כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
פשוט נראה מסך מדהים, זהו ה17 אינץ האחרון של LG. המחיר קצת יקר, אבל לא יותר מידי. http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3048&catcode=228 אני חושב שאני אקנה אותו, בעקרון ההתלבטות היא בין זה ל1720P, אבל היום אי אפשר להשיג את ה1720P בפחות מ2300 הוא פשוט מסך יפייפה, לא שה1720P לא, אבל זה נראה לי יותר מדהים. אתם חושבים שהוא ילך לרדת בזמן הקרוב? כי לי לא נראה.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום המסך הנל קיים כבר וזאת עובדה מוגמרת https://ksp.co.il/?uin=41175&select=.1304..230..137..2239. מה שאני צריך זה כרטיס חזק שישרת לזמן ארוך ושיתאים למסך ( לא מחכה לRTX ולא קונה יד שנייה ) השאלה אם עניין הFREESYNC קריטי וזה אומר שאני צריך AMD ... אבל לא מסוגל לוותר על נווידיה.... אז הדגמים שאני שוקל לקנות אחד מהם הוא , 1070TI , 1080 GTX , 1080 GTX TI , VEGA 56 תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
היי חברים הסיבה שאני לא רושם מחיר למעלה תיכף תדעו אני קניתי לפני שנה מחשב קומפלט + כרטיס מסך של 8800GT 512 לצערי אחרי שנה הוא התקלקל ודפק לי מסכים כחולים, שלחתי למעבדה והם אמרו שהוא לא תקין והם לא יכולים להחליף לי אותו בתמורה הם הציעו לשדרג לי ל- 9800GT 1024MB בתמורה ל- 300 ש"ח השאלה האם זה משתלם ? חשוב לציין שיש לי את המפרט הבא ספק כוח CROSAIR 450 מעבד Q6600 זכרונות 4 גיגה של ADATA לוח אם ASUS P5kC מסך 24 אינץ של SAMSUNG T240 השאלה האם שווה לשדרג ל- 9800 ? או לקחת מהם כרטיס יותר חזק כמו למשל ה- GTX260 ? השאלה האם הוא ירוץ לי טוב עם המפרט שיש לי.. ואם אפשר לדעת בכללי האם ה9800GT 1024MB טוב מבחינת ביצועים ? עידכנתי את הכותרת בכדי לא לפגוע בחוקי הפורום אך הנושא נשאר אותו דב…
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, חברה שלי רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה, הבעיה היא שהמחשב שלה ישן. החיבור היחידי שמובנה בלוח אם הוא VGA, ובכל מקרה יהיה מסורבל להעביר וידאו וקול בנפרד. חשבתי אולי לקנות לה כרטיס מסך זול שיש לו יציאת HDMI, אני רק רוצה לוודא שזו האופציה הנכונה. ב-TMS כרטיס המסך gt 210 עולה 143 ש"ח, הוא כולל יציאת HDMI ולהבנתי מהעמוד שלו באתר של nVidia הוא מוציא גם סאונד. לוח האם שלה הוא MSI G41TM-P33, וספק הכוח שלה הוא POWER MAN IP-S350BQ3-3 350W. המטרה היא לא לשדרג לה את המחשב, אלא רק לאפשר וידאו ב-HD. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חיברתי את המחשב שלי לטלויזיה (מרחק של כ-10 מטר). התמונה שאני רואה על המסך די גרועה (כולל גלים שרצים על המסך, איכות צבע גרועה ותמונה יחסית מרוחה ולא ברורה). אני משתמשת כהמלצתכם עם TV TOOL. כרטיס המסך שלי הוא Geforce 4 MX 440 (ומגיעה איתו גם תוכנת NView של NIVIDIA) השאלות: 1. האם ניתן לשפר את איכות הצפייה דרך מסך הטלויזיה בהתחשב שהטלויזיה רחוקה מהמסך, מה שסביר להניח מוריד את איכות התמונה? 2. אחרי שחיברתי גם כבל אודיו לטלויזיה אני שומעת עכשיו גם את הסרט שרץ על המחשב וגם את הקול של תוכנית הטלויזיה שרצה כאשר מעבירים ל-AV. איך נשארים רק עם הקול מהמחשב?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אשמח להמלצה לכרטיס מסך בסביבות ה 700 ש"ח.. ואם אפשר קישור לחנות שממנה מומלץ להזמין. תודה מראש!
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם הכרטיס הזה GeForce 6600 GT? מצאתי באתר http://www.ksp.co.il/hmain.php כרטיס ?Sapphir (ATI) ?RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB? שעולה 890 שקל ו GeForce 6600 GT שעולה 1200 שקל האם הפרש המחירים שווה להפרש בביצועים? האם החנות הזאת אמינה? איזה כרטיס עדיף? תודה
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב היום החלפתי את ה Proview DX 997n ל LG F900B ... עד עכשיו אני מרוצה מהתמונה והכל ניראה יפה בלי עיוותים . יש לי רק בעיה גיאומטרית ... בקיצור התמונה לא ניראת ישרה , אני מנסה לכוון את זה ישר אך יש יותר מידי פרמטרים לכיוון כך שהאחד משפיע על השני ודיי קשה לכוון את זה . אני צריך איזה טיפים , או איזו תוכנה שתעזור לי בזה ... משהו כמו איזה תמונה כזאת שאני יוכל לראות את הקווים יותר בבירור ...ולכוון ישר . תודה .
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן וערב טוב. בעבר היה לי מחשב עם כרטיס מסך GeForce 440 MX 4000 128MB 128bit. כיום, זה המחשב השני שלי. עכשיו, יש לי מחשב אחר, חזק יותר, עם GeForce 6600 256mb 128bit (ה 6600 הרגיל, לא GT). בקיצור, מההתחלה הרגשתי שבכרטיס הקודם יותר רואים אחלה יותר. עכשיו, כשאני חוזר למחשב הקודם עם הג'יפורס 4, אני רואה ומרגישים פיזית שרואים יותר יפה. קודם כל, נתחיל בבעיה ראשונה. לא ידעתי איך לספר את הבעיה, אז לא היית לי ברירה, אלה לשבת רבע שעה על הצייר ולהדגים בתמונה : כפי שאתם רואים, ב GeForce 4 רואים את אפקט ה "פס הנעלם" או מה שזה לא יהיה, כמו שזה צריך ליהיות.. יפה כזה, כמו במחשב חדש. אבל ב GeForce 6600 שלי שבמחשב החדש, אני רואה את אפקט הפס הנעלם, כ "נגלה לעין".. כפי שאתם רואים…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
[table][tr][td]Gigabyte NVIDIA GeForce GTX660 Ti 2GB GDDR5[/t][/t] Sapphire AMD Radeon HD 7950 3GB GDDR5 OC[/td][/tr][/table]
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, כרגע יש לי ATI HD4850 מבחינת הביצועים הוא מספק אותי, הבעיה איתו שהוא מתחמם מידי גם כשהוא לא במאמץ ואז המאורר עושה הרבה רעש ושקט זה פרמטר חשוב לי במחשב.. השאלה היא אם שווה להחליפו ואם יש כרטיס מסך שקט וטוב ממנו במסגרת התקציב ? אגב, ניקיתי את המחשב והכבלים מסודרים לזרימת אוויר למי שתוהה.. תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מזה זמן רב, הבעיה הזו מופיע מעצמה (קשור לסעיף 3): “Could not load file or assembly ‘MOM.Implementation’ or its dependencies.” ניסיתי הכל! פשוט הכל! 1)הסרתי והתקנתי מחדש את הדרייבר (כולל גירסאות חדשות יותר) - לא עזר! 2)התקנתי את net framework 4.5 כמו שמצוין גם באתר של AMD בדף שמוקדש לבעיה - לא עזר! 3) פירמטתי 3 פעמים את המחשב בחודשים האחרונים- עזר חלקית, הדרייבר עבד לזמן מה וההודעה חזרה. היו לי חשדות שזה קשור לפריצה של הWINDOWS, שהייתי מבצע כל פעם אחרי פירמוט, אבל בפירמוט האחרון לא פרצתי את WINDOWS וזה עדיין חזר! כבר התייאשתי, אולי למישהו יש פתרון מוכח? מי שפותר את הבעיה הוא מלך... :( חיים
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי לוח אם עם PCIE. לכרטיס 275 GTX יש חיבור PCIE2 האם הוא יתחבר\יעבוד אצלי או לא? ואם לא, האם החברות מיצרות את הכרטיסים החדשים רק ל PCIE2 או שאפשר למצוא גם לPCIE?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחיו הצעיר של ה-Titan X צפוי לנחות בקיץ, עם מפרט כמעט זהה - ותג מחיר משתלם משמעותית, לכאורה לכתבה: http://hwzone.co.il/geforce-gtx-980-ti-%d7%99%d7%95%d7%a9%d7%a7-%d7%91%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%91-%d7%9e%d7%a4%d7%9c%d7%a6%d7%aa%d7%99-%d7%90%d7%91%d7%9c-%d7%9e%d7%a9%d7%aa%d7%9c%d7%9d/
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר מספר סבבי דיווחים והערכות שלא סיפקו את הסחורה - ההערכות העדכניות אומרות שנקבל חשיפה לכרטיס דגל ביתי חדש באמצע חודש יוני לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
http://www.megagames.com/news/html/hardware/radeonhd2900isnothd.shtml אני לא הבנתי מה זה אומר אבל שיהיה ותודה למתרגמים(רמז)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שוב שלום לכם, לא מזמן שאלתי אתכם לגבי כדאיות של שידרוג מחשב והחלטתי להחליף אותו ולקנות חדש. פירסמתי את השאלה הבאה בטעות בפורום של תקלות טכניות, אז אני מפרסם אותה כאן שוב. איזה כרטיס מסך עדיף למסך 17" (אשמח גם לדעת למה)? Sparkle 9800GT 512MB DDR3 Retail או Palit Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI Retail תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש מסך CRT 80hz 1600x1200 ולא מוצא חברה שמייצרת כאלה עריכה: ערכתי
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לראשונה ATI איכזבו אותי עם ה R9 280X גם גרסאת Wind Force של Gigabyte עם טונות של בעיות ארטיפקטים וגם גרסאת TOXIC של Sapphire המחשב תקין (עובד נפלא עם ה 770 של NVIDIA) אין לי אפשרות לבדוק אותו עם R9 290 [h=1]Gigabyte GeForce GTX 770 GV-N770OC-4GD[/h] או [h=1]Gigabyte Radeon R9 290 GV-R929WF3-4GD[/h] עם כל העצבים שעברתי בגלל ATI עדיין קשה לי לוותר עליהם האם יש הבדל גדול בין הכרטיסים בגרסאות הנ"ל?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם , לאחרונה קניתי מחשב חדש אחרי התייעצות פה עם אנשים בפורומים, ואני חושב שיש לי בעייה עם הכרטיס מסך אבל אני לא בטוח, יש לי את המערכת הבאה : מעבד אינטל 930 לוח אם ASUS 975 זיכרון 2 גיגה - PQI 667 כרטיס מסך -SAPPHIRE RADEON X1900XT 512MB VIVO PCI-E ושני הרדיסקים 80 גיגה שמחוברים ב-RAID 0 הבעיה היא כזאת : נניח במשחק QUAKE 4, ברגע שאני שם את המשחק על רזולוציה של 1280X1024 אני לא יכול להפעיל את הפילטר ANTIALASING על X16, למה ??? הכרטיס מסך לא מספיק חזק בשביל זה ? אותה תופעה יש לי גם במשחקים סריוס סאם 2 ודום 3 . מה אתם אומרים ???
-
- 29 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. היום בבוקר צריך להגיע אלי במשלוח החלקים האחרונים שלי למחשב החדש: מעבד גוף קירור דיסק קשיח UV וקדוטה את הכרטיס מסך לא לקחתי ברגע האחרון בגלל שNVIDIA שחררה את הגירסה החדשה של הGTX את הGeForce 7800GTX 512MB.. שאת ההיתרון שלו הבנו בכמה משגים... והמחיר בינו לבין מה שאני רציתי לקנות (במפרט צד ימין) לא ממש קריטי... לא משהו שבגללו כדאי לקחת אחד "פחות טוב" אז יש לי כמה שאלות בקשר לזה: 1: האם ידוע לכם את רשימת החברות שישחררו את כרטיסי המסך האלו? 2: האם ידוע לכם כמה הם יעלו? 3: איזה בנדלים יהיו להם? לכול אחת מהחבילות שהחברות ישחררו? *אם אפשר לינקים למוצר אצל כול חברה בשביל לראות מידע ואת הבנדל זה יהיה מצויין* 4: יצאו כמה גירסאות שונות ומומהרות? או שרק א…
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה הזמנתי את הכרטיס הנ"ל של חברת Powercolor הכרטיס הראה ביצועים לא אנושיים בייחוד אחרי OC ונורא התאהבתי בו... אחרי שהזמנתי אותו התקשרו אלי מהחנות בטענה שכדאי לי להחליף ל - club3d (אח"כ הם הסבירו שפשוט אין להם את ה PC במלאי) כמובן שלא הסכמתי , אבל המוכר שם התעקש שזה אותו כרטיס בדיוק רק מדבקה שונה .. ושאין הבדל בין 2 החברות האלו והכרטיסים שלהם בכל זאת לא הסכמתי כי אני יודע שמוכרים חרטטנים.... אבל בכל זה הולך לעכב לי את ההזמנה בשבועיים ולכן החלטתי לשאול כאן יש מצב שהוא צודק ? האם PowerColor ו Club 3d מיצרות כרטיסים כביכול זהים ? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם מה קורה קניתי R9000 ומה אני יגיד לכם הוא פחות ממה שחשבתי BATTLE FIELD 800X600 LOW DETAIL 16 BIT הדרייברים הכי חדשים והוא מעיז לקרטע אתם קוליטם הכל LOW UT2003 מקרטע אבל הוא לפחות לא נתקע וממשיך הוא פשוט מקרטע המשחק היחיד שנהנתי ממנו מאד (גם באחרים נהנתי אבל פחות) עד עכשיו היה NFS HP2 אבל איזה מחשב לא מריץ משחק קל כזה אז מה אתם אומרים אני חי בסרט או שציפיתי ליותר מידי? תודה! נ.ב מצטער על הת'רד הקודם... :
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Hello for some reason the nvidia demo Adrianne runs really slow for me MAX 15FPS while most of the time 12-13fps You can see my computer specs on my Sign, I've the most new drivers from NVIDIA web site why this demo gliths/bitting for me? [br]פורסם בתאריך: 30.01.2007 בשעה 20:39:26 the froggy demo Reso 1440 900 works like 4fps.....why?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. שדרגתי לא מזמן את המחשב ל לוח אם:880GM-D2H 2gb זכרון ספק כוח:400W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-400ET סיסוניק לא קניתי כרטיס מסך משיקולי תקציב ועכשיו אני חושב לקנות.אני לא גיימר כבד אבל חשבתי אם כבר אני אשקיע אז אני אקנה משהו שיספיק לי לשנה שנתיים.חשבתי על הHD 5770 מקיי אס פי ב660 שקלים(מבדיקה קצרה שביצעתי באינטרנט הוא נראה האופצייה הכי משתלמת לטווח מחירים הזה).השאלה שלי עם הספק שקניתי(שהוא ספק איכותי) מספיק כדי להחזיק את הכרטיס הזה כי הוא נמוך במתן הספק וגם עם הלוח יתאים בגלל שיש לו רק סלוט אחד של פיסיאיי-אי. אני אשמח גם לקבל הצעה לכרטיס אחר שישתלם לי יותר מבחינת יחס עלות\איכות.הכרטיס בעיקר למשחקים כמו mass effect וcall of duty יספיק לי גם להפעיל אות…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-