כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברה. זה הוא השרשור השני שאני פותח פה. אני באמת שבאמת לא בטוח שזה המקום הנכון לפתוח את השרשור הזה, אז אם זה לא המקום הנכון - אשמח לקבל ביקורת =] אז הבעיה שלי היא כזאת. מכיוון שאני חייל ואין לי את הכסף לקנות סופר-מחשב שיריץ משחקים כאלה, אך אני יכול להשקיע קצת כסף ב-HARDWARE. עכשיו הבעיה עצמה היא כזאת : כשאני רץ במשחק למקום כלשהו, קורה הרבה שהמסך פשוט נתקע, ואז משתחרר. ברגע שמופיעים הרבה אנשים במפה. או שהCLIENT מתחיל לטעון את השחקן האחר - יש לי גם FREEZE בסגנון. ברגע שיש אפקטים חזקים הכל גם נתקע. הנה קצת סקרינים של ה-HARDWARE שלי : כרטיס מסך : http://img408.imageshack.us/i/asdfasdfasdfasdf.gif/ כל השאר : http://img204.imageshack.us/i/zxcvasdf111.jpg/ BENCHMARK ב-AQUAM…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
GTX260 - GS ? מה זה GS ? לדוגמא: http://www.gainward.com/main/vgapro.php?id=200
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
הינה לינק לסיריאל של פוטושופ!!!!! <צונזר, ראה הוזהרת>
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
תראו, ATI היו בטוחים שהם הולכים להוציא כרטיס טוב יותר מהכרטיס המושלם שנקרא R9500 PRO, אז מה הם עשו? העלו לו את מהירות הליבה והזיכרון ונתנו לו תמיכה בגרסאות מתקדמות יותר של הטכנולוגיות של ATI(כגון SMOOTHVISION ו-SMARTSHADER), אבל, ATI עשו משהו שאני לא מבין למה הם עשו אותו: בעוד של-RADEON 9500 PRO היו 8 צינורות עיבוד(Rendering Pipelines), החכמולוגים הגדולים ב-ATI החליטו לתת ל-RADEON 9600 PRO רק 4 צינורות עיבוד! אז מה הפלא שהוא מפסיד ל-R9500 PRO בכל הבנצ'מרקים? ממש לא מבין את ה-ATI האלה... :
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דגמים חדשים מבית Sapphire ומבית Colorful מתיימרים להיות המתקדמים והמשוכללים ביותר בקטגוריות שלהם לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות כרטיס של pci express x1 למחשב שברשותי הייעוד של המחשב הוא מבחינת מסך הוא בסיסי - גלישה בעיקר ועבודה עם קבצי טקסט (לא סרטים או משחקים) יש לי על אותו מחשב כרטיס pci express x16 שאני מרוצה ממנו, אבל אני חייב את הסלוט של x16 עבור אחר הצעות ? דן
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
ברצוני לשדרג את המחשב כי אני קונה מסך 26" רציתי לדעת מה יתן לי יותר ביצועים התקציב שלי הוא 2500 שקל או שאני קונה לוח אם חזק לOC + ספק חדש + זכרונות ועושה OC מקסימלי למעבד שברשותי E8400 או שאני קונה לוח אם שעולה פחות אבל תומך CF , ספק חזק יותר ועוד כרטיס של 4870 כמו שלי , ואם ישאר כסף זכרונות יותר טובים בגלל שאני יותר מתמקד בעניין של הכרטיס מסך אני פתחתי את זה , אם זה שיך לפורום אחר נא להעביר . כמו כן אני פתוח להצעות לשידרוג בסך 2600 שקל , המסך אני קונה בנפרד לתקציב שהזכרתי .. עוד שאלה הכרטיס שברשותי בעל 512MB זכרון , אם אני אקנה כרטיס בעל 1GB ויעשה ביניהם CF האם זה יהווה בעיה? או שבכלל עדיף לשדרג לוח אם ומעבד לI7? כמו כן אם שדרוג של CF חשבתי על המפרט הבא: לוח אם ASUS …
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מעוניין בכרטיס למשחקים עבור מחשב עם 4ג'יגה ראם ומעבד c2d 6320. מחפש מקסימום ביצועים שאפשר ב-500 ש"ח, הלוח עם PCIE X16. תודה מראש לאן נעלם הסטיקי כרטיסי מסך אגב?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האלן חברה.. חבר שלי קנה מחשב פיצוץ כולל כרטיס מסך RADEON 9700PRO. אך הבעיה היא שב3DMARK התוצאה שלו נמוכה יחסית!! הוא גם גילה שבאתר התוצאות של 3DMARK בשורה AGP: כתוב לו: NOT AVAILBLE!.. ואנו חושדים שזו יכולה להיות הבעיה לירידה בביצועים?! חיפשנו בביוס אפשרו לשנות את הAGP (לוח EPOX שתומך נראה לי עד AGPX8) אך לא מצאנו אותה בשום מקום! גם בדרייברים האו חיפש ולא מצא אפשרות זו.. אנחנו חושדים שבכלל הכרטיס פועל ללא האצה מהצד של AGP או משהו כזה.. האם למישהו יש שיטה לבדוק מה מהירות הAGP וכיצד לשנות אותה??? תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה עדיף? כרטיס דור ישן חזק למשל R9800 פרו או כרטיס בינוני מהדור החדש למשל GeForce 6600 ??
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש הבדל בינהם? כי יש גם R9800SE של POWER COLOR ויש R9800 NON PRO של GIGACUBE והמחיר לטובת הPC אז אני מתלבט... ובנוסף יש גם R9700 NON PRO ב1200 ש"ח שבכמה מבחנים ראיתי שהגירסת פרו שלו מצליחה לעבור גם את הR9800.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם דור כרטיסי המסך החדש של AMD באמת יוכל להציע קצב כרייה כפול מזה של כרטיסי המסך הנוכחיים במטבע ה-Etherneum הפופולרי? לא ברור - אבל זה עשוי להקשות על כולנו לרכוש את הדגמים האלו בעתיד הקרוב לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מסך iiyama 454 ועל החומר ניקוי רשום: אזהרה !!! אינו מתאים לשימוש מסכים עם ציפוי כרום במסך שלי יש דבר כזה? באיזה מסכים יש ציפוי כרום חדשים או ישנים?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מסך 22 אינץ' חשבתי לקנות את הכרטיס הזה: SPARKLE PCI-EX 2.0 GEFORCE 8800GT 1024MB GDDR3 COOLPIPE 3 - RETAIL http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3700 עולה בערך 250 שקל יותר מהרגיל עם ה512MB זה גם השקעה לעתיד לא? איך הקירור הזה בעיקרון היתרון שלו זה שהוא חרישי לא?השאלה אם הוא מקרר! מה אומרים? הכרטיס ישתלב עם מחשב חדש Q6600 4G DS3R וכו' תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בשיטוט באינטרנט מצאתי את הכרטיס הבא: http://www.dx.com/p/xqm-gtx680-2gb-384bit-game-graphics-card-w-crt-dvi-hdmi-black-371493#.VSqVoDNdarU GTX680 במחיר רצפה, ברור שהאיכות לא מהטובות בשוק אבל נראה מתאים לגיימינג בינוני בתקציב נמוך ואם רוצים לשפר אפשר לקנות שניים (או שלושה) בSLI , משתלם לא? חשבתי לקנות ולשים במחשב של האישה כדי שמשחקי תלת מימד פשוטים של הילדים יעבדו יותר טוב (להחליף את ה7800GT בין העשר שיש שם) מה דעת המומחים?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם אני אשים שני כרטיסים שתומכים PCIE 2.0 על שני סלוטים של PCIE 3.0 במהירות X8 כל אחד, אז כל אחד יעבוד ברוחב פס שלX16 במצב PCIE 2.0?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים, זה כרגע המפרט שיש לי: מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray לוח : Gigabyte GA-B75M-D3H זכרון : Corsair 8Gb Kit (4G X2) CMX8GX3M2B1600C9 CL-9-9-9-24 HD : WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter SSD: Samsung 120GB 2.5" SSD 840 Series כרטיס מסך : Sapphire 7870 2GB GDDR5 GHZ Edition Dp מסך : Dell U2412M UltraSharp LED IPS 1920 x 1200 חשבתי לשדרג את כרטיס המסך בתקציב של עד 1000 ש"ח לטובת הרצת משחקים חדשים. האם לדעתכם יעזור ? או שצריך להחליף כבר את כל המחשב (אולי חלקים נוספים?)? אם כן איזה כרטיס מומלץ בתקציב?(ניתן גם לחרוג קצת). אשמח מאוד לעצתכם. יניב
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום.שאני מדליק את המחשב המאוורר של הכרטיס מסך לא מסתובב רק אחרי שאני מניע אותו בעצמי הוא מתחיל לעבוד, מה לעשות? 1)להחליף את המשחה התרמית אם זה בכלל בגלל זה או 2)לשים wd 40 על המנוע של המאוורר?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך לגיימרים שיריץ כל משחק על מקסימום איכות שהיה קטלני מעבד i5 760 טורבו נדיר מאד gigabyte h55m-s2v היה לי כרטיס מסך GT430 1GB אבל יש לי 2 כאלה וספק iso 550 ויש תקציב של 1800 שקל אבל בבקשה באמת כרטיס מסך לגיימרי רצחניים
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם... סוף סוף רכשתי מארז HTPC יפייפה (Omaura tf8) שהוא Low-profile. לכן דרוש כרטיס מסך שהוא low profile לצערי... ה-8600GT שלי לא יספיק כי הוא גדול מדי :-\ לא מצאתי כרטיסי Low profile מלבד 8400gs עם יציאת S-video (אם לדייק דרוש לי composite). לכן זקוק לעזרה, מעדיף Nvidia. המחשב כמובן אמור לנגן סרטים בהאצת כרטיס מסך (לא רוצה להיות תלוי במעבד). לצורך העניין, עדיין לא רכשתי לוח אם בשבילו, אז ניתן משולב (סוקט 775), אם זה משולב אז התקציב עד 600 ש"ח. תודה[br]פורסם בתאריך: 13.12.2009 בשעה 15:37:00 אוקיי יש צדיק בסדום...מצאתי רק דגם אחד שנמצא נראה לי רק בחנות אחת 9400G http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=8019 יש אלטרנטיבות?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שבוע שעבר רכשתי טלויזיה חדשה 32 אינצ',וכשחברתי אותה ל כרטיס מסך עם כבל HDMI,קבלתי תצוגה,או על הטלויזיה או על המסך מחשב.. יש אפשרות לסדר ששניהם יעבדו במקביל ? .נסיתי עם הCatalyst.. וכשקבלתי את התצוגה בטלויזיה מהכרטיס מסך, לא היה סאונד בטלויזיה (במשחק למשל) למרות שחברתי HDMI. קצת מתסבך.. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה: המחשב שלי מורכב מי: מעבד אינטל 920 QUAD 1366 I7 8MB 2.66GHZ לוח אם MSI 1GLAN X58 PRO-E7.1 כרטיס מסך של ATI RADEON 5750 1G-5 MSI זיכרון של 9GB DDR3 1333MHZ KVR KINGSTON (יש לי 6 פלטות של הזיכרון ששלושה מהפלטות הם 2GB ושלושה האחרים הם1GB בסך הכול יוצא RAM-9GB) ספק כוח של 550W (אין לי כוח לפרט על הספק אבל עם צריך אני יכול ) אני רוצה להחליף כרטיס מסך טוב, שיעבדו לי מישחקים על אולטרה או לפחות על גרפיקה גבועה ובלי תקיעות ושיפעל חלק. עכשיוו חשבתי ליקנות את הכרטיס הזה http://ksp.co.il/?uin=16817 או את הכרטיס מסך הזה http://ksp.co.il/?uin=20772 *שווה לי ליקנות אחד מיהם *ואיזה כדיי ליקנות *ואם זה לא יעשה לי צוור בקבוק במחשב *ואם הוא יוכל להריץ מישחקים על …
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש בעלי ASUS V8200 (כל סוג) רציניים מאזור המרכז למטרה הבאה : ברשותי כרטיס V8200 אשר נישרף , הכרטיס עדין תקף תחת האחריות , הבעיה היחידה היא - בשביל להחליף את הכרטיס הנ"ל בכרטיס תקין , הכרטיס חייב להמסר בדיוק באותו מצב בו נקנה , כאן ישנה בעיה קלה , את גוף הקרור המקורי החלפתי (בתחילה למאוורר TT ולאחר מכן בפרויקט "קומבינה" של HSF של AMD) תלאות הזמן גרמו לאבידת גוף הקרור המקורי , לכן רציתי מאחד מכם לעזור לי , "להלוואות" לי את גוף הקרור (לא משנה באיזה מצב) בכדי שאוכל להחליף את הכרטיס , כאשר אקבל הת הכרטיס החדש , גוף הקרור החדש יוחזר לבעליו (יום , יומיים - תהליך של החלפה , אני מוכן להביא תחלופה לזמן זה - מאוורר TT) אם תגמול כספי ממני.... בתודה , אריאל.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-