כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
עכשיו מצאתי השואות של הכרטיס מסך הזה ואני רואה שזה כרטיס אחד הטובים של R9800P עם לא הכי טוב http://www.nordichardware.com/reviews/graphiccard/2003/Radeon9800Roundup/ זה אמיתי ? ראיתי שהמהירות של הכרטיס מסך הזה POWERCOLOR 9800P והמירות יותר טובה מי המהירות של האחרים וגם הOC? למה המהירות יותר גבוה? זה אומר שעשו לכרטיס OC? אז זה כרטיס יותר טוב מי של ספיר ?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם , לאחרונה קניתי מחשב חדש אחרי התייעצות פה עם אנשים בפורומים, ואני חושב שיש לי בעייה עם הכרטיס מסך אבל אני לא בטוח, יש לי את המערכת הבאה : מעבד אינטל 930 לוח אם ASUS 975 זיכרון 2 גיגה - PQI 667 כרטיס מסך -SAPPHIRE RADEON X1900XT 512MB VIVO PCI-E ושני הרדיסקים 80 גיגה שמחוברים ב-RAID 0 הבעיה היא כזאת : נניח במשחק QUAKE 4, ברגע שאני שם את המשחק על רזולוציה של 1280X1024 אני לא יכול להפעיל את הפילטר ANTIALASING על X16, למה ??? הכרטיס מסך לא מספיק חזק בשביל זה ? אותה תופעה יש לי גם במשחקים סריוס סאם 2 ודום 3 . מה אתם אומרים ???
-
- 29 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש כרטיס מסך חזק לגיימינג, שיתאים למפרט שכבר יש לי וינצל 100% מהכרטיס מעבד: Intel® Core2 Duo CPU E7500 @ 2.93GHz זכרון: 4 ג'יגה DDR2 400 MHz לוח אם: Gigabyte: GA-G41M-ES2L ספק כוח: AC 230V רוכש את הכרטיס בKSP אז אשמח אם תתנו לי לינק לכרטיס שמצאתם שם באתר. עריכה: אני מצאתי את זה: http://ksp.co.il/?store=matam&uin=23344 יתאים לי למחשב?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם האם מישהו מכיר תוכנה שבודקת את זמני התגובה של מסכי LCD? בTOM SHARDWERE ואתרים אחרים בודקים שם את הנושא עם תוכנות. קניתי מסך HYUNDAI B70A שאמור להיות בעל זמן תגובה שך 8 מ.ש. האמת במשחקים הכל רץ לי איטי מידי(כרטיס מסך ATI 9700) סרטים רואים טוב. אשמח לשמוע תגובה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיצר השבוע אני אלך לKSP להחליף כבר בפעם השניה את הכרטיס מסך 7900 שעושה בעיות זה קרה בכרטיס הראשון,אז הם החליפו לי ת'כרטיס,ועכשיו זה קורא שוב! בהנחה שאין להם יותר 7900GT במלאי אז הם בטח ינסו לדחוף לי משהו מה כדאי לי לבקש יותר 8600GTS או 1950 PRO? כי זה ברור הרי שהם לא יתנו לי משהו בתקציב ששילמת בזמנו על ה7900,הם חארות ממש...
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מפתחת השבבים מסנטה קלרה חוותה עוד רבעון איכותי, אך נאלצה לפגוע בשורת הרווחים שלה בעקבות כשלון יישום טכנולוגיית המודמים התוכנתיים שרכשה לכתבה: http://hwzone.co.il/הביצועים-הכלכליים-של-nvidia-ההכנסות-עולות-א/
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס שיענה על הצרכים הבאים: כרגע מסך CRT 32 אינץ' בעתיד מסך LCD באותו סדר גודל, כך שאני צריך יציאת S-video. השאלה העיקרית היא מה עדיף, BIT INTERFACE גבוה יותר או יותר זיכרון? ההתלבטות העיקרית כרגע היא בין SAPPHIRE 2900GT -256MB, 256BIT לGAINWORD 9500gt 1GB\512MB 128BIT שניהם בטווח המחיר שלי. עומר
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מחפש כרטיס מסך טוב שידע להריץ נורמלי את crysis ואת gta iv. שיהיה הכי זול אבל שיהיה גם איכותי ומהיר. אני מקציב לזה כמה מאות שקלים (לא יותר מאלף ש"ח) יהיו לי:מסך אחד יהיה 22 והשני 24 ואולי טלווזיה של 32. אני רוצה רזולוצייה של FULL HD ומעלה, אך שידע לתמוך גם ברוזולוציות יותר נמוכות. יש לי מעבד q9300 של אינטל, לוח אם P35C-DS3R של gigabyte ומארז ezcool h550d atx 400w 120mm active pfc (3yw) הייתי רוצה שידע להציג מידע שונה בשתי המסכים (שאפשר אחד סרט ואת אינטרנט), שידע להעתיק תמונה ל2 המסכים ושידע להמשיך את המסך השני (חצי סרט פה והחצי השנה במסך השני, להמשיך את המצלמה במשחק) הייתי מעדיף שיהיה nvidia אבל אם יש גם ati טוב, אשמח לקבל המלצות תודה!
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה עדיף לי לקנות ג'יפורס 4 440mx של חברה לא טובה כמו palit ב 550 ש"ח או RADEON7500 של חברת ATI ב 500 ש"ח בתודה מראש יאיר ג'ובאני
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב לאחר שהכרטיס מסך כנראה שבק חיים אני צריך המלצה על כרטיס מסך חדש אני רוצה שיהיה עם חיבור HD כדי שאוכל להריץ עליו סרטי HD כמו כן אני משחק בעיקר בפרו אבולושיין על LCD 37 אינטש התקציב הוא עד 500 (אשמח בפחות) הספק שלי הוא HEC 400WATT חשבתי על ה9600GT או הHD4770 (אם שווה את ההפרש של ה100 ש"ח)
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש כרטיס מסך למחשב שלי.. בסביבות הסכום 500-700ש"ח... נתונים של המחשב: intel Core 2 cpu 6300 @ 1.86GHz 1.87GHz 64bit operating system ram 2GB 667GHz DDR2 Radeon X1800 Series (WDDM( אני יודע שזה מחשב ישן ולא רציני.. אני מעוניין להחליף הכל אבל שלב שלב... אני מודה על כל המלצה שתיתנו ואם אפשר קצת הסבר למה דווקא את מה שאתם מציעים. מודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בעיקר לעבודה שוטפת, אבל גם למשחקים קלים. מעדיף לרכוש בivory אם כי זה לא בהכרח. מערכת: ספק כוח 450W מעבד E8400 לוח אם gigabyte P43. תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי 2.4 רדאון 9000 PRO הרדיסק חדש מהיר מה אני יגיד לכם ? אכזבה. NFS-HP-2 קופץ על 1024...ולא 32 ביט! אנריל 2003 800 600 לא על הכי גבוהה...לא חלק בזבוז של 3000 שקל יקרים ... :-[ :-\ :'( אולי הם יסכימו (החברה) שאני יחזיר את הכרטיס וייקח אחר מה עדיף על 9000 PRO ? (עלה לי 630 ש"ח) הרמת איכות תמונה שלו מדהימה אבל זה לא מה שחשבוה לי אני צריך SMOOTH מהירות ...
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קבלו! ניראה טוב אההה?? ;D להזכירכם זה PCI-Express 16x
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא הייתי בטוח אם זה יותר מתאים לפה, או לפורום תוכנה, אבל היה נראה לי שפה. אם לא, אני מצטער. בכל מקרה, קניתי אתמול כרטיס מסך רק לצורך שימוש בTV OUT שלו, אז בחרתי באופציה הזולה ביותר שנותנת את האפשרות שהייתה במלאי, Forsa GeForce MX4000. אחרי שהגעתי הבייתה והרכבתי את הכרטיס (ואת המחשב שקניתי איתו), התקנתי מערכת הפעלה Windows XP Proffesional SP2 באנגלית, חיברתי את כל החיווט של הכרטיס מסך לטלויזיה, והתקנתי את הדרייבר המעודכן אחרי שהורדתי אותו מהאתר של nVidia. תחילה אחרי שאיתחלתי קיבלתי תמונה קופצת בטלויזיה, לא ברורה, ורועדת. שיחקתי עם ההגדרות של הnView והגעתי למצב שהתמונה רק טיפה רועדת, אבל אפשר להבין מה יש שם. אחרי עוד טיפה משחק בהגדרות לא עברה יותר שום תמונה לטלויזיה, ומאז כ…
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש את הכרטיס הנל. ברשותי ספק כח 520 וואט של OCZ. יש לי תקע אחד של 6 פינים לכרטיס מסך.ולפי מה שהבנתי בכרטיס יש חיבור אחד של 6 ואחד של 8. השאלה שלי אם אני מקבל מתאם עם הכרטיס מסך גם ל8 פינים או שאני יהיה חייב לרכוש ספק כח חדש יותר? ??? בתודה מראש שגב שטובי.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא מזמן הגעתי לארץ אז אני לא ממש יודע איך זה הולך פה.... ראיתי שכבר לפני איזה חצי שנה מחירי הכרטיסי מסך בארצות הברית ירדו..... למה בארץ זה עדיין לא ירד? אני לא מבין את זה..... מישהו יודע מתי מתעדכנים המחירים פחות או יותר?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכרטיס מגיע לטמפרטורה של 69 מעלות צלזיוס זה נורמלי? האם עלי לדאוג? המארז מאוורר טוב מאוד עם זרימת אויר ו5 מאווררים
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני כרגע משתמש כאמור ב ATI Radeon 4850 HD ישן. אני כמעט ולא משחק עם המחשב (אני איש של קונסולות), אבל אני כן מתכנן לשחק Heart of the Swarm. הכרטיס הריץ בצורה סבירה את Wings of Liberty הישן יותר, אבל להבנתי כן יש שידרוג מסוים של מנוע המשחק. חשבתי אולי לשדרג את הכרטיס הנ"ל בכרטיס זול אחר. מאחר והוא מאוד ישן, אני מניח שאפילו כרטיס זול יהיה קפיצת מדרגה מהביצועים של זה. האם אני צודק? האם כרטיס מסך של עד 200 שקל ישדרג לי את החוויה או שאין טעם לטרוח? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה יותר מהיר??? :AR15: :AR15:
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
הי, יצא לי לראות לאחרונה שמוכרים ביד שניה המון אבל ממש המון כרטיסי מסך של AMD מדגם 280X - יש סיבה לזה? בנוסף, הבנתי שבסך הכל סדרת ה R9 היא "שיווק מחדש" פחות או יותר של סדרת ה 7000 נכון? אז לכאורה גם אין עדיפות ל R9 על ה 7000 (מעבר, כנראה, לזמן השימוש). ולאיזה כרטיסים משתווים ה R9 270 וה 6950? תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מפתחת השבבים מתכוננת לתצוגת תכלית מתקדמת בשיתוף פעולה עם אינטל בכנס ה-CES 2017 לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם , אני צריך קצת עזרה או ייעוץ יותר נכון קניתי מחשב לפני כמעט שנה עם כרטיס גרפי ATI 1300PRO . המווארר של הכרטיס נדפק והתפרק . במסגרת האחריות , הלכתי היום לחנות ואמרו לי שאין להם כרטיס כזה במלאי ונתנו לי NX-7300GS-TD256EH . זכור לי שבזמנו כשקניתי את המחשב , שידרגתי כרטיס בקנייה מ-6200 ל-1300P . האם הכרטיס 1300PRO באותה רמה כמו 7300GS או שנתנו לי משהו נחות יותר ואני צריך לבקש דגם זהה .. אנא עזרתכם .
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן , אני מחפש כטיס מסך שיתאים למערכת שלי, המערכת אומנם לא כ"כ חזקה אבל היות ואני חייל ולא רואה בית אז אני לא משדרג את כולה (= הפרטים: Processor: AMD Athlon 64 bit 4200+ Dual Core Motherboard: Gigabyte GA-M55Plus-S3G Memory: kingston 2x2gb sticks (4gb) 887 Mhz למקרה שצריך לדעת צג רחב 22" שוב, התקציב הוא עד 500שח. הצורך הוא משחקים ואינטרנט, אני מתייעץ מפני שאני לא רוצה סתם לקנות כטיס חזק מידי ששאר המערכת לא תעמוד ברמה שלו. תודה מראש (:
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-