עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by taotao,

התחדשתי לי בכרטיס הנ"ל.... הנה כמה תמונות...(צולמו בN73) אני חייב לציין שהאריזה די מרשימה וגדולה. מה שקיבלתי עם הכרטיס זה מתאם DVI לVGA (שניים), מפצל מולקס, חוברות למיניהם ודיסק דרייברים. התקנתי את הכרטיס כרגיל אך משום מה הדיסק של הדרייברים (שסופק באריזה) לא עבד, יש מצב גדול שזה בגלל הצורב שלי (בסוף הורדתי דרייברים מנוידיה). חיברתי את הכרטיס לספק והתחלתי להריץ כל מיני בדיקות... להלן תוצאות סטוק: 3DMARK05>>5613 3DMARK06>>2920 התדרים שהכרטיס מגיע איתם זה 560 לליבה ו700 לזיכרונות...(טמפ' מנוחה של 35+-..טמפ' מאמץ 52+-).. בOC פשוט הצלחתי להגיע ל612 לליבה ו746 לזיכרונות..(טמפ' מנוחה לא השתנתה..טמפ' מאמץ עלתה לאיזור ה55+-)... אני חייב לציין שהקירור ש…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by bdofek321,

שלום היום עשיתי את ה o.c הראשון שלי. והגעתי ל840 mhz לליבה ו1325 לזכרון עכשיו אין לי יותר לאן להעלות ואני חושב שאפשר לסחוט את הכטיס עוד קצת אם אפשר תגידו לי בבקשה איך

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Megarbetz,

אני מעוניין לקנות כרטיס בחו"ל (לא הזמנה מחו"ל) EVGA GeForce GTX 980 Superclocked ACX 2.0 04G-P4-2983-KR הבנתי שאין מכס על חלקי מחשב תקנו אותי אם אני טועה אמנם אין את הכרטיס הזה בארץ אבל זה יוצא לי 1000 שקל יותר זול מהמתחרים שלו ליחידה וגם EVGA מספקים אחריות בינלאומית בכללי אני מתכנן את זה למחשב שאני אקנה בזמן הקרוב אבל רציתי לדעת אם אני אפשרי להרכיב לפחות אחד מהם במחשב אם עכשיו יש לי ספק seasonic 620w m12ii-620

4. Started by udi80,

שלום יש לי כרטיס מסך 4850 הוא עושה פריז ניתקע המחשב מה יכוליות הבעיה והכרטיס מתחמם שאני נוגע בוא הוא חם

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by shefi,

שלום אנשים! ליפני כמה חודשים קניתי כרטיס 6600gt agp gigabyte ואני ממש לא מרוצה ממנו. שאלה שלי העם שווה להחליף אותו ל x800gto agp? ועם ההבדלים בינהם גדולים? ועם אפשר ליקבל איזה לינק של תוצאות של כל מיני כרטיסים תודה

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by DannyBoy1904,

קניתי את המסך LG F700P לפניי כ3 חודשים... והיום (זה יוצא אתמול אבל לא משנה כבר אחריי 12) כיביתי את המסך ויצאתי מהבית לאיזה 10 שעות... וכשאני חוזר אני מדליק את המסך הכל נהיה סגול כזה כמו שמשחקים בכבל של המסכים הישנים ואז נהיה צבעים... קיצר הכל נהיה סגול כזה ואז חוזר להיות רגיל אבל מטושטש... ניסיתי להוציא ולהחזיר את הכבל... כמובן שניסיתי להדליק ולכבות את המסך ריסט למחשב ניסיתי לשנות את הרוזולוציה ולהחזיר... ניסיתי להעלות ולהוריד את ההרץ של המסך... כשמעלים ל 100 זה משתפר בקצת אבל כשאני מחזיר ל85 זה עדיין מטושטש... אני כבר נואש... תגידו לי אם לנצל את האחריות או שזה איזה בעיה נפוצה שאפשר לסדר??? (תעשו את זה קצת מהר כי כבר הלכו לי העיניים מלכתוב את ההודעה הזו....

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Overshot,

אהלן חברה. זה הוא השרשור השני שאני פותח פה. אני באמת שבאמת לא בטוח שזה המקום הנכון לפתוח את השרשור הזה, אז אם זה לא המקום הנכון - אשמח לקבל ביקורת =] אז הבעיה שלי היא כזאת. מכיוון שאני חייל ואין לי את הכסף לקנות סופר-מחשב שיריץ משחקים כאלה, אך אני יכול להשקיע קצת כסף ב-HARDWARE. עכשיו הבעיה עצמה היא כזאת : כשאני רץ במשחק למקום כלשהו, קורה הרבה שהמסך פשוט נתקע, ואז משתחרר. ברגע שמופיעים הרבה אנשים במפה. או שהCLIENT מתחיל לטעון את השחקן האחר - יש לי גם FREEZE בסגנון. ברגע שיש אפקטים חזקים הכל גם נתקע. הנה קצת סקרינים של ה-HARDWARE שלי : כרטיס מסך : http://img408.imageshack.us/i/asdfasdfasdfasdf.gif/ כל השאר : http://img204.imageshack.us/i/zxcvasdf111.jpg/ BENCHMARK ב-AQUAM…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. הי מחפש אנשים בישראל שרכשו RTX 4090 והוא נשרף נמס התקלקל להם לי לא נשרף ולי בכלל אין כרטיס כזה רוצה לדעת האם בישראל יש כאלו שנשרף להם זוהי תמונה מתמונות של rtx 4090 בReddit או מאחד הסרטונים שמצאתי ביו טיוב כדי להראות שבחול מצאו שזה נמס/נשרף ויש ביו טיוב סרטון עם 1.6 מיליון צפיות וחצי שעה חקירה במעבדה שהוכיח שזה נשרף (מצורף בתחתית העמוד) (קרוב לוודאי לכאורה שהכניס את המתאם עד הסוף) אגב ראיתי שיש תגובה מNvidia אחרי שחקרה את העניין ואומרת ״לא הכניסו עד הסוף את המתאם״ בכל מקרה אני חושב שיש להריץ בדיקה האם המתאם מסוגל להעביר 450-600 ולא נעצר ב300 וואט עלה והצלח אנוידיה ומקווה שלא יהיו בעיו…

9. Started by kudish,

אני חווה (ככה רושמים את זה?) נפילות FPS הכרטיס על מהירויות סטוק עפ קירור סטוק הנפילות קורות גם במשחקים שלפני זה שיחקתי רגיל בלי נפילות ולא שיניתי את ההגדרות מאז האם למישהו יכול לעלות רעיון למהיא הביעה ואיך פותרים אותה בתודה מראש יובל

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by gggil,

יש לי 4GB RAM G41M-ES2L E6300 ספק 550W ג'נרי מסך 21" CRT שיוחלף בזמן הקרוב אבל יחובר גם לטלויזיה 42" בFULL HD. אני צריך כרטיס מסך ב800 שקל מקסימום מקסימום ללא חריגה שישמש בעיקר לסרטים HD ומשחקים. ראיתי את הכרטיס הזה : http://tms.co.il/product/7142 רציתי לדעת אם הוא מומלץ, בסדר אם יש אפשרויות יותר טובות. תודה רבה, שבוע טוב! גיל

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. מחיר 6950 רפרנס 300 דולר GTX570 -360 דולר.... מעבד I5 750

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. דגם הביניים המעשי הראשון בעידן Turing עשוי להיחשף כבר במהלך החודש הנוכחי - עם 83 אחוזים מיחידות העיבוד הזמינות ב-RTX 2070 לכתבה

13. Started by T-Flash,

הכרטיס הוא S3 Crome S27... יש עליו ביקורת ב X-bit labs: http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/s3-chrome-s27.html אני לא מתכוון לקנות אותו או משהו אבל מה זה החברה הזאת? חברה חדשה שנדחפת לשוק הכרטיסים?? וכרטיס מציג ביצועים מכובדים במשחקים כבדים כמו FEAR...

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. מי שמתלבט איזה כרטיס לבחור מסוג הTI4200 אז הכנתי השוואת מחירים! בפלנטור, פה יש שני כרטיסים, אחד של אסוס- 64MB DDR AGP - GeForce 4 Ti 4200 - 300Mhz - TV Out - DVI ואחד של MSI- 128 MB DDR - GEFORCE 4 4200 - TD - TV-Out - DVI-I בלמיר יש את הכרטיס של גיינוור בזיגזג יש הרבה מוצרים מסוג זה אז אני אתן את הכתובת הכללית להיכנס לפה באקסלנט יש 2 מוצרים, אחד של ה64 MB - פה והשני של ה128 MB - פה אם יש עוד חנויות אז תעדכנו אותי!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Sifo Jen,

היי, התקנתי את הקאטליסט 4.10 החדש, הכל הלך סבבה (חוץ מהעובדה שזה הוריד לי 200 נק' ב2005), בקיצור, פתחתי את הWINDOWS MEDIA PLAYER לנגן קובץ WMV, וזה מה שראיתי: עכשיוו אני יודע שזה לא קודק פגום כי לא הקתנתי שום קודק לאחרונה, פרט לכך, דברים לא נוטים להתקלקל אצלי בדרך קוסמית ( בשבל זה יש את העוזרת בית). הדבר היחידי ששונה הוא התקנת הדרייורים החדשים. כעקרון זאת הודעת אזהרה, אבל אם למישהוא יש מושג איך לתקן את זה, שיחלוק.... (תודה). [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. היי קניתי את הכרטיס מסך הזה בשנת 2002 ינואר עכשיו המאורר התקלקל משהוא 8-10 חודשיים אחרי הקניה והטכני מחשבים החליף לי אותו עכשיו עוד פעם התקלקל המאורר לפני חודש -חודשיים עכשיו יש לי אחריות למעבד למסך אבל לכרטיס מסך לא 1 אם קניתי ממשנו הוא חייב לתת לי אחריות נכון? 2 אם האחריות לשנה (נראה לי) והחליפו לי כי היתה תקלה האחריות מתערכת אז אני עדין בתוקף נכון??? 3 אם אין לי דרך להשיג את האחריות מה האם יש דרך להוכיך שהכרטיס שלי ושלא עברה לי האחריות ושיחליפו לי אותו? 4 הם מישהוא שמה אל בעיה של מאורר בסידרה או דגם הזה (asus 8200 {geforce 3} ti 200) תודה blabla

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by benbaler,

שלום, אני מחפש לשדרג את הכרטיס מסך שלי X1950PRO יש לי לוח של GIGABYTE 965P-S3 וספק כוח 350W REAL יש לי מסך 24" + מסך 19" אני משחק על ה24" בלבד ברזולוציה של 1080P אני צופה בסרטים של 720P (אני צריך כרטיס DUAL DVI) ואני משחק במשחקי יריות גוף ראשון וגוף שלישי בעיקר. הכרטיס צריך להיות בעל גוף קירור טוב ומאווררים! אני לא מעוניין להתקע עם כרטיס מיושן כמו שקניתי את ה הכרטיס שלי בדיוק שיצא הכרטיס 8800 ולהשאר בטכנולוגיה ישנה (אז ההבדל היה 800 שקל) שקט מאוד חשוב לי ואני לא כלכך מבין מה ההבדלים בין DIRECTX 10,10.1,11 והאם שווה לקחת כרטיס שהוא בטכנולוגיה ישנה של DX10 האם זה עקרוני? בנוסף הכרטיס צריך להכנס למארז JSP MIDTOWER שהכרטיס יכול להיות ארוך עד כ10 ס"מ יותר מהכרטיס הנוכחי בכדי …

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by trxman,

שלום רב :} איך מבטלים את ה - vsync? (66gt). תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by ddkk,

שלום, יש לי כרטיס מסך של Nvidia GeForce 6200 פרמטתי את המחשב והכל פועל מצוין מלבד העובדה שאחרי שאני מתקין את הדרייברים לכרטיס המסך, ומפעיל את המחשב מחדש כל הצבעים משתבשים והופכים לאיכות גרועה שמונעת ממני לראות את המסך באופן ברור. כשאני מסיר את הדרייברים הכל בסדר, אבל איכות הצפייה בסרטים גרועה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. זה הכרטיס החדש שלי מישהו מכיר את ביקורת שעשו עליו זה של GIGABYTE [attachment deleted by admin]

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Rrafi,

יש לי חבר שמתווכח איתי ואומר לי ש - Radeon 9600xt יותר טוב מ - Radeon 9800..! עכשיו אני רוצה לדעת מה יותר טוב באמת..!!! אתם יכולים להגיד לי לעזור לי ולהגיד לי מה יותר טוב..!!??.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. חברים יקרים, אני מתלבט לגבייי קנייה של מחשב חדש בשבועות הקרובים עד גג חודש. האם זהו זמן טוב לרכוש מחשב חדש + כרטיס מסך? כאשר הליבות החדשות בפתח?! אני מדבר על הליבה ה G98 של NVIDIA . דרך אגב התקציב שלי עומד עד 2100 ש"ח לכרטיס מסך תודה מראש לעוזרים ולמאירים את דעתי.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. דגם הביניים החדש שיהיה הראשון מחוץ למשפחת ה-RTX ויבוסס על ליבת Turing ללא היחידות הייעודיות לעקיבת קרניים - בדרך להשקה בסוף השבוע לכתבה

24. לאחר החלפת לוח אם (סוקט 478) שמתי לב שעם כמה פלוסים שקיבלתי ראיתי שמהירות הAGP בלוח אם הזה היא X4 [לפי האוורסט] השאלה היא האם זה קבוע או ניתן לשנות את זה [ע"י ביוס אולי?] ? האם זה ככה בגלל שהכרטיס המובנה של הלוח פועל?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. חברים היום נכנסתי למייל שלי וגיליתי את המייל הבא מ-AMD... לא הבנתי??? קיבלתי עוד פעם חבילת משחקים מ-AMD? אל תנסו את הקודים, שיניתי אותם העתקתי רק חלק מההודעה.. Special Announcement - AMD Gaming Evolved Never Settle Reloaded Far Cry® 3 Blood Dragon is now available in the Never Settle Reloaded promotion! There’s even more good news for those of you that have already redeemed a code: we’re giving you a FREE COPY of Far Cry® 3 Blood Dragon in the email below to say thank you for supporting AMD Radeon™ Graphics! Codes for Far Cry® 3 Blood Dragon will be sent out starting the first week of May after the game is released. See www.amd.com/neversettlereloadedoffer for …

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים