כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש ברשותי מחשב נייד LENOVO T400 עם כרטיס מסך ATI RADEON 3400. הרצתי משחק די כבד (דום 3) עליו ונתתי לו לבחור את הרזולוציה וההגדרות תצוגה באופן אוטומטי. אני מתחיל לשחק ולאחר כמה שניות התצוגה קופאת וזהו. האם זו בעיות חומרה (כי אם כן יש לי אחריות) או זו בעיה אחרת?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר שלי אמר לי שהוא קנה איזה שהוא קירור מיד שניה וזה מה שהוא הגיע !!! אבל זה לא יכול להיות אני אם ה XT מגיעה בקושי ל 7500 עם קירור של זלמן אנשים תגידו לי אך ז היכול להיות מה הוא היה יכול לעשות שזה יגיע כאלה תוצאות ??? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 7870 XT ולמסך שלי יש רק חיבור כחול [VGA]. קיבלתי מתאם עם הכרטיס מסך אבל אני לא רוצה שהשימוש במתאם יהרוס תכרטיס מסך. לחבר תמסך עם מתאם לכרטיס מסך? או לחבר לחיבור מסך בלוח האם? זה רק זמני אני קונה מסך עוד שבועיים.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך power color x800 xl עדכנתי את הדרייברים שהגיעו איתו אבל אני כמעט בטוח שצריך לעדכן אותו גם מהאינטרנט. אני מבקש את עזרתכם מאיפה אני מוריד את העדכון הכי חדש בשבילו? וגם איך אני יודע אם יצאו עדכונים חדשים במשך הזמן? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין בהמלצה לגבי כרטיס מסך שיפעיל באופן חלק (גם עם antialiasing) את המשחקים F.E.A.R וגם company of heroes גם C&C3 אם ידוע לכם על דרישות המערכת של המשחק הזה. אם דרוש יותר מכרטיס מסך כדי שהמשחקים האלה יעבדו טוב (אני לא מבין כל כך בקטע הזה) אז אני אומר לכם ליתר בטחון את: מעבד המחשב שהוא AMD athlon 64 Processor 3000+ זכרון המחשב שהוא 1024mgb ram למרות שאני חושב להוסיף עוד 1024 אני מודה לכם מראש על עזרתכם.
-
- 31 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם, בניתי לדודה שלי מחשב מבוסס מעבד AMD 1.6 זיכרון 256DDR ולוח אם GIGABYTE ומה שחסר לי זה כרטיס מסך. התקציב העומד לרשותי הוא בסביבות ה- 100$. עזרו לי בבקשה אני צריך עזרה דחוף, אני צריך לקנות את הכרטיס ביום ראשון. תודה, MASTER/
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב ככה קודם כל בוקר טוב לכלם תקשיבו אני לחוץ על כרטיס מסך חזק שיחזיק לי עתידי ככה לאיזה שנתיים קיצר אני ביררתי עם 2 חברים ו2 החברים מדברם הפוך לגמרי ואני לא יודע מה לעשות האחד אומר לי לקחת HD-4870 512 MB+מעבד כי יש לי מעבד ולוח אם ישנים וחלשים המעבד נקרא E2180 עם 2 Ghz והלוח אם ga-945gcm-s2l gigabyte ואז המצב שיהיה לי הוא שיהיה לי צוואר בקבוק ואז זה יהיה אותו ביצועים כמו הכרטיס שהשני אומר לקחת טוב ככה השני אומר לקחת HD-4890 1GB+ספק הוא אומר שהצוואר בקבוק זה בלבולי שכל לא יהיה לי יהיה לי אחלה יאללה והביצועים יהיו גבוהים יותר. יאללה אנשים מה אתהם חושבים כמו הראשון או כמו השני או משהו אחר דברו איתי ראשון - HD-4870 512 MB+ספק שני - HD-4890 1GB+ספק אגב יש לי 19" ריבוע ! בוק…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לדעתכם ספק 550W 80 GOLD של Seasonic "יסחוב" GTX1080 TI ? מעבד 7700K זכרון 32GB G.SKILL שני דיסקים קשיחים SSD אחד 6 מאווררים+קירור "נוזלי" בעתיד SSD נוסף של סמסונג 960Pro קישור לדגם של הספק: https://seasonic.com/product/s12g-550/ לדעתי הוא אוכל את הכרטיס בלי בעיה. מוציא 45 אמפר על המסילה של ה-12 וולט סך הכל 540 וואט כאשר הצריכה של הכרטיס לפי NVIDIA היא 250W מקסימלית.... לא מתכוון לבצע OC על כרטיס המסך... אולי קצת על המעבד.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנשים! ליפני כמה חודשים קניתי כרטיס 6600gt agp gigabyte ואני ממש לא מרוצה ממנו. שאלה שלי העם שווה להחליף אותו ל x800gto agp? ועם ההבדלים בינהם גדולים? ועם אפשר ליקבל איזה לינק של תוצאות של כל מיני כרטיסים תודה
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברים יקרים, אני מתלבט לגבייי קנייה של מחשב חדש בשבועות הקרובים עד גג חודש. האם זהו זמן טוב לרכוש מחשב חדש + כרטיס מסך? כאשר הליבות החדשות בפתח?! אני מדבר על הליבה ה G98 של NVIDIA . דרך אגב התקציב שלי עומד עד 2100 ש"ח לכרטיס מסך תודה מראש לעוזרים ולמאירים את דעתי.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכרטיס הוא S3 Crome S27... יש עליו ביקורת ב X-bit labs: http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/s3-chrome-s27.html אני לא מתכוון לקנות אותו או משהו אבל מה זה החברה הזאת? חברה חדשה שנדחפת לשוק הכרטיסים?? וכרטיס מציג ביצועים מכובדים במשחקים כבדים כמו FEAR...
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לידידת משפחה יש מחשב שקנתה לפני שנה ומשהו מאייבורי, מחשב רגיל לגמרי. DUAL CORE עם 2GB זיכרון, דיסק קשיח 500GB (WD-BLUE הספק הוא FSP 300 ACTIVE המטרה היא לחבר את המחשב לטלוויזיה (LCD) על מנת לצפות בסרטים/אינטרנט מהמחשב על גבי הטלוויזיה. סך הכל סרטים מהאינטרנט, ואולי גם 720P. איזה כרטיס הייתם ממליצים לקנות (שלא יקר כל כך) שהספק יחזיק ויוכל גם להריץ סרטי HD בלי בעיה? מקסימום אפשר לפתור את זה עם מקודדים אם לא יהיה פענוח חומרה חזק מדי. תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.overclock3d.net/news/gpu_displays/amd_has_reportedly_created_polaris_revisions_that_are_50_more_efficient/1 כנראה שכרטיסים חדשים של AMD יגיעו מוקדם מהצפוי בדמות RX 485 ו- RX 465 שיהיו חזקים יותר ובעלי צריכה נמוכה משמעותית (פחות מ- 50W לפולריס 11 ופחות מ- 100W לפולרים 10). חבל רק שהם היו צריכים שלב ביניים בשביל להגיע לתוצאות האלה, הייתה יכולה להיות תחרות הרבה יותר אגרסיבית אם הם היו מוכנים בזמן. בנוסף לזה יש שמועות שהמחיר של ה- RX 470 צפוי לרדת בקרוב.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
בזמנו הייתי מאוד מעורה בשוק המחשבים... ואז התגייסתי לצבא כמו שאתם מבינים, לא יצא לי יותר מדי להתעדכן ברכיבי החומרה החדשים בשוק. בתקופתי חברות כמו SPARKLE, ZOTAC, PALIT, PNY, INNO3D, TWINTECH, היו נחשבות לחברות פחות איכותיות מ-Asus/Gigabyte ו-Leadtek שפשטה רגל. אשמח אם תאירו את עיניי לגבי החברות הללו, מי השתפרה ומי עדיין מייצרת זבל.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התחדשתי לי בכרטיס הנ"ל.... הנה כמה תמונות...(צולמו בN73) אני חייב לציין שהאריזה די מרשימה וגדולה. מה שקיבלתי עם הכרטיס זה מתאם DVI לVGA (שניים), מפצל מולקס, חוברות למיניהם ודיסק דרייברים. התקנתי את הכרטיס כרגיל אך משום מה הדיסק של הדרייברים (שסופק באריזה) לא עבד, יש מצב גדול שזה בגלל הצורב שלי (בסוף הורדתי דרייברים מנוידיה). חיברתי את הכרטיס לספק והתחלתי להריץ כל מיני בדיקות... להלן תוצאות סטוק: 3DMARK05>>5613 3DMARK06>>2920 התדרים שהכרטיס מגיע איתם זה 560 לליבה ו700 לזיכרונות...(טמפ' מנוחה של 35+-..טמפ' מאמץ 52+-).. בOC פשוט הצלחתי להגיע ל612 לליבה ו746 לזיכרונות..(טמפ' מנוחה לא השתנתה..טמפ' מאמץ עלתה לאיזור ה55+-)... אני חייב לציין שהקירור ש…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי מחשב: dual core pentium e2180 2000 mhz gigabyte ga-945gcm-s2l 2GB RAM כרגע המחשב עם הכרטיס מסך מובנה המעפן של הלוח אם. אני רוצה לקנות כרטיס מסך נורמלי שאני אוכל להריץ משחקים אבל לא משהו יקר. חשבתי בכיוון http://zap.co.il/model.aspx?modelid=586532 (אין לי הבנה בכרטיסי מסך אני לא יודע אם הוא טוב או לא) כדאי לי לקנות אותו או שהכרחי משהו יותר טוב בשביל משחקים של היום?
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.hardspell.com/news/showcont.asp?news_id=23932 הנתונים היבשים: שם קוד ליבה R590 הליך ייצור 80nm ליבה במהירות 750mhz וזכרון במהירות 900mhz (לגירסת הXTX) קירור דו-סלוטי (XTX) או חד-סלוטי (XT)
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
רציתי לדעת האם יש המלצה על כרטיס מסך יותר מומלץ למפרט הנ"ל (כרגע יריץ רזולציה של 1680 על 1050, בעתיד אולי יותר) מהחנות TMS.CO.IL http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=403653.msg3471220#msg3471220 או שבכלל עדיף לי לחפש במקום אחר משהו יותר משתלם ? ומי נחשב סה"כ ליותר שקט, ה PALIT שבמפרט הנ"ל או דגמים מסויימים של GTX260 ?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! ברצוני לקנות מסך חדש ואני מתלבט בין שלושת המסכים הבאים: 1. LG 17" T710BH 0.25 71Hz 1280x1024 Flatron ez 2. PROVIEW 17 MZ-777 B/S 0.25 1280 X 1024 Samsung Black Silver Dyna Flat (30-70Khz) 3. MAG 17" CRT 786PFs FLAT, Silver-Black, D.P.-0.25 (0.21H), 1600x1200, 30-86kHz, TCO-99 איזה מסך הכי כדאי לי לקנות מבחינת איכות תמונה, רזולוציות, קצבי רענון, אמינות החברה, ואחריות. תודה לכל העוזרים עריכה: שכחתי לציין את המסך 17 RX-777 B/S 0.25 1280 X 1024 Black Silver Flat VIEWPOINT שהוא גם אפשרות לקנייה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! מחפש כרטיס מסך בטווח מחירים שבין 500 ל1000 שח. השימוש העיקרי הוא לצפייה בסרטים סדרות וכו', ברזולוציה של 1080p ומעלה (גם 4K בתקווה) מדי פעם, ממש מדי פעם, גם איזה מחשק מחשב, אבל לא מדובר על מחשק עם דרישות גבוהות מדי שיצא רק לפני יומיים. לרוב, דברים קצת יותר ישנים. למשל, לאחרונה ניסיתי את GTA5 שהיה אפשר להוריד בחינם, וזה פשוט לא זז בכרטיס שלי היום (שהוא מאד ישן כי שלי נדפק אז חבר פשוט הביא לי לבנתיים). אז הייתי רוצה שמחשק כזה לפחות יעבוד כמו שצריך גם אם לא בהגדרות הטובות ביותר. מעבר לזה, אני עורך תמונות (לייטרום ופוטושופ) ומעט מאד וידיאו. אני מבין שמה שמשפיע על עיבוד תמונה זה בעיקר זכרון הRAM של המחשב ופחות הכרטיס מסך, למרות שהוא יכול לעזור גם אם הו…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הייתי בתהליך של בנית מפרט והחלטתי לקחת את הכרטיס 4870 SONIC 1GB של PALIT.... לאחר שהייתי בכמה חנויות ובכולן המליצו לי על GTX260 216CORE החלטתי לבחור בו משום שאין הפרש במחיר ואפילו הראו לי בנצ' שמוכיח שהוא טוב יותר כמו שהם טענו בחנות... ביצעתי כבר הזמנה אך עוד לא ניתנה ההוראה להתחיל בהרכבה של המפרט... שמעתי באיחור שיש גרסה טובה יותר של 55NM..... אני לא יודע אם אפשר להחליף רכיבים עכשיו אבל אני מקווה שכן אם צריך... הזמנתי מSKYPC.... האם יש קיים הבדל לטובת הSONIC 4870 או לטובת ה55NM? האם לעצור את ההזמנה? או שההבדלים לא משמעותיים עבורי...? (לא מתוכנן OC לכרטיס בינתיים) תודה רבה
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני מתכנן לקנות מסך שטוח בסביבות 1000 שח. אני לא מתכנן לשחק במחשב. אילו פרמטרים חשובים שאני בא לבחון מסך ? על איזה מסך אתם ממליצים בסכום הזה? עריכת המודר: אלוהים, ערכתי לך בעצמי לפחות 3 כותרות. הכותרת שלך צריכה להיות עניינית יותר.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-