כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
(אני מדבר על הגרסה של agp) מי מביניהם עדיף? יש ביניהם הבדלים? תראו מה קרה היה לי את הכרטיס xfx 6600gt הקיצר בneed for speed שמתי לב שיש לי ארטיפקטים בדקתי את הטמפ' והיא היתה בסביבות ה 115 הלכתי לחנות שממנה קניתי את הכרטיס הם בדקו אותו ושלחו אותו לתיקון אחרי כשבוע (היום) אמרו לי שהוא חזר מתיקון) כשבאתי לקחת אותו אמרתי לטכנאי שיראה לי את הטמפ' והוא אמר לי שאין בכרטיס הזה חישן מה שהיה נראה לי מוזר כי בדקתי כבר אצלי את הטמפ' כמה פעמים נכנסתי לאוורסט(כשהמחשב עדין בחנות) וראיתי שהכרטיס הוא של החברה gigabyte (כנראה שאין ל gigabyte 6600gtחיישן) אז שאלתי אותם למה הם שמו לי של giabyte ולא של xfx והוא אמר לי שבמסגרת האחריות זה מה שהם נותנים לי (ולפי מה שהיה זכור לי xfx עושים oc לזכר…
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ברשותי כ.מ MSI GF6800NU השאלה שלי היא האם אפשר לפתוח את הצינרות הנעולים הכרטיס? בעזרת תוכנה (רייבר טיונר/ אומגה דרייבר) 10X
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקי.... אחי הוריד משחק bridgeit... משחק שאתה מהנדס... ובונה גשרים( :) עכשיו את המשחק פתחה nVIDIA כשאני נכנס למשחק הוא ישר יוצא ורושם משהו בסגנון "אתה צריך לפחות GF4 Ti או FX כדי להריץ את המשחק"!! בקיצור ב nVIDIA לא רוצים שמשתמשי ATI ישחקו בזה!!!!!!!!! אולי מישהו מכיר emulator של FX כדי לשחק?! מן הסתם ה9800 שלי יכול להריץ את המשחק הזה ;D
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
GTX260 - GS ? מה זה GS ? לדוגמא: http://www.gainward.com/main/vgapro.php?id=200
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה יש לי כרגע 8600GTS והוא ממש חלש אני מתלבט אם להחליף אותו עכשיו או לחכות אם זה קצת הינה תמונות מ CPU-Z תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דיווחים חדשים מעידים על כך שכרטיס שוק הביניים הראשון שמבוסס על הדור המשודרג של ארכיטקטורת ה-Maxwell מבית NVIDIA ינחת על מדפי החנויות במהלך החודש הבא - לצד גירסאות ניידות לכתבה: http://hwzone.co.il/geforce-gtx-960-%d7%99%d7%97%d7%a9%d7%a3-%d7%95%d7%99%d7%92%d7%99%d7%a2-%d7%90%d7%9c-%d7%94%d7%97%d7%a0%d7%95%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%91%d7%97%d7%95%d7%93%d7%a9-%d7%94%d7%91%d7%90/
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מבחינת ביצועים ומבחינת העתיד והטכנולוגיה באיזה כרטיס מומלץ להשקיע... בבקשה אשמח לקבל עזרה אני חייב לקבל החלטה עד מחר( בעיקר מנסיון אישי) תודה מראש
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סיקור קטן על כרטיס מסך של msi gaming x trio rtx 2080.הכרטיס מגיע בסטוק עם בוסט 1860 על הליבה. במשחקים מגיע עד 2010 בלי שום אוברקלוק. הצלחתי להביא אותו ל 2085 -2070 במשחקים על מתח 1.056 הזיכרון גם הגיע ל1140 הרץ נוספים מטורף. טמפ' מקסימלית במשחקים לא עובר 58 מעלות. בקיצור כרטיס אחד המוצלחים של סידרת 2080. חשוב לציין שהיה לי 1080 של אסוס. אבל רציתי משהו חדש ועכשיו אני עם אחלה כרטיס. הכרטיס ניקנה מפלונטר תותחים!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דגם מלא: Gainward nVIDIA GeForce 6800 Video Card, 128MB DDR, 256-Bit, TV-Out/DVI, 8X AGP, Model"Gainward Power Pack Ultra/2100 TV-DVI Golden Sample (GS), One Slot design" -RETAIL אני מתכוון לקנות אותו מNewegg ב295$, עכשיו בקשר לאחריות אתם חושבים שאני יוכל לקבל אחריות דרך Gainward העולמי ? או בדרך אחרת? אני רוצה את הGainward כי יכולות הOC שלו הם גבוהות וזה די חשוב.. לינק: http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=14-128-197&depa=1
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני בתור שחקן קאונטר מוורעל חייב לדעת את זה או שזה בכלל קשור לחיבור הרשת? ועוד משהוא מה זה פתיחת צינורות ואיך אני מבצע את זה?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם מישהו נתקל בבעיות עם כרטיסי מסך מחברת XFX דגם 7800GT? האם כדאי ללכת על הכרטיס הנ"ל שבא עם אחריות לשנתיים ולא על חברה אחרת כמו Gigabyte ו Leadtek מאותה סדרה
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הלוח אם יחסית ישן והשאלה היא האם אני יכול לשים כרטיס מסך PCI-E 2.0 והאם שווה להשקיע בכרטיס מסך טוב? כי אולי ביגלל שהלוח אם איטי זה יעט גם את הכרטיס מסך. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי, ופחות או יותר התלבטתי בין כרטיסים בסביבות 1500 ש"ח (HD6950, GTX570 וכו'). כרגע יש לי GTX 260 196SP ובמקרה הסתכלתי בבאנ'צים באתר tomshardware וראיתי שזוג GTX260 יותר חזק מ GTX480.. האם זה הגיוני? כי אם כך עדיף לי להוסיף GTX260 יד שניה ב 450 ש"ח ולסגור סיפור, יוצא לי הרבה יותר זול מאשר לקנות אחד ב 1700 ש"ח.. וגם זה יותר חזק. האם זה נכון? ואיך השילוב של 196sp + 216sp? יהווה בעיה כלשהי? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי נייד עם כרטיס מסך GeForce 310M, ומהיום הראשון היו לי איתו בעיות בחיבור לטלוויזיה. בנייד הקודם שהיה בו כרטיס מובנה של אינטל, הייתי צריך רק לחבר את ה-HDMI והכל עובד פיקס, ועכשיו אני צריך לחבר ולנתק, להפעיל מחדש ולשחק עם ההגדרות כל פעם עד שאני מצליח להגיע לתמונה חתוכה על מסך הטלוויזיה. גם הסאונד לא תמיד עובר ב-HDMI אוטומטית, אלא שצריך להגדיר אותו ידנית. עדכנתי דרייברים וזה לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה? באג של הכרטיס הספציפי? אולי אפשר להתקין איזו תוכנת צד שלישי בשביל זה? אני באמת מיואש כבר.. עזרו לי בבקשה. תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב דיי עגלה.... Intel Pentium 4 2.0 Ghz לוח אם דיי מעפן אני לא יודע בדיוק מהו אבל יש לו AGP 4X 256 MB של זכרונות במהירות 333 Mhz אבל הוא מוסיף עוד 256 עכשיו יש לו כרטיס GeForce 4 mx 440 128MB רציתי לדעת אם כדאי לו לשדרג ל Sapphire 9600 XT 256MB....... ודרך אגב בלי שום קשר באיזה סביבות של מחירים אפשר למצוא את הכרטיס הזה.... ואם אפשר גם קישור לאיזה אתר שממנו אפשר לקנות.... תודה רבה לעוזרים
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם , לאחרונה קניתי מחשב חדש אחרי התייעצות פה עם אנשים בפורומים, ואני חושב שיש לי בעייה עם הכרטיס מסך אבל אני לא בטוח, יש לי את המערכת הבאה : מעבד אינטל 930 לוח אם ASUS 975 זיכרון 2 גיגה - PQI 667 כרטיס מסך -SAPPHIRE RADEON X1900XT 512MB VIVO PCI-E ושני הרדיסקים 80 גיגה שמחוברים ב-RAID 0 הבעיה היא כזאת : נניח במשחק QUAKE 4, ברגע שאני שם את המשחק על רזולוציה של 1280X1024 אני לא יכול להפעיל את הפילטר ANTIALASING על X16, למה ??? הכרטיס מסך לא מספיק חזק בשביל זה ? אותה תופעה יש לי גם במשחקים סריוס סאם 2 ודום 3 . מה אתם אומרים ???
-
- 29 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, היה לי עד לא מזמן GTX 260 שנשרף ואני מחפש כרטיס מסך חדש. אני צריך משהו לשוק הביניים שגם מסוגל להריץ משחקים, תקציב 300 ש"ח. לוח האם הוא Gigabyte EP43-UD3L
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברה. חבר שלי קנה את ה ge force gt 440 gddr5 ב380 ש''ח האם זה שווה?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לשדרג מעבד וכרטיס מסך לצרכי גיימינג. אשמח להמלצות. מה יהיה הכי חכם לעשות? האם הלוח מספיק טוב? המפרט מצורף
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום כמו שנכתב בכותרת, אני אשמח לשמוע דגמים מומלצים בסכום הנ"ל למערכת- amd4200 ram 2g Motherboard- gigabyte -C51-MCP51-6A61HG0HC-00 מסך nu 19 (אולי בעתיד ישודרג ל21..) לרוב אני על 1024/768 אבל עם באמת אני אקנה כרטיס חדש מאמין שאני אשנה רזולוציה... כרגע אני עובד עם ati 1650 שדי הזדקן לו (וכנראה יעבור לאחי הקטן בעקבות השדרוג..) * האם יש בכלל טעם לשדרג כרטיס בלבד או שיווצר צוואר בקבוק? אשמח לשמוע הצעות, תודה מראש..
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בשיטוט באינטרנט מצאתי את הכרטיס הבא: http://www.dx.com/p/xqm-gtx680-2gb-384bit-game-graphics-card-w-crt-dvi-hdmi-black-371493#.VSqVoDNdarU GTX680 במחיר רצפה, ברור שהאיכות לא מהטובות בשוק אבל נראה מתאים לגיימינג בינוני בתקציב נמוך ואם רוצים לשפר אפשר לקנות שניים (או שלושה) בSLI , משתלם לא? חשבתי לקנות ולשים במחשב של האישה כדי שמשחקי תלת מימד פשוטים של הילדים יעבדו יותר טוב (להחליף את ה7800GT בין העשר שיש שם) מה דעת המומחים?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הלך לי הכרטיס מסך.. אני עכשיו בצבא ואין לי זמן למשחקים.. מה הכרטיס הכי מומלץ עד 250שקל? חשוב שיהיה מ ksp מה יותר חזק גם 7100 ג'י אס או ati 9250?
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש שמישהו יסביר לי או יגיד לי איך להגדיר את האוברקלוק לכרטיס שלי, משומה בהגדרות הבסיסיות לא ניתן להריץ משחקים וזה מרגיש כאילו הכרטיס לא סוחב. אשמח לדעת איך להגדיר כך שהמשחקים ירוצו בהגדרות גבוהות, התוכנה שיש לי זה EVGA PrecisionX 16
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מאוד מוזרה כאשר אני נכנס למשחק כל משחק המחשב עושה ריסט ואז כותב לי את זה "power supply surges detected during the previous power on. asus anti-surge was triggered to protect system from unstable supply unit! press F1 to run setup" המפרט שלי: asus rampage IV extreme x79 i7-3930k שני כרטיסי מסך EVGA GTX 560 TI מערכת קירור מים ספק ספק corsair AX1200 עשיתי בדיקה כזאת ניתקתי כרטיס מסך אחד והכל עבד גם השני עובד כאשר אני מחבר את הSLI זה קורה האם יש למישהו פיתרון ? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכרטיס הוכרז רשמית ב 9 מרץ, אך עדיין אין אותו בישראל... מה קרה? כזכור לנו, הכרטיס אמור להציג ב 15% יותר ביצועים מ 6600GT במחיר פחות ממנו, כי הכרטיס אמור להחליף את 6600 במחיר שלו. אחרי יציאת 7600GS, הכרטיס 6600GT- או שירד מהייצור או שהמחיר שלו ירד. עדיף לנו שהמחיר ירד יש שמועות ברשת ש 7600GS יגיעה בכמה סוגים.. או שזה יהיה מהירויות שונות, או כמות זיכרון שונה. תמונה של 7600GS עם GDDR3 ו 256M זיכרון. המחיר של הכרטיס כנראה אמור להיון 150-200$...
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-