כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
היום שיחקתי COD4 עוד פעם... והחלטתי לבדוק את ה-FPS של המשחק. מסתבר שיש לי FPS 60 עם ההגדרות הכי נמוכות ורזולוציה של 600X800... אבל... הכרטיס מסך הוא ATI RADEON 9600. המעבד הוא פנטיום 4 2.4GH והלוח אם הוא Gigabyte GA-8S648FX-RZ והזיכרון הוא 512MB של TWINMOS. סתם שעשע אותי שמערכת מלפני 3 שנים עדיין מצליחה להריץ משחקים כמו COD4 (גם אם בהגדרות נמוכות) חלק.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים, התקנתי את המשחק ויש לו נפילות FPS רציניות שנעים בין 65-35 ויש קרטועים. האם הגזמתי ברזולוציה? שווה לי לנסות OC לכרטיס מסך? כרגע בסטוק. אודה מאד לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרטיס מסך של חברת ATI , עם חיבור HDMI וחיבור DVI. יהיה אפשר לחבר את הטלוויזה לחיבור HDMI ואת מסך המחשב לחיבור הDVI ולחלק את העבודה ב2 מסכים, למשל בטלווזיה אני אראה סרט ובמחשב אני אערוך בפוטושופ? זה אפשרי? תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם האם מישהו מכיר תוכנה שבודקת את זמני התגובה של מסכי LCD? בTOM SHARDWERE ואתרים אחרים בודקים שם את הנושא עם תוכנות. קניתי מסך HYUNDAI B70A שאמור להיות בעל זמן תגובה שך 8 מ.ש. האמת במשחקים הכל רץ לי איטי מידי(כרטיס מסך ATI 9700) סרטים רואים טוב. אשמח לשמוע תגובה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מפתחת השבבים מתכוננת לתצוגת תכלית מתקדמת בשיתוף פעולה עם אינטל בכנס ה-CES 2017 לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
תראו אתמול קניתי את הגרסא ה4850 של TOXIC...לא הצלחתי לחבר אותו בגלל שאמרו לי לחבר איזה משהו מהספק של 6 פינים וזה לא יוצא לי מהספק...עכשיו קצת חיטטתי בציוד ומצאתי כבל ROHS....ראיתי שיש חיבור בכרטיס מסך הזה לROHS....מה זה החיבור הזה ולאן אני מחבר אותו...יש ראש שחור שמחברים מאחורי הכרטיס מסך וראש שפיץ בצבע צהוב שאין לי מושג לאן מחברים.. תודה. [br]פורסם בתאריך: 29.10.2008 בשעה 15:18:50 עזרה? : |
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יצאו לפני חודש כרטיסים חדשים באיחור של ארבעה חודשים הכרטיס Redeon FURY X2 שהיה אמור צאת בסוף דצמבר אשתקד יצא באפריל השנה. כמה חברות כבר התחילו ליצר אותו כנראה בגלל הלחץ מהירוקים (GTX1080) הכרטיס הוא בעל זיכרון מהיר מאוד HBM של 512GB/s בנפח 8GB וכמובן עם שני המאיצים הגרפיים FURY X2, אתם יכולים לראות שבחברת XFX ובחברת Sapphire כבר התחילו ליצר את הכרטיסים: http://www.xfxforce.com/en-us/products/amd-radeon-r9-300-series/amd-radeon-pro-duo-8gb-hbm-liquid-cooled-r9-prod-8vrw http://www.sapphiretech.com/productdetial.asp?pid=FCE4248A-3B56-40FC-B4BB-C898E756D479&lang=eng הכרטיס יכול להגיע "מיד שניה" לסכום של 800 פאונד. בהחלט סכום ראוי לחלופה לירוקים. סרטון שמצתי ברשת: …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני כמה זמן היה קצר. כשהעלתי את המחשב אחרי שהחשמל חזר, המחשב לא עלה והייתה הודעה שאומרת שלא חיברתי את הראדון שלי לחשמל. פתחתי את המחשב וראיתי שבחיבורי החשמל שלו, גם על שקע (החיבור שנמצא על הראדון עצמו) וגם על התקע (החיבור שמגיע מהספק) החיבור של החוט האדום נהיה חום. כאילו שהוא נשרף או משהו. אבל כשחברתי שוב את החיבור וניסיתי להפעיל את המחשב, הכל עבד חלק. מאז כמעט כל פעם שאני מכבה את המחשב לפרק זמן רציני (לילה) המחשב לא עולה, מופיעה ההודעה הזאת, אני מוציא ומכניס את החיבור, והכל מסתדר. לא הייתה שום פגיעה בביצועי הכרטיס אם זה אומר משהו. מה אתם אומרים?
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קבלו! ניראה טוב אההה?? ;D להזכירכם זה PCI-Express 16x
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6530 מחיר מציאה. מה אני מפספס?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישו יכול לתת לי לוח אם שיתאים לשני כרטיסים מסך Radeon HD 7970 ואם ספק כח של crossair 850V מספיק להם?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חיברתי את המחשב שלי לטלויזיה (מרחק של כ-10 מטר). התמונה שאני רואה על המסך די גרועה (כולל גלים שרצים על המסך, איכות צבע גרועה ותמונה יחסית מרוחה ולא ברורה). אני משתמשת כהמלצתכם עם TV TOOL. כרטיס המסך שלי הוא Geforce 4 MX 440 (ומגיעה איתו גם תוכנת NView של NIVIDIA) השאלות: 1. האם ניתן לשפר את איכות הצפייה דרך מסך הטלויזיה בהתחשב שהטלויזיה רחוקה מהמסך, מה שסביר להניח מוריד את איכות התמונה? 2. אחרי שחיברתי גם כבל אודיו לטלויזיה אני שומעת עכשיו גם את הסרט שרץ על המחשב וגם את הקול של תוכנית הטלויזיה שרצה כאשר מעבירים ל-AV. איך נשארים רק עם הקול מהמחשב?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תודה. צריך שיעבוד בקצב רענון כמה שיותר גבוה, וצריך גם מסך 19".הבנתי שמסך רגיל לא LCD עובד "מהר" יותר. אז אני מעדיף אותו.
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המסך הוא lg flatron l171ob tft 17 אינץ' בטעות נתתי לו מכה חלשה כי באתי לסדר משהו במודם מאוחרי המסך ולא שמתי לב זה היה דיי חלש אבל בכל מקרה אני מפחד כי זה מסך lcd והוא עדין מאוד...אז האם יכול לקרות לו משהו מזה? (אני לא רואה שום שינוי) אבל המכה הייתה במרכז המסך...
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
8) התחלתי לעבוד עם שני מסכים בתצורת תצוגה שכל מסך יראה משהו אחר. כך שאפשר לעבוד במקביל עם שתי יישומים שונים. הבעייה היא שתצוגת הדסקטופ מופיעה כרגיל רק במסך המוגדר כראשי. האם יש תוכנת מולטי-דסטופ כלשהיא התומכת בעבודה עם שני מסכים. התוכנות הרגילות מציעות עבודה רק במסך אחד. מערכת הפעלה: WIN2K כרטיס מסך: GIGACUBE 9200C3 Radeon 9200 128MB דרייברים: Catalyst 4.2 תודה
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני חושב להשתדרג למסך 27 אינץ של דל ברזו של 2560X1600 ,ויחד איתו לרכוש את ה980TI האם המחשב שלי יתמוך בצורה טובה ללא צוואר בקבוק (מדבר אך ורק על משחקים ברזולוציה מקסימלית וההגדרות הכי גבוהות) ? CPU - INTEL 3770K : IVY BRIDGE, CORE I7, S1155, 3.5Ghz. MotherBoard - GIGABYTE GA-Z77X-UD3H. Memory - KINGSTON HYPER-X BLU DDR3 1600MHz CL9- 16GB (4X4GB). GPU - MSI Gaming GTX780 3GB GDDR5. Power Supply - ANTEC TRUEPOWER NEW 750W. Hard Drive - CRUCIAL SSD M4 SATA3 2.5" 128GB + Hitachi 2TB HDD. SSD (2) - Samsung Evo 840 250GB. Display : DELL ULTRASHARP LED 24" U2412M - IPS PANEL CPU Cooler - SCYTHE MUGEN III Case - ANTEC P183 w/o PSU Speakers - CREATIVE 2.1 GIGAWORKS…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לרכוש מערכת שתעבוד ב 4K, אבל מחירי הדור החדש של NVIDIA יקרים מאוד, כמו גם ה 1080TI. האם הייתם ממליצים לרכוש כרטיס זול שבינתיים יעבוד על מסך 4K, ואם כן, איזה כרטיס? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעדיף לקחת את הזול, האם זה משנה?(בכסף זה 100 שקל) זה היקר יותר: http://ksp.co.il/?uin=24680 וזה הזול יותר : http://ksp.co.il/?uin=24831
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב יחסית ישן (בן שנתיים) AMD SEMPRON 2800+ 1024MB DDR g6600GT התקציב לוחץ וכנראה ילחץ עוד הרבה זמן הייתי מעוניין בכרטיס מסך AGP עד 1000 ש"ח שיחזיק את המחשב עוד שנתיים בערך. כמו כן האם הוספה של עוד 1024MB זכרון כדאית (DDR חדש יקר מאוד אבל ראיתי מוכרים יד שניה ב180 ש"ח). תודה על העזרה,
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
מה יותר מהיר??? :AR15: :AR15:
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחבר את המחשב שלי למסך טלויזיה בעל שקע HDMI, משקע DVI בכרטיס המסך עם מתאם ל HDMI. כרטיס המסך שאני משתמש הוא GTX 560Ti, שכעיקרון יש לו גם שקע Mini Hdmi שאולי היה עוזר, אבל לצערי הוא נשבר. העניין הוא שבאופן החיבור שמתואר למעלה, אני לא מקבל תצוגה עד תחילת העליה של ה Windows. כדי בכל זאת לראות את התצוגה שבאה לפני העליה של הWindows, אני נאלץ לחבר מסך עם DVI אל שקע ה DVI בכרטיס המסך. יש איזו הגדרה או אפשרות, שניתן איתה לשנות את המצב הזה? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי מבקש את תגובתכם לגביי הכרטיס הנ"ל. רוני
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מתלבטים בין ה-Fiji ל-Maxwell? מהיום, חלק מדגמי כרטיסי הדגל של NVIDIA יעלו 20 דולר פחות ממחירם המקורי לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/יצרניות-כרטיסי-ה-gtx-980-וה-gtx-980-ti-החלו-בהורדת-מחי/
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-