עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by galz,

לפני כמה זמן היה קצר. כשהעלתי את המחשב אחרי שהחשמל חזר, המחשב לא עלה והייתה הודעה שאומרת שלא חיברתי את הראדון שלי לחשמל. פתחתי את המחשב וראיתי שבחיבורי החשמל שלו, גם על שקע (החיבור שנמצא על הראדון עצמו) וגם על התקע (החיבור שמגיע מהספק) החיבור של החוט האדום נהיה חום. כאילו שהוא נשרף או משהו. אבל כשחברתי שוב את החיבור וניסיתי להפעיל את המחשב, הכל עבד חלק. מאז כמעט כל פעם שאני מכבה את המחשב לפרק זמן רציני (לילה) המחשב לא עולה, מופיעה ההודעה הזאת, אני מוציא ומכניס את החיבור, והכל מסתדר. לא הייתה שום פגיעה בביצועי הכרטיס אם זה אומר משהו. מה אתם אומרים?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by SleepingSky,

המפרט שלי בצד. קיבלתי תוצאה של 10974 במעבד (אין אוברקלוק) ותוצאה של 4426 בגרפיקה! זה ממש נמוך ואני לא מבין למה!

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by yoss613,

הזמנתי את הכרטיס הנ"ל שהוא עם קרור פסיבי ו vivo ועולה כ 800 ש"ח וכעת הודיעו לי שאין אותו במלאי :-\ אני מחפש כרטיס שיהווה תחליף טוב במקומו.

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by OpenCan,

לא הייתי בטוח אם זה יותר מתאים לפה, או לפורום תוכנה, אבל היה נראה לי שפה. אם לא, אני מצטער. בכל מקרה, קניתי אתמול כרטיס מסך רק לצורך שימוש בTV OUT שלו, אז בחרתי באופציה הזולה ביותר שנותנת את האפשרות שהייתה במלאי, Forsa GeForce MX4000. אחרי שהגעתי הבייתה והרכבתי את הכרטיס (ואת המחשב שקניתי איתו), התקנתי מערכת הפעלה Windows XP Proffesional SP2 באנגלית, חיברתי את כל החיווט של הכרטיס מסך לטלויזיה, והתקנתי את הדרייבר המעודכן אחרי שהורדתי אותו מהאתר של nVidia. תחילה אחרי שאיתחלתי קיבלתי תמונה קופצת בטלויזיה, לא ברורה, ורועדת. שיחקתי עם ההגדרות של הnView והגעתי למצב שהתמונה רק טיפה רועדת, אבל אפשר להבין מה יש שם. אחרי עוד טיפה משחק בהגדרות לא עברה יותר שום תמונה לטלויזיה, ומאז כ…

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הזה אבל רציתי לדעת אם כדאי לי כרטיסים אחרים של nvidia למרות שבאמת והכרטיס הזה הוא מספיק אבל אם כבר אז כבר תודה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. סיקור קטן על כרטיס מסך של msi gaming x trio rtx 2080.הכרטיס מגיע בסטוק עם בוסט 1860 על הליבה. במשחקים מגיע עד 2010 בלי שום אוברקלוק. הצלחתי להביא אותו ל 2085 -2070 במשחקים על מתח 1.056 הזיכרון גם הגיע ל1140 הרץ נוספים מטורף. טמפ' מקסימלית במשחקים לא עובר 58 מעלות. בקיצור כרטיס אחד המוצלחים של סידרת 2080. חשוב לציין שהיה לי 1080 של אסוס. אבל רציתי משהו חדש ועכשיו אני עם אחלה כרטיס. הכרטיס ניקנה מפלונטר תותחים!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אין לי AGP ואין לי PCI-EXPRESS אז לכן אני רוצה כרטיס מסך בסלוט של PCI יש למישהו יד שנייה אולי? או שתוכלו להמליץ לי על משהו טוב. תודה

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by dids22,

המסך שלי הוא syncmaster 793df crt ובזמן האחרון זה קורה לי די הרבה וכדי לסדר את זה אני צריך לשנות את ה Refresh Rate מ85 ל 75 בדקתי באתר של היצרן והוא כן תומך ב85 (הרזולוציה שלי היא 1024*768) http://www.samsung.com/Products/Monitor/CRT_Flat/LE17KSBBQ.asp?page=Specifications יודעים מה הבעיה?הלך המסך? ד"א כמה זמן samsung נותנת אחריות על המסכים שלה? תודה

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by ilPAL,

קרוב משפחה קונה מחשב חדש, הנה המפרט. אני יודע שהמחשב זול, אבל נועד למטרות משרדיות + משחקים אבל לא משחקי אקשן כבדים, בעיקר משחקי ילדים. אני מתכנן להרחיב שם את המעבד ואת כרטיס המסך. יש שם אופציה להרחיב ב-200 ש"ח לאחד משני הכרטיסים שציינתי בשורת הנושא, רציתי לשאול מה לדעתכם עדיף. ואם יש הצעות אחרות באותו מחיר בערך (באייבורי בבקשה, כדי לא לפצל את הקנייה). תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by sambusak,

שלום. NVIDIA הוציאו את QUADRO550 XGL שמחירו אמור להיות בסביבות 300-400 USD. אלשה הוציאו כרטיס מבוסס עליו. http://www.elsa.de/international/europe/produkte/grafikkarten/synergy4_550.htm האם הוא מומלץ? (לא למשחקים) איפה אפשר להשיג אותו בארץ?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by gil_elgazar,

שימוש למשחקים בFH יש לי מסך מחשב 21" וlcd של lg בגודל 32" אני לרוב משחק על שניהם.. יש לי ספק כח טרמלטק 600W חשבתי על הכרטיס 5870 או על 6850 של ג'יגבייט עם אוברקלוק. או יש באיביי hd4870x2 שהוא ישן מאוד אבל שמעתי שהוא טוב ב-200 דולר.

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אהלן אנשים, במהלך משחקים הליבה הגרפית ממש לא יציבה בלשון המעטה :-\ כפי שניתן ליראות בתמונה המצורפת, הליבה ממש לא יציבה וזה כמובן משפיע על חווית המשחק. ישנם דרופים מטורפים והסיבה ניראת לי די ברורה. ניתן ליראות שהחום הוא לא הבעיה פה, הליבה בסביבות ה60 מעלות וכמו כן גם הVRM. לדעתי זה חום בהחלט סביר ותקין למצב משחק, תקנו אותי אם אני טועה. המפרט בצד, וניתן ליראות שאין לי בעיה של צוואר בקבוק או של ספק חלש. עדכנתי ביוס ללוח ואני משתמש בדרייברים 14.2 וגם ב14.4 הייתה לי את אותה הבעיה. אני רוצה לציין כי במהלך בדיקה של 3DMARK11\3DMARK אין את הבעיה הזאת ואני מקבל תוצאה דיי טובה! בסביבות ה12000 נקודות לכרטיס מסך וללא OC, ותוצאה כללית בסביבות ה11000. מישהו פה ניתקל בבעיה הזאת?..ואם כן …

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by madcatz,

אשמח להמלצה לכרטיס מסך בסביבות ה 700 ש"ח.. ואם אפשר קישור לחנות שממנה מומלץ להזמין. תודה מראש!

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by yakir10,

שלום מצאתי קונה עכשיו הוא לא מבין כל כך במחשבים כמה אני ימכור לו אותו כמובן שאני רוצה מעל המחירון ולעשות כמה לירות יותר

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by bimbim,

שלום, ברשותי כרטיס מסך של חברת ATI , עם חיבור HDMI וחיבור DVI. יהיה אפשר לחבר את הטלוויזה לחיבור HDMI ואת מסך המחשב לחיבור הDVI ולחלק את העבודה ב2 מסכים, למשל בטלווזיה אני אראה סרט ובמחשב אני אערוך בפוטושופ? זה אפשרי? תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by OferS16,

שלום, יש לי במחשב את הכרטיס HD 6870 בעל 2 חיבורי DVI ובכל זמן השימוש שלי היה מחובר רק מסך אחד, היום ניסיתי לחבר מסך שני לחיבור DVI השני ואני לא מקבל שום סיגנל ממנו וגם כשאני מנתק את המסך מהחיבור הראשון ומעביר לשני אין שום תגובה, החיבור הזה עבד בעבר אך לא היה בשימוש כבר כמעט חצי שנה. האם יש דרך כלשהיא לגלות האם החיבור מת או שזה עניין של דרייברים\הגדרות\וינדוס.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום לכולם. היום בבוקר צריך להגיע אלי במשלוח החלקים האחרונים שלי למחשב החדש: מעבד גוף קירור דיסק קשיח UV וקדוטה את הכרטיס מסך לא לקחתי ברגע האחרון בגלל שNVIDIA שחררה את הגירסה החדשה של הGTX את הGeForce 7800GTX 512MB.. שאת ההיתרון שלו הבנו בכמה משגים... והמחיר בינו לבין מה שאני רציתי לקנות (במפרט צד ימין) לא ממש קריטי... לא משהו שבגללו כדאי לקחת אחד "פחות טוב" אז יש לי כמה שאלות בקשר לזה: 1: האם ידוע לכם את רשימת החברות שישחררו את כרטיסי המסך האלו? 2: האם ידוע לכם כמה הם יעלו? 3: איזה בנדלים יהיו להם? לכול אחת מהחבילות שהחברות ישחררו? *אם אפשר לינקים למוצר אצל כול חברה בשביל לראות מידע ואת הבנדל זה יהיה מצויין* 4: יצאו כמה גירסאות שונות ומומהרות? או שרק א…

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. אז ככה, יש לי עכשיו משו כמו 1000 ש"ח ובמחשב שיש לי היום יש לי radeon ati 9600xt 128mb vivo. כיוון שבזמן האחרון התחלתי לשחק במשחקים כמו באטלפילד 2 ואני רוצה גם לשחק ב-FEAR הגעתי למסכנה שכדי לקנות כרטיס מסך חדש. אולם עומדות לרשותי רק 1000 ש"ח ורציתי לדעת אם שווה להשקיע אותם בקניית כרטיס מסך חדש כדוג' מ-Geforce 6600GT מה שרציתי לשאול זה האם יש הבדל מספיק משמעותי בין ה9600xt לבין ה-6600GT שבשבילו כדי לי להוציא כ-1000 ש"ח ולהחליף את הכרטיס או שההבדלים יחסית זניחים ושווה לי לחכות לכרטיס אחר או לירידת מחרים. ועוד שאלה: האם אני יוכל לעשות אוברקלוקינג ל-6600GT או שזה תלוי במחשב שלי (לוח אם, זכרונות וכו')

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום לכולם, אני רוצה המלצות על מסכי מחשב LCD , רחבים וקצת גדולים, משהו בין 24 ל- 29 אינטש, אמור לשמש בעיקר לסרטים ומשחקים. כל לינק למוצר כזה, יהיה טוב - בלי קשר למחיר ! כמובן כמה שיותר זול יותר טוב תודה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אורח Dudi
    Started by אורח Dudi,

שלום רב, אני נוסע חודש הבא לניו יורק, טורנטו, ובוסטון, והייתי מעוניין לרכוש שם 1070 gtx חדש. ברשותי מספר שאלות: 1. היכן מהמקומות שציינתי הכי משתלם לעשות זאת? 2. איזה דגם ספציפי כדאי, (msi, gigabyte, etc) ? 3. האם ספק של 450w יצליח להחזיק את הכרטיס? (ללא דברים כבדים אחרים) תודה מראש על תשומת הלב.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. קניתי לפני כמה ימים TI 4200, ואפילו כבר הספקתי לשאול שאלה בפורום הזה.. לפני שעתיים בערך היה לי קצר חשמלי במחשב בעת שצפיתי בסרט באמצעות ה TV-Out האדיר של הכרטיס, ועכשיו בכל פעם שאני מנסה להפעיל את ה TV-Out,אני מקבל תצוגה כמו שצריך, צבעונית והכל, אבל אז אני מפעיל משחק או תוכנה שמשנות את הרזולוציה, התצוגה הופכת לשחור לבן באופן קבוע!!! בדקתי קצת עם התוכנות, ומסתבר שה TV-Out עובר באופן אוטמטי לשיטת שידור NTSC! זה לא משהו שניתן לשנות! כאשר אני מפעיל את המחשב, הוא מראה לי שהוא בשיטת PAL, אבל ברגע שאני מנסה להפעיל איזה תוכנה או משחק, הוא מראה שהוא עבר ל NTSC, וזה לא ניתן לשינוי! מדובר בדברים שפעלו כמו שצריך לפני התקרית! אלוהים יעזור לי אם הכרטיס שלי הלך, מה יכול לגרום לבעייה? האם…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. AMD 3800x2 2gb ram 400 enermax liberty רזולוציות של 1280X720 ו-1280X1024 -לא עושה OC.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by bigben,

מישו יכול לתת לי לוח אם שיתאים לשני כרטיסים מסך Radeon HD 7970 ואם ספק כח של crossair 850V מספיק להם?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום [: אני רוצה בבקשה המלצה לLCD ט-ו-ב עם 8MS ומטה.. מעדיף חברה גדולה ואמינה. המסך מיועד למשחקים עם הרבה תנועה ולפי מה שאני יודע, למשחקים האלו יש תכונה להימרח על מסכי LCD ואני לא רוצה שזה יקרה.. התקציב שלי לא ממש מוגבל... רק חשוב לי שיהיה יחס מחיר-איכות ושהמוצר יספק אותי. וגם אם אפשר מאיזה חנות אמינה כדי לקנות את אותו מסך שאתם ממליצים, כי אני ממש לא רוצה לקבל מסך עם פיקסל שרוף =( האא ואם אפשר בבקשה שמישהו יסביר לי איך הולכת האחריות במסכי LCD מישהו אמר לי שמעל מספר פיקסלים שרופים אפשר לממש תאחריות. תודה רבה רבה [:

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום לכל התותחים: חזר בי החשק לשחק משחקי מחשב אחרי תקופה ארוכה שלא הייתי משחק, קניתי לאחרונה starcradt II ולמרות שלמשחק אין דרישות גבוהות ,בואו נגיד הוא קצת מקרטע. חשבתי להשקיע ורכוש איזה asus 465 gtx . הבעיה היא שיש לי מחשב לא כך כך חדש, כבר 3 שנים ללא שום שדרוג, האם כדאי לי לרכוש את הכרטיס למרות המפרט?, אגב הזמנתי עוד 2 G זיכרון כך שבקרוב יהיה לי 4. האם יהיה לי בעיות עם הספק ? האם כדאי לרכוש משהו אחר ולשדרג דברים אחרים ? תודה על העזרה. המפרט: E 6650 CORE 2 DUO. GIGABYTE P-35 S SERIES MOTHERBOARD PCX 8500 GT 512MB GIGABYTE כרטיס מסך זיכרון ddr2 קורסייר xms2 2gb בקרוב יהיה לי עוד 2 GB. dvdrw asus x18 400 w thermaltek power supply lg 22 lcd win xp sp 2 wd 250gb 16mb sata …

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים