כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום. NVIDIA הוציאו את QUADRO550 XGL שמחירו אמור להיות בסביבות 300-400 USD. אלשה הוציאו כרטיס מבוסס עליו. http://www.elsa.de/international/europe/produkte/grafikkarten/synergy4_550.htm האם הוא מומלץ? (לא למשחקים) איפה אפשר להשיג אותו בארץ?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני מתכנן לקנות מסך שטוח בסביבות 1000 שח. אני לא מתכנן לשחק במחשב. אילו פרמטרים חשובים שאני בא לבחון מסך ? על איזה מסך אתם ממליצים בסכום הזה? עריכת המודר: אלוהים, ערכתי לך בעצמי לפחות 3 כותרות. הכותרת שלך צריכה להיות עניינית יותר.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים, התקנתי את המשחק ויש לו נפילות FPS רציניות שנעים בין 65-35 ויש קרטועים. האם הגזמתי ברזולוציה? שווה לי לנסות OC לכרטיס מסך? כרגע בסטוק. אודה מאד לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי LCD פנסוניק אשר תומכת ב1080P רזולוציה 1152 כמובן בחיבור דיגיטלי (HDMI). מפרט המחשב e6750 P35C-DS3 gigabyte 2048 ram 8800 GTS זכרון320מגה.)כולל OC. TT 500w RT מארז TT ARMOR האם כרטיס מסך חדש יעשה עבודה יותר טובה מהכרטיס הנוכחי? האם כדאי לעבוד בSLI? תקציב 500-800 בברכה,
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב חדש בקרוב, ההתבלטות היא בין GTX560 TI לבין HD6950 2GB האטרקטיביים מ-TMS: http://www.tms.co.il/product/10602 http://www.tms.co.il/product/10197 המחשב החדש יכלול את ספק הכוח S12II-430 של Seasonic ואת המעבד I5 2320. אני רוצה לבדוק את שני הכרטיסים הללו לעומק ולבחון אותם בכל אספקט באשר הוא. לכרטיסים האמורים יש צריכה לא מבוטלת כמובן, לפי אתרי היצרנים מומלץ ספק כוח בעל 500W. עם זאת, אתרים כמו Tom's Hardware ו-TechSpot מוכיחים שאפשר להסתפק גם בספק כוח עם הספק נמוך יותר. ההעדפה שלי היא להסתמך על אתר היצרן, הרי לא מדובר בעניין של מה בכך וישנם שיקולים להמלצתם (מקדם ביטחון וכו'). HD6950 2GB צורך כמות חשמל נמוכה יותר (נכון לגרסאות הרפרנס), לכ…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מפתחת השבבים פירסמה מודל תלת מימדי שיאפשר לכם ליצור פלטת כיסוי מותאמת אישית לכרטיס המסך החדש והנוצץ שלכם לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/amd-%d7%a8%d7%95%d7%a6%d7%94-%d7%a9%d7%aa%d7%99%d7%a6%d7%a8%d7%95-%d7%91%d7%a2%d7%a6%d7%9e%d7%9b%d7%9d-%d7%97%d7%96%d7%99%d7%aa-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%94-%d7%9c-fury-x/
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברי הפורום שלום היום התקלקל כרטיס המסך שלי, ולכן אין מנוס מקניית כרטיס מסך חדש היום או ככל הנראה מחר (אני דיי בטוח שהבעיה היא בכרטיס המסך, כי כאשר החלפתי אותו בכרטיס מסך אחר, חלש יותר, המחשב עבד, וכאשר החזרתי את הכרטיס שלי, המחשב לא עבד). מכיוון שבשנים האחרונות לא ממש יצא לי לעקוב אחרי כל ההתפתחויות בשוק כרטיסי המסך (לימודים לתואר), אני לא ממש בטוח איזה כרטיס מסך לקנות ומאילו כרטיסי מסך יש להימנע. רקע טכני: כרטיס המסך שבו השתמשתי ב-5 השנים האחרונות הוא (דגם מלא, עם כל הפרטים, למרות שמה שחשוב זה הדגם בלבד) WinFast PX 8600GT TDH עם 256MB של זיכרון DDR3 שעובד ב 128 ביט. הכרטיס הזה הספיק לצרכים שלי, שהם בעיקר אינטרנט, אופיס, וקצת משחקים. המחשב עצמו (שנמצא אצלי כמעט 5 שנים): …
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן שהלך לו כרטיס מסך 7600GT בחיבור PCI-E הלוח אם הוא GA-965P-DS3 אם זה חשוב לפני שאני קונה את הכרטיס הזול ביותר שיש בחנות רציתי לוודא 1. האם כל כרטיס שנמכר היום בחיבור PCI -E יעבוד עם המחשב הישן שלי. 2.שהוא יצליח להראות סרטי HD בלי לגמגם זה הכרטיס שאני חושב לקנות http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=3850 האם יש סיבה לקנות משהו אחר PCI Expres PCI Expres
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1012&products_id=8691 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1012&products_id=12427 ההבדל בניהם הוא רק הקירור נכון? שווה נכון לקחת נכון?
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם איך אפשר לבדוק האם הסלוט של הלוח אם מכוון למהירות 16X ולא על 8X. ניתן לבדוק בתמונה בקובץ שצירפתי , משום מה נראה לי שאצלי זה מכוון על 8X תודה עידן [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עכשיו זו לא הערכה או ניחוש עוד, אלא כנראה מידע **חצי רשמי** שיוצא מהיצרניות עצמן (בעקיפין). AMD מוציאה את RDNA2, שהוא מה שחיכו לו - ליבת Big Navi, ובאחור נוראי. היה אמור להיות מושק ברבעון ראשון 2020, אבל בגלל מגפת הקורונה העולמית והשיבושים הקשים שהיא הביאה עימה, תכנית זו זזה הצידה ולוחות הזמנים השתבשו לחלוטין עם דחיה של מעל חצי שנה. ממה שהבנו, מדובר בליבה כפולת הספק מ- Navi הראשון, זה פחות או יותר מה שהובן מכל הממצאים ברשת ומהיצרנית עצמה גם. האמור אומר, במקום 250 מ"מ שטח שבב ב- 7nm, משהו סביבות 500 מ"מ שטח ב- 7nm plus. הביצועים ? אם הם יהיו לינאריים לדור הראשון, אבל רק אם, אז מדובר על פי 1.8 לערך (ועד פי 2.0) הס…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי שחששת שהGTX970 שלי נשרף לחלוטין אחרי הפסקת חשמל בו המתח עלה וירד כמה פעמים, הסתבר שכרגע הבעיה היא בHDMI. המסך כרגע מחובר דרך הDP עם מתאם לHDMI (למסך יש רק כניסת HDMI) 1) האם מדובר באותה איכות\קצת רענון כשעובדים עם הדיספליי פורט? האם המתאם משפיע על האיכות? 2)האם יש דרך באמצעות תוכנה לבדוק את תקינות הכרטיס? בכדי לוודא שהוא לא נהרס והורס רכיבים אחרים?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
איך אני יכול לדעת מה זמן התגובה של המסך שלי? על הקופסה לא כתוב כלום.אולי יש איזושהי תוכנה?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זאת בעיה מוזרה שלא קרתה לי בחיים... יום אחד אני מפעיל תמחשב בא לשחק במשהו ופתאום מופיעים לי קווים מקווקוים צבעוניים על המסך שלא קשורים למשחק עצמו, יצאתי מאותו משחק ונכנסתי למשחק אחר וגם בו הבעיה הייתה דומה. גם כשאני נמצא בשולחן עבודה אפשר לראות קוים ונקודות צבעוניות. בסרטים שאני מפעיל יש ממש טישטוש כחול ואדום שמפריע לראות. ניסיתי לעשות שיחזור מערכת ניסיתי לעדכן כרטיס מסך (radeon 9550 256MB) אבל שום דבר לא עזר.. יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה הזו? הוספתי כמה תמונות כדי להסביר יותר טוב זאת תמונה מתוך האקספורר
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי נמאס כבר GeForce4 ואני צריך רעיונות בתקציב של 800 ש"ח בערך. אני חשבתי ללכת על Sapphir RADEON 9600XT TV,DVI 128MB? יש במחיר טוב בKSP 660 ש"ח . תודה לעוזרים.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני כמה זמן היה קצר. כשהעלתי את המחשב אחרי שהחשמל חזר, המחשב לא עלה והייתה הודעה שאומרת שלא חיברתי את הראדון שלי לחשמל. פתחתי את המחשב וראיתי שבחיבורי החשמל שלו, גם על שקע (החיבור שנמצא על הראדון עצמו) וגם על התקע (החיבור שמגיע מהספק) החיבור של החוט האדום נהיה חום. כאילו שהוא נשרף או משהו. אבל כשחברתי שוב את החיבור וניסיתי להפעיל את המחשב, הכל עבד חלק. מאז כמעט כל פעם שאני מכבה את המחשב לפרק זמן רציני (לילה) המחשב לא עולה, מופיעה ההודעה הזאת, אני מוציא ומכניס את החיבור, והכל מסתדר. לא הייתה שום פגיעה בביצועי הכרטיס אם זה אומר משהו. מה אתם אומרים?
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עדיין בשיטות יצור מסורתיות של פעם לצד שיטות מודרניות:
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
https://www.tms.co.il/product/11861 פשוט בכרטיס דומה באתר של KSP רשום שהוא צריך 460W אבל אמרו לי שזה מספיק 430W המעבד שלי הוא Q8400 (ארבע ליבות) 2.66GHz 2.67GHz לוח האם שלי הוא Gigabyte EP45C-DS3 כרטיס המסך הנוכחי שלי הוא ATI RADEON HD 4670 1GB ספק כוח: אני אשתמש בספק הזה http://ksp.co.il/?select=.1108..140..546..549.&list=1&sort=2&glist=0&uin=8602&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני מעונין להחליף את הכרטיס מסך שלי (HD7950) התקציב שלי נע בין ה3200 ש"ח ועד 4500 בלי מרווח מעבר ל4500 (לא מתכון ל50-60 שקל אלא ליותר) אני רוצה להשיג את הביצועים הטובים ביותר לגיימינג וגם לעבודה במידול תלת מימד ורינדור של המודלים (לומד פיתוח משחקים לומד ועובד במידול בתלת מימד) אני יודע (וגם העדפה אישית) שהכרטיסים של AMD טובים יותר לעינין של המידול ורינדור אבל במידה ויש יתרון גדול במערך SLI של כרטיס X של אנוידיה מול CF של AMD אז אעדיף. אשמח להצעות משתי החברות במידה וזה רלוונטי ולהצאות לכרטיסים בניצול מינימלי של הכסף וניצול מרבי. מפרט: מעבד:I7 6700K לוח אם: asus maximus viii hero זכרונות:2X8GB kingstone ddr4 2400mhz ספק:TT 730W 80+ bronze במידה ויש עוד איזה חו…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
במחשב קיים GEFORCE 960 וספק כוח 550W. מבחינת ביצועים האם עדיף לקנות עוד כרטיס מסך זהה ולעשות מערך SLI או לקנות 1070 ולהשתמש בישן בשביל physx (לא יודע אם אפשרי)?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התלבטתי בין שלושת הכרטיסים הללו..אז מה לבחור??? ATI Radeon 9600 PRO 128MB DVI Retail Video Card 1223 שח או ATI Radeon 9500 PRO 128MB DVI Retail Video Card 1299 שח או ATI Radeon 9700 128MB DVI OEM Video Card 1584 שח מה אתם אומרים הכי טוב והכי משתלם?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ati radeon 8500 128mb ddr+tv+dvi האם הוא טוב האם הוא שווה 1220 ש"ח אני יודע שזו שאלה שטותית אבל כאשר אני משחק לדוגמא : מונדיאל 2002 בtnt2 שיש לי עכשיו ובכרטיס מסך הנ"ל יש הבדל משמעותי שרואים בעיניים :
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כולם, יש לי כרטיס מסך GeForce 315, ומחוברים אליו שני מסכים באופן קבוע: 1. מסך LCD די ישן samsung syncmaster 171s שמחובר ב- VGA 2. מסך טלוויזיה 32" LCD של LG (לא זוכר את הדגם, אבל לא משמעותי). כמובן שאני משתמש בטלוויזיה רק כשאני רואה סרטים, וכד'... בשאר הזמן, מסך המחשב מתפקד כמסך הראשי. הבעיה היא שכשאר אני סוגר את המחשב ופותח אותו לאחר מכן, הרזולוציה משתנה לבד, וכל פעם אני צריך לשנות מחדש! פתאום סמלים ענקיים... למישהו יש רעיון מה צריך לעשות? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני צריך קצת עזרה או ייעוץ יותר נכון קניתי מחשב לפני כמעט שנה עם כרטיס גרפי ATI 1300PRO . המווארר של הכרטיס נדפק והתפרק . במסגרת האחריות , הלכתי היום לחנות ואמרו לי שאין להם כרטיס כזה במלאי ונתנו לי NX-7300GS-TD256EH . זכור לי שבזמנו כשקניתי את המחשב , שידרגתי כרטיס בקנייה מ-6200 ל-1300P . האם הכרטיס 1300PRO באותה רמה כמו 7300GS או שנתנו לי משהו נחות יותר ואני צריך לבקש דגם זהה .. אנא עזרתכם .
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-