כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי היום את הכרטיס מנועה והם טרם החזירו לי תשובה האם זה נורמלי. מישהו יודע מה פשר הסימונים? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
נתונים טכניים: http://www.gpureview.com/Radeon-HD-4860-card-622.html ביקורת - http://en.inpai.com.cn/doc/enshowcont.asp?id=6829&pageid=5501
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים, שלום רב, פעם ראשונה שאני כותב פה... היה לי מחשב בין 5 שנים והשבוע השתדרגתי למחשב חדש וטוב הכולל Intel Quad Q9550 עם מאורר של ThermalTake (בנתיים לא עבר את ה-30 מעלות) לוח Asus P5QC OCZ 8GB RAM DDR2 800 Sapphire HD4870 512 MB Windows Vista 64 Bit ספק כוח 525W של Enermax Mudo Seagate 500GB + Westren 640GB הכל טוב ויפה, הוינדוס רץ מהר וסבבה. רציתי לדעת כמה דברים שהטרידו אותי ואני בטוח שתוכלו לעזור. 1. יש האופציה בדרייבר של ATI Overdrive המאפשר לעשות OC העניין הוא שכרגע האופציה נעולה, ואין בעיה לפתוח את ה- Unlock אני רק מפחד שאם אעשה את זה, האחריות על הכרטיס תבוטל, האם יש משהו בדבר? 2. ראיתי באתר של Sapphire שיש 2 גירסאות לכרטיס- האחת עם שהמאוור וכל הקירור בצבע א…
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אוקיי אז אני נסגרתי על הHD5770. בTMS יש את הגרסא הזאת (S5771GD5H) http://tms.co.il/product/7265 לעומת זאת, בKSP מציעים את הגרסא הזאת (11163-17-20G) http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12334 שימו לב למבנה של המאוורר והקירור, הם שונים ואין לי מושג איך השוני הזה משפיע... מה עדיף? (בעקרון אני כרגע בכיוון של ההוא מTMS אבל אולי תחדשו לי משו ) תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
השאלה שלי היא בעצם מה ההבדל ביניהם..? עכשיו אני יודע שההבדל הוא רק בצורה ובקירור אבל השאלה האמיתית היא נגיד ראיתי שבksp הפסיקו עכשיו למכור את הגרסא הקודמת. השאלה שלי אם מישהו יודע לאיזה מהם הקירור יותר טוב (ואם מישהו היתנסה יותר טוב) חוץ מהvapor-x שלו יש את הקירור הכי טוב. וגם ראיתי עוד גרסא של sapphire Heatpipe Fan שאותה יש רק בארץ לא ראיתי עליה שום דבר באתר של sapphire בקיצור איזה הכי ממולץ לקנות (ואל תגידו לי את ההכי זול.. בבקשה) יעני בקיצור מי מקרר הכי טוב הרגיל או הnew edition ?
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הגרסא החדשה הזאת לגרסא הקודמת? http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?leg=&psn=000101&pid=1152
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום, אני מבולבל מכל המספרים שיוצאים האם הכרטיס SAPPHIRE HD6870 1GB GDDR5 טוב יותר מהכרטיס SAPPHIRE HD6850 1GB GDDR5? תודה, גיל.
-
- 1 תגובה
- 981 צפיות
-
-
מישהו יודע מה הבעיה ואיך מתקנים?
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
שלום רכשתי מחשב חדש לפני יומיים עם הכרטיס הנ"ל. חשבתי שמדובר בכרטיס HIGH END אבל להפתעתי המשחקים שאני מריץ עובדים ממש גרוע על הגדרות מקסימליות כמו לדוגמא קרייסיס 2 ו Split second שהוא בכלל משחק ישן ולצערי עם הכרטיס הזה לא שחיק. מה יכולה להיות הסיבה? יש לי בבית מחשב עם 6950 שמריץ הכל חלק על מקסימום .. חשבתי שהכרטיס הנל משתווה לו. תודה לעוזרים !!!
-
- 8 תגובות
- 980 צפיות
-
-
sapphire HD7950 Vapor-X - overclocking experience הקדמה: בשבוע שעבר הצטיידתי בכרטיס שבנדון מדגם Sapphire HD7950 Vapor-X שנרכש ביד שניה. הכרטיס היה בן כחודש ימים לערך (יצור מחודש אפריל 2013), הגיע באריזתו המקורית על תכולתה, ללא כל אבק נראה לעין ועודנו מפיק ניחוח קל של פלסטיק חדש. התחושה לפחות, היא של מוצר כמעט חדש ואם זה מה שעוזר לעקל את ההוצאה הכספית אז דיינו. ומה מאז? מאז לימוד, ניסוי, קריאת חומר, הורדת כלים נדרשים והתאמת המערכת שאצלי (שהיתה קודם לכן עם כרטיס ממותג nvidia) כך שתתאים ל- AMD החדש, אם אלו ניקוי יסודי של דרייברים ישנים והתקנת דרייברים עדכניים של AMD מגרסת 13.4 הרשמית והעדכנית ביותר. מי הוא HD7950 Vapor-X: הכרטיס שלפנינו מעט שונה מ- 7950 רגיל, דבר ראשון לומדי…
-
- 98 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
יש לי התלבטות בין שני כרטיסי מסך בדיוק אותם נתונים 9600XT 256MB השאלה היא איזה חברה יותר כדאי לי???? Sapphire או GigaCube
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני היום מזמין את הכרטיס מהמסך החדש שלי ודיברתי עם בעל החנות בטלפון והוא עורר בי שוב פעם ספק לאחר שהחלטתי ללכת על ה SAPPHIRE מה שתכננתי לקנות : Sapphire ATI Radeon X1600 Pro 512MB AGP המוכר אמר שכדי כבר לקנות את הPOWER COLOR שהוא DDR 2 והוא בפחות כסף: ?X1600 Pro 512MB, DDRII, TV, DVI, AGP? POWER COLOR אז החלטתי להיכנס לאתר של SAPPHIRE ולבדוק אם זה באמת לא DDR2 או שרק באתר של החברה הם לא ציינו את זה בקישור : http://www.sapphiretech.com/en/products/graphics_specifications.php?gpid=133 לפי מה שהבנתי זה גם DDR 2 . רציתי רק לבדות איתכם אם זה נכון. ובכלל בכללי על איזה מבניהם כדי ללכת . תודה ואשמח לתשובה מהירה. החברה שאני קונה ממנה זה : KSP למעוניין לדעת.
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
האם יש הבדלי ביצועי משמעותיים בין הכרטיס הזה ל- 512M ? האם שווה עוד כמאתיים ש"ח ?
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
בביקורת זאת נבדוק כרטיס מסך זול וקטן שקורץ לכל אלו שרוצים לשדרג את המחשב שלהם, אבל לא רוצים לוותר על משכורת בדרך לכתבה: http://hwzone.co.il/sapphire-r7-250x-%d7%91%d7%91%d7%99%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%aa-%d7%a7%d7%98%d7%9f-%d7%99%d7%a2%d7%99%d7%9c-%d7%95%d7%97%d7%96%d7%a7/
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
בביקורת זו נבדוק את יכולות כרטיס המסך החדש של AMD עבור שוק הביצועים בתקציב מוגבל - ה-Radeon R7 265, שהוא למעשה HD 7850 שעבר מתיחת פנים לכתבה: http://hwzone.co.il/sapphire-r7-265-dual-x-%d7%91%d7%91%d7%99%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%aa-%d7%a7%d7%98%d7%9f-%d7%9e%d7%94%d7%99%d7%a8-%d7%95%d7%9c%d7%90-%d7%9e%d7%9e%d7%a9-%d7%a2%d7%a6%d7%91%d7%a0%d7%99/
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה מבין הכרטיסים הבאים עדיף? Gigabyte 7970 3GB GDDR5 OC או Sapphire R9 280 3G DDR5 Dual-X With Boost OC נ.ב אני יודע שהכרטיס השני יותר חדש ואני יודע שההפרש במחיר קטן. אבל מעבר לרציונאל הזה, יש סיבה ללכת דווקא עליו? אני מדבר על הדגמים הספציפים הללו? כי למי מה שקראתי כאן ה- R9 280 זה בעצם ה- 7970 לא? לכן בעצם לא רואה סיבה למה הוא עדיף? (מעבר לזה שהוא יותר חדש) אלא אם יש המלצות על אחד מהם בגלל קירור או משהו כזה. בקיצור אשמח להמלצה לאחד מהכרטיסים הנ"ל (אלא אם יש אפשרות אחרת באותו טווח מחירים שמשמעותית יותר טובה) ואשמח גם לפירוט/נימוק/הסבר לבחירה/המלצה. בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אהלן לכולם פה, לאחר 3 שבועות בבטלפילד 4 הבנתי שהגיע הזמן לשדרג כרטיס מסך, הכיוון הוא הכרטיס בכותרת.. השאלה היא האם הספק שלי מספיק חזק בשבילו יש לי coolermaster silent 620w, לפי אתר ספיר הוא דורש 750 וואט אבל כרטיסים זהים של חברות שונות דורשים פחות למשל זה של גיגאבייט דורש 600וואט לכן אני פה.. תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום - מתלבט לקנות את הכרטיס הנל יד 2. גירסת רפרנס כלומר עם מאוורר 1. הבנתי שהכרטיס מתחמם, האם כדאי לקנות את הגירסה הזו? כי ראיתי שעכשיו מייצרים את אותו כרטיס עם 3 מאווררים. והאם הוא יתאים למחשב שלי? וספק של 600 ואט האק או 620 סיסוניק יחזיקו אותו? וכמה שווה לשלם על משומש עם אחריות לשנתיים וחצי? תודה. האם כרטיס יתמוך בDX12?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם מישהו שמע על הכרטיס Sapphire R9 290 4GB VAPOR X? קראתי על גרסת ה- 8GB שאמורה לצאת אבל לא הצלחתי למצוא יותר מדי פרטים על גרסת ה-4GB.
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי אתמול את הכרטיס Sapphire R9 290 Tri-x, ומבחינת הביצועים שלו אין לי שום תלונות. הוא מריץ את המשחקים עם הדרישות הכי גבוהות ב-ULTRA בלי בעיות מיוחדות. הכרטיס עולה כ-400 ש"ח יותר מ-MSI R9 290 למשל והסיבה שהעדפתי אותו היא שקראתי שטמפ' העבודה שלו נמוכה משאר כרטיסי ה-R9 290 וגם שהוא פחות רועש מהם משמעותית. למשל כאן בתחתית הדף הכותב משבח את הרעש הנמוך של הכרטיס וכותב שהוא מדד 41.1 דציבלים בזמן הפעלת CRYSIS 3 למשל: http://www.anandtech.com/show/7601/sapphire-radeon-r9-290-review-our-first-custom-cooled-290/4 הכרטיס הקודם שלי היה HD 5770, הוא רעש הרבה פחות וקראתי שעוצמת הרעש שלו היא כ-45 דציבלים בזמן פעילות. אין לי מושג כמה דציבלים הכרטיס החדש מפיק אצלי, אבל הרעש…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום,רציתי לשאול משהוא הבנתי ש Sapphire עומדים לשחרר גרסה חדשה של R9 290 עם קירור ה Tri-X עכשיו הבנתי גם שהלוח המודפס של Sapphire דומה ללוח המקורי של AMD (של גרסאות הרפרנס) לי יש Sapphire R9 290 גרסאת רפרנס האם זה יהיה אפשרי לקנות רק את קירור ה TRI X של SAPPHIRE ולהתקין אותו?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי כולם, יש לי בעיה מוזרה, והיא כזאת: יש לי כרטיס מסך Sapphire R9 390 Nitro 8GB עובד פשוט מדהים. יש לי את הדרייבר מותקן נכון לעכשיו 18.3.1 (Win10-64Bit-Radeon-Software-Adrenalin-Edition-18.3.1-March5) שהורדתי מהאתר של AMD כמובן. יש 2 עדכונים חדשים שהם 18.5.1 ו- 18.7.1 ברגע שאני מעדכן לאחד מהם (או מתקין מחדש לגמרי) אחרי חצי התקנה בערך המסך נהיה שחור. ולא חוזר עד שאני לא מוחק את הדרייבר הזה ומתקין את הקודם 18.3.1 (או לחלופין מחליף את החיבור מהכרטיס מסך לכניסה בכרטיס המובנה בלוח אם גם של AMD) יש סיבה שזה קורה? האם הדרייברים האחרונים אינם מתאימים לכרטיס מסך שלי? למישהו עוד הייתה תופעה מוזרה כזאת? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא גיימר רציני, אבל אני רוצה כרטיס מסך טוב (יותר טוב מהג'יפורס המובנה שיש לי עכשיו). אני יכול להשיג את הכרטיס הנ"ל ב500 ש"ח. שווה? עוד שאלה, כשיצאו משחקים שתומכים בDX10 אני אוכל לשחק עליהם פשוט עם DX9 נכון?
-
- 10 תגובות
- 882 צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?.. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למשחקים כי שלי כבר לא ממש מחזיק משחקים חדשים (x1950 Pro) ... התקציב שלי הוא 900 שקל ולא יכול לחרוג בשקל ... עכשיו רציתי לדעת אם הכרטיס מסך שאתם מציעים לי מבין השניים (או אפילו אחד אחר שלא מבין שניהם) לא יעשה לי צוואר בקבוק בגלל המערכת ?.. והספק יוכל להחזיק אותו ?.. האם הוא יחזיק את ה - GTA החדש עם ההגדרות הכי גבוהות של הגראפיקה ולא רק GTA נגם משחקים אחרים כבדים ?.. אני קצת חושש מה - ATI כי ה - x1950 שלי ידוע בתור אחד שיש לו בעיות עם ה - AA אז אני פוחד שגם ל - 4850 יהיו בעיות עם ה - AA ... וגם רוב המשחקים תומכים יותר ב - Nvidia מאשר ב - ATI ... אני קונה את הכרטיס בפנדה מחשבים (pandas.co.il) אז אם אתם מציעים לי כרטיס מסך אחר שה…
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
דבר ראשון.. אני לא בטוח שרשמתי נכון, אבל זאת לא הכוונה. הכרטיס הגיע אליי... ומאז יש רק בעיות ! היה לי ge force 2 gts והכל היה בסדר... משחקים עלו וכ"ו. עכשיו כשהגיע הכרטיס ניתקתי אותו, שמתי את הרדאון. חיברתי את הכבלים הנוספים. הפעלתי את המחשב, מסך כחול. מלא שגיאות ! עשיתי פורמט. הצלחתי לסדר סופסוף, התקנתי אינטרנט, דרייברים. הורדתי 3d mark 2001 se, אני כבר שמח רוצה לראות את התוצאות, אני רואה את המסך שלפני שיש משהו... בקיצור אני מחכה, פתאום מסך שחור. המחשב נתקע ! כנ"ל עם כמה משחקים... נתקע בטקסטורות... וגם לפעמים בעוד כל מני מקרים... אני משתמש בXP והדרייברים catacalyst 3.1 וניסיתי גם את 3 וגם אני משתמש בdx9 וב8.1 הבעיות היו זהות לחלוטין ! אני נואש... אני לא ר…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-