כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
Sigma Designs Realmagic XCard MPEG-4/DivX Hardware Decoder אני רוצה לקנות אותו אבל אני מתלבט בקשר לכרטיס של LEADTEK לא זוכר תשם יש רק אחד אני רוצה כרטיס שאפשר יהיה להקליט מוידאו אליו (למחשב) מהטלוויזיה למחשב ו.. זהו יש את נראה לי בשני הכרטיסים איזה יותר איכותי ואיזה לפי דעתכם אני צריך רשמתי לכם מה אני צריך
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מי משני הכרטיסים עדיף? יש לי את שניהם, אחד מהמחשב הישן והשני onboard
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
amiram what's up? u have recently gave me a link for both ide and agp sis drivers they worked damn good, but since then i'v installed windows xp pro, (without hebrew support : ...)a i wanted to ask if those drivers r still good? i'll appriciate it if u help me with a few details: where can i download those files is "sis for agp" is the chipset on my vga card? what exectly is the ide driver thx
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מי לדעתכם כרטיס מסך יותר טוב ?
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
79GS http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=PV-T73G-UGF3&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he כבר במחיר הזה יומיים והפרטים לא נכונים רשום בכותרת 79GS במציאות 76GT לא תוקן 79GS http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=PV-T71P-UDD7&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he מוזר הפרטים נכונים המחיר לא הגיוני זה אמיתי??? זה רציני מישהו יכול להסביר לי למה זה עולה ככה? תודה רבה למי שיעזור . עדכון X_x http://skypc.co.il/pl_product~PV-T80G-GHF9~8~0.htm תוקן למחיר 1,917 ממחיר 400
-
- 37 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני מקבל אותו אף פי אס על כרטיס אחד או על שניים,ויש ירידות ל30 אף פי אס גם והמשחק לא נראה כזה ואו בשביל שלא יעלה כמו שצריך.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
לפי מה שאני הבנתי הSLI שעכשיו כולם מדברים עליו זה פשוט חיבור שני כרטיסי מסך ללוח אם אחד וע"י כך הביצועים באפליקציות גרפיקה ומשחקים יעלו. למה לעזאזל עושים דבר כזה? לא מספיק שכרטיסי מסך הולכים ונהיים יקרים יותר והמשחקים הופכים קשים יותר ויותר להפעלה חלקה אז גם עכשיו צריכים לקנות עוד כרטיס ? לפי דעתי זאת פשוט הליכה אחורה בטכנולוגיה, במקום לפתח כרטיסי מסך חכמים ובעלי ביצועים טובים פשוט דוחפים עוד כרטיס ללוח, תארו לעצמכם אם זה מה שהיו עושים כל פעם שהיו רוצים להגביר את מהירות המעבד... אולי גם נשים שני לוחות אם במארז ?
-
- 33 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מסתבר ש SLI עוזר רק במשחקים ש - NVIDIA החליטה\הואילה בטובה לאפשר לנו לשחק בהם ב SLI ולא SINGLE GPU MODE - חובה לקרוא. http://www.hardocp.com/article.html?art=NzEx עוד מעניין - שרשימת המשחקים התומכים ב SLI שהיתה מימלא מצומצמת מאוד - נעלמה מהאתר של NVIDIA. רשימת המשחקים והאפלקציות שכן תומכים ב SLI: Aquamark3 Battlefield 1942 Desert Combat Mod battlefield Vietnam City of Heroes Code Creatures Pro Colin McRae Rally 4 Demo Command and Conquer: Generals Doom3 FarCry Ground Control 2 Half-Life 2 Halo Painkiller Sims 2 Star Wars: Knights of the Old Republic Tomb Raider: Angel of Darkness Tron 2 Unreal Engine 3 Warhammer: Dawn of War 3DMark2003 Gold 3DMark2005 Gold ומתוך הרשימה הז…
-
- 7 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שזה הפורום הנכון לדון בנושא זה אבל יש לי שאלה פה לחברי הפורום. מה דעתכם על טכנולוגיית ה SLI, שכאמור היא לא חידוש מהפכני בכלל והדבר היה קיים שנים רבות לפני כן רק בשינוי אדרת קל... בכל מקרה מה אתם חושבים על רכישת לוחות SLI ? יש אנשים שמצד אחד רואים בזה השקעה לטווח הרחוק : אתה קונה לוח במחיר טיפה יותר יקר, אבל יותר מאוחר בירידת מחירים של כ.מסך אתה יכול לקנות כרטיס מסך נוסף במחיר מוזל וקבל כפל ביצועים. מצד שני אפשר לומר שבזמן שלכרטיס שרכשת ירד המחיר כבר יהיה כרטיס חדש במחיר סביר שיקנה לך הרבה יותר ביצועים משני כרטיסים ביחד שיהיה לך ככה שSLI עשוי להיות ביזבוז מוחלט. תראו, אני חושב שזה גימיק לעשירים, פשוט ככה - מי שיש לו כסף קונה פשוט 2 כרטיסים ועושה דאווינים עם…
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
http://techreport.com/reviews/2006q4/radeon-x1950-pro/index.x?pg=5 שימו לב בביקורת הבאה לכריסים הבאים .. מחירים מחנות אחת.. 7900GTX-2900 2X 7900GS- 2520 מי מוביל ובאיזה פער ?... X1950XTX -2700 2X X1950P- 2700 מי מוביל ובאיזה פער ?... נכון שתמיד היה אפשר להשוות 7900GT ב SLI ל7900GTX יחיד ולהגיד ש SLI חזק יותר.. אבל הם היו יקרים יותר ובהרבה.. והיום שני 7900GS עדיפים בהרבה ועולים פחות יש מיקרים ברזולוציות הגיוניות ששני 7600GT לוקחים ת7900GTX או X1950XTX.. אז ליפני שאתם קונים כרטיס HIGH END יקר אולי קדאי לחשוב על מערך SLI או CF של שני כרטיסים בינינים +...
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אפשר !? Exclusive: Get SLI for Your P45 Motherboard לא באופן רשמי כמובן...
-
- 10 תגובות
- 991 צפיות
-
-
-
אהלן חבר'ה. שמי שי ואני חדש פה. רציתי לשאול אם אפשר לעשות SLI עם ההכרטיסים האלה 260-280 או שSLI אפשרי רק עם 2 הכרטיסים הם אותו דבר? והאם SLI אפשרי על הלוחות אם החדשיםX58 למעבדי הCOREI7? למשל על לוח כמו אינטל SMAKROVER אני פשוט מתלבט אם לחכות קצת ולקנות לוח אם חדש, זכרונות חדשים ואת המעבד החדש ולעשות אחר כך SLI עם הכרטיסים האלה. או פשוט לא לחכות, לקנות מעבד 2-4 ליבות מהדור הנוכחי עם לוח עם שתומך SLI ולעשות את זה (גם כן עם אותם כרטיסים שציינתי). ועוד שאלה, האם הHD4870 של ATI עדיף כיום על כל הכרטיסים? כי הרבה ממליצים לי עליו, אבל יש לי נטייה לקנות תמיד של NIVIDIA. הם אף פעם לא אכזבו. תודה לעוזרים(: יום טוב
-
- 11 תגובות
- 908 צפיות
-
-
תגיד כל מה שיכול להשפיע על ההחלטה שלי. כולל אם יצא לשוק לוח SLI (אני לא מעודכן)
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אהלן, לפני איזה 3 חודשים רכשתי מחשב חדש וברשותי כרטיס מסך gtx 770 2gb. לפני חודש החלפתי מסך לאחר שהקודם התקלקל ל dell2711, רזולוציה של 1440P וה 770 לא סוחב בכלל. אני משתמש בעוד מסך טלוויזיה 1080P ועוד מסך מחשב 1200P. מה הייתם ממליצים? לקנות עוד 770 2gb? למכור את מה שיש לי ולקנות 780ti? לקנות את הטיטאן? לקנות 770 4 gb? אחד? אולי לחכות עד שיצא 780ti עם 6gb? לא בא לי להוציא 5000 ש"ח על כרטיס מסך, סביבות 3000 זה התכנון אבל עדיף כמה שיותר זול. זה דיי מציק לי לשחק במשחקים היום, השאלה כמה זמן להמשיך "לסבול" אם לחכות לדור החדש ואם לא אז מה לקנות עכשיו? (אם אפשר גם קישור לחנות זה יהיה מגניב) * בכוונה לא ציינתי AMD, יש לי ניסיון לא טוב איתם, למרות שלא פוסל על הסף, לא חקרתי בכיוון …
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרגע 8500GT במחשב, אני יודע שאני צריך לשדרג... אין לי ממש תגציב כרגע... אני מתלבט אם לקנות עוד 8500GT ולחבר ב SLI, או שבכלל עדיף לי לקנות את ה4850? מה אתם אומרים עדיף לי לעשות? אני רוצה להוציא את המחשב כל מה שאפשר כדי שיריץ משחקים כמה שיותר טוב, אבל אין לי ממש כסף להוציא על חלקים... תודה על העזרה...
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
האם אפשרי לעשות סלי בין כרטיס 640 מגה לכרטיס 320 מגה? תודה לעונים
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היום רכשתי עוד 8800 640 מגה חיברתי אותו המחשב מזהה אותו והכול בסדר איך יתכן שהתוצאה שלי ב 3 די מרק 2006 היא רק 10760 יש משהו שאני צריך לדעת יש לי מערכת הפעלה ויסטה מעבד 5200 דואל אי אמ די ו4 גיגה זיכרון ראם תודה לכול העונים
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אהלן, עקב ביצועים די ירודים במשחקים האחרונים ברזולוציה 1680*1050 אני חייב לבצע שינוי במערכת שלי. ראו מפרט בצד. נכון לרגע זה ברשותי לוח שהוא לא SLI, אך יש לי כרטיס 8800GT של LEADTEK בנוסף לPALIT 8800GT. שאלתי היא האם כדאי לי לבצע SLI של ה8800GT והאם ניתן בכלל כיוון שזה PALIT וLEADTEK... חוצמזה אני אצטרך כמובן לוח חדש \ משומש התומך בSLI .. אשמח להמלצות ! דבר נוסף - האם אצטרך ספק חדש ? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרגע את הכרטיס 8800GT. ההורים שלי קונים מחשב חדש, שבו אני יכול לקנות לוח תומך SLI. 1. אם אני עושה SLI אני חייב 8800GT? או אני יכול גם כרטיס אחר? 2. יש למישהו נתונים בכמה % זה ישפר את הביצועים?
-
- 9 תגובות
- 723 צפיות
-
-
יש לי 970 g1 ומעוניין להריץ את wicher 3 ובאטמן החדש על אולטרה על fps מה שיותר גבוה, יש לי מסך 144hz.1080p מתלבט אם להוסיף עוד 970 או להמתין לכרטיס דור הבא. השאלה היא אם יצא כרטיס בודד במחיר עד 3k שיהיה חזק מsli 970? במידה ויצא כזה כרטיס כמב זמן אצטרך להמתין? ראיתי כמה סרטונים על בעיות עם sli, שהצל קופץ וכאלה.. לא זוכר את השם באנגלית.. זה בעיה נפוצה במשחקים החדשים? ובפחות חדשים כמו קרייסיס 3, ובאטמן הקודם, וcompany of heroes 2 אין מגבלה כספית, אבל רוצה להתנהל בחכמה, כדי לקבל את מקסימום הביצועים על החומרה שלי.תודה רבה
-
- 80 תגובות
- 14k צפיות
-
-
שמעתי ש 3\4 כרטיסים ב סליי או כרוספייר לא משתלם גם לעתיד הדיי רחוק....(תקנו אותי אם אני טועה ) האם כרטיס כפול ליבה כמו ה9800GX2 יעבוד בSLI כמו 4 כרטיסים כלומר בשחקים שתומכים בSLI לא תיהיה בעיה??? האם המשחקים שתומכים בSLI באמת ינצלו את 4 הליבות??
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן! משהו יודע מאיפה אפשר להשיג את הכבל הזה? לא מצאתי בכמה חנויות בארץ, אם משהו יודע על חנות שמחזיקה את כבל ה-SLI באזור המרכז (וסתם בכללי, בכל הארץ) אני ישמח אם הוא יספר. בנוסף, אם יש למשהו כבל כזה והוא לא בשימוש אני מוכן לקנות את זה ממנו. תודה ויום טוב!
-
- 7 תגובות
- 923 צפיות
-