כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, חברה שלי רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה, הבעיה היא שהמחשב שלה ישן. החיבור היחידי שמובנה בלוח אם הוא VGA, ובכל מקרה יהיה מסורבל להעביר וידאו וקול בנפרד. חשבתי אולי לקנות לה כרטיס מסך זול שיש לו יציאת HDMI, אני רק רוצה לוודא שזו האופציה הנכונה. ב-TMS כרטיס המסך gt 210 עולה 143 ש"ח, הוא כולל יציאת HDMI ולהבנתי מהעמוד שלו באתר של nVidia הוא מוציא גם סאונד. לוח האם שלה הוא MSI G41TM-P33, וספק הכוח שלה הוא POWER MAN IP-S350BQ3-3 350W. המטרה היא לא לשדרג לה את המחשב, אלא רק לאפשר וידאו ב-HD. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ממה שאני ידעתי שVSYNC לא אמור להשפיע כלל וכלל על הקריאת תמונה בSLI. הבנתי שיש דרך אחרת לעשות את זה, שיניתי בלוח בקרה של NVIDIA את הSLI RENDERING MODE, ניסיתי את כל המצבים:Force alternate frame rendering 1 and 2. אך מה שזה גרם לזה, שהFPS ירד מ90+ ל59 ועדיין זה לא פעל חלק, אבל, קששמתי בהגדרות של הלוח בקרה על NVIDIA RECOMMENDED ובמשחק הפעלתי את הVSYNC זה כן פעל חלק, איך יכול להיות שהVSYNC כן משפיע? ואם הVSYNC באמת משפיע, אז גם הMax pre rendered frames גם משפיע? והאם זה נכון שברגע שאני עם SLI אז הPRE RENDERED מוכפל? זאת אומרת שאם הדיפולט זה 3 אז בSLI זה בעצם 6? מצאתי את זה: http://forum.notebookreview.com/alienware/151354-big-afr-vs-sfr-question.html שמסביר חלק מהדברים, אבל…
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
כרטיס המסך שהיווה את הסיפתח לקיצוץ המחירים מצד NVIDIA עשוי להציע לצרכנים ליבה גדולה ומשוכללת יותר שפגומה בחלקה - אך בעלת פוטנציאל לביצועים משופרים במתארים מסויימים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני רוצה לשדרג את הכרטיס שלי, כבר מתיישן... חשבתי על - http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1239 יש לי ספק ג'נרי די חזק ויציב 500W התקציב 900 ש"ח המפרט בצד ימין. האם המערכת שלי תחזיק כזה כרטיס או שהייתם הולכים על משהו אחר...
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הלוח אם שלי מצויד ב AGP X4 בלבד ואני מתכוון להזמין את ה GT החדש אז עד כמה זה ישפיע על רמת הביצועים של הכרטיס?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למישהו יש מושג מאיפה משיגים את הכרטיס הזה? איפה יש אותו במלאי?? אני מדבר על זה שיש באתר של KSP עם הקירור המיוחד ויציאת הHDMI לKSP אין אותו במלאי.. למי יש? :s05: תודה לעוזרים
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן אנשים , הזמנתי את המחשב שרציתי אבל נגמר לו במלאי את הכרטיס מסך של גיגהבייט 8800GT ואני לא רוצה סתם לקנות GTX אז אני צריך לקנות במקום אחר את הכרטיס ולהביא לו והוא ירכיב לי . אתם מכירים מקום שאפשר או אתר (החנות בדרום) שאפשר לקנות ממנו ?
-
- 6 תגובות
- 584 צפיות
-
-
?!?! אני לא יודע אני צריך להתדעכן בכרטיסים הרבה זמן לא נכנסתי לאתר :'( פעם ה 9800 PRO 256BIT היה עולה 1450.. יש איזה משהו יותר טוב שעולה במחיר שלו? כמה עולה 6800GT 660GT X600 וכל שאר הירקות?
-
- 11 תגובות
- 757 צפיות
-
-
זה פאטצ' לראדונים, למשחק גיטיאיי 3 מאיפה אפשר להוריד?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
זה התקציב כרטיס PCI-E איזה כדי לקחת?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ובכן יש לי את הקיירו 2 הזה כבר זמן מה ואני מרוצה ממנו SO FAR. הוא לא כרטיס כל כך מהיר אבל הוא עושה את העבודה. אני מבקש הערכות לגבי עוד כמה זמן הוא יספיק. נ.ב יש לי מעבד TB 1.4
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני חיברתי הכל נכון..למחשב יש לי כרטיס מסך GFORCE 5200FX !! ובמסך אני רואה הכל שחור לבן ! מה הבעיה ? מישהו יכול בבקשה לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אז אני קונה מחשב חדש ויש לי אפשרות לבחור כרטיס אחד מתוך אלו... איזה לקחת? ולמה? BFG GeForce 8800GT OC2 512MB GDDR3 PCI-E Dual DVI-I HDCP HDTV Out DIRECTX10 Video Card EVGA E-GEFORCE 8800GT 512MB KO 675MHZ 512MB GDDR3 PCI-E Dual DVI-I HDTV Out DIRECTX10 Video Card EVGA E-GEFORCE 8800GT Superclocked 650MHZ 512MB DDR3 PCI-E Dual DVI-I HDTV Out DIRECTX10 Video Card Galaxy GeForce 8800GT Overclocked 600MHZ 512MB 2.0GHZ DDR3 PCI-E Dual DVI-I HDCP HDTV Out Video Card PNY XLR8 GeForce 8800GT 600MHZ 512MB 1.8GHZ DDR3 PCI-E Dual DVI-I HDCP HDTV Out DIRECTX10 Video Card
-
- 6 תגובות
- 598 צפיות
-
-
Innovision Geforce 4 MX420 64MB TV-Out VideoCard או Innovision Geforce 2 TI VX 64MB DDR TV-Out Retail VideoCard ומה יותר יקר
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי וויכוח די ילדותי עם חבר שלי בכל מקרה אשמח אם תוכלו להכריע... דרגו את הכרטיסים הבאים מן הטוב לפחות טוב: ati readon x1950gt super (יש לו 512mb זיכרון) ati 2600hd pro nvidia geforce 8400
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
כרטיסי ה-Geforce RTX 3070 של NVIDIA הופכים זמינים לרכישה באופן רשמי - בואו לגלות מה הביצועים שהוא מביא בתמורה להשקעה של כ-500 דולר במסגרת מותג ה-TUF הפופולרי של חברת אסוסלכתבה
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
- 1 follower
-
-
מה אני צריך בשביל זה? יש לי TV OUT VIVO אין לי זה בסדר?
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
לא בטוח שזה הפורום המתאים אבל Here Goes Nothing: יש לי 8800GTS (ראה מפרט) ואני לא מצליח להפעיל HDR (אלא רק BLOOM) וגם AA במשחק Oblivion IV. כבר במסך הפתיחה הוא אומר לי שאני יכול לבחור או את זה, או את זה... אני משתמש בדרייברים האחרונים שיצאו לכרטיס המסך. האם מישהו נתקל בבעיה דומה? יש לו רעיון איך לפתור את זה? נ.ב- בנוסף, אין לי אפשרות לבחור AAX16 מתוך המשחק או במסך הפתיחה (החלון הקטנטן שעולה לפני שהמשחק עולה) כמו שהכרטיס המפלצתי הזה תומך...רעיונות? HF
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה הכרטיס הכי משתלם(מבחינת ביצוע) של ה-LOW ביחס למחיר? אשמח לכמה שיותר תגובות. והכי חשוב שיחזיק את FARCRY ואת המשחקים החדשים על רמה בינונית +- שלא יהיה תקיעות ושירוץ חלק. מבחינת שאר המחשב אין בעיה, 2.66 GHZ 512 DDR תודה מראש. .swg
-
- 9 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות בשבוע הבא מסך 19 דק... יש תקציב מלא... איזה מסך אתם יכולים להמליץ לי עד 2500 ש"ח... תודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
חברת Mirillis הפולנית עובדת כבר זמן מה על נגן איכותי עם יכולות שלא נופלות מנגנים מוכרים בשוק. היום שוחררה גרסא 1.1 של הגרסא החינמית Splash Lite, המשתמשת בקודקים מובנים לפענוח MPEG-2, AVC/H.264 ו-VC-1 הגרסא החינמית תומכת בהאצת חומרה (ל-H.264 בלבד), כתוביות, אופטימיזציות לריבוי ליבות CPU, כרטיסי טלויזיה, power management לנידים, כיווני Lipsync , ממשק נוח ופשוט למשתמש, בנוסף ל-2 פיצ'רים של מנוע ה-Picture² שלהם, Deinterlacing והמרה מ- 1080i ל-1080p, ללא כל תלות ביכולות\תמיכת כרטיס המסך עצמו - המנוע משתמש ב-CPU וב-GPU יחדיו ע"מ להגיע לתוצאות מרשימות. בדקתי את התוכנה והיא עובדת יפה מאוד, רוב קבצי ה-MKV שלי פוענחו עם האצת חומרה, למעט כמה בפרופילים גבוהים (L5.1) בשילוב referenc…
-
- 47 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס 7600GT 256MB אפשרי לחבר את המחשב לTV בויסטה? הורדתי דרייבר חדש לכרטיס ולא רואה את האופצייה הזאת בממשק! תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
דגם הביניים מדור ה-Turing מאמץ את מספר היחידות הפעילות בגרסת ה-Super המרועננת שלו, מצטייד בנפח כפול של זכרון גראפי - ויוצא לספק מענה על חלק מהביקוש הבלתי פוסק לעוד ועוד כרטיסי מסךלכתבה
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
- 1 follower
-
-
הנושא אומר הכל, ההפרש הוא 70 ש"ח : שתי חברות מעולות עם מוניטין מצויין. בעקרון, אני לא מתכנן לעשות OC אבל ייתכן בעתיד ארצה. אני בטוח שמבחינת ביצועים נטו הם זהים/זניחים בהבדל. השאלה היא כנראה באיכות הבנייה, פילטרים ואולי OC. אז מה כדאי לי?
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי רדאון 9600 xt 128 זיכרון ו128 ביט :-\ על כמה יעבוד לי fps יש מבחן?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-