כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי 1200 ש"ח ואני לא יודע מה עדיף: Radeon 9600XT 256DDR ואולי גם יבוא איתו קופון ל-HL2 או GeForce 5900XT באותו מחיר? :-\ מה שווה לי לפי מחיר ו/או ביצועים ???
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה כרטיס מתאים לעיצוב גרפי בD3? האם מספיק כרטיס למשחקים כמו GTX460 756MB או שצריך כרטיס מקצועי כמו PNY Quadro FX 580 512MB GDDR3? הכוונה בעיצוב D3 היא עיצוב בתוכנות Autodesk Maya, Adobe Photoshop, Adobi Illustrator, Studio Max 3D, Softimage. הערה: אני לא קונה כרטיס אלה שואל רק לידע כללי. אם עשיתי משהו לא בסדר אז תגידו ואני יערוך
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא מבין.. קיבלתי תוצאה ב 3dmark 13691 איך זה יכול ליהיות? עם מפרט סוס כמו שלי אין מצב.. חייב ליהיות משהו ששיבש את התוצאה! המפרט שלי בפרטים בצד ימין תסבירו לי איך זה יכול ליהיות?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הציעו לי GEFORCE 3 TI 200 128 DDR של PALIT ב 1100 אחרי הנחה ובחנות אחרת 1500 אחרי הנחה ! בפורם פה אמרו לי שהמחיר יקר ויש אפשרות במחיר זה ל GEFORCE 4 TI 4200 שנחשב לפי שתיים חזק יותר ! [קודם כול תודה בגלל היעוץ לא קניתי !] השאלה שלי היא : יש לי מחשב פנטיום 3- 1000 INTEL האם GEFORCE 4 TI 4200 חעבוד על המעבד ? ואיך אני יודע איזה AGP יש לי? ןמ זה בכלל ! ואם ארצה איפה אפשר לקנות ב 1100 GEFORCE 4 TI 4200 האם אתם מכירים את החברה PALIT ?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם דור כרטיסי המסך החדש של AMD באמת יוכל להציע קצב כרייה כפול מזה של כרטיסי המסך הנוכחיים במטבע ה-Etherneum הפופולרי? לא ברור - אבל זה עשוי להקשות על כולנו לרכוש את הדגמים האלו בעתיד הקרוב לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יכול לומר לי אם כרטיס מסך שעובד בממשק PCI Express 2.0 יעבוד טוב עם מחשב ישן עם סלוט של PCI Express x16? (השאלה האמיתית היא האם יש קשר בין PCI Express 2.0 לבין סוג הסלוט שעל הלוח) הלוח שלי הוא Intel D945GNT תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, אודה להמלצות על כרטיס מסך למחשב המיועד לעבודה שוטפת עם פרימיאר. התחלתי בתכנון מפרט כללי, אבל חשובה לי המלצה מקצועית וממוקדת לכרטיס שמתאים לתוכנה. זה המפרט שחשבתי עליו. זה הכרטיס שבינתיים שמתי במפרט MSI GTX780 3G DDR5 GAMING Twin Frozr, אבל באמת אשמח להמלצות ממבינים... תודה ושבוע טוב
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://ngo.afraid.org/cs16.html WTF !? איך אני עושה את זה! לgf2mx400 שלי... איך אני יכול לעשות את זה , הסברים בבקשה.! PLEASE אני חייב את זה , זה פשוט מעולה לשחקני CS
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם.. השאלה השלישית שלי מקווה שאנשים פה לא מתעצבנים.. lol.. קיצר יש לי מחשב: 1000 מגה הרץ ,פנטיום 3 כרטיס מסך GeForce2 MX 100/200 ו מסך Mag Innovision 770FD... לפני כמה זמן שמתי לב לבעיה מעצבנת גם אחרי התקנה ומחיקה של המערכת הפעלה (windows me) הבעיה לא נפתרה.. הבעיה היא שהמסך כאילו מתאים את עצמו לתוכנות.. למשל אם אני פותח את האינטרנט אקספלורר ומרחיב אותו על כול המסך אפשר לראות שהמסך בצדדים מתיישר.. ומתי שאני ממזער (אני לא רגיל לעברית המסך מתעקם אני יוסיף איזה ציור שאולי יסביר את זה יותר טוב: לפני המזעור של החלון: ---------- …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן אנשים אני באתי היום לחנות מחשבים במטרה לקנות מחשב חדש וברגע שהתייעצתי עם המוכר הוא העלה רעיון שלא חשבתי עליו לפני כן - לקנות 2 כרטיסים ולחבר אותם עכשיו אני נמצא בדילמה: או שאני אקח לוח אם ASUS A8N SLI Deluxe וישים 2 כרטיסים של 6600GT 128mb (של אסוס או פיין נראה כבר) או שאני לוקח לוח אם פחות טוב Gigabyte K8NF-9 ושם כרטיס אחד של 6800GT 256mb (אסוס או פיין) הייתי רוצה לדעת מה יותר טוב בעיקר בשביל משחקים חדשים וכבדים, וגם יהיה טוב בעבודה בפלאש וכו'... ההבדל במחיר ממש לא רציני אז ככה שעזבו משתלם או לא משתלם - מה יעבוד הכי טוב? תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים. הכרטיס מסך שלי (radeon 6870) הלך לעולמו ואני מחפש לקנות אחד חדש. איזה כרטיס לדעתכם יתן את התמורה הטובה ביותר בתקציב של עד אלף ש"ח? העדפה לnvidia.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב לכולם. הגיע זמנו לכרטיס מסך שלי מזמן אבל עכשיו מתפנה לי קצת זמן לשחק ואני מוצא את עצמי לא מסוגל להריץ דבר. מפרט המחשב שלי הוא: מעבד: E6300 לוח אמ: P5L2 SE ASUS. כרטיס מסך נוכחי:7600GT RAM: 3GB אני מודע לכך שהמפרט שלי מאוד מאוד ישן אבל להחליף מחשב כרגע לא יתאפשר, מה שכן אני רוצה לשחק במשחקים ולפחות לעמוד בסטנדרטים (בשאיפה גם יותר מזה). מה הכרטיס מסך הכי טוב שאוכל לרכוש שיוכל למקסם את המפרט שלי אך יחד עם זאת שהמפרט שלי לא יצור צוואר בקבוק ולמעשה לא הרווחתי יותר מדי. שורה תחתונה מחפש כרטיס מסך שיתן לי את התוצאה הטובה ביותר שאפשר להוציא מהמערכת שלי במחיר הכי זול. עד כמה שידוע לי הלוח אמ שלי מחזיק בPCI-E (משהו כזה, אניכבר לא זוכר). התקציב הוא עד 300 שקל, נראה לי ריאלי,…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אשמח לדעת האם לדעתכם הGTX 970 יתמודד עם משחקים כמו THE WITCHER 3 וTHE DIVISION על אולטרא ב1080p?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כבר חצי שנה יש לי את ה4870X2 שלי .. ונראה לי שהביצועים לא מתאימים למה שהכרטיס באמת שווה... יש לי לוח אם של Gigabyte GA EP45 DS34... והכרטיס מסך מחובר על הסלוט התחתון.. יש לזה משמעות? (לא מחובר כלום על העליון..) בנוסף המארז שלי דיי צפוף.. (הוא עוד מהמחשב שיש לי מלפני 3 שנים). אלה הדברים היחידים שעולים לי לראש... תודה..
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הייתי בתהליך של בנית מפרט והחלטתי לקחת את הכרטיס 4870 SONIC 1GB של PALIT.... לאחר שהייתי בכמה חנויות ובכולן המליצו לי על GTX260 216CORE החלטתי לבחור בו משום שאין הפרש במחיר ואפילו הראו לי בנצ' שמוכיח שהוא טוב יותר כמו שהם טענו בחנות... ביצעתי כבר הזמנה אך עוד לא ניתנה ההוראה להתחיל בהרכבה של המפרט... שמעתי באיחור שיש גרסה טובה יותר של 55NM..... אני לא יודע אם אפשר להחליף רכיבים עכשיו אבל אני מקווה שכן אם צריך... הזמנתי מSKYPC.... האם יש קיים הבדל לטובת הSONIC 4870 או לטובת ה55NM? האם לעצור את ההזמנה? או שההבדלים לא משמעותיים עבורי...? (לא מתוכנן OC לכרטיס בינתיים) תודה רבה
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני כרגע משתמש כאמור ב ATI Radeon 4850 HD ישן. אני כמעט ולא משחק עם המחשב (אני איש של קונסולות), אבל אני כן מתכנן לשחק Heart of the Swarm. הכרטיס הריץ בצורה סבירה את Wings of Liberty הישן יותר, אבל להבנתי כן יש שידרוג מסוים של מנוע המשחק. חשבתי אולי לשדרג את הכרטיס הנ"ל בכרטיס זול אחר. מאחר והוא מאוד ישן, אני מניח שאפילו כרטיס זול יהיה קפיצת מדרגה מהביצועים של זה. האם אני צודק? האם כרטיס מסך של עד 200 שקל ישדרג לי את החוויה או שאין טעם לטרוח? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים, זה כרגע המפרט שיש לי: מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray לוח : Gigabyte GA-B75M-D3H זכרון : Corsair 8Gb Kit (4G X2) CMX8GX3M2B1600C9 CL-9-9-9-24 HD : WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter SSD: Samsung 120GB 2.5" SSD 840 Series כרטיס מסך : Sapphire 7870 2GB GDDR5 GHZ Edition Dp מסך : Dell U2412M UltraSharp LED IPS 1920 x 1200 חשבתי לשדרג את כרטיס המסך בתקציב של עד 1000 ש"ח לטובת הרצת משחקים חדשים. האם לדעתכם יעזור ? או שצריך להחליף כבר את כל המחשב (אולי חלקים נוספים?)? אם כן איזה כרטיס מומלץ בתקציב?(ניתן גם לחרוג קצת). אשמח מאוד לעצתכם. יניב
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום.שאני מדליק את המחשב המאוורר של הכרטיס מסך לא מסתובב רק אחרי שאני מניע אותו בעצמי הוא מתחיל לעבוד, מה לעשות? 1)להחליף את המשחה התרמית אם זה בכלל בגלל זה או 2)לשים wd 40 על המנוע של המאוורר?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
או שרק מחברים אותו ל PCI והוא מוכן? איך זה בדיוק עובד?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.hardspell.com/news/showcont.asp?news_id=23932 הנתונים היבשים: שם קוד ליבה R590 הליך ייצור 80nm ליבה במהירות 750mhz וזכרון במהירות 900mhz (לגירסת הXTX) קירור דו-סלוטי (XTX) או חד-סלוטי (XT)
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקציב לא מחייב...תרגישו חופשי להציע את מה שאתם חושבים מפרט: זכרון- 1024RAM מעבד- 3.00 GHZ ספק- ג'נרי 400W לוח אם - Asus P4S800D-X מה הכרטיס AGP הכי משתלם ביחס עלות-תועלת כיום? האם יש כרטיס AGP שאיתו אני אוכל להריץ ביחד עם המפרט הזה משחקים של היום בצורה טובה? האם יהיה צוואר בקבוק מהמעבד? *בקיצור, איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים לי לקנות? (AGP) עריכה: חשבתי על ה- HD3850... יהיה לי צוואר בקבוק איתו?
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שבוע שעבר רכשתי טלויזיה חדשה 32 אינצ',וכשחברתי אותה ל כרטיס מסך עם כבל HDMI,קבלתי תצוגה,או על הטלויזיה או על המסך מחשב.. יש אפשרות לסדר ששניהם יעבדו במקביל ? .נסיתי עם הCatalyst.. וכשקבלתי את התצוגה בטלויזיה מהכרטיס מסך, לא היה סאונד בטלויזיה (במשחק למשל) למרות שחברתי HDMI. קצת מתסבך.. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נקרתה לדרכי הזדמנות לרכוש לי HD 7970 3 GB Gddr5 של סאפייר באלף. הכרטיס באריזה חדש. שאלתי היא יותר בכיוון של כאשר AMD יורידו מחירים כצפוי בקרוב, האם ישנה איזושהי הערכה של כמה יעלה הכרטיס אז? אין לי כרגע מחשב אבל בדצמבר אני מכוון לקנות מחשב, אז אני שואל נכון לדצמבר,
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-