כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, בסביבות ה-500 שקל. ההצעות הכי טובות היו ge-force 4 mx-400 וmx-440. אני מקבל אותם בזול מחבר ואין לו את הmx-420. אני צריך שהכרטיס יעבוד עם directx 8.1. שמעתי שהmx-440 לא תומך בזה אז אם זה נכון הוא לא אופציה. (תענו לי על זה) אולי יש כרטיסים אחרים טובים שעובדים עם הדירקט איקס. תנו לי הצעות ביותר מ-500 שקל ואני אברר איתו אם יש לו וכמה זה יעלה לי. תשלחו תגובות ומהר! תודה רבה, אסף.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים. נדפק לי המחשב לצערי בזמן הכי פחות מתאים. מעבר בין סדרת RTX 3xxx ל-RTX 4xxx כשכרטיסי מסך מהסדרה החדשה רק מגיעים, ולבינתיים רק בגרסה הכי מפלצתית - 4900 אני רוצה את התמיכה ל-DLSS 3.0 וכל הפיצ'רים העדכניים והבנתי שהם לא יהיו זמינים ב- RTX 3xxx אז מתלבט אם לקחת RTX 4900 ולמכור כליה. רציתי לדעת מה רמת צריכת החשמל של המפלצת הזאת לעומת מה שהיה לי RTX 2080ti האם חשבון החשמל שלי באמת יתנפח? אני לא רק עוסק בגיימינג כבד מאוד (4K על 60 FPS) אלא גם רואה סרטים וגולש באינטרנט וכו, האם בזמן idle צריכת החשמל תהיה גבוהה בהרבה לעומת RTX 2080ti בזמן גלישה באינטרנט או צפיה בסרטים וסדרות? או שהצריכת חשמל קופצת רק כשאני משחק במשחקים כבדים? …
-
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 4 followers
-
-
שלום, אני מעוניין למכור כרטיס מסך שמורכב עליו הקירור Zalman Fatal1ty FC-ZV9 הכרטיס: Gigabyte GV-NX66256DP יש עליו מעבד nvidia geforce 6600 אשמח לדעת מה הערך הכספי של הכרטיס+הקירור כדי לדעת בכמה למכור. תודה !
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב חברים. אבקש המלצה לכרטיס מסך שקט. עם עדיפות לקירור פסיבי. השימוש הוא עבור צפייה מיטבית בסרטי DVD בלבד ולא למשחקים. ספק הכח הוא 430W ארחיב את השאלה. הלוח אם הוא : Gigabyte GA-H55M-D2H H55 CHIPSET . האם לצורך DVD אוכל להסתפק בצורה אופטימלית בלוח האם והכרטיס מיותר לחלוטין ? תודה מראש ניצוץ
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם מוצדק להתקין כרטיס מסך במחשב חזק שיש לו כרטיס ON BOARD? במפרט שהוצע לי למחשב חזק הוצע גם כרטיס
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ברשותי כרטיס hd3450 עם יציאות VGA, DVI, HDMI וכן טלויזיה ישנה עם כניסת AV הבנוייה מ 3 RCA האם ואיך ניתן לחבר בינהים כך שיהיה אפשר לראות את לעשות EXTEND ל DESKTOP לתוך הטלויזיה הבנתי שאין מתאם פשוט מ HDMI ל RCA או ל SVIDEO . תודה מראש על העזרה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פרטי הלוח אם ASROCK G31M-S דגם: לוח אם איכותי מבית ASROCK עם 3 שנים אחריות וצ'יפסט אינטל G31 עם תמיכה ב-8GB זיכרון !! פרטי הכרטיס מסך SPARKLE NVIDIA GeForce 9500GT 1GB PCI-E דגם: כרטיס מסך מבית SPARKLE היוקרתית!! זכרון בנפח 1GB ללוחות אם בעלי אפיק PCI-EXPRESS!! עם 3 שנות אחריות!!! תודה מראש לעוזרים המטרה לעבוד עם לוח אם כזה וכרטי מסך כזה למשחקים כבדים המעבד המתוכנן הוא E5200 או E7200 זיכרונות של OCZ 2 גיגה עם מהירות של 800 מגה הרץ הארד דיסק של WD בנפח 320 גיגה צורב DVD במהירות 22X של LG תודה רבה רבה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מחפש כרטיס מסך טוב שידע להריץ נורמלי את crysis ואת gta iv. שיהיה הכי זול אבל שיהיה גם איכותי ומהיר. אני מקציב לזה כמה מאות שקלים (לא יותר מאלף ש"ח) יהיו לי:מסך אחד יהיה 22 והשני 24 ואולי טלווזיה של 32. אני רוצה רזולוצייה של FULL HD ומעלה, אך שידע לתמוך גם ברוזולוציות יותר נמוכות. יש לי מעבד q9300 של אינטל, לוח אם P35C-DS3R של gigabyte ומארז ezcool h550d atx 400w 120mm active pfc (3yw) הייתי רוצה שידע להציג מידע שונה בשתי המסכים (שאפשר אחד סרט ואת אינטרנט), שידע להעתיק תמונה ל2 המסכים ושידע להמשיך את המסך השני (חצי סרט פה והחצי השנה במסך השני, להמשיך את המצלמה במשחק) הייתי מעדיף שיהיה nvidia אבל אם יש גם ati טוב, אשמח לקבל המלצות תודה!
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש ואני מבולבל.. מה כדי לרכוש? 8800GT 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E או את ה HD-4850 או שבכלל יש לכם משהו אחר להמליץ עליו בטווח המחירים האלה.. (800-1000) תודה מראש.
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב, אני בונא מחשב ואני מתלבט בין HD4890 למערך CF של 4850. המסך שלי נכון להיום הוא 19 אינץ' עם תמיכה עד 1280x1040 הבנתי שהמערך לא ינצל את המסך בגלל הרזולוציה, עכשיו - רציני להבין כמה זה קריטי אם אני אשחק ברזולוציה הזאת במערך כזה כי מה שחשוב לי זה בעיקר הביצועים (גם אם זה על רזולוציה כזאת) ותתיחסו לזה שאולי אני גם אשדרג את המסך בעתיד הקרוב אז אשמח לייעוץ! וגם שתסבירו כמה זה קריטי אם אני אלך על המערך עם מסך כזה
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום חברה. הוריי נמצאים כרגע באמריקה, וב"ה (אני נהיה פרנואיד), הם אמורים להביא לי מסך lcd- 172x (סאמסונג).. אני בטוח שיש לו שני חיבורים (?)- חיבור לכרטיס מסך (dvi, analog) וחיבור לחשמל. עכשיו, מבחינת החיבור למחשב זה בסדר. השאלה היא לגבי החיבור לחשמל. השיטה באמריקה היא שונה, אז האם אני צריך לרכוש מתאם מיוחד בכדי לחבר את ה-lcd לחשמל בארץ? תודה רבה לעונים.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש אך אני לא יודע מה הכי משתלם ומה הכי כדאי לקנות התקציב שלי הוא 1000 ש"ח ואני צריך כרטיס מסך טוב להפעלת המשחקים החדשים בצורה טובה וחלקה יש לי windows XP ולוח אם של gigabyte מדגם GA-8S648FXRZ תודה מראש על העזרה
-
- 26 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי טלוויזיית LCD עם חיבור HD, האם כדאי לי לרכוש כרטיס-מסך התומך ב-HD - במידה וכן, מהו הכרטיס המומלץ בטווח המחירים שלהלן? מבקש המלצה לכרטיס מסדרה 7, היות והמחיר המירבי לכרטיס אסור שיעלה על 600 שח. במידה ואין כרטיס שעונה לדרישה של HD ובמחיר כזה - מה הכרטיס שהייתם ממליצים לי עליו לצפייה מיטבית בסרטים? (כאשר הצפייה נעשית ב-LCD המחובר למחשב). הערה - הכרטיס לא אמור להריץ משחקים כבדים, או חדשים - אני משחק אולי פעם בשבוע במשחקי ספורט ואסטרטגיה בעיקר. לא משהו היסטרי. תודה וחג-שמח לכולם! אבירם
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש בנרות כרטיס בעל ציפסט 8400GS ומעלה עם Dual DVI וקירור פסיבי, ולא מוצא כזה בשום מקום! מצאתי רק Zotac 9500GT Zone Edition שאין אותו במלאי לאף אחד, וכמה כרטיסים חזקים ויקרים בטירוף. מישהו מכיר משהו עד 500שח? תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התמונות מTHG. http://www.tomshardware.com/2006/07/21/the_graphics_state_of_the_union/page4.html
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם , לאחרונה קניתי מחשב חדש אחרי התייעצות פה עם אנשים בפורומים, ואני חושב שיש לי בעייה עם הכרטיס מסך אבל אני לא בטוח, יש לי את המערכת הבאה : מעבד אינטל 930 לוח אם ASUS 975 זיכרון 2 גיגה - PQI 667 כרטיס מסך -SAPPHIRE RADEON X1900XT 512MB VIVO PCI-E ושני הרדיסקים 80 גיגה שמחוברים ב-RAID 0 הבעיה היא כזאת : נניח במשחק QUAKE 4, ברגע שאני שם את המשחק על רזולוציה של 1280X1024 אני לא יכול להפעיל את הפילטר ANTIALASING על X16, למה ??? הכרטיס מסך לא מספיק חזק בשביל זה ? אותה תופעה יש לי גם במשחקים סריוס סאם 2 ודום 3 . מה אתם אומרים ???
-
- 29 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי המפרט הבא : Intel Core i7 4770K 16.0GB Dual-Channel DDR3 @ 799MHz Asus MAXIMUS VI HERO 2047MB NVIDIA GeForce GTX 680 X2 לפי מה שהבנתי אמור לצאת דור חדש של כרטיסי מסך של Nvidia, ואני מעוניין לשדרג את המערך שיש לי כרגע לכרטיס חדש בודד. האם אראה שיפור משמעותי? האם המעבד יגביל את ביצועים הכרטיס? המשחק העיקרי שאני משחק בו הוא World of warcaft על 4K ואני רוצה להינות מהגדרות מקסימליות עם FPS 60+ תודה רבה :)
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
ברשותי מחשב מלפני כעשר שנים, העלה אבק המון זמן ועכשיו חזרתי להשתמש בו. לתדהמתי כרטיס המסך נעלם כלא היה (פתחתי את המחשב). לוח אם asrock - h61m-hvs intel Core I3 2120 3.30GHz 8 ג'יגה ראם DDR3 הדרישות די צנועות, אם יוכל להפעיל משחקים בסגנון XCOM2 אפילו על איכות בינונית, אני אהיה מרוצה. אם יש אפשר שיוכל להריץ משחקים חדשים יותר עוד יותר טוב(ואפילו על סטינג מינימאלי). אני מקווה שאפשר עדיין לקנות היום משהו כזה שיתאים ללוח אם מלפני עשר שנים, וזה לא יעלה על 350 שקל. אני לא זוכר מה הספק כוח שיש לי, אבל אני זוכר שחיפשתי משהו שהוא לא זבל סיני ונדמה לי במעורפל שהוא היה באזור 500W, הכרטיס הקודם שהספק הזה הריץ במחשב הזה היה כרטיס שלפני 10 שנים עלה 80…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, כרגע על הכרטיס הנוכחי שלי אני מריץ שני מסכים 1920x1080 ונפלה בחיקי הזדמנות להביא מסך 4K (מחכה לתשובה בנוגע לדגם המסך) וחשבתי להחליף אותו באחד המסכים הנוכחיים שלי ולהפוך אותו למסך הראשי. העניין הוא שאני די מבין שבמשחקים הכרטיס לא יצליח להתמודד עם מסך 4K כמו שהוא מסתדר עם המסך הנוכחי, אז השאלה היא מה לעשות? האם יהיה עדיף לקנות כרטיס נוסף ביד 2, שזה יהיה בסביבות ה900-1000 ש"ח, ולהקים מערך SLI או שאיכשהו אני אמור להצליח למכור את הכרטיס שלי ולהוסיף כסף ולהשתדרג ל970? בפועל זה פחות סביר שאצליח למכור בקרוב את הכרטיס שלי, ראיתי כמה הצעות בטריידזון וביד 2 שמחכות שם כבר זמן מה. בנוסף, אני יודע שהספק שלי יכול להחזיק שני כרטיסים אבל זה פשוט ישחק אותו יותר מהר. אז השאלה היא עד כמ…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מי מכיר כרטיס מסך ל PCI כולל תלת מימד טוב 100-200 שקל דגם ומפרט בבקשה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התלבטתי בין שלושת הכרטיסים הללו..אז מה לבחור??? ATI Radeon 9600 PRO 128MB DVI Retail Video Card 1223 שח או ATI Radeon 9500 PRO 128MB DVI Retail Video Card 1299 שח או ATI Radeon 9700 128MB DVI OEM Video Card 1584 שח מה אתם אומרים הכי טוב והכי משתלם?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאלה בכותרת ואם כן אז באיזה ?? לוחות ? ואיך ? Gigabyte GA-K8NF-9 nVIDIA nForce4 4X Socket 939 בלוח הזה למשל אפשר?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום [: אני רוצה בבקשה המלצה לLCD ט-ו-ב עם 8MS ומטה.. מעדיף חברה גדולה ואמינה. המסך מיועד למשחקים עם הרבה תנועה ולפי מה שאני יודע, למשחקים האלו יש תכונה להימרח על מסכי LCD ואני לא רוצה שזה יקרה.. התקציב שלי לא ממש מוגבל... רק חשוב לי שיהיה יחס מחיר-איכות ושהמוצר יספק אותי. וגם אם אפשר מאיזה חנות אמינה כדי לקנות את אותו מסך שאתם ממליצים, כי אני ממש לא רוצה לקבל מסך עם פיקסל שרוף =( האא ואם אפשר בבקשה שמישהו יסביר לי איך הולכת האחריות במסכי LCD מישהו אמר לי שמעל מספר פיקסלים שרופים אפשר לממש תאחריות. תודה רבה רבה [:
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. אני מתכנן לקנות מחשב עד סוף החודש ואני מתלבט בין שני כרטיסי מסך: א. 9800GTX יחיד. ב. 8800GT SLI. מנקודת הנחה שמחירם של שני 8800GT ו-9800GTX אחד זהים-300$ 2. לוח האם שאני קונה הוא EVGA 123-YW-E175-A1 - צ'יפ nforce 750i. ואמרו לי שהצ'יפ הזה מחלק את ה-X16 בין שני כרטיסי המסך כך שכל אחד יעבוד X8 ואין לי מושג אם זה נכון או סתם זיבולי שכל... צריך עזרה דחוףףףף!!! נ.ב. כתוב בתכונות של כרטיס המסך "2x16 pci-express support". תודה מראש ;D
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-