עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by bono_71,

האם מישהו משתמש במסך הזה שיכול לתת המלצה. אני רוצה לקנות אותו למטרת משחקים. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  2. קצב רענון טוב- 12ms. חברה טובה. 17". יש הצעות אחרונות?

• 6 תגובות
    • 784 צפיות
  3. Started by sos,

שלום לכולם, אני צריך את עזרתכם בבחירת מסך מחשב. אני מתלבט בין שני מסכי המחשב הנ''ל, מה אתם אומרים,איזה כדאי? אלא אם כן יש לכם מסך אחר להציע לי? המסך משמש לכל הדברים הרגילים (משחקים,סרטים,אינטרנט,עבודה ב-Word וכ'ו וכ'ו...). תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  4. אני מתכוון לקנות מחשב חדש בקרוב ואני מתלבט איזה מסך לקנות. SAMSUNG SyncMaster 753 dfx או IIyama Vision Master Pro 413c Flat Screen שניהם מסכי 17 אינץ'. אם תוכלו לתת לי עצות לגביהם ואיזה עדיף לקנות אני מאוד אודה לכם.

5. שלום. היום קניתי את המסך. אני מחבר אותו בחיבור DVI-D. המחשב עולה - הכל טוב. רואים סוף הדרך. מעולם אחר. בעיקר עוד כשזה 19. בקיצור - אני מנסה לראות תמונות. לראות איך רואים. - הכל טוב. אבל כשאני מנסה לנגן סרט - זה פותח את הסרט בהתחלה (עם התוכנות WINAMP, MICRO DVD PLAYER וMEDIA PLAYER) במצב בינוני. (גודל המסך). - ורואים מצויין. חד נקי ומושלם. אבל כאשר אני עושה FULL SCREEN עם שלושתן - פתאום לא רואים טוב. אבל ממש לא רואים טוב. התמונה כבר לא חדה, הצבעים לא חלקים, הצבעים אותו דבר, אבל האיכות נהיית גרועה. אבל רואים טוב רק כשזה לא FULL SCREEN. זה קורה כאשר אני על כל הMODE שיש חוץ מהMODE TEXT. כי שם התמונה חשוכה ולא רואים כלום. (כמו במסך הCRT 17 שהיה לי). חשבתי אולי זה הSHARPNNES - …

• 7 תגובות
    • 729 צפיות
  6. ובכן, בחודשים האחרונים היו הרבה דיונים על כל נושא הפיסקלים המתים, תופעה מעצבנת במסכי LCD שבהם יש חלק מהפיקסלים שלא משנים את צבעם. עד היום בחו"ל מסך תקני נחשב אם היו לו בסביבות ה 10 פיסקלים שרופים. ל SAMSUNG היתה את המדיניות הכי פחות טובה עד היום (ובמיוחד ליבואנים שלהם בארץ)... אבל NO MORE: כיום הם יצאו בהכרזה כי מהראשון לחודש אם קנית מסך, והיו בו פיסקלים שרופים (אפילו 1!), תוך חצי שנה אתה יכול להחזיר אותו ולקבל מסך חלופי בחינם !!! אני מקווה שהכרזה זו, תגרור את שאר הייצרנים להעלות את סטנדרט הייצור והמדיניות שלהם, ושגם בארץ היבואנים ישנו את המדיניות... אין ספק שחדשה זו תגרום במשך הזמן לעליית מכירות מסכי ה LCD. ידיעה: http://english.chosun.com/w21data/html/news/200412/200412…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by X_Dror,

http://www.megagames.com/news/html/hardware/samsung512gddr3ships.shtml בהחלט מעניין מתי נראה כרטיסים עם זכרונות כאלה... טוב כנראה שבדור הבא.

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  8. Started by Jack_g,

היי חברה, אני צריך את דעץכם בנושא: אני משדרג מחשב וקונה 2600K ומתלבט אם לקנות לוח Z68 בעל יציאות גראפיות ולהשתמש בIGP ולמכור את ה HD5670 שלי או לקנות לח P67 ולהתשמש בHD5670 הזה? ברצוני לציין שאני לא גיימר מטורף ואני צמשחק במשחקים כמו STARCRAFT2 ופה ושם FPS. אודה מאוד לעזרתכם.

• 7 תגובות
    • 938 צפיות
  9. Started by RawSteel,

מה אתם אומרים? עריכה : בלי כוונות לעשות OC או משהו

10. Started by elyaz,

שלום אתמול קניתי מחשב חדש עם הכרטיס הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_1244_2864&products_id=21748 כל הכרטיסים הרגילים שאני רואה בתמונות באינטרנט הם עם פלסטיק אדום כזה בצד המאוור. הכרטיס שלי הגיע בלי הפלסטיק הזה, עם מאוורר בצבע שונה, ועל העטיפה רשום "own design". מה ההבדל בין זה לבין האחרים? האם זה משהו שאני צריך להצטער שקניתי אותו או לא? תודה

11. הציעו לי יד שנייה. לקנות או לא ?

• 12 תגובות
    • 881 צפיות
  12. קיבלתי את הכרטיס לפני 3 ימים..הכל עבד בסדר עד היום מלפני שעתיים.. כל רבע שעה המחשב נתקע,קופץ מסך שחור בערך 2 שניות וחוזר לעצמו, ואז מביא לי שגיאה "מנהל התצוגה AMD הפסיק ושחזר את עצמו בהצלחה" אחרי חיפוש בגוגל ראיתי שזה שגיאה ידועה...אז ככה שכמעט ואין סיכוי שקיבלתי כרטיס תקול. בכל הדיונים שראיתי מגוגל לא מצאתי פתרון לזה.. למרות שאנשים רשמו שהם ניסו למחוק את הדרייבר ולהתקין את הכי מעודכן וזה לא עזר, ניסיתי גם אני למחוק עם התוכנה RevoUninPro מחיקה מלאה,אבל עדיין זה לא עזר. באחד הדיונים שחיפשתי ראיתי אחד שרשם שיש לו את הבעיה והוא מצא פתרון בכך שהוא עשה את זה: 1.Log on to the VM as a member of the Local Administrators group. 2.Click Start, type gpedit.msc in the search b…

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  13. מדליק את המחשב הוא לא מזהה את הכרטיס מסך , איך שאני מדליק המאוררים עובדים ב 100 אחוז, הכרטיס עבד כשנתיים וחצי עד שניהיה מסך שחור, ומאז הוא לא מזהה אותו, גם לא ב device manger , והמאוררים עובדים על 100 אחוז. הכרטיס מסך מת ?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by bad-sector,

מי טוב יותר מהכרטיסים הנ"ל? אני יודע שה TI מהיר יותר השאלה היא אם מגבלת הזיכרון לא תבוא מהר יותר ממגבלת המהירות.... אני רוצה את הכרטיס יחסית לטווח ארוך והמשחקים מהר מאוד דורשים 128 מ"ב מה עדיף??

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  15. Started by bad-sector,

קיבלתי בלי OC - 7710, ועם OC -272@243 8483 .... כמה אתם קיבלתם, זה סטנדרט, טוב או לא?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by RawSteel,

hi how are those cards? the radeon 9700 atlantis pro i know there's not a bid diffrance between this and other r9700 pros but still , is it reliable? has good OC ability? thx the thing is that i can get a card like this for "hinam" 1600 nis Edit : http://www.sapphiretech.com/vga/9700proatl.asp

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by chosenone,

שווה לקנות כרטיס SAPHIRE RADEON R9 29X BF4 EDITION ב 1800 ? מחול ובלי אחריות !!!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. שלום, אני מתכוון לשדרג את המחשב שלי בעוד חודש. הפרט היחיד שנשאר לסגור הוא עניין הכרטיס מסך. התקציב הוא בין 1000 ל-1400, את הכרטיס אני קונה באילת הכרטיס ישמש לגיימינג על הגדרות מקסימליות של משחקים מהשנים האחרונות (פחות מהשנה הנוכחית ויותר מ-2012 ודרומה) המסך כרגע הוא Benq 19 1400x900 ואולי בעתיד ישודרג למסך עם רזולוציה של 1680X1050. דוגמאות למשחקים שאני משחק (תלוי מאוד במבצעים של Steam): The Witcher 1&2, Oblivion, Total War Series, Metro. שאר המיפרט יהיה: I5 3470 8GB DDR 3 H77/B75 M-Board ההתלבטות כרגע היא בין שני הכרטיסים בכותרת, אבל תרגישו חופשי לציין אופציות שלא חשבתי עליהם. לא מצאתי הרבה חומר על שני הכרטיסים והשוואות ראש בראש שלהם חוץ מהאתר הזה ואי אפשר לדעת האם הפ…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by arnon,

איזה חברה יותר טובה האם הקירור הHIS יותר שקט או בקיצור מה עדיף http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2409_2411&products_id=16404 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_1244_2275&products_id=15496

• 6 תגובות
    • 683 צפיות
  20. Started by esaly,

חבר'ה! על איזה כרטיס מהשניים הייתם הולכים ולמה?

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  21. Started by daniel1234,

שני הכרטיסים באותו מחיר - +-800 ש"ח כבר הזמנתי מחשב עם לוח אם asus p5kc ויש בו אופציה ל-crossfire (מבחינתי אופציה לשידרוג עתידי) לכן לקחתי את SAPPHIRE 3870 512MB אני מתלבט אם להחליף את הלוח אם ל-asus p5q עם צ'יפסט חדש יותר אבל בלי crossfire ו-ddr3 ולהחליף את כרטיס המסך ל- zotac 8800gt 512MB (שהוא כרטיס מעט חזק יותר לפי מה שהיתרשמתי) מה אתם ממליצים לי לקחת? בבקשה תענו לי כי אני צריך לקבל החלטה כבר מחר. אלו שתי האופציות שלי אז בבקשה אל תציעו לי אופציות אחרות. בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  22. Started by Director,

שלום לפי ביקורת שראיתי באתר מסויים ה-XFX לוקח את ה סאפיר . (גם ב-OC גם ב-ביצועים) מה דעתכם ?

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  23. Started by shayw,

4770 של sapphire עם 3 שנות אחריות (תיקון בלבד?) ב 600 ש"ח 4850 של palit עם שנתיים אחריות ב 650 ש"ח עיזרו לי להחליט :-\ E2180 4GB Enermax pro 425

• 37 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. Started by cleric,

יש מישהו עם הכרטיס שיכול לאמר לי בוודאות אם הוא מעביר סאונד דרך יציאת הHDMI? (מדובר על הכרטיס הזה: http://www1.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=291&grp=3)

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  25. שלום. יש לי את כרטיס המסך הנ"ל בערך 3 שבועות. נקנה מ rsm. לא חוויתי איתו בעיות אבל היום במהלך גלישה באינטרנט המסך הפך שחור והמאוורר שעל הכרטיס מסך התחיל לעבוד ב 100%, כשבדרך כלל הוא על 50% . בנוסף, נדלקה נורה אדומה בגב הכרטיס. עשיתי ריסטרט והכל חזר לקדמותו. אני רוצה לציין שהכרטיס בidle עומד על 39 בערך , ובload על 50-55 בערך , לכן איני חושב שזו בעיה של התחממות הכרטיס, אלא בעיה של חוסר כוח מהספק. חיפשתי בגוגל לפני שפרסמתי כאן את הנושא ומצאתי כמה ת'ראדים שמדברים על הבעיה ושהיא עלולה להיגרם מספק לא איכותי וכו'. יש ברשותי ספק hec 500w te , ואני חושב שעשיתי טעות כשקניתי אותו. האם מומלץ להחליף ספק לספק בעל הספק גבוה יותר\ ספק מחברה איכותית יותר? כי אני יודע שhec היא חברה לא הכי…

• 2 תגובות
    • 695 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.