עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Gil80,

שלום, ממש הכעיס אותי לגלות שעכשיו צריך לשלם עבור virtuMVP בגרסאות החדשות שלהם. בכל אופן, האם מישהו רכש את זה? זה שווה רכישה? הביצועים השתפרו?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by pidres,

מה הפעולה הזאת עושה בדיוק?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Radeon 8500 64 mb (לא r8500LE) או GeForce 4 440mx 128mb ? איזה יותר טוב? משתלם?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום! אני מחפש כרטיס מסך חזק לגיימינג, שיתאים למפרט שכבר יש לי וינצל 100% מהכרטיס מעבד: Intel® Core2 Duo CPU E7500 @ 2.93GHz זכרון: 4 ג'יגה DDR2 400 MHz לוח אם: Gigabyte: GA-G41M-ES2L ספק כוח: AC 230V רוכש את הכרטיס בKSP אז אשמח אם תתנו לי לינק לכרטיס שמצאתם שם באתר. עריכה: אני מצאתי את זה: http://ksp.co.il/?store=matam&uin=23344 יתאים לי למחשב?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by ITIsahsaITI,

אז ככה: המחשב שלי מורכב מי: מעבד אינטל 920 QUAD 1366 I7 8MB 2.66GHZ לוח אם MSI 1GLAN X58 PRO-E7.1 כרטיס מסך של ATI RADEON 5750 1G-5 MSI זיכרון של 9GB DDR3 1333MHZ KVR KINGSTON (יש לי 6 פלטות של הזיכרון ששלושה מהפלטות הם 2GB ושלושה האחרים הם1GB בסך הכול יוצא RAM-9GB) ספק כוח של 550W (אין לי כוח לפרט על הספק אבל עם צריך אני יכול ) אני רוצה להחליף כרטיס מסך טוב, שיעבדו לי מישחקים על אולטרה או לפחות על גרפיקה גבועה ובלי תקיעות ושיפעל חלק. עכשיוו חשבתי ליקנות את הכרטיס הזה http://ksp.co.il/?uin=16817 או את הכרטיס מסך הזה http://ksp.co.il/?uin=20772 *שווה לי ליקנות אחד מיהם *ואיזה כדיי ליקנות *ואם זה לא יעשה לי צוור בקבוק במחשב *ואם הוא יוכל להריץ מישחקים על …

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. PowerColor ATI Radeon 6850 1GB GDDR5 מהאתר של rsm ... עכשיו רציתי לראות אותו בפעולה חיפשתי סרטונים שלו ומידע עליו אבל תמיד הוא הופיע כradeom HD 6850 רציתי לדעת האם זה אותו כרטיס??? אם זה לא אותו אחד אני מניח שאין אותו לrsm כי חיפשתי שם... וגם אם זה לא אותו אחד, האם הוא גם טוב? בכל זאת הוא עולה 960 שקל זה הרבה

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by shefi,

שלום אנשים! ליפני כמה חודשים קניתי כרטיס 6600gt agp gigabyte ואני ממש לא מרוצה ממנו. שאלה שלי העם שווה להחליף אותו ל x800gto agp? ועם ההבדלים בינהם גדולים? ועם אפשר ליקבל איזה לינק של תוצאות של כל מיני כרטיסים תודה

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. קניתי מסך LCD של סמסונג - 931C ויש מיקרים שפריימים מתחלפים - אבל במיקרים ממש ספציפיים שבהם איזה חלק במסך הופך לזמן ממש ממש קצר לצבעי הקשת למשל הפאנל של הציוד במשחק אובליביאון, הטאבים שבפיירפוקס, השמיים במשחק באטלפילד 2142 למישהו יש מושג למה זה? יכול להיות שזה כתוצאה מהדרייבר של הכ"מ שדרך אגב הוא לא שיחרור רישמי שלי נוידיה - הורדתי אותו מ GURU3D בבקשה עזרו לי - החשש הכי גדול שלי שזה המסך תודה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by DAVIDKI19,

Gigabyte PCI-Ex GeForce GTX 560 Ti 1024GB GDDR5 (256bit) (900/4000) (2 x DVI, mini HDMI) (GV-N560OC-1GI) : Asus PCI-Ex GeForce GTX 560 Ti 1024MB DDR5 (256bit) (830/4000) (2xDVI, HDMI) (ENGTX560 TI DCII/2DI/1GD5) : /הג'יגה בייט מומהר יותר אבל האסוס נראה עם קירור יותר רציני שני הכרטיסים עולים אותו הדבר איזה כדאי לקחת?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. קניתי כרטיס מסך חדש והתקנתי. הדרייברים מעודכנים: 285.62 (עוד מקודם). מדובר בכרטיס של GIGABYTE עם 3 מאוררים אשר אמור להיות שקט. אולם המאוררים רועשים ובעזרת GPU-Z אני רואה שהם תמיד ב-70% גם שכאין שום עומס ממשי על הכרטיס והוא ב-33 מעלות. מה עושים? עריכה: נפתר בעזרת עדכון BIOS לכרטיס המסך. ראו עדכון למטה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. מזמן קראתי כתבה בגיימר על איזה ישראלי אחד שיוצר מנוע גראפי... הכתבה הכריחה אותי להתעניין בכל הנוגע לגראפיקה תלת מימדית... אכשיו בא לי קצת ללמוד על כל זה... בשביל מה צריכים מנוע גראפי? מה התפקיד שלו? יש גם מנוע פיזיקלי... בשביל מה? אם אני אמצא את הכתבה אני אערוך ואוסיף לכאן קישור... http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=40460

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by ipad,

אשמח לקבל חו"ד מחברי הפורום שימושים: גרפיקה גבוהה / ופיתוח בסביבת האינטרנט מה חשוב יותר סוג הזיכרון DDR2/3 או עדיף להתמקד בנפח? חיבור 2 מסכים במקביל, ויציאת HDMI,

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by overload,

נראת לי אחלה ביקורת, חשבתי אולי זה יענין אתכם. הפתעתי לגלות שהסמסונג החדש קיבל ביקורת מאוד קשה, חשבתי שהוא מצוין. לביקורת

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by brk2k,

אני יודע שהרבה (גם פה) , וגם אני , שמו לב שהאיכות תמונה בקונסולות כמו אקס בוקס או פלייסטיישן 2 שונות מאיכות התמונה של המחשב , וזה מתבטא בכמה דברים - קונסולות - תמונה יותר חלקה , קצוות מעוגלים , הצללה נמוכה יותר. מחשב - יותר צבעים , הצללה יותר גבוהה. אמנם המחשב צריך להוביל בביצועים גרפיים (אני מדבר על 9800 פרו ) , אבל משום מה הקונסולות נותנות תמונה יותר ריאליסטית. מישהו יכול להסביר לי למה ההבדל הזה ? אני בייחוד מדבר על משחקים שהומרו מהקונסולות למחשב , או להפך , אומנם המשחקים מותאמים המיוחד לקונסולות אך זה אותו מנוע גרפי. ואני חושב שגם אם הייתי שם במחשב עם 9800 פרו על 1600*1200 לא הייתה אותה תמונה כמו בקונסולות. נ.ב. למרות זאת אני עדיין יותר אוהב את התמונה של המחשב , לא י…

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by davidpo,

איזה יש בין הסידרה 5700 ל-5800?? אני מתלבט בין 5850 ל5770 וניראה לפי הנתונים הטכנים שה"5770" עולה על ה"5850" בהכול.. איך זה יכול להיות??

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. לפני סיפור ההמלצה אני אקדים ואומר שלפני כמעט שנה פרסמתי פוסט עם המלצה דומה וכל מני הזויים העירו לי שלפנות לאמאזון בבקשות מיוחדות זה ניצול ו"ישראליות". אני מבוגר מדי לוויכוחים אינטרנטיים, לא הגבתי אז ולא מתכנן להגיב גם הפעם (אם הנושא יעלה שוב). אני רק אשתף שבזכות השירות הנהדר שנתנה לי אמאזון המשכתי לקנות בה באלפי שקלים וגם דרבנתי אחרים לעשות כך. לפני מספר ימים התקלקל לי הכרטיס EVGA GTX1080 FTW פניתי מיידית גם לEVGA וגם לאמאזון. EVGA היו אחלה, חזרו אלי תוך פחות משעה וביקשו שאשלח אליהם את הכרטיס לתיקון. אמאזון לעומתם חזרו אלי אחרי 5 דקות במייל, התנצלו שאין להם אותו כרגע זמין במלאי ונתנו לי זיכוי מלא על הסכום המקורי בו קניתי את הכרטיס. למעשה שילמו …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. החלטתי לשאול את זה כי חבר שלי הפעיל crysis ב8800gtx עם מעבד 8400 ו2 ג'גה זיכרון והמשחק עבד לאט . ולפי מה שאני יודע היום ה 8800gts ישתחלל לעומת ה gtx שנשאר כמות שהוא .לכן האם ה gts של היום חזק יותר מה gtx שלפני שנה? ומה לגבי ה hd3850 שראיתי אצל חברשלי שעבד לא פחות טוב מה 8800gtx לכן משהו מוזר לי פה

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by ^pb^,

יש לי את הכרטיס כבר קרוב לשנתיים, והאמת שאני לא ממש פריק של משחקים, פשוט קיבלתי אותו בדיל טוב. לאחרונה אני מנסה לשחק במשחקים שמשתמשים בDirectX או OpenGL ואני שם לב שלאחר בערך 5 דקות משחק - כרטיס המסך פשוט מכבה עצמו ונדלק לאחר כחצי דקה. את הסיבה אני לא יודע, אבל ברור לי שלנסות לעדכן את הדרייברים זה דבר ששווה לנסות. הורדתי את הקובץ 9-3_xp32_dd_ccc_wmd_enu.exe מהאתר של ATI, לאחר שבחרתי דרייברים לX1950 PRO על מערכת XP 32bit. אחרי שהתקנתי את הדרייברים, המחשב ביצע ריסטארט ואז קיבלתי תצוגה מחרידה של 16 ביט, מלווה בהודעת שגיאה שלא ניתן לטעון את דרייבר כרטיס המסך. אם הדרייברים מהאתר הרשמי, שלכאורה מוכרחים לעבוד, לא עובדים, אז מה ניתן לעשות? יש לציין שהכרטיס מסך עובד מעולה (ובדואל …

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. דגם הביניים המעשי הראשון בעידן Turing עשוי להיחשף כבר במהלך החודש הנוכחי - עם 83 אחוזים מיחידות העיבוד הזמינות ב-RTX 2070 לכתבה

20. דגם הביניים החדש שיהיה הראשון מחוץ למשפחת ה-RTX ויבוסס על ליבת Turing ללא היחידות הייעודיות לעקיבת קרניים - בדרך להשקה בסוף השבוע לכתבה

21. Started by composite,

שלום. אז כמו בכותרת, אני מתבלט בין שני כרטיסי ה- PCIe הללו. קראתי הרבה, ומסתבר שה- GTO לוקח באיכויות הגבוהות, אבל ממש לא מוצא חן בעיניי העניין שהוא אוכל חשמל מטורף!!! אם חסכנות חשובה לי, אז כדאי לי לקנות 7600GT? אני ממילא משחק ברזולוציות נמוכות, וממילא אני אעשה לו אוברקלוק נחמד... תודה מראש

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. עידכון אחרון: OK עשיתי 2 דברים ובנתיים התוצאה חזרה לעצמה.. . 1. התקנתי את הדריברים האלה : http://www.nvidia.com/object/nforce_winxp_15.23.html של הצפסיט 2. בRivaTuner העברתי את זה מסטנדרט 2D ל פרפומנס 3D(איפה שעושים OC ) מה לדתעכם סידר את הבעיה? אני מקווה שזה ישאר כך : FC2 רץ לי בנתיים בסדר גמור בלי הדריברים 180 שהבנתי משפרים משעותית את הביצועים במשחק הנל תודה רבה לכולם כותרת.. יש לי 8800GT 512(של טוינטק גרסאת ההיט פיפ ) מעבד 4200X2 2 ג'גה ראם ספק 450PNR של FSP כמו הכותרת ביצועים ירודים.. מבחינת 3DMARK06 עכשיו עשיתי יצא לי : ובעבר זה היה יוצר לי 7500-8000 כמו שצריך למערכת שלי.. טמפרטורות סבירות ואפילו נמוכות לכל החלקים עכשיו ניסיתי להריץ קריסיס 2 עובד לי 7 F…

23. Started by DL,

אני קונה מחשב חדש באיזה עשרת אלפים שקל וזו השאלה שלי, אני יכול או לקחת: ATI Radeon 9800PRO ב 2300 שקל ומסך liyama 413C ב 1500 שקל או כרטיס מסך 9800NP ב 1600 שקל ומסך LCD ב 2200 שקל (מקסימום 2400-2500) זו השאלה, קודם כל האם ההבדל בביצועים בין 9800P ל 9800NP שווה 700 שקל? דבר שני, איזה מסך LCD 17 טוב אני יכול לקנות ב 2200-2400 שקל? והאם הוא יהיה באיכות תמונה\טקסט של ה 413C ? מה אתם אומרים? אהה ואני לא הולך לעשות OC לכרטיס מסך... כלומר הוא יהיה 9800NP אני יודע שזה לא קשה להעלות את הביצועים אבל אני לא הולך לעשות את זה.

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Night,

אהלן אנשים הורדתי OVERLORD וגיליתי שהמחשב לא סוחב אותו. יש לי פנטיום 4 630 שזה 3 ג'יגהרץ, ו1 ג'יגה זכרון, אז באופן טבעי החלטתי שהGFORCE 5200FX הוא החוליה החלשה... בקיצור אני רוצה כרטיס מסך חדש שיחזיק לפחות שנה-שנה וחצי ככה ויריץ את המשחקים החדשים בהגדרות ברירת מחדל שלהם, יענו בלי לשחק עם הרזולוציות ועיניינים - העיקר שיעבוד חלק. משום מה אני בנאדם של אינטל וNVIDIA (ולא AMD ו- ATI) אז מעדיף שהכרטיס שיהיה של NVIDIA. התקציב הוא כ600 שקל, לכרטיס PCI-E . על מה תמליצו?

• 29 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Overshot,

אהלן חברה. זה הוא השרשור השני שאני פותח פה. אני באמת שבאמת לא בטוח שזה המקום הנכון לפתוח את השרשור הזה, אז אם זה לא המקום הנכון - אשמח לקבל ביקורת =] אז הבעיה שלי היא כזאת. מכיוון שאני חייל ואין לי את הכסף לקנות סופר-מחשב שיריץ משחקים כאלה, אך אני יכול להשקיע קצת כסף ב-HARDWARE. עכשיו הבעיה עצמה היא כזאת : כשאני רץ במשחק למקום כלשהו, קורה הרבה שהמסך פשוט נתקע, ואז משתחרר. ברגע שמופיעים הרבה אנשים במפה. או שהCLIENT מתחיל לטעון את השחקן האחר - יש לי גם FREEZE בסגנון. ברגע שיש אפקטים חזקים הכל גם נתקע. הנה קצת סקרינים של ה-HARDWARE שלי : כרטיס מסך : http://img408.imageshack.us/i/asdfasdfasdfasdf.gif/ כל השאר : http://img204.imageshack.us/i/zxcvasdf111.jpg/ BENCHMARK ב-AQUAM…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.