כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
איזו חברה עדיפה יותר? המחיר הוא 260 ש"ח לכל אחד מהם ואני מתלבט בין החברות. תודה.
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-
-
בשעה טובה ומוצלחת החלפתי את הג'יפה4 שלי ב- GeForce 6600GT 128MB של Leadtek עכשיו אני צריך להתאים את הגדרות המשחקים מחדש וטעיתי מה הרזולוציה המקסימלית של מסך 17' שברשותי?
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
-
צריך המלצה לכרטיס לשימושים בפוטושופ....
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
היי, אז ככה - אתן מספר פרטים על המחשב שלי: - מעבד - Intel Core i5 - 3570 3.40GHZ - לוח אם - ASUS P8H77-V - זכרון מחשב - DDR3 16GB - כרטיס מסך ATI Radeon HD 5770 1GB - אם רלוונטי - מערכת הפעלה (כונן C) - כונן SSD של "סמסונג" EVO840. אני לא משחק במשחקי מחשב או משהו, רק צופה בסרטים והופעות HD (בין אם ביוטיוב ובין אם זה מוריד באיכות מירבית ששוקלת המון המון GB). המחשב מחובר למסך מהכרטיס מסך ובנוסף גם כבל למסך טלוויזיה LG 65UH651. שאני צופה דרך הטלוויזיה אני שם לב לקרטועים ונגיד אני רק מזיז את העכבר ולא לוחץ משהו יש תקיעות למאית שנייה. האם אני צריך לרכוש כרטיס מסך חדש? או שבעצם צריך להחליף מעבד, לוח אם וכרטי…
-
- 10 תגובות
- 4.3k צפיות
- 2 followers
-
-
אני מתכוון לשדרג את הכרטיס מסך שברשותי בשבוע שבועים הבאים. לאור ירידת המחירים האחרונה, מאוד נראה לי ללכת על ATI9800 PRO (אני קונה אותו בארה"ב) - http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=14-102-268&catalog=48&depa=1 229$ בלבד. יש למישהו רעיון נוסף? האם כדי ללכת על 9600XT? במחיר של ה 9800 אני יכול לקבל את ה 9600XT אם 256M + וגם לקבל HALF LIFE 2 כחלק מהחבילה. האם שווה ללכת על אחת מהגירסאות של FX5900 השונות? ה 5950 יקר מידי. הם יש משהו חדש בדרך מ ATI שיוריד את המחיר של ה 9800XT למחיר שפוי יותר? אם הייתי יושע שהוא ירד למשהו בסביבות ה-250$ הייתי בוחר לחכות קצת.
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום אני עומד לפני רכישת מחשב שישמש אותי בעיקר לעבודת אודיו. פה ושם יתכן וארצה להעביר זמן עם איזה משחק חביב. מאחר וכל התקציב כבר הלך על כרטיס קול מקצועי, האם הכרטיס הנ"ל מספיק, או שכדאי בכל זאת להשקיע בכרטיס מתקדם יותר?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה קניתי לפני כחודשיים ב KSP כ.מסך הנ"ל אחלה הכל עבד טוב ויפה. יום אחד כיביתי את המחשב וכאשר הפעלתי אותו שמעתי רעשים מוזרים (כמו של מאוורר דפוק) בדקתי וגיליתי שאת הרעשים עושה ה XT החדש שלי, מה שמוזר הוא שלאחר מספק דקות הוא מפסיק אם הרעשים ועובד תקין. בדקתי בתעודת אחריות שאין אחריות על מאווררים של מעבדים ו מארזים אבל לא ראיתי משהו המזכיר מאווררים של כרטיסי מסך. אני לא יודע מה לעשות אני לא רוצה לפנות ל KSP ושישלכו אותו לעזעזל. האם מישהו התנסה בבעיה דומה? מה עלי לעשות? ???
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לדעת כמה זמן הכרטיס 7600GT (אולי אקסטרים אם יותר טוב) יחזיק משחקים על Mid-High לערך? כמעט לקחתי כבר את ה X1900XT 256 אבל בגלל תקציב אני כנראה אוותר עליו. אני לא גיימר מטורף אבל רוצה חווית משחק טובה לשנה וחצי- שנתיים הבאות..... האם ה 7600GT יאפשר את זה? או שאני כבר ממש כדאי ללכת על ה XT? תודה למגיבים
-
- 36 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אין לי ספק שה-OnBoard יספיק לשימושי Office ואינטרנט. הבעיה היא מבחינת "גניבת הזיכרון הפנימי", האם שווה לקנות כרטיס TurboCache כדי לצמצם את השימוש בזיכרון הפנימי של המחשב ? שאלה נוספת, אם אני לא טועה, צריך כרטיס מסך עם 128MB ל- Vista (לא גירסת Home). אם אני קונה Nvidia 6200 256MB - Turbo Cache, זה עונה לדרישות ?
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
ברשותי טלוויזיה ישנה בעלת חיבור AV של 5 פינים, כמו של המקלדות הישנות האלה למחשב חיבור מהסוג הזה http://www.dspglobal.com/adapt%205-pin%20DIN.jpg רציתי לדעת אם אפשר לחבר אותה למחשב (במקרה שלי המרה לRCA)?
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
טוב אני חדש בפורום ואני קניתי כרטיס מסך חדש! תכתבו לי בבקשה את הדעה שלכם שם: RADEON X700 חברה:SAPPHIRE זיכרון:512 יציאות:DVI,TV-OUR תודה
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני קונה כרטיס מסך, ואני רוצה לקנות בחנות מסוימת ויש לה רק את היצרניות האלה... radeon 9600XT 128MBdvi+tv-out-GEXCUBE radeon 9600XT 128MBdvi+tv-out-CREATIVE אלה כרטיסים טובים?? אני צריך לדעת אם הם יצרניות טובות או שה סתם גרועות... ואולי אני יוכל לקנות משם סאפיר, אבל זה לא בטוח, ואני לא בטוח מה יהיה ההפרש במחיר....אם אני יוכל לקנות סאפיר, עד כמה משתלם זה יהיה? או במילים אחרות, בכמה סאפיר יותר טובה מCREATIVE/GEXCUBE? אה וגם איך היצרנית PALIT?
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם זה אפשרי לעדכן את הדריבר של הכרטיס מסך שלי {asus 8800gt} ואינני יודע איך עושים את זה ואינני יודע אם זה בכלל אפשרי ? אם זה אפשרי אז הייתי רוצה דרך פשוטה ויעילה באיך לעשות את זה תודה למתעניינים ולעוזרים בברכה ארז
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
היי אני חדש כאן בפורום. אני קונה Radeon 9800 Pro של Sapphire. עכשיו , אני מתלבט מאיפה לקנות. יש את פנדה שקניתי אצלהם כבר כמה פעמים אבל השירות לקוחות שלהם זוועה ואני יוותר עליהם(חוץ מזה שאין להם שם את הדגם של ספיר). אז יש את PCH , zigzag או Ksp. מאיפה כדאי לי לקנות ? (לא מבחינת מחיר ת 50 שקל יותר או פחות לא חשוב לי..העיקר האמינות של החברה והשירות לקוחות שלהם.) (KSP זה ממש ליד הבית שלי אז נראה לי שבסוף אני יקנה מהם..) אודה לתשובה מהירה.
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המחשב הבא, הבעיה שאני לא יודע אם כדי לקנות עכשיו או לחכות לכרטיס מסך שתומך מ DX10???? אני עוד עובד עם GEFORCE 5200 על המחשב הישן שלי שקניתי לפני 3.5 שנים. אני בעיקר אוהב משחקי FPS ויש לי מסך 19 אינץ (1024*1280) ומה שחשוב לי העיקר זה לשחק מהר ולא להתחיל להתעסק עם כל ה AA/AF. אז לחכות או לא?????????????????????????????? :s05: :s05: :s05: דגם מחיר כמות Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box 2150 ¤ 1 ASUS P5B 985 ¤ 1 G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 1680 ¤ 1 WD 320GB 7200RPM 16MB SATAII 650 ¤ 1 ASUS EN7950GT/HTDP/512M 1925 ¤ 1 LG DVD X16/X48 BULK 150 ¤ 1 LG GSA-H10LB DVD-RW LightScribe white 300 ¤ 1 Sunbeam Transformer BLACK 320 ¤ …
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך לצרכי משחק בסימולטור טיסה של טיסנים. אני מניח שהוא לא דורש יותר מידי מכרטיס המסך (?) ולכן נראה לי שכרטיסי מסך באיזור של 4770-4850 יספיקו. הבנתי שגם 9800 GeForce מקביל - האם יש לו יתרון? כי הבנתי שה RADEON טובים יותר למחיר. הוצאתי מהאתר של זיגזג את כל המבחר ואין לי מושג איך לבחור מה שחשוב לי שיהיה שקט אבל מעבר לזה אני לא מבין איך זה שיש כלכך הרבה דגמים :s05: הנה הרשימה כולל מחירים הש"ח - אולי תוכלו לעזור לי מי מהם יתאים לצרכי שכן סה"כ יש חפיפה בתחומי המחירים ולא ברורים לי ההבדלים. הייתי מעדיף להישאר בתחום של עד 700 ש"ח. CLUB3D 4770 512MB GDDR5 HDMI Via Adapter - RETAIL 549 POWERCOLOR 4770 512MB GDDR5 HDMI Via Adapter - RETAIL 592 SAPPHIR…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תודה רבה (תסתכלו על הMAX, בזמן ששיחקתי איתו בטומב ריידר החדש על הגדרות נורמליות וחלק על גבוהות.) האם משהו לא בסדר? האם צריך לסדר משהו?
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מישו יודע שיתן לינק הוא טוב בהרבה מאה 9550 רדיאון?
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי מספר סרטים ואני מעוניין לבדוק באיזו רזולוציה הם מנוגנים. חיפשתי המון ולא מצאתי שום שיטה לבדוק את זה, אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 7870 XT ולמסך שלי יש רק חיבור כחול [VGA]. קיבלתי מתאם עם הכרטיס מסך אבל אני לא רוצה שהשימוש במתאם יהרוס תכרטיס מסך. לחבר תמסך עם מתאם לכרטיס מסך? או לחבר לחיבור מסך בלוח האם? זה רק זמני אני קונה מסך עוד שבועיים.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר שאני קונה מחשב, מחשב זה יעבור לאחותי.. אז שלפחות יעבור עם משו יותר טוב מהוודו3 שיש פה.. אז אני צריך את עזרתכם, ואם אפשר אז גם לינק לכרטיס, תודה
-
- 13 תגובות
- 925 צפיות
-
-
קניתי את הכטיס HD4850 של אלבטרון אתמול ועכשיו בעיקרון המאוורר שלו דיי רועש יחסית ל 8800GTS 640MB שהיה לי לפני, הוא היה ממש ממש שקט. שאני נכנס ל RivaTuner כדי לראות על כמה אחוז מהמהירות של המאוורר הוא מסתובב ושאני מנסה להמהיר/להאט את המהירות הוא לא עושה שום שינוי.. זה בעיה בכרטיס או שאין אפשרות לשחק עם המהירות שלו? ועוד דבר, בכרטיס הקודם שהיה לי היה לו מצב 2D ו3D, בזה אין את ה 2D? הוא עובד תמיד בקלוקים גבוהים (יחסית)? אולי זה מה שגורם לו להיות יחסית רועש? תודה רבה לעוזרים.
-
- 46 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לחבר שני מסכים למחשב על מנת לעבוד יותר ביעילות (מסך 1 מייל) (מסך 2 תוכנות+אינטרנט) ברשותי לוח אם מדגם INTEL Q45/Q43 יש לי רק יציאה אחת של VGA . מה עלי לעשות בתקציב הנמוך ביותר. תודה מראש לעונים !
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני בשוק לקנות כרטיס מסך מידריינג'י טוב והבנתי שRX580 8G הכי משתלם כרגע (~300$/1500ILS) לרזלוציה של המסך שלי: QWHD. יש לי i5-4670K מזדקן (או שכבר זקן? לא בטוח), בלי OC בינתיים. האם הוא יגביל את הפוטנציאל של הכרטיס? איך אפשר לדעת?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-