עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by composite,

שלום. אז כמו בכותרת, אני מתבלט בין שני כרטיסי ה- PCIe הללו. קראתי הרבה, ומסתבר שה- GTO לוקח באיכויות הגבוהות, אבל ממש לא מוצא חן בעיניי העניין שהוא אוכל חשמל מטורף!!! אם חסכנות חשובה לי, אז כדאי לי לקנות 7600GT? אני ממילא משחק ברזולוציות נמוכות, וממילא אני אעשה לו אוברקלוק נחמד... תודה מראש

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום יש ברשותי כרגע gforce 6200 ואני ממש מאוכזב ממנו. זה החלק היחידי במחשב שלי שאני מאוכזב ממנו והוא לא מתאים ברמתלו לשאר החלקים. אני מחפש כרטיס יותר טוב במחיר 1200 פחות או יותר, לא משנה לי אם זה ATI /nVidia אם לכם זה משנה אז תגידו למה. ראיתי את הleadtek px7800gt בpc discount אבל זה לא נראה לכם הגיוני ואני לא מצליח להשיג אותם בטלפון ולפי השוואה באתרים אחרים המחיר הזה באמת נראה בדוי. מדובר בטכנולוגיית PCIX אשמח אם תוכלו לעזור לי. תודה

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by BigTools,

שלום לחברי הפורום הנכבדים. בכמה שנים האחרונות, לימודי תואר, עבודה ושאר עיסוקים, לא מעודכן כלל בחומרה עדכנית. בהצעת חבר שדרגתי את השילוש העתיק (E5300+P43+2GB) לשילוש מודרני הנוכחי I5 4590, לוח MSI H97 GAMING 3 ו-8GB. הספק Corsair VX450 ומארז CM690 נשארו. נשאלת השאלה, איזה כרטיס מסך עדיף מהמצב הנ"ל? האם כדאי להחליף את הספק המזדקן ואולי גם המארז כבר עשה את שלו? תודות רבות לעונים.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. לא ידעתי אם לשים את זה בפורום הזה או בפורום תמיכה טכנית אז שמתי בשניהם אני מקווה שזה בסדר. אם לא אני מצטער ואני אבין אם ימחקו אחד מהנושאים הלא רלוונטיים. ועכשיו לשאלה... בשבועיים האחרונים כרטיס המסך שלי התחיל להתחמם.... במצב IDLE - 45-55 מעלות וכשאני מפעיל משחק באיכות טובה הוא מגיע ל 100 מעלות ונכבה... בגלל מספר פעמים שדבר זה קרה לי בעבר... הנחתי שזאת המשחה התרמית של המעבדים של הכרטיס... קניתי משחה... פירקתי את הכרטיס לפי מדריך שראיתי באינטרנט (את כל ה 42 ברגים) והחזרתי... כל דבר נשאר... החומר הלבן שמכסה את הצ'יפים... מיקום של מגינים אלקטרו מגנטיים... הפעלתי את המחשב... ואז נורה אדומה נדלקת בכרטיס העליון... שבעבר אני זוכר שזה היה בגלל שספק הכח שלי היה חלש מדי... אבל זה א…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. חבר שלי אמר לי שהוא קנה איזה שהוא קירור מיד שניה וזה מה שהוא הגיע !!! אבל זה לא יכול להיות אני אם ה XT מגיעה בקושי ל 7500 עם קירור של זלמן אנשים תגידו לי אך ז היכול להיות מה הוא היה יכול לעשות שזה יגיע כאלה תוצאות ??? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. לאחר מספר סבבי דיווחים והערכות שלא סיפקו את הסחורה - ההערכות העדכניות אומרות שנקבל חשיפה לכרטיס דגל ביתי חדש באמצע חודש יוני לכתבה

7. Started by jackass,

באתר שלהם יש 2 אפשרויות: 1. DOWNLOAD DRIVERS שזה גרסה 30.משהו 2. DOWNLOAD DODNATOR DRIVERS שזה גרסא 40.משהו השאלות: 1.מה ההבדל ביניהם? 2.מה הכי טוב בשביל INNO3D TORNADO GEFORCE 3 TI200 64MB DDR ?? 3.האם יש הבדל בדרייברים שכדאי לי אם הכרטיס עובד ב AGPx2 ? 4.לא כדאי את הדרייברים המקוריים של INNO3D , נכון?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by gilad0327,

שלום: יש לי את המחשב הבא. לוח אם ASUS P4P800 DELUX כרטיס מסך FX 5200 מעבד אינטל PENTIUM 4 2.4 זיכרון 512 (256+256) אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך ל 6600GT אז רציתי לדעת אם אני בכלל יכול ... ואם זה שווה ...או שאולי אתם ממליצים על כרטיס אחר עד 1500?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by trxman,

שלום רב :} איך מבטלים את ה - vsync? (66gt). תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by pxst17,

יש לחבר שלי GTX670 והוא לא הכי מספק אותו, רוצה ש-BF וכאלה יעבדו על אולטרה בצורה ממש חלקה והוא גם לפעמים מקליט והכל.. שווה לשדרג? יש לו I5 3470 וסיסוניק 620W.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. זה הכרטיס החדש שלי מישהו מכיר את ביקורת שעשו עליו זה של GIGABYTE [attachment deleted by admin]

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. דגם הביניים החדש שיהיה הראשון מחוץ למשפחת ה-RTX ויבוסס על ליבת Turing ללא היחידות הייעודיות לעקיבת קרניים - בדרך להשקה בסוף השבוע לכתבה

13. Started by ruve,

חיברתי את המחשב לטלויזיה רואים נהדר סרטים ומשחקים!!! אבל (תמיד יש אבל) עובר על המסך של הטלויזיה ריצוד מעצבן שנראה יותר בתמונה בהיריה ופחות בתמונה כהה. המרחק בין הטלויזיה למחשב 5 מטר וחיברתי כבל vivianco מסוג scart ובצד השני שלו s-video (דרך אגב במחשב הוא מוגדר כקומפוזיט ולא s-video ) השאלה שלי אם להחליף כבל בעל התנגדות גבוהה יותר ואם כן אז איזה???

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Nick_Less,

Leadtek / Gainward "Golden Sample" v ההבדל מחירים פשוט זניח,60 שקלים יותר לטובת GAINWARD איזה חברה עדיפה? מבחינת קירור בעיקר

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by qpalzm,

הכרטיס האחרון, כנראה, בסדרת X800 יושק בקרוב תחת השם X800GT. 160 מליון טרנזיסטורים בליטוגרפיית 110 ננומטר ירכיבו ליבה מבוססת R430P, שתרוץ בתדר 392mhz ותכיל 8 צינורות עיבוד. הזכרונות ישתנו בין שתי גירסאות: 256mb GDDR3 או 128mb DDR, בשני המקרים הם ירוצו בתדר 700mhz תחת בקר 256-ביט. למקור: http://www.vr-zone.com/?i=2477&s=1 אישית אני לא מבין את הצעד הזה. כשסוף-סוף נדמה שהתחלף דור כרטיסים והגיע הזמן לייצר מפלצת fps חדשה, ATI מפתיעים עם כרטיס מוחלש שמזכיר כרטיסי עבר (X800SE, X700P) ועוד מדביקים לו שם של ג'יפורס :

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by mana1111,

אהלן חברים, להלן מפרט המחשב: שימוש עיקרי: רוב השימוש לצרכי לימודים (בעיקר אינטרנט, תוכנות אופיס וכד') עם זאת, מטרת השדרוג לשיפור חווית משחק מערכת הפעלה: Windows 7, 32. מעבד:Intel Core 2 Duo E6750 2.66 GHz 1333MHz FSB . זכרון: 1GB X 2 – DDR-2 800Hz. כרטיס מסך: MSI NX8600 GTS 256DDR3. ספקכחEZCOOL JSP450p 12N 450W . כונן קשיח: 500Gb 16MB SATA2 WD . לוח אם: ‏ GIGABYTE‎ G41M-ES2L s775 C2D 1333Mhz, Intel G41, DDRII 800, VGA, PCI-E. ‏ מסך: 19 אינץ' 1024x1280. ברצוני לשדרג את כרטיס המסך הנוכחי בכרטיס חדש ומתקדם יותר בכדי לשפר את חווית השימוש במשחק Cities XL. למיטב הבנתי, אופי השדרוג והרכבו משתנה בין חומרה כזו או אחרת וכן אינו אופטימלי בכל מצב. …

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by BladeRunnerSting,

שלום, אני מתכנן מפרט חדש לקראת קניה... רציתי לדעת מכיוון שה295 הוא בעצם שני מעבדי 260, אם לא שווה כבר לקנות שני 260 בSLI, מה שגם בטח יהיה יותר קר כי כל כרטיס "ינשום" ביותר קלות תו'אמת זה גם יוצא מעט זול יותר זה לא אמור לתת את אותם הביצועים בסופו של דבר?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by thechecker,

מה לדעתכם יהיה כרטיס טוב שיעבוד ביחד עם i3 2120 למשחקים, ויתאים לגודל micro ATX (ממש צפוף אצלי במארז ) שלא יהיה יותר מידי יקר, אפשר גם יד 2. תודה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by ybe,

קניתי מחשב חדש(amd 3000 64,1G RAM,MSI K8N NEO 4) וכרטיס גרפי 256m radon x800gt תוצרת sapphre . כשהמחשב קיבל 4076 ב-3D MARK 2005 התחלתי לחשוד... הורדתי את התוכנה ATI TRY TOOL והתוצאות מהירות GPU:479(במקום 392) ,MEM:486(במקום 350). האם הכרטיס עלול להפגע מכך מכך?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אוקיי עכשיו גם אני מבולבל, יש 10 גרסאות של 6800, בנהם הגרסאות המוחלשות: LE, NU הרגיל ושאר ירקות. עד שהגעתי להחלטה, קפץ לי הכרטיס הבא מישראל קומפ מתוצרת אלבטרון. 6800LE המוצר, עולה 1560: http://www.isracomp.com/define.asp?idd=2094 אתר היצרן: http://www.albatron.com.tw/english/it/vga/specification.asp?pro_id=125# מה דירוגם של גרסאות 6800, מה זה NU?, מה זה LE?, מה זה הרגיל? ואיך ה-6800LE לעומת ה6600GT? - ביצועים סטוק, אוברקלוק, יציבות. כי לפי מה שאני יודע משלל כרטיסי מסך בעבר אסור לקחת מוצרים שהם - גרסא מוחלשת של... אז מי שמבין בתחום, שידרג את הכרטיסים הבאים לפי הכי טוב למעלה, הכי גרוע למטה. 6800LE, 6800NU, 6600GT נקווה שהתרד הזה, יספק תשובות להרבה אנשים, וי…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. בוקר טוב. הבוקר הלך לי הכרטיס. פתחתי את המחשב, ראיתי קצת חדשות ופתאום נתקע לי הסמן ולאחר כדקה הופיעו פסים לאורך המסך. הם עד עכשיו פה, לא רוצים לעזוב. הסרתי דרייבר והתקנתי שוב אבל הוא לא עולה ברזולוציה מ- 800X600. גם לאחר הפעלה מחדש ישנם שיבושים בתצוגה בשלב עליית ה- BIOS ולאורך כל זמן עליית מע' ההפעלה. כבר בזמנו רציתי לשדרג אבל לא היה לי תקציב. עכשיו זה כבר כורח מציאות ואני לא יכול לחמוק מזה. אני אשמח לעזרה כי אני רוצה לקנות שבוע הבא, אשמח מאוד (אבל לא חובה) אם זה יהיה מ- R.S.M כי הם מאוד אמינים בעיני ונהנתי לקנות אצלם בזמנו. הקניה תהיה בכרטיס עם משלוח. פרטי המחשב: לוח - Gigabite P35-ds4 - עם PCI-E רגיל x16 זכרון - 4GB 800 מעבד - C2D E6750 ספק - Seasonic S12II 620W Bronze

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by netanel38121,

שלום שאלתי היא כזאת. האם אני יכול לחבר את אחד הכרטיסים הללו עם לוח אם מדגם Gigabyte GA-EP45-DS3R אין לו חיבור PCI E 3.0 יש לו 2.0 +יש לי מעבד E8500 האם הכול טוב או שיש כאן מגבלות? אני רק רוצה לשחק קצת CRYSIS 2 \3 כרגע יש לי 6970 AMD אני מרוצה אבל מעוניין להשתדרג קצת אשמח לקצת הסבר ועזרה. תודה וחג שמח לכולם. ואם אפשר להוסיף כמה הכרטיס 6970 שווה ? והאם GTX970 יכנס במארז COOLER MASTER

23. מה קורה ? אני צריך עזרה במציאת כרטיס מסך (או מערך של כרטסיי מסך ) שישמשו כמחשב מרכזי שלו יחוברו 10 מסכים, דרוש גם כוח איבוד סביר (כמובן שאני לא מתכנן להריץ על מסך באטלפילד אבל עדיין) יש מישהו כאן שמבין בתצורות כאלה? אולי מקור מידע כלשהו שאתם מכירים ? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. רסיסי פרטים נוספים אודות הכרטיסים הגראפיים הניידים של אינטל ממשיכים להגיע אלינו - ומפיחים אופטימיות בכל הנוגע לרמות הביצועים אותן נוכל לקבל מהמחשבים שיעשו בהם שימושלכתבה

25. שלום לכולם, לאחרונה חזרתי למשחקי המחשב והתחלתי עם cod modern warfare. הגרפיקה של המשחק "משונמכת" על ידי ההגדרות עקב, כנראה, חומרה לא מספיקה. להלן החומרה הנוכחית שלי. אשמח לייעוץ האם הרכיבים הנ"ל מספיקים לדרישות המשחקים הנוכחיות, או שנדרש לשדרג רכיב כלשהו - ולמה. Summary Operating System Windows 10 Pro 64-bit CPU Intel Core i5 7500 @ 3.40GHz 32 °C Kaby Lake 14nm Technology RAM ‏‏‎8.00GB Single-Channel Unknown @ 1064MHz (15-15-15-36) Motherboard ASUSTeK COMPUTER INC. B150M-K (LGA1151) 119 °C Graphics E2350 (1920x1080@60Hz) 4095MB NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti (Gigabyte) 21 °C Storage …

דיונים חדשים בפורומים