אותו לטלוויזיה כרטיס מסך 8500GT וPVR150 השאלה שלי איפה אני תוקע את הכבל בממיר ובכללי איך אני עושה את כל הדברים שבסוף אני יוכל לראות טלוויזיה במחשב הכל אמור להתחבר לטלוויזיה בסלון

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  9. Started by RoyShefy,

לא שמעתי על האתר הזה בחיים ותראו מה מצאתי.... מחירים די הגונים אבל זה אתר לניובים שיאמינו שFX5200 הוא הכרטיס המתקדם והטוב בעלם בזכות תכנולוגית הAGP8

• 9 תגובות
    • 876 צפיות
  10. Started by gameplan,

אחרי הדיון בפורום פשוט ניגשתי לחנות עם המחשב וביקשתי מחירים על הכרטיסים ושהטכנאי יגיד לי אם זה מתאים למחשב ולספק או לא. קיבלתי תשובות והתחדשתי לי בכרטיס palit 9600gt 512 ddr3 עם קירור של זלמן 770 שקלים אבל יצאתי מרוצה , אני אמור לראות שדרוג רציני לעומת התוצאות שקיבלתי מה8600gt? תודה לכל העוזרים בדיון הקודם.

• 11 תגובות
    • 981 צפיות
  11. המפרט שלי: AMD 4200*2 Toledo(512KB*2 Cache) 2.2GHz (s939) Asus A8N-SLI Deluxe Kingston 512*2 + OCZ 1GB*2 400Mhz CL3 Asus 6600gt WD 160GB. Seagate 320GB Pioneer 212BK Hec 6AG1 + 400TRT Dell 2007WFP האם להסתפק ב-HD4850 עבור מפרט זה, או שארגיש שיפור מורגש אם אקח HD4870? עריכה: השימוש בכרטיס יהיה משחקים ברזולוציות רחבות, בשאיפה 1050*1680. תודה.

• 8 תגובות
    • 728 צפיות
  12. כשאני מפעיל AA דרך Far Cry דמו, על הכי גבוהה, המשחק על 20 FPS... כשאני מפעיל גם AA וגם AF שניהם על הכי גבוהה בהגדרות של הכרטיס מסך עצמו, ומבטל את ה AA ו AF בפאר קרי, המשחק טס על 40 FPS ולפעמים מגיע ל 50... איך זה? תודה.

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  13. האם אפשר לחבר שתי כרטיסי 1600XT במערך Cross fire?? כמובן ללוח אם cross fire

14. היי שלום לכם יש לי מחשב בן כמה שנים אני דיי מרוצה עד שאתמול נהרס לי הכרטיס מסך לאחר סמני מוות שנראו בזמן האחרון הכרטיס היה מבית GIgabayte gforce 9800gt 256bit 1g המעבד שלי הוא Q8300 2.50GHZ לוח אם Gigabyte ga-g41m-es2l ספק כוח 500w לא זכור לי החברה אבל אם זכרוני אינו מטעה הוא ספק טוב ואינו ג'נרי נחות בכל מקרה האחריות פגה ואני זקוק לכרטיס מסך חדש השימושים שלי הם כאלו אני לא מהגיימרים המטורפים אבל אני כן אוהב להוריד משחק חדש מדי פעם כדי להתרענן ולהרגיש צעיר כמו בעבר, למרות שלרוב אני זונח הכל לטובות פיפא 13 . הבנתי מהמקורות הדלים שלי שאין לי מה לחפש פחות מ256 ביט אז אשמח להמלצה שתתאים למחשב שלי בתקציב של 600 ש"ח תודה רבה וסליחה על החפירה (:

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. מה אתם ממליצים לקנות ג'יפורס 7800GTX או להמתין לסוף החודש ניראה מה ATI יביאו עם ה R520 או שעדיף להוסיף לכרטיס שלי(ASUS EAX800 XT) עוד X800XT בתצורת קרוספייר..? מה יתן יותר ביצועים לא רק להיסתכל על טכנולוגיות חדשות שעוד לא מיושמים במשחקים... תודה לעוזרים!

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Transfer,

החלטתי ללכת על ה 5900XT, רק אני לא יודע של איזו חברה הכי עדיף? ה ALBATRON ששמעתי דברים טובים עליהם לא זמינים. היה להם FUCK בכל הפס יצור והם הפסיקו לייצר, אני לא יודע מתי המלאי יתחדש בכרטיסים תקינים, כך אמרו לי מפנדס. אז על מה אתם ממליצים? o_0

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by eladbu,

האם כדאי עדיין לקנות היום את ה radeon 9800 pro agp הציעו לי אחד ב 900 שח

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  18. Started by prexus,

מישהו שמע על החברה הזאת? יש לי הזדמנות לקנות בזול במיוחד !! (הנחה של איזה $200 מה MSRP) דחווווווווווווווווף!!!

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  19. ש לי 6800GT שבזמן האחרון לא עובד באוברקלוק, ולא בגלל הטמפרטורה ,שהיא נמוכה! מה אתם אומרים על להחליף לדריברים לא רשמיים? כדאי? יש סיכונים כלשהם? תודה!

• 5 תגובות
    • 583 צפיות
  20. Started by liav12,

דוד שלי קנה מחשב חדש והוא קיבל את הרדאון הנ"ל, אני רוצה לדעת אם הוא טוב, והאם הוא יותר טוב מספייר, ובכלל מה הציון שלו בבנצ'מארק..אם מישהו יכול לעזור אני יודה מאודד!! ואל תגידו למה הוא לא לקח את ה5900xt, (הוא קנה אותו מאייבורי), תודה!

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  21. ati radeon 9600 128mb+tvout+dvi ב-400 שקל.... שווה?

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  22. שלום , רציתי להתחיל לראות את מסך המחשב בטלויזיה לצפייה בסרטים , קליפים , מופעים וכו'... ובגלל זה קניתי כבל S-video ל- RCA ויש לי כרטיס מסך Geforce 6600 (כלומר ג'יפורס 6 ) וכשאני בא לחבר את הכבל לכרטיס מסך - אני לא מצילח להכניס אותו ופתאום אני מגלה שבכלל הכרטיס מסך עם 9 פינים - והכבל עם 4 ואין לי מושג מה לעשות שאלתי בחנות הם לא מבינים כלום , אין לי מושג עכשיו איזה כבל לקנות שהוא יהיה תואם , גם 9 פינים בתודה מראש אור פרג'

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  23. Started by TheTNT.COM2,

שלום רב, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי ככה שיתן לי ביצועים ביינוננים במשחקים בחצי השנה הקרובה (אחכ גיוס - לא אראה הרבה בית). כרגע הוא די מתיישן וזה המפרט שלי - intel 2.8 לוח אם שתומך ב- AGP 8X (לא זוכר את השם :\) gef 6600 512 mb אני מתכנן לקנות בזול בחול עוד 2 גיגה זיכרון בקרוב.. עכשיו אני רוצה להשקיע משו' כמו 1K בכרטיס מסך שתואם AGP 8X וככה לקבל מערכת שתתן לי ביצועים נורמלים לחודשים הקרובים ולהשקיע באופן מינימלי. יש הצעות? תודה מראש :>

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  24. ערב טוב... עשיתי בדיקה לכרטיס מסוג ספיר 9800 פרו 256ביט R350 עם התוכנה ATITOOL0.24 כשעשיתי לו OC ל700\400 התחילו להתגלות ארטיפקטס והטמ"פ התחילה לעלות... כיצד ניתן לתקן את בעיית הארטיפקטס? גם במהירות סטוק 680\380במשחקים כמו BEYOND GOOD AND EVIL ו LORD OF THE RING S THE RETURN OF THE KING מה ניתן לעשות בכדי לתקן את הבעיה הזו? בתודה G.A

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by nec_000,

linus מנסה לשעשע אל הקהל Unboxing RX VEGA & THREADRIPPER + Mystery Holocube

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.