עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש ברשותי עשרות קלטות יקרות מפז בפורמט Hi8 של SONY שצילמתי עם מצלמת הוידאו האנלוגית הישנה שלי. אני מעוניין להמיר אותן לקבצים דיגיטליים באיכות הגבוהה ביותר האפשרית מבלי להיכנס להוצאות גדולות מדי... משהו בסביבות 300-500 ש"ח נראה לי סביר. ראשית אני צריך למצוא מכשיר שינגן את הקלטות האלה (המצלמה שבקה חיים מזמן) - אבל זה עניין אחר. איזה כרטיס לכידה אנלוגי כדאי בטווח במחירים הזה? האם זה טווח מחירים ריאלי בכלל? תודה מראש, TMPUSR

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by BigTools,

שלום לחברי הפורום הנכבדים. בכמה שנים האחרונות, לימודי תואר, עבודה ושאר עיסוקים, לא מעודכן כלל בחומרה עדכנית. בהצעת חבר שדרגתי את השילוש העתיק (E5300+P43+2GB) לשילוש מודרני הנוכחי I5 4590, לוח MSI H97 GAMING 3 ו-8GB. הספק Corsair VX450 ומארז CM690 נשארו. נשאלת השאלה, איזה כרטיס מסך עדיף מהמצב הנ"ל? האם כדאי להחליף את הספק המזדקן ואולי גם המארז כבר עשה את שלו? תודות רבות לעונים.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by ashbit_q,

נהרס לי המאוורר פיזית בכרטיס של חברת PILOT ארבע שיניים מהמאוורר נשברו וצריך תחליף הכי זול אם אפשר לעזור !!! והאים יש אפשרות רק להחליף מאוורר במקום הכל ?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by lumi,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות כרטיס מסך בעד 400 שקל, המליצו לי על RADEON 9200SE, ורציתי את דעתכם בנושא... אני אשמח לקבל גם המלצות אחרות.. תודה מראש

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום קניתי את הנייד טושיבה l655 ויש לו כרטיס מסך ati 5650 הסרתי את הדרייברים שבאו עם הכרטיס מסך והתקנתי את החדשים שבאתר של amd&ati 10.8 ,של מחשבים ניידים כמובן אך מסתבר שנוצרו לי רק בעיות והדרייברים לא פועלים כראוי והמסך של הנייד לא נקלט ובמקום זה רשום צג ברירת מחדל,וגם רזולוציות קטנות שלא מתאימות למסך רחב. הסרתי את הדרייברים הקודמים כראוי דרך הלוח בקרה ודרך driver sweeper והבעיה קיימת. ניסיתי כמה פעמים להסיר ולהתקין ועדיין אותה בעייה. ד"א אחרי שהתקנתי את החדשים ניסיתי להיכנס ל ccc וזה לא נכנס,זה לא הגיב אפילו ללחיצה שלי.יש לציין שהדרייברים הקודמים שהיו מותקנים ושבאו עם המחשב לו עשו בעיות בכלל,רק רציתי בסך הכל לעדכן את הדרייברים. עכשיו חיפשתי דרייברים קודמים אולי הם י…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. חיברתי את המחשב שלי לטלויזיה (מרחק של כ-10 מטר). התמונה שאני רואה על המסך די גרועה (כולל גלים שרצים על המסך, איכות צבע גרועה ותמונה יחסית מרוחה ולא ברורה). אני משתמשת כהמלצתכם עם TV TOOL. כרטיס המסך שלי הוא Geforce 4 MX 440 (ומגיעה איתו גם תוכנת NView של NIVIDIA) השאלות: 1. האם ניתן לשפר את איכות הצפייה דרך מסך הטלויזיה בהתחשב שהטלויזיה רחוקה מהמסך, מה שסביר להניח מוריד את איכות התמונה? 2. אחרי שחיברתי גם כבל אודיו לטלויזיה אני שומעת עכשיו גם את הסרט שרץ על המחשב וגם את הקול של תוכנית הטלויזיה שרצה כאשר מעבירים ל-AV. איך נשארים רק עם הקול מהמחשב?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by saar200,

הלן חברים המון זמן לא הייתי כי פרשתי מהתחום לאחרונה האהבה הזו חזרה אליי יש לי בעיה עם fps נמוך מאוד במשחק AC האחרון באיזור ה42 ומעלה ,הגדרות ultra לפי משתמשים אחרים ביוטיוב אצלי הfps ממש נמוך המפרט שלי הוא : i7-920 oc 4.3ghz 8 ram mb-asus rampge 3 1070ti בדקתי בcpu-z הראה שהכרטיס משתמש ב8X שיניתי סלוט את הכרטיס ועכשיו מראה X16 חשבתי שהשינויי יראה עלייה בfps אבל לא. כיביתי את התכונה tm בביוס שהמעלות גבוהות התדר יורד. אני מבין שהמעבד אצלי הוא צוואר בקבוק אבל עדיין ביוטיוב שמראה עם אותה חומרה 20 fps יותר והוא גם עם 1440p ואני עובד על 1080p. אשמח להארות והערות.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by hadar84,

אז ככה החלתתי להתחדש ב 9800GTX+ וגיליתי שיש המון דגמים במחיר דומה לכן אבקש את עזרתכם בבחירה הטובה ביותר. תודה מראש על שיתוף הפעולה הנה כמה דוגמאות: 1- http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2726_2914&products_id=23230 2- http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2205_2334&products_id=23217 3- http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2997&products_id=23125 4- http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03 5- http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1493 6- http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1135 7- http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1523 8- http://skypc.co.il/pl_product~CGNX-XP982D…

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Yellow,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4230

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. מה קורה ? אני צריך עזרה במציאת כרטיס מסך (או מערך של כרטסיי מסך ) שישמשו כמחשב מרכזי שלו יחוברו 10 מסכים, דרוש גם כוח איבוד סביר (כמובן שאני לא מתכנן להריץ על מסך באטלפילד אבל עדיין) יש מישהו כאן שמבין בתצורות כאלה? אולי מקור מידע כלשהו שאתם מכירים ? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by massinvallus,

יש הבדל בינהם? כי יש גם R9800SE של POWER COLOR ויש R9800 NON PRO של GIGACUBE והמחיר לטובת הPC אז אני מתלבט... ובנוסף יש גם R9700 NON PRO ב1200 ש"ח שבכמה מבחנים ראיתי שהגירסת פרו שלו מצליחה לעבור גם את הR9800.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by samiboy,

שלום, יש לי מחשב נייד N3010 של דל, עם הכרטיס מסך המצויין הנושא. עם WINDOWS 7 64 BIT כאשר אני מנסה להפעיל PES 2010 הוא רושם לי שה VRAM הוא 0. כשאני נכנס להגדרות של הכרטיס מסך רשום לי ש ה system video memory הוא 0 MB. התקנתי את הדרייבר האחרון ועדיין אותה בעיה. יש למשהו רעיון בבקשה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. Started by dorman2,

לאחרונה רכשתי מסך 19 אינץ' של סמסונג מסוג 959NF. אחרי שנים רבות של בהייה במסכים זולים למיניהם - ולא רק במובן הכספי, נדהמתי מממסך זה. המסך מגיע עם שפופרת מסך מסוג DIAMONDTRON NF (של חברת מיצובישי כנראה). סוג מסך זה מתחרה ב TRINITRON הוותיק אבל הוא שטוח גם לרחבו (בניגוד לטריניטרון הגלילי). שני קווי הרוחב הידועים מהטריניטרון קיימים גם פה - אבל בתהליך פסיכולוגי מדהים של המוח הם נעלמים לאחר שימוש קצר. המסך הוא חד בצורה בלתי רגילה - האותיות אינן מטושטשות ומוגדרות היטב. משטחים לבנים גדולים לא מחליפים גוונים ורמת האור גבוהה מאד - גם על רקע חלון פתוח (מיתרונות קבוצת מסכי טריניטרון). לדברי בני בן ה-14 ,שהוא המשתמש הקבוע ,יש למסך זה מגרעת אחת רצינית - הוא לא מעייף את העיניים ולכן ב…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by yonifra,

מישהו יכול לומר לי אם כרטיס מסך שעובד בממשק PCI Express 2.0 יעבוד טוב עם מחשב ישן עם סלוט של PCI Express x16? (השאלה האמיתית היא האם יש קשר בין PCI Express 2.0 לבין סוג הסלוט שעל הלוח) הלוח שלי הוא Intel D945GNT תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by faceman_007,

איזה אפשרויות זה נותן? תודה לעוזרים

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by e-d-a,

היי ח'ברה המפרט שלי הוא זה: לוח:Gigabyte GA-K8N51PVMT-9 מעבד:CPU Type AMD Athlon 64, 2200 MHz (11 x 200) 3500+ זיכרון:1GB 400 ddr1 דיסק קשיח:200GB וכרטיס מסך O/B אני רוצה לשחק משחקים ומחפש כרטיס מסך שיתן את הביצועים הכי טובים למחיר שביקשתי, וגם שיאפשר להריץ תכני HD. תודה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. הHD4670 יותר חזק מהATI X1900 ? ומה עם הX1950 ? ( חשוב לי לדעת את זה בשביל הדרישות מערכת של GTA .. )

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by shay820,

שלום לכולם ברשותי כרטיס מסך 8500GT בעל 1 גיגה זיכרון אין לי בעיות עם הכרטיס , אבל חשבתי לשדרג לכרטיס יותר מתקדם! האם ההבדל בינו לבין 9600GT יהיה גדול?? אשמח לעזרה תוד רבה שי

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by limer,

שלום, ברשותי מעבד I5 - 4590 ספק כח : thermaltake tr2 500wזיכרון 8G 1033 כרטיס מסך : gtx 750 {לא TI} ssd : evo 840 120G hdd : wd 1T green אני עובד באופן קבוע על טלויזיה 40" 1920X1080 המחשב מיועד למשחקים מכל הסוגים בעיקר אך בעיקר The Witcher® 3: Wild Hunt מחפש המלצה לכרטיס מסך חדש עד 1000 ש"ח {עד 1100 עם חריגה} על מנת להפעיל משחקים על הגדרות בינוניות לפחות באופן חלק

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by yurik83,

האם כדי להשקיע 200 שקל יותר בשביל SAPPHIRE?

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by BONO,

יש לי מסך iiyama 454 ועל החומר ניקוי רשום: אזהרה !!! אינו מתאים לשימוש מסכים עם ציפוי כרום במסך שלי יש דבר כזה? באיזה מסכים יש ציפוי כרום חדשים או ישנים?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. לא ידעתי אם לשים את זה בפורום הזה או בפורום תמיכה טכנית אז שמתי בשניהם אני מקווה שזה בסדר. אם לא אני מצטער ואני אבין אם ימחקו אחד מהנושאים הלא רלוונטיים. ועכשיו לשאלה... בשבועיים האחרונים כרטיס המסך שלי התחיל להתחמם.... במצב IDLE - 45-55 מעלות וכשאני מפעיל משחק באיכות טובה הוא מגיע ל 100 מעלות ונכבה... בגלל מספר פעמים שדבר זה קרה לי בעבר... הנחתי שזאת המשחה התרמית של המעבדים של הכרטיס... קניתי משחה... פירקתי את הכרטיס לפי מדריך שראיתי באינטרנט (את כל ה 42 ברגים) והחזרתי... כל דבר נשאר... החומר הלבן שמכסה את הצ'יפים... מיקום של מגינים אלקטרו מגנטיים... הפעלתי את המחשב... ואז נורה אדומה נדלקת בכרטיס העליון... שבעבר אני זוכר שזה היה בגלל שספק הכח שלי היה חלש מדי... אבל זה א…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by thechecker,

מה לדעתכם יהיה כרטיס טוב שיעבוד ביחד עם i3 2120 למשחקים, ויתאים לגודל micro ATX (ממש צפוף אצלי במארז ) שלא יהיה יותר מידי יקר, אפשר גם יד 2. תודה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by ran123,

אני הולך לקבל אותו מארצות הברית מה אתם אומרים עליו הוא שווה הוא יוכל להריץ לי את כל המשחקים זה גירסת הפיסי אקספרס Platinum Edition

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ומסך טלוויזיה כדי לחבר ב-HDMI, ואני צריך עזרה להחליט מה הכי נכון לקנות. התקציב שלי הוא 3800 ש"ח. אני חשבתי על כמה אפשרויות, בבקשה תגידו לי מה הכי שווה או אם יש לכם עצה אחרת. (גם כן צריך ספק חדש) כרטיסי מסך: AMD Radeon HD 7850 2GB GDDR5 Nvidia GeForce GTX670 מסכי טלוויזיה: Samsung LA32D550 LG 32LK430Y ספק כוח: Thermaltake TR2 TR-700W תודה רבה על העזרה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים