עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ZiX,

כבר חצי שנה יש לי את ה4870X2 שלי .. ונראה לי שהביצועים לא מתאימים למה שהכרטיס באמת שווה... יש לי לוח אם של Gigabyte GA EP45 DS34... והכרטיס מסך מחובר על הסלוט התחתון.. יש לזה משמעות? (לא מחובר כלום על העליון..) בנוסף המארז שלי דיי צפוף.. (הוא עוד מהמחשב שיש לי מלפני 3 שנים). אלה הדברים היחידים שעולים לי לראש... תודה..

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by STRENGTH,

אני רוצה אולי לקנות כרטיס מסך אבל השאלה אם המערכת שלי תיהיה מספיק חזקה בשביל לנצל אותו 2.8 מורטווד ABIT IS7 256X2 DDR400 120GB 8MB SATA זה מערכת מספיק טובה?! יהיה צריך לשדרג משהו? ולכמה זמן המערכת הזאת תיהיה מספיק טובה למשחקים? ???

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by 100100,

שלום, יש לי מחשב: dual core pentium e2180 2000 mhz gigabyte ga-945gcm-s2l 2GB RAM כרגע המחשב עם הכרטיס מסך מובנה המעפן של הלוח אם. אני רוצה לקנות כרטיס מסך נורמלי שאני אוכל להריץ משחקים אבל לא משהו יקר. חשבתי בכיוון http://zap.co.il/model.aspx?modelid=586532 (אין לי הבנה בכרטיסי מסך אני לא יודע אם הוא טוב או לא) כדאי לי לקנות אותו או שהכרחי משהו יותר טוב בשביל משחקים של היום?

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אהלן אנשים, להלן מפרט המחשב שלי: מעבד: Intel Core i5 2500 3.3GHZ לוח אם: Asrock H61M-HVS Socket 1155 H61 chipset מארז + ספק: Antec six hundred + PSU VP450P זיכרונות:Kingston DDR3/4GB/1333mhz G. Skill DDR3/8GB/1333Mhz כרטיס מסך:Sapphire HD Radeon 6870 GDDR5 1GB לא מואץ כוננים קשיחים: SanDisk Ultra Plus SSD 64GB SDSSDHP64G Western Digital Caviar Green 3000GB WD30EZRX קירור למעבד:סטנדרטי של intel. לאור המחירים המאוד מפתים, רציתי לשאול אם כרטיס מתקדם של 280X ירוץ בלי בעיות עם שאר החומרה או שאצטרך להחליף רכיבים נוספים (פתיחת Pandora). בעיקר אני תוהה לגבי הספק (450W). לפי הדרישות זה שונה מדגם לדגם - הSapphire דורש 750W (עם fireX 1000W) http://…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Tal-T,

אוקיי ראיתי שמישהו פרסם שהוא עשה OC לכרטיס מסך שלו 9400GT 512MB של ZOTAC , הכרטיס היה ככה לפני הOC: תדר ליבה: 550 תדר שיידר: 1350 תדר זכרון: 400 ולי לעומת זאת, יש כרטיס 9500GT 512MB של Club3D שאמור להיות חזק מה9400 משמעותית והתדרים שלי הם: ליבה: 550 זיכרון: 400 שיידר: 1375 שזה בדיוק כמו של ה-9400GT , רק השיידר גבוהה ב-25 , הגיוני?!

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by itaysk,

לפי הבאה (תתיחסו רק לכרטיסים המדוברים) הם בערך באותה רמה... זה נכון? עוד שאלה: מה הייתם מעדיפים לקנות- GF4 MX440 חדש או GF3 TI200 יד שנייה - שניהם באותו מחיר?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. דגם הביניים המעשי הראשון בעידן Turing עשוי להיחשף כבר במהלך החודש הנוכחי - עם 83 אחוזים מיחידות העיבוד הזמינות ב-RTX 2070 לכתבה

8. Started by sonik,

משהו יודע איפה אפשר לקנות מסכים קטנים בגודל 12" שטוחים שניתן לחבר כמה כאלה למחשב PC אחד

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. עידכון אחרון: OK עשיתי 2 דברים ובנתיים התוצאה חזרה לעצמה.. . 1. התקנתי את הדריברים האלה : http://www.nvidia.com/object/nforce_winxp_15.23.html של הצפסיט 2. בRivaTuner העברתי את זה מסטנדרט 2D ל פרפומנס 3D(איפה שעושים OC ) מה לדתעכם סידר את הבעיה? אני מקווה שזה ישאר כך : FC2 רץ לי בנתיים בסדר גמור בלי הדריברים 180 שהבנתי משפרים משעותית את הביצועים במשחק הנל תודה רבה לכולם כותרת.. יש לי 8800GT 512(של טוינטק גרסאת ההיט פיפ ) מעבד 4200X2 2 ג'גה ראם ספק 450PNR של FSP כמו הכותרת ביצועים ירודים.. מבחינת 3DMARK06 עכשיו עשיתי יצא לי : ובעבר זה היה יוצר לי 7500-8000 כמו שצריך למערכת שלי.. טמפרטורות סבירות ואפילו נמוכות לכל החלקים עכשיו ניסיתי להריץ קריסיס 2 עובד לי 7 F…

10. Started by WinInc.dll,

תראו יש לי כרטיס מסך FX5200 ואני רוצה שהוא יאיץ משחקים יותר טוב אז מה אתם אומרים אין איזה קובץ ראג (רישום) שיעזור לי שיאיץ אותו למשחקים שיעבדו יותר טוב יותר חלק חברה אני לא צוחק אני צריך נמאס לי ככה לשחק במשחקים בבקשה תעזרו לי תודה לכל צוות האתר לכל האנשים שיעזרו לי

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. קניתי 8 יחידות 1080ti של ג'יגהבייט טורבו, הבנתי שבגלל שהקירור שלו שהוא blower הוא לא מספיק מקרר והוא יכול להישרף. מישהו יכול לתת חוות דעת נוספת ? **מדוכר על מערכת לכרייה של מטבעות דיגיטליים, זה אומר שהכרטיסים עובדים אחד ליד השני בעוצמה מקסימלית 24/7

12. עכשיוו של איזה חברה לקחתת את הכרטיסס?... לאיזה חברה יש קירור טובב תעזרו לי בבקשה .... ת' ......

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by tal_sabag1515,

תשמעו אני חשבתי על לקנות מחשב סוס ב5000 אבל אני צריך את הכסף לקנות אוטו ועוד מעט יוצא משחקים חדשים(פיפא08,נבא08 וכו') אז אני רוצה לדעת האם כדאי להשקיע בכרטיס מסך טוב (במקום זה שיש לי עכשיו 5200gf מובנה) למשל gf גרסאת 8XXX האם הוא יעזור לי לראות את המשחקים טוב יותר ולשחק איתם חלק ושאני ירצה לקנות מחשב בעתיד אני לא יצטרך לקנות כרטיס מסך אני פשוט לוקח מהמחשב הזה לחדש...האם ניתן לעשות זאת והאם כדאי לעשות זאת??? נ.ב יש לי מעבד Intel® Pentium® 4 cpu 2.40GHz זיכרון 768 mg של RAM תודה לעונים!

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by bora8,

שלום לכם אני מעונין לחלף את הכרטיס מסך שלי. רציתי לדעת אם כדאי לקנות עכשיו rx 580 או לחקות לכרטיסים החדשים של amd vega ? יש לי מסך FULL HD 144 Hz ספק של sea sonic 6 זיכרון 8GB אני מיעד את הכרטיס לגיימינג אני מעוניין לשדרג בקרוב את המחשב למעבד i7 7800x לוח אם של asus וזיכרון 2x8 gb אני יכול להשיג את הכרטיס asus dual rx 580 8g במחיר 1140 שקל. באמזון

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך (PCI-E X16) הכי טוב בשבילי במחיר של עד 400 (יכולה להיות חריגה של עוד 50 שקל אבל רק אם זה ממש שווה את זה - כי אני מעדיף להישאר במסגרת התקציב). הכרטיס ישמש בעיקר למשחקים אך גם לוידאו (SD ו-HD) ומוזיקה...וגם לאינטרנט, הורדות והתכתבות... עריכה: דרוש כרטיס מסך עם 512MB זיכרון כי יש לי מסך 22' ואני עובד איתו ברזולוציה של 1680x1050 שזה הכי גבוה.. ואני גם מעדיף לשחק במשחקים ברזולוציה הזו - אני מבין שזה לא אפשרי שכל משחק יעלה על הרזולוציה הנ"ל בכרטיס של 400 שקל...אבל בכל זאת אני אומר...

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by RuThLeSs,

מישהו מוכן לדרג? ואיך הדגם הבא: http://www.compusa.com/products/product_info.asp?product_code=318335&pfp=BROWSE נ.ב מישהו יודע מה בנוגע לאחריות אם אני קונה משם?

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. הייתי בתהליך של בנית מפרט והחלטתי לקחת את הכרטיס 4870 SONIC 1GB של PALIT.... לאחר שהייתי בכמה חנויות ובכולן המליצו לי על GTX260 216CORE החלטתי לבחור בו משום שאין הפרש במחיר ואפילו הראו לי בנצ' שמוכיח שהוא טוב יותר כמו שהם טענו בחנות... ביצעתי כבר הזמנה אך עוד לא ניתנה ההוראה להתחיל בהרכבה של המפרט... שמעתי באיחור שיש גרסה טובה יותר של 55NM..... אני לא יודע אם אפשר להחליף רכיבים עכשיו אבל אני מקווה שכן אם צריך... הזמנתי מSKYPC.... האם יש קיים הבדל לטובת הSONIC 4870 או לטובת ה55NM? האם לעצור את ההזמנה? או שההבדלים לא משמעותיים עבורי...? (לא מתוכנן OC לכרטיס בינתיים) תודה רבה

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Mishmish,

לאחר תקופת אבל ארוכה על 9800 פרו שנשרף .... בנסיבות מצערות .... הבאתי את הג'יפה 2 מהמחשב הישן.... (ג'יפה זה לא מילה) בקיצור... איזה משחקים עולים על הכרטיס ?? חוץ מ-cs (כל היום חורש עליו)...

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Sifo Jen,

היי, התקנתי את הקאטליסט 4.10 החדש, הכל הלך סבבה (חוץ מהעובדה שזה הוריד לי 200 נק' ב2005), בקיצור, פתחתי את הWINDOWS MEDIA PLAYER לנגן קובץ WMV, וזה מה שראיתי: עכשיוו אני יודע שזה לא קודק פגום כי לא הקתנתי שום קודק לאחרונה, פרט לכך, דברים לא נוטים להתקלקל אצלי בדרך קוסמית ( בשבל זה יש את העוזרת בית). הדבר היחידי ששונה הוא התקנת הדרייורים החדשים. כעקרון זאת הודעת אזהרה, אבל אם למישהוא יש מושג איך לתקן את זה, שיחלוק.... (תודה). [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by yossi555555,

הכרטיס הכי מתאים לי מבחינת תקציב הוא HD6770 מה דעתכם עליו רציתי לשאול מה מידת ההתאמה למפרט שלי לפני שאני הולך להזמין אותו ואיזה ספק כוח הוא צריך כי אני מתכוון להחליף גם אותו אם פפשר המלצה על ספק אשמח תודה השימוש בעיקר לגיימינג FIRST SHOOTER ו RPG גם מירוצי מכוניות המפרט שלי מעבד INTEL E5800 לוח אם FOXCONN G4IMXE DDR3 כרטיס מסך כרגע HD 4350 מארז COOLERMSTER 690II ספק גנרי סיני פשוט ביותר תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. לפני כמה זמן קניתי מחשב חדש (מפרט בצד) וקניתי אותו עם כרטיס מסך מובנה כי לא נישאר לי כסף לכרטיס מסך. כרגע אין לי בדיוק תקציב כי אני לא יודע למה כדאי להוסיף ולמה לא. כרגע יש לי מספיק כסף בשביל ללכת לקנות X1950XT 512M (עולה 1300 ומשהו ב KSP). השאלה היא אם כדאי להוציא עוד 300 שקל (שאין לי וגם לא יהיה לי) ולקנות 8800GTS 320M, מה שחשוב לי זה שהכרטיס יוכל להפעיל משחקים גם בעוד שנתיים (ממש לא מפריע לי לשחק על LOW).

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by liran2003,

היי, אבא שלי קנה gt240 1gb מנעה ב-500 ש'ח בלי להתייעץ.. ממה שבדקתי הכרטיס הזה לא משתלם. האם כדאי להחליף אותו ל-Geforce 8800GT 256MB (גם עולה 500 ש'ח)? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by shefi,

שלום אנשים! ליפני כמה חודשים קניתי כרטיס 6600gt agp gigabyte ואני ממש לא מרוצה ממנו. שאלה שלי העם שווה להחליף אותו ל x800gto agp? ועם ההבדלים בינהם גדולים? ועם אפשר ליקבל איזה לינק של תוצאות של כל מיני כרטיסים תודה

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. חברים יקרים, אני מתלבט לגבייי קנייה של מחשב חדש בשבועות הקרובים עד גג חודש. האם זהו זמן טוב לרכוש מחשב חדש + כרטיס מסך? כאשר הליבות החדשות בפתח?! אני מדבר על הליבה ה G98 של NVIDIA . דרך אגב התקציב שלי עומד עד 2100 ש"ח לכרטיס מסך תודה מראש לעוזרים ולמאירים את דעתי.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by idanor38,

אני רוצה להזמין היום כרטיס מסך חדש אבל אני מתלבט בין ה1650 סופר לבין ה1660. מפרט המחשב שלי הוא: לוח אם: GA-Z68X-UD4-B3 מעבד: i3 2100 3.1ghz ראם: 4 ג'יגה ראם ספק כח : סיסוניק תקן ברונזה 520 וואט (הכרטיס מסך שיש לי עכשיו HD6870 דרש 500. הכרטיס עבד טוב עד שלפני כמה ימים החלו צפצופים והמחשב פעם נדלק ופעם לא וכשנדלק רואים ארטיפקטים כאלו בלוגו הפתיחה אבל גם כשאני נכנס לביוס. הבנתי שהכרטיס מסך מתחיל לעשות בעיות...). כרטיס מסך: Gigabyte hd6870 OC מסך: Lg w2486l 1920*1080 אני חייב לציין שאני עדיין על ווינדוס 7 עד שאחליף את המחשב כשנעבור את התקופה הלא נעימה הזו. כרגע אין לי תקציב למחשב חדש... כמו כן אציין …

דיונים חדשים בפורומים