כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
הקצב רענון שלי הוא 60hertz מה זה יעשה לי אם אני אגדיל אותו אני אראה יותר טוב? זה יהיה יותר חד?
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי לא עובד , כלומר כשאני מפעיל את המחשב אין תצוגה על המסך, אין לי אינדיקציה ברורה אם מדובר בבעיה של כרטיס המסך בגלל שהלוח אם לא עושה צפצופים משום מה. אני מעוניין בנתיים להסיר את הכרטיס מסך ולעבוד עם הכרטיס מסך המובנה שיש בלוח אם. אם אני לא טועה צריך בשביל זה לבטל את הפעולה של הכרטיס מסך בביוס. אבל אני לא יכול לגשת לביוס כי אין לי תצוגה במסך... מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
משום מה הדרייבר שמצאתי לא מתאים למרות שהוא אמור להתאים. אולי אני טועה מצטער על האינפו הלא רלוונטי הכרטיס עצמאי.לא מובנה בלוח --------[ EVEREST Corporate Edition ]----------------------------------------------------------------------------------- Version EVEREST v5.30.1900/he Benchmark Module 2.4.273.0 Homepage http://www.lavalys.com/ Report Type Quick Report Computer PASCAL Generator Ayal Operating System Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600 (WinXP RTM) Date 2010-04-07 Time 2…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כרטיס Sapphre HD 7970 העליתי תדר ליבה ל1000 mhz אך בזמן שאני משחק bf4 מהירות הליבה נשאת בסטוק 925 mhz מה אני עושה לא נכון? אודה עצות.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בעקרון אין לי כל כך הגבלה של כסף, אך יש לי הגבלה של ההגיון הישר שמונע ממני לבזבז סכום כסף עצום על תענוג לטווח הקצר. בכל קנייה בתחום האלקטרוניקה שאני מבצע אני מתיחס כהשקעה לטווח רחוק. אודה לכם אם תוכלו לעזור במלצה לגבי כרטיס מסך שנכון להיום ייתן לי יחס עלות-תועלת מעולים וזאת בהתיחס לקנייה של כרטיס מסך כמשהו שישרת אותי זמנית בהגדרות תצוגה אופטימליות ועם הזמן הוא יהפוך ליותר מיושן ולא ייתן לי את התמורה שפעם הייתי יכול להוציא ממנו. כרגע ברשותי מסך 20' ואני משתמש ברזולוציה 1680X1050 ואינני מתכנן להחליפו במשך תוחלת החיים של 2 כרטיסי מסך לפחות. מאחר ואני בונה את כל שאר חלקי המחשב בהתיחס לכרטיס מסך אז אין לי כרגע שום נתונים נוספים בנושא, חוץ מכך שאני קונה ספק כוח איכותי (לא ג'נאר…
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו אולי יודע עם כרטיס מסך זה תומך בריבוי צגים? אני מתכוון לארבעה מסכים נפרדים http://www.nvidia.com/object/product_quadro_nvs_295_us.html
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הספק מגיע ביחד עם המארז hec compucase ואני אחסוך הרבה כסף אם אשאר עם זה שבתוך המארז שהבנתי שהוא דווקא די טוב, בנוסף יש לי אל פסק ככה שאני שקט להגנה. הכרטיס: gil forsa 7800GT .... יש סיבה לפחד גם מחברה הזאת?.. כי שמעתי על כאלה שקנו ממנה ולא התאכזבו, כל הקטע של המחיר זה בגלל שהם חדשים או משו.. תודה
-
- 29 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש כ. מסך חזק שיריץ את מירב המשחקים הכבדים שנמצאים כרגע בשוק ושלא יתעייף יותר מדי מהר לכיוון המשחקים העתידניים. כמו כן רצוי חברה טובה של הכרטיס ושמקום הקנייה יהיה באזור הצפון אך לא KSP. תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן אנשים אני באתי היום לחנות מחשבים במטרה לקנות מחשב חדש וברגע שהתייעצתי עם המוכר הוא העלה רעיון שלא חשבתי עליו לפני כן - לקנות 2 כרטיסים ולחבר אותם עכשיו אני נמצא בדילמה: או שאני אקח לוח אם ASUS A8N SLI Deluxe וישים 2 כרטיסים של 6600GT 128mb (של אסוס או פיין נראה כבר) או שאני לוקח לוח אם פחות טוב Gigabyte K8NF-9 ושם כרטיס אחד של 6800GT 256mb (אסוס או פיין) הייתי רוצה לדעת מה יותר טוב בעיקר בשביל משחקים חדשים וכבדים, וגם יהיה טוב בעבודה בפלאש וכו'... ההבדל במחיר ממש לא רציני אז ככה שעזבו משתלם או לא משתלם - מה יעבוד הכי טוב? תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני לקראת קנית כרטיס מסך, וכרגע מה שהכי משך לי את העין זה הדגם GTX 1660 Super רק מה, ראיתי שיש גרסא של 2 מאווררים לצד 3 מאווררים. מהם ההבדלים המהותיים בינהם? האם צריך אני לדאוג לקבל 3 מאוררים או 2 יספק אותי? תודה רבה! 2 מאווררים https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1049093 3 מאווררים https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1049103
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך power color x800 xl עדכנתי את הדרייברים שהגיעו איתו אבל אני כמעט בטוח שצריך לעדכן אותו גם מהאינטרנט. אני מבקש את עזרתכם מאיפה אני מוריד את העדכון הכי חדש בשבילו? וגם איך אני יודע אם יצאו עדכונים חדשים במשך הזמן? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סוף סוף קיבלתי תמחשב החדש הנה התוצה ניראה לכם נורמלי הכרטיס מסך זה X800XL http://planet.nana.co.il/idan151/dfgf.bmp
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני כרגע עם gtx670 של והחלטתי להשתדרג. המפרט שלי הוא: מעבד: i5 3470 לוח אם: GA-B75-D3H ספק כוח: Seasonic x650 gold מארז define r4 רציתי לדעת האם אני יכול להכניס למפרט הזה gtx1070? האם הספק יכול להחזיק אותו, והאם המעבד לא ישן כבר ויהווה צוואר בקבוק תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יצא הדריבר החדש!!!!!!!!!! http://ati.amd.com/support/drivers/vista32/common-vista32.html
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ישבתי ובהיתי בתוצאות של הכרטיסים האחרונים שיצאו (4850\GTX280) ולפתע זה הכה בי - הFPS בCRYSIS לא גובר הוא רק מתחלף! ואז עלתה בי השאלה הזאת שרציתי שבעלי הנסיון מביניכם יענו עליה - האם CRYSIS ביום מן הימים (נאמר בעוד 3-4 שנים) ייפעל ב100FPS על מקסימום גרפיקה (MAX AA X8) ברזולוציה סבירה - 1280X1024? אני חייב להגיד שאם כן זה יהיה בטח תאווה לעיניים, אם לא, לא אהיה כל כך מופתע אך זה מרגיז...
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הבחור הבא (שדי מתמחה בכל התחום של קירור ל CPU/GPU) יצר מערכת קירור נוזלי במגע ישיר עם ה GPU ושאר הכרטיס. פרויקט מדהים!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, רציתי לדעת בבקשה, אם למישהו יש פה כרטיס מתוצרת Apollo, או שהוא מכיר או יודע משהו על החברה שירשום פה מה שהוא יודע עליה. בעיקרון אני קונה את זה : http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=3286 ורציתי לדעת מה דעתכם.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לידידת משפחה יש מחשב שקנתה לפני שנה ומשהו מאייבורי, מחשב רגיל לגמרי. DUAL CORE עם 2GB זיכרון, דיסק קשיח 500GB (WD-BLUE הספק הוא FSP 300 ACTIVE המטרה היא לחבר את המחשב לטלוויזיה (LCD) על מנת לצפות בסרטים/אינטרנט מהמחשב על גבי הטלוויזיה. סך הכל סרטים מהאינטרנט, ואולי גם 720P. איזה כרטיס הייתם ממליצים לקנות (שלא יקר כל כך) שהספק יחזיק ויוכל גם להריץ סרטי HD בלי בעיה? מקסימום אפשר לפתור את זה עם מקודדים אם לא יהיה פענוח חומרה חזק מדי. תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה בכמה ה6950 חזק מ5850 ......ואם אני יעשה OCל5850 הוא יכול להגיע עליו? כי הבנתי ש5850 הוא אוברקלוק מעולה! קיצר ואם במשחקים מורגש הבדל בינהם הוא ששניהם מריצים הכול היום על הכי גבוה?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, החלפתי מסך מחשב למסך full hd 1900x1200 האם כרטיס המסך הנוכחי יחזיק משחקים וסרטים ברזולוציה מרבית עם הגדרות גבוהות? במידה ולא יש המלצה לכרטיס חזק יותר? תודה!
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בבעלותי כרטיס מסך מסוג Leadtek G4 TI 4200 128 MB, שיש לו VIVO. חיברתי את הכרטיס מסך לטלוויזיה, והחלפתי לAV. עכשיו הבעיה: הטלוויזיה מראה רק בשחור ובלבן (8 Bit) למרות שיש לי אפשרות להעלות ל16 ביט ו32 ביט. כשאני בוחר את האפשרות של ה16 ביט ולוחץ אפליי, לא קורה כלום. זה פשוט נשאר על 8 ביט. הכרטיס מחובר דרך הCompositive, ויש לי כבל AV שקיבלתי עם הכרטיס. מישהו יודע למה?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Asus, msi, gigabyte? יכול לבחור רק מהחברות הללו. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב : P4 2.4 HT ( dual memory או משהו כזה) לוח p4p800 זכרון 2X256 כרטיס מסך כרגע : גיפרוס 4 MX440 מחפש כרטיס מסך למשחקים בעיקר ( doom3 במקסימום סטינגס למשל) אבל שיהיה לו יציאה לTV . האם ישנו כרטיס מסך כזה שגם יכול לקבל סיגנל וידאו, אם לא אז לא קריטי ?( כדי להעביר לדיגיטלי מדיות סרטים אנלוגיות ) תקציב אלפייה.
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנשים! זה המפרט של המחשב שלי: מעבד אינטל קונרו E6300 dual core ומאוורר למעבד AR 775 HEAT PIPE לוח אם MSI P35 NEO 7.1 GLAN ספק כח EZCOOL 500W 12CM FAN זיכרון 3GB GOLD DDR2 667 OCZ ?(יושב על שלוש סלוטים) הארדיסק 16MB WD 250GB SATA 2 כרטיס מסך INNO 3D 7950GT 512 DDR3 256BIT DUAL DVI מסך LG 17LCD L1770HQ קניתי אותו לפני כשנתיים ועכשיו הוא מתחיל להראות סימני זיקנה ועייפות. הוא עדיין מריץ משחקים אבל יש כמה כאלה שמתחילים לתת לו פייט והוא מתחיל לגמגם וזה דבר שאסור לי להרשות..עם אנריל 3 התמודד יפה גם עם קול אף דיוטי 4 וכן הלף לייף אפיזוד 2 עד שבא לו קרייסיס ונתן לו נוקאאוט ,הזקן שלי הראה את המשחק כמעט כמו מצגת של פאואר פויינט.אולי אני טיפה מגזים... קרייסיס וורהד אמנם פעל טו…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-