כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
I know Nvidia got some problems with SLI running on LCD setup Anyone knows,if they fixed it with new drivers
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה עדיף לי sli x2 gtx 780 lighting ( יש לי כבר אחד ) או כרטיס חדש של gtx970/980 המפרט שלי: מעבד : I7 4770K כרטיס מסך : GTX 780 LIGHTING 3GB לוח אם :MSI Z87-G45 GAMING ספק כוח : 850W Gold זיכרונות : 2x8gm corsair vengeance 2133 קירור מים :H110 CORSAIR
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
הי, כרגע משחק בעיקר Forza, COD,Far Cry ומשחקים דומים, במסך 4K HDR. הלוח / מעבד הם - Gigabyte Z370 AORUS Gaming 7 + Intel I8700K וכרטיס מסך - Gigabyte GeForce GTX 1080 Ti Gaming OC 11GB כדי לשדרג FPS בהגדרות מקסימליות האם יעזור פשוט להוסיף עוד 1080ti ב$500 או לטווח ארוך יחידה אחת עדיפה של 2080ti ב$1,100 (אחרי מכירת ה1080ti) ...? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי, למחשב עם לוח GA-P67A-UD7-B3 ומעבד 2600K + מסך Dell U27 אני מעוניין ל'חזק' את כרטיס המסך GTX670 היחיד שלי ורציתי לשמע לדעתכם - האם כדאי למכור אותו ולקנות אחד GTX690 או שפשוט להוסיף כרטיס GTX670 נוסף? המטרה היא כמובן Gaming 2560 x 1440 תודה!
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
חברים אני יודע שזו די שאלה רטורית לרובכם אבל הייתי רוצה לדעת מה היתרונות והחיסרונות של SLi (Nvidia) או ( AMD) Crossfire ?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, עשיתי חיפוש פה בפורום לעוד דיונים כאלו ולא מצאתי, אז אם יש דיון כזה בבקשה להפנות אותי אליו. הכתבה שהכי "תפסה" אותי בעיניין היא זאת, http://www.tomshardware.co.uk/crossfire-sli-3-way-scaling,review-32141.html אבל אני לא סגור ב100% עליה. אני רוצה לבדוק יתרונות, חסרונות של SLI VS CROSSFIRE. אני יודע שזה הרבה תלוי בכרטיסים עצמם, אבל אני מדבר על הטכנולוגיה. יתרונות וחסרונות של הטכנולוגיה עצמה. אם מישהו יכול להפנות אותי לדיון או כתבה - מבורך וגם אם מישהו יכול להסביר - מבורך תודה
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
לילה טוב :] יש לי 9600GT אני רוצה לקנות עוד כרטיס ולעשות SLI, הקטע פה שאני לא מעודכן בכרטיסי מסך היום (אם יש טבלה מעודכנת אני אשמח) אם בכלל שווה לי לקנות עוד חתיכה של 9600GT או שבכלל שיש כרטיס במחיר טוב/משתווה שיותר טוב משני 9600 ב SLI. תודה :]
-
- 11 תגובות
- 834 צפיות
-
-
חבר'ה האם אפשרי להריץ ב SLI את Geforce 6600GT ואת 8800 GT??? (כלומר יש מצב לדו קיום?) ועד כמה SLI שכזה ישפר לי את הביצועים במשחק...
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
זה אפשרי או שעדיף שהכל יהיה אותו דבר בדיוק?
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
במחשב החדש הולך להיות לי 7600GT.. עכשיו, במחשב הנוכחי יש לי gForce 4000 MX 128MB... האם יהיה שווה לחבר אותם ביחד? יהיה הבדל בביצועים? יכול להיות איזה שהוא נזק? תודה
-
- 6 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אם אני קונה לדוגמא 8800 GTX של חברה אחת ואחרי כמה זמן אני מוסיף עוד GTX אבל של חברה אחרת זה אפשרי שיעבוד בSLI?
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
לפני המערכת הזאת, הייתה לי מערכת דומה וכל פעם שרציתי ללכוד וידאו (דרך כרטיס טלויזיה) המחשב היה מבצע רסטרט, בגלל שידעתי שאני כבר מחליף מערכת לא ממש "ישבתי על זה" היום עם המערכת שלי כשאני בא לבצע לכידת וידאו המחשב שוב מצבע רסטרט, המחשב מבצע גם דרך כרטיס טלויזיה וגם דרך הכרטיס מסך.. דברים שבוצעו: הוחלפו דרייברים, הותקנה מערכת חדשה (הוחלפה מערכת, לא במיוחד.) נסיון ללכידה דרך אין ספור תוכנות... לפני שאני מפרק כרטיס (כי ממש לא נראה לי הגיוני - למרות שבשני המערכות היה לי SLI), רציתי לשמוע את דעתכם.
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
איך זה עובד? זה כאילו לשניהם יש זכרון כמו לנמוך יותר? או שיש מה להרוויח מזה? אני מדבר על זוג 9800GTX+, אחד עם 512 מ"ב ואחד עם גיגה, אם זה משנה.
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
אם יש לי מחשב ב-SLI אז זה אומר שיש לי 4 יציאות למסכים אני יכול לחבר 4 מסכים ואכשהו אני יראה בכולם??? אם לא אז באסה לי.. אבל נגיד שכן..: אז בעזרת תוכנה אני יכול לראות 4 דסקטופים שונים?? נגיד שכן : אז אני יכול לקנות את המפצל הזה שאפשר לחבר כמה מקלדות ועכברים ובעצם יהו לי 4 מחשבים על מוח אחד??? אני יודע שכל זה קיים השאלה אם זה יעבוד על מערך SLI רגיל של נגיד GTX275-X2...??
-
- 7 תגובות
- 929 צפיות
-
-
-
קראתי איפה שהוא שעדיף להימנע ממערך sli בשילוב עם g-sync.. האומנם?
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
קניתי מחשב עם זוג 8800 GT והבחור אמר שהם עובדים ב SLI ללא כבל... עכשיו לקחתי הרדיסק והתקנתי OS ראשון הוא ביקש ממני לחבר לו כבל SLI... שנית הלוח בקרה של NVIDIA עושה שגיאה וסוגר את עצמו... ( זה הדרייבר הכי עדכני מהאתר שלהם) יש אפשרות לדעת (תוכנה או משהו כזה) שאכן הכרטיסים שלי מחוברים ב SLI בוודאות (כן או לא) תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
אני מתלבט בקניית כרטיס 6600GT.. הלוח תומך SLI עכשיו השאלה מה זה נותן.. סליחה על הבורות
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
גרסה רגילה ללא OC GIGABYTE SUPER OVERCLOCK VERSION GTX 580+GTX 580 INNO יצא לי מזה SLI?
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום. לפני חצי שנה קניתי מחשב עם כרטיס מסך gtx 670. ורציתי לדעת אם אפשר לעשות SLI עם כרטיסי מסך שונים כגון GTX 680 כי עכשיו המשחקים הכבדים יוצאים והכרטיס מסך שלי לא הכי חזק בשוק. תודה רבה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אז ככה יש לי את הgigabyte gtx 460 oc הרגיל וקיבלתי היום את הgigabyte gtx soc יעני הגרסא היפה החדשה בקיצור לא משנה מה אני עושה הsli לא עובד לי וגם זה לא מראה לא בgpuz ולא במנהל התקנים של Nvidia אפשרות שקשורה לsli בכלל... בביצועים הבנתי טוב מאוד שהsli פושט לא עובד וגם קיבלתי איזה ריסט ומסך כחול מישום מה קיצור לא מבין מה הולך פה עזרה בבקשה נ.ב ניסיתי להתקין דרייברים למחוק להחליף כל דבר אפשרי לא מצליח לחשוב על פתרון למה זה לא עובד יכול להיות שהם לא מתאימים ביחד?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי שאלה קצת מוזרה יש לי זוג כרטיסי GTX 660 שרצים על מהירות שעון שונה ובנוסף הם רצים על מהירות גבוהה יותר מנתוני היצרן הם אמורים לרוץ על 1033 (1098 עם בוסט) אך בפועל הם רצים על הראשון: 1123.5 Mhz השני: 1162.7 Mhz שני הכרטיסים בדיוק מאותו דגם GV-N66OC-2GD זה תקין ? ומה הסיבה לכך שהמהירות שונה וגבוהה ? מצורפת תמונה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כרגע יש לי 6600GT על P5LD2-Deluxe ויש שמה SLI... ויש מקום לעוד כרטיס מסך... אני אוכל להוסיף שם 8800GTX ? ואיך זה יעבוד לפי דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
לחבר שלי יש 6800GT בSLI כבר שנתיים אולי, רציתי לשאול אם הכרטיס הHIGEND לשעבר הזה עדיין מחזיק את המשחקים הכי חדשים על הרזולוציות הפילטרים הכי הכי וכו' עם מסך של 19" ?
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יש לי כרגע 760 GTX OC של גיגהבייט 2 גיגה זכרון. באפשרותי לקנות עוד אחד ולעשות SLI,או למכור את שלי ולקנות כרטיס חזק יותר. האם 970GTX יהיה חזק מSLI של 760?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-