עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by dgolverk,

הכרטיס 6600GT שהזמנתי אמור להגיע עוד מעט. ויש לי שאלה האם יכולה להיות איזו בעיה עם הספק? יש לי מחשב: P4 2.4 512DDR הארדיסק 80GB צורב DVD וצורב רגיל כרגע יש לי ספק ג'נרי 400W - אף פעם לא הייתה לי איתו בעיה, היו אצלי הרבה הפסקות חשמל ואף פעם שום דבר לא נשרף, הספק נמצא אצלי כשנתיים וחצי וכשאני משאיר את המחשב דלוק מספר ימים הכל ממשיך לפעול כמו שצריך. האם הספק יחזיק את הכרטיס מסך? אני פשוט לא יכול להוציא כסף כרגע על ספק חדש... תודה רבה!!!

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Shbd,

קיבלתי תמחשב החדש הודות לפורום! תודה תודה רבה....... לא האמנתי איך ש- FAR CRY טס על פילטרים מלאים, אך איזה איכות.... (טוב ג'יפה 4 מחשב קודם) amd 3000 gigabyte k8nf 1 gig ddr adata powercolor x800xl antec truepower 430 איך התוצאה? 4700 עם דריברים 5.3

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום יש לוח -אם של GA דגם G31M-ES2L. זיכרון:kingston 2GB 800MHZ DDR2 אני רוצה לקנות כרטיס מסך של GeForce 9500GT, 512MB DDR3 ורציתי לדעת אם הוא יעבוד טוב במחשב שלי. רוצים למכור לי אותו במצב חדש ב250 שקל יד שנייה(קנו אותו וגילו שהוא לא מתאים). אין לי הרבה כסף להשקיע מכיוון שאני עושה רישיון עכשיו. אז האם משתלם לי הן מבחינת מחיר והן מבינת תאימות למפרט שלי. עריכה:מצאתי באותו מחיר גם Sapphire ATI Radeon HD4650 1GB GDDR2 PCIe שלדעתי כבר יותר טוב אני מחכה לתגובה שלכם

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by kizz,

הי, אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת על איזה כרטיס גרפי אתם ממליצים ל-3ds max? אני רוצה לציין שאני לא משחק בכלל במחשב - רק אינטרנט, סרטים ו-3ds. תודה מראש לכל העונים!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום חברים, אני צריך המלצה לכרטיס מסך שיהיה אפשר להתחבר למסך TV בכדי לצפות בסרטים וגם שימוש כמסך למחשב. אני לא צריך משהו מיוחד לגיימינג כי אין לי בזה שימוש ממש רק משחקים של פעם. גם רציתי לדעת אם סוג הכרטיס משפיע על איכות הצפייה?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Zakash,

אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש ואני מבולבל.. מה כדי לרכוש? 8800GT 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E או את ה HD-4850 או שבכלל יש לכם משהו אחר להמליץ עליו בטווח המחירים האלה.. (800-1000) תודה מראש.

7. Started by GamerFreak,

הגיוני שיש לי אותו מינימום אף פי אס במשחקים עם כרטיס אחד או עם שתי כרטיסים? 560TI של גיגהבייט בדקתי את הקלוקים בתוכנה CPU-Z ושמתי לב שהקלוקים ממש שונים אצל כל כרטיס זה הגיוני? בראשון זה - core:405mhz , Shaders:810mhz, Memory:324mhz בשני זה - core:50mhz , Shaders:101mhz, Memory:135mhz אמרתי אולי זאת הבעיה, וחלק אמרו לי שאני צריך לעשות אובר קלור למעבד יכול להיות שהוא מגביל משהו,i5 2500@3.3ghz הלוח שלי גיגהבייט P67 מקווה שמשהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה המתמשכת הזאתי אצלי מאז שהבאתי את המחשב,תודה..

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. כותרת. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by nec_000,

עדיין בשיטות יצור מסורתיות של פעם לצד שיטות מודרניות:

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. Started by yoss613,

הזמנתי את הכרטיס הנ"ל שהוא עם קרור פסיבי ו vivo ועולה כ 800 ש"ח וכעת הודיעו לי שאין אותו במלאי :-\ אני מחפש כרטיס שיהווה תחליף טוב במקומו.

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום, יש לי לפטופ מצויין של טושיבה: http://us.toshiba.com/computers/laptops/satellite/P740/P745-S4320/ אני מרוצה ברובו אבל הייתי שמח יותר לולא הייתי רוכש בזמנו את : http://us.toshiba.com/computers/laptops/satellite/P740/P740-ST6GX1 מבחינתי הייתי רוצה לאמץ ללפטופ שלי את 2 הפריטים הבאים ממנו: GRAPHICS ENGINE* NVIDIA® GeForce® GT 525M with NVIDIA® Optimus™ Technology GRAPHICS MEMORY* 1GB GDDR3 discrete graphics memory זה היה משדרג את חווית המשתמש שלי לכלול משחקים, כי כרגע המצב דיי עגום. שאלות: 1. האם זה אפשרי? 2. אם כן אז האם יש בעלי מקצוע שמתעסקים בזה? תודה מראש למגיבים. גדי.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אני מעדיף לקחת את הזול, האם זה משנה?(בכסף זה 100 שקל) זה היקר יותר: http://ksp.co.il/?uin=24680 וזה הזול יותר : http://ksp.co.il/?uin=24831

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Clint Eastwood,

היי לכולם! שאלה קטנה לי אליכם: שמעתי איזו אימרה ולא ברור לי אם היא בגדר מיתוס או לא... אני מעוניין לרכוש 4850. התייעצתי אם כמה יודעי דבר ומדי פעם המליצו לי לקחת NVIDIA ולא את ה4850 כי לטענתם של מספר אנשים הATI דורשים כיוונים, טוויקים וכו' כדי להגיע למקסימום ואילו NVIDIA אינו דורש תפעול מיוחד. בקיצור, לפי מה שהבנתי זה שהATI מצויין במידה ואתה יודע לתפעל אותו אבל ל"גיימר" שפשוט רוצה לשחק ולא להתעסק מעבר לזה, זה לא מתאים. אמת או שקר? אשמח לשמוע את דעתכם על כך

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by doker,

מה השילוב היותר טוב hd4870 עם e8400 או q9400?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by gil_elgazar,

שימוש למשחקים בFH יש לי מסך מחשב 21" וlcd של lg בגודל 32" אני לרוב משחק על שניהם.. יש לי ספק כח טרמלטק 600W חשבתי על הכרטיס 5870 או על 6850 של ג'יגבייט עם אוברקלוק. או יש באיביי hd4870x2 שהוא ישן מאוד אבל שמעתי שהוא טוב ב-200 דולר.

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. גם ה-GeForce GTX 1080 Ti וגם ה-Radeon RX 580 נמכרים עתה במחירים משתלמים במיוחד - בתוספת לכונני SSD מעניינים מתחת לרף הפטור ממע"מ לכתבה

17. שלום לכולם, יש לי את המחשב הזה: Quad Core Q9450@3.2oc gigabyte radeon 4870 512mb crossfire gigabyte GA-X48-DS4 A-data 2x2gb (4gb) 800mhz viesta extreme oc 1088mhz cl5-15 corsair 750w TX 1.5tb seagate 500gb seagate ומסך 1920x1200 24 dell2408wfp אני לא מתכנן לשדרג משהו בקרוב כי בסך הכל הכל עובד חלק, חוץ מכמה משחקים חדשים. לכן חשבתי לשדרג את הכרטיסי מסך. לזרוק את הcrossfire ולקנות אולי radeon 6950 או radeon 6970. השאלה היא, האם הכרטיסים הנ"ל חזקים מדי למחשב שלי ויווצר צוואר בקבוק? והאם לחכות לR7000 והאם ה4GB בזכרון מספיק? לשדרג עכשיו לDDR3 זה הוצאה כספית כי אני צריך גם להחליף לוח אם. המעבד שלי חזק ואני לא חושב שיש סיבה שאחליף. תודה לכל מי שיעזור.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום לכולם. היום בבוקר צריך להגיע אלי במשלוח החלקים האחרונים שלי למחשב החדש: מעבד גוף קירור דיסק קשיח UV וקדוטה את הכרטיס מסך לא לקחתי ברגע האחרון בגלל שNVIDIA שחררה את הגירסה החדשה של הGTX את הGeForce 7800GTX 512MB.. שאת ההיתרון שלו הבנו בכמה משגים... והמחיר בינו לבין מה שאני רציתי לקנות (במפרט צד ימין) לא ממש קריטי... לא משהו שבגללו כדאי לקחת אחד "פחות טוב" אז יש לי כמה שאלות בקשר לזה: 1: האם ידוע לכם את רשימת החברות שישחררו את כרטיסי המסך האלו? 2: האם ידוע לכם כמה הם יעלו? 3: איזה בנדלים יהיו להם? לכול אחת מהחבילות שהחברות ישחררו? *אם אפשר לינקים למוצר אצל כול חברה בשביל לראות מידע ואת הבנדל זה יהיה מצויין* 4: יצאו כמה גירסאות שונות ומומהרות? או שרק א…

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. מתלבטים בין ה-Fiji ל-Maxwell? מהיום, חלק מדגמי כרטיסי הדגל של NVIDIA יעלו 20 דולר פחות ממחירם המקורי לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/יצרניות-כרטיסי-ה-gtx-980-וה-gtx-980-ti-החלו-בהורדת-מחי/

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Alechko88,

אוקי.... אחי הוריד משחק bridgeit... משחק שאתה מהנדס... ובונה גשרים( :) עכשיו את המשחק פתחה nVIDIA כשאני נכנס למשחק הוא ישר יוצא ורושם משהו בסגנון "אתה צריך לפחות GF4 Ti או FX כדי להריץ את המשחק"!! בקיצור ב nVIDIA לא רוצים שמשתמשי ATI ישחקו בזה!!!!!!!!! אולי מישהו מכיר emulator של FX כדי לשחק?! מן הסתם ה9800 שלי יכול להריץ את המשחק הזה ;D

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by law89,

היי. אני מנסה לשחק ניד פור ספיד היט. הדרישות מערכת למטה. האם יכול להיות שכרטיס מסך 3050 Ti מתקשה לסחוב בחלק מהחלקים? שמתי לב שבעת שמופיע לדוגמה שוטרים, תגיד יש לאגים ל-5-10 שניות. מבחינת הגדרות גרפיות - הן על אותו. המסך של הנייד הוא 2k, הוא אני סוגר את המכסה ומחבר אותו למסך חיצוני של 23.8 אינץ' עם רזולוציה של FHD. האם יכול להיות שזה אולי המעבד ולא הכרטיס מסך? דרישות מערכת מהאתר של המשחק: Need For Speed Heat™ PC minimum system requirements OS: Windows 10 Processor (AMD): FX-6350 or equivalent Processor (Intel): Core i5-3570 or equivalent Memory: 8 GB Graphics Card (AMD): Radeon 7970/Radeon R9 280x or equivalent …

22. Started by dr.combina,

חבר'ה שלום, רכשתי אתמול כרטיס מסך מאייבורי Sapphire ATI Radeon HD 5670 512MB PCIe הכרטיס אמור להגיע תוך 6 ימי עסקים מחו"ל, בדקתי באתר והוא מתחבר ללוח אם ע"י PCI Express 2.1. פתאום שאלתי את עצמי האם יש מצב שהוא לא יכול להתחבר ללוח אם שלי שהוא : MSI G41M4. בדקתי בספר שקיבלתי איתו וכתוב שיש שם יציאה PCI EXPRESS X16 וכתוב שהוא תומך עד 4 GB\S ... מה זה אומר? האם זה 2.1? ובקיצור האם תיהיה בעיה לחבר את הכרטיס מסך ללוח? ועוד שאלה כללית: לאן נעלמו חיבורי ה AGP הישנים? לא קיים יותר? ( אני מהתקופה הישנה )... תודה לכולם. לילה טוב.[br]פורסם בתאריך: 20.10.2010 בשעה 00:30:24 תקשיבו חבר'ה אכלתי אותה לגמרי!!!!!!בקשר להודעה למעלה.. זה בסדר בדקתי את העניין הוא יתחבר כמו גדול ללוח אם.. אבל נ…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. מהי הסיבה שבכרטיסים מדגמים מסוימים יש לכרטיס זיכרון בגודל שנראה מופרז? ניקח לדוגמא את GTX980M עם 8GB של זיכרון מול מקבילו הנייח שמכיל רק 4GB. ברור לכל שהדגם הנייד בעל ליבה חלשה יותר. אפשר למצוא את זה בעוד דגמים, אך הGTX980M הוא הדוגמא הטובה ביותר לזה.

24. Started by חן מ,

היי יש לי שאלה בקשר לכרטיס עכשיו יש לי 8800GT,ואני אולי אשדרג ל4850 השאלה היא לכמה זמן ה4850 יוכל להחזיק לי משחקים על ההגדרות הכי גבוהות?הוא עדיין יהיה טוב גם בעוד 4-5 שנים ככה? כי יש לי עוד אופציה שהיא קניית PS3,אבל זה לא מעניין כרגע וזה גם לא קשור לפורום הזה אני פשוט רוצה לקבל את ההחלטות הנכונות כדי לא לקנות בצורה לא נכונה תודה

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Raul,

יש לי כרטיס מסך 5600XT וזה הורס לי את כל מחשב החלומות שבניתי.... יש לי אותו חצי שנה ואני שוקל לשדרג את כרטיס מסך ועלה לי רעיון לקנות את 6800.... מצאתי את המחשב במספר חנויות והמחיר הממוצע הוא 2500 שח... האם לדעתכם קניית הכרטיס מצדיקה את ההשקעה?? תודה על העזרה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים