עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by gil_elgazar,

שימוש למשחקים בFH יש לי מסך מחשב 21" וlcd של lg בגודל 32" אני לרוב משחק על שניהם.. יש לי ספק כח טרמלטק 600W חשבתי על הכרטיס 5870 או על 6850 של ג'יגבייט עם אוברקלוק. או יש באיביי hd4870x2 שהוא ישן מאוד אבל שמעתי שהוא טוב ב-200 דולר.

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Id0,

זאת בעיה מוזרה שלא קרתה לי בחיים... יום אחד אני מפעיל תמחשב בא לשחק במשהו ופתאום מופיעים לי קווים מקווקוים צבעוניים על המסך שלא קשורים למשחק עצמו, יצאתי מאותו משחק ונכנסתי למשחק אחר וגם בו הבעיה הייתה דומה. גם כשאני נמצא בשולחן עבודה אפשר לראות קוים ונקודות צבעוניות. בסרטים שאני מפעיל יש ממש טישטוש כחול ואדום שמפריע לראות. ניסיתי לעשות שיחזור מערכת ניסיתי לעדכן כרטיס מסך (radeon 9550 256MB) אבל שום דבר לא עזר.. יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה הזו? הוספתי כמה תמונות כדי להסביר יותר טוב זאת תמונה מתוך האקספורר

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. קיצר השבוע אני אלך לKSP להחליף כבר בפעם השניה את הכרטיס מסך 7900 שעושה בעיות זה קרה בכרטיס הראשון,אז הם החליפו לי ת'כרטיס,ועכשיו זה קורא שוב! בהנחה שאין להם יותר 7900GT במלאי אז הם בטח ינסו לדחוף לי משהו מה כדאי לי לבקש יותר 8600GTS או 1950 PRO? כי זה ברור הרי שהם לא יתנו לי משהו בתקציב ששילמת בזמנו על ה7900,הם חארות ממש...

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by yonatan.mendelson,

בעוד שמעבדי ה-Threadripper שלה מציעים כמות חסרת תקדים של עורקי PCI-Express לחיבור של רכיבים נוספים דרך לוח האם - כרטיסי ה-Radeon RX Vega נמנעים מכל אזכור באשר הוא למערכי CrossFire לכתבה

5. Started by ZacNaboot,

יש לי כרטיס מסך 9500GT יד שניה של inno3d שקניתי את הכרטיס קיבלתי איתו כבל שמתחבר ליציאה של SPDIF הבעיה היא שאין לו יציאה של HDMI בכרטיס לפי מה שכתוב במדבקה שעל הכרטיס יש לו תמיכה בHDMI http://img139.imageshack.us/img139/8886/015qd.jpg מבט מקרוב על הכרטיס: http://img84.imageshack.us/img84/4059/013zk.jpg חיבורים: http://img197.imageshack.us/img197/3618/014f0.jpg

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Avi952,

על פי הפרטים בוויקיפדיה האנגלית: 1) יתבסס על ליבת RV770XTX 2) מיוצר בתהליך של 55 ננומטר 3) יגיע בגרסאות זיכרון של 512 מגה בייט וג'יגה 4) תדרי הזיכרון והליבה טרם נחשפו עוד מישהו שמע על זה? עוד פרטים כאן: http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_ATI_graphics_processing_units#Radeon_R700_.28HD_4xxx.29_series

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by cha_had,

מזה זמן רב, הבעיה הזו מופיע מעצמה (קשור לסעיף 3): “Could not load file or assembly ‘MOM.Implementation’ or its dependencies.” ניסיתי הכל! פשוט הכל! 1)הסרתי והתקנתי מחדש את הדרייבר (כולל גירסאות חדשות יותר) - לא עזר! 2)התקנתי את net framework 4.5 כמו שמצוין גם באתר של AMD בדף שמוקדש לבעיה - לא עזר! 3) פירמטתי 3 פעמים את המחשב בחודשים האחרונים- עזר חלקית, הדרייבר עבד לזמן מה וההודעה חזרה. היו לי חשדות שזה קשור לפריצה של הWINDOWS, שהייתי מבצע כל פעם אחרי פירמוט, אבל בפירמוט האחרון לא פרצתי את WINDOWS וזה עדיין חזר! כבר התייאשתי, אולי למישהו יש פתרון מוכח? מי שפותר את הבעיה הוא מלך... :( חיים

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. יש לי מארז ג'נרי ואני מתכנן לקנות GTX560 מיד2 מחבר במחיר מעולה.. והכרטיס יוכל להכנס. השאלה אם הוא ייחנק במארז ג'נרי או שיפעל כרגיל? תודה.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. LG LCD 17 1780Q 8 Ms נראה מדהים! שלא תדעו מה היה לי קודם, בערך שנה השתמשתי במסך מסריח מחברה ג'נרית. הבדל של שמיים וארץ, בקיצור נראה מדהים מדהים בסוף לא לקחתי לא את ה f700P ולא את ה F900P אני חושב שעשיתי בשכל

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by SilvertrancE,

כותרת בבקשה אנשים אני מחר מזמין את הכרטיס שאני יבחר !!

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. היי חברים הסיבה שאני לא רושם מחיר למעלה תיכף תדעו אני קניתי לפני שנה מחשב קומפלט + כרטיס מסך של 8800GT 512 לצערי אחרי שנה הוא התקלקל ודפק לי מסכים כחולים, שלחתי למעבדה והם אמרו שהוא לא תקין והם לא יכולים להחליף לי אותו בתמורה הם הציעו לשדרג לי ל- 9800GT 1024MB בתמורה ל- 300 ש"ח השאלה האם זה משתלם ? חשוב לציין שיש לי את המפרט הבא ספק כוח CROSAIR 450 מעבד Q6600 זכרונות 4 גיגה של ADATA לוח אם ASUS P5kC מסך 24 אינץ של SAMSUNG T240 השאלה האם שווה לשדרג ל- 9800 ? או לקחת מהם כרטיס יותר חזק כמו למשל ה- GTX260 ? השאלה האם הוא ירוץ לי טוב עם המפרט שיש לי.. ואם אפשר לדעת בכללי האם ה9800GT 1024MB טוב מבחינת ביצועים ? עידכנתי את הכותרת בכדי לא לפגוע בחוקי הפורום אך הנושא נשאר אותו דב…

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום [: אני רוצה בבקשה המלצה לLCD ט-ו-ב עם 8MS ומטה.. מעדיף חברה גדולה ואמינה. המסך מיועד למשחקים עם הרבה תנועה ולפי מה שאני יודע, למשחקים האלו יש תכונה להימרח על מסכי LCD ואני לא רוצה שזה יקרה.. התקציב שלי לא ממש מוגבל... רק חשוב לי שיהיה יחס מחיר-איכות ושהמוצר יספק אותי. וגם אם אפשר מאיזה חנות אמינה כדי לקנות את אותו מסך שאתם ממליצים, כי אני ממש לא רוצה לקבל מסך עם פיקסל שרוף =( האא ואם אפשר בבקשה שמישהו יסביר לי איך הולכת האחריות במסכי LCD מישהו אמר לי שמעל מספר פיקסלים שרופים אפשר לממש תאחריות. תודה רבה רבה [:

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. להלן מגוון כלים בהם תוכלו להשתמש כדי לקבל החלטות בכל הקשור לכרטיסי מסך וגרפיקה. בחירת נפח הזיכרון הגרפי בכרטיס המסך בשביל לדעת כמה זיכרון גרפי מתאים לשימושכם, ניתן להשתמש בשני מדדים חשובים הקיימים כיום בשוק. 1 - רזולוציית המסך בו משתמשים 2 - המשחקים בהם תשחקו 3 - חשיבה על העתיד הקרוב והשארת מרווח קטן הדרך לקביעת נפח הזיכרון הגרפי היא שילוב של שני הסעיפים, כאשר המומלץ יהיה שסעיף 2 תמיד יהיה "כל המשחקים, הכי כבדים" כדי להתכונן לגרוע ביותר. לרזולוציית המשחק יש נפח חשוב בכמות הזיכרון הגרפי שמשחק מתקדם היום יצרוך. דרך פשוטה לחשב זאת תהיה השוואה בין רזולוציה לבין נפח. אנחנו יודעים שיש כמות אנכית וכמות אופקית של פיקסלים, ושהם מוכפלים בשטח ריבועי. לכן, רזולוציה של 1680X1050 תה…

14. Started by grich,

היי קיבלתי לא ממזמן את הכרטיס מסך: 7870 xt של sapphire הכרטיס הגיע באריזה שה"שם" XT מופיע רק כמדבקה שמודבקת בכל מיני מקומות ולא עם האריזה הייעודית של 7870xt כיצד אני יכול לוודא ב100% שקיבלתי את גירסאת הXT? תודה רבה!

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אז ככה, יש לי עכשיו משו כמו 1000 ש"ח ובמחשב שיש לי היום יש לי radeon ati 9600xt 128mb vivo. כיוון שבזמן האחרון התחלתי לשחק במשחקים כמו באטלפילד 2 ואני רוצה גם לשחק ב-FEAR הגעתי למסכנה שכדי לקנות כרטיס מסך חדש. אולם עומדות לרשותי רק 1000 ש"ח ורציתי לדעת אם שווה להשקיע אותם בקניית כרטיס מסך חדש כדוג' מ-Geforce 6600GT מה שרציתי לשאול זה האם יש הבדל מספיק משמעותי בין ה9600xt לבין ה-6600GT שבשבילו כדי לי להוציא כ-1000 ש"ח ולהחליף את הכרטיס או שההבדלים יחסית זניחים ושווה לי לחכות לכרטיס אחר או לירידת מחרים. ועוד שאלה: האם אני יוכל לעשות אוברקלוקינג ל-6600GT או שזה תלוי במחשב שלי (לוח אם, זכרונות וכו')

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by amit22,

הורדתי תוכנה geforce tweak utlity וכתוב שם שאני לוץ על מיהריות השעון שמהירות הליבה עובדת על 260 והזכרונות על 350 איך זה יכול ליהיות

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by SleepingSky,

המפרט שלי בצד. קיבלתי תוצאה של 10974 במעבד (אין אוברקלוק) ותוצאה של 4426 בגרפיקה! זה ממש נמוך ואני לא מבין למה!

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. אני מחפש כרטיס שיענה על הצרכים הבאים: כרגע מסך CRT 32 אינץ' בעתיד מסך LCD באותו סדר גודל, כך שאני צריך יציאת S-video. השאלה העיקרית היא מה עדיף, BIT INTERFACE גבוה יותר או יותר זיכרון? ההתלבטות העיקרית כרגע היא בין SAPPHIRE 2900GT -256MB, 256BIT לGAINWORD 9500gt 1GB\512MB 128BIT שניהם בטווח המחיר שלי. עומר

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by ohad_haz,

חיברתי את הכרטיס מסך עם הטלויזיה ואני רוצה לראות את הטלויזיה כמסך מחשב הוא מנתק את החיבור כשה windows עולה נ.ב אני משתמש ב xp בעיקר אני רוצה לראות סרטים דרך הטלויזיה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. לא מזמן הגעתי לארץ אז אני לא ממש יודע איך זה הולך פה.... ראיתי שכבר לפני איזה חצי שנה מחירי הכרטיסי מסך בארצות הברית ירדו..... למה בארץ זה עדיין לא ירד? אני לא מבין את זה..... מישהו יודע מתי מתעדכנים המחירים פחות או יותר?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by jabbahutt,

הי, לפני יומיים קיבלתי את המחשב החדש שלי: Lancool K-60 Intel i5 2500k Mugen 2 Gainward GTX 570 Micron 8GB Memory Enermax Pro+625W הבעיה היחידה שלי היא - המחשב מאוד שקט - איך שמפעילים משחק שקצת מאמץ את הכרטיס הגרפי (נגיד, Just Cause 2) - הוא מתחיל להרעיש כאילו אני מריץ Furmark בערך.... יש מה לעשות עם זה? תודה, Jabba

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by BeN-T,

שלום לכולם, אני בתהליכי הרכבת מחשב ואני חושב על כרטיס מסך יד 2 GTX 970. ראיתי אחד מהדגם gtx 970 jetstream תאמת הוא נראה קצת עוף מוזר לשאר אחיו ה-970. מערך היציאות שונה קצת...ולמה? תודה רבה. בן.

23. Started by aad11,

ברשותי טלוויזיית LCD עם חיבור HD, האם כדאי לי לרכוש כרטיס-מסך התומך ב-HD - במידה וכן, מהו הכרטיס המומלץ בטווח המחירים שלהלן? מבקש המלצה לכרטיס מסדרה 7, היות והמחיר המירבי לכרטיס אסור שיעלה על 600 שח. במידה ואין כרטיס שעונה לדרישה של HD ובמחיר כזה - מה הכרטיס שהייתם ממליצים לי עליו לצפייה מיטבית בסרטים? (כאשר הצפייה נעשית ב-LCD המחובר למחשב). הערה - הכרטיס לא אמור להריץ משחקים כבדים, או חדשים - אני משחק אולי פעם בשבוע במשחקי ספורט ואסטרטגיה בעיקר. לא משהו היסטרי. תודה וחג-שמח לכולם! אבירם

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Clint Eastwood,

היי לכולם! שאלה קטנה לי אליכם: שמעתי איזו אימרה ולא ברור לי אם היא בגדר מיתוס או לא... אני מעוניין לרכוש 4850. התייעצתי אם כמה יודעי דבר ומדי פעם המליצו לי לקחת NVIDIA ולא את ה4850 כי לטענתם של מספר אנשים הATI דורשים כיוונים, טוויקים וכו' כדי להגיע למקסימום ואילו NVIDIA אינו דורש תפעול מיוחד. בקיצור, לפי מה שהבנתי זה שהATI מצויין במידה ואתה יודע לתפעל אותו אבל ל"גיימר" שפשוט רוצה לשחק ולא להתעסק מעבר לזה, זה לא מתאים. אמת או שקר? אשמח לשמוע את דעתכם על כך

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by gman27,

שלום חברים!!! יש לי שאלה נשרף לי כרטיס המסך ולכן אני מחפש כרטיס לAGP ולכן השאלה יש לי AMD 734 לוח אם KV8PROשל ABIT האם כדי לקנות את ה 7600GT או להחליף כבר את הלוח אם (לא רוצה להוציא עכשיו 3000 ש"ח) והאם משהו יודע על חנות שה7600GT אכן נמצא בא בסטוק או שי שמחסור עולמי לזה!!!!! תודה מראש

דיונים חדשים בפורומים