עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. WTF?!?! לאחר ההתקנה אני חווה ירידה של 800 נקודות ב- 3dmark03!!!! לעוד מישהו זה קרה? העפתי את 4.3 והתקנתי מחדש 4.2 וזה עדיין ככה!! מה זה יכול להיות?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. השאלה אולי מעט מוזרה, אני עומד לשפר את מערכת ה HTPC שלי ולהחליף את לוח האם ל ASROCK H61M-GE עם מעבד I3. לוח האם כולל בתוכו מעבד גרפי (http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=H61M-GE&cat=Specifications) בעל יציאת HDMI ובנוסף יש לי כרטיס גרפי ישן של nVudia מדגם 8400GS, אשר הוא מצויד ביציאת DVI. השימוש העיקרי של המערכת אמור להיות ניגון ווידאו, כנראה FullHD (הטלוויזיה תומכת ברזולוציה של 1920 * 1080), ואולי מעט סרטים בצפייה ישירה. -האם המעבד הגרפי בלוח האם יוכל לנגן סרטי FullHD ללא העמסת המעבד? -האם יציאת HDMI מלוח האם כוללת סיגנל אודיו? אם כן, האם ניתן להוציאו בנפרד למגבר? -האם עדיף להשתמש במעבד הגרפי בלוח האם או בכרטיס המסך? -האם כרטיס המסך יכול לתמוך/לעזור למעבד הג…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. זה הכרטיס החדש שלי מישהו מכיר את ביקורת שעשו עליו זה של GIGABYTE [attachment deleted by admin]

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Rrafi,

יש לי חבר שמתווכח איתי ואומר לי ש - Radeon 9600xt יותר טוב מ - Radeon 9800..! עכשיו אני רוצה לדעת מה יותר טוב באמת..!!! אתם יכולים להגיד לי לעזור לי ולהגיד לי מה יותר טוב..!!??.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. בעקרון אין לי כל כך הגבלה של כסף, אך יש לי הגבלה של ההגיון הישר שמונע ממני לבזבז סכום כסף עצום על תענוג לטווח הקצר. בכל קנייה בתחום האלקטרוניקה שאני מבצע אני מתיחס כהשקעה לטווח רחוק. אודה לכם אם תוכלו לעזור במלצה לגבי כרטיס מסך שנכון להיום ייתן לי יחס עלות-תועלת מעולים וזאת בהתיחס לקנייה של כרטיס מסך כמשהו שישרת אותי זמנית בהגדרות תצוגה אופטימליות ועם הזמן הוא יהפוך ליותר מיושן ולא ייתן לי את התמורה שפעם הייתי יכול להוציא ממנו. כרגע ברשותי מסך 20' ואני משתמש ברזולוציה 1680X1050 ואינני מתכנן להחליפו במשך תוחלת החיים של 2 כרטיסי מסך לפחות. מאחר ואני בונה את כל שאר חלקי המחשב בהתיחס לכרטיס מסך אז אין לי כרגע שום נתונים נוספים בנושא, חוץ מכך שאני קונה ספק כוח איכותי (לא ג'נאר…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by omerz90,

אני הולך לקנות כרטיס מסך חדש ואני לא יודע איזה לקחת HD4890 או GTX 275, ועכשיו אני פונה פה כדי שתעזרו לי.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by vmaddog,

לאחר שקניתי מחשב פה בלוחות מחפש כרטיס מסך משתלם עבור ילד שהתחיל לשחק ב fortnite, מעדיף nvidia, אין בעיה למשומש (כל עוד יש לפחות עוד שנה אחריות) מעבד 6700k' מסך 1920*1080 אין בעיה לרכישה מחול. השאלה האם עם כל מה שקורה עכשיו כדאי לחכות שבוע שבועיים, או שיקח עוד זמן רב לירידות מחירים להגיע? תקציב סביב 800 שקלים

8. Started by MINIME,

אני אישית חושב שGIGABYTE. מה דעתכם 8)

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Ivan Crazy,

האם כדאי לי לדשרג ולאיזה כרטיס כדאי לי לשדרג ואני מעדיף כרטיס של Nvidia?

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. לאחר מספר סבבי דיווחים והערכות שלא סיפקו את הסחורה - ההערכות העדכניות אומרות שנקבל חשיפה לכרטיס דגל ביתי חדש באמצע חודש יוני לכתבה

11. שלום אנשים! זה המפרט של המחשב שלי: מעבד אינטל קונרו E6300 dual core ומאוורר למעבד AR 775 HEAT PIPE לוח אם MSI P35 NEO 7.1 GLAN ספק כח EZCOOL 500W 12CM FAN זיכרון 3GB GOLD DDR2 667 OCZ ?(יושב על שלוש סלוטים) הארדיסק 16MB WD 250GB SATA 2 כרטיס מסך INNO 3D 7950GT 512 DDR3 256BIT DUAL DVI מסך LG 17LCD L1770HQ קניתי אותו לפני כשנתיים ועכשיו הוא מתחיל להראות סימני זיקנה ועייפות. הוא עדיין מריץ משחקים אבל יש כמה כאלה שמתחילים לתת לו פייט והוא מתחיל לגמגם וזה דבר שאסור לי להרשות..עם אנריל 3 התמודד יפה גם עם קול אף דיוטי 4 וכן הלף לייף אפיזוד 2 עד שבא לו קרייסיס ונתן לו נוקאאוט ,הזקן שלי הראה את המשחק כמעט כמו מצגת של פאואר פויינט.אולי אני טיפה מגזים... קרייסיס וורהד אמנם פעל טו…

12. Started by sh2006,

יש לי כרטיס 4850 בלוח אסרוק"... והוא חוסם לי 2 כניסות של PCI רגילות , אין לי מקום להכניס את הכרטיס טלויזיה האם יש מאריך לPCI או כרטיס הרחבה דרך יו אס בי?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אני לא יודע איזה כרטיס זה אבל רשום עליו 3DFX ואני לא יודע מאיפה אפשר להסיג לו דריברים הנה הלינק לתמונות שהכנתי:לחצו כאן ובבקשה תנו לי לינק מדויק

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by tamir.fri,

אני מחפש מסך CRT 80hz 1600x1200 ולא מוצא חברה שמייצרת כאלה עריכה: ערכתי

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by tom123p,

הי כולם, יש לי כרטיס מסך ATI 1950 פרו (שאגב, מעולם לא הייתי מרוצה ממנו) וכעת המאוורר שלו עושה בעיות (מזל שיש עדיין אחריות). אבל אני רוצה לנצל את ההזדמנות ולהחליף לכרטיס מסך *מעט* יותר טוב ובעלויות נמוכות מאוד (עד 300 ש"ח). בנוסף, לאחר שיתקנו\יחליפו לי את הכרטיס אני כנראה אמכור אותו. מישהו יכול להגיד לי היכן אני בודק מה השווי של כרטיס כזה היום ? תודה

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. אני רואה שבזמן האחרון באתרי ביטורנטים הפרטיים לסרטים נכנסה המדיה החדשה להורדות ה"BLUERAY" הקטע שכל סרט בבלו ריי מתחיל רק מ 15 ג'יגה לסרט ואולם ה HDTV 720P או ה 1080I זה 4-10 ג'יגה השאלה שלי היא מה ההבדל בין האיכות הכי גבוה של HDTV (1080I ל סרט BLUERAY ? נ.ב לכל אילה שעדיין מתלהבים מהאיכות של DVDRIP !!! ממליץ לכם בחום לעבור לסרטי HDTV ! עולם אחר ! אי אפשר לחזור אחורה !!! אתמול יצא לי לראות את אייס אייג' 2 ב 1080I (רזולוצייה של 1900) ונפלתי מהכסא מהאיכות

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Alex Kidd,

תקציב עד 1000 ש"ח מעוניין לקנות אך ורק מפה

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by chinchi,

הספק מגיע ביחד עם המארז hec compucase ואני אחסוך הרבה כסף אם אשאר עם זה שבתוך המארז שהבנתי שהוא דווקא די טוב, בנוסף יש לי אל פסק ככה שאני שקט להגנה. הכרטיס: gil forsa 7800GT .... יש סיבה לפחד גם מחברה הזאת?.. כי שמעתי על כאלה שקנו ממנה ולא התאכזבו, כל הקטע של המחיר זה בגלל שהם חדשים או משו.. תודה

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by zombie,

הגדרות מקסימליות ללא פילטרים על 1080 P ישנם מקומות שראיתי מתחת ל30FPS הגיוני? הדרייבר מעודכן ושאר המשחקים רצים יפה... מעבד 6600k ו 8GB זכרון...

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. הייתי בתהליך של בנית מפרט והחלטתי לקחת את הכרטיס 4870 SONIC 1GB של PALIT.... לאחר שהייתי בכמה חנויות ובכולן המליצו לי על GTX260 216CORE החלטתי לבחור בו משום שאין הפרש במחיר ואפילו הראו לי בנצ' שמוכיח שהוא טוב יותר כמו שהם טענו בחנות... ביצעתי כבר הזמנה אך עוד לא ניתנה ההוראה להתחיל בהרכבה של המפרט... שמעתי באיחור שיש גרסה טובה יותר של 55NM..... אני לא יודע אם אפשר להחליף רכיבים עכשיו אבל אני מקווה שכן אם צריך... הזמנתי מSKYPC.... האם יש קיים הבדל לטובת הSONIC 4870 או לטובת ה55NM? האם לעצור את ההזמנה? או שההבדלים לא משמעותיים עבורי...? (לא מתוכנן OC לכרטיס בינתיים) תודה רבה

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by gilad0327,

שלום: יש לי את המחשב הבא. לוח אם ASUS P4P800 DELUX כרטיס מסך FX 5200 מעבד אינטל PENTIUM 4 2.4 זיכרון 512 (256+256) אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך ל 6600GT אז רציתי לדעת אם אני בכלל יכול ... ואם זה שווה ...או שאולי אתם ממליצים על כרטיס אחר עד 1500?

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by anubis,

שלום יש לי לוח אם תומך PCI-E. אתמול קניתי Gforce 6600GT 256 PCI-E. בעת חיבורו למחשב כבר תההפעלה מחדש אני רואה במסך של הביוס שמשהו לא ברור (סימנים גראפיים על המסך). ומתי שעולה הוינדוס המסך מהבהב כל שלוש שניות ולא מפסיק. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by jambo222,

שלום אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ולהחליף כרטיס מסך. אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך יכול להתאים ללוח האם P5Q (עד 1000 שקל) ואני רוצה להבין עד כמה הזיכרון של הכרטיס משפיע על הביצועים. תודה מעבד e8400 זיכרון : 4mb ddr2 800mhz כרטיס מסך: ati hd 4800 512 לוח אם: asus p5q

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום. אני מעוניין להחליף את הכרטיס הנוכחי שלי MSI 4670 ולקנות כרטיס מסך חדש. היעוד הוא למשחקים. התקציב הינו עד 800 ש"ח, כאשר העדיפות היא ליחס תמורה/עלות מקסימלי. לא מתוכנן CF/SLI, מתוכנן OC וישנה חשיבות גדולה לשקט. המפרט שלי: DELL E228WFP, רזולוציה - 1680x1050 Corsair VX450 ראיתי את המבצע של TMS לגבי ה6850OC ב680 ש"ח. התלבטות לגבי הכרטיס הינה שגרסת הOC משתמשת בvoltage regulator לא סטנדרטי ולכן אי אפשר להעלות לו מתחים. האם זה נכון? אשמח להמלצות נוספות, תודה.

25. Started by ^pb^,

יש לי את הכרטיס כבר קרוב לשנתיים, והאמת שאני לא ממש פריק של משחקים, פשוט קיבלתי אותו בדיל טוב. לאחרונה אני מנסה לשחק במשחקים שמשתמשים בDirectX או OpenGL ואני שם לב שלאחר בערך 5 דקות משחק - כרטיס המסך פשוט מכבה עצמו ונדלק לאחר כחצי דקה. את הסיבה אני לא יודע, אבל ברור לי שלנסות לעדכן את הדרייברים זה דבר ששווה לנסות. הורדתי את הקובץ 9-3_xp32_dd_ccc_wmd_enu.exe מהאתר של ATI, לאחר שבחרתי דרייברים לX1950 PRO על מערכת XP 32bit. אחרי שהתקנתי את הדרייברים, המחשב ביצע ריסטארט ואז קיבלתי תצוגה מחרידה של 16 ביט, מלווה בהודעת שגיאה שלא ניתן לטעון את דרייבר כרטיס המסך. אם הדרייברים מהאתר הרשמי, שלכאורה מוכרחים לעבוד, לא עובדים, אז מה ניתן לעשות? יש לציין שהכרטיס מסך עובד מעולה (ובדואל …

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים