עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by azi,

איזה כרטיס מסך אוכל לקנות בלי לקבל צוואר בקבוק מהמעבד? CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6600, 2400 MHz (9 x 267 ) Motherboard Name Gigabyte GA-965P-DS4 (2 PCI, 3 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) System Memory 2048 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM) NVIDIA GeForce 9600 GT (512 MB) ספק כוח EZCOOL JSP דגם PS-1000 SILENT 500' מסך 22 BenQ E2200HD Maximum Resolution 1920 x 1080 אני יודע שהמחשב ישן השאלה אם עוד שווה לשדרג או שאין טעם בדבר.

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  2. Started by lior505,

ישלי שתי כרטיסי מסך 6850 SHAPPIRE הם מחוברים טוב אבל הבעיה שאני מוריד תוי מהENABLE CROSSFIRE או מחזיר הFPS נשאר אותו דבר

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אשמח להמלצות לכרטיס עריכה בתציב של 700 שקל (ניתן לחרוג עד ל 1000 שקל). השימוש העיקרי הוא עריכת תמונות בפוטושופ, וסרטים בפרמייר. עבודה עם שתי מסכים נתונים חיוניים: רזולוציה של 1920X1080 ו 1680X1050. שתי יציאות DVI. (אפשרות יצאה נוספת לטלוויזיה - HDMI). מינימום זכרון 512MB (עדיפות ל 1GB). **חשוב!** המחשב עובד גם עם WIN 7 64bit. וגם עם hackintosh. עכשיו בגלל שאני לא מכיר את הכרטיסים היום, ואת התאימות שלהם עם hackintosh אני אשמח להלמלצות שהיו במגביל להמלצות של האתר המקושר בנושא של איזה כרטיס מסך מתאים ל hackintosh. האתר: http://wiki.osx86project.org/wiki/index.php/HCL_10.5.2#nVidia מידה טכני על המחשב לוח אם: GIGABYTE INTEL G41Mes2L DDR2 800MHZ 1333FSB מעבד: INTEL E5300 2.6G…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום לכולם. אני מתלבט בקניית כרטיס מסך הכרטיסים: Ge Force gt 440 או Ge Force gt 430 או בכלל משהו אחר אבל רק Nvidia מה יותר טוב מבחינת ביצועים ואוברקלוקינג ומחיר תודה לכל מי שעוזר. בבקשה תגובות.[br]פורסם בתאריך: 24.02.2011 בשעה 17:12:55 בבקשה מישהו??

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by itsik1231995,

המפרט בצד הכרטיס מסך לא נפתח / נעשה עליו מוד או משהוא הציון הזה תקין ?

6. היי לכולם, המערכת שלי כרגע היא E8400 על 3.6GHz וHD5850. הרזולוציה שאני משחק איתה היא 2560x1440 אז אפשר להגיד שאני גיימר כבד. לאחרונה אני מרגיש שהכרטיס הנוכחי שלי לא מספק את הסחורה, ולאור גל המשחקים שעומדים להשתחרר בחודשים הקרובים החלטתי לשדרג את המערכת. התקציב שלי הוא עד 3000 שקלים גג. אז אני רוצה לדעת האם כדאי לשדרג את הכרטיס מסך, זאת אומרת לקנות HD6950 ולעדכן לו את הביוס לHD6970 או שעדיף לשדרג את המערכת לגמרי מה שאומר מעבד + לוח אם + זכרונות כי המעבד הנוכחי יגרום לצוואר בקבוק ברזולוציה הנתונה. תודה רבה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. מחיפוש בגוגל ראיתי שזה אפשרי, איך עושים את זה? זה יעבוד על לוחות P67A-UD3/4?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by B@LENO,

שלום לכולם אני רוצה לקנות את הכרטיס sapphire hd 6850 1G 256BIT וכרגע יש לי X1950 PRO 512MB 256BIT והוא ארוך מאוד מגיע כמעט לסוף המארז שלי(מארז קטן) ורציתי לדעת האם ה6850 יותר ארוך מX1950 PRO שלי? או שהם בערך אותו דבר?

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  9. Started by Gennady,

אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך למחשב של בני (בן 10) כיום יש משחקים רבים שלא עובדים במחשב למשל מפרט המחשב: לוח אם: ASUS P5KPL-CM LGA775 Intel G31 מעבד: Intel Core Dou CPU E7200 2.53GHZ זכרון: 2G ספק: P4 500W SATA - GOLF סלוט פנוי: PCIE16 תקציב: עד 500 ש"ח. (אני מעדיף כרטיס NVIDIA GFORCE אבל פתוח גם להצעות אחרות)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by TicTacToe,

יש לי את הכרטיס כבר יותר משנתיים ואני מעוניין לפתוח אותו , לנקות ולהחליף משחה טרמית. הבעיה היא שאף פעם לא יצא לי להתעסק עם כרטיס מסך ברמה הזו (עשיתי את זה עם מעבד). אני סבור שאני יסתדר באופן בכללי אבל אני עדיין חושש לגרום נזק לכרטיס. הכרטיס נקנה בגרמניה לכן מימוש אחריות לא בא בחשבון מה גם שברור שאף חנות בארץ לא הייתה מסכימה להחליף כרטיס שהתעסקו איתו ברמה הזו. bottom line למסור אותו לחנות כדי שיעשו זאת בתשלום או לעשות את זה בעצמי? אשמח גם לקבל המלצות למשחות טרמיות מעולות ללא "זמן ריפוי".

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by nuctornal wisdom,

ה8800 GTX שלי עושה בעיות וכניראה עומד לסיים את תפקידו (בעיקר בגלל הארטיפקים שיש כבר בביוס), ואני בהתלבטות מה לעשות אני לא כ"כ מעודכן מה כדאי בכרטיסי מסך, התקציב הוא סביבות ה1.5K כשמטרה היא לא לבזבז את הכול, שמתי עין על 470 GTX הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=7722 ויש שתי בעיות, כמה צוואר בקבוק המעבד יהיה? (מפרט בצד) נגיד ולא כזה משמעותי, הספק יכול להחזיק כרטיס חדש ביחד עם המערכת הנוחכית? או שאולי עדיף בכלל לקנות מחשב חדש? עריכה: הרזלוציה היא 1200*1600

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by kaputcom,

שלום יש לי hd5770 1gb sapphire ורציתי לדעת עם כדי לשדרג לכרטיס חדש או ליקנות עוד 5770 ולעשות crossfire ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by wons,

היי חבר'ה אני רוצה לחבר למחשב שלי כמו שאני עושה בעבודה שני מסכים כיצד עושים זאת? אלו שני כרטיסי מסך ניפרדים שכל אחד מהם מחובר למסך ניפרד? או שכרטיסי מסך מיוחדים?

• 2 תגובות
    • 985 צפיות
  14. אוקיי זה דיי מסובך... בקיצור הספק כוח שלי הפסיק לעבוד משום מה.... והבאתי אותו שיחליפו לי... ובינתיים שמתי את הספק הישן שלי... חיברתי הכל... רק דבר אחד לא חיברתי.... זה חיבור לכרטיס מסך(GEFORCE 8800GT).... בספק הישן היה לי חיבור PCI-E שחיברתי לכרטיס... ופה אין לי... אז פשוט חיברתי אותו ללוח אם... והדלקתי ת'מחשב... והמסך עלה... והיה צפצוף כזה חזק... מהכרטיס מסך... ארוך כזה עד שכיביתי ת'מחשב.... מה אני עושה??? זה אומר שגם הכרטיס מסך שלי התקלקל? או שזה בגלל שלא חיברתי את הPCI-E...? פעם היה לי את את הספק הזה... במחשב וגם את הכרטיס הזה... ואיכשהו זה עבד... אני לא זוכר איך זה היה מחובר... הנה תמונה של החיבור בכרטיס: *עכשיו שמתי כרטיס מסך 9500GT והספק הישן והמחשב עובד,…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by 00Amir,

ברשותי כרטיס GTX 460 1G , מה עדיף : לשדרג לדגם חזק יותר Hi end של ATI או לקנות עוד 460 ולעשות SLI ? איזה כרטיס בודד של ATI שווה ערך בכוחו ל 460 SLI ? יש לי ספק 650W של קרוסייר ואני לא רוצה להחליפו... תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום אני קראתי במדריך כאן באתר שאני צריך את הNS של הכרטיס מסך כדי לבצע אוברקולק אני עוד חדש בזה אני עוד מנסה לילמוד קודם כל דבר ליפני מעשה ככה שאני צריך עזרה איך לדעת מה הNS שלי

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  17. אני רוצה לדעת מה יותר משתלם ויותר חזק, זוג של HD6850 או אחד HD6950?

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  18. שלום רב, ברשותי מעבד Q6600 במהירות סטוק(2.4), הכרטיס המסך שבו אני משתמש כרגע הוא HD4770. אני מעוניין לקנות GTX460 1GB ואני רוצה לדעת האם יש בכלל יש טעם להביא כזה כרטיס למעבד שיש לי?, האם בכלל יהיה שיפור מורגש? אני מודע לכך שOC בהחלט יכול לשפר את המצב אך אין לי ידע בנושא ומעולם לא עשיתי OC. -ירדן.

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  19. Started by GamePad,

יש לי 4850 ובSC2 הוא כאילו מורח את הגרפיקה (ארטיפקטים?) לאחרונה התקנתי עוד משחק supreme commander2 שגם מציג בעיות דומות. יש תמונה. התקנתי דרייבר אחרון ולא עזר. יש למישהו רעיון איך לפתור את זה? אגב, בהרבה משחקים אחרים אין את הבעיה הזאת. תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by sniper434,

שבוע שעבר רכשתי טלויזיה חדשה 32 אינצ',וכשחברתי אותה ל כרטיס מסך עם כבל HDMI,קבלתי תצוגה,או על הטלויזיה או על המסך מחשב.. יש אפשרות לסדר ששניהם יעבדו במקביל ? .נסיתי עם הCatalyst.. וכשקבלתי את התצוגה בטלויזיה מהכרטיס מסך, לא היה סאונד בטלויזיה (במשחק למשל) למרות שחברתי HDMI. קצת מתסבך.. תודה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום לכולם יש לי לוח שתומך בSLI וכרטיס מסך מסוג 9400GT 1GB וכרטיס נוסף של 8500GT 256MB לשניהם חיבורי SLI האם ניתן לגשר אותם? זה בעצם כרטיסים זהים עם ביצועים דיי זהים ומספר ליבות זהות (16) האם זה ניתן? אני מבין את השוני בכמות זיכרון אבל האם זה יכול לעבוד ברמת ביצועים בערך כמו של 2X8500GT 256MB? תודה מראש!

22. Started by Pc_freak,

היום התקנתי HD5850 נוסף של GIGABYTE ןנשמע מטורף נראה לי שהמאוורר כל הזמן ב 100% יש דרך לשנות את המהירות ?? כל התוכנות שניסיתי שלטו רק על הHD850 הראשון של ספיר

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום, לפני כמה לפני יומיים את הכרטיס 6850 (עם המערכת E8400 \ Corsair 450VX), הבנתי שהספק שלי יצליח להתמודד עם הכרטיס הזה ולכן לקחתי סיכון. עכשיו קיבלתי אותו והתקנתי, הרצתי כמה משחקים ובנתיים הוא עובד מעולה, אבל יש בעיה אחת, כשאני נכנס למשחק, מתחילים קולות חורקים כאלה מוזרים בסאונד וחשוב לציין שזה לצד הסאונד הרגיל של המשחק. זה קורה כאשר אני משחק או מזיז את העכבר, במידה והמסך נשאר מקובע ולא זז לא שומעים אותם, אבל אפילו בתפריט הראשי שומעים אותם. זה קורה לי בכמה משחקים.. חשוב לציין עוד פרט קטן שכרגע אני שומע מהמסך ( ) זמנית, ככה שאם אני מוציא את הכבל האודיו מהמסך, הרעשים פוחתים, אבל כאשר מתקרבים לכרטיס, שומעים אותם בחלש. בATITOOL זה ממשיך לעשות את הרעשים.. מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. לאחר שכבר כמה שבועות אף אחד לא עונה על השאלה שלי בפורום מפרטים, אז החלטתי לכתוב את השאלה כאן (קישור לדיון). הנה המפרט שהרכיבו לי בפורום כאן: זה החבילה בכולל. עכשיו השאלה שלי הייתה: תודה רבה

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים