עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by bneli,

יצא לכרטיס מסך שלי ראיתי 2 עדכוני BIOS אחד היה רשום עליו : VBIOS update for HD7950-DC2T-3GD5 (Strong recommend) Improve performance and stability in 3D situation והשני : VBIOS update for HD7950-DC2T-3GD5 (Optional) Optional BIOS enables AMD PowerTune technology with boost clock אני התקנתי עכשיו את הראשון שראשון מישהו אולי יודע מה ההבדל ביניהם? (כי אין ממש פירות מעבר לזה) ואם מה שהתקנתי יותר מומלץ או אולי השני? תודה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. http://www.techpowerup.com/?9139 אני חושב שזה מהר מדי.......... :-\ קרדיט לפה : http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=89976

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. מי שמתלבט איזה כרטיס לבחור מסוג הTI4200 אז הכנתי השוואת מחירים! בפלנטור, פה יש שני כרטיסים, אחד של אסוס- 64MB DDR AGP - GeForce 4 Ti 4200 - 300Mhz - TV Out - DVI ואחד של MSI- 128 MB DDR - GEFORCE 4 4200 - TD - TV-Out - DVI-I בלמיר יש את הכרטיס של גיינוור בזיגזג יש הרבה מוצרים מסוג זה אז אני אתן את הכתובת הכללית להיכנס לפה באקסלנט יש 2 מוצרים, אחד של ה64 MB - פה והשני של ה128 MB - פה אם יש עוד חנויות אז תעדכנו אותי!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by AloN(-)KiLLeR,

על Dell 2407WFP. מה עדיף? ולמה?

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by OR007,

אוקיי אז: הכרטיס שברשותי הוא SAPPHIRE RADEON 9000 PRO. כאשר ניסיתי לחבר את היציאה של הטי וי אוט בצורה הבאה: מהחיבור S-VIDEO השתמשתי במתאם ל-RCA וחיברתי לטלויזיה. אבל זה לא פעל ולא ראיתי כלום. אחרי זה לקחתי מן מתאם כזה שמתחבר ל-21 פינים בטלויזיה וממנו יש 3 חיבורי RCA ויציאת S-VIDEO. אז חיברת מה-SVIDEO של הכרטיס לSVIDEO של המתאם. הבעייה היא שעד שלא משחקים עם המתאם הזה במשך 3 שעות עד שמתקבלת תמונה בצבע זה פשוט לא הולך. ונמאס לי לשחק עם זה שעות, וגם בסוף רואים הכל קצת מטושטש למרות שהצבעים סבירים. אז אם למישהו יש איזו שהיא הצעה להציע לי אני אשמח מאוד, או דרך לשפר את האיכות של התמונה. הטלויזיה שיש לי היא : SONY-21FT1K היא נראית ככה SONY ועוד איזה משהו ... מישהו יודע כמה בערך עו…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. אני פשוט לא מבין את הרשי תיבות שאתם משתמשים אז למי שיש כוח בבקשה שיסביר לי מזה: SP OEM DH NP DVI וכ'ו תודה

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. http://ngo.afraid.org/cs16.html WTF !? איך אני עושה את זה! לgf2mx400 שלי... איך אני יכול לעשות את זה , הסברים בבקשה.! PLEASE אני חייב את זה , זה פשוט מעולה לשחקני CS

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. לפני כמה זמן קניתי מחשב חדש (מפרט בצד) וקניתי אותו עם כרטיס מסך מובנה כי לא נישאר לי כסף לכרטיס מסך. כרגע אין לי בדיוק תקציב כי אני לא יודע למה כדאי להוסיף ולמה לא. כרגע יש לי מספיק כסף בשביל ללכת לקנות X1950XT 512M (עולה 1300 ומשהו ב KSP). השאלה היא אם כדאי להוציא עוד 300 שקל (שאין לי וגם לא יהיה לי) ולקנות 8800GTS 320M, מה שחשוב לי זה שהכרטיס יוכל להפעיל משחקים גם בעוד שנתיים (ממש לא מפריע לי לשחק על LOW).

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by hachling,

ספציפית p70f ו- g75f.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by ohad,

??? אייזה כרטיס מסך יותר טוב : ATI OEM Radeon 7500 64MB DDR Dual Head w/TVOUT & DVI או MS-8861-GF4MX440 המחיר של ראדיאון הוא 641 שקל באקסל מרקט ו msi המחיר ב- plonter הוא 662 שקל . ולמה אחד משנייהם יותר טוב מהשני תנו חוות דעתכם !!!

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. http://tms.co.il/product/5176 מאוד משתלם! (זול מה3850 256mb)

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by musari,

יצא הדריבר החדש!!!!!!!!!! http://ati.amd.com/support/drivers/vista32/common-vista32.html

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by ghreg,

מישו יודע אים הגיעו לארץ ואים כן מי משווק Zotac NVIDIA GeForce GTX 560 Ti 448 או של כל חברה אחרת

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by R9800PP,

קניתי אתמול מחשב חדש אז בדקתי משחקים והכול וראיתי שבאיזה מפה במשחק כול המשחק איבותים!! יש מלא כווים וקשה לשחק במפה אזות אמרתי אולי הכרטיס חם אז היום אני בודק הידלקתי את המחשב ויש עוד פעם את הבעיה היתקנתי DIRX9.0C עידכון הכי חדש לכרטיס מסך! ויש לי איבותים לא בכול המשחקים.. וגם הכרטיס הזה בכלל לא איכותי.. אני משחק דום 3 לפעמים יש תקיעות או ET אבל בימיוחד דום 3 תעזרו לי בבקשה!! בבקשה תעזרו לי עד שקניתי מחשב חדש!! :'( פעם שקניתי מחשב חדש על היום השני נשרף לי הספק!! :'( :'( מי שייש לו R9800P ויש לו את המשחק Enemy Territory שיגיד לי עם יש לו בעיות של הרבההה איבותים במפה אזות fueldump לא בכול המפה.. רק לא בכול המפות יש לי איבותים .. יש איבותים כאילו הכרטיס חצי שרוף זה בעיה…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by law89,

היי. אני מנסה לשחק ניד פור ספיד היט. הדרישות מערכת למטה. האם יכול להיות שכרטיס מסך 3050 Ti מתקשה לסחוב בחלק מהחלקים? שמתי לב שבעת שמופיע לדוגמה שוטרים, תגיד יש לאגים ל-5-10 שניות. מבחינת הגדרות גרפיות - הן על אותו. המסך של הנייד הוא 2k, הוא אני סוגר את המכסה ומחבר אותו למסך חיצוני של 23.8 אינץ' עם רזולוציה של FHD. האם יכול להיות שזה אולי המעבד ולא הכרטיס מסך? דרישות מערכת מהאתר של המשחק: Need For Speed Heat™ PC minimum system requirements OS: Windows 10 Processor (AMD): FX-6350 or equivalent Processor (Intel): Core i5-3570 or equivalent Memory: 8 GB Graphics Card (AMD): Radeon 7970/Radeon R9 280x or equivalent …

16. Started by DannyBoy1904,

קניתי את המסך LG F700P לפניי כ3 חודשים... והיום (זה יוצא אתמול אבל לא משנה כבר אחריי 12) כיביתי את המסך ויצאתי מהבית לאיזה 10 שעות... וכשאני חוזר אני מדליק את המסך הכל נהיה סגול כזה כמו שמשחקים בכבל של המסכים הישנים ואז נהיה צבעים... קיצר הכל נהיה סגול כזה ואז חוזר להיות רגיל אבל מטושטש... ניסיתי להוציא ולהחזיר את הכבל... כמובן שניסיתי להדליק ולכבות את המסך ריסט למחשב ניסיתי לשנות את הרוזולוציה ולהחזיר... ניסיתי להעלות ולהוריד את ההרץ של המסך... כשמעלים ל 100 זה משתפר בקצת אבל כשאני מחזיר ל85 זה עדיין מטושטש... אני כבר נואש... תגידו לי אם לנצל את האחריות או שזה איזה בעיה נפוצה שאפשר לסדר??? (תעשו את זה קצת מהר כי כבר הלכו לי העיניים מלכתוב את ההודעה הזו....

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by kobi_af,

יש הבדל כל כך גדול בין 128 ביט 164 ביט ?תפרטו קצת בבקשה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by eliranl,

יש לי מסך 22 אינץ' חשבתי לקנות את הכרטיס הזה: SPARKLE PCI-EX 2.0 GEFORCE 8800GT 1024MB GDDR3 COOLPIPE 3 - RETAIL http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3700 עולה בערך 250 שקל יותר מהרגיל עם ה512MB זה גם השקעה לעתיד לא? איך הקירור הזה בעיקרון היתרון שלו זה שהוא חרישי לא?השאלה אם הוא מקרר! מה אומרים? הכרטיס ישתלב עם מחשב חדש Q6600 4G DS3R וכו' תודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Skippy,

אהלן אני מחפש כרטיס מסך ממש אבל ממש שקט שנותן את היחס עלות\תועלת הכי טוב שיש כיום בשוק תודה

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Yoav,

שלום, לאחי מת כרטיס המסך ואנו נאלצים לרכוש חדש. עד היום היה לו HD4850 שעשה את עבודתו נאמנה וביצועיו היו מספקים. שאר המפרט שלו - core 2 E8400, 4 GB ram ולוח P43DS3-L. כמו כן חשוב שהכרטיס יכנס למארז שלו ורצוי שיעבוד עם ספק הכוח שלו, כרגע יש לו את השילוב הקלאסי Compucase 6A19 + HEC 400 W. במידה ואין ברירה נרכוש ספק כוח חדש (המלצות?) אך מארז וספק ביחד לא ממש בא לנו להחליף. הדרישות הן שיתן ביצועים לפחות דומים ל-4850, כמובן רצוי שעדיפים. התקציב? זה תלוי אם נרכוש גם ספק כוח או לא, אבל אני מאמין שעל כרטיס מסך אפשר יהיה להוציא 800 שקל, אפשר גם (לא הרבה) יותר וכמובן שרצוי פחות. כמו כן, במידה והפרש המחירים אינו אסטרונומי מסיבותינו שלנו נרכוש את הכרטיס בנועה מחשבים. תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by mega1234,

שלום לכולם האם מסך LCD פולט פחות חום ממסך CRT ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by b_yaniv,

היי חברים, זה כרגע המפרט שיש לי: מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray לוח : Gigabyte GA-B75M-D3H זכרון : Corsair 8Gb Kit (4G X2) CMX8GX3M2B1600C9 CL-9-9-9-24 HD : WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter SSD: Samsung 120GB 2.5" SSD 840 Series כרטיס מסך : Sapphire 7870 2GB GDDR5 GHZ Edition Dp מסך : Dell U2412M UltraSharp LED IPS 1920 x 1200 חשבתי לשדרג את כרטיס המסך בתקציב של עד 1000 ש"ח לטובת הרצת משחקים חדשים. האם לדעתכם יעזור ? או שצריך להחליף כבר את כל המחשב (אולי חלקים נוספים?)? אם כן איזה כרטיס מומלץ בתקציב?(ניתן גם לחרוג קצת). אשמח מאוד לעצתכם. יניב

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by AmonAmarth,

שלום לכולם, אני לפני קניית מחשב חדש ובו יהיה הכרטיס 4870X2. ראיתי ש NVIDIA תוציא כרטיס חדש שיתחרה בATI 295GTX.. השאלה האם שווה לקנות את זה במקום הATI? לATI יש GDDR5 שזה דבר עם מהירות עצומה יחיסת לכרטיס מסך.. וגם עוד שאלה,מה עם ה SIDE PORT..? ATI לא תפעיל אותו? עוד משהו ששכחתי.. הכרטיס יפעל על הסמסונג T220P.. וגם לפעמים לסרטים ואולי למשחקים על LCD 32.. אז מה בעצם אתם ממליצים לקנות? אני הולך לקנות עם המחשב את המעבד Q9550 ועושה OC.. תודה רבה ויום טוב!

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. החלטתי לשאול את זה כי חבר שלי הפעיל crysis ב8800gtx עם מעבד 8400 ו2 ג'גה זיכרון והמשחק עבד לאט . ולפי מה שאני יודע היום ה 8800gts ישתחלל לעומת ה gtx שנשאר כמות שהוא .לכן האם ה gts של היום חזק יותר מה gtx שלפני שנה? ומה לגבי ה hd3850 שראיתי אצל חברשלי שעבד לא פחות טוב מה 8800gtx לכן משהו מוזר לי פה

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by EasyPooper,

פתחתי נושא בו כל אחד יכול להגיד איזה כ.מ יש לו ואם אפשר אז האם אחד המודרטורים יכול להוסיף סקר? אז נתחיל לי יש RADEON 4870 512 MB DDR5 כן אבקש גם לציין אילו שימושים יש לכם בכרטיס (גיימינג צפייה בסרטים, HD/DVD , 3D WORKSPACE וכו'...)אני משתמש בכל מה שכתבתי בסוגריים

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים