כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מתכנן לקנות עכשיו radeon 9800pro , רציתי לדעת איך אני בודק תאימות שלו אם החמרה הקיימת שליש במחשב? לוח אם לא יודע...ספק כח? מה אני צריך לבדוק...
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
כשקונים מחשב נייד עם מעבד מהדור החדש (שמגיע עם כרטיס מסך מובנה, כמו intel graphics 4000), כמה חשוב שיהיה כרטיס מסך נוסף כמו nvidia, כדי לעבוד עם פוטושופ, after effects, וכדי לראות תכני hd בחיבור לטלביזיה ? בתודה מראש, גלעד
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
הי, אני רוצה לקנות מסך מחשב חדש ואין לי מושג איפה להתחיל. אני מנהל רשת (כך שאני לא בור בחומרה) אבל אני בהחלט לא מעודכן בטכנולוגיית המסכים בשנים האחרונות. כמה עולה מסך סביר (יש לי כרגע מאג שקניתי לפני 5 שנים שעובד מצויין במחשב השני) ? אני בעיקר גולש עם המחשב, מידי פעם משחק (redeon 9600XT). חשבתי ש700 ש"ח זו מסגרת סבירה אבל זה תלוי בתשובה שלכם לשאלה הראשונה. אשמח לקבל הצעות, אני כמובן אקרא באינטרנט לפני הרכישה כך שזו שאלת מבוא בלבד, אז אל תקחו את זה ללב שוחה נגד הזרם ...
-
- 7 תגובות
- 751 צפיות
-
-
ראיתי במדור יד שניה את הכרטיס שמצויין בכותרת. אני מצייין שאני לא גיימר וגם המוכר ציין בגדול שזהו לא כרטיס למשחקים.אם זאת אני חובב לכידת וידאו ויש לי כרטיס לכידה חצי מקצועי.את הקידוד עושה המעבד עצמו (אופטרון דואלי 170) שאלתי היא האם כדאי לי לרכוש כרטיס כזה - לפי מה שהמוכר מציין שהוא מרנדר וידאו ומקודד ברמה מאד גבוהה לשימוש יחסית ביתיים ולהוריד את הקידוד מהמעבד (זה לוקח המון כח מהמחשב) או לקנות מעבד 4 ליבות חדש.חשוב לציין שאני לא ממש רוצה מחשב חדש וטוב לי עם מה שיש לי כרגע.
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
היי, מישהו יכול להסבר בבקשה ממה יכול לקרות דבר כזה במשחק??? http://img184.imageshack.us/img184/7073/123kk5.jpg אגב זה לקוח מ-3DMARK06 ודבר דומה קורה לי ב FEAR אבל לא מיד, אחרי איזה 5 דקות של משחק או משהו מתחיל להתבלגן הכל... והמפרט שלי זה: P4 2.4Ghz / ASUS P4s533 / 2*512MB DDR 400mhz CL3 / Leadtec GFORCE 7600 gs 256DDR2 128 bit עוד משהו?? תודה...
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
====================== עריכה 2: סוף הסיפור - הכרטיס נמצא תקול ע"י החנות. זוכיתי במלוא הסכום כיון שאין עוד כרטיסים כאלו בארץ ולא ניתן לייבא. אני כרגע מחפש כרטיס אחר. המלצות תתקבלנה בברכה. עריכה: שלום, השרשור הזה התחיל במקור כשרשור סיוע לפני קניה. רכשתי כרטיס HD4850 DDR5 ואחרי שהתקנתי אותו התחילו בעיות. לא פתחתי שרשור חדש כי זה כבר היה באותו נושא וביקשתם לחזור לדווח איך הכרטיס :-) ההודעה הרלוונטית בשרשור מופיעה כאן.. תודה על העזרה. ===================== שלום, אני מחליף את כרטיס המסך הקיים שלי (Asus EN7900gs) בכרטיס חדש. המטרה היא כרטיס למשחקים. כרגע הכרטיס הנוכחי סוחב יפה (TF2, C&C-RA3), אבל Crysis הצליח לגרום לי לרצות לשדרג :-) התקציב לא קשיח, אבל אני לא רוצה להשתגע -…
-
- 49 תגובות
- 4k צפיות
-
-
i want to buy a good and not so expansive GPU from the US and bring it with me to israel im kinda uninformed about what is good or bad i was looking at the ati 4870 i found that they are pretty cheap 240-250 what do you say guys worth the money?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לצערי כרטיס המסך הישן שלי AMD 7950 3GB הלך לעולמו (נראה לי - כשאני מדליק את המחשב המסך מראה 'No connections', אבל כשאני מחבר את הHDMI דרך הלוח אם, הכל עובד כרגיל). אני מחפש כרטיס מסך חדש, אני משחק CS:GO וFIFA, לא יותר מזה... לא צריך FPS מטורף, אפילו משהו ברמה של 7950 מספיק לי, שקלתי יד2 אבל אני מעדיף עם אחריות כי אין לי זמן להתעסק עם ההחלפות. המפרט שלי הוא - i5 3570 H77M-D3H ספק 760W של קוגר המסך הוא HDMI סטנדרטי בגודל 24'. אשמח גם למשהו שקט אם אפשר.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי עוד כרטיס 6870 והוספתי 6870 הנוכחי שלי. ישנם משחקים כגון : STARCTAFT 2 , need for speed shift 2 שבהם אני רואה FPS ותוצאות טובות יותר כשאני עם כרטיס אחד פועל. לעומת זה במשחק BFBC2 אני רואה תוצאות יותר טובות כשאני מפעיל את מערך הCROSSFIREX. האם יש משחקים שנתמכים ומשחקים שלא נתמכים בCROSSFIREX? אם כן האם ישנה רשימה כזו? או HOTFIX שמתקן את הבעיות הנ"ל?
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
עם הבאנדל קיבלתי מתאם מ D-SUB ל DVI ועם המסך קיבלתי כבל D-SUB ל D-SUB השאלה האם כדאי לי לקנות עוד מתאם בכדי ליצור מעין כבל DVI או שכדאי לי לקנות כבל DVI מוכן. האם זה משפיע על האיכות מאחר והכבל במקורו מיועד ל D-SUB .
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Heya. אוקיי, יש לפטופ עם כרטיס מסך של אינטל, 965 אקספרס. אני מנסה להפעיל את המשחק LineAge 2 והוא מביא לי שגיאה "The game may not be consistant because AGP is deactivated. Please activate AGP for consistancy" ו... אין לי מושג מה לעשות ואיך להפעיל את הAGP. אשמח לעזרה, תודה ;D . זה פרטי השגיאה- 2008.8.24 02:04:01 OS : Windows Vista 6.0 (Build: 6000) CPU : GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 1829 MHz with 2037MB RAM Video : Mobile Intel® 965 Express Chipset Family (1537) Assertion failed: InPos<=Size [File:..\..\Core\Inc\FFileManagerWindows.h] [line: 185] History: FArchiveFileReader::Seek <- ULinkerLoad::Seek <- TLazyArray<< <- FMipmap<< <- …
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
חברה חבר שלי הציע את הכרטיס הזה ב200 שקל... וnVIDIA GeForce PX7600GS 512 mb PCIeוLeadtek שווה?
-
- 13 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת כמה מקבל הכרטיס מסך X800GT ב3DMark05 סתם מענין אותי לדעת תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אהלן, לאחר חושבין רבים,החלטתי ללכת על כרטיס AGP חדש... אומנם זה מיושן, אבל אלה החיים.. אני משרת בצבא, לא רואה יותר מדי בית, אין לי כסף למחשב חדש ואני גם לא חושב שלהוציא עכשיו 4000 ש"ח על מחשב חדש זה משהו סביר.. לכן אני מחפש קנייה ב-1000 ש"ח פלוס מינוס של כרטיס מסך לאפיק AGP [אלא אם כן יש לכם אלטרנטיבה של PCI-E ביחד עם מתאם AGP שיעלה במחיר סביר] אני כנראה אלך על R1950PRO 512MB שעולה משהו כמו 800-1100 ש"ח... ואני מחפש חנות מחשבים באזור ירושלים שמוכרת אותו במחיר נורמאלי [ולא, KSP זה לא אופציה, הם מוכרים אותו ב-1200, שזה מחיר מוגזם] תודה.
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
רדאון 9800. במחשב רואים טוב אבל שאני רוצה לראות סרט בטלויזיה אני רואה בשחור לבן. מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
יש לי P-4 2.6C 512MB DDR 400 האם הכרטיס הזה ינוצל טוב? (אני יודע שהוא לא ינוצל במלואו אבל בכל זאת). והוא AGP נכון (או הוא גם PCI-E וגם AGP?) ספק-כח TT 420W יספיק (למרות שהאתר של XFX רשום ש 300 מספיק,מוזר) בקיצר,לא תהיה לי שום בעיה פיזית איתו ועם המחשב שלי נכון?
-
- 5 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שנה טובה לכולם! יש לי חבר שרוצה לקנות כרטיס מסך למשחקים התקציב שלו הוא עד 700 ש"ח כיום יש לו כרטיס של NVIDIA 9300GS והוא לא מרוצה הוא משתמש במע' הפעלה וינדווס 7 האם למע' הפעלה זו יש השפעה על משחקים כבדים? על איזה כרטיס מסך תוכלו להמליץ לו? תודה רבה ליאור
-
- 10 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אני רוצה לראות טלויזיה במחשב ולהקליט באיכות טובה איך זה הולך? אני מחבר את הכרטיס טלויזיה למחשב ואת הכרטיס עצמו צריך לחבר לשקע כלשהו בקיר? אשמח למידע בנושא ולהמלצות
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
Innovision nVIDIA GeForce 7600GS 256MB AGP על מחשב פנטיום 4 סלרון זיכרון 512 צורב dvd ספק ממוצע שהגיע אם המארז שווה לי הכרטיס מסך הזה ? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני בדרך לקנות מחשב חדש..מתוך התעניינות נכנסתי לאתר של albatron כדי לקרא קצת על הכרטיס מסך שאני עומד לקנות עם המחשב החדש( 8800GTS 320MB ). ופתאום נתקלתי בדבר שהיה נראה לי מוזר. בדף הזה: http://www.albatron.com.tw/English/product/VGA/pro_detail.asp?rlink=Overview&no=204 שורה אחרונה: Minimum 400W or greater system power supply (with 12V current rating of 26A) 12V וזרם של 26A ??!! זה לא ה-מ-ו-ן ? מחישוב מהיר זה יוצא 312W שזה המון הספק... זה יכול להיות?! או שפשוט לא הבנתי נכון מה שכתוב שם?
-
- 13 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום אני די סגור על כרטיס שאני רוצה (GTX 760 MSI) אני קונה מ-KSP ב-1490 ש"ח ורוצה בעתיד לעשות SLI, משהו כמו שנה מאוחר יותר. רציתי לדעת אם אני עושה SLI הזיכרון מוכפל, זאת אומרת בכרטיס אחד יש 2GB אז במערך יהיו לי 4GB? כי אני מאמין שבעתיד המשחקים ידרשו יותר זיכרון ואני לא רוצה לשדרג לפחות עד הצבא (שנתיים וחצי בערך). וכן אני ברזולוציה של 1920X1080 ולא מתכוון להיות מעבר לזה.
-
- 37 תגובות
- 4k צפיות
-
-
האם אפשר לחבר כרטיס מסך של NVIDIA CROSE FIRE אם radeon/?
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
ברור לי שאי אפשר בדיוק לשאול ככה, כי ברור שעם 2GB / C2D יהיו ביצועים יותר טובים, השאלה היא אם זה מפרט שיוכל לסחוב עוד שנה - שנה וחצי בערך. המפרט המקורי AMD Athlon 64 3000+ S939 Winchester Gigabyte K8N Ultra-9 nForce 4 Ultra 2x512MB TwinMOS DDR400 2.5-3-3-9 Gigabyte x800XL 256MB שהתקלקל - ובמקומו Sapphire x1950 GT 256MB. אני מתכוון לקנות אותו ביום ראשון הקרוב.
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
היי לא מזמן רכשתי כרטיס מסך מסוג HD 3650 512MB PCIX DDR2 והוא יושב על מפרט של: E2160 1.6GHZ 2GB RAM 667 שאחד מהם הוא של 800 זה משנה? הכרטיס מאד נחמד ומזיז משחקים בינונים יפה מאד.. COD4 וNFS PRO .... רק שפתאום הוא נתקע והמחשב לא מגיב כלל.. אני ללא OC ואני משתמש XP ובדריבר האחרון מהאתר של ATI ולא במה שכיבלתי בדיסק... מה זה יכול להיות ענה עזרו לי... :'(
-
- 7 תגובות
- 705 צפיות
-
-
השמות החדשים בשביל ה 9800 , 9500, 9600 כדי להקל על ההבדלים בשמות: http://www.tcmagazine.com/comments.php?shownews=22074&catid=3
-
- 7 תגובות
- 909 צפיות
-