כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
הכרטיס מגיע לטמפרטורה של 69 מעלות צלזיוס זה נורמלי? האם עלי לדאוג? המארז מאוורר טוב מאוד עם זרימת אויר ו5 מאווררים
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם . התחדשתי היום בכרטיס מסך חדש ברשת אייבורי מחשבים ונראה לי שהם עשו טעות במחיר שלו. ממה שחיפשתי בזאפ ובכלל ברשת לא מצאתי אותו במחיר שקניתי 1990, בכל מקום הוא מתחיל מ2300 שקל. הנה הקישור לכרטיס באייבורי: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8374 והנה אותו כרטיס בחנות אחרת במחיר 2800 שקל: http://www.dc-tech.co.il/Product.aspx?ProductID=2790 זה בעוד חנות ב- 2350 http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/msi-ati-7970-3gb-gddr5-384bits-p-13255?language=he אני יודע שבדרך כלל הכרטיסים הכי אטרקטיביים מבחינת מחיר הם של ספייר, אז איך זה יכול להיות ?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכל התותחים: חזר בי החשק לשחק משחקי מחשב אחרי תקופה ארוכה שלא הייתי משחק, קניתי לאחרונה starcradt II ולמרות שלמשחק אין דרישות גבוהות ,בואו נגיד הוא קצת מקרטע. חשבתי להשקיע ורכוש איזה asus 465 gtx . הבעיה היא שיש לי מחשב לא כך כך חדש, כבר 3 שנים ללא שום שדרוג, האם כדאי לי לרכוש את הכרטיס למרות המפרט?, אגב הזמנתי עוד 2 G זיכרון כך שבקרוב יהיה לי 4. האם יהיה לי בעיות עם הספק ? האם כדאי לרכוש משהו אחר ולשדרג דברים אחרים ? תודה על העזרה. המפרט: E 6650 CORE 2 DUO. GIGABYTE P-35 S SERIES MOTHERBOARD PCX 8500 GT 512MB GIGABYTE כרטיס מסך זיכרון ddr2 קורסייר xms2 2gb בקרוב יהיה לי עוד 2 GB. dvdrw asus x18 400 w thermaltek power supply lg 22 lcd win xp sp 2 wd 250gb 16mb sata …
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת. +עוד שאלה אם אפשר:איך מבצעים CROSSFIRE (כי זה מה שאני מעונין לעשות) ל-2 כרטיסי מסך (לשם כך מעונין להשקיע בעוד כרטיס מסך - עד 1200ש"ח)? מפרט המחשב שלי: לוח אם:ASUS P8Z68-V PRO. זיכרון:CROSSAIR 8GB DDR3 1600MHZ. מעבד:i5 2500K 3.3GHZ. ספק כוח:ENERMAX MUDO82+ 525W. מאוור מעבד:ZALMAN CNPS11X. מארז:ANTEC P183 V3. מסך:"SAMSUNG 2450 24. כרטיס מסך נוכחי:ASUS EAH5770. תודה רבה מאוד מראש .
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב בחדר סמוך לסלון בו הטלויזיה (קיר משותף) וברצוני לחברם כך שאוכל לשלוט על המחשב מהסלון וכמובן לראות את התוכן בטלויזיה (בעצם לחסוך לקנות מחשב סלוני נוסף). המרחק הפיזי בין המחשב לטלויזיה לאורך הקירות הוא כ-10 מטר. את השליטה אני מתכנן לעשות ע"י מקלדת אלחוטית כאשר המקלט USB שלה יהיה בפתח המזנון מתחת לטלויזיה (אורך הכבל של ה USB הוא כ- 6 מטר). כעת אני צריך לחבר את האודיו/וידאו בין המחשב ל TV. ב TV יש לי HDMI פנוי ובמסך יש DVI. חשבתי לרכוש כרטיס מסך עם יציאות DVI ן HDMI. כך אחבר את ה TV ל HDMI (אורך של כ- 10 מטר) מקווה שתוכלו לעזור לי עם: 1. האם הפתרון נשמע ישים באופן כללי? אשמח לפידבק ורעיונות בכלל... 2. האם בעצם אקבל את אותו מידע על ה TV כמו על מסך המחשב בו זמ…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , יש לי מחשב שמורכב מ : מעבד : I5 4460 זיכרון : 8GB DDR3 לקוח אם : Gigabyte Z87-DS3H מסך : 23" FullHD אני מתכנן להוסיף עוד 8 גיגה זיכרון , ומתלבט איזה כרטיס מסך להוסיף שיחזיק לי משחקים ברמה טובה כמה שניתן . אני חשבתי על [TABLE=width: 298] [TR] [TD]GV-N970G1 GAMING-4GD מה אתם אומרים ? תודה[/TD] [/TR] [/TABLE]
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, היה לי עד לא מזמן GTX 260 שנשרף ואני מחפש כרטיס מסך חדש. אני צריך משהו לשוק הביניים שגם מסוגל להריץ משחקים, תקציב 300 ש"ח. לוח האם הוא Gigabyte EP43-UD3L
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם אני ממש לא מבין במחשבים ופעם אחרונה שקניתי כרטיס מסך דפקו אותי עם FX5200 שהבנתי שהוא לא משהו. יש לי מעבד של AMD וכרטיס מסך ASUS A8V Deluxe אני לא גיימר כבד. אני רק מחפש כרטיס טוב שיכול להריץ לי את Command & conquer ברמות גרפיקה גבוהות בלי בעיה. אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני ממש לא מנוסה בהחזרת מוצרים וכדומה. איך אני אמור לשלוח לפנדס את הכרטיס מסך? התקשרתי אליהם לברר את הביטוח ובסוף מצאו שהאחריות קיימת לשלוש שנים, כלומר, יש עדיין ביטוח לכרטיס מסך עד סוף שנה ;D אך אין לי את המאוורר המקורי את הכרטיס מסך.. קניתי מפנדס את הקירור לכ. מסך של arctic cooling בגלל שהמאוורר המקורי נשבר לי וזרקתי אותו. האם יקבלו את הכרטיס מסך ללא מאורר מקורי ולאן בכלל לשלוח את זה? [וכמובן, איך לעזאזל שולחים דבר כזה? זה גם שוקל איזה 1 וחצי קילו ואף יותר] תודה מראש וסליחה על פתיחת הדיון מחדש פשוט לא מצאתי את הישן.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין קניית שני כרטיסי מסך (אלה שבכותרת הדיון).... לפי הכתבה באתר, ה- 7600GT טיפה יותר טוב מה- X1800GTO (נכתב בפירוש בסיכום), כמו כן, הוא עולה בסביבות ה- 300 ש"ח פחות מה- X1800GTO. למה בכל זאת אתם ממליצים לאנשים לקנות את ה- X1800GTO? אני לא ממש רואה שה- 128BIT של ה- 7600GT מגבילים אותו....
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנשים! ליפני כמה חודשים קניתי כרטיס 6600gt agp gigabyte ואני ממש לא מרוצה ממנו. שאלה שלי העם שווה להחליף אותו ל x800gto agp? ועם ההבדלים בינהם גדולים? ועם אפשר ליקבל איזה לינק של תוצאות של כל מיני כרטיסים תודה
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
במספר מצומצם מהמשחקים, ובמצבים מסויימים בעיקר. הכרטיס מסך שלי מתחיל לעשות קולות מתכתיים, כמו חריקה או זמזום. ניסיתי להוציא אותו ולהכניס שוב לתושבת- ועדיין הרעשים ממשיכים אפשר לעשות משהו בנוגע לזה? התקנת דרייבר אחר(ישן יותר) יכולה לעזור?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם כדי להשקיע 200 שקל יותר בשביל SAPPHIRE?
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך BFG 8800 GT OC2 512 הגיוני שבמאמץ הוא מגיע ל87 מעלות? ושבמנוחה הוא על 75? בדקתי היום בתוכנה everest וגם ששיחקתי ברשת היום בcod 4 המשחק נתקע והוא משחק באיזה 8 fps אבל ששיחקתי בסינגל פלייר הוא עבד טוב וגם בAssassin's Creed הוא עבד טוב כשאני משחק בcod4 ברשת איזה דקה הוא משחק טוב ואז הוא נתקע
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
או שרק מחברים אותו ל PCI והוא מוכן? איך זה בדיוק עובד?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש שתי מתאמים אחד זה מתאם בין DVI לVGA והשני זה מתאם מיוחד למסכי CRT של HP שמשנה את מספר הפינים.. איפה אני יכול להשיג אותם?.. אם מישהו מכיר חנות או מקום או כל דבר שיכול לעזור לי שיגיד בבקשה. אין בכל חנות מחשבים ככה שהתקשרי לכמה חנויות מחשבים רגילות ולא היה להם. אם נגיד אתם אומרים חפש במעבדה או משהו כזה תנו שם או טלפון העיקר שיהיה לי כיוון כי אני כבר משתגע בלמצוא את המתאמים האלו. לא משנה המיקום . רותם
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי, ופחות או יותר התלבטתי בין כרטיסים בסביבות 1500 ש"ח (HD6950, GTX570 וכו'). כרגע יש לי GTX 260 196SP ובמקרה הסתכלתי בבאנ'צים באתר tomshardware וראיתי שזוג GTX260 יותר חזק מ GTX480.. האם זה הגיוני? כי אם כך עדיף לי להוסיף GTX260 יד שניה ב 450 ש"ח ולסגור סיפור, יוצא לי הרבה יותר זול מאשר לקנות אחד ב 1700 ש"ח.. וגם זה יותר חזק. האם זה נכון? ואיך השילוב של 196sp + 216sp? יהווה בעיה כלשהי? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך שהיה לי באוברקלוק הכי מהיר(דגש על האוברקלוק) חשבתי על אחד מאלה: רציתי לדעת באיזה מהם יש חיישן טמפ' באיזה אני יקבל תוצאה הכי טובה באוברלוק ולמי יש את הקירור הכי טוב(או שאני יוסיף מאוורר דלטא 60 מ"מ והוא היה הכי טוב http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=1457 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=702 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=704 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3762 תודה מראש יונתן 8)
-
- 29 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המסך הוא lg flatron l171ob tft 17 אינץ' בטעות נתתי לו מכה חלשה כי באתי לסדר משהו במודם מאוחרי המסך ולא שמתי לב זה היה דיי חלש אבל בכל מקרה אני מפחד כי זה מסך lcd והוא עדין מאוד...אז האם יכול לקרות לו משהו מזה? (אני לא רואה שום שינוי) אבל המכה הייתה במרכז המסך...
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם.. מה צריך להגדיר בהגדרות של 4850 כדי לפתור את הבעיה הבאה: שאני מוסר לדוגמא את הכדור אז המסירה היא לא חלקה-ז"א המסירה מגיעה מהר אבל השחקן שמקבל את המסירה לא נראה בפוקוס טוב עד שהכדור מגיע אליו. עוד שאלה:בהגדרות הצג בWindows זה משנה על כמה הרץ אני במסך Samsung 971p? נ.ב אני משחק במשחק כבר על רזולוציה גבוהה.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יכול לומר לי אם כרטיס מסך שעובד בממשק PCI Express 2.0 יעבוד טוב עם מחשב ישן עם סלוט של PCI Express x16? (השאלה האמיתית היא האם יש קשר בין PCI Express 2.0 לבין סוג הסלוט שעל הלוח) הלוח שלי הוא Intel D945GNT תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב רציתי לשתף אתכם בדבר מפחיד שקרה לי היום בבוקר.. אתמול במקרה מצאתי סרטון ב-youtube שמראה כיצד לבטל את המגבלה של המתחים, מהירות הליבה והזכרונות באפטרברנר. בטוח שרובכם מכירים אבל אני פשוט חשבתי שהכרטיס שלי מוגבל בגלל קירור הסטוק. פעלתי כמו במדריך וניגשתי לביצוע OC כשהמטרה לעלות מעבר לערכי הOC שהגעתי אליהם מתח: 1174 ליבה:1125 זכרונות:1575. ניסיתי לעלות ישר לליבה:1200 זכרונות:1600..ראיתי פתאום שיש מין קפיצות וריצודים אז הסקתי שצריך עוד מתח. מאותו רגע הקפיצות והריצודים לא הפסיקו גם אחרי שלחצתי RESET . גם אחרי שחזרתי שוב לOC שהגעתי אליו זה המשיך לקפוץ והייתי בטוח שחשמלתי יותר מדי את הכרטיס. רק אחרי שהסרתי את האפטרברנר ואתחלתי את המחשב הבעיה הסתדרה . היה מלחיץ העניי…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך המלצה לכרטיס מסך שיהיה אפשר להתחבר למסך TV בכדי לצפות בסרטים וגם שימוש כמסך למחשב. אני לא צריך משהו מיוחד לגיימינג כי אין לי בזה שימוש ממש רק משחקים של פעם. גם רציתי לדעת אם סוג הכרטיס משפיע על איכות הצפייה?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אין לי דרישה חזקה מהכרטיס מסך, עד היום השתמשתי בכרטיס מסך המובנה אני מחפש פיתרון שיאפשר לי להציג על גבי 3 מסכים Extending, אבל אני מוכן להסתפק גם בזה שיהיו 2 מסכים שהם extending ואחד שהוא mirror של אחד מהם. החיבור יתבצע ל-3 מסכים: שני מסכים ~24' (חיבור של מסך אחד כרגע DVI - אבל תומך גם VGA) ומסך 42' (זו טלויזיה, חיבור HDMI) מצאתי כרטיס מסך שמאפשר את זה לכאורה: http://ksp.co.il/?uin=22484 אבל הוא קצת יקר.. מה אתם ממליצים לי לעשות במקרה הזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב שהמפרט הוא : 3 GB זכרון פנימי לוח אם M2NPV-VM עם PCI *16 מעבד AMD Athlon 64 3800+ וכרגע כרטיס מסך nvidia 7300gt טלויזיה LG 42 LED ורסיבר של חברת YAMAHA אם כניסות HDMI ו5.1 ורציתי לחבר את המחשב לרסיבר ולטלויזיה שיהיה לי גם 1080p וגם 5.1 כרגע אני מחבר את המחשב עם מתאם מdvi לhdmi אבל ה sound הוא 2.1 דרך הכרטיס קול לכן רציתי לקנות כרטיס מסך שיכלול את הסאונד והוידאו דרך ה HDMI ההתלבטות היא בין SAPPHIRE HD 6450 1GB DDR3 ל SAPPHIRE HD 6450 512MB DDR3 מה יותר כדאי ומהם ההבדלים? ואם יש הצעה למשהו אחר באותו מחיר פחות או יותר? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-