עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Nvidia מתכננת להשיק כרטיס תומך DX10 באפיק AGP, שימשיך את ה-7600GS, העונה לשם הקוד המתוחכם "G84 AGP". הכרטיס מיועד לשוק המשדרגי AGP, אשר לא הייתה להם אפשרות אטרקטיבית לשדוגים בזמן האחרון. זוהי בחירה מוזרה קצת מצד Nvidia, אבל מסתבר ששוק ה-AGP יזכה להנות מDX-10 אחרי הכל. מאמצי וויסטה ישמחו שהם יוכלו לשמור את לוחות ה-Nforce 2 שלהם ואת מעבדי ה-Athlon xp האהובים, ועדיין להשתמש ב-DX10. ה-G84 נקבע להיות המחליף של הג'יפורס 7600GS, אשר נמכר היום בסביבות ה-600 ¤, עסקה לא רעה בשביל כרטיס AGP. גרסאת ה-AGP מתאפשרת כתוצאה מהעובדה שהשבבים ב- G84 הם pin-to-pin ותואמים לכרטיסי הג'יפורס 6600 ו-7600, אז לא נדרשה מודיפיקציה בשביל לאפשר לשוק ה-AGP להנות מכרטיסי DX10 חדשים. הכרטיס צפוי לצאת לש…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by רוני רו,

היי מבקש את תגובתכם לגביי הכרטיס הנ"ל. רוני

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום אני עומד לרכוש כרטיס מסך שני יש לי כרטיס מסך ראשון Radon5970 ועכשיו אני מתלבט אם לקחת את הכרטיס GTX 480 או את Radon5870 מי מהם יותר חזק ויתן לי שיפור משמעותי בגרפיקה במשחקים ובסרטים הרדון עולה 2000 שקל וגם הGTX480 עולה 2000 ויש לו יותר זכרון מהרדון בבקשה תשובה ותודה לעוזרים והמשך יום טוב

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by yossi555555,

הכרטיס הכי מתאים לי מבחינת תקציב הוא HD6770 מה דעתכם עליו רציתי לשאול מה מידת ההתאמה למפרט שלי לפני שאני הולך להזמין אותו ואיזה ספק כוח הוא צריך כי אני מתכוון להחליף גם אותו אם פפשר המלצה על ספק אשמח תודה השימוש בעיקר לגיימינג FIRST SHOOTER ו RPG גם מירוצי מכוניות המפרט שלי מעבד INTEL E5800 לוח אם FOXCONN G4IMXE DDR3 כרטיס מסך כרגע HD 4350 מארז COOLERMSTER 690II ספק גנרי סיני פשוט ביותר תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by abarbotel,

התקן פי סי אי אקספרס מכיל מלא מהירויות.. זה מבלבל מישהו מוכן לעשות סדר בבלאגן ולרשום את המהירויות של התקן והגרסאות שלו כמה מגה הוא מעביר בשניה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by nim901,

well, אני מחליף כרטיס מסך, התקציב הוא עד 1K עם חריגה של גג 100 - 200 שקל. איזה מבין 2 הכרטיסים יתן לי את הכי הרבה ביצועים? (אני גם מקבל מסך 17" אז אני אשחק לפחות על 1024*780) אפשר גם כרטיסים אחרים שנכנסים בתקציב אבל לא לשכוח, agp בלבד

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by chinchi,

הספק מגיע ביחד עם המארז hec compucase ואני אחסוך הרבה כסף אם אשאר עם זה שבתוך המארז שהבנתי שהוא דווקא די טוב, בנוסף יש לי אל פסק ככה שאני שקט להגנה. הכרטיס: gil forsa 7800GT .... יש סיבה לפחד גם מחברה הזאת?.. כי שמעתי על כאלה שקנו ממנה ולא התאכזבו, כל הקטע של המחיר זה בגלל שהם חדשים או משו.. תודה

• 29 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by kizz,

הי, אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת על איזה כרטיס גרפי אתם ממליצים ל-3ds max? אני רוצה לציין שאני לא משחק בכלל במחשב - רק אינטרנט, סרטים ו-3ds. תודה מראש לכל העונים!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. לאחר החלפת לוח אם (סוקט 478) שמתי לב שעם כמה פלוסים שקיבלתי ראיתי שמהירות הAGP בלוח אם הזה היא X4 [לפי האוורסט] השאלה היא האם זה קבוע או ניתן לשנות את זה [ע"י ביוס אולי?] ? האם זה ככה בגלל שהכרטיס המובנה של הלוח פועל?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Ac-Boy,

שלום רב לכולם. הגיע זמנו לכרטיס מסך שלי מזמן אבל עכשיו מתפנה לי קצת זמן לשחק ואני מוצא את עצמי לא מסוגל להריץ דבר. מפרט המחשב שלי הוא: מעבד: E6300 לוח אמ: P5L2 SE ASUS. כרטיס מסך נוכחי:7600GT RAM: 3GB אני מודע לכך שהמפרט שלי מאוד מאוד ישן אבל להחליף מחשב כרגע לא יתאפשר, מה שכן אני רוצה לשחק במשחקים ולפחות לעמוד בסטנדרטים (בשאיפה גם יותר מזה). מה הכרטיס מסך הכי טוב שאוכל לרכוש שיוכל למקסם את המפרט שלי אך יחד עם זאת שהמפרט שלי לא יצור צוואר בקבוק ולמעשה לא הרווחתי יותר מדי. שורה תחתונה מחפש כרטיס מסך שיתן לי את התוצאה הטובה ביותר שאפשר להוציא מהמערכת שלי במחיר הכי זול. עד כמה שידוע לי הלוח אמ שלי מחזיק בPCI-E (משהו כזה, אניכבר לא זוכר). התקציב הוא עד 300 שקל, נראה לי ריאלי,…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. מפתחת השבבים מסנטה קלרה חוותה עוד רבעון איכותי, אך נאלצה לפגוע בשורת הרווחים שלה בעקבות כשלון יישום טכנולוגיית המודמים התוכנתיים שרכשה לכתבה: http://hwzone.co.il/הביצועים-הכלכליים-של-nvidia-ההכנסות-עולות-א/

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. קולנוע ביתי זה קצת שאפתני אולי למפרט הבא: מעבד intel core2due e4700 לוח אם gigabyte ga-p35-ds3l ספק antec 500w ea500d זכרון 4gb המחשב נרכש לפני 7 שנים בערך והיה עליו geforce 8800gt. לפני כמה זמן ה-gt נשרף וקניתי מחשב חדש. את המחשב הנ"ל ההורים רוצים לחבר לטלויזיה בסלון, למטרת צפייה בסדרות וסרטים. יחובר ב-hdmi למסך lcd של כ-50 אינץ'. מעוניין בכרטיס מסך שיתאים לצרכים הללו שאינם גבוהים במיוחד, במחיר נמוך - כ300 ש"ח. חנות מועדפת- KSP. תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by limer,

שלום, ברשותי מעבד I5 - 4590 ספק כח : thermaltake tr2 500wזיכרון 8G 1033 כרטיס מסך : gtx 750 {לא TI} ssd : evo 840 120G hdd : wd 1T green אני עובד באופן קבוע על טלויזיה 40" 1920X1080 המחשב מיועד למשחקים מכל הסוגים בעיקר אך בעיקר The Witcher® 3: Wild Hunt מחפש המלצה לכרטיס מסך חדש עד 1000 ש"ח {עד 1100 עם חריגה} על מנת להפעיל משחקים על הגדרות בינוניות לפחות באופן חלק

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Naor2231,

הזמנתי את הכרטיס הנל מאמזון והוא צריך להגיע לי השבוע בעה. רציתי לשמוע דעות מקצועיות עליו ביחס לדגמי ה1080ti האחרים מבחינת קירור וכו' נ.ב המפלצת הולכת להשתלב עם 8700k overclocked delided 5 ghz

15. דגם הביניים המעשי הראשון בעידן Turing עשוי להיחשף כבר במהלך החודש הנוכחי - עם 83 אחוזים מיחידות העיבוד הזמינות ב-RTX 2070 לכתבה

16. אני מתכוון לקנות מחשב חדש, עם מעבד Intel Core i3 8100 - למעבד כרטיס מסך מובנה Intel UHD 630. יש לי גם כרטיס מסך כיום מדגם Sapphire FleX HD 6770 1G D5. זה כרטיס מסך שיצא ב-2011 אז חשבתי שהוא כבר לא רלוונטי אפילו ביחס לכרטיס מסך פנימי, אבל לפי השוואה ב-PassMark (השוואה אוטומטית לפי Benchmark) הוא דווקא עדיין עדיף. האם אכן כדאי להשתמש בו ולא בכרטיס המובנה? תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by bneli,

יצא לכרטיס מסך שלי ראיתי 2 עדכוני BIOS אחד היה רשום עליו : VBIOS update for HD7950-DC2T-3GD5 (Strong recommend) Improve performance and stability in 3D situation והשני : VBIOS update for HD7950-DC2T-3GD5 (Optional) Optional BIOS enables AMD PowerTune technology with boost clock אני התקנתי עכשיו את הראשון שראשון מישהו אולי יודע מה ההבדל ביניהם? (כי אין ממש פירות מעבר לזה) ואם מה שהתקנתי יותר מומלץ או אולי השני? תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Symbore,

יש לי כרטיס מסך חדש מסידרת 7950 של רדאון. נקנה לפני כחצי שנה. המסך שלי הוא 23 אינץ' של LG ונקנה לפני כשש שנים. המסך התחיל לזייף כבר לפני כמה שנים (מפסיק לעבוד וצריך לנתקו ולחבר אותו מחדש לחשמל) אך מעבר לכך לא שמתי לב לבעיות אחרות. בחודש האחרון שמתי לב שלפעמים, לשבריר שניה בלבד, מופיע בחלקו התחתון של המסך פס שחור עבה ברוחב של מילימטר אחד או שניים. מבדיקות של 3dmark (לא חדשות, לפני כמה חודשים) כרטיס המסך שלי פעל בהתאם למצופה ממנו. הכרטיס כלל לא מתחמם (38 מעלות) [על פי aida ועל פי catalyst) וגם לא במשחקים שאני משחק בהם אינני רואה ארטיפקטים או בעיות אחרות. הכרטיס מעודכן לדרייבר הכי חדש (יציב) אז מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by guyz6471,

הי חברה, כרטיס המסך שלי (שעלה לא מעט כסף בזמנו) שבק, קשה לי להניח שימצאו אותו דגם, אבל הוא עדיין באחריות. מה לדעתכם הוא שווה ערך במושגים של היום? פשוט אני מחוץ לתמונה קצת ורוצה לבוא מוכן לחנות. תודה למי שיעזור.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by dr.combina,

חבר'ה שלום, רכשתי אתמול כרטיס מסך מאייבורי Sapphire ATI Radeon HD 5670 512MB PCIe הכרטיס אמור להגיע תוך 6 ימי עסקים מחו"ל, בדקתי באתר והוא מתחבר ללוח אם ע"י PCI Express 2.1. פתאום שאלתי את עצמי האם יש מצב שהוא לא יכול להתחבר ללוח אם שלי שהוא : MSI G41M4. בדקתי בספר שקיבלתי איתו וכתוב שיש שם יציאה PCI EXPRESS X16 וכתוב שהוא תומך עד 4 GB\S ... מה זה אומר? האם זה 2.1? ובקיצור האם תיהיה בעיה לחבר את הכרטיס מסך ללוח? ועוד שאלה כללית: לאן נעלמו חיבורי ה AGP הישנים? לא קיים יותר? ( אני מהתקופה הישנה )... תודה לכולם. לילה טוב.[br]פורסם בתאריך: 20.10.2010 בשעה 00:30:24 תקשיבו חבר'ה אכלתי אותה לגמרי!!!!!!בקשר להודעה למעלה.. זה בסדר בדקתי את העניין הוא יתחבר כמו גדול ללוח אם.. אבל נ…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. כותרת. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by DAVIDKI19,

חושב להחליף את הכרטיס שלי בכזה Gainward GTX560Ti Phantom 1024MB יש עוד גרסא של 2 ג'יגה שעולה 30 דולר יותר...... יהיה שיפור משמעותי בין הכרטיס שלי ל 560? שווה לקחת את ה2 ג'יגה?? חשבתי לקחת את ה570 PHANTOM אבל קראתי שהיא לוקחת 2 PCI-E בלוח שלי יש 2 אבל אחד עובד ב X4 זה יותר את הביצועים?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by idDFdd,

לפני כמה זמן ראיתי בפוקספיסי את הכרטיס הזה http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1979 260gtx+ למה הפלוס הזה? אותו קטע כמו 9800GTX ו9800GTX+? זאת גירסה יותר חזקה מ260GTX 216 הרגיל? ואיך הכרטיס הזה? משתלם למחיר?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by avihy,

http://gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=114637

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Headspin,

אי צריך לקנות מסך דק LCD או איך שלא תקראו להם... אני צריך מסך לכמה שנים אחד כזה שיעבוד מעולה עם משחקים ותוכנות. חשיבות למשחקים! שתיהיה לו תמונה יפה ורוויה. וזהו בעיקרון אם אפשר להכניס בתקציב 18-19 אינץ יתקבל בשמחה. ותודה לכולם מראש.... המסך כנראה יעבוד עם 9800פרו עד שיוחלף בקרוב :-* יש לו DVI זה R9800 של MSI.

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים