כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
דגמים חדשים מבית Sapphire ומבית Colorful מתיימרים להיות המתקדמים והמשוכללים ביותר בקטגוריות שלהם לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, קיבלתי הצעת מחיר למחשב גיימינג הכוללת את הכ.מסך הבא - Zotac GTX 260 (216 Core) 896MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E ציינתי בםני המוכר שהתקציב שלי לכ.מסך הא עד 1000 ש"ח. יש לכם התרשמויות מהכרטיס ? האם ניתן למצוא משהו יותר טוב בטווח המחירים המצויין לעיל ? תודה רבה לעוזרים,
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי לפני כמה ימים TI 4200, ואפילו כבר הספקתי לשאול שאלה בפורום הזה.. לפני שעתיים בערך היה לי קצר חשמלי במחשב בעת שצפיתי בסרט באמצעות ה TV-Out האדיר של הכרטיס, ועכשיו בכל פעם שאני מנסה להפעיל את ה TV-Out,אני מקבל תצוגה כמו שצריך, צבעונית והכל, אבל אז אני מפעיל משחק או תוכנה שמשנות את הרזולוציה, התצוגה הופכת לשחור לבן באופן קבוע!!! בדקתי קצת עם התוכנות, ומסתבר שה TV-Out עובר באופן אוטמטי לשיטת שידור NTSC! זה לא משהו שניתן לשנות! כאשר אני מפעיל את המחשב, הוא מראה לי שהוא בשיטת PAL, אבל ברגע שאני מנסה להפעיל איזה תוכנה או משחק, הוא מראה שהוא עבר ל NTSC, וזה לא ניתן לשינוי! מדובר בדברים שפעלו כמו שצריך לפני התקרית! אלוהים יעזור לי אם הכרטיס שלי הלך, מה יכול לגרום לבעייה? האם…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יודע שזו טעות!! בעיקר שקניתי את הדלוקס ולא את הפרו (8500LE) הסיבה - סבלנות ! אין אצל זיגזג MSI 4200 וגם הכרטיס נראה רע לאומת גיגהביט: MSI: Gigabyte: הסיבה שבחרתי דלוקס זה סיפור אחר מה אתם אומרים שכדי לי לעשות? אולי יש אפשרות להתחרט? אני כבר מת לראות את GTA3 ו Warcraft III שכבר מותקן אצלי על המחשב!!!!!!!
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.bit-tech.net/news/2008/12/11/amd-exec-says-physx-will-die/1 אני לא אתרגם את כל המאמר, אבל אחרי קריאה שלו אני נוטה להסכים. הוא אמר כמה דברים די נכונים (כמו שהעובדה שניתן לספור את המשחקים שתומכים ב PhysX על אצבעות כף יד אחת או כמו העובדה ש AGEIA ניסתה לחלק חינם את המנוע ונכשלה וכמובן העובדה ש HAVOK כרגע שולים בשוק ביד רמה). נווידיה יצטרכו להוכיח בצורה חד משמעית שיש משהו ב PhysX מעבר להייפ בשביל שהטכנולוגיה הזו תתפוס בצורה רצינית.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Fixed in this driver: * 3DMark2001: A black screen is no longer displayed when launching 3DMark2001 after launching Aquamark3 when the CATALYST CONTROL CENTER is installed * Pacific Fighters: Playing the game after playing any track for a short period of time and having the landscape detail set to perfect no longer results in the clouds becoming blocking when flying * Sail Simulator 4: Attempting to play the game under Windows XP with an ATI RADEON 9800 XT installed no longer results in the operating system failing to respond and rebooting * SolidWorks 2004: Display corruption is no longer noticed when setting the AA to 6X and AF to 16X * Splinter…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נראת לי אחלה ביקורת, חשבתי אולי זה יענין אתכם. הפתעתי לגלות שהסמסונג החדש קיבל ביקורת מאוד קשה, חשבתי שהוא מצוין. לביקורת
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו מוכן לדרג? ואיך הדגם הבא: http://www.compusa.com/products/product_info.asp?product_code=318335&pfp=BROWSE נ.ב מישהו יודע מה בנוגע לאחריות אם אני קונה משם?
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בטח כולם זוכרים את הכרטיס הזה שהוצג בזיגזג במחיר של 2595 שח. נורא התאכזבתי כאשר גיליתי שהוא אזל אז שלחתי להם מייל והם אמרו לי שזה היה הכרטיס היחיד ובגלל שהמשחק שבא איתו היה מקולקל אז החליטו למכור אותו בפחות כסף. לאחר מספר ימים הם חזרו אלי ואמרו שהלקוח ביטל את ההזמנה ושהם שומרים לי את הכרטיס. ובגלל שאני משלם מזומן אז המחיר הוא 2517 שח שזה מחיר מעולה! עוד 3 ימים אני הולך לקחת אותו ;D ;D ;D וממש לא איכפת לי מהמשחק כי יש לי אותו בבית. אז יצא לי לא רע.. מה אתם אומרים?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן אנשים הורדתי OVERLORD וגיליתי שהמחשב לא סוחב אותו. יש לי פנטיום 4 630 שזה 3 ג'יגהרץ, ו1 ג'יגה זכרון, אז באופן טבעי החלטתי שהGFORCE 5200FX הוא החוליה החלשה... בקיצור אני רוצה כרטיס מסך חדש שיחזיק לפחות שנה-שנה וחצי ככה ויריץ את המשחקים החדשים בהגדרות ברירת מחדל שלהם, יענו בלי לשחק עם הרזולוציות ועיניינים - העיקר שיעבוד חלק. משום מה אני בנאדם של אינטל וNVIDIA (ולא AMD ו- ATI) אז מעדיף שהכרטיס שיהיה של NVIDIA. התקציב הוא כ600 שקל, לכרטיס PCI-E . על מה תמליצו?
-
- 29 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מנסה להחיות את המכונה הישנה(מחשב בן 4 שנים): פנטיום 4 - 2.6 GHZ לוח אם ABIT - IS7 1GB -RAM כרטיס Geforce FX 5200 עובד על XP. אני מחפש כרטיס AGP (אין סלוט PCIe) שיהיה טוב למשחקים ישנים יותר (doom3, halflife2, battle for middle earth), אבל שגם יתמוך ב-direct X 10 או לפחות direct X 9c (לדוגמא כדי להריץ את Dreamfall כמו שצריך..) יש טעם לנסות להריץ direct X10 על המכונה הזו?(או שה-cpu יהיה צוואר הבקבוק?) מחפש כרטיס שלא "יתבזבז" על CPU ישן יחסית..אבל לא מתכנן מחשב חדש בעתיד הקרוב.. שקלתי כמה אופציות: 1. Sapphire ATI Radeon 2600 XT, 256MB GDDR3, 128Bit, AGP (זכרון מהיר ותומך ב-direct X10 - איך המעבד שלו?) 2. Palit ATI Radeon X850 XT, 256MB, AGP (אומנם רק DDR2 אבל אומרי…
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האים ניתן לשלב ATI HD 6850 עים dedicated Physx Nvida 9600GT ואים כן איזה ספק יספיק בשבילם ? Intel I3 530 Gigabyte P55 UD3L Gigabyte 9600GT 512 4G DDR3 1333MH WD 360G SATA2 ספק Huntkey V-power 550W
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כרגע GTS250 אחד על המחשב (מפרט מלא ומעודכן בצד). משחקים עובדים סביר אבל כבר לא להיט מן הסתם. אני רוצה שדרוג שיחזיק לי את המחשב עוד איזה שנה שנתיים, ואני מניח שזה אפשרי כי מעבד וזכרון לא בדיוק מהווים צוואר בקבוק ממה שאני רואה כרגע. עכשיו כמו שרואים במפרט יש לי לוח שמאפשר SLI עד שני כרטיסים. אז יש כמה אופציות. 1) לקנות עוד GTS250 ולצרף לקיים. הספק בהחלט אמור להספיק לשניים כאלה (תקנו אותי אם אני טועה). אני מניח שמבחינת המחיר מול ביצועים זה יהיה הכי טוב אבל אני לא ממש בטוח - וגם אני מפסיד פה תמיכה ב-DX11 ועוד ירקות שיש בכרטיסים החדשים. 2) לקנות כרטיס בודד כלשהו שייתן ביצועים זהים או טובים יותר מהאופציה הראשונה - אין לי מושג מה הולך היום, מה המחירים. האם משהו כזה יהיה יו…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
הי, לפני יומיים קיבלתי את המחשב החדש שלי: Lancool K-60 Intel i5 2500k Mugen 2 Gainward GTX 570 Micron 8GB Memory Enermax Pro+625W הבעיה היחידה שלי היא - המחשב מאוד שקט - איך שמפעילים משחק שקצת מאמץ את הכרטיס הגרפי (נגיד, Just Cause 2) - הוא מתחיל להרעיש כאילו אני מריץ Furmark בערך.... יש מה לעשות עם זה? תודה, Jabba
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים, להלן מפרט המחשב: שימוש עיקרי: רוב השימוש לצרכי לימודים (בעיקר אינטרנט, תוכנות אופיס וכד') עם זאת, מטרת השדרוג לשיפור חווית משחק מערכת הפעלה: Windows 7, 32. מעבד:Intel Core 2 Duo E6750 2.66 GHz 1333MHz FSB . זכרון: 1GB X 2 – DDR-2 800Hz. כרטיס מסך: MSI NX8600 GTS 256DDR3. ספקכחEZCOOL JSP450p 12N 450W . כונן קשיח: 500Gb 16MB SATA2 WD . לוח אם: GIGABYTE G41M-ES2L s775 C2D 1333Mhz, Intel G41, DDRII 800, VGA, PCI-E. מסך: 19 אינץ' 1024x1280. ברצוני לשדרג את כרטיס המסך הנוכחי בכרטיס חדש ומתקדם יותר בכדי לשפר את חווית השימוש במשחק Cities XL. למיטב הבנתי, אופי השדרוג והרכבו משתנה בין חומרה כזו או אחרת וכן אינו אופטימלי בכל מצב. …
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם מבקש עזרה בבחירת כרטיס מסך עם הצרכים הבאים: 1. יכולת לנגן FHD, כשכל העיבוד בכרטיס 2. שיהיה קרררר, עם קירור פסיבי בלבד (מחשב HTPC בחדר משפחה) 3. ניגון סאונד עם HDMI תומך 7.1 surround 4. משחקים לא מעמיסים מדי 5. המארז הוא ANTEC NSK2480 (עם 380W EARTHWATTS) - שהכרטיס יעמוד בהספק הזה תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מתי הכרטיסים החדשים של NVIDIA יגיעו לארץ? כמה הם יעלו? תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי כולם אני השבוע קונה כרטיס מסך חדש מפלונטר ,עכשיו יש שם את ה7600GT הרגיל שעולה 1100 ש"ח ויש את ה 7600GT Extreme שעולה 1192 ש"ח(שניהם של לידטק) השאלה שלי מה היתרונות של ה7600GT אקסטרים על פני הרגיל? האם צריכת החשמל של האקסטרים גבוהה בהרבה מצריכת החשמל של הרגיל?(יש לי ספק ג'נרי ואין לי כסף כרגע להחליף אותו ,הוא נדמה לי 300W) איך אני אמור לדעת שהספק יחזיק את הכרטיס?(אולי לפי הקלוקים שאני אראה בתוכנה אוורסט אחרי חיבור הכרטיס?) טוב אלה השאלות בנתיים : תודה לעונים
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מזמן קראתי כתבה בגיימר על איזה ישראלי אחד שיוצר מנוע גראפי... הכתבה הכריחה אותי להתעניין בכל הנוגע לגראפיקה תלת מימדית... אכשיו בא לי קצת ללמוד על כל זה... בשביל מה צריכים מנוע גראפי? מה התפקיד שלו? יש גם מנוע פיזיקלי... בשביל מה? אם אני אמצא את הכתבה אני אערוך ואוסיף לכאן קישור... http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=40460
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרטיס מסוג Nvidia GTX460 כנראה ושבק חיים. מחפש כרטיס של NVIDIA למשחקים לא יקר, בסביבות ה 500 ש"ח. יש לי ספק כוח של 500 איכותי (שכחתי דגם) אבל הלוח לא הכי חדש הכרטיס על חריץ של PCI-e2 תודה מראש לעונים
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה אולי לקנות כרטיס מסך אבל השאלה אם המערכת שלי תיהיה מספיק חזקה בשביל לנצל אותו 2.8 מורטווד ABIT IS7 256X2 DDR400 120GB 8MB SATA זה מערכת מספיק טובה?! יהיה צריך לשדרג משהו? ולכמה זמן המערכת הזאת תיהיה מספיק טובה למשחקים? ???
-
- 28 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה עדיף לי לקנות ג'יפורס 4 440mx של חברה לא טובה כמו palit ב 550 ש"ח או RADEON7500 של חברת ATI ב 500 ש"ח בתודה מראש יאיר ג'ובאני
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
8) התחלתי לעבוד עם שני מסכים בתצורת תצוגה שכל מסך יראה משהו אחר. כך שאפשר לעבוד במקביל עם שתי יישומים שונים. הבעייה היא שתצוגת הדסקטופ מופיעה כרגיל רק במסך המוגדר כראשי. האם יש תוכנת מולטי-דסטופ כלשהיא התומכת בעבודה עם שני מסכים. התוכנות הרגילות מציעות עבודה רק במסך אחד. מערכת הפעלה: WIN2K כרטיס מסך: GIGACUBE 9200C3 Radeon 9200 128MB דרייברים: Catalyst 4.2 תודה
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמעתי ש Gainward חברה טובה. לפני שאגיד לכם בכמה כסף מצאתי את הכרטיס הזה, תגידו לי בבקשה כמה הוא שווה...... תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-