עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by elad_jacoby,

שמעו אף אחד לא מגיב באשכול שם.. מה אתם ממליצים.. http://www.viewsoniceurope.com/UK/Products/CRTGraphics/G90f+.htm#Specs או http://www.lge.com/catalog/prodmodeldetail?actType=search&page=1&modelCategoryId=CTG1000497&categoryId=CTG1000496&parentId=CTG1000439&modelPrefix=40IF19&globalCode=FB910G&globalSuffix=000000&unit=NOTHING&model=NOTHING# או שיש לכם הצעה יותר טובה?.. בערך במחירים האלה. ותמיד רציתי לדעת מה יותר טוב ב pitch size: Pitch Size : 0.24mm Stripe Pitch זה של LG, מה יותר טוב, נמוך או גבוה?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. quote name='Dream Evil' date='Apr 12 2007, 11:15' post='301471'] X2900XTX ה"עירום", ללא גוף הקירור אתר החומרה Fudzilla פירסם תמונה של הכרטיס X2900XTX בתצורת OEM הארוכה, המבוסס על ליבת R600 כשהוא ללא גוף הקירור שמורכב עליו. הכרטיס שבתמונה משתמש ב 1024MB זיכרון, ועל פי האתר כרטיס ה R600 עבד היטב עם דרייברים לא רשמיים ו "משובצרים". מעניין לראות את ליבת ה R600 מורכבת בצורה אלכסונית, ומבטל את אפשרות השימוש בבלוקים קיימים לקירור מים (וכנראה גם אוויר) על גבי הכרטיס החדש. בנוסף ל R600 יש שתי כניסות ספק ,אחת סטנדרטית של 6 פינים - PCI-E והשניה של 8 פינים. http://www.fudzilla.com/index.php?option=c...9&Itemid=34 http://www.fudzilla.com/index.php?option=c...63&Item…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by shefi,

שלום אנשים! ליפני כמה חודשים קניתי כרטיס 6600gt agp gigabyte ואני ממש לא מרוצה ממנו. שאלה שלי העם שווה להחליף אותו ל x800gto agp? ועם ההבדלים בינהם גדולים? ועם אפשר ליקבל איזה לינק של תוצאות של כל מיני כרטיסים תודה

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שלום כרטיס Sapphre HD 7970 העליתי תדר ליבה ל1000 mhz אך בזמן שאני משחק bf4 מהירות הליבה נשאת בסטוק 925 mhz מה אני עושה לא נכון? אודה עצות.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Dr-XP,

את הכרטיס הנ"ל קניתי לפני כמה חודשים אז הוא היה כזה דפוק, ויובל אמר לי שזה בגלל המעבד הוא אמר גם שכאשר יצאו משחקים חדשים וכבדים, הכרטיס יפעל טוב עכשיו יצאו כמה משחקים חדשים וכבדים, ואצלי הם פועלים לאט ברזולוציה של 800 על 600 (אנריל, bf1942) אני חושש שקיבלתי כרטיס מהסדרה הפגומה, כי גם תוצאת 3dmark היא 4200.. שזה מאוד לא טוב לכרטיס כמו שלי אני התוצאה: http://service.madonion.com/servlet/Index?pageid=/orb/projectdetails&projectType=6&projectId=4630375 מה אתם אומרים?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. דגמים חדשים מבית Sapphire ומבית Colorful מתיימרים להיות המתקדמים והמשוכללים ביותר בקטגוריות שלהם לכתבה

7. שלום! מחפש כרטיס מסך בטווח מחירים שבין 500 ל1000 שח. השימוש העיקרי הוא לצפייה בסרטים סדרות וכו', ברזולוציה של 1080p ומעלה (גם 4K בתקווה) מדי פעם, ממש מדי פעם, גם איזה מחשק מחשב, אבל לא מדובר על מחשק עם דרישות גבוהות מדי שיצא רק לפני יומיים. לרוב, דברים קצת יותר ישנים. למשל, לאחרונה ניסיתי את GTA5 שהיה אפשר להוריד בחינם, וזה פשוט לא זז בכרטיס שלי היום (שהוא מאד ישן כי שלי נדפק אז חבר פשוט הביא לי לבנתיים). אז הייתי רוצה שמחשק כזה לפחות יעבוד כמו שצריך גם אם לא בהגדרות הטובות ביותר. מעבר לזה, אני עורך תמונות (לייטרום ופוטושופ) ומעט מאד וידיאו. אני מבין שמה שמשפיע על עיבוד תמונה זה בעיקר זכרון הRAM של המחשב ופחות הכרטיס מסך, למרות שהוא יכול לעזור גם אם הו…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by DorM,

אני מתכנן לקנות תמחשב החדש שלי מTMS, אם צריך מפרט תבקשו. בתקציב שלי נכנס גם 8800GTS החדש אבל אני אקנה 8800GT ואבצע בו אוברקלוק. לפי דעתכם יותר כדאי לחסוך 400 500 שקל ולקנות 8800GT ולבצע בו אוברקלוק בשביל לעבור תכמות MHZ שיש ב8800GTS? יש בו 650 לעומת ה600 בGT. איזה חברה הכי כדאי לקחת? אני מתלבט בין ספרקל לאסוס לג'יגהבייט הכסף לא מהווה מכשול כי גם ככה יש לי קצת יותר מ500 הפרש בין המחיר עכשיו לתקציב הסופי וההפרש הוא 15 שקל בין הספרקל לאסוס ו10 שקל בין הספרקל לג'יגהבייט. תודה לעוזרים ובבקשה תעזרו ואל תזנחו.

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by WildFire,

יש ברשותי את הכרטיס: http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?pid=497&lid=1 לאחר שנה+ של שימוש, המאוורר שלו התחיל להשמיע חרחורי גסיסה ותקיעות, ניסיתי לנקות אותו וזה ממש לא עזר. לכן אני צריך המלצות לדגמי קירורים לדגם הנ"ל. כמו כן יש לציין שהכרטיס הוא חלק ממערך CF ולכן יש לי מקום של שני חריצים בין הכרטיס הראשון לשני (ובערך אותו מרחק בין הכרטיס השני לרצפת המארז. עדיפות למחיר כמה שיותר נמוך, בחנות במרכז שאוכל להגיע אליה כמה שיותר מהר. תודה מראש לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Roenix,

קניתי לאחרונה HD 4870 1gb. מבחינת קידוד סרטי HD המחשב שלי מכוון בצורה אופטימלית לכרטיס הקודם שלי שהיה nvidia 9600gt. הוא נגן הכל בצורה חלקה, אפילו קובצי mt2s מתוך תיקיות בלוריי. הכרטיס החדש כמובן לא עובד עם אותם מקודדים מהיותו מחברה שונה(cuda acceleration, coreavc etc) והוא מקרטע אפילו ב720p mkv. ניסיתי להחליף מקודדים וגם לשנות ערכים בmerit אבל שום דבר לא מצליח. מיותר לציין שאני מאוכזב היות ומדובר בכרטיס חזק פי כמה מהקודם ואני אפילו שוקל להחזיר אותו ולהחליף לכרטיס של nvidia גם במחיר של ביצועים פחות טובים במשחקים. פתרון? אודה לתגובה מהירה.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Vidati,

בטח כולם זוכרים את הכרטיס הזה שהוצג בזיגזג במחיר של 2595 שח. נורא התאכזבתי כאשר גיליתי שהוא אזל אז שלחתי להם מייל והם אמרו לי שזה היה הכרטיס היחיד ובגלל שהמשחק שבא איתו היה מקולקל אז החליטו למכור אותו בפחות כסף. לאחר מספר ימים הם חזרו אלי ואמרו שהלקוח ביטל את ההזמנה ושהם שומרים לי את הכרטיס. ובגלל שאני משלם מזומן אז המחיר הוא 2517 שח שזה מחיר מעולה! עוד 3 ימים אני הולך לקחת אותו ;D ;D ;D וממש לא איכפת לי מהמשחק כי יש לי אותו בבית. אז יצא לי לא רע.. מה אתם אומרים?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Offset,

יש לי ספק כוח switching power supply 450w-piv atx-110v/220v. הוא טוב כי אני רוצה לקנות radeon 6750?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by adir89,

לפי NVIDIA הGTS הרבה יותר טוב מהGT.אם כן למה אנשים מעדיפים את ה GT ולא ה GTS אם יש להם אותו מחיר?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. היי רציתי לידע אותכם שאם אתם מחליפים כרטיסיי מסך מאנויידיה לAMD או להיפך ואתם שמרתם שמירות , אז אתם חייבים לדעת שאם תשימו כרטיס מסך אחר מסוג אחר ואז תשימו את השמירות הקודמוות שלכם אז אתם תיראו שלא רואים טוב ביכלל את הטקסטורות ויש המון לאגים ואז תחשבו שמשהו לא בסדר עם הכרטיס החדש , זה קרה לי עם שמירות של קוול אוף דיוטי החדשים שממש לא הבנתי ממתי שהחלפתי לכרטיס GTX970 חדש מAMD R9 הקודם שיש המון לאגים והאיכות היא מאוד נמוכה של הטקסטורות ולא ידעתי מה לעשות אז שהבנתי שהשמירות הקודמות שלי מכוונות להגדרות מסך מסוג AMD . מקווה שאני יעזור בזה לידעתם שלא תמיד יש לחשוב שיש בעיה עם כרטיס חדש. רוני

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by dbziz,

נרשמו רק הפופולריות ביותר, הבחירה שלי היא GIGABYTE (:

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. אהלן חבר'ה, המפרט: i7 930 ga-ex58a-ud3r 6gb ddr3 1600 cl9 intel x25-m 80gb sapphire 5850 3DMark Vantage - על רזולוציה של 1024x1280 ומצב PERFORMENCE, בלי לגעת בשום דבר בתוכנה. 3DMark 2006 - אותה רזולוציה ושוב בלי לגעת בכלום. עד כמה זה נמוך ומה אפשר לעשות ע"מ להגיע לתוצאות האופטימליות? תודה אנשים.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by denis,

השמח שמישהו פעם ואחת לתמיד יסביר לי אם יש לי כרטיס מסך טוב או ההפך , קניתי מחשב all in one (טאצ' + מוניטור ) והייתי בטוח שזה כרטיס מסך טוב והוא לא לוקח טוב משחקים , תנו חוות דעת בונה ורצינית ותוציאו אותי מהבעיה הזו , תודה. (אם הכרטיס מסך חלש אולי יש אפשרות לחזק אותו או בגלל המערכת הכבדה זה ככה + הטאצ' ) AMD Radeon HD 8670A - כרטיס מסך. inteal I3 - 3227U 1.9hgz - מעבד. RAM 4GB - זיכרון ראם. windows 8 - מערכת הפעלה.

18. שלום,יש לי כרטיס מסך:NVIDIA GeForce 8400 GS והייתי רוצה לדעת האם אני יכול להרחיב את המסך של לפצול של שני מסכים,עכשיו,לחבר שלי יש כרטיס מסך Redeon X1950 Pro וראיתי שיש לו את האפשרות הזאת להרחיב את המסך של המחשב שלו והוא אמר לי מה לעשות בישביל זה להופתענו לגלות כי לא היה באפשרותי להרחיב את השולחן העובדה לשני מסכים שונים כרגע ניסיתי לעשות אמון דברים לגבי זה ודבר לא פעל אז החלטתי לפנות לפורום זה כדי לפתור את הבעיה האם משהו יכול לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by ohad_haz,

חיברתי את הכרטיס מסך עם הטלויזיה ואני רוצה לראות את הטלויזיה כמסך מחשב הוא מנתק את החיבור כשה windows עולה נ.ב אני משתמש ב xp בעיקר אני רוצה לראות סרטים דרך הטלויזיה.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Raul,

יש לי כרטיס מסך 5600XT וזה הורס לי את כל מחשב החלומות שבניתי.... יש לי אותו חצי שנה ואני שוקל לשדרג את כרטיס מסך ועלה לי רעיון לקנות את 6800.... מצאתי את המחשב במספר חנויות והמחיר הממוצע הוא 2500 שח... האם לדעתכם קניית הכרטיס מצדיקה את ההשקעה?? תודה על העזרה

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. ברצוני לשדרג את המחשב כי אני קונה מסך 26" רציתי לדעת מה יתן לי יותר ביצועים התקציב שלי הוא 2500 שקל או שאני קונה לוח אם חזק לOC + ספק חדש + זכרונות ועושה OC מקסימלי למעבד שברשותי E8400 או שאני קונה לוח אם שעולה פחות אבל תומך CF , ספק חזק יותר ועוד כרטיס של 4870 כמו שלי , ואם ישאר כסף זכרונות יותר טובים בגלל שאני יותר מתמקד בעניין של הכרטיס מסך אני פתחתי את זה , אם זה שיך לפורום אחר נא להעביר . כמו כן אני פתוח להצעות לשידרוג בסך 2600 שקל , המסך אני קונה בנפרד לתקציב שהזכרתי .. עוד שאלה הכרטיס שברשותי בעל 512MB זכרון , אם אני אקנה כרטיס בעל 1GB ויעשה ביניהם CF האם זה יהווה בעיה? או שבכלל עדיף לשדרג לוח אם ומעבד לI7? כמו כן אם שדרוג של CF חשבתי על המפרט הבא: לוח אם ASUS …

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום לכולם.... אני מתכנן להעביר את המחשב שלי שידרוג קטן שיכלול בין היתר כרטיס מסך.... התקציב שלי לכרטיס מסך הוא עד 500 ש"ח.... עכשיו הלוח שלי הוא קצת ישן....והוא תומך agp.... אז אני צריך המלצה לקנייה של כרטיס המסך....אם אפשר שיהיה מksp (זה ממש מקל עליי מבחינת נוחות) הכרטיסים שראיתי שמה הם אלו (תנו חוות דעת): כרטיס של evga שעולה 420 ש"ח: ?5500 256MB TV, DVI, AGP? כרטיס של gigabyte שעולה 430 ש"ח: ?GF FX5500 256MB, TV, DVI? אני אפילו לא בטוח שהוא agp אשמח לשמוע שכן... כרטיס של power color שעולה 450 ש"ח: ?9600 Pro EZ 256MB, TV, DVI, AGP? ואחרון חביב כרטיס של sapphire שעולה 550 ש"ח: ?Radeon 9600 XT 256MB? אני יודע שהכרטיס האחרון עולה טיפה יותר מהתקציב שלי אבל אם זה שווה א…

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. מבחינת כידאיות כלכלית (לא מגבלה כספית) האם עדיף לרכוש כרטיס מסך 980X R9 או GTX 980 TI ? ההתלבבטות שלי היא כזאת : ה R9 980X במחיר שלו אתה מקבל כמאט הכל בעלות של 2300 ש"ח גג. הGTX 980TI הוא הכי טוב עם תג מחיר של 4000 ש"ח גג. הדלתא הכלכלית היא מאוד משמעותית. הדלתא בין הכרטיסים מבחינת ביצועים הוא לא גבהה ולא ניראה לי מצדיק את ההשקעה מכמה סיבות: כדי להנות מביצועים המדהימים של 980TI מצריך שידרוג של המסכים ל 4K או 1080P שתומך במעל 100HTZ שהיום בארץ המחיר שלהם מפוצץ. התוספת הפרש ביצועים הוא 15% +- (אבל שוב ללא הסעיף הראשון לא רלבנתי). גירסת הFURY X לא רלבנתית בהשווה לדעתי, אבל פתוח לשמוע.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. הי כולם, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש. המפרט של המחשב שלי הוא : Core 2 Quad 2.4GHz Q6600 ASUS P5B-E Antec 450W Smart Power 2 Kingston 2GB 667 Evga Geforce 6800 Ultra עכשיו נמאס לי מהכרטיס.. בא לי משהו חזק שגם מדי פעם יוכל לרנדר בפאנן.. עכשיו העניין הוא שהסתכלתי בפורום וה9800GTX+ נראה מעניין וגם ה9800GX2 למרות שהוא כבר מתחיל להיות יקר מדי.. חוץ מזה יש אולי משהו אחר שאתם ממליצים ? וכמה באמת משנה הכמות זיכרון שעל הכרטיס? או על מה בין שניהם? והבעיה היא גם שיש לי ספק של 450W אשמח אם תעזרו לי. תודה מראש איתמר

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by lmlm,

האתר pcinlife שנמצא בHong Kong השיג את הכרטיס HD2600XT א והציג לנו שתי תמונות שלו וכולל באנץ ב3DMARK06 ,באנץ מNFS Carbon ,באנץ בInfarl ותמונות מהדריבר תמונות: תמונה מהדריבר: הבאנץ של 3DMARK06 להשוואה 8600GTS מקבל כ2050 נקודות ב SM3 עם מעבד AMD 3000+ הבאנץ של NFS Carbon על רזולוציה 1024*1280 והגדרות HIGH רץ על FPS 51 ובאנץ מInfarl לא ידוע באילו הגדרות אבל 81 FPS מקור: http://www.hardspell.com/english/doc/showcont.asp?news_id=414&pageid=516 http://www.tcmagazine.com/comments.php?shownews=14661&catid=2

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים