כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,949 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, אשמח לקבל עזרה בנושא הבא, יש לי מחשב נייח ואני מעוניין לחבר אותו ל - NETSTICK (של פלאפון) שיש לי. אני מבין שצריך לחבר כרטיס רשת אלחוטי לפני כן ? במידה וכן קראתי שיש כזה דבר כרטיס רשת אלחוטי חיצוני שהוא בעצם USB, האם הוא טוב לעניין הזה ? במידה וכן איך זה עובד ? אני מחבר את USB הזה (כרטיס הרשת) ובמקביל מחבר את ה NETSTICK וזהו ? זה אמור לעבוד ? או שצריך עוד משהו או משהו אחר ? אשמח לקבל תשובות על זה. תודה רבה לכל מי שיעזור.
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
winflash20113 הטענתי את הביוס 6970 נותן לי הודעה לא זוכר בדיוק מה זה אבל זה לא מצליח אני עים כרטיס gigabyte
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה לצרוב את ה 6950 ל 70 אני מטעין את הביוס של ה 70 זה מתחיל ואז ההודעה הזאת באה cannot erase ROM מה צריך לעשות דחוףףףףףףףף תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך המלצה לכרטיס מסך למשחקים ברזולוציה של 1080X1920. אני משחק לרוב במשחקים ישנים יחסית שאינם דורשים כרטיס חזק אך אני מעוניין באפשרות לשחק במשחקים שיצאו בעתיד כמו Diablo III. אני מעוניין בכרטיס מסך של NVIDIA בגלל טכנולוגיית ה-CUDA לשימושים אחרים ממשחקים. התקציב הוא כ-800 ₪. מפרט המחשב הוא : Athlon X3 425 @ 3.4GHz 2GB ram (כנראה שאקנה מודול של GB4 בקרוב) Seasonic 500W ומסך של 1080P חשבתי לקחת את 460GTX 768MB של ASUS, אך אני לא בטוח שהוא מספיק למשחקים ברזולוציית המסך שלי. בתודה מראש לעונים.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תודה לעוזרים כנראה שאני אקנה טלויזיה 32 אינץ'
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
מפרט המחשב שלי הוא זה. GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H (AM3) AMD 785G RGB+DVI+HDMI HD AUDIO + GBL + E-SATA AMD ADX435WFGIBOX ATHLON II X3 435 2.9GHZ 2MB BOX W.D WD5000AAKS 500GB SATA II 7200RPM 16MB BUFFER LG GH22NS50 DVDRW X22 DUAL LAYER SATA WHITE Corsair XMS3 DHX 4GB Kit (2x2GB) DDR3 1600 אנטק באסיק 550 WATT כרגע משתמש ביציאת הHDMI הקיימת בלוח האם ATI Radeon HD 4200 (DX10.1) הבעיה היא שאני רוצה לחבר את הLCD FULL HD שיש בסלון למחשב וגם את צג המחשב סמסונג BX2450 LED וכרטיס המסך המובנה לא תומך בשתי חיבורים בו זמנית של DVI ו HDMI יחד לכן חשבתי להוסיף כרטיס מסך שכן יתמוך בחיבור שני החיבורים או שני HDMI ושיהיה אפשר לבחור דרך המחשב באיזה אני מעוניין להשתמש בכל רגע נתון או…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם , ביום שישי האחרון הכרטיס מסך שלי אמר את דבריו האחרונים - לכן אני מעוניין בקניית כרטיס חדש אבל ישנם 2 אפשרויות שלפיהן אני יפעל : - קניית כרטיס מסך בלבד , אבל הלוח אם שלי מסוג EP35-DS3L ואני צריך להיות בטוח שהחיבורים יתמכו בכרטיס המסך החדש , כגון : http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2176 תקציב עד כ - 1000 וחריגה רק עם ההבדל משמעותי , עד 300 . - קניית מעבד + לוח אם + זכרונות + כרטיס מסך , אם החיבורים לא יתאימו אני אצטרך לשנות ולשדרג הכל , במקרה זה התקציב יעמוד על כ - 3000 וחריגה רק אם זה ממש שינוי גדול עד 300 . במקרה זה המארז שלי הוא Antec 900 וספק כוח מסוג TT Though Power 600W תודה לכל העוזרים !!!
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך חדש GTS450 בעל 2 יציאות DVI ו Mini Hdmi, ברשותי כבל רגיל של Hdmi אני מעוניין לחבר אותו ליצאית המיני איפה ניתן להשיג מתאם ?!
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, אשמח להמלצה על כרטיס מסך של ATI שקט, שיעודו יהיה אך ורק הפעלת סרטים + סאונד דרך HDMI, תקציב 500 שח אבל גם אפשרי משומשים. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחי יש מחשב עם מעבד E6750: http://ark.intel.com/Product.aspx?id=30784 נשרף לו הכרטיס מסך והוא רוצה לקנות חדש, אז חשבתי שאולי אני יביא לו את הכרטיס מסך שלי 260GTX Super OverClocked: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3183#sp ואז בעצם אני יקנה כרטיס מסך חדש למחשב שלי (נניח 460gtx). עכשיו הבעיה היא שאני לא יודע אם ה-260 SO עם ה-E6750 ייצור "צוואר בקבוק" בביצועים וכמה זה משמעותי? משחקים כמו Crysis, Bad Company 2 וכדומה על המחשב שלי הנוכחי (i5 750, 260SO) אני מריץ בכיף ועל איכות טובה, האם גם המחשב שלו יוכל לעשות זאת (על 1600x900)?
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ישלי שתיים של shappire 6850 crossfire אני מוריד ומחזיר ת ENABLE CROSSFIRE אין הבדל בFPS במשחקים אז איך אני ידע א םהוא פועל או לא
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך פשוט zotac geforce GT240 וקיבלתי איתו דרייבר תואם לויינדוס 7. כשהתקנתי אותו בפעם הראשונה הכל עבד מצויין, אבל עכשיו אני אחרי פירמוט של המערכת, עשיתי הכל לפי הסדר . פירמטתי, התקנתי דרייבר ללוח אם, התקנתי דרייבר לכרטיס מסך . התוצאה - המחשב פתאום קורס (כל כמה זמן)... הקריסה - המסך נתקע, לאחר כמה שניות גם העכבר נתקע וזהו רק לכבות ולהדליק .. אני די בטוח שזה בעיה עם הכרטיס מסך!!! מה עושים??
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
http://3dmark.com/3dm06/15487489 sapphire 6850HD CROSSFIRE X2 amd x6 1075t
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש לי HD 4870 שכל פעם אחרי שאני מפעיל את המחשב אחרי הרבה זמן הוא מפעיל את המאוור על סלד גבוהה לשניה ומפסיק , הוא עושה את זה כל כמה שניות ,עד שאני עושה ריסט מישהו יודע איך לפתור את זה ?
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
הPS3 מחובר ישירות למסך מחשב בHDMI איך אני עובר בין המסך של המחשב ל מסך של PS3?
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
-
יש לי כרגע GTS250 אחד על המחשב (מפרט מלא ומעודכן בצד). משחקים עובדים סביר אבל כבר לא להיט מן הסתם. אני רוצה שדרוג שיחזיק לי את המחשב עוד איזה שנה שנתיים, ואני מניח שזה אפשרי כי מעבד וזכרון לא בדיוק מהווים צוואר בקבוק ממה שאני רואה כרגע. עכשיו כמו שרואים במפרט יש לי לוח שמאפשר SLI עד שני כרטיסים. אז יש כמה אופציות. 1) לקנות עוד GTS250 ולצרף לקיים. הספק בהחלט אמור להספיק לשניים כאלה (תקנו אותי אם אני טועה). אני מניח שמבחינת המחיר מול ביצועים זה יהיה הכי טוב אבל אני לא ממש בטוח - וגם אני מפסיד פה תמיכה ב-DX11 ועוד ירקות שיש בכרטיסים החדשים. 2) לקנות כרטיס בודד כלשהו שייתן ביצועים זהים או טובים יותר מהאופציה הראשונה - אין לי מושג מה הולך היום, מה המחירים. האם משהו כזה יהיה יו…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך של HD6950 של SHAPPIRE.. האם יש איזה הגדרות מומלצות לניצול טוב יותר של הכרטיס בהגדרות של החבילה שבאה עם הכרטיס? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אוקיי קניתי את הGTX 560 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3707#ov עכשיו יש לי סוג של בעיה שהוא מתחמם יותר מידי היה לפעמים מצב בו המחשב לא יכל לקרוא אותו והוא יצא מהמשחקים עכשיו יש איזושהי דרך לשפר את זה כדי שהוא חס וחלילה אשרף?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לכרטיס מסך חזק למשחקים שיתאים למערכת שלי, אני עובד ברזולוצית FULL HD עם מסך 40" מפרט בצד. הספק שלי יחזיק את רוב כרטיסי המסך השאלה היא כמה באמת המעבד שלי מגביל אותי, תודה מראש עידן.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך חוות דעת והמלצה על כרטיס מסך למחשב קיים. אני צריך כרטיס מסך טוב למשחקים שישתלם לשנה שנתיים הקרובות. התקציב הוא בערך 600 - 700 שקלים פלוס מינוס. מפרט מחשב: מעבד: Core 2 Extreme Quad Q6600 Box Intel לוח אם: Gigabyte GA-P35C-S3 דיסק קשיח: Western Digital WD3200YS ,320GB זכרון: Corsair 2* DDR2 2048MB 800MHZ CL4 xms מארז: Enermax Chakra ECA5001-bs ספק: OCZ StealthXStream 600W קירור למעבד: Thermaltake BigTyp 120 VX מסך: Viewsonic VP930B 19" רזולוציה: 1280 *1024 היה לי כרטיס מסך Asus nVIDIA GeForce 8800GTS 320MB והוא עבד לי טוב מאוד עד ששבק חיים. אני רוצה משהו שיהיה יותר טוב ממה שהיה לי. אבל התקציב מוגבל. אני עשיתי סקירה קטנה לגבי השוק ויש כמה כרטיסים ש…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם המערכת שלי היא 1.לוח אם אם של גיגה בית 945GCMX 2. ספק כוח של אנרמקס 425W מודולרי 3. 4 גיגה 667 של קינגסטון 4.מעבד E8400 6M 3000GHZ וכרגע רץ לי כרטיס X1950 PRO 512MB 256BIT עכשיו אני רוצה לשדרג לHD6850 כולם אמרו לי שזה הפתרון הכי טוב גם לפי האתר http://www.extreme.outervision.com/PSUEngine הוא מראה לי הספק של 341 וואט האם הכרטיס ה6850 יהיה הכי טוב או שיש משהו אחר כמו ה6870? ואם אני לוקח 6850 איזה חברה הכי כדאי לקחת ספיר או גיגה בייט? ועוד דבר שרציתי לשאול האם יש הבדלים חזקים בין ה6850 הרגיל לTOXIC ומה כדאי מבניהם? תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם צפוייה ירידת מחירים כללית, כך שאם אני רוצה לקנות 6950, עדיף שאחכה עד לכניסת ה6990 לחנויות? בתודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אני חושב שיש לי ארטיפקטים בבולט סטורם כי יש מקומות מסויימים שיש לי עיגולים אדומים על דלתות לשנייה כזאת. איזה תוכנה לבדיקת ארטיפקטים מומלצת לSapphire HD6950?
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום, יש לי ספק של HEC, עם הספק 300W. כרגע יש לי כרטיס מסך HD4350, שדרישת המינימום שלו היא אכן 300W. חשבתי להחליף לכרטיס הבא: http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?psn=0001&pid=313 כתוב באתר היצרן שזה הכרטיס היחידי שיש לי צריכה מקסימלית של 20W בעומס מלא, ועם זאת, בדרישות המערכת כתוב שצריך ספק עם מינימום 400W. אני לא מבין את זה.... מה דעתכם ?
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-