עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום יש ברשותי כרגע gforce 6200 ואני ממש מאוכזב ממנו. זה החלק היחידי במחשב שלי שאני מאוכזב ממנו והוא לא מתאים ברמתלו לשאר החלקים. אני מחפש כרטיס יותר טוב במחיר 1200 פחות או יותר, לא משנה לי אם זה ATI /nVidia אם לכם זה משנה אז תגידו למה. ראיתי את הleadtek px7800gt בpc discount אבל זה לא נראה לכם הגיוני ואני לא מצליח להשיג אותם בטלפון ולפי השוואה באתרים אחרים המחיר הזה באמת נראה בדוי. מדובר בטכנולוגיית PCIX אשמח אם תוכלו לעזור לי. תודה

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אז אחרי שנשרף לי הירוק הקודם שלי (GTX460), עברתי למחנה האדום ורכשתי 7950 משומש מפלונטר. איך אני בודק את היציבות שלו בלי לטגן אותו?

3. Started by fryhxnxl,

פעם פורסם שכרטיסי 290 סובלים מירידה לתדר נמוך ובעיות נוספות הדרייברים פתרו זאת ?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by denis,

השמח שמישהו פעם ואחת לתמיד יסביר לי אם יש לי כרטיס מסך טוב או ההפך , קניתי מחשב all in one (טאצ' + מוניטור ) והייתי בטוח שזה כרטיס מסך טוב והוא לא לוקח טוב משחקים , תנו חוות דעת בונה ורצינית ותוציאו אותי מהבעיה הזו , תודה. (אם הכרטיס מסך חלש אולי יש אפשרות לחזק אותו או בגלל המערכת הכבדה זה ככה + הטאצ' ) AMD Radeon HD 8670A - כרטיס מסך. inteal I3 - 3227U 1.9hgz - מעבד. RAM 4GB - זיכרון ראם. windows 8 - מערכת הפעלה.

5. Started by ghreg,

מישו יודע אים הגיעו לארץ ואים כן מי משווק Zotac NVIDIA GeForce GTX 560 Ti 448 או של כל חברה אחרת

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Epic,

צריך כרטיס מסך עם חיבור AGP, שיריץ משחקים חדשים. יש חיה כזו? אני ישחק ברזולוצייה של 1680x1050 אם הכרטיס יוכל.... המפרט שלי: פנטיום 4 3GHz 2 ג'יגה זיכרון (ddr 400) ספק - לא ידוע (יש דרך לבדוק בלי לפרק את המחשב ולחפש איזה טבית עליו?) לוח אם Biostar P4VMA-M מסך 20 עם רזולוצייה טיבעית של 1680X1050 התקציב הוא עד 1000 ש"ח אבל אני מקווה להוציא פחות אם ניתן :

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by barnes,

אני חדש פה ועם זאת כמובן באה שאלה. אני מחפש מסך lcd חדש למשחקים (8ms) של אחת מהחברות הבאות: lg, viewsonic. הבנתי שהן החברות המובילות בתחום. כמה דברים שחובה שיהיה לצג: 17", 8ms, ניגודיות של מינימום 1:500 אין עוד משהו משמעותי שצריך בנוגע לצגים האלה תקנו אותי אם אני טועה. מחיר מקסימום 2500 שקל.

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. פתאום הממסר התחיל לתקתק כמו איתות של מכונית נראה לי שהספק כח שלו נשרף

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by cznmuh,

אז ככה בכמה ה6950 חזק מ5850 ......ואם אני יעשה OCל5850 הוא יכול להגיע עליו? כי הבנתי ש5850 הוא אוברקלוק מעולה! קיצר ואם במשחקים מורגש הבדל בינהם הוא ששניהם מריצים הכול היום על הכי גבוה?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by AnandaShake,

אהלן אנשים אני באתי היום לחנות מחשבים במטרה לקנות מחשב חדש וברגע שהתייעצתי עם המוכר הוא העלה רעיון שלא חשבתי עליו לפני כן - לקנות 2 כרטיסים ולחבר אותם עכשיו אני נמצא בדילמה: או שאני אקח לוח אם ASUS A8N SLI Deluxe וישים 2 כרטיסים של 6600GT 128mb (של אסוס או פיין נראה כבר) או שאני לוקח לוח אם פחות טוב Gigabyte K8NF-9 ושם כרטיס אחד של 6800GT 256mb (אסוס או פיין) הייתי רוצה לדעת מה יותר טוב בעיקר בשביל משחקים חדשים וכבדים, וגם יהיה טוב בעבודה בפלאש וכו'... ההבדל במחיר ממש לא רציני אז ככה שעזבו משתלם או לא משתלם - מה יעבוד הכי טוב? תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by A91187a,

איזה מהכרטיסים מסך הבאים חזק יותר, טוב יותר, מומלץ יותר, טוב יותר למשחקים וכד' ???? מבחינת מחיר את שניהם אני מקבל בערך באותו מחיר.(לא יודע כמה כרגע) הקיצר איזה יותר טוב ולמה?? (הצרכים שלי הם משחקים ממוצעים+, וכן אני רוצה שמשחקים כבדים ירוצו כראוי)

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by chakalaka25,

אהלן המחשב שלי עכשיו: Intel(R) Core(TM) i5-3570 CPU @ 3.40GHz, 3392 MHz ספק: SeaSonic 620W 80+ Bronze S12II-620 8GB RAM לוח אם: Gigabyte Technology Co., Ltd. B75M-D3V כרגע עם ווינדוס 8.1, מתכנן אחרי הקניה לפרמט ולהעביר לווינדוס 10 תקציב 1400-1600 לשימוש לגיימינג תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. בבעלותי כרטיס מסך מסוג Leadtek G4 TI 4200 128 MB, שיש לו VIVO. חיברתי את הכרטיס מסך לטלוויזיה, והחלפתי לAV. עכשיו הבעיה: הטלוויזיה מראה רק בשחור ובלבן (8 Bit) למרות שיש לי אפשרות להעלות ל16 ביט ו32 ביט. כשאני בוחר את האפשרות של ה16 ביט ולוחץ אפליי, לא קורה כלום. זה פשוט נשאר על 8 ביט. הכרטיס מחובר דרך הCompositive, ויש לי כבל AV שקיבלתי עם הכרטיס. מישהו יודע למה?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by DrizziTx,

מחירים: 660 כ-1280 ש"ח 7870 כ-1450 ש"ח הביצועים היו קרובים עד לדרייבר ה"never settle" של ATI שייתכן ושינה את המצב. חיפשתי כזו השוואה, אבל לא מצאתי אחת עדכנית. כעיקרון נכוותי קשות מ-ATI בשנה האחרונה, אבל החלטתי לעשות בדיקה נוספת לפני שאני ננעל סופית על ה"ספינה" של Nvidia. דעתכם? (נא להימנע מתגובות "פאנבוי" או הסטות מהנושא). אם יש לכם לינקים להשוואות עדכניות זה יהיה נהדר.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. מה הם בדיוק? הם מסידרת ה FX? מה הביצועים להם? בבקשה תביאו טיפה מידע....

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by adir89,

לפי NVIDIA הGTS הרבה יותר טוב מהGT.אם כן למה אנשים מעדיפים את ה GT ולא ה GTS אם יש להם אותו מחיר?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. יש לי מחשב שהמפרט הוא : 3 GB זכרון פנימי לוח אם M2NPV-VM עם PCI *16 מעבד AMD Athlon 64 3800+ וכרגע כרטיס מסך nvidia 7300gt טלויזיה LG 42 LED ורסיבר של חברת YAMAHA אם כניסות HDMI ו5.1 ורציתי לחבר את המחשב לרסיבר ולטלויזיה שיהיה לי גם 1080p וגם 5.1 כרגע אני מחבר את המחשב עם מתאם מdvi לhdmi אבל ה sound הוא 2.1 דרך הכרטיס קול לכן רציתי לקנות כרטיס מסך שיכלול את הסאונד והוידאו דרך ה HDMI ההתלבטות היא בין SAPPHIRE HD 6450 1GB DDR3 ל SAPPHIRE HD 6450 512MB DDR3 מה יותר כדאי ומהם ההבדלים? ואם יש הצעה למשהו אחר באותו מחיר פחות או יותר? תודה

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום אנשים! זה המפרט של המחשב שלי: מעבד אינטל קונרו E6300 dual core ומאוורר למעבד AR 775 HEAT PIPE לוח אם MSI P35 NEO 7.1 GLAN ספק כח EZCOOL 500W 12CM FAN זיכרון 3GB GOLD DDR2 667 OCZ ?(יושב על שלוש סלוטים) הארדיסק 16MB WD 250GB SATA 2 כרטיס מסך INNO 3D 7950GT 512 DDR3 256BIT DUAL DVI מסך LG 17LCD L1770HQ קניתי אותו לפני כשנתיים ועכשיו הוא מתחיל להראות סימני זיקנה ועייפות. הוא עדיין מריץ משחקים אבל יש כמה כאלה שמתחילים לתת לו פייט והוא מתחיל לגמגם וזה דבר שאסור לי להרשות..עם אנריל 3 התמודד יפה גם עם קול אף דיוטי 4 וכן הלף לייף אפיזוד 2 עד שבא לו קרייסיס ונתן לו נוקאאוט ,הזקן שלי הראה את המשחק כמעט כמו מצגת של פאואר פויינט.אולי אני טיפה מגזים... קרייסיס וורהד אמנם פעל טו…

19. שלום.אני מעוניין ב7600GT של nvidia (הגרסה של LeadTek). אני הולך לקנות אותו מסקייPC וראיתי שיש את הגרסה הרגילה http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1686 ויש את גרסת הExtreme http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1689 השאלה שלי היא- מה ההבדל בין השניים?יכול להיות שבמערכת הקירור?כי קראתי שה7600GT הוא די רועש בזמן משחק במיוחד על פירוט גבוה (אגב,אני אשמח לחוות דעת של משתמשים בקשר לנושא הזה), אז אולי הextreme מוסיף קירור יותר שקט? אגב,הכרטיס תומך במערך SLI? תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by ilanb0,

האם כרטיס כזה יכול לעבוד עם כל לוח אם ? למשל עם ASUS P5K? ובאופן עקרוני - האם כל כרטיס יכול לעבוד עם כל לוח? וקראתי כאן ת'רדים שיש בעיות עם הכרטיס. האמנם?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום לכולם, יש ברשותי מחשב נייד LENOVO T400 עם כרטיס מסך ATI MOBILITY RADEON HD 3470. הכל עבד מעולה, עד שהתקנתי WINDOWS 7. הבעיה היא שאני לא מוצא אף דרייבר זמין עבור הכרטיס מסך שלי, גם לא באתר של ATI (או AMD) וגם לא באתר של LENOVO, עבור ווינדוס 7 שהוא לא גירסת בטא. לכן אני עובד כרגע עם הדרייבר של מיקרוסופט, שהוא לא משהו כיוון שיש לי כל מיני בעיות בצפיית סרטים וכו'. מישהו ניתקל בבעיה דומה ויודע מה הפתרון? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by musari,

יצא הדריבר החדש!!!!!!!!!! http://ati.amd.com/support/drivers/vista32/common-vista32.html

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by ~Pizza~,

היי, אני חושב על שדרוג למחשב וחשבתי לקנות כרטיס מסך יד שניה ולעשות CF. המערכת שלי כרגע: i5-4670 Gigabyte H87-D3H Kingstone genesis 1600 8GB - 1 stick Gigabyte windforce 280X Enermax Naxn 750W לשאלות: 1. האם הספק מספיק חזק? 2. האם יהייה צוואר בקבוק כלשהו? 3. האם משתלם? (בערך 750 שקל לכרטיס כזה יד שניה עם אחרויות) 4. האם תיהייה בעיה אם אני אקנה כרטיס דומה של חברה אחרת? (אולי מהיריות השעון והזכרון יהיו שונות)

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Ac1D,

שלום, רציתי לדעת בבקשה, אם למישהו יש פה כרטיס מתוצרת Apollo, או שהוא מכיר או יודע משהו על החברה שירשום פה מה שהוא יודע עליה. בעיקרון אני קונה את זה : http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=3286 ורציתי לדעת מה דעתכם.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. אם כן אז למה?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים