כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
הגיוני שיש לי אותו מינימום אף פי אס במשחקים עם כרטיס אחד או עם שתי כרטיסים? 560TI של גיגהבייט בדקתי את הקלוקים בתוכנה CPU-Z ושמתי לב שהקלוקים ממש שונים אצל כל כרטיס זה הגיוני? בראשון זה - core:405mhz , Shaders:810mhz, Memory:324mhz בשני זה - core:50mhz , Shaders:101mhz, Memory:135mhz אמרתי אולי זאת הבעיה, וחלק אמרו לי שאני צריך לעשות אובר קלור למעבד יכול להיות שהוא מגביל משהו,i5 2500@3.3ghz הלוח שלי גיגהבייט P67 מקווה שמשהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה המתמשכת הזאתי אצלי מאז שהבאתי את המחשב,תודה..
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר'ה שלום, רכשתי אתמול כרטיס מסך מאייבורי Sapphire ATI Radeon HD 5670 512MB PCIe הכרטיס אמור להגיע תוך 6 ימי עסקים מחו"ל, בדקתי באתר והוא מתחבר ללוח אם ע"י PCI Express 2.1. פתאום שאלתי את עצמי האם יש מצב שהוא לא יכול להתחבר ללוח אם שלי שהוא : MSI G41M4. בדקתי בספר שקיבלתי איתו וכתוב שיש שם יציאה PCI EXPRESS X16 וכתוב שהוא תומך עד 4 GB\S ... מה זה אומר? האם זה 2.1? ובקיצור האם תיהיה בעיה לחבר את הכרטיס מסך ללוח? ועוד שאלה כללית: לאן נעלמו חיבורי ה AGP הישנים? לא קיים יותר? ( אני מהתקופה הישנה )... תודה לכולם. לילה טוב.[br]פורסם בתאריך: 20.10.2010 בשעה 00:30:24 תקשיבו חבר'ה אכלתי אותה לגמרי!!!!!!בקשר להודעה למעלה.. זה בסדר בדקתי את העניין הוא יתחבר כמו גדול ללוח אם.. אבל נ…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אין לי דרישה חזקה מהכרטיס מסך, עד היום השתמשתי בכרטיס מסך המובנה אני מחפש פיתרון שיאפשר לי להציג על גבי 3 מסכים Extending, אבל אני מוכן להסתפק גם בזה שיהיו 2 מסכים שהם extending ואחד שהוא mirror של אחד מהם. החיבור יתבצע ל-3 מסכים: שני מסכים ~24' (חיבור של מסך אחד כרגע DVI - אבל תומך גם VGA) ומסך 42' (זו טלויזיה, חיבור HDMI) מצאתי כרטיס מסך שמאפשר את זה לכאורה: http://ksp.co.il/?uin=22484 אבל הוא קצת יקר.. מה אתם ממליצים לי לעשות במקרה הזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב מעבד I5 זיכרון 4 GB רוצה להריץ משחקים כמו diablo 3, transistor ו xcom enemy unknown לדוגמא הבעיה היא שהספק נראה לי חלש מאוד 320W נראה לי האם חייב להחליף ספק כח? אם אפשר על המלצה על מוצרים מהחנות של IVORY גם הם ממש קרובים אלי תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הזה אבל רציתי לדעת אם כדאי לי כרטיסים אחרים של nvidia למרות שבאמת והכרטיס הזה הוא מספיק אבל אם כבר אז כבר תודה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברצוני לשדרג את המחשב כי אני קונה מסך 26" רציתי לדעת מה יתן לי יותר ביצועים התקציב שלי הוא 2500 שקל או שאני קונה לוח אם חזק לOC + ספק חדש + זכרונות ועושה OC מקסימלי למעבד שברשותי E8400 או שאני קונה לוח אם שעולה פחות אבל תומך CF , ספק חזק יותר ועוד כרטיס של 4870 כמו שלי , ואם ישאר כסף זכרונות יותר טובים בגלל שאני יותר מתמקד בעניין של הכרטיס מסך אני פתחתי את זה , אם זה שיך לפורום אחר נא להעביר . כמו כן אני פתוח להצעות לשידרוג בסך 2600 שקל , המסך אני קונה בנפרד לתקציב שהזכרתי .. עוד שאלה הכרטיס שברשותי בעל 512MB זכרון , אם אני אקנה כרטיס בעל 1GB ויעשה ביניהם CF האם זה יהווה בעיה? או שבכלל עדיף לשדרג לוח אם ומעבד לI7? כמו כן אם שדרוג של CF חשבתי על המפרט הבא: לוח אם ASUS …
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כמו שנכתב בכותרת, אני אשמח לשמוע דגמים מומלצים בסכום הנ"ל למערכת- amd4200 ram 2g Motherboard- gigabyte -C51-MCP51-6A61HG0HC-00 מסך nu 19 (אולי בעתיד ישודרג ל21..) לרוב אני על 1024/768 אבל עם באמת אני אקנה כרטיס חדש מאמין שאני אשנה רזולוציה... כרגע אני עובד עם ati 1650 שדי הזדקן לו (וכנראה יעבור לאחי הקטן בעקבות השדרוג..) * האם יש בכלל טעם לשדרג כרטיס בלבד או שיווצר צוואר בקבוק? אשמח לשמוע הצעות, תודה מראש..
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר שלי אמר לי שהוא קנה איזה שהוא קירור מיד שניה וזה מה שהוא הגיע !!! אבל זה לא יכול להיות אני אם ה XT מגיעה בקושי ל 7500 עם קירור של זלמן אנשים תגידו לי אך ז היכול להיות מה הוא היה יכול לעשות שזה יגיע כאלה תוצאות ??? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ולמה הכרטיס שלי לא מראה את ה- feature האחרון? יש לי כרטיס מסך Gainward nVidia GeForce 4 440MX שלאחרונה התחיל להתרסק במשחקים (ישנים יחסית, כי הקונפיגורציה שלי ישנה) דוגמת Halo ו- Black Hawk Down. עם זאת, במשחקים טובעניים לא פחות כמו FarCry או Vietcong הוא דווקא מחזיק יפה בהגדרות Low details. בפורום "תמיכה טכנית" נאמר לי שכנראה הכרטיס מתחמם יתר על המידה, אבל משום-מה זה לא נראה לי הכיוון (מה-גם שאני לא מתכוון לבדוק את הטמפרטורה שלו באמצעים חיצוניים). בכדי לרדת לעובי הקורה, חשבתי לעשות לו benchmarking ביתי, באמצעות 3DMark2001 SE. כל הבדיקות עברו בסדר, אך בהשוואה למחשבים אחרים, בעלי אותה קונפיגורציה, תוצאת הביצועים הכללית היתה די נמוכה (3768). ההבדל היחידי שנראה לעין הוא בכך …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, התקנתי את הקאטליסט 4.10 החדש, הכל הלך סבבה (חוץ מהעובדה שזה הוריד לי 200 נק' ב2005), בקיצור, פתחתי את הWINDOWS MEDIA PLAYER לנגן קובץ WMV, וזה מה שראיתי: עכשיוו אני יודע שזה לא קודק פגום כי לא הקתנתי שום קודק לאחרונה, פרט לכך, דברים לא נוטים להתקלקל אצלי בדרך קוסמית ( בשבל זה יש את העוזרת בית). הדבר היחידי ששונה הוא התקנת הדרייורים החדשים. כעקרון זאת הודעת אזהרה, אבל אם למישהוא יש מושג איך לתקן את זה, שיחלוק.... (תודה). [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברצוני לקנות תכרטיס הבא http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=GC-HV195PGA3-D3&cart=11690859321069253〈=heb על איזה הגדרות הוא יחזיק תמשחקים DOOM 3 וFEAR?
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי 2.4 רדאון 9000 PRO הרדיסק חדש מהיר מה אני יגיד לכם ? אכזבה. NFS-HP-2 קופץ על 1024...ולא 32 ביט! אנריל 2003 800 600 לא על הכי גבוהה...לא חלק בזבוז של 3000 שקל יקרים ... :-[ :-\ :'( אולי הם יסכימו (החברה) שאני יחזיר את הכרטיס וייקח אחר מה עדיף על 9000 PRO ? (עלה לי 630 ש"ח) הרמת איכות תמונה שלו מדהימה אבל זה לא מה שחשבוה לי אני צריך SMOOTH מהירות ...
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, היה לי עד לא מזמן GTX 260 שנשרף ואני מחפש כרטיס מסך חדש. אני צריך משהו לשוק הביניים שגם מסוגל להריץ משחקים, תקציב 300 ש"ח. לוח האם הוא Gigabyte EP43-UD3L
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. יש לי 6 מסכים בעסק (שמחוברים למפצל של 8) ומסך מחשב אחד. אני הולך לקנות מחשב עם i5. אני צריך כרטיס מסך חזק שיישדר ל2 היציאות ושיהיה לפחות 2GB. אני הולך לשדר דרך VIRTUAL DJ והיא עושה מיקסים בין 2 סרטוני HD 1080 נון סטופ (כולל אפקטים במעבר ביניהם) במחשב עם 2 מעבדים עם כרטיס קול מובנה בלוח אם הווידאו נתקע במעברים. אני רוצה להפעיל גם תוך כדי עוד תוכרנות,, לכן אני מעדיף חוזק מהכרטיס מסך גם. מה הייתם ממליצים לקנות? אני כרגע רק מרכיב את המחשב לבנתיים: (לא בטוח שהכל בכלל מתאים, הרכבתי מפחות או יותר ממה שהמליצו לי בKSP) דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
התקן פי סי אי אקספרס מכיל מלא מהירויות.. זה מבלבל מישהו מוכן לעשות סדר בבלאגן ולרשום את המהירויות של התקן והגרסאות שלו כמה מגה הוא מעביר בשניה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום אני עומד לרכוש כרטיס מסך שני יש לי כרטיס מסך ראשון Radon5970 ועכשיו אני מתלבט אם לקחת את הכרטיס GTX 480 או את Radon5870 מי מהם יותר חזק ויתן לי שיפור משמעותי בגרפיקה במשחקים ובסרטים הרדון עולה 2000 שקל וגם הGTX480 עולה 2000 ויש לו יותר זכרון מהרדון בבקשה תשובה ותודה לעוזרים והמשך יום טוב
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מחשב בלי כרטיס במטרה לקנות בהמשך והמשך הזה ממש בפתח. במקור תכננתי על 750TI כך שלא ציפיתי לבעיה מיוחדת מידי מבחינת הספק בנוסף לקחתי 'מרחק בטיחות' ושדרגתי את הספק עוד במעמד הרכישה ל 500W (ג'נרי) אין לי מושג מה יהיו הדרישות של 960 שעתיד לבוא עלינו בסוף החודש ואני ממש לא מתכוון להחליף ספק. המחשב הוא כזה: I5 4460 בלוח MSI 8GRAM סטיק בודד מארז thermaltake v3 עם ספק 500W ג'נרי וכל השאר סטנדרט. מה עושים ? ובאותה הזדמנות נשאל האם מומלץ לרדת חזרה לווינדוס 7 במקום 10 מבחינת ביצועים גרפיים ?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
במחיר סביר ביותר של 2350 שקל! אני לא בטוח שזה RETAIL עדיין אבל שלחתי אימייל לחנות ואישרו שהכרטיס צריך להגיע בתחילת שבוע הבא אם לא יהיו עיקובים, כתוב שזה 9700 PRO ככה שגם אם זה OEM זה עובד באותה מהירות של הRETAIL... שלחתי להם אימייל נוסף עם השאלה האם זה RETAIL ואני אעדכן ברגע שאקבל תשובה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
WTF?!?! לאחר ההתקנה אני חווה ירידה של 800 נקודות ב- 3dmark03!!!! לעוד מישהו זה קרה? העפתי את 4.3 והתקנתי מחדש 4.2 וזה עדיין ככה!! מה זה יכול להיות?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום.אני מעוניין ב7600GT של nvidia (הגרסה של LeadTek). אני הולך לקנות אותו מסקייPC וראיתי שיש את הגרסה הרגילה http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1686 ויש את גרסת הExtreme http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1689 השאלה שלי היא- מה ההבדל בין השניים?יכול להיות שבמערכת הקירור?כי קראתי שה7600GT הוא די רועש בזמן משחק במיוחד על פירוט גבוה (אגב,אני אשמח לחוות דעת של משתמשים בקשר לנושא הזה), אז אולי הextreme מוסיף קירור יותר שקט? אגב,הכרטיס תומך במערך SLI? תודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנת כרטיס מסך מסוג זה ATI RADEON X1550 מה אני צריך לדעת לאיפה שאני קונה כרטיס מסוג זה???
-
- 29 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1.יש לי בעיה במחשב הנ"ל. כשאני מנסה להפעיל איתו נוצר מצב שכאילו המסך והמחשב עצמו לא מצליחים לתקשר - לא מופיע לי כלום על המסך חוץ מהודעה בצבעים שונים אשר אומרת לי לבדוק את חיבורי המסך וכדומה. אני נאלץ ללחוץ מספר פעמים על כפתור הרסטרט ולפעמים אף לכבות את המחשב לחלוטין עד שאני מצליח להעלות את המחשב וכשאני מצליח לעשות זאת הכל עובד תקין וחלק. בדקתי חיבורי כבלים וכדומה ומצאתי הכל תקין . כמו כן אין שום בעיה עם כרטיס המסך(Geforce 2 400 mx) לפי דעתי גם מכיוון שהוא עובד אצלי חלק לאחר שאני מצליח להעלות את המחשב. במה הבעיה לעזאזל? אין לי מושג. אולי זה הלוח האם. אני לא יודע. דרך אגב המחשב הוא פנטיום 3 550 MHZ אם מישהו רוצה לדעת. 2. לאחר מונופול Nvidia שקיים אצלי בראש זמן רב החלטתי לשנ…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.bit-tech.net/news/2008/12/11/amd-exec-says-physx-will-die/1 אני לא אתרגם את כל המאמר, אבל אחרי קריאה שלו אני נוטה להסכים. הוא אמר כמה דברים די נכונים (כמו שהעובדה שניתן לספור את המשחקים שתומכים ב PhysX על אצבעות כף יד אחת או כמו העובדה ש AGEIA ניסתה לחלק חינם את המנוע ונכשלה וכמובן העובדה ש HAVOK כרגע שולים בשוק ביד רמה). נווידיה יצטרכו להוכיח בצורה חד משמעית שיש משהו ב PhysX מעבר להייפ בשביל שהטכנולוגיה הזו תתפוס בצורה רצינית.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי תכרטיס הנ"ל ומערכת p3 667 PcPartner P3 (VIA Apollo Pro133T) 320MB SDRAM :ylsuper: וב 3DMARK הציון שאני מקבל בהגדרות ברירת מחדל הוא 4600.. איך אוכל לשפר את הביצועים של הכרטיס??? :AR15: נ.ב. ברשותי הדרברים הכי חדשים של ATi והביוס החדש של הרקולס שהוסיף לי המון...
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-